Minusta Trump on oikealla asialla

NjasserArvaati

Mikäpä olisikaan parempi kuin kylmän sodan loppuminen suurvaltojen väliltä.
Hilleri oli huono häviäjä. Hänen olisi kuulunut sanoa, että kansa on puhunut ja
pulinat pois. Obama painukoon takaisin viidakkoon. Siellä saa tapella petoja
vastaan.

21

198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikä Trumpin toimi erityisesti osoittaa, että hän on Rauhan Asialla?
      Toivottavasti hänellä riittää rauhantahtoisia ja laajakatseisia kannattajia, kuten aloittajakin on.

    • jakolasku

      Trump ei ehkä ole virkakautensa loppuun pressana. Eräs toimittaja arvioi näin.

      • NewZionWorldOrder

        Näin tahtoo käydä. Ne pressat, jotka eivät sokeana nukkena sätki kasaarieliitin narujen mukaan, ne tahtovat kuolla ennen virkakautensa loppua. Ammuttuna.


    • apukka

      Trumpilla on monta oikeusjuttua menossa tälläkin hetkellä, joten epävarmaa on kuinka pitkälle pääsee.

      • Sen vuoksi varmaankin rakennuttaa ensi töikseen aidan Meksikon rajalle, että saa edes yhden lupauksensa täytettyä.
        Se on meille muillekin osoitus hänen rauhantahtoisuudestaan, kuten se, että hän syyttää pakolaistulvaa syyksi Britannian eroon Euromaista.
        Sydän kylmänä odotellaan tulevaa vuotta. Sanotaan että US:n presidenteille tärkein aika on 100 ensimmäistä päivää virassa. Ne luovat suunnan, joka jatkuu koko presidenttiyden ajan.
        Keväällä tiedämme.


    • Rauhanpuolustaja

      Perjantaina on hänen Virkaanastumispäivä -
      On nähtävissä mitä nämä ennakkoajatukset hänestä pitää paikkansa -
      Nyt on kirjoittanut englantilaiseen lehteen kuinka hän on antamassa kauppasuhteita sinnepäin . Ja EU on hajoamassa maat haluaa iraantua siittä -- mikä on minunkin mielestä ihan hyvä ajatus.
      Ja Mergel sai kuulla kunniansa Näistä isoista mapakolaisten maahan muutoista --kuinka rajat oli auki ennenkun huomattiin rajoittaa .Saksallahan oli ne isommat maahanmuuttopaineet .
      Jostain luin aamulla että Atomi maat kuten Usa ja Venäjäkin hänen mielestään voisi rajoittaa näitä aseita --jos oikein ymmärsin .
      Kiinasta hän onkin jo hiljaa kun meni härnään sinnekkin . Onhan sekin hyvin varustanut Ydinaseilla . mutta osas olla hiljaa ..
      Muurahaispesää ei auta liikaa hämmentää .

      • Ei todellakaan ole syytä hämmentää Kiinaa yhtään enempää. Trump on puhunut Taiwanista ja Etelä-Kiinan saarista sellaiseen sävyyn, että Kiina uhkasi sodalla.
        Ttumpin on aika ruveta miettimään, mitä sammakoita suustaan päästelee.


      • Typeryyden.huippu

        Trumppi saa olla kiitollinen ettei heillä ole yhteistä rajaa kiinan kanssa.


    • Ensiaskeleet on otettu Trumpin valtakaudella. Nyt häntä raivostuttaa että naiset kerääntyvät kautta maailman ilmoittamaan oman mielipiteensä. Millaisen vastavedon Trump mahtaa keksiä? Naiset pois työelämästä? Naiset karkoitettava muihin maihin? Naisilta pois oikeudet? Tyttäret pois kouluista? Burkhat kaikille? Vain poikavauvoja?
      Elämme uutta aikaa.

      Trump jatkaa valitsemallaan tiellä. - Ja tie on autio ja tyhjä.

      • sa.piska

        Oi joi joi, mitä mustamaalausta!


    • valheita-valheita-valhe

      Oletteko pannu merkille Opaman joukko on riehunu ja raivonnu valheineen paljon enenmän kuin Trumph koskaan,
      Trumpihin kannattajat ei ole ollu kaduilla mieltään osottamssa koskaan,
      vaan ameriikan kansasta suurin osa äänesti Trumphia,
      Opama ei todellisuudessa saanu yhtään mitään aikaan ameriikan köyhälle kansanosalle,
      OPAMA ON pelkästään hirmu kateellinen ja raivoissaan kun Trumph
      voitti vaalit ,
      siksi köyhät äänesti Trumphia kun se lupasi työpaikkoja hyvin vointia kaikille

      Opaman suosijat esittää pelkää valhetta ja manipuloi ihmisiä väärin perustein,

      • Juu, on se Obama niin viekas, että manipuloi jo 8 vuotta aikaisemmin oman virkaanastujaisseremoniansa yleisöstä otetut valokuvat kymmentuhatpäiseksi ihmislaumaksi, vaikka ei niitä ollut kuin kourallinen, ja nyt sitten tyrmää niillä kuvilla Trumpin vastaavan tilaisuuden yleisömäärät. Trumpin yleisöhän oli miljoonissa, mutta vihamielinen media on karsinut kuvista suurimman osan porukoista pois. On se niin kauheaa, niin kauheaa. Kaikkeen se Obama pystyykin.

        Sai vielä naisetkin ärsyyntymään niin että mielenosoittivat ympäri maailman. Naisiahan ne vain olivat, mutta saivat kuitenkin äänensä kuuluviin puolueellisessa mediassa. Trumpin mieli mustui.
        Ei enää riittänyt, että peruutti köyhien oikeuden terveydenhuoltoon, piti keksiä jotain muutakin, joka tuntuu joka naisen elämässä.
        Trump kieltää nyt valtion avun kaikilta perhesuunnittelua myötäileviltä yhteisöiltä, kerrotaan tämän päivän Trump-uutisissa.


    • Hillarylle.enemmän.ääniä

      Jospa muistaisit, että Obama ei ollut ehdokkaana ollenkaan.
      Jatka siitä.

      • paras-voitti-Trumph

        Hilry olisi ollu huono valinta pressaksi, Trumph oli paljon parempi, hyvä kun voitti,
        Opama oli outo tyyppi,


      • Laastarilappu
        paras-voitti-Trumph kirjoitti:

        Hilry olisi ollu huono valinta pressaksi, Trumph oli paljon parempi, hyvä kun voitti,
        Opama oli outo tyyppi,

        Olet niin oikeassa. Trumpin avulla köyhät katoavat USAsta kokonaan, kun hän ensi töikseen lakkautti Obaman läpiajaman sairausvakuutuksen, joka olisi antanut 20 miljoonalle köyhälle mahdollisuuden edulliseen terveydenhuoltoon. Nyt se on estetty, niin että pian ei ole enää jäljellä kuin niitä, joilla on varaa maksaa lääkärinkulut.
        Köyhät häviävät ja köyhyys heidän mukanaan..


    • kurkannut.tänne

      Vieläkö täällä käydään USA.n presidentinvaaleja. Taidetaan jo edelle ehditty,,Trump irtisanotaan tai ihan ammutaan, huh huh.

      • Takapakkia

        Onko Trump tässäkin oikealla asialla? Tänään lltalehdessä:

        "Tuore USA:n presidentti jatkoi miesseurassa vanhaa republikaani- ja demokraattipresidenttien tanssia. Kansalaisjärjestöt, jotka tekevät abortteja, neuvovat niissä tai ehkäisyasioissa, eivät jatkossa voi saada USA:n valtion tukea. "


    • Onko aloittaja yhä samaa mieltä? "Kylmä sota" on alkanut eri kansalaisryhmien välillä. Mitä jatkossa mahtaakaan seurata, jos Trump jatkaa naisten aliarvioimista ja tasa-arvon polkemista edelleen.

      Koska hän haluaa kieltää perhesuunnittelun, niin miten hän aikoo selviytyä lapsibuumista? On selvää, että syntyvyys nousee huippuunsa USA:ssa, missä ei tunneta äitiyslomia eikä kunnallista päivähoitoa. Teiniraskauksia siellä on jo aivan riittävästi, koska ehkäisystä ei alaikäisille ole kerrottu. Jos kieltojen kohteeksi joutuvat kaikki, niin syntyvyyshän lisääntyy hallitsemattomasti, ja varsinkin juuri siinä kansanosassa, jolta Trump on sairausvakuutusta pois leikkaamassa.
      Koska hän politiikallaan ajaa naiset kotiin pois työmarkkinoilta, niin koko yhteiskunta tulee muuttumaan.

      Hän aloitti maansa uusimisen todellakin väärästä päästä suututtamalla naiset täyteen vastarintaan. Unohti poloinen, että he ovat äänestäjiä siinä kuin miehetkin, ja kun naiset kimpaantuvat, he eivät sitten enää ole pysäytettävissä. Sen ovat saaneet huomata monet maat. Esimerkiksi asevelvollisten äidit osoittivat vuosikausia kerran viikossa mieltään Kremlin edessä, tai aikanaan Argentiinassa kadonneitten lasten äidit ja isoäidit vaativat selvitystä omaistensa katoamisiin viikosta viikkoon esivallan harmiksi.
      Jokin samantapainen kestovastarinta varmasti nousee, ja se ei hyvää tiedä uuden presidentin ja hänen taustavoimiensa imagolle.

    • Uskollisuus.palkitaan

      Aloittajan nimimerkitä voisi vetää sen johtopäätöksen, ettei hänellä enää olisi pääsyä USAan Trumpin viimeisimmän päätöksen mukaan.
      Vieläkö nimmari on Trump-fani?

    • Wounded-Knee

      Elokuussa 21/8 Usa:ssa auringonpimennys, heh heh.-

    • Tänään uutisoidaan, että joku amerikkalaisguru ennustaa "varmaa" sotaa Kiinan kanssa 5-10 v. kuluessa. Tällä vauhdilla ollaam siinä varmaan jo aikaisemminkin, kun Trump suututtaa kaikkien maitten päättäjät.
      Tämä on huippu sille ylimielisyydelle, joka on amerikkalaiset vallannut NL:n hajoamisen jälkeen. Ennen se oli vastavoima ja yhtä suuri ydinasevaltio kuin USA:kin, mutta nyt ei amerikalla ole enää kunnon vastusta ja se on mennyt heidän hattuunsa jo kauan sitten. Trump on vain jäävuoren huippu.
      Aseiden, jopa sarjatuliaseiden, omistaminen on kohta jokapojan ulottuvilla. Lapsetkin kantavat asetta.
      Turhaan irvaillaan kauhuvideoita Isisin tappajalapsista, pianhan kaikkialla tapahtuu samaa. Mitään ohjeistusta yhteistyöhön, käytöstapoihin, lähimmäisen kunnioitukseen ja tasa-arvoon ei enää sanneta, ei sallita. Takapakkia mennään. Uskonnosta on tullut tappoase.

      Vanha kokemus rottapopulaatiosta sopii maailmanlaajuisesti ihmisiinkin. Niin kauan kuin tilaa ja ravintoa riittää, ovat rotat sosiaalisia ja rauhaa rakastavia, mutta kun tilat pienenvät, populaatio kasvaa, ruokaa vähennetään, niin rotat käyvät toistensa kimppuun ja vain vahvimmat jäävät.
      Niin on käymässä ihmiskunnallekin. Onneksi itse jo on ehtoopuolella, ei ole tähän pakko osallistua. - Mutta lastenlasten maailmahan tämä on!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      341
      3841
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1709
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      59
      1473
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe