Vanhojen autojen nopeusmittarinvaijerit

ostankaiken

Ostin pinon vanhoja nopeusmittarinvaijereita koska halvalla sain.
Toiset Clark-Malia Cables esim. "CT 22" ja toiset logolla jossa ensin lukee "import" ja perässä punaisen maapallon sisällä "Quality:Allright" Esim " 201460/2450".
Tietääkö kukaan, mistä selviäisi mihin autoihin sopivat ?

3

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nykyaikaa

      Valitettavasti juuri siksi saitkin ne halvalla koska kukapa niistä varaosanumeroista tai muista koodeista&numeroista tolkkua ottaa ellei omistaudu tuohon tosissaan ja yritä vertailla eri numeroita keskenään mitä netistä saa kaivettua josko tulisi "Bingo"mutta kuka viitsii kun kyseessä on vain vaijeri.
      Ainut tapa jolla noille käyttöä saa on mittailla pituuksia kiinnityksiä josko sopisi vehkeisiin mitä vastaan tulee eli myytävä pituuksien perusteella vaan arvaa viedäänkö käsistä tai niitä tarvitsevia kun uusia yleisvaijereita saa pilkkahintaan netistä Kiinasta lähtien ja myyjiä piisaa sopivat päätkin saa tehtyä/teetettyä jos erikoiset.
      Laatu nyt on mitä on ja hintaan verrannollinen jos halvinta ostaa niin sitä saakin ja toisinpäinkin osin eli varmaan nuo laatutavaraa on mitä ostit mutta moniko oikeasti arvostaa sitäkään.
      Kirppareilla,rompepäivillä tai joissain romuihin keskittyneillä "sekatavarakaupoilla" tulee vastaan jos jonkinmoista uutta ikivanhaa vesipumppua,hihnaa,tiivisteitä,jarruhihnoja/paloja,sähköosia autoihin,kaasuttimia,jakajia,tulppia,äänenvaimentimia,lampunlaseja,listoja....jopa ruiskupumpuista lähtien nähnyt, mutta kuka niistä selvän ottaa mihin ne kuuluu kun mitään ei myyjä ole merkinnyt(tai edes tiedä itsekkään mihin ne on) niihin tai paketissa pelkästään joku varaosanumero,jos sitäkään eli pitää olla lottovoittoon verrattava tuuri jos osa kohtaa tietäjän ja sitä tarvitsevan harrastajan.
      Tietysti monet osat voivat sopia moniinkin eri merkkisiin autoihin koska alihankkijoiden tekemiä mutta jos arvaamalla ja muistikuvien perusteella ostat niin väärinhän se yleensä menee,eron ei tarvi iso olla niin hyödytön ostoshan tuo oli.
      Malli olisi oltava mukana,siltikin pyyntihinta voi olla ihan älytön tai voi toki löytöjäkin tehdä jos itse tietää mikä osa on mutta myyjä ei...

      • ostankaiken

        Olet oikeassa, mutta luulisi näistä jostakin tiedon löytyvän kun on merkki ja osanumerot tiedossa.


    • Nykyaikaa

      Juu,kyllä ne varmasti SAA selvitettyä noilla osanumeroilla tai muilla tunnisteilla(teksti&numerot)mitä pusseissa on mutta tavallisilla ihmisillä ne rajoittuvat siihen että ei ole pääsyä sellaisiin tietoihin eli tarviisi päästä vaikkapa noiden valmistajien osaluetteloihin paperisena tai netissä koska jos ei edes tiedä minkä merkkisiin autoihin ne sopii niin pikkasen on valtavaa tuo etsiminen eri autovalmistajien varaosanumeroista jotka täsmäävät johonkin pussin numeroihin...
      Jopa monet noista vaijereiden valmistajista ovat jo poistuneet markkinoilta,firmoja yhdistelty,varaosanumerot muuttuneetkin ehkä sen myötä ja onko moisia luetteloita numeroineen enää edes olemassa tallennettuna missään,sanoppas se.
      Jos tietää minkä merkkinen tuote on ja sillä on vielä valmistaja tai myyjä jossain niin se lienee ainut keino jos vaan viitsivät vastata kyselyihisi mihin mikin vaijeri kuuluu,epäilen onko aikaa tai mielenkiintoakaan kun siitä ei saa rahaa...
      Jos tuo nyt minun asia olisi niin tuo pituus on valttikortti millä myytävä tai jos erikoiset päät niin se toinen johtolanka jolla saa pienennettyä sopivia vaihtoehtoja vielä paljonkin,tarvii tietty selvittää missä vehkeissä sitten moiset päät eli puuhaa piisaa halpoihin vaijereihin kohtuupaljon ja siksi sait ne halvalla kun homma on kohtuuton hyötyyn nähden jos myydä aiot,valitan.
      Sama juttu se noitten muidenkin osien kanssa joita vastaan tulee,numerokoodien purkaminen maallikolle on ihan tuuripeliä riippuen valmistajasta ja sattuuko joku yhdistävä linkki löytymään kaivelemalla,nuo varaosanumeroarkistot tietoineen kun eivät ole julkisia yleensä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe