Pepun muokkaus 5kk?

Persikkapeppu

Onko mitään mahdollisuuksia saada 5kk peppuun vähän nätimpää muotoa kun lähtötilanne melko mitätön roikkuva kuoppapeppu sekä sivusta että takaa.... sen tiiän et mitään mahdottomuuksia ei voi siinä ajassa saavuttaa, mutta jotain? Kuin kovaa pitäs treenaa ja miten alottais jos ei oo nyt pitkään aikaan kunnolla salilla käyny, portaita kyllä on tullu juostua ja 5kg kahvakuulalla kyykkyjä sekä lantion nostoa ja sivuttaisia jalan nostoi :"D että ei ihan nollasta kuitenkaan lähe. mulla myös keskivartalo aika lihava tiiän että jo vatsan littänäks treenaamal peppu näyttää järkevämmältä kuin nyt. Mutta silti pistäkääs tulee alottelijalle ehdottomasti peppulihaksiin ja sivureisilihaksiin tehokkaita treenivinkkejä ja laittakaa myös niitä toistoja ja jos viititte ihan tarkkaan laittaa monestikko kannattas, millä painoilla yms olis todella plussaa! :) ruokavalio on nyt vaihdettu treenaajan ruokavalioon ja proteiinit sekä sopivasti hiilareita sekä palautusjauheet on mukana.

5

1357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjhhjkbhu

      Kyykkyjä, kyykkyjä ja kyykkyjä... Ja kaikki kyykyt pohjista asti. Lisäravinteet kannattaa vielä unohtaa, koska olet aloittelija. Et tee niillä mitään.

    • Luomua.pöytään
    • Edil

      Minä sain peppuun muotoa ja kilojakin lähti kun osallistuin Fitfarmin 6 viikon fitbelfie ohjelmaan. Siinä treenattiin 4 kertaa viikossa ja oli onneksi paljon muitakin liikkeitä kuin noita kyykkyjä, joista en niin välitä. Mielestäni lantionnosto on aivan loistoliike, mutta tietysti pitää muistaa myös kyykyt eri variatioineen, prässi, maastaveto jne. Jos olet instagramissa niin suosittelen seuraaman siellä fitnesstyyppejä, niin saa hieman uusia ideoita ja vaihteluja treeneihin. Itse teen 2 lämmittelykierrosta ja sen jälkeen 2-4 kierrosta, jossa liikkeet tehdään failureen. Toistojen määrät ovat 6-15 liikkestä riippuen. Uskon kyllä, että viidessä viikossa saat treenattua itsellesi herkkupepun :)

      • hohhoijaaaa

        Viidessä viikossa?

        Ei saa todellakaan mitään viidessä viikossa, eikä viidessä kuukaudessa.

        Mitään ihme juttuja ei ole olemassa,vain implanteilla tuo olisi mahdollista.

        Vuodessakaan ei paljoa saa,siihen treenamiseen kuuluu niin paljon liikkeitä,pitää muistaa myös kädet ja jalat että kaikki on yhteneväisiä.

        Takamus näyttää naurettavalta jos jalkoja ei ole treenattu myös,jaloissa on useimmilla melkoinen työ että ne myös näyttävät kauniilta jos tuota ajattelee.

        Vai viidessä viikossa,kaikkea ne kuvittelee,monilla ei ole vaikka 5 vuotta on treenanneet.


    • Jjdisldkdudk

      Riippuu lähtötilanteesta. Jos oot jo ennen käynyt salilla ja urheillut esim vuosia ja sulla on ennästään jo ns. Urheiluan vartalo mutta oot pitäny esim sairauden tmv takia taukoa vaikka puol vuotta. Sen jälkeen harjoittelun aloittamisesta niin ei kyllä montaa kuukautta mene kun mulla ainakin kroppa näyttää runsaan treenamisen jälkeen ko aika hyvältä. Paljon toki silti hommia edessä mut kyllä tosaa 2-3 kuukaudessa alkaa jo mulla ainakin näkyä tauon jälkeen kovan treenin tulos, toki oon pienestä lähtien treenannu ja urheillu. Jos lähtö tilanne on se 0 niin kyl silti alotteliajallakin aika äkkiä kehitystä alkaa tapahtuun jos oikein tekee ja kovaa. Pitkäjänteistä työtä se vaati ja oikeesti kovia tuloksia kyllä vasta myöhemmin näkyy. Vaati tietty että myös ruoka/lepo puoli kunnossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe