Leikkikaluna...

M42-utelias

Hörppään vapisevin käsin oluttuopistani ja vilkaisen kelloa. Minuutti taikka kaksi näyttäisi olevan vielä aikaa sovittuun tapaamishetkeen. Vilkuilen hermostuneesti pubin ovelle ja siemaisen lisää olutta miettien, että mihinköhän olen lupautunut ja pikapuoliin ryhtymässä.

Uppoudun ajatuksiini ja muistelen kuinka olin vain muutama ilta sitten laittanut nettiin ilmoituksen jossa hain kahta asiallista ja luotettavaa miestä, suoraan sanottuna sonnia. Sainkin vastauksia älyttömän määrän, mutta niiden laadussa oli kyllä paljonkin toivomisen varaan. Olin selaillut vastauksia ja laittanut niitä sitä mukaan suoraan roskakoriin kunnes avasin postin joka oli otsikoitu ytimekkäästi: Kaksi luotettavaa ja asiallista sonnikaverusta etsivät sopivaa leikkikalua kalujensa väliin. Aloin syventymään tähän vastaukseen huomattavasti suuremmalla mielenkiinnolla mitä aikaisempiin vastauksiin koska se ensinnäkin sisälsi paljon enemmän asiaa ja tekstiä kuin aikaisemmin saamani perinteiset vastaukset:
Moi, oon Pena. Koska pannaan...
Kaverit kertoivat olevansa ukkomiehiä jotka hieman vanhemmalla iällä olivat myöskin löytäneet itsestään sen bi-puolen ja olivatkin keskenään tapailleet jo jokusen vuoden, mutta olivat nyt itsekin myös hakemassa jotain uutta ja kivaa kokeilua.

Olen edelleen syventyneenä ajatuksiini, mutta huomaavinani, että baaritiskille on ilmestynyt kaksi aikas hyvinkin annettuihin kuvauksiin sopivaa miestä, joista toinen vilkuilee ja pälyilee ympäri pubia, toisen tehdessä heille olut tilausta.

Vaikka olinkin nämä kaverukset sinänsä huomannut, pääsevät he kuitenkin pöytäni ääreen saapumaan jokseenkin huomaamatta ja minut yllättämään:
- Mahtaisitkohan olla se kaveri joka meidän pitäisi tavata?

Nostan katseeni kysyjän suuntaan, huomaten hänen hymyilevän ystävällisesti ja kysyvästi.

Saan juuri ja juuri vastattua:
- Juu-u, enköhän...
kun kaverukset istahtavat pöydän ääreen ja toinen heistä toteaa yhtälailla hymyillen:
- Eihän sinusta voinut oikeastaan erehtyä, kun olet täällä ainoa olutta hörppivä mies joka hermostuneen oloisena pälyili ympäri pubia.

Yritän hymyillä kaveruksille itsevarmasti takaisin, kun toinen toteaa:
- Ihan turha tässä on mitään hermoilla tai paineita ottaa. Jutellaan niitä näitä ja katsellaan josko tulemme niin hyvin juttuun, että siirtyisimme sitten tuohon lähistöltä löytyvälle Masan kämpille.

Vilkaisen tätä toista kaveria joka on siis Masa ja siinä samassa toinen ojentaa kätensä:
- Mä oon siis se toinen kaveri eli Pertti.

Istuskelemme pöydän ääressä ja juttelemme niitä ja näitä, ihmetellen kaikenlaista maailmanmenoa, kunnes pääsemme siihen aiheeseen jonka tiimoilta olemme saman pöydän ääressä. Kaverukset kertovat hyvinkin avoimesti mitä kaikkea ovat jo keskenään tehneet ja touhunneet, ja tunnen miten housuissani alkaa hiljalleen olemaan ahdasta. Yritän vaihtaa huomaamatta hieman istuma-asentoa, mutta Perttihän sen kuitenkin huomaa ja toteaa:
- Taitaa nämä meidän juttumme aiheuttaa hieman pullotusta siellä housuissa?

Nielaisen itseksesi, otan hörpyn olutta ja nyökkään myöntävästi.

Pertti vilkaisee Masaa joka nyökkääkin hyväksyvästi ja siemaisee siinä samantein oman olusensa loppuun.
- No hyvä juttu, sanoo Pertti ja nousee pöydän ääreen seisomaan.
- Eiköhän sitten lähdetä sinne Masan kämpille kaikki kolme katsomaan mikä siellä housuissasi pullottaa...

Kaverukset suuntaavatkin siinä samassa ulko-ovelle, joten siemaisen myös oman olueni loppuun ja lähden heidän peräänsä. Ulkona sytytämme kaikki kolme savukkeet ja lähdemme sopivan rivakkaa askellusta kohti jotain mikä tulisi olemaan minulle jotain uutta, erilaista mutta kiimaista...

18

8992

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • M42-utelias

      Saavummekin vain muutaman minuutin kävelyn jälkeen Masan kämpille ja tunnen kuinka perhosten määrä vatsassani kasvaa sitä mukaan, kun hissi nousee ylöspäin, pysähtyen kerrokseen. Poistumme hissistä ja Masa aukaisee kämppänsä oven, kehottaen meitä siirtymään peremmälle.

      Riisumme takit ja kengät eteiseen ja suuntaamme peremmälle asuntoon. Pertti istahtaa olohuoneen sohvalle, Masan suunnatessa keittiöön. Pertti taputtaa sohvaa ja kehottaa mua istumaan viereensä. Saan juuri istahdettua Pertin viereen, kun Masa saapuu keittiöstä olohuoneeseen, tuoden kaikille kylmät oluet.

      Otan kulauksen ja vilkuilen ympärilleni, kunnes huomaan että Masa onkin siinä samassa laittanut teeveestä pöyrimään sinänsä aikas suoraakin miesten välistä pornoa. Katseeni jää tätä suorastaan tapittamaan kunnes jostain syystä havahdun siihen, ettei Pertti istukaan enää vieressäni.
      Katseeni haahuilee ympäri olohuonetta kunnes huomaan, että molemmat kaverukset ovatkin jossain välissä riisuneet itsensä vain boksereilleen ja katsovat molemmat minua kysyvästi.

      Nielaisen, otan kulauksen olusestani kunnes aivan vääjäämättä katseeni hakeutuu kaverusten bokserien etumuksille. Ensin Masan ja sitten Pertin. Huomaan kuinka kaverusten bokserit ovat käyneet ahtaiksi.
      Nostan katseeni ja huomaan kuinka molemmat kaverukset hymyilevät suorastaan virnistäen:
      - Taitaa se kaveria kiinnostaa, että mitäs sieltä boksereista paljastuukaan? Masa kysyy.
      - Ei muuta kuin mars perseen pesulle, että päästään asiaan, Pertti jatkaa ja osoittaa sormellaan kohti vessaa.

      Suuntaan askeleeni kiltisti kohti vessaa jossa riisun itseni ilkosilleen, istahdan pytylle ja otan bideeletkun käteeni, laittaen sopivan lämmintä vettä hiljalleen virtaamaan. Onneksi olen tätä pepun pesua jo itsekseni harrastanut ennen omia dildoleikkejäni, joten saan sen tehtyä suhteellisen rivakasti.

      Suljen hanan ja pyyhkäisen peppuani hieman paperilla, suunnaten sitten askeeleeni takaisin kohti olohuonetta.

      Huomaan etteivät kaverukset olekaan enää olohuoneessa kunnes siinä samassa Masa huutelee makkarin puolelta ja kehoittaa minua tulemaan sinne.

      Päästyäni makkarin ovelle huomaan, että Masa onkin istuskelemassa huoneen kulmassa olevassa nojatuolissa ja Pertti istuskelee sängynlaidalla, jälleen kerran viertään taputtaen, siihen pyytäen.

      Istahdan Pertin viereen ja hän kysyy vielä kertaalleen, varmistaakseen:
      - Me olisimme nyt valmiita. Oletko sinä?
      Nyökkään myönteisesti ja siinä samassa Pertti nouseekin sängynlaidalta ja toteaa:
      - Hyvä. Käyhän siihen sängylle nyt sitten sopivasti nelinkontin, perse tänne muhun päin.

      Käyn pyydettyyn asentoon ja siinä samassa Pertti kumartuukin puoleeni ja aivan muitta mutkitta työntää kielensä peppuvakooni, painaen sitä myös sisääni. Sisälläni kuohahtaa, kun tuntemukset laidasta laitaan vilistävät aivoissani. Tunne on outo, mutta kiihottava.

      Huomaan silmäkulmastani kuinka huoneen nurkassa istuskeleva Masa runkkailee hiljalleen kaluaan, kunnes havahdun siihen, että jotain kylmää valutetaan perseelleni. Käännyn taakseni katsomaan ja huomaan kuinka Pertti alkaa siinä samassa asettelemaan ilmeisen tottunein sormin kondomia täydessä seisokissa olevaan kaluunsa.

      Saatuaan kondomin paikoillensa, Pertti ottaa askeleen lähemmäs sängynreunaa ja ottaa tukevan otteen lantioiltani, vetäen mua vielä hieman paremmin puoleensa ja reunalle, juuri sopivasti tyrkylle.

      Tilanne on mitä oudoin, mutta en ehdi tai pysty enää muuhun keskittymään, kun siinä samassa tunnen kuinka Pertti alkaa painamaan kovaa kaluaan perseelleni, hellästi mutta määrätietoisesti, kunnes tunnen miten sulkijalihakseni alkaa antamaan periksi ja Pertin kalu alkaa painautumaan sisääni, hitaasti mutta määrätietoisesti. Hetken kuluttua tunnenkin Pertin pallien painautuvan persposkiini. Tunne on oudolla tapaa kiihottava kun tajuan, että Pertin kovana seisova kalu on kokonaisuudessaan perseessäni.

      Pertti on hetken aivan paikoillaan ja toteaa Masalle:
      - Täällä oltaisiin nyt valmiita ottamaan tämä leikkikalu kalujemme väliin...

      Masa tuleekin sängyn luokse ja nousee sille, asettuen eteeni juuri sopivasti, jotta heidän välissään nelinkontin oleva leikkikalu pystyy hamuamaan toista, edessään olevaa seisovaa kalua suuhunsa.

      Enhän minä siinä tietenkään itse osaisi mitään tehdä, mutta edessäni oleva Masa ottaa hellän otteen niskastani ja toteaa:
      - Tässä olisi leikkikalullemme sitä toista kalua...

      Katsahdan Masan suuntaan, kunnes kurotan hieman lähemmäs häntä ja hamuan hänen kaluaan suuhuni.

      Siinähän minä sitten olen, kahden kaveruksen välissä nelinkontin, heidän leikkikalunaan. Kova kalu perseessäni ja toinen kyrpä suussani. Olen aivan kuin jossain hämärän rajamailla kunnes havahdun siihen, että tilanne on mitä tosin, kun näen silmäkulmastani meidät kaikki kolme makuuhuoneen seinällä olevasta peilistä...

      • maistuiko hyvältä.haluaisin joskus päästä mukaan.


    • Jatkoa odotellessa

      • M42-utelias

      • Perseruiskauttaa

        Nyökkään myönteisesti ja siinä samassa perse ruiskauttaakin lastinsa housuissani ja tunnen miten sulkijalihakseni laukeaa. Masa runkkailee hiljalleen kissaa. Ovatko he naineet kissaa minuutin, kaksi vaiko enemmän? Mutta siinä samassa pepustani pullahtaakin saman aikaisesti kova, mutta myös pehmeä sängylle. Pertti alkaa siinä samassa asettelemaan kissaa täydessä seisokissa olevaan kaluunsa. Olen aivan kuin kyrpä makuuhuoneen seinällä. Miltein tajuamatta sitä itsekään suustani pullahtaakin oluet. - Tsot, tsot, pidetääs vaan oluet siellä suussa... Vilkaisen kissaa ja hamuan sen kankena seisovan kalun suuhuni. Ajatukset ja mietteet singahtelevat laidasta laitaan, kun yritän miettiä, että mihin olenkaan ryhtynyt. Tilanne on oudolla tapaa pervo ja irstas.


    • M42-utelias

      Katseeni on kuin nauliintuneena makuuhuoneen seinällä riippuvaan peiliin josta näen meidät kaikki kolme, itseni siinä keskellä, nelinkontin, kyrpä perseessä ja toinen suussa. Ajatukset ja mietteet singahtelevat laidasta laitaan, kun yritän miettiä, että mihin olenkaan ryhtynyt.

      Mutta siinä samassa kaikki epäoleellinen kariseekin kerralla mielestäni, kun tunnen kuin Pertti vetää hieman perseessäni olevaa kaluaan ulommas, miltei peppureiälleni asti, ja painaa sen samantein yhdellä työnnöllä takaisin peppuuni, pallien osuessa taas persposkiini.

      Miltein tajuamatta sitä itsekään suustani pääsee tahdoton huokaus ja voihkaisu Pertin kalun painuessa uudemman kerran syvälle perseeseeni. Huokaukseni johdosta, suussani ollut Masan kalu pullahtaakin sieltä pois joka saakin Masan tähän reagoimaan hymyillen:
      - Tsot, tsot leikkikalu, pidetääs vaan se kalu siellä suussa...

      Vilkaisen ylöspäin Masan suuntaan huomatakseni hänen hymyilevän asiallisesti, mutta tietyllä tapaa kuitenkin irstaasti.

      Siinä samassa Masa ottaakin uudemman kerran niskastani hellän mutta määrätietoisen otteen ja hamuan tämän kankena seisovan kalun suuhuni, alkaen sitä todennäköisesti mitä tökerömmin ja hapuilevin tavoin suuhuni ottamaan ja nuolemaan.

      Katsahtaessani Masan suuntaan, hänen kalunsa edelleen suussani, huomaan hänen edelleen hymyilevän ja nyökkäilevän hyväksyvästi:
      - Noin sitä pitää, hyvä... kyllä sä alat sitä kalua ihan hyvin oppimaan suihisi ottamaan, Masa toteaa.

      Siinä samassa Masa tukevoittaa hieman otettaan niskastani ja aloittaa sitä myös itse suuhuni työntämään, mutta huomioiden ja koko ajan reagoiden tuntemuksiini hänen niin tehdessään.

      Koko tämän suihinoton aloittelemisen ajan Pertti onkin ollut aivan paikoillaan, kalunsa ollessa kuitenkin syvälle perseessäni.

      - Mahtaisikohan tämä meidän lelumme nyt pystyä keskittymään kumpaankin kyrpään yhtäaikaa, Pertti kysyy, osoittaen kysymyksensä lähinnä kait Masalle, koska hänen edessään olevalla lelulla on Masan kyrpä suussaan, mikä sinänsä vaikeuttaa vastaamista.

      - Eiköhän me kokeilla ja uskota siihen, että pystyy, Masa vastaa ja hymyilee suuntaani.

      Jatkan suussani olevan Masan kyrvän imemistä ja nuolemista, tuntien samalla kuinka Pertti vetäytyy jälleen kerran hieman pepustani, vain painaakseen kovan kyrpänsä samantein sinne takaisin ja aloittaa hitaan, mutta koko ajan etenevän ja tahtia kiihdyttävän perseeni naimisen.

      Tunnen kuinka Pertin kyrpä jatkaa soutamistaan perseessäni, saman aikaisesti kun Masan kyrpä soutaa suussani.

      Tilanne on oudolla tapaa pervo ja irstas, mutta tunnen kuinka myös oma kaluni alkaa nostamaan päätään ja kasvamaan. Perseessäni soutava Pertin kyrpä on saman aikaisesti kova, mutta myös pehmeä, erilainen tuntemus kuin perseessäni aiemmin olleet dildot ovat aiheuttaneet.

      Pyrkien pitämään huolen, että Masan kyrpä pysyy edelleen suussani, saan kuitenkin vilkaistua makkarin peilin suuntaan ja huomaan kuinka oma, kasvava kyrpäni alkaa heilumaan synkroniseen tahtiin Pertin työntöjen mukaan.

      Tämä peiliin vilkaisu saakin aikaan sen, että kyrpäni koveneminen vain kiihtyy entisestään ja onkin piakkoin aivan täydessä seisokissa, seisten todennäköisesti kovempana kuin koskaan aikaisemmin.

      Siinä samassa tunnenkin kuinka Pertti hamuaa toisella kädellään kovaa kyrpääni jatkaen silti edelleen perseeni kairaamista:
      - Tällä meidän lelullammehan on omakin kyrpä aivan kovana, Pertti toteaa Masalle.
      - Niinhän sen kuuluukin olla, Masa toteaa hymyillen ja huokailee hiljaa, josta olen tulkitsevinani, että teen ainakin jotain oikein hänen kyrpänsä imemisen suhteen.

      Tilanne tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan, Pertin kyrvän soutaessa perseessäni, pallien hakatessa persposkiani ja Masan kyrvän puolestaan suussani, että olen miltei kadottaa ajan kulun, ovatko he naineet minua minuutin, kaksi vaiko enemmän...

    • M42-utelias

      Pertin kyrpä uppoaa yhä uudelleen ja uudelleen syvälle peppuuni ja takoo voimakkaasti eturauhastani. Oma kaluni jatkaa edelleenkin kovettumistaan ja heiluu synkronisesti Pertin vaativien työntöjen tahdissa.

      Tunnen kuinka Pertti ottaa yhä tiukemman otteen lantiostani, kuin varmistaakseen, ettei hänen kovana sisällä pepussani sykkivä kalunsa pääse sieltä kokonaan pois luiskahtamaan vaikka hän vetää sen aina miltein reiälle saakka, vain painaakseen sen omistajan ottein takaisin syvälle peppuni uumeniin.

      Jostain aivojeni sopukoista mieleeni tulee joskus lukemani miesten välisen seksin tarina ja kuinka siinä naitavana ollut mies oli ajoittain peppuaan supistellut, joten ajattelen yrittää sitä itsekin. Hieman se vaatii enemmän keskittymistä, kun yritän siinä samalla pitää myös huolen, että Masan kyrpä pysyy saman aikaisesti myös suussani.

      Yritän parhaani mukaan tätä suussani soutavaa kyrpää nuolla ja imeä, kun sekin alkaa olemaan jo täydessä mitassaan ja kovana.

      Saan kuitenkin hieman peppulihaksiani pinnistettyä ja niitä supisteltua Pertin kyrvän jatkaessa eturauhaseni takomista:
      - Uu-uuh, Pertti toteaa hieman yllättyneenä ja jatkaa:
      - Tämä meidän leikkikalumme alkaakin olemaan jo aikas hyvin menossa mukana ja olla naitavana, kun osaa perseellään siellä soutavaa kalua puristella...

      - Kyllä se osaa myös suihinkin ottaa aikas mallikkaasti vaikka onkin ensikertalainen, Masa toteaa myös hymyillen katsoessaan suuntaani ja samalla hellästi niskaani hieraisten, päätäni hieman enemmän suuntaansa samalla vetäen.

      En oikeastaan tiedä mitä ajatella, mutta nämä kaverusten ylistävät kommentit saavat oman kaluni kovenemaan aina vain entisestään.

      Siinä samassa tunnen kuinka Pertti kurottaa toisella kädellään kaluani ja toteaa:
      - Juu-u, kyllä se vaan taitaa tämä meidän leikkukalu tykätä olla naitavana, kun sillä on kalu aivan kovana ja sen kärjessä tuntuu olevan jo myös touhutippojakin...

    • M42-utelias

      Tunnen kuinka Masan kyrpä sykkii suussani ja Pertin kyrpä vastaavasti pepussani. Odotan hieman sekavin tuntemuksin, koska he laukeavat, tuntien myös kuinka oma kaluni kovana kankena seisoessaan on yhtälailla justiinsa laukeamassa.

      Mutta siinä samassa hämmästynkin perin pohjaisesti, kun Masa vetää kalunsa suustani ja Pertti omansa pepustani. Yritän miettiä, että mitä ihmettä tapahtui, mitä tein jotain väärin, kun miehet eivät haluakaan laueta uuden lelunsa kanssa.

      Katson kaveruksia kysyvästi ja siinä samassa Pertti toteaakin:
      - Ajattelimme tämän Masan kanssa, että kun tunnut olevan aikas kelpokin lelu niin haluaisitkos kokea jotain vielä hieman irstaampaa ja sinänsä perverssimpää?

      Katsahdan kumpaistakin vuorotellen ja kun kumpikin hymyilee odottavasti nyökkään ja totean:
      - Kyllähän kait sitten jos niin meinaatte...

      - No hyvä juttu, Masa toteaa yhä levenevällä hymyllä.

      Nousen sängyltä ja siinä samassa silmiini osuukin makuuhuoneen oven pielissä jotain minkä mitä todennäköisesti luulen kuuluvan tähän kaverusten tarkoittamaan hieman perverssimpään touhuun.

      Kummallakin puolella oven karmeja on sekä alhaalla että ylhäällä jonkin sortin kahleet ja kiinnikkeet. Tämä saa minut nielaisemaan syvään.

      Ennen kuin varsinaisesti huomaankaan, kaverukset saattelevat minut yhteis tuumin tähän oviaukkoon ja alkavat saman tein kiinnittämään alaosan kahleita nilkkoihini.

      En sinänsä edes tajua, että kumpainenkin on takanani olohuoneessa, eivätkä makuuhuoneessa jonne eivät enää pääsekään, kun kroppani tukkii oviaukon.

      Jalkani ovat leveässä haara-asennossa, nilkoista kahlittuina, kun siinä samassa Masa ottaa käteni ja Pertti toisen, alkaen niitä vuorostaan karmien yläosassa oleviin kahleihin kiinnittämään. Kahleissa on hieman pidempi liikkumavara kuin nilkoissa olevissa, joten saman tein kun kahleet ovat kiinni myös ranteissani, Masa ottaa tukevan otteen lantiostani, vetäen sitä itseensä päin. Tämä aiheuttaakin sen, että olen siinä samassa jokseenkin irstaasti etukumarassa, peppuni ollessa pystyssä olohuoneen suuntaan, aivan kuin hiljaa sanoen: Ole hyvä, kaipaan kovaa kyrpää sisääni.

      En pysty kunnolla katsomaan taakseni, kuin pikaisesti vilkaisten, mutta ehdin kuitenkin huomata kuinka kaverukset hymyilevät enemmän kuin tyytyväisesti. Sitten Masa toteaakin:
      - Vielä olisi viimeinen silaus tehtävänä.

      Ihmettelen, että mitähän se vielä voisi olla, kun siinä samassa huomaan Pertin käsissä olevan mustan lateksihupun, jossa ei ole silmäaukkoja, mutta nenäreiät ja suuaukko sentään on.

      Oikeastaan sen paremmin hyväksyntääni kysymättä, Pertti alkaa tätä huppua päähäni laittamaan, enkä sitä sen kummemmin estäkään. Kun huppu on kunnolla päähäni asennettu, tunnen kuinka hengitykseni kiihyy entisestään ja kalunikin osoittaa taas heräilemisen merkkejä.

      - No niin Masa, nyt meillä onkin tässä sitten kunnon panopuu odottamassa, Pertti toteaa aivan selvästi hymyillen vaikka en sitä tietysti näe.

      Masa ei Pertin toteamukseen mitään vastaan vaan aivan siinä samassa tunnenkin miten hänen kova kyrpänsä hakeutuu peppuvaolleni, aloittaen jo tutuksi tulleen hakeutumisensa reiälleni, pian sen myös löytäessään, alkaen saman tein painautumaan vastustamattomasti sisälleni.

      Masa malttaa olla vain hetken paikoillaan, kunnes aloittaa miltei turhankin rajun naimiseni, mutta karkuunkaan en mihinkään pääse vaan heilun kahleistani kiinnittettynä Masan mieleisten työntöjen tahdissa.

      Tunnen kuinka Masan kyrpä sykkii syvällä sisälläni ja siinä samassa se ruiskauttaakin lastinsa sisälleni, joka saa minut kauhun sekaisiin ajatuksiin joita yritän huppuni läpi mumista, mutta eihän siitä mitään tule.

      Lauettuaan Masa vetäytyykin pepustani, mutta en ehtisi edes kissaa sanoa, kun siinä samassa tunnen kuinka toinen, todennäköisesti Pertin kyrpä painautuu äskeisenlailla pepulleni, ja suoraan sisääni, aloittaen edestakaisen soutaminen ja yhtä rajunlaisen naimiseni.

      Ajantajuni on jo sekaisin, enkä muuta voi kuin vastaanottaa mitä takaani annetaan, kunnes siinä samassa tunnen kuin myös tämä toinenkin kyrpä sylkee lastinsa sisälleni.

      Tunnen kuinka peppuani hieman pakottaa ja peppuuni syöksetyt spermat alkavat pitkin jalkojani valumaan. Odotan että nyt kun kaverukset ovat viimeinkin lauenneet, he minut tästä piinapenkistään irti päästäisivät.

      Mutta luulo ei ole tiedon väärti, kun siinä samassa tunnen kuinka jo kolmaskin kyrpä hakeutuu, nyt hieman hapuilevemmin pepulleni, painautuen sisääni ja alkaen jälleen kerran eturauhastani takomaan. Hetken kuluttua sinne laueten.

      Tämä samainen toistuu vielä neljännekin kerran ja olen aivan puhki, hyvä että jalat kantavat,joita toki nämä kahleet auttavat.

      Kun vihdoin ja viimein myös neljäs kalu sisääni laukeaa,tunnen kuinka toinen ottaa huppuani pois ja joku toinen irroittelee kahleitani.

      Voipuneena tunnen kuinka joku taluttaa minut sohvalle istumaan ja siinähän sen sitten edessäni näen: Jostain oli asuntoon ilmaantunut kaksi muutakin tyyppiä jotka siihen malliin hymyilivät,että olivat juuri uuden panopuunsa peppua saaneet.

    • M42-utelias

      Katselen tätä nelikkoa hieman tyrmistyneenä ja jopa vihaisenakin, mutta siinä samassa toinen näistä uusista kavereista ojentaa minulle kylmän huurteisen ja toteaa:
      - Mä oon Kari, mukava tutustua. Toi Masa tossa soitteli meille, että heillä olisi uusi leikkikalu joka voisi meitäkin kiinnostaa.

      Otan kulauksen tarjotusta oluesta ja katsahdan tätä toista uutta kaveria, joka esittäytyy Jukaksi.

      - Sun peppusi vaan tuntui niin tosi hyvältä, että piti kaveritkin soittaa sitä kokeilemaan, Masa toteaa hieman anteeksi pyydellen.

      Masan toteamus saa kaikissa neljässä kaveruksessa hymyn huulille ja kaikki nyökkäilevät hyväksyvästi ja tyytyväisinä.

      - Niimpä kait sitten, totean ja hymyilen heille takaisin, antaen katseeni vaellella kaikkien neljän kaveruksen varustuksilla, jotka ovat puoliseisokissa ja totean itsekseni, että onhan siinä sopivasti vähän joka kokoista ja tuntuista kalua.

      Ja niinhän siinä sitten kävikin, että minusta tuli näiden neljän kaveruksen leikkikalu ja panopuu, mutta he pitivät minua silti tietenkin yhtenä kaveruksista.

      Tämän ensimmäisen tapaamisemme jälkeen olenkin käynyt viikoittain ainakin yhden heistä pantavana, paineita poistamassa, mutta useasti heitä on kuitenkin ollut vähintään kaksi.

      Aloimme viettämään myös pidempiä sessioviikonloppuja Pertin mökillä, missä minua naitiin niin saunassa, sen pukuhuoneessa, mökin tuvan keittiön pöydällä, johon olin joskus ihan kiinni sidottukin, käsien ollessa yhteen niputettuna pöydän alla ja jalkojeni levitettynä, kiinni pöydän jalkoihin sidottuna eli olin suoranaisesti siinä tyrkyllä ja valmiina naitavaksi. Ja kyllähän kaverukset sitten naivatkin joka kerta sydämmensä kyllyydestä ja kyllähän he olivatkin aina valmiita naimaan, kun peppua oli tarjolla...

      • Påivitv

        Sheivattu mekkopoika ilmoittautuu panoleluksi täältä


    • Pidän kovasti tarinasta. Ehkä jonkinlainen yhteinen kokemus innostaa.
      Terveisin toinen panopuu.

      • M42-utelias

        Kiva, että pidit tarinasta... ;) itsellä nämä tosin vasta haavetasolla eli oikeaa kokemusta panopuuna olemisesta ei vielä ole... :(


      • Päädyin kahden kaverin harrastukseksi. Olen ollut heille aina tavoitettavissa ja valmiina. Viime aikoina on tullut sitominen mukaan. Olen polvillani sohvalla. Jalat ja kädet lukittuna. Kun aika on. Saan tummennetut laskettelulasit ja kuulo suojaimet. Pään peittää harsosta tehty huppu tunnistamisen estämiseksi. Vieraat saapuvat sovitusti. Heillä on tunti aikaa tyydyttää tarpeensa minuun.


      • virtasenposti kirjoitti:

        Päädyin kahden kaverin harrastukseksi. Olen ollut heille aina tavoitettavissa ja valmiina. Viime aikoina on tullut sitominen mukaan. Olen polvillani sohvalla. Jalat ja kädet lukittuna. Kun aika on. Saan tummennetut laskettelulasit ja kuulo suojaimet. Pään peittää harsosta tehty huppu tunnistamisen estämiseksi. Vieraat saapuvat sovitusti. Heillä on tunti aikaa tyydyttää tarpeensa minuun.

        aah kuulostaa ihanan kiimaiselta .kumpa voisin olla myös tuollainen leikkikalu mitä miehet käyttäisi irstaasti halujensa tyydyttämiseen


    • hieno tarina tuossa panopuun osassa olis kimasta olla :)

    • tiukkapantava

      kirjoitit minun fantasiani.juuri tuon haluaisn kokea muutaman miehen kanssa turvallisesti.olisi niin mahtavaa olla vain panopuuna.määrätietoisesti miehet käyttäisivät peppuani ja suutani oman mielensä mukaan.läimien pakaroitani ja nipistäisi nännejäni.tämän toteutukseen tarvitsisi turvallisen kaverin jolla olisi himo kanssani tämä järjestää.hyvä paikka pitäisi olla myös.ja ne kiimaiset äijät jotka haluavat pumpata todella tiukkaa peppuani vuorotellen.olisi nion kiimaista maata sängyllä selällään haarat levällään.ja mies päälläni rytmikkäästi naimassa.lopussa vauhti kiihtyisi jo runnomiseksi ja laukeaisi kumiin.hetken tämä sonni vetäisi henkeä maaten koko painollaann päälläni.nousisi ja uusi mies levittäisi jalkani työntyen sisään,alkaen naimaan vielä kovempaa.samalla joku paikalla olijoista ottaisi dildon esiin.rasvaisi sen huolellisesti.päälläni oleva mies ottaa tukevan otteen jaloistani pitäen niitä ylhäällä.toinen mies lähestyy dildon kanssa pientä peppuani.koittaa sormilla peppuni tiukkuutta.kulli ja sormet tuntuu olevan liikaa.mutta päälläni makaava mies pitää lujaa kiinni.ja on tunkenut bokserini suuhuni.en pysty huutamaan.mies asettaa dildon pepussani olevan kullin viereen ja alkaa painamaan sisään.nyt sattuu ja samalla tuntuu että repeän.miehet vain nauravat ja yksi heistä vain kehuu hyväksi huoraksi jota valmistellaan tuplapanoihin.dildo on kokonaan sisällä.kaikki 20cm.alkaa tuntuman hyvältä.liian täydeltä ja kipeältä.mutta kiimaiselta.dildo ja kulli alkaa liikkumaan.välillä samaan tahtiin välillä eri.välillä ne otetaan ulos ja bokserit poistetaan suustani ja dildo käy välillä suussani.kunnes se taas upotetaan pieneen mutta kovia kokeneeseen peppuuni.sattuu,vielä olisi 2 miestä tyydyttämättä.

      huh.tulipas fantasiaa ulos.
      yhteyden saa.
      [email protected]

      • M42-utelias

        Huh, huh... mutta kyllä tuollainen tuplanainti peppuun olisi itselle ainakin jo turhan paljon liikaa... muutoin kyllä kimppaan alistuminen panopuuksi olisi kiihottavaa... kunhan miehet tulisivat siis vuorotellen :)


    • Tkuslutboy89

      Haluan päästä alistumaan kimppaan kunnolla panopuuksi...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe