Massipäällikkö masa1000 heiluu muropalstoilla

Nimimerkki masa1000 on alkanut heilua muropalstoilla. Hän on ilmeinen massipäällikkö ja ilmeisesti tienannut onecoinilla miljoonia ellei peräti miljardeja.

http://murobbs.muropaketti.com/threads/onecoin-uusi-pyramidihuijaus-krp-rikosta-voidaan-arvioida-luotettavasti-vasta-myoehemmin.1197240/page-563

Hän esittää tunkittajille tyypillistä itkuvalitusta "karavaani kulkee". Ja tunkeille tyypilliseen tapaan hänellä on pakkomielle, että ihminen on aina kateellinen toiselle ja että jokainen aina himoitsee maallista mammonaa.

Siellä hän valittaa tähän tyyliin: "Kyllä saa makeat naurut kun kateelliset köyhät täällä itkee ja parkuu jos toisilla menee hyvin".

Hän ei käsitä sitäkään, että kukaan ei ole kateellinen coinisteille. Ja köyhät eivät ainakaan! Eikä coinisteilla mene hyvin!

Poijjaat!! Taasen!

MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAA

10

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maankohtaaja

      Taitaa olla trolli tai Nikkilan onecoin osaston ponzzori...

    • Olettäyshattupaska

      Avotampio paraskin puhuja!

      Juuri sinähän olet palstan luuseri, joka olet epäonnistunut elämässäsi totaalisesti ja sitä kautta sinusta on tullut katkerin luuseri koskaan ja yrität sekakäyttäjänä tietysti valhein purkaa katkeruuksiasi ja kaikkihan olemme todenneet, että et ole vähääkään sanasimukainen kuten oletettavaa katkeralle sekakäyttäjälle onkin.

      Sinä et vastusta pelkästään OneCoinia joka on rehellinen yritys, vaan myös Zinzinoa ja kultabisnestä ja valehteletpa niistäkin, että ne ovat todetut pyramiidihuijauksiksi, mikä ei tietenkään pidä paikkaansa.

      • HutkintaTutkinta

        Onecoin on rehellistä. Takuumiehenä RKP ja Thaimaan puppelit etutenussa rasvaperse ihra.


      • HuijariKopla

        "
        Sinä et vastusta pelkästään OneCoinia joka on rehellinen yritys"

        Öööö - oletko humalassa, huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena, vain muuten vain vitsikkäällä tuulella? Ja että oikein rehellinen yritys?

        MUUUUUAAAAAHAHAHAHAHAHAHAAAAA!
        RUAAAHAHAHAHAAHAHAHAHAAAAAAAA!
        BUUUAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA!

        JOS olisi, miksi sitten toimii TÄSMÄLLEEN ja JOKA ASIASSA kuin yritys, jolla ei ole puhtaita jauhoja pussissaan. Niin, miksiköhän......?

        Ja miksi taustavoimina ovat tunnetut pyramidi-veivarit, joiden pitkässä huijausjatkumossa tämäkin väkinäisesti ja huonoilla eväillä kokoonkyhätty puhallus on vain yksi monista...

        On todella ihmeellistä, että niin moni uskoo tai on uskovinaan noita hölö-hölö-juttuja. Vai että oikein "kryptovaluutta"......

        BUUUUUUUAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAHAHAAHAAAAAA!
        RUUUUUUUUAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAA!


      • rehellistäon
        HutkintaTutkinta kirjoitti:

        Onecoin on rehellistä. Takuumiehenä RKP ja Thaimaan puppelit etutenussa rasvaperse ihra.

        Thaimaan söör läskipää takaa rehellisyyden.


      • >vaan myös Zinzinoa ja kultabisnestä ja valehteletpa niistäkin, että ne ovat todetut pyramiidihuijauksiksi

        Eh... viranomaiset ovat varoittaneet emgoldexista, että se on pyramidihuijaus. Ja zinzinolla oli pahoja ongelmia tuotonjakonsa kanssa ja pelastui täpärästi oikeudelta muuttamalla sääntöjään juuri ja juuri rajat ylittäväksi. Mutta harmaalla alueella se silti liikkuu. Jokainen täysjärkinen ymmärtää ja näkee pyramidipelin tässäkin!

        >Sinä et vastusta pelkästään OneCoinia joka on rehellinen yritys

        No, jos onecoin olisi rehellinen yritys, niin miksi kaikki rahalaitokset ovat pistäneet tiukasti välinsä poikki tämän "firman" kanssa.

        Ja mitä tulee onecoiniin "yrityksenä", niin se on selkeästi rahanpesua varten perustettu pöytälaatikkofirmojen verkosto. Eräs bulgarialainen toimittaja oli kaivanut tämän verkoston selville ja julkaissut kuvankin siitä. En nyt tähän hätään löytänyt sitä pikagoogletuksillani, mutta moni on tuon varmastikin nähnyt (laittakaa joku linkki jos muistatte missä se on).

        Poijjaat!! Taasen!

        MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAAA


    • aikuistuviisastupöllöö

      "Ja miksi taustavoimina ovat tunnetut pyramidi-veivarit, joiden pitkässä huijausjatkumossa tämäkin väkinäisesti ja huonoilla eväillä kokoonkyhätty puhallus on vain yksi monista..."

      Eikö olekin kumma, kun huijauksista napsahtaa usein ehdonalaista ja jos puhumasi huijausjatkumo pitäisi paikkansa, niin pyramiidi-veivarit istuisivat linnassa monta vuotta??? Mutta ethän sinä ääliö huomaa puheissasi olevia ristiriitoja koskaan ja siksi sinä oletkin pelkkä paskahattuluuseri = Avotampio, jonka valehtelu on niin patologista että olet tottunut suoltamaan päivittäisen paska-annoksesi palstoille, koska se on sinun luontosi, kun katkera märännys olet.

      Monesti olet myöskin puhunut niin, että olet paljastanut ettet tiedä edes OneCoinin perusasioita, palkkioiden muodostumista, sääntöjä ja lisäksi näyttäisi ettet hallitse englantia kovinkaan hyvin, tai sitten et ole edes avannut postaamiasi linkkejä tai yleensä postattuja linkkejä julkisia linkkejä, siis tietämättömyytesi suorastaan huutaa
      idioottimaisuudestasi mm. näissä lapsellisissa tyhjän hörötyksissäsi; "BUUUUUUUAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAHAHAAHAAAAAA!
      RUUUUUUUUAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAA!"

      • GryptNinja

        Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus. Onecoin on pyramidihuijaus.... Riittääkö?


    • Pavlet

      Tiedä häntä, massipäällikkö.... Muropalstalla on paljastettu myös, miten SuperTunkki Wahlroos on alkanut kotiuttamaan Onecoinisteilta hui... saamiaan voittoja ostelemalla luksusautoja suomalaisesta firmasta (bitcoineilla?) ja viemällä ne ulkomaille. Tuoksahtaa miedosti rahanpesulle.... Samainen ternimaitoheppuli kehtaa vielä kehua retostella hankintojaan Instagramissa (karimtw)

    • Masa-paran jeremiadi mainituilla palstoilla se vaan jatkuu:

      >Ilmottakaa nyt ihmeessä johonkin jos Kari tai naapuri ajaa hienommalla autolla kun mikä itsellä on, niin eihän se voi käydä päinsä! Ei taida auttaa mitään ja mitään ette sille voi. Tziisus mitä vasikkapellejä.

      Niinpä niin. Viittaus "vasikoihin" lienee linkki alamaailmaan. Tai sitten masa-parka näkee jonkin aasinsillan kautta yhteyden lehmän vasoihin eli vasikoihin. On todellakin vaikea ymmärtää mitä tällaisen "ihmisyksilön" päässä liikkuu. Todella vaikeata ...

      Joillekin vaan on syntymässä jaettu varsin heikot pelikortit, näin se vaan on ...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4604
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2294
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1710
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1462
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      309
      1399
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1131
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      985
    Aihe