Rikkokaa Suomi24:n sääntöjä kaikin tavoin!

Ex-vakiokeskustelija

Keskustelufoorumin moderointi on mennyt NIIN huonoksi, että on täysin kohtuutonta vaatia käyttäjiä noudattamaan sääntöjä.Koska moderoijat ITSE rikkovat alkeellisiakin käyttäytymissääntöjä.

Yhden lauseen törkyavauksia ei saa pois monilta palstoilta, vaikka niistä on ilmoittanut monta kertaa usean päivän aikana. Vastaavasti asiallisia kirjoituksia poistetaan nopeasti tietyiltä palstoilta.

Suomi24 on selvästi alkanut sensuroimaan ja manipuloimaan keskustelujaan. Eli loukkaa itse sananvapautta, mitä on aina väittänyt puolustavansa.

Siten kirjoittakaa mitä vaan ja mihin vaan ilman sääntöjä. Kun kerta moderointi haluaa pilata asialisen keskustelufoorumin, niin mitä sitä estämään.

Ajetaan mieluummin alas koko foorumi. Kukaan ei jää tällaista pelleilyä kaipaamaan.

Parempi on perustaa uusi tai parikin HYVÄÄ keskustelufoorumia.

21

292

    Vastaukset

    • Yhteiskunta24

      Olisi todellakin hyvä, jos joku perustaisi tämän foorumin tapaisen uuden sivuston nettiin. Sen pitäisi keskittyä johonkin aiheeseen, esim. Yhteiskunta-aiheisiin.

      Suomi24:n keskustelufoorumi on aivan liian laaja. Pienempää olisi helpompi moderoida ja muutenkin valvoa ja hoitaa.

      Ja ennen kaikkea olisi tahtoa hoitaa keskustelufoorumi hyvin!

    • 9776687yuiuiuiyuyutuytu
    • juuri.näin

      Täältäkin sensuroi jatkuvasti ilmotuksia massahäiriköstä, jonka epätoivonen tarkotus on mitä ilmeisimmin vaan kerryttää Suolen viestimääriä.. ties vaikka ois oikein niiden palkkalistoilla. No, hukkuva takertuu oljenkorteenkin....eiköhän tää itsetuhoinen pulju ala olla viime kuoliniskua vaille valmis hautaan.

      • 13v_poika

        siis mitä?


      • SUOLIPASKAA

        On se kumma... täysin asiallinen ilmotus Raisio-massaspämmistä lähtee tästä kyllä joka päivä mutta itse törkyille ei edelleenkään oo tehty YHTIKÄS MITÄÄN?!!!!!!!!


      • ilmiselvästi

        poistoautomaatti päällä.


      • Avohoito.on.ongelma

        Niin pon ja sitten siihen vielä lisätä pitää hullut poistajahäiriköt joilla ei ole muuta elämää ja tekemistä kuin häiriköidä suomi24n keskusteluita.

        Suomi24 vois hakea valtiolta rahaa moderointiin ja moderoijien palkkaamiseen perustellen sitä sillä, että se osallistuu suomen valtion puutteelliseen mielenterveystyöhön (palstat väärällään hullunkirjoituksia) joka taas romuttaa suomi24:n palstojen ja keskusteluiden tasoa aika pahasti.


    • kannustaja-

      varmaankin kaikki toimivat niinkuin aloituksessa kehoitetaan. siksi tämä on tällaista.
      Noille leikkijöille voisi perustaa oman foorumin. leikkikööt siellä.

      • uudessa_vara_parempi

        Eikö olisi parempi perustaa UUSI keskustelufoorumi, joka lähtöjään olisi hyvin hoidettu?


    • Venäläiset-tavat

      Kuten he itse ilmoittivat, Yandex hallinnoi. Koska venäläiset ovat itse noudattaneet omia sääntöjään tai lakejaa? Niin alkoi talvosotakin, rauhanomaisesti.

      • otamme.osaa

        Taas tuon avohoidossa olevan hullun ja harhaisen sekopään jorinaa Yandexista. Kyseisellä hakukonefirmalla ei ole mitään tekoa laaduttoman Allerin tai suomi24:n kanssa.

        Pahat harhat sulla, etkä ole oikein koskaan ymmärtänyt lukemaasi, mutta luulet paljon asioita ja pidät niitä faktoina, vaikka niillä ei todellisuuden kanssa ole mitään tekoa, ovat vain omia harhojasi. Kyseinen heppu ei muuten tajunnut edes suomi24:n aprillipilaa vaan vouhkasi siitäkin ympäri palstoja täytenä totena.

        Hoidappa se l.ä.ä.k.i.t.y.k.s.e.s.i kuntoon ja muista myös ottaa ne määrätyt napit.

        Avohoito on huono asia nettipalstoja ajatellen, varsinkin jos moderointi on järkijättöistä..


    • Kauhea.poistatusvimma

      Tänään on manuaalinen poisto, mutta moderaattori on niin tyly kaveri, että pelkkä tieto, kuka sanoo riittää. poistoon.

      Pitäisi äkkiä saada yleis-, arki-keskustelusaitti joka keskittyy enemmän yhteiskunnallisiin aiheisiin. Ei parisuhteita.

      Nyt tämä ainakin on liiallista, ei ole ollut virheellistä tekstiä. Saitilla ei voi oikein enää lukeakaan, koska juoni mättää ketjuissa. Niissä ei ole enää järkeä, poistot tietyiltä henkilöiltä.

    • Pahin.meno

      Kokoomuslainen kun näkee omilla ohjelmillaan, että tietyt koneet ovat palstalla he tulevat poistamaan. Takiaisia. Sitten vihernatsi Emma Kari on aivan kaheli, hän sanoo, että kaikki on kuitenkin joka tapauksessa rasismia ja katsoo oikeudukseen poistattaa kaikki englanninkieliset linkkini, joissa ei ole mitään tekoa väitteistä. Brysselissä toimiva kokoomuslainen näyttää itse tunkevan ahterinsa kaikille mahdollisille sivustoille, sitten kirjautuneena ukko poistattaa. Teki sitä jo iltalehdessä ja ihmetellä piti, mikä niitä poistaa, valo oli aina vihreällä yötä päivää.

      Nyt se on mm. Zero Hedgessä, siellä on erittäin vähän kommentteja tällä hetkellä EU-aiheisissa jutuissa, eli ukko varmaan poistattaa. Kuvitelkaa mitä mm. emma kari tekisi meille omin käsin, jos sitä ei kukaan tai mikään estäisi. Pelottavaa touhua. Järkyttäviä ihmisiä.

      Tuo kokoomuslainen erwterwterwt poistattelee väittäen, että jollakin kelaa vuosia sama. Totta kai se on sama teema, koska seuraa tietyiltä lehdiltä vaikkapa EU:sta kertovia uutisia ja Merkel-uutisia. Se on ajansäästöä ja lisäksi oppii helpommin asian, kun keskittyy vain muutamaan aihepiiriin. Ei sitä voi kaikkea laidasta laitaan kääntää suomeksi tänne tai voi, mutta ei kiinnosta.

      Noiden armeille yhteiskunnassa, kun karikin nousee jonnekin hallitukseen en kenenkään toivoisi joutuvan. Pahempi meno kuin USA:n demokraateilla, niillä on valtava paniikki, kun presidentin virkaanastujaiset ovat 6 vrk:n päässä ja voi hyvinkin olla, että ihmisiä heittää veivinsä jostain syystä. Viher-eu-hörhöt ovat mielivaltaisia ja ihmisoikeusagena on järkyttävää länsimaisten ihmisten orjuuttamista. Tosi vaarallista porukkaa, jos ja kun nousevat väkisin valtaan. Nuo juuri voivat synnyttää sotia.

      • hohhoijakkaa

        Tuo vaikuttaisi olevan ei aivan täysillä matkassa olevan kirjoittajan kommentti.


    • Unessa-ovat

      Ei riko.
      He suhtautuvat niihin täysin passiivisesti. Siis nukkuvat.
      Eihän nukkuja riko sääntöjä.

      • arvailen

        Ei kai ne tätä palstaa enää lue.


      • kaikenlaisia

        Sama häiris on sotkenut tuota palstaa samaan tapaan jo kymmenisen vuotta, pienet on se hymiötyyppi tuolla linkin häiriköintiketjussa, omituiset on sen harrastukset, palstoilla pyörii todella sakeeta väkee.


      • zenzuuria
        kaikenlaisia kirjoitti:

        Sama häiris on sotkenut tuota palstaa samaan tapaan jo kymmenisen vuotta, pienet on se hymiötyyppi tuolla linkin häiriköintiketjussa, omituiset on sen harrastukset, palstoilla pyörii todella sakeeta väkee.

        Ne poistelee linkit jopa omille sivulleen täällä 24suolessa. Kyllä tiedotusvastaavien pitäisi kertoa asiasta, että linkit eivät enään ole sallittuja, joskin niitä asiallisilla foorumeilla yleensä vaaditaan.

        Joku juuri taas valitteli kuinka oli linkin sisältänyt viesti kadonnut Yleistä politiikasta palstalla.


    • kohtuutta

      "Siten kirjoittakaa mitä vaan ja mihin vaan ilman sääntöjä. Kun kerta moderointi haluaa pilata asialisen keskustelufoorumin, niin mitä sitä estämään."

      "Ajetaan mieluummin alas koko foorumi. Kukaan ei jää tällaista pelleilyä kaipaamaan."

      Noissa mielettömissä sanoissa tiivityy se, miksi ihmiskunnassa kirjaimellisetkaan selkkaukset, verenvuodatus ja sodat eivät ota loppuakseen.

      Toisaalta, mikä sinä olet tuollaista vaatimaan ja lausumaan _kaikkien muidenkin_ puolesta ja paikalla?

      *

      Suomi 24 vapaana eri alueista kirjoittamisen / keskustelun alustana ja muodossaan on ainutlaatuinen ja todella manio alusta.

      Valitettavasti onjoukko ehnkilöitä, jotka eivät osaa sitä arvostaa, vaan väärinkäyttävät sitä.

      *

      Pitäisi vain löytää keinoja joilla manittuja epäkohtia saisi pienemmiksi ja siedettävälle tasolle, eli pitäisi löytää se toimiva kompromissi.

      Kirjautumispakko ei ole ratkaisu ja siitä ovat esimerkkinä täällä kuin toisaallakin rekattuna asiattomuuksia toimintatapanaan suorastaan foldaavat.

      Avaaja unohtaa myös sen kuinka hurja määrä vietsejä s24 foorumeilla tehdään per tunti. Sellaisen viestimäärän käsin seulomiseen 24/7 tarvittasiin valtaisa armeija henkilökuntaa, joka ei varmastikana ole mahdollista.

      Mutta outoa toki on se, miten samallakin palstalla voidaan poistaa täysin asiallisia ja vaivallakin koostettuja viestejä, jopa kokonaisia ketjjakin ja samaan aikaan juurkin samalla palstalla saattaa istua hyvin tiukassa alapäätyylinkin ruokottomuuksia, jotka eivät edes useaan kertaan pyydettäessä poistu.

    • Jotain-oleellista

      Mitähän tästäkin on taas sensuroitu?
      Itse kun en ole siattomuuksia havainnut.

    • Anonyymi

      kyl se siit heikkenee yhä

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe