Äänestä KOMMUNISTIA

Kommarit

Itse olen saanut tarpeeksi Vanhanen, Katainen, Stubb, Sipiä.... kansan kusettamisen vauhti sen kun kiihtyy, minä aion seuraavissa vaaleissa kiusalla äänestää KOMMAREITA. Jos tämä edes saisi herätettyä pelkoa eduskunnassa, ja lieventämään kusetusta. Perussuomalaiset petti ja pahasti.

Vaaleja aina seurataan ja jos tilastollinen poikkeama alkaa kasvamaan, niin silloin se herättää päättäjissä vastatoimia. Google esim. seuraa koko ajan mitä kirjoitellaan, jos alkaa tietyt sanat esiintymään usein, niin se tekee analyysejä siitä. Se esim. tietää milloin alkaa flunssa epidemia ja milloin se on pahimmillaan. Kommunismia voi verrata flunssa aaltoon, joten annetaan maailmalle flunssa aalto.

17

310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elämämkoulu

      Kyllä! juuri näin

    • Moskvitsmies

      Kyllä, äänestä Kommunistia... Näkeevät eduskunnassa, että nyt on jotain todella pielessä!

    • useempi_läpi

      kommarin äänestäminen sama kuin ampuisi itteään jalkaan.

      Lopuks kommari ampuu niskaan. Niinhän siinä vakituisesti käynyt. Historia.

      • superbwinner10

        Juuri näin! Onneksi kommarit kuolee sukupuuttoon... Sairas uskonto! Ei kaikki ihmiset voi olla samalla viivalla!!!Mutta kommari on niin tyhmä,että ei voi sitä ymmärtää aivopestyillä aivoillaan.Katsokaa Pohjoiskoreaa miten hinosti se toimii!!! Kansa syö ruohoa ja eliitti tekee pommeja ,eli kommunismi toimii todella hienosti!!!!!!!


    • Stavros.Mulabeta

      On kaksi laitaa ,oja ja allikko !
      Turvaa ei anna mikään äärilaita ei liioin vasemmalla tai oikealla. Keskitien kulkijakaan ei ole turvassa näiltä "Ostotori-vinokkailta".
      Se miten suhtautua noihin on taas toinen juttu. Jos tapaat humalaisen ja ruman naisen on valinta helpompaa humalainen on aamulla selvä ruma taas aamullakin ruma. Koko politiikka on ilmiönä yhtä sairas kuin "afrikkalainen sikarutto" kaikkia se ei tapa mutta useimmat se saattaa loppuiäkseen invalideiksi. Pieni katse ympärille yhteiskunnassa vahvistaa sen "siltarumpu" ja "tukipönkkä" joukot miehittävät , anteeksi "henkilöittävät" joka paikan jossa lompakko turpoaa.
      No jos ei itseltä niin ainakin suvulta tai sitten puolueelta ???

      • korkea_kiputila

        hyvä kysyä, sairastaako, jos äänestää natsia tai kommaria

        - aika sama


      • suikusauna
        korkea_kiputila kirjoitti:

        hyvä kysyä, sairastaako, jos äänestää natsia tai kommaria

        - aika sama

        Mutta se on aika sairas joka äänestää nykyisiä eduskuntapuolueita, se on aivan sama kuin antaisi äänensä Sipilälle, Bernerille, Stubb, Katainen.

        Silloin kun tulee kylmää tai kuumaa kylpyä, niin sitten pitää suunnata hana vastakkaiselle suunalle ja rajusti.


      • Stalin_ja_kirves
        suikusauna kirjoitti:

        Mutta se on aika sairas joka äänestää nykyisiä eduskuntapuolueita, se on aivan sama kuin antaisi äänensä Sipilälle, Bernerille, Stubb, Katainen.

        Silloin kun tulee kylmää tai kuumaa kylpyä, niin sitten pitää suunnata hana vastakkaiselle suunalle ja rajusti.

        Miksi osoittaa itselleenkin olevansa tyhmä, menemällä äänestyskopille ja äänestämällä kommunistia. Voi sitä olla kotikommunistinakin tyhmä. Ilman turhaa liikkumista kylillä. Voi tervata akkunat umpeen. Voi työntää päänsä päiväksi housuprässiin ja lämmitellä muniansa kiukaassa. Noin niinkun alkajaisiksi. Juhlapäivinä sitten parempaa. Vaikka tulis Stalin käymään?!


      • maksaa_vähän_liikaa
        Stalin_ja_kirves kirjoitti:

        Miksi osoittaa itselleenkin olevansa tyhmä, menemällä äänestyskopille ja äänestämällä kommunistia. Voi sitä olla kotikommunistinakin tyhmä. Ilman turhaa liikkumista kylillä. Voi tervata akkunat umpeen. Voi työntää päänsä päiväksi housuprässiin ja lämmitellä muniansa kiukaassa. Noin niinkun alkajaisiksi. Juhlapäivinä sitten parempaa. Vaikka tulis Stalin käymään?!

        Tšingis-kaani. Ja voi väittää ettei Kiina osais hoitaa asioitaan. Let's see, viva las vegas. :)


    • äläLopetaEkana

      Kommunismissa ei oo muilla kivaa paitti diktaattorilla.

      Johon diktaattori: Niinhän kuuluukin olla!

      (Erittäin pitkään kestäviä innokkaita taputuksia, seisten).

    • kommarilla.lujaa

      No, mikä se kommunistipuolue olisi? Vaihtoehtoja.

      • ktp_äänestäjä

        Kommunistinen Työväenpuolue tai Suomen Kommunistinen Puolue. Siinä ne oikeastaan on. Ensimmäisen linja on jyrkempi ja tavoittelee vallankumousta.


    • Flunssaapukkaa

      Joo, mutta Google ei osaa kuin ihmetellä, kun kirjoitetaan flunssa epidemia tai flunssa aalto! Pitäisi osata kirjoittaa flunssaepidemia ja flunssa-aalto!

    • tämä.tepsii

      Kommunismi on äärimmäinen vastakohta kapitalismille.
      NYT kun vallassa olevat puolueet ja oppositiopuolueetkin suosivat kaikki kapitalismia ja ovat yhteistuumin valmiita yksityistämään kaiken tästä maasta ja ajamaan kansalaiset entistä ahtaammalle, olisi hyvä äänestää kommunisteja. Se antaisi vahvan viestin eduskuntapuolueille että heidän harjoittamallaan politiikalla ei ole kansalaisten keskuudessa kannatusta. Kommunistien ohjelmissaan ajaman sosialismin ei siis tarvitse oikeasti tulla Suomen vallitsevaksi politiikaksi, vaan ainoastaan riittää että nykyiset eduskuntapuolueet havahtuvat tarpeeseen muuttaa yhteiskuntaa perinteisempään suuntaan, jossa yksityistämisistä luovutaan ja ehkä palattaisi hieman enemmän sekatalouden malliin, jossa hyvinvointivaltiokin aikanaan luotiin. Tuolloin työttömyys oli vähäistä ja valtiolla oli varaa turvata hyvät peruspalvelut kaikille kansalaisille. Siihen voisimme päästä takaisin jos pelottelisimme nykyisiä eduskuntapuolueita kommunistien kannatuksen nousulla!

    • excitavit

      Neuvo... älä äänestä vaan toimi, länsimainen "demokratia" on rakennettu illuusion ympärille jota eripuolueiden poliitikot johdattelevat. Loppupelissä on aivan sama ketä äänestät, se saattaa näkyä eduskunnassa, mutta suuressa valkunnassa jan sen päätöksissä se ei näy. Ihmiset saadaan pidettyä tyytyväisinä äänestysmahdollisuudella, vaikka todellisuudessa sen vaikutus on mitätön. Eduskuntaa voisi verratta vaikka saippuasarjaan, juonen käänteet eivät kyllä ole yhtä mielenkiintosia mutta, hyvin ohjattuja ja näyteltyjä kyllä, ainakin siinä mielessä että ssurin osa uskoo kaiken sen mitä siellä tapahtuu. Ihmisenkin onkin vaikea uskoa tai ei halua uskoa että asia on oikeasti näin. Tämä on normaalireaktio siis. Se propagandan syöttäminen on aloitettu jo koulussa meille kaikille, tämän läpi kaikki eivät vain näe....jotkut eivät näe sitä koskaan. Tämä sama ajattelu tapa toimii muissakin maissa ei vain Suomessa. Kommunismilla, fasismilla, syndikalismilla, anarkismilla, islamilla yms. saadaan ihmiset pilkottua riitelviin ns. "klikkeihin" jotta todelliset ongelmat saadaan piilotettua. Kun ihmiset riitelevät keskenään jonnin joutavista esim. sukupuolikysymyksistä ei aikaa ja energiaa jää muuhun. Jos haluaa välttämättä elää itsepetoksessa ja kurimuksesa käykää äänestämässä niin tällöin olette varmistaneet, että myös lapsenne ja lapsenlapsenne, kokevat vuosikymmennistä-vuosisatoihin kestäneen paskan syötön ja heistä tulee myös loputtomien -ismi päätteisten idelogien kannattajia sekä uhreja.

    • superbwinner10

      Ei kommareita kannata äänestää... eihän niitä ,edes ole Suomessa ,vain teeskenteliöitä! Sehän on vain surkea uskonto ,joka kuolee koko ajan .Sitäpaitsi sehän on ihmisluonnon vastainen uskonto !!!IKL pitäis saada Suomeen takaisin ,niin saatais Suomi nousuun!!! Mamut ,mustalaiset,homot ja työtävieroksuvat pois maasta ja SUOMI pois EU,sta ,Markka takaisin ja SELKÄRANKA SUOMALAISILLE TAKAISIN!!!!!!!

    • vit.tuuntunut

      Menkää vitun kommunistit vittuun täältä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe