Auerska syytön!

10kohtaa

1. Ei aikaa lavastamiseen

Hovioikeuden mukaan ei ole näytetty toteen, että Auer olisi surmannut Jukka S. Lahden ennen hätäkeskukseen soittamaansa puhelua ja että hätäkeskustallenteelta kuuluvat Jukka S. Lahden valitusäänet olisivat aiemmin äänitettyjä. Näin ollen rikospaikan lavastaminen olisi pitänyt tehdä erittäin lyhyessä ajassa, sillä ensimmäinen poliisipartio saapui paikalle 3 minuuttia 20 sekuntia hätäpuhelun päättymisen jälkeen.

2. Lasten kertomukset eivät uskottavia

Hovioikeus katsoo, että Auerin ja Lahden kolmen nuorimman lapsen kertomukset vuodelta 2011 eivät ole uskottavia. Hovioikeuden mukaan hätäpuhelutallenteelta kuuluvat äänet eivät ole soitettu nauhureilta, kuten Auerin poika on väittänyt. Myöskään Auerin pojan kertomusta teon kaksiosaisuudesta eivät tue oikeuslääketieteelliset selvitykset, joiden mukaan on mahdollista, että Lahden vammat on aiheutettu melko lyhyen ajan sisällä.

3. Avun pyytäminen

Syytettä vastaan puhuu se, että Auer pyytää useaan otteeseen hätäkeskuspäivystäjää kiirehtimään avun toimittamisessa aviomiehelleen. Lisäksi Auer ei ole voinut tietää, kuinka nopeasti poliisipartio saapuu paikalle.

4. Yllättävä tilanne

Kummastusta on herättänyt se, miksi Lahti ja Auer jäivät odottamaan tunkeutujan tulemista taloon sisälle herätessään lasin rikkoutumiseen eivätkä heti ryhtyneet suojelutoimiin itsensä ja neljän lapsensa vuoksi. Hovioikeuden mukaan kyse on kuitenkin ollut yllättävästä ja ennakoimattomasta tapahtumasta, ja juuri heränneistä ihmisistä, jotka eivät välttämättä ole olleet valppaimmillaan. Lisäksi on löydetty viitteitä siitä, että Lahti olisi käsitellyt halkoa.

5. Tekninen tutkinta

Oikeuden mukaan ei ole näytetty toteen, että Auer olisi itse aiheuttanut rintavammansa. Lisäksi Auerin ja vanhimman tyttären kertomusta ulkopuolisesta tekijästä tukevat veriset kengän- ja näppylähansikkaan jäljet, kengän kurajälki ja ruskeankirjavat tekokuidut sekä Jukka Lahden surmaamisessa käytetty astalo, todennäköisesti sorkkarauta. Ulkopuolista tekijää ei voida sulkea pois myöskään poliisikoiran tekemien havaintojen perusteella.

6. Poistumisjälki luonnollinen

Hovioikeuden mukaan on mahdollista, että yksittäinen oikean kengän verinen poistumisjälki on syntynyt surmateon yhteydessä. Hovioikeuden päätöksessä todetaan, että jos Anneli Auer olisi lavastanut veriset kengänjäljet ja halunnut niiden viittaavan ikkunasta poistumiseen, hän olisi lavastanut yhtenäiset poistumisjäljet.

7. Ei verta, ei kuituja

Auerin päällä olleesta t-paidasta ei ole löytynyt sellaisia verijälkiä, jotka osoittaisivat Auerin tehneen surman. Paidasta ei myöskään löytynyt ruskeankirjavia kuituja, joita löytyi muualta huoneesta ja uhrista. Hovioikeuden mukaan se, ettei Auerin paidasta löytynyt rikkoutunutta lasia, johtuu siitä, ettei ikkunan rikkoutumisesta ole lentänyt lasia tai lasipölyä siinä määrin, että sen olisi pitänyt päätyä Auerin paidalle. Sen sijaan t-paidasta löytyneet vuodevaatekuidut viittaavat siihen, että Auerilla oli paita päällään sängyssä ennen tekoa.

8. Ei merkkejä peseytymisestä

Jos Anneli Auer olisi pukenut t-paidan päälleen teon jälkeen, olisi hänen tullut peseytyä verestä ja ruskeankirjavista tekokuiduista. Pesutiloissa ei ole havaittu merkkejä teon jälkeisestä verestä peseytymisestä.

9. Ei merkkejä kamppailusta, ei motiivia

Surman syyksi esitettyä perheriitaa ei ole pystytty todistamaan. Oikeus ei pidä uskottavana sitä, että mikäli Lahti olisi puukottanut Aueria, hän olisi saanut riistettyä puukon Lahdelta ilman mitään kamppailujälkiä tai lisävammoja. Hovioikeuden mukaan Auerilla ei myöskään ole ollut motiivia surmata Jukka Lahti.

10. Kadonneet tavarat

Se, että jäljet jättäneitä kenkiä, näppylähansikkaita, ruskeankirjavia tekokuituja luovuttanutta tekstiiliä tai sorkkarautaa ei ole löydetty Anneli Auerin hallusta, ei merkitse sitä, että hän olisi ne hävittänyt. Näiden esineiden ei ole näytetty kuuluneen Anneli Auerin talouteen. Hovioikeuden mukaan se, että surman on tehnyt ulkopuolinen henkilö, antaa varteenotettavan ja konkreettisen selityksen sille, että esineitä ei ole löydetty.

23

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • melkeivalmis

      Höpötät omias. Aikaa oli jopa tunti tai enemmän kun naapuri näki täysvalot talossa yöllä klo 1. Auerilla oli hiukset pestynä ja kammattuna siin vaiheesa kun hän katsoi ( me soitettii sanoi tyttö) ett kaikki alkaa olla valmista häkesoittoon.

    • EtSäOsaa

      Surkea avaus. Annelistit ei vaan osaa.

    • AriEno

      Kuinka niin annelistit? Kyseessä on Vaasan hovioikeus eivätkä mitkään annelistit.

    • Susanna-Komulainen

      Ilmiannettu.

      • Susanna-Komulainen

        Sekoitat minut Pikkulieskaan. Me emme ole enää sama henkilö.


    • kjkjaakjkljl

      Aloittaja, hanki elämä.

      • PenttiHöööörh

        Sinä. Hanki Brigitte!


      • Hanki.aivot
        PenttiHöööörh kirjoitti:

        Sinä. Hanki Brigitte!

        Sinä. Hanki aivot.


    • Tarkkoina

      Listasta on unohtunut että Anneli Auer ei olisi voinut esittää sitä aitoa hätää ja pelkoa mikä tuosta puhelintallenteesta kuuluu eikä siitä kuulu myöskään suunnitelmallisen henkilön lavastusääntä.

    • Tarkempana

      Miten niin ei olisi voinut? Ai kun ei ollut edes lapsistaan huolissaan. Kai sitä hädissään on, jos on murhannut miehensä ja odottelee poliiseja paikalle, luulisin että melko monikin olisi.

    • pikkuliero

      Mikset pikkuliero ole vieläkään todistanut auerskaa syyttömäksi, kaikki todisteet ja fysiikanlait todistaa auerskan aukottomasti syylliseksi myös murhaan pedoilun lisäksi.

      Pedomurhaaja auerska syyllinen koska verilammikot eivät kuivu muutamassa minuutissa ja...
      1. Verinen tekijä
      -Ei jälkeäkään verisestä ulkopuolisesta, ei poistumisjälkiä, ei hajujälkiä, ei DNA:ta...sen sijaan auerskalla oli aikaa pestä kätensä ja piilottaa vaatteita.
      2. Varsinainen murhaväline
      -Ulopuolinen murhaaja ei olisi käyttänyt lattialla ollutta hentoista fileerausveistä, toinen veitsi ilmestyi takaisin veitsitukkiin auerskan uudessa asunnossa, vasara oli näkyvillä.
      3. Ruskeita kuituja paikalle jättänyt vaate
      -Perheessä oli esim ruskeita pyyhkeitä jotka katosivat, ei ulkopuolinen murhaaja niitä olisi käyttänyt ja vienyt.
      4. Veriset näppylähanskat
      -Toinen sängyllä, toisen piilotti.
      5. Veriset kengät
      -Vei käyttämänsä Jukan kengät Turkuun ja hävitti.

      auerskasta tekijänä kertovat mm. seuraavat seikat:
      1. Ulkoapäin rikottu terassin oven ikkuna
      -Tutkitusti ikkuna oli rikottu sisältä, lasinpalasia metrien päässä ulkona, vähemmän sisällä.
      2. Ulkoa lyödyt iskujäljet verhossa
      -Verhonjäljistä ei voi edes päätellä mistä päin tulleet, koska verho luonnollisesti voi olla missä asennossa tahansa.
      3. Kurajälki terassin muovituolilla
      -Selvä lavastus, heikkorakenteinen muovituoli ei olisi edes kestänyt ison lihavan miehen painoa, saati sivulle ponnistamista.
      4. Veriset jäljet takkahuoneen lattialla
      -Selviä lavastuksia, Jukalla ei ollut edes lasinsiruja jalkapohjissa, eikä muitakaan tappelun jälkiä missään.
      5. Näppylähanskan jäljet oven pielessä
      -Huono lavastus, siitä kohdasta ei olisi voinut edes pitää kiinni leikkaamatta käteensä ja pisaaraakaan verta ulkopuolisesta ei löytynyt.
      6. Lattialle jäänyt verinen veitsi, jossa ei ollut Auerin hajujälkeä
      -Ulkopuolinen ei olisi puhdistanut veistä ja jättänyt lattialle, koko asunto oli täynnä auerskan hajua.
      7. Tekijästä aiheutunut sekoitusverijälki halossa, joka tosin myöhemmin muuttui tutkijan ilmastointikanavan kautta leijailleeksi DNA-jäljeksi
      -Edellinenkin todistaa annulistit mielisairaiksi salkkareiksi.
      8. Kahden silminnäkijän todistukset ulkopuolisesta tekijästä
      -Kukaan ulkopuolinen ei ole nähnyt murhaajaa, auerska ja tytär sepittivät mahdottoman tarinan liitelevästä huppiksesta.
      9. Poliisikoiran havaitsema hajujälki, jonka se vainusi murhatalon ja naapuritalon välistä
      -Erinomainen keli ja lyhyt aika, silti koira ei löytänyt minkäänlaista hajujälkeä ulkopuolisesta, edes pisaaraakaan verta ei ollut tippunut mihinkään mahdolliseen poistumissuuntaan.
      10. Murhaajan ähkinät ja kolistelut häketallenteella, kun tämä oli Jukka S. Lahden kimpussa Auerin ollessa puhelimessa
      -Edes FBI ei löytänyt äänitteeltä pienintäkään ääntä ulkopuolisesta, sen sijaan klikkaukset todistavat pojan kertomuksen auerskan äänittämistä Jukan vaikerruksista todeksi.
      11. Poliisin havaitsema verijälki Palonpääntiellä olleesta autosta
      -Edellinenkin todistaa annulistit mielisairaiksi valehtelijoiksi.
      12. Poliisin tavoittama viillelty ja sekavasti käyttäytynyt mies
      -Edellinenkin todistaa annulistit mielisairaiksi valehtelijoiksi.
      13. Auerin päiväkirjamerkinnät
      -Todistavat auerskan psykopaattiseksi pedomurhaajaksi.

      • puhdas-hanska

        Miksi täällä aina vaan hoetaan tätä:

        ''Pedomurhaaja auerska syyllinen koska verilammikot eivät kuivu muutamassa minuutissa ja...

        ''4. Veriset näppylähanskat
        -Toinen sängyllä, toisen piilotti'', Matti Mäkisen lausumaa valhetta oikeudessa??

        Vai pettikö jollain muisti? Sitähän se liiallinen pornonkatselu ja runkkaaminen kuulemma aiheuttaa! Naakkaki jo kertoo minfossa runkkaamisestaan ihan avoimesti, vaikka ketään ei kiinnosta. Käykää kattomassa.
        ---------------------------------------------------------------------------------

        Sängyltä löydettiin yksi musta puuvillahansikas, puhdas eli käyttämätön näppylähanska, jonka PARI löytyi Auerin KAAPISTA.

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        Mäkinen on jossain oikeudenistunnossa kertonut tästä hanskasta, ja ertehtyi sanomaan, että ''verinen hanska löyty'', että se löytyi vuodevaateiden välistä joskus jälkeenpäin. Ihan soopaa. Antoi vielä ymmärtää, että siihen hanskan löytymiseen sänkystä liittyi hänen mielestäänjotakin hämärää, koska hän olisi varmasti huomannut sen jo ensimmäisenä yönä, jos se siinä sängyssä olisi silloin ollut.

        Hanska on tosiaan toimitettu laboratorioon vasta myöhemmin, en muista päivämäärää mutta 2007 puolella, ja siitä on olemassa tutkimustulos:
        hansikkaassa ei ollut EI VERTA, EIKÄ DNA:ta!

        MOT:

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        menikö perille?

        Puhtaan hanskan löytyminen sängystä ei todista syyllisyydestä sen paremmin kuin syyttömyydestäkään. Kai nyt kenellä tahansa omakotitalossa asuvalla sottapytyllä on puuvillahanskoja milloin missäkin.

        Joku pelleilee noitten luetteloittensa kanssa.
        Auerista seonnut psykomaanikko pyörittää täällä pakkomielteitään?


      • hyväkunmuistutat
        puhdas-hanska kirjoitti:

        Miksi täällä aina vaan hoetaan tätä:

        ''Pedomurhaaja auerska syyllinen koska verilammikot eivät kuivu muutamassa minuutissa ja...

        ''4. Veriset näppylähanskat
        -Toinen sängyllä, toisen piilotti'', Matti Mäkisen lausumaa valhetta oikeudessa??

        Vai pettikö jollain muisti? Sitähän se liiallinen pornonkatselu ja runkkaaminen kuulemma aiheuttaa! Naakkaki jo kertoo minfossa runkkaamisestaan ihan avoimesti, vaikka ketään ei kiinnosta. Käykää kattomassa.
        ---------------------------------------------------------------------------------

        Sängyltä löydettiin yksi musta puuvillahansikas, puhdas eli käyttämätön näppylähanska, jonka PARI löytyi Auerin KAAPISTA.

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        Mäkinen on jossain oikeudenistunnossa kertonut tästä hanskasta, ja ertehtyi sanomaan, että ''verinen hanska löyty'', että se löytyi vuodevaateiden välistä joskus jälkeenpäin. Ihan soopaa. Antoi vielä ymmärtää, että siihen hanskan löytymiseen sänkystä liittyi hänen mielestäänjotakin hämärää, koska hän olisi varmasti huomannut sen jo ensimmäisenä yönä, jos se siinä sängyssä olisi silloin ollut.

        Hanska on tosiaan toimitettu laboratorioon vasta myöhemmin, en muista päivämäärää mutta 2007 puolella, ja siitä on olemassa tutkimustulos:
        hansikkaassa ei ollut EI VERTA, EIKÄ DNA:ta!

        MOT:

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        menikö perille?

        Puhtaan hanskan löytyminen sängystä ei todista syyllisyydestä sen paremmin kuin syyttömyydestäkään. Kai nyt kenellä tahansa omakotitalossa asuvalla sottapytyllä on puuvillahanskoja milloin missäkin.

        Joku pelleilee noitten luetteloittensa kanssa.
        Auerista seonnut psykomaanikko pyörittää täällä pakkomielteitään?

        Verilammikot ei todellakaan kuivuisi siinä ajassa mitä auerska kertoi, testissä kesti yli puoli tuntia.

        Olisihan se todella omituista jos ulkopuolinen murhaaja hakisi talon kaapista hanskat ja veitsenkin ottaisi talon veitsitukista. Tajusi auerska sentään käyttämänsä verisen hanskan piilottaa, mutta ei puhdasta )) Veitsikin ilmestyi uudessa asunnossa takaisin veitsitukkiin.


      • ketsuppikuivuu
        puhdas-hanska kirjoitti:

        Miksi täällä aina vaan hoetaan tätä:

        ''Pedomurhaaja auerska syyllinen koska verilammikot eivät kuivu muutamassa minuutissa ja...

        ''4. Veriset näppylähanskat
        -Toinen sängyllä, toisen piilotti'', Matti Mäkisen lausumaa valhetta oikeudessa??

        Vai pettikö jollain muisti? Sitähän se liiallinen pornonkatselu ja runkkaaminen kuulemma aiheuttaa! Naakkaki jo kertoo minfossa runkkaamisestaan ihan avoimesti, vaikka ketään ei kiinnosta. Käykää kattomassa.
        ---------------------------------------------------------------------------------

        Sängyltä löydettiin yksi musta puuvillahansikas, puhdas eli käyttämätön näppylähanska, jonka PARI löytyi Auerin KAAPISTA.

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        Mäkinen on jossain oikeudenistunnossa kertonut tästä hanskasta, ja ertehtyi sanomaan, että ''verinen hanska löyty'', että se löytyi vuodevaateiden välistä joskus jälkeenpäin. Ihan soopaa. Antoi vielä ymmärtää, että siihen hanskan löytymiseen sänkystä liittyi hänen mielestäänjotakin hämärää, koska hän olisi varmasti huomannut sen jo ensimmäisenä yönä, jos se siinä sängyssä olisi silloin ollut.

        Hanska on tosiaan toimitettu laboratorioon vasta myöhemmin, en muista päivämäärää mutta 2007 puolella, ja siitä on olemassa tutkimustulos:
        hansikkaassa ei ollut EI VERTA, EIKÄ DNA:ta!

        MOT:

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        TALOSTA EI LÖYTYNYT AINUTTAKAAN VERISTÄ HANSKAA!

        menikö perille?

        Puhtaan hanskan löytyminen sängystä ei todista syyllisyydestä sen paremmin kuin syyttömyydestäkään. Kai nyt kenellä tahansa omakotitalossa asuvalla sottapytyllä on puuvillahanskoja milloin missäkin.

        Joku pelleilee noitten luetteloittensa kanssa.
        Auerista seonnut psykomaanikko pyörittää täällä pakkomielteitään?

        Joku pornoilijakin parkui luettelon perään, herranen aika oletteko tosiaankin aikuisa? Hejaciin terveisisä, ei yhtään yhteistyötä tohon suuntaan.


      • Psykiatri-Pekka
        hyväkunmuistutat kirjoitti:

        Verilammikot ei todellakaan kuivuisi siinä ajassa mitä auerska kertoi, testissä kesti yli puoli tuntia.

        Olisihan se todella omituista jos ulkopuolinen murhaaja hakisi talon kaapista hanskat ja veitsenkin ottaisi talon veitsitukista. Tajusi auerska sentään käyttämänsä verisen hanskan piilottaa, mutta ei puhdasta )) Veitsikin ilmestyi uudessa asunnossa takaisin veitsitukkiin.

        Oletko muistanut ottaa sen lääkkeesi? Vaikutat psykoottiselta, joten olet tainnut unohtaa.

        Joten, Vesihoitoa kovimman mukaan, 3 x 2 minuuttia jääkylmässä vedessä, pää uppeluksissa. Jos ei tokene, niin sitten ne pellinnarut.

        Mutta kokeillaanpa aluksi tuota kevyempää hoitomuotoa.


      • NONIIIN

        Eipä löydy taaskaan vastauksia pervoannulisteilta ))


      • Anneli.se.oli

        Murhaaja ei voinut poistua terassin kautta, koska terassilla ei ollut verisiä jälkiä. Se siitä ulkopuolisesta tekijästä.


      • Pikku-Lieska
        Anneli.se.oli kirjoitti:

        Murhaaja ei voinut poistua terassin kautta, koska terassilla ei ollut verisiä jälkiä. Se siitä ulkopuolisesta tekijästä.

        Pyydä nähtäväksesi ilmoitukseen 6580/R/16735/06 liittyvä Satakunnan poliisilaitoksen/Porin pääpoliisiaseman Satakunnan rikosteknisen yksikön rikosylikonstaapelin 14.12.2009 päiväämän valokuvaliitteen kuvaluettelo kuvineen. Valokuvaliitteessä on parikin kuvaa niistä "lentävän huppiksen" verisistä jalkineen jäljistä, jotka tallentuivat murhan jälkeen terassille.


      • SkitsoLieska
        Pikku-Lieska kirjoitti:

        Pyydä nähtäväksesi ilmoitukseen 6580/R/16735/06 liittyvä Satakunnan poliisilaitoksen/Porin pääpoliisiaseman Satakunnan rikosteknisen yksikön rikosylikonstaapelin 14.12.2009 päiväämän valokuvaliitteen kuvaluettelo kuvineen. Valokuvaliitteessä on parikin kuvaa niistä "lentävän huppiksen" verisistä jalkineen jäljistä, jotka tallentuivat murhan jälkeen terassille.

        Laita linkki kuvaan, muuten kukaan ei usko.


      • Todistusaineisto
        Pikku-Lieska kirjoitti:

        Pyydä nähtäväksesi ilmoitukseen 6580/R/16735/06 liittyvä Satakunnan poliisilaitoksen/Porin pääpoliisiaseman Satakunnan rikosteknisen yksikön rikosylikonstaapelin 14.12.2009 päiväämän valokuvaliitteen kuvaluettelo kuvineen. Valokuvaliitteessä on parikin kuvaa niistä "lentävän huppiksen" verisistä jalkineen jäljistä, jotka tallentuivat murhan jälkeen terassille.

        Ja antiannelistit ovat saarnanneet täysin päinvastaista suurimpina todistusaineistonaan Annelia vastaan.


      • pikkulieauerska
        Pikku-Lieska kirjoitti:

        Pyydä nähtäväksesi ilmoitukseen 6580/R/16735/06 liittyvä Satakunnan poliisilaitoksen/Porin pääpoliisiaseman Satakunnan rikosteknisen yksikön rikosylikonstaapelin 14.12.2009 päiväämän valokuvaliitteen kuvaluettelo kuvineen. Valokuvaliitteessä on parikin kuvaa niistä "lentävän huppiksen" verisistä jalkineen jäljistä, jotka tallentuivat murhan jälkeen terassille.

        Mitä edes todistaisi vaikka olisit tehnyt sinne muutaman jäljen, poistumisjälkiä ei ole, vaikka keli oli erinomainen, koira ei löytänyt mitään. Miksi muuten teit sisälle vain muutaman, vaikka ajoi muka takaakin keksen riehunnan puukon kanssa? Jälkiä olisi pitänyt olla paljon, tosi hutiloiden lavastit.


      • Katuva.sikanaama
        Psykiatri-Pekka kirjoitti:

        Oletko muistanut ottaa sen lääkkeesi? Vaikutat psykoottiselta, joten olet tainnut unohtaa.

        Joten, Vesihoitoa kovimman mukaan, 3 x 2 minuuttia jääkylmässä vedessä, pää uppeluksissa. Jos ei tokene, niin sitten ne pellinnarut.

        Mutta kokeillaanpa aluksi tuota kevyempää hoitomuotoa.

        Toimiva resetti parannuin melkein.


    • jdhhshsus

      Kuka ääliö levittää pornoluolaan toisten kuvia??!! PS: menikö hermot, Aarnion tuomio oli liikaa? Vai tuliko totuutta liikaa :DDDD

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe