"Paholainen on valehtelija ja murhaaja"

Jeesus_on_Herra_

Miksi jotkut jaksaa "ylpeästi sympatisoida perverstisyyksiä, rikollisuutta, kovuutta, uhmamielisyyttä, agressioita, antisankareita, ja perkeleellisyyksiä" (lumoutuneina) katumattomina vuodesta toiseen kokematta tietoisuudessaan, ihmisyydessään, tunne-elämässään voimakasta psyykkistä kipua kun tietävät niiden uhrien hirvittävät kärsimykset...
Siis onko heillä kykyä myötätuntoon ja sääliin kun tietävät niiden uhrien kärsimykset tai näkevät ja kuulevat ihmisten vaikerointia silloin kun asettuvat kärsivien lähimmäisten vierelle ihmisinä (tunteidentasolla)..

Tai pelkäävätkö he Luojaa ja sitä että kaikki ihmiset vastaavat kaikista hyvistä ja pahoista teoistaan, synneistään Luojalleen tuomiolla. Pelkäävätkö he joutuvansa ikuiseen helvettiin. Onko heillä Herranpelkoa? Uskovatko he Luojaan?
Ovatko he jumalattomia...Kaikki ihmiset ovat syntisiä ja pahaan syyllisiä. Synnitöntä ei ole.

Sielunvihollinen eksyttää ja sokaisee ihmisiä monipuolisesti valheidentuhattaiturina. Saatana riehuu ja esiintyy usein joko valonenkelinkaltaisena josta ei voisi uskoa mitään pahaa vaikka seuraisi toimintaa metrin päästä vuosien ajan. Tai sitten sen pahuus näkyy kilometrien päähän jo ensihetkistä lähtien. Perkele lumoaa pauloihinsa akateemisesti ja erikoisosaamisella sonnustautuneita ylpistyneitä ja laiskoja, mammonan, omankunnia, itsensä- ja vatsansapalvojia, myös juomareita ja aviorikkojia sekä irstailijoita jne.

Monet pyrkivät kunnianhimossaan, egonsa ravitsemisessaan intohimoisesti pahaneksytyksessä nousemaan mahdollisimman korkeisiin virkoihin. Silloin kaikki muu on samantekevää, tärkeintä on olla keinojakaihtamatta huipulla. Myös monet köyhät poikkeavassa ylpeydessään ja erinomaisuudentunteessaan, kateudessaan, katkeruudessaan, vihassaan varastelevat toisen omaa keinojakaihtamatta.

Koska, hekin kokevat syntisesti olevansa ylivertaisen erinomaisia ja omastamielestään eivät ole saaneet omanarvonsa mukaisesti. Ja huomatessa toisilla enemmän kuin itsellä, alkavat hampaita kiristellen katkeroitumaan ja vihastuneina kateudessa ovat arvaamattomia kaikkia niitä kohtaan jotka kokevat uhkaavan heidän pikkuvaltakuntansa ylimitoitettuja erinomaisuuden, hyvyyden, voitokkuuden, lahjakkuuden jne. päiväunia kaikessa laiskuudessa, ylpeydessä ja ylimielisyydessä. Jolloin houkutus vääryyteen kasvaa ja myöskin pahat ajatukset sekä puheet toisista lisääntyy.

Paholainen hieroo käsiään ja lipoo tyytyväisenä huuliaan vahingoniloisesti hymähdellen tuhojensuunnittelijana tavallisten kaduntallaajienkin ja perheellistenkin sikaillessa juoden alkoholia lastensa elämänkustannuksella.
Tutkimusten mukaan lapset ja nuoret ahdistuvat ja saavat trauman jos näkevät vanhempansa yhdenkin kerran humalassa. Juopuminen ja riippuvuudet ovat syntiä.

Perkele ilakoi myös silloin kun kirkonjäsenet eivät rukoile vihamiestensä, lastensa tai narkomaanien ja vankien puolesta sekä kierosti pitävät itseään ylpeästi erinomaisina tai toisia ihmisiä parempiarvoisina, eivät koe syyllistävänsä synteihin jne. Ei ole olemassa pieniä ja isoja syntejä, vaan kaikkein pieninkin synti riittää ikuiseen rangaistukseen helvettiin. Helvetti on todellinen paikka ja on todella olemassa.
Monet halveksivat sikamaisesti asunnottomia ja pitkäaikaistyöttömiä ja kuvittelevat myös saaneensa kaiken omilla kyvyillään mitä heillä on. Eivät ole kiitollisia Luojalle joka on universaalin maailmankaikkeuden kaiken hyvän-lähde ja joka myös mahdollistaa sallimuksessaan, ohjauksessaan oikeamielisesti ihmisille hyvää suunnitelmissaan.

Turmeltunut ihmisten paha sukukunta on ilmeisen "paatunut" ja "kieroutunut" kuin demonisuuksien sodomah gomorrassa. Synninpalkka on kuolema.
Tuonelassa odottaa joko ikuinen piina ja kärsimys. Maailmankaikkeuden luonut Luoja ja Vapahtaja, Elämänantaja, armollinen ja syntisiä rakastava Taivaallinen Isämme, Herra Jeesus Kristus on ainoa pelastus Ikuiseen Paratiisiin.

Kristus kuoli sinun syntiesi puolesta. Jos otat sen uskolla vastaan saat syntisi anteeksi ja pelastut taivaaseen.

5

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyödyllinen

      egotrippi.

    • suurin.on.rakkaus

      Nettikirjoittajan itsetuntemus , kasvamassa vai kutistumassa?

      • jaamankankaalla

        Itsetuntemus, kasvamassa vai kutistumassa?


      • upottajaPekka
        jaamankankaalla kirjoitti:

        Itsetuntemus, kasvamassa vai kutistumassa?

        Kasvamassa, tietty. Olinhan vain kilometrin päässä poliisiasemalta, olin matkalla antautumaan.


    • lyhyestä.virsi.kaunis

      Sinden egotripit Suomi24:n suojeluksessa ovat jo maksaneet paljon.
      Ja lisää tulee hintaa, Aarniokäräjät esimerkiksi maksavat maltaita.
      Sinde ei ymmärrä järjestäytyneen rikollisuuden pelisäännöistä ei sen höökäsen pöläystä. Hänen pitäisi opiskella Jari Aarnion kanssa elämän suurista kysymyksistä. Sitä ennen ei pääse kurimuksesta sen enempää Sinde kuin Aarniokaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe