Jumalat (8) ja jumalat (2) ei korotettuja ihmisiä

Syvyydenenkeli

26-23 vuorokautta mittaista ajanjaksoa ennen aineen luomisen alkua kokoontui aineettoman maailmankaikkeuden yhdessä paikassa noin 120 (160-60) valovuoden päässä maasta kahdeksan Jumalaa, jotka kaikki olivat miespuolisia, ja jossa he pitivät neuvonpidon, mitä kukin tekisi myöhemmin.

Meidät luonut Jumala (Jahve), joka loi kaiken rakkaudesta ja joka oli ja on rakkauden Jumala, valitsi aineellisen maailmankaikkeuden ja sen persoonien luomisen. Mitä muut noista Jumalista tekivät, en tiedä, mutta he hajaantuivat tapaamisensa jälkeen eri puolille universumia.

Meidän Jumalaltamme kesti noin 23 vuorokautta mittaista ajanjaksoa tulla (ohittaen kauempaa vasemmalta maahan nähden nykyisen Karhun tähdistön) lähelle paikkaa (Kolob eli Jupiter) josta Hän aloitti Kolobin eli Jupiterin luomisen. Jumalan (Yehovah tai Jahve) olemassaolosta on jäänyt tieto että Hänellä on ollut nimi, joka on alkanut kirjaimilla Ma (Veeda-kirjallisuudessa Maha-Visnu). Jumala (Veeda-kirjallisuudessa Karanodakasayi Visnu eli Maha-Visnu) alkoi luomisen luomalla ensin Kolobin eli Jupiterin (kuvajäljennös Aabrahamin kirjasta n:o 2 ”Kolob, joka merkitsee ensimmäistä luotua” ja Opin ja liittojen kirjan Aabrahamin kirjan 3:s luku 16:sta jae).

Aineen luominen alkoi noin 4153,67 eaa (Raamatun laskelmien ja sen tiedon että Israelilaiset lähtivät Egyptin orjuudesta 1481 eaa. (1482 eaa.)) tai 4163,67 eaa (Raamatun ja Opin ja liittojen kirjan laskelmien). Avaruus tai olemassaolo oli ennen luomisen alkua aineeton. Oli vain tyhjä hiljaisuus ja Jumala alkoi käyttää ensimmäistä kertaa luomisvoimaansa (pyhä henki). 6 2/3 vuorokautta mittaisen ajanjakson jälkeen materian luomisen alkamisesta sikisi Jumalan pyhästä hengestä olemassaoloon Sana (Veeda-kirjallisuudessa  Garbhodakasayi Visnu eli Vishnu).

Sitäkin myöhemmin Sana syntyi Kasyapan ja Aditin poikana Vamana (Veeda-kirjallisuus). Sitä myöhemmin hän syntyi kuningas Dharman ja Murtin poikana Narayana (Veeda-kirjallisuus). Sana syntyi vielä myöhemmin myös Harinin ja Harimedhan poikana Harina (Veeda-kirjallisuus). Sitä myöhemmin Sana syntyi Joosuana, Joosadakin poikana Sakarjan, Berekjan pojan mukaan (Sakarjan kirjan 3 luku jae 1 ja 6 luku jae 11) ja sitäkin myöhemmin Marian poikana Jeesuksena (Matteus 1 luku jae 20 ja 21).

4:n vuorokauden mittaisen ajanjakson jälkeen Sanan sikämisestä sikisi Jumalan pyhästä hengestä olemassoloon Pyhä Henki joka sai myöhemmin toiseksi nimekseen Gabriel (Veeda-kirjallisuudessa Ksirodakasaui Visnu). Pyhä Henki eli Gabriel syntyi jumalaksi (Raamatussa Pyhää Henkeä eli Gabrielia kutsutaan myös Herraksi tai Herran enkeliksi) eikä enkeliksi vaikka hänestä käytetäänkin myöhemmin nimeä Gabriel tai enkeli Gabriel. Pyhää Henkeä eli Gabrielia ei myöskään luotu Sanan kautta vaan hän sai alkunsa pyhän hengen Voimasta jolla Jumala hänet loi.

7

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syvyydenenkeli

      Ihmislapset eivät etsi suurta viisautta eikä suurta tietoa vaan he etsivät ruokaa että saavat syödäksensä ja rahaa että he voivat pitää hauskaa ja että heillä on sirkushuveja.

    • Jatkoaylhäälläolevaan

      Tässä on Pyhän Hengen kaikki (paitsi nykyinen) maalliset elämät lihassa.

      Pyhä Henki eli Gabriel aineellistui myöhemmin Jayan ja Vijayan eli Luciferin jälkeen, viikko/kaksi (13 vrk:tta) ennen Aadamin luomista maan tomusta, Varahadevana, villisika-inkarnaationa (Veeda-kirjallisuus) ja sitä myöhemmin hän syntyi noin 241 (239) vuotta Aadamin luomisen jälkeen Sutapan ja Prsnin poikana Prsnigarbhana jonka vaimo oli nimeltään Bhargavi eli Laksmi (Veeda-kirjallisuus). Pyhä Henki eli Gabriel inkarnoitui onnenjumalatar Laksmin aikaan Hayagrivana ja surmasi tuolloin Madhu ja Kaitabha nimiset demonit. Prsnigarbhan isä Sutapa oli Brahmanin (Veeda-kirjallisuus) eli Aadamin (Raamattu) kymmenestä pojasta nuorin (Yksi-Kumara veljeksistä Veeda-kirjallisuudessa) ja syntyi noin 221 (219) vuotta Aadamin luomisen jälkeen. Pyhä Henki eli Gabriel eli vielä myöhemmin Kasyapan ja Aditin ensimmäisenä poikana Varuna jonka vaimo oli Varunani eli Varuni ja jonka kaksi pojista oli nimeltään Daksasavarni ja Puskara ja tytär Varuni (Veeda-kirjallisuus) ja sitä myöhemmin Dasarathan ja Kaysalyan poikana Ramana eli Ramacandrana (Veeda-kirjallisuus) ja sitäkin myöhemmin Devakin ja Vasudevan poikana Krsnana (Veeda-kirjallisuus) joka syntyi noin 125 vuotta ennen vedenpaisumusta.

      Kasyapa ei ollut aikaisemmassa elämässään Sutapa, Prsnin puoliso, mutta Aditi oli aikaisemmassa elämässään Prsni eikä Kasyapa ollut myöhäisemmässä elämässään Vasudeva, Devakin puoliso, mutta Aditi oli Devak, (Veeda-kirjallisuus). Veeda-kirjoissa mainitaan myös Kasyapan ja Aditin olleen Raman (Ramachandra) vanhemmat Dasaratha ja Kaysalya mikä ei ole totta. Kasyapa ei myöskään elänyt 1400-luvulla jaa. Sri Jagannatha Misrana, Srimati Sachi-devin puolisona kuten Veeda-kirjoissa sanotaan. Jos Aditi eli myöhemmin 1400-luvulla jaa. Srimati Sachi-devinä niin hänen puolisonsa Jagannatha Misra ei ollut Kasyapa vaan Sutapa eli Vasudeva (vertaa Moronia koskevaan eksytykseen).

      Melkisedekistä Gabrieliin
      Pyhä Henki eli Gabriel eli myöhemmin Melkisedekinä, Saalemin kuninkaana ja sitä myöhemmin profeetta Eliana ja sitä myöhemmin Malakiana noin 500-400 eaa. ja sitä myöhemmin Abinadina 169 -148 eaa. uudella mantereella (Mormonin kirja) ja sitä myöhemmin Robert Huntingdonina (Robin Hood) 1161-1247 jaa. Englannissa ja sitä myöhemmin Visvambhara Misrana (Sri Caitanya Mahapradhu) joka syntyi 18.helmikuuta 1486 jaa. Bengalissa Intiassa (Veeda-kirjallisuus) ja sitä myöhemmin Martti Marttisena 1606-1706 jaa. Suomessa ja Amerikassa.

    • Eipuolisoita

      Ei löydy Jumalille eikä Jahvelle eikä Sanalle puolisoa ylhäällä olevista tiedoista. Ei ihme kun ei kiinnosta mormoneita.

      • Evlut

        Ei siinä löydy myöskään järjen hiventä. Aivan älytöntä soopaa.


      • Oikeaatietoa
        Evlut kirjoitti:

        Ei siinä löydy myöskään järjen hiventä. Aivan älytöntä soopaa.

        Ainoat oikeat tiedot tulevat Pyhän Hengen eli Gabrielin kautta. Ihmislapset eivät ymmärrä tuota tietoa, koska he etsivät ruokaa ja sirkushuveja, eivät oikeaa tietoa.


    • Syvyydenenkeli

      6:n vuorokauden mittaisen ajanjakson jälkeen Pyhän Hengen eli Gabrielin sikiämisestä Jumala loi maan 1 Moos.1:1 Alussa loi Jumala taivaan ja maan. (maata ei luotu Sanan kautta. Opin ja Liittojen kirjan Aabrahamin kirjan 3 luvun 24 jakeessa ”Jumalan kaltainen (Sana eli Jeesus) sanoi niille, (Jumalalle eli Jahvelle ja Pyhälle Hengelle eli Gabrielille) jotka olivat hänen kanssansa: Astukaamme alas, sillä siellähän on avaruutta, ja ottakaamme näitä aineita ja tehkäämme maa”. Eli Sana ja Pyhä Henki olivat ”luomassa” maata jo olemassa olevista aineista.) ja se asettui paikoilleen avaruudessa. Maata ”luomassa” oli myös Sana ja Pyhä Henki (Gabriel), Mormonin kirjan Aabrahamin kirjan 3 luku 24 jae.

      6 vuorokautta pituisen ajanjakson jälkeen Pyhän Hengen eli Gabrielin sikiämisestä alkoi ensimmäinen luomispäivä. Tuo ensimmäinen luomispäivä oli pituudeltaan 270:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Toinen luomispäivä oli pituudeltaan 272:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Toisen ja kolmannen luomispäivän aikana Pyhä Henki siirsi uutta mannerta noin 2000 kilometriä länteen vanhasta mantereesta Jumalan voimalla (pyhän hengen) joka oli hänessä, niin että uusi ja vanha manner erkanivat kauemmas toisistaan. Hän ohjasi luomisvoimia 10-30 kilometrin korkeudesta tuolloin Scandinavian yläpuolelta, lähinnä lounais-Suomen-kaakkois-Ruotsin yläpuolelta. Tuolloin hän sai toiseksi nimekseen Gabriel (Jumala on voimani tai Jumala on väkevyyteni).


      Kolmannesta luomispäivästä Urieliin

      Kolmas luomispäivä oli pituudeltaan 272:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Neljäs luomispäivä oli pituudeltaan 274:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Viides luomispäivä oli pituudeltaan 273:n vuorokauden mittainen ajanjakso. Kuudes luomispäivä oli pituudeltaan 268:n vuorokauden mittainen ajanjakso. 160 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua olemassaoloon tuli Uriel, sama joka karkoitti Aadamin ja Eevan paratiisista. Uriel eli myöhemmin Intiassa Aadamin seitsemännen pojan Maricin (Mareechi eli Sanaka-kumara?) ja Kalan poikana Kasyapana eli Aristanemina (jonka vaimo Diti eli myöhemmin Egyptissä Seti I:en vaimona Tuyana 1294-1279 eaa. ja vieläkin myöhemmin 1400-luvulla jaa. Espanjan kuningas Ferdinantin vaimona Isabellana) ja sitä myöhemmin Krsnan aikana Uddhava Devabhagan poikana (Veeda-kirjallisuus).

      Uriel eli myöhemmin Aabrahamin poikana Iisakkina noin 2102-1922 eaa. ja sitä myöhemmin hän eli Ramses I:en poikana Seti I:nä joka hallitsi Egyptissä 1294-1279 eaa. (Seti I:llä oli 60000 miehen armeija). Hän eli myös Englannissa 1100-luvulla jaa. kuningas Henrik I:nä (ensimmäinen) ja sitä myöhemmin hän syntyi 1451 jaa. Espanjan kuningas Ferdinantina jonka vaimo oli Isabella.

      • JosephSmithiinasti

        149 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua olemassaoloon tuli enkeli Jofiel eli Jophiel (Creative Power),  joka syntyi myöhemmin Daniel-nimisenä Raamatun Danielin kirjan päähenkilönä ja sitä myöhemmin Jeesuksen opetuslapsi Johanneksena. Jofiel syntyi myöhemmin vuonna 1808 jaa. Englannissa nimellä John Taylor, joka toimi mm. Mormonikirkon presidenttinä.

        Zotiel joka mormonin kirjassa mainitaan Nefin kansan johtajana n.72 eaa. halinneena Moronina, tuli olemassaoloon <142 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua (vähän ennen 142 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua). (Zotiel eli Moroni, joka ilmestyi Joseph Smithille vuodesta 1823 jaa. alkaen, oli Nefin kansaa hallinnut Moroni joka eli ja hallitsi uudella mantereella noin 72 eaa. eikä Mormonin poika Moroni niin kuin Mormonin kirja väittää). Tosin sen nimistä enkeliä kuin Moroni, ei ole koskaan luotu taivaassa. (Tarkempi selvitys tästä eksytyksestä tulee myöhemmin). Zotiel oli yksi enkeleistä jotka käyskentelivät Eedenin paratiisissa ennen kuin ensimmäiset ihmiset Aadam ja Eeva ajettiin sieltä pois.

        142> vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua (vähän 142 vuorokauden jälkeen ennen kuudennen luomiskauden loppua) olemassaoloon tuli persoona (mies), Chamuel (hän ei ollut enkeli vaikka joissakin lähteissä niin annetaan ymmärtää), ihmiskunnan esi-isä taivaassa (Veeda-kirjallisuudessa nimellä Vayu eli Pavana, tuulen jumala). Kunti kutsui ilman puolijumalaa Vayua ja synnytti hänelle Bhiman (Veeda-kirjallisuus). Bhima syntyi myöhemmin 1930-luvulla jaa. (Turku) Suomessa nimellä Vilho Einari Jokela? Chamuel tunnetaan myöhemmin Raamatussa Saulus Tarsolaisena eli apostoli Paavalina. Apostoli Paavali eli myös uudella mantereella nimellä Mormon <325-387 jaa., josta Mormonin kirja on saanut nimensä.

        <139 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua (vähän ennen 139 vuorokautta ennen kuudennen luomiskauden loppua) tuli olemassaoloon ihmiskunnan toinen jäsen (mies), joka ei myöskään ollut enkeli ja jonka nimi taivaassa oli Zadkiel (Prayer).



        Joosefista Kasyapan ja Ditin poikaan


        Hän syntyi myöhemmin Jaakobin eli Israelin poikana Joosefina jonka vaimo oli Onin papin Poti-Feran tytär Asenati ja sitä myöhemmin Hilkian poikana Jeremiana, Jeremian kirjan päähenkilönä Raamatussa ja vielä myöhemmin 1150-1200 luvulla jaa. Englannissa eläneena Allan Clarena (Alan a Dale) jonka vaimo Elisabeth Fitzhenry/Alwine oli 144000:n 4:s jäsen, sekä vielä myöhemmin hän syntyi 29.12.1805 jaa. Sharonissa, Vermontin osavaltiossa, Usa:ssa Joseph Smith nuorempana, mormoni-kirkon perustajana.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe