Islamin kieltäminen Suomessa

Ei mahda mitään sille, että ajatuksena islamin kriminalisointi tuntuu jotenkin ahdasmieliseltä. Toisaalta sitten on se, että terrorismia pitäisi jotenkin hillitä.

Eräs ehkä mahdollinen kompromissi olisi, että islam olisi kielletty, mutta erilaiset vähemmistöyhteisöt voisivat anoa vapautusta kiellosta ja joillekin vapautus voitaisiin kirjata jopa lakiin. Esimerkiksi tataarien osalta islamin kielto Suomessa olisi suuri vääryys, koska heidän isoisänsä olivat valmiita puolustamaan Suomea. Ei olisi mitenkään kunniakasta tehdä tataarien elämää vaikeammaksi.

Sitten on esim. väkivaltaisesta jihdismista luopunut ahmedijja-porukka Pakistanista. Heitähän tapetaan siellä juuri siksi, etteivät ole tappajia. Tällaisille voisi anomuksesta myöntää vapautuksen.

Onko ideoita aiheesta?

149

1439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • retgyhdret

      Supon pitäisi vain aktiivisesti valvoa mitä noissa moskeijoissa saarnataan ja heittää vihasaarnaajat kerrasta hevon kuuseen maasta - on se sen verran räjähdysaltis kultti.

      Muslimien maahantuloa pitäisi rajoittaa ja hoitaa maahan saapuneille sitä kuuluisaa kotoutusta, kielenopetusta, valistusta ja integroitumista, pelin henki ja säännöt selviksi; ei tänne vain syömään ja oleskelemaan ole tultu vaan ottamaan myös osaa.

      • Islamilainen kulttuuri näyttää havaintojeni mukaan suosivan laumaihmisiä. Esimerkiksi jos joku lukutaidoton Pakistanissa väittää, että kristityllä on ripustettuna koraanin kappaleita koristeiksi (vaikka ovatkin sanomalehden kappaleita) laumaihmiset lähtevät yhdessä kostamaan.
        Siksikin tuo maahantulon rajoittaminen olisi tärkeää, etteivät barbaarit pääsisi laumaantumaan ennen kuin suomalaistuvat.


      • rew4erft
        tuttumies kirjoitti:

        Islamilainen kulttuuri näyttää havaintojeni mukaan suosivan laumaihmisiä. Esimerkiksi jos joku lukutaidoton Pakistanissa väittää, että kristityllä on ripustettuna koraanin kappaleita koristeiksi (vaikka ovatkin sanomalehden kappaleita) laumaihmiset lähtevät yhdessä kostamaan.
        Siksikin tuo maahantulon rajoittaminen olisi tärkeää, etteivät barbaarit pääsisi laumaantumaan ennen kuin suomalaistuvat.

        Islam ja perinnekulttuurit ylläpitävät sivistymättömyyttä ja yhteisöllisyyttä varmasti.


      • Ei ole rauhaomaista islamia. Imaameilla ei jää mitään saarnattavaa. 60% Koraanista kertoo siitä miten vääräuskoisia on kohdeltava.


    • tämmöstä.taas

      Mielenkiintoista sinänsä, että juuri nyt on menossa arabimaissa Suomi-viikko, jolloin televisiossa esitellään Suomea mm otsikolla Paratiisi naisille ja kuinka Suomi selvisi sodasta.
      Tässä linkki hs:n sivuille:
      http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005036258.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=4&utm_source=tf-other&share=19530994d3dfa1efab875ff6fde2beb7

      Joku olikin silleä kommentoinut, että kylläpä markkinoidaan Suomea nyt kun etsitään moskeijalle rahoitusta.
      Jos jossain kolkassa naisilla on oikeuksia, niin eiköhän käyrämiekkaiset pala halusta tulla ottamaan moiset oikeudet pois.

      • Torvil

        Tässä voi olla myös kyse lähi-idän länsi-maalaistamisesta.
        Periaatteessa se on toinen tapa tapella Islamia vastaan, opettaa ihmisille länsi-maalaisia arvoja ja oppeja.
        Ottaen huomioon että Islamin nykyist arvot ja opit ovat peräisin jo ennen pimeää keskiaikaa, eikä se ole käynnyt läpi minkäänlaista reformaatiota kuten vaikka nykyinen Kirkko.
        Terapiakaan ei olisi pahitteeksi pakolaisille jotta ne saataisiin vierotettua pois Islamin aivopesusta.
        Mutta kyllä omassta meilestäni Islam tulisi kieltää, se kun ei ole rauhan, rakkauden ja suvaitsevuuden uskonto. Suosittelen katsomaan Sandra Solomonin haastattelut vaikka Youtubesta osa 1 https://www.youtube.com/watch?v=FIWXg0Y-zX4
        Tässä olisi tälläinen adressi, allekirjoittakaa ja laittakaa eteenpäin https://www.adressit.com/islam_ja_moskeijat_lailla_kiellettava_suomessa


      • vähän.totuuttakin
        Torvil kirjoitti:

        Tässä voi olla myös kyse lähi-idän länsi-maalaistamisesta.
        Periaatteessa se on toinen tapa tapella Islamia vastaan, opettaa ihmisille länsi-maalaisia arvoja ja oppeja.
        Ottaen huomioon että Islamin nykyist arvot ja opit ovat peräisin jo ennen pimeää keskiaikaa, eikä se ole käynnyt läpi minkäänlaista reformaatiota kuten vaikka nykyinen Kirkko.
        Terapiakaan ei olisi pahitteeksi pakolaisille jotta ne saataisiin vierotettua pois Islamin aivopesusta.
        Mutta kyllä omassta meilestäni Islam tulisi kieltää, se kun ei ole rauhan, rakkauden ja suvaitsevuuden uskonto. Suosittelen katsomaan Sandra Solomonin haastattelut vaikka Youtubesta osa 1 https://www.youtube.com/watch?v=FIWXg0Y-zX4
        Tässä olisi tälläinen adressi, allekirjoittakaa ja laittakaa eteenpäin https://www.adressit.com/islam_ja_moskeijat_lailla_kiellettava_suomessa

        Eiköhän ongelma ole juuri se, etteivät halua integroitua, koska islam ei ole vain uskonto, vaan kulttuuri, perinne ja ideologia.
        Ja eivät he voi irtisanoutua islamista, koska se tarkoittaa kuolemantuomiota.

        Esimerkkinä vaikkapa Ranskan kokeilu, jossa yritettiin vähentää radikalisoitumista.
        Ranska on koti noin 8250 kovan linjan islamistille. Vain 17 ilmoitti osallistumisesta ohjelmaan ja vain 9 lopulta saapui mukaan.

        Yksikään ei suorittanut kymmenen kuukauden opetussuunnitelmaa. Kesken ohjelmaa lähdettiin mukaan terroristijärjestön toimiin.

        Ohjelman mukaan myös vankiloissa on islamisteille omat alueensa. Heistä on itse asiassa tullut entistä väkivaltaisempia, koska he rohkaistuvat toistensa avulla, kertoo Ranskan oikeusministeri Jean-Jacques Urvoas ohjelman epäonnistumista.

        ”Deradikalisoitumnen ei tapahdu kuudessa kuukaudessa. Nämä ihmiset, jotka eivät ole saanet ihannetta ja jotka ovat kiinnittyneet Islamilaisen valtion ideologiaan, eivät aio päästää ideologiastaan irti noin vain. Ei ole mitään ”Aukene Sesame” –taikasanaa”, arvioi senaattori Esther Benbassa.

        Senaattori Benbassa arvioi , että useat järjestöt etsivät vain julkista rahoitusta toiminnalleen, ilman että heillä olisi mitään todellista kokemusta siitä, miten radikaalit islamistit kesytetään.

        Senaatin valiokunnan johtaja, senaattori Philippe Bas arvioi tilattua väliraporttia:

        ”Deradikalisoimisohjelma on täysi fiasko. Kaikki täytyy ajatella uudestaan. Kaikki täytyy suunnitella tyhjästä”.

        Parlamentaarisen selvitysryhmän mukaan Ranskan hallituksen lippulaivana ollut radikaalien islamistien kesyttämisohjelma on täydellisesti epäonnistunut.

        Alustava raportti paljastaa, että hallituksella ei ole mitään myönteistä näyttöä kymmeniä miljoonia eroja maksaneen islamistien radikalisoitumisen torjuntaohjelman tuloksista. Useimmat islamistiset radikaalit eivät halua rauhoittua. Ohjelma ei toimi.

        Suurin osa kritiikistä kohdistuu 40 miljoonan euron suunnitelmaan rakentaa 13 deradikalisoimiskeskusta, jotka tunnetaan CPIC-nimellä. Keskus julistaa nimellään ennaltaehkäisyä, sopeutumista ja kansalaisuutta (Centre de prévention, d’insertion et de citoyenneté, CPIC).

        Alkuperäinen suunnitelma julkistettiin suurin suosionosoituksin toukokuussa 2016. Hallitus lupasi kesyttää 3600 radikaalia islamistia kahden seuraavan vuoden aikana.

        Hallituksen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kesyttämiskeskus sijaitsee vanhassa keskiranskalaisessa kartanossa Château de Pontournyssa. Tämä avattiin syyskuussa 2016.

        Senaattorit Esther Benbassa ja Catherine Troendlé vierailivat omien työryhmiensä johtajina tuossa avutussa keskuksessa 3. helmikuuta, mutta he löysivät vain yhden asukkaan mahtavassa kartanossa. Tämä yksilö on sittemmin vangittu syyllistyneenä perheväkivaltaan.

        Tämän jälkeen Pontourny on ollut tyhjillään islamisteista, vaikka se työllistää 27 henkilöä, joista 5 psykologia, yksi psykiatri sekä 9 kasvattajaa. Laitoksen vuosikustannukset ovat 2,5 miljoonaa euroa.

        Pontournyn kartanossa oli asunut myös 24-vuotias jihadisti Mustafa S, joka pidätettiin 20.1.2017 Strasbourgissa tehtyjen terrorisminvastaisten toimien aikana. Hänet pidätettiin, kun hän oli jättänyt kartanon: mies oli matkalla Syyriaan Islamilaisen valtion riveihin.

        Toinen Pontournyn kartanon asukas oli 24-vuotias raskaana oleva nainen Sabrina C, joka oli kartanossa 19.9.–15.12.2016. Hän paljasti paikallislehdelle, että hän ei ollut koskaan radikaali, mutta käytti Pontournyn kartanoa pakopaikkana saadakseen ”raitista ilmaa”.

        Ranskan hallitus oli unelmoinut, että Ranskan vankiloissa jihadistien eristäminen muista vangeista estäisi radikalisoitumisen leviämisen, mutta seurauksena olikin, että radikalisoituneet vahvistivat entisestään toisiansa hurjamielisyyteen.

        Ranskan raportissa otsikossa vältetään sanaa ”deradikalisoiminen”, koska ilmaisua pidetään poliittisesti epäkorrektina. Tämä raportti on esitetty senaatille 22. helmikuuta 2017.

        Senaatti on julkaissut lehdistötiedotteen raportista ”Ranskan ja Euroopan jihadistien opin valtaan joutumisesta vapautuminen (deindoktrinaatio), rekrytoitumisesta vapautuminen ja uudelleen sopeutuminen” (Désendoctrinement, désembrigadement et réinsertion des djihadistes en France et en Europe).
        Ranskan epäonnistunutta ”kesyttämisohjelmaa” on esitellyt myös Soeren Kern, suurlähettiläs John Boltonin johtaman newyorkilaisen Gatestone Instituutin vanhempi tutkija. Hän toimii myös Espanjan ex-pääministeri José Maria Aznarin johtaman madridilaisen keskustaoikeistolaisen strategisen tutkimuskeskuksen analyytikkona. Soeren Kern on palvellut myös Yhdysvaltain ilmavoimissa (asemapaikkana Saksa) sekä Pentagonia palvelevassa SAIC:n analyytikkona.

        Lähteet: Gatestone Institute Raportti Le Monde Kern


    • 6.6.6

      Kaikkea hyvää Al-Jazeeralle, mutta eihän tuolla nyt ikinä mikään muutu niin kauan kuin koraani on päivän sana ja koko kulttuuri rakentuu naisten impeyden agressiiviselle vahtimiselle..

      • Al-Jazeera on joka tapauksessa oikealla asialla ja todistaa pelkällä olemassaolollaan, että arabimaiden sivistyneistössä on länsimaisilla oikeuksilla paljon kannatusta.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Al-Jazeera on joka tapauksessa oikealla asialla ja todistaa pelkällä olemassaolollaan, että arabimaiden sivistyneistössä on länsimaisilla oikeuksilla paljon kannatusta.

        Minäkin pidän Al-Jazeeraa keskimäärin luotettavana tiedotusvälineenä. Ei ole juurikaan näkynyt tyypillistä propagandaa.
        Uutisointi Suomesta lienee samantapaista kuin Suomen lehdistössä uutisointi vaikkapa Dubaista. Onpahan lukijoille ihmeteltävää eksoottisesta maasta.


      • tuttumies kirjoitti:

        Minäkin pidän Al-Jazeeraa keskimäärin luotettavana tiedotusvälineenä. Ei ole juurikaan näkynyt tyypillistä propagandaa.
        Uutisointi Suomesta lienee samantapaista kuin Suomen lehdistössä uutisointi vaikkapa Dubaista. Onpahan lukijoille ihmeteltävää eksoottisesta maasta.

        Taitaapa Suomen media löytää Dubaista paljon enemmän sanomista kuin Al-Jazeera Suomesta. Ihan OK niin.


    • Suomessa on uskonnonvapaus. Mitä tulee siihen että maalataan muslimit sotaisiksi jihadisteiksi uskontonsa takia, näyttää vain vajaavaisen tiedonIslamistta. On otettava selvää miten aseellinen jihad on tehtävä Islamin mukaan, kun sen saa tietää, silloin ymmärtää saaneensa lisää tietoa, eikä vain ainoastaan tuota extreemien vihaisten nuorten muslimimiesten pahoinvoipia mielipiteitä.
      Vika piilee siinä että Islamista tietämättömät pelkääjät samaistavat uskonnon terrorismiin. Hyvin surullista että tieto on noin alhaista Islamista. Monen on vaikea erottaa uskonto Islam terrorismista juuri sen takia kun heillä on niin tavattoman alhainen tieto Islamista, heidän tieto perustuu terroristien tekoihin ja sanoihin vain :(

      • Hedelmistään puu tunnetaan.


      • tuttumies kirjoitti:

        Hedelmistään puu tunnetaan.

        Ota selvää aseellisesta jihadista, äläkä toitota terroristien mielipiteitä koko ajan.


      • seijaah kirjoitti:

        Ota selvää aseellisesta jihadista, äläkä toitota terroristien mielipiteitä koko ajan.

        Miksi väität Jeesusta terroristiksi? Häneltähän lainasin tuon lauseen.


      • Islamin suhde henkirikoksiin


        Moni ihminen on epätietoinen siitä...miten islam suhtautuu henkirikokseen...toisen ihmisen surmaamiseen...Se on sallittua kolmessa tapauksessa: 1) puolustavassa sodankäynnissä; 2) kuolemantuomiota annettaessa; 3) tarpeen vaatiessa itsepuolustuksessa.
        Muuten islam tuomitsee murhan ja tapon ankarasti...se on yksi ehdottomasti suurimmista synneistä...Vielä erikseen islam tuomitsee jyrkästi lapsen surmaamisen...Tämä kanta on yksiselitteinen, eikä siitä ole tulkintaeroja.

        Koraani sanoo aiheesta:
        Älkää syyttä tappako ainoatakaan sielua, sillä Jumala on sen kieltänyt, paitsi oikeuden nimessä. Ja jos joku on surmattu syyttömästi, niin Me annamme vallan hänen sukulaiselleen, mutta älkää salliko tämän mennä liian pitkälle verikostossaan; hän on totisesti saava avun.
        (Koraani 17:33)

        Autenttinen perimätieto kertoo:

        'Abdullah bin 'Amr kertoi, että Profeetta sanoi:"Suurimmat synnit ovat: muiden liittäminen Allahiin, tottelemattomuus vanhemmille, sielujen tappaminen (murha) ja väärän valan vannominen tietoisesti."
        (Sunan an-Nasa'i, vol 5, kirja 45, Hadith 4872, sahih)

        Jarir kertoi: Profeetta sanoi Hajjat-al-Wida'n aikana: "Olkoon ihmiset hiljaa ja kuunnelkoon." Sitten hän sanoi heille: "Älkää tulko uskottomiksi kääntymällä epäuskoon vetämällä kurkut auki toisiltanne (tappamalla toisianne)."
        (Bukhari, vol 1, kirja 3, hadith 122)

        Islam on määrännyt kuolemantuomion seuraavista rikoksista: murha, raiskaus, eläimiinsekaantuminen, insesti, islamin hylkääminen...Vain oikeuslaitos voi määrätä ja panna sen täytäntöön...se tapahtuu kivittämällä tai teloittamalla. ...Esimerkiksi polttamalla se ei koskaan voi tapahtua...Murhan uhrin läheiset voivat antaa anteeksi murhaajalle...jolloin hän välttyy maalliselta tuomiolta...mikä on läheisiltä palkittava teko.

        Jos joku vaikka hyökkää puukon kanssa kimppuusi tai yrittää raiskata ja itseäsi puoluataessa surmaat hänet...ei sitä lueta synniksi.


      • tuttumies kirjoitti:

        Miksi väität Jeesusta terroristiksi? Häneltähän lainasin tuon lauseen.

        Kiemurtelet ja tavoittelet poispääsyä tiedon hakemisesta.


      • Ei.lisättävää

      • hyiiiiik

        on aivan turha mainostaa tuota kavalaa ja kieroa islamia suomessakaan. ISLAM on terrorin kehto......ja hauta. islam rikkoo ihmisyyden ja yk:n peruskirjaa. ISLAM on saanut levitä maailmalla vain siksi kun se pukeutuu valon enkeliksi ,vaikka on tosiasiassa erimielisille vihan ja alkukantaisuuden perikuva. olen tutkinut ja myös asunut saudi arabiassa ja se mitä näin siellä uskonnon eli islamin oikeutuksena on minulle yhä painajaisuni....ne katkotut raajat ja naisten alistaminen....ei tarvitse ainakaan minulle uskotella tuota rauhan uskontoa.ISLAMISSA rauhan saa vasta kuoltuaan.


      • sayfuyufyu

        Eipä ole sinullakaan oikeaa tietoa, luuloja vaan.
        Jo apostoli Paavali varoitti väärästä opista, joka voisi tulla enkelin kautta ja 600 vuotta myöhemmin enkeli ilmestyi Muhamedille.


      • seijaah kirjoitti:

        Islamin suhde henkirikoksiin


        Moni ihminen on epätietoinen siitä...miten islam suhtautuu henkirikokseen...toisen ihmisen surmaamiseen...Se on sallittua kolmessa tapauksessa: 1) puolustavassa sodankäynnissä; 2) kuolemantuomiota annettaessa; 3) tarpeen vaatiessa itsepuolustuksessa.
        Muuten islam tuomitsee murhan ja tapon ankarasti...se on yksi ehdottomasti suurimmista synneistä...Vielä erikseen islam tuomitsee jyrkästi lapsen surmaamisen...Tämä kanta on yksiselitteinen, eikä siitä ole tulkintaeroja.

        Koraani sanoo aiheesta:
        Älkää syyttä tappako ainoatakaan sielua, sillä Jumala on sen kieltänyt, paitsi oikeuden nimessä. Ja jos joku on surmattu syyttömästi, niin Me annamme vallan hänen sukulaiselleen, mutta älkää salliko tämän mennä liian pitkälle verikostossaan; hän on totisesti saava avun.
        (Koraani 17:33)

        Autenttinen perimätieto kertoo:

        'Abdullah bin 'Amr kertoi, että Profeetta sanoi:"Suurimmat synnit ovat: muiden liittäminen Allahiin, tottelemattomuus vanhemmille, sielujen tappaminen (murha) ja väärän valan vannominen tietoisesti."
        (Sunan an-Nasa'i, vol 5, kirja 45, Hadith 4872, sahih)

        Jarir kertoi: Profeetta sanoi Hajjat-al-Wida'n aikana: "Olkoon ihmiset hiljaa ja kuunnelkoon." Sitten hän sanoi heille: "Älkää tulko uskottomiksi kääntymällä epäuskoon vetämällä kurkut auki toisiltanne (tappamalla toisianne)."
        (Bukhari, vol 1, kirja 3, hadith 122)

        Islam on määrännyt kuolemantuomion seuraavista rikoksista: murha, raiskaus, eläimiinsekaantuminen, insesti, islamin hylkääminen...Vain oikeuslaitos voi määrätä ja panna sen täytäntöön...se tapahtuu kivittämällä tai teloittamalla. ...Esimerkiksi polttamalla se ei koskaan voi tapahtua...Murhan uhrin läheiset voivat antaa anteeksi murhaajalle...jolloin hän välttyy maalliselta tuomiolta...mikä on läheisiltä palkittava teko.

        Jos joku vaikka hyökkää puukon kanssa kimppuusi tai yrittää raiskata ja itseäsi puoluataessa surmaat hänet...ei sitä lueta synniksi.

        >Islam on määrännyt kuolemantuomion seuraavista rikoksista: murha, raiskaus, eläimiinsekaantuminen, insesti, islamin hylkääminen...Vain oikeuslaitos voi määrätä ja panna sen täytäntöön...se tapahtuu kivittämällä tai teloittamalla. ...Esimerkiksi polttamalla se ei koskaan voi tapahtua...Murhan uhrin läheiset voivat antaa anteeksi murhaajalle...jolloin hän välttyy maalliselta tuomiolta...mikä on läheisiltä palkittava teko.

        Huhhahhei, tuo on kyllä sellainen tunkki jonka saatte pitää mahdollisimman kaukana Euroopan ulkopuolella. Kaameaa primitiivistä kammotusta, ei jatkoon.


      • herätys_siell
        seijaah kirjoitti:

        Islamin suhde henkirikoksiin


        Moni ihminen on epätietoinen siitä...miten islam suhtautuu henkirikokseen...toisen ihmisen surmaamiseen...Se on sallittua kolmessa tapauksessa: 1) puolustavassa sodankäynnissä; 2) kuolemantuomiota annettaessa; 3) tarpeen vaatiessa itsepuolustuksessa.
        Muuten islam tuomitsee murhan ja tapon ankarasti...se on yksi ehdottomasti suurimmista synneistä...Vielä erikseen islam tuomitsee jyrkästi lapsen surmaamisen...Tämä kanta on yksiselitteinen, eikä siitä ole tulkintaeroja.

        Koraani sanoo aiheesta:
        Älkää syyttä tappako ainoatakaan sielua, sillä Jumala on sen kieltänyt, paitsi oikeuden nimessä. Ja jos joku on surmattu syyttömästi, niin Me annamme vallan hänen sukulaiselleen, mutta älkää salliko tämän mennä liian pitkälle verikostossaan; hän on totisesti saava avun.
        (Koraani 17:33)

        Autenttinen perimätieto kertoo:

        'Abdullah bin 'Amr kertoi, että Profeetta sanoi:"Suurimmat synnit ovat: muiden liittäminen Allahiin, tottelemattomuus vanhemmille, sielujen tappaminen (murha) ja väärän valan vannominen tietoisesti."
        (Sunan an-Nasa'i, vol 5, kirja 45, Hadith 4872, sahih)

        Jarir kertoi: Profeetta sanoi Hajjat-al-Wida'n aikana: "Olkoon ihmiset hiljaa ja kuunnelkoon." Sitten hän sanoi heille: "Älkää tulko uskottomiksi kääntymällä epäuskoon vetämällä kurkut auki toisiltanne (tappamalla toisianne)."
        (Bukhari, vol 1, kirja 3, hadith 122)

        Islam on määrännyt kuolemantuomion seuraavista rikoksista: murha, raiskaus, eläimiinsekaantuminen, insesti, islamin hylkääminen...Vain oikeuslaitos voi määrätä ja panna sen täytäntöön...se tapahtuu kivittämällä tai teloittamalla. ...Esimerkiksi polttamalla se ei koskaan voi tapahtua...Murhan uhrin läheiset voivat antaa anteeksi murhaajalle...jolloin hän välttyy maalliselta tuomiolta...mikä on läheisiltä palkittava teko.

        Jos joku vaikka hyökkää puukon kanssa kimppuusi tai yrittää raiskata ja itseäsi puoluataessa surmaat hänet...ei sitä lueta synniksi.

        "Islam on määrännyt kuolemantuomion seuraavista rikoksista: murha, raiskaus,"

        hehe ... mutta juuri noitahan tapahtuu (taharrush etc). Ja eikös se ole se raiskattu, joka kivitetään?

        Ei näytä toimivan se systeemi.
        Miksi sitä sitten pitäis levittää Eurooppaan????


      • Moderntalking-

        Miten islam määrittelee puolustavan sodankäynnin? Sallinet ajatuksen, että näin asiaan vihkiytymättömästä se näyttää aika lavealta käsitteeltä. Onko valtioiden päämiehillä tähän sanomista? Miten valtiovalta suhteutuu islamiin niissä tapauksissa joissa ne eivät ole yksi ja sama asia, kun määritellään puolustavan sodankäynnin tarvetta?

        Perinteisesti oman maan puolustaminen tarkoittaa ymmärtääkseni oman asuinsijan puolustamista vihamielisiltä tunkeutujilta ja koskee sitä tilannetta ja paikkaa ja siihen sidottuja ihmisiä.

        Uudemmista puolustusstrategioista joku "ennakoivan puolustautumisen" kaltainen menee mielestäni paremminkin hyökkäyssodan puolelle, vaikka sanoilla saadaankin tarvittaessa hämärrettyä asian luonnetta.

        Sellainenkin asia pälkähti mieleen, että jos islam tosiaan on uskonto, elämäntapa ja mitähän kaikkea vielä, niin miten tämä vaikuttaa puolustussodan käsitteeseen?


      • Moderntalking- kirjoitti:

        Miten islam määrittelee puolustavan sodankäynnin? Sallinet ajatuksen, että näin asiaan vihkiytymättömästä se näyttää aika lavealta käsitteeltä. Onko valtioiden päämiehillä tähän sanomista? Miten valtiovalta suhteutuu islamiin niissä tapauksissa joissa ne eivät ole yksi ja sama asia, kun määritellään puolustavan sodankäynnin tarvetta?

        Perinteisesti oman maan puolustaminen tarkoittaa ymmärtääkseni oman asuinsijan puolustamista vihamielisiltä tunkeutujilta ja koskee sitä tilannetta ja paikkaa ja siihen sidottuja ihmisiä.

        Uudemmista puolustusstrategioista joku "ennakoivan puolustautumisen" kaltainen menee mielestäni paremminkin hyökkäyssodan puolelle, vaikka sanoilla saadaankin tarvittaessa hämärrettyä asian luonnetta.

        Sellainenkin asia pälkähti mieleen, että jos islam tosiaan on uskonto, elämäntapa ja mitähän kaikkea vielä, niin miten tämä vaikuttaa puolustussodan käsitteeseen?

        Puolustussota tarkoittaa sitä, että on sallittua vain puolustautua, kun hyökkäävä osapuoli hyökkää. Sodassa on suojeltava siviilejä, luontoa ja infrastruktuuria ja aina mahdollisuuksien mukaan on saatava hyökkäävä osapuoli tekemään rauhansopimus.

        Käytännössä nykyään sodankäynti on maallisten valtioiden vastuulla, ja täten muslimienemmistöisetkin maat saattavat toimia vastoin islamilaisia periaatteita ja sääntöjä. Esimerkiksi Assad on toteuttanut kansanmurhaa jo vuositolkulla ja viimeisimpänä keksintönään innostui käyttämään hermokaasua omaa kansaansa vastaan. Tällainen on hyvin kaukana islamista.


      • Kosmopolitano
        seijaah kirjoitti:

        Islamin suhde henkirikoksiin


        Moni ihminen on epätietoinen siitä...miten islam suhtautuu henkirikokseen...toisen ihmisen surmaamiseen...Se on sallittua kolmessa tapauksessa: 1) puolustavassa sodankäynnissä; 2) kuolemantuomiota annettaessa; 3) tarpeen vaatiessa itsepuolustuksessa.
        Muuten islam tuomitsee murhan ja tapon ankarasti...se on yksi ehdottomasti suurimmista synneistä...Vielä erikseen islam tuomitsee jyrkästi lapsen surmaamisen...Tämä kanta on yksiselitteinen, eikä siitä ole tulkintaeroja.

        Koraani sanoo aiheesta:
        Älkää syyttä tappako ainoatakaan sielua, sillä Jumala on sen kieltänyt, paitsi oikeuden nimessä. Ja jos joku on surmattu syyttömästi, niin Me annamme vallan hänen sukulaiselleen, mutta älkää salliko tämän mennä liian pitkälle verikostossaan; hän on totisesti saava avun.
        (Koraani 17:33)

        Autenttinen perimätieto kertoo:

        'Abdullah bin 'Amr kertoi, että Profeetta sanoi:"Suurimmat synnit ovat: muiden liittäminen Allahiin, tottelemattomuus vanhemmille, sielujen tappaminen (murha) ja väärän valan vannominen tietoisesti."
        (Sunan an-Nasa'i, vol 5, kirja 45, Hadith 4872, sahih)

        Jarir kertoi: Profeetta sanoi Hajjat-al-Wida'n aikana: "Olkoon ihmiset hiljaa ja kuunnelkoon." Sitten hän sanoi heille: "Älkää tulko uskottomiksi kääntymällä epäuskoon vetämällä kurkut auki toisiltanne (tappamalla toisianne)."
        (Bukhari, vol 1, kirja 3, hadith 122)

        Islam on määrännyt kuolemantuomion seuraavista rikoksista: murha, raiskaus, eläimiinsekaantuminen, insesti, islamin hylkääminen...Vain oikeuslaitos voi määrätä ja panna sen täytäntöön...se tapahtuu kivittämällä tai teloittamalla. ...Esimerkiksi polttamalla se ei koskaan voi tapahtua...Murhan uhrin läheiset voivat antaa anteeksi murhaajalle...jolloin hän välttyy maalliselta tuomiolta...mikä on läheisiltä palkittava teko.

        Jos joku vaikka hyökkää puukon kanssa kimppuusi tai yrittää raiskata ja itseäsi puoluataessa surmaat hänet...ei sitä lueta synniksi.

        Katsokaa vaikka hyvä esimerkki Pakistanista. Yliopisto-opiskelija Mashal Khan murhattiin juuri pääsiäisen alla. Väkijoukko hakkasi kepeillä ja kivillä hänet kuoliaaksi mukamas Jumalan pilkkaan vedoten.
        Kaikki oli keksittyä, ja taustalla oli yliopiston henkilökuntaa, jotka eivät pitäneet rohkeasti ja itsenäisesti ajattelevasta opiskelijasta.
        Muslimien puheet ja käytäntö ovat yhtä kaukana toisistaan kuin sosialismin teoria ja käytäntö olivat aikanaan.
        Jos länsimaat eivät uskalla puhua ongelmista muslimimaissa oikeilla nimillä niin kohta Saudi-Arabia määrittelee meidän ihmisoikeudet uusiksi YK:ssa. Tämähän näkyy jo useissa elimissä, varsinkin kun USA aiko vähentää entisestää tukeaan kyseiselle maailmanjärjestölle.


      • noreligion

        "Suomessa on uskonnonvapaus. Mitä tulee siihen että maalataan muslimit sotaisiksi jihadisteiksi uskontonsa takia, näyttää vain vajaavaisen tiedonIslamistta." Islam on Salafismia ja Jihadistisia ajatuksia täynnä. Väkivaltaa, alistamista, naisten alistamista ja "vääräuskoisten" tuomitsemista täynnä! Kaikki uskonnot on ongelma jo itsessään. Keksittyjä fakejuttuja jo itsessään. Islam on noista vielä klaikkein pahin. "Imagine there´s no religion" - pelastus ihmisille.


    • Sota, periaatteet ja säännöt


      Sota, periaatteet ja säännöt
      Kun Pyhä Profeetta SAW oli sodassa, määräsi hän että:
      -
      Naisia ei saa surmansa;
      -
      Lapsia ei saa surmata;
      -
      Iäkkäitä ihmisiä ei saa estää;
      -
      Mitään ei saa tehdä pakolaisille, munkkeille tai erakkoille;
      -
      Ketään ei saa altistaa tulella;
      -
      Eläimiä ei saa tappaa;
      -
      Puita ei saa leikataan alas;
      -
      Toisin kuin viholliset, yhdenkään ihmisen nenää tai korvia, ei saa leikata pois;
      Voiton jälkeen, hän SAW julisti:
      -
      Vahingoittuneita ei saa oli tappaa;
      -
      Älä jahtaa turhaan ketään, joka pakenee;
      Mitä tulee sotavankeihin, hän kehoitti SAW, että niitä olisi kohdeltava hyvin.
      "Vangit, jotka vangittiin sodan jälkeen Badr vastaan, itse tunnustivat, että: Jumala todistaa! Muslimit käveli, kun me saimme ratsastaa, he pysyivät nälkäisinä, mutta antoivat meille ruokaa, he pysyivät janoisina, mutta antoivat meille vettä. "
      (Bukhari, Muslim, Tirmidhi, Abu Daud

      • mitenkäs

        Höpön höpön.

        Islamin mukaanhan naisia ja ihmisiä yleensäkin saa surmata mikäli esim. luopuvat islamin uskostaan, jäävät kiinni homostelusta tai aviorikoksesta. En ole varma mitä islam sanoo esiaviollisesta seksistä, mutta veikkaanpa ettei mitään kovin vaaratonta.

        Sotavankinaiset taas saa islamissa ottaa orjiksi, ja vieläpä seksiorjiksi.

        Taivaallista viisautta, sano.


    • Mitä on aseellinen jihad (2)

      Täytyy laittaa uusiksi vanha kirjoitukseni...ja lisään suomen kieliset jakeet Koraanista ja myös hieman muutakin suomeksi.

      Otan esille sanan,jihad, koska se näkyy olevan monen länsimasen muslimien vihaajien suussa ja terroristien sanoissa ja teoissa. Islamissa jihad tarkoittaa..
      (kirjoitan sekakielellä, välillä suomeksi ja välillä ruotsiksi)

      Jihad = ”ansträngning”, ”förmågan att sträva”, ”en livslång strävan för att underkuva den egna fåfängan och därmed komma närmare Gud”

      [25:52] älkää siis suostuko uskottomiin, vaan taistelkaa kaikin voimin heitä vastaan

      "Så lyd icke de icke-troende och kämpa emot dem genom Qur’anen med en mäktig kamp"
      (Den Heliga Qur’anen 25:53).

      Islamissa ei pakkoa uskonnon suhteen:

      [2:256] Uskonnossa ei ole mitään pakkoa...

      ”Det finns inget tvång i religionen. Den rätta vägen är tydligt skild från förvillelsen”
      (Den Heliga Qur’anen 2:257)

      Uskonnollinen sota käydään Koraanin mukaan vain heitä vastaan jotka taistelevat uskontoa vastaan ja tietenkin myös silloin jos joku ryhmä hyökkää kimppuusi tai maasii kimpuun, itseään ja maataan saa puolustaa.

      [2:191] Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyÖkätkÖ. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.

      ”Och strid på Allahs väg emot dem, som strider emot er, men överträd icke. Allah älskar sannerligen icke överträdarna”
      (Den Heliga Qur’anen 2:191).

      [22:40] Niille on annettu lupa taistella, joita vastaan on aloitettu sota, sillä heille on tehty vääryyttä, ja Jumala kyllä kykenee heitäauttamaan;

      "Tillstånd att gripa till vapen har givits till dem mot vilka krig förs, på grund av att de har förfördelats och Allah har sannerligen makt att hjälpa dem."
      (Den Heliga Qur’anen 22:40)

      [22:41] .... Ellei Jumala olisi pitänyt kurissa eräitä ihmisiä toisten avulla, niin raunioiksi olisi tuhottu luostarit, kirkot ja synagogat sekä moskeijat, joissa Jumalan nimeä usein lausutaan. Totisesti, Jumala auttaa sellaista, joka auttaa Hänen asiaansa. Totisesti, Jumala on väkevä, mahtava.

      "....... Och om Allah icke hade drivit tillbaka vissa människor med hjälp av
      andra, skulle kloster och kyrkor och synagogor och moskéer, i vilka Allahs namn ihågkoms ofta, förvisso ha blivit förstörda."
      (Den Heliga Qur’anen 22:41)

      On monta eri jihadia:

      1. Sisäinen jihad tarkoittaa että yrittää puhdistaa sieluaan, tehdä uskostansa voimakkaamman, mennä kohti hyvyyttä ja laittaa pois pahuus ja himo.

      2. Jihad omaisuuden, varojen avulla tekee hyviä asioita.

      3. Jihad oman käytöksen ja tekojen avulla tarkoittaa kaikkia hyviä tekoja, esim. että kehoittaa ja tarjoaa Islamia ihmisille ja että antaa oppia Islamista muille muslimeille.

      4. Aseellinen jihad on taistelu vihaa ja alistamista vastaan.

      1. Inre jihād som innebär att man strävar efter att rena själen, stärka tron, benägna sig mot gott och undanhålla sig onda begär.

      2. Jihād med ens tillgångar som betyder att man spenderar på olika gottgörande sätt.

      3. Jihād genom ens eget handlande avseendes alla sorters goda gärningar, som att bjuda in människor till islam och att utbilda andra muslimer.

      4. Väpnad kamp mot aggression och förtryck.

      Jihadin säännöt

      6:151....Surmata ette saa sitä elämää, jonka Jumala on määrännyt loukkaamattomaksi, paitsi lain nojalla.....

      Tag inte andras liv – Gud har förklarat [livet] heligt – annat än i rättfärdigt syfte. / Koranen 6:151

      [5:32] Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädÖksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä.

      Av denna orsak föreskrev Vi för Israels barn att om någon dödar en människa, som inte själv har dödat någon eller försökt störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv, skall det anses som om han hade dödat hela människosläktet. Och om någon räddar ett människoliv, skall det anses som om han hade räddat hela människosläktet. Trots att Våra sändebud har kommit till dem med klara vittnesbörd, fortsätter många bland dem att begå ohämmat övervåld på jorden. / Koranen 5:32

      Jihad merkitys lyhyesti

      Islamissa ei ole mitään pyhää sotaa. Tiedän että sekä eräät muslimit ja länsimaiset käyttää sanoja, pyhä sota. Mutta Koraanissa ei mainita mitään pyhästä sodasta. Tärkein djihad kaikille uskovaisille muslimeille on iso jihad, sisäinen kamppailu itsensä kanssa, siis jihad omaa itseään vastaan, jotta pystyisi olemaan hyvä ihminen.
      - Muslimi saa hyökätä toisten kimppuun vain silloin kun heidän itsensä päälle on hyökätty, toisin sanoen, puolustaa itseään. Aseellista djihadia saa siis käyttää ainostaan vain itsensä puolustamiseksi, tai esim. jos joku maa tai joku ryhmä hyökkää valtiosi kimpuun, mutta ensin on oppineen

      • MitenSenYmmärtää

        "Pahuuden ehkäisemiseksi maassa..." Okei!!??


    • Jatkoa edelliseen....

      Mitä on aseellinen jihad (2)

      Täytyy laittaa uusiksi vanha kirjoitukseni...ja lisään suomen kieliset jakeet Koraanista ja myös hieman muutakin suomeksi.

      Otan esille sanan,jihad, koska se näkyy olevan monen länsimasen muslimien vihaajien suussa ja terroristien sanoissa ja teoissa. Islamissa jihad tarkoittaa..
      (kirjoitan sekakielellä, välillä suomeksi ja välillä ruotsiksi)

      Jihad = ”ansträngning”, ”förmågan att sträva”, ”en livslång strävan för att underkuva den egna fåfängan och därmed komma närmare Gud”

      [25:52] älkää siis suostuko uskottomiin, vaan taistelkaa kaikin voimin heitä vastaan

      "Så lyd icke de icke-troende och kämpa emot dem genom Qur’anen med en mäktig kamp"
      (Den Heliga Qur’anen 25:53).

      Islamissa ei pakkoa uskonnon suhteen:

      [2:256] Uskonnossa ei ole mitään pakkoa...

      ”Det finns inget tvång i religionen. Den rätta vägen är tydligt skild från förvillelsen”
      (Den Heliga Qur’anen 2:257)

      Uskonnollinen sota käydään Koraanin mukaan vain heitä vastaan jotka taistelevat uskontoa vastaan ja tietenkin myös silloin jos joku ryhmä hyökkää kimppuusi tai maasii kimpuun, itseään ja maataan saa puolustaa.

      [2:191] Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyÖkätkÖ. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.

      ”Och strid på Allahs väg emot dem, som strider emot er, men överträd icke. Allah älskar sannerligen icke överträdarna”
      (Den Heliga Qur’anen 2:191).

      [22:40] Niille on annettu lupa taistella, joita vastaan on aloitettu sota, sillä heille on tehty vääryyttä, ja Jumala kyllä kykenee heitäauttamaan;

      "Tillstånd att gripa till vapen har givits till dem mot vilka krig förs, på grund av att de har förfördelats och Allah har sannerligen makt att hjälpa dem."
      (Den Heliga Qur’anen 22:40)

      [22:41] .... Ellei Jumala olisi pitänyt kurissa eräitä ihmisiä toisten avulla, niin raunioiksi olisi tuhottu luostarit, kirkot ja synagogat sekä moskeijat, joissa Jumalan nimeä usein lausutaan. Totisesti, Jumala auttaa sellaista, joka auttaa Hänen asiaansa. Totisesti, Jumala on väkevä, mahtava.

      "....... Och om Allah icke hade drivit tillbaka vissa människor med hjälp av
      andra, skulle kloster och kyrkor och synagogor och moskéer, i vilka Allahs namn ihågkoms ofta, förvisso ha blivit förstörda."
      (Den Heliga Qur’anen 22:41)

      On monta eri jihadia:

      1. Sisäinen jihad tarkoittaa että yrittää puhdistaa sieluaan, tehdä uskostansa voimakkaamman, mennä kohti hyvyyttä ja laittaa pois pahuus ja himo.

      2. Jihad omaisuuden, varojen avulla tekee hyviä asioita.

      3. Jihad oman käytöksen ja tekojen avulla tarkoittaa kaikkia hyviä tekoja, esim. että kehoittaa ja tarjoaa Islamia ihmisille ja että antaa oppia Islamista muille muslimeille.

      4. Aseellinen jihad on taistelu vihaa ja alistamista vastaan.

      1. Inre jihād som innebär att man strävar efter att rena själen, stärka tron, benägna sig mot gott och undanhålla sig onda begär.

      2. Jihād med ens tillgångar som betyder att man spenderar på olika gottgörande sätt.

      3. Jihād genom ens eget handlande avseendes alla sorters goda gärningar, som att bjuda in människor till islam och att utbilda andra muslimer.

      4. Väpnad kamp mot aggression och förtryck.

      Jihadin säännöt

      6:151....Surmata ette saa sitä elämää, jonka Jumala on määrännyt loukkaamattomaksi, paitsi lain nojalla.....

      Tag inte andras liv – Gud har förklarat [livet] heligt – annat än i rättfärdigt syfte. / Koranen 6:151

      [5:32] Tämän johdosta annoimme Israelin lapsille säädÖksen, että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä.

      Av denna orsak föreskrev Vi för Israels barn att om någon dödar en människa, som inte själv har dödat någon eller försökt störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv, skall det anses som om han hade dödat hela människosläktet. Och om någon räddar ett människoliv, skall det anses som om han hade räddat hela människosläktet. Trots att Våra sändebud har kommit till dem med klara vittnesbörd, fortsätter många bland dem att begå ohämmat övervåld på jorden. / Koranen 5:32

      Jihad merkitys lyhyesti

      Islamissa ei ole mitään pyhää sotaa. Tiedän että sekä eräät muslimit ja länsimaiset käyttää sanoja, pyhä sota. Mutta Koraanissa ei mainita mitään pyhästä sodasta. Tärkein djihad kaikille uskovaisille muslimeille on iso jihad, sisäinen kamppailu itsensä kanssa, siis jihad omaa itseään vastaan, jotta pystyisi olemaan hyvä ihminen.
      - Muslimi saa hyökätä toisten kimppuun vain silloin kun heidän itsensä päälle on hyökätty, toisin sanoen, puolustaa itseään. Aseellista djihadia saa siis käyttää ainostaan vain itsensä puolustamiseksi, tai esim. jos joku maa tai joku ryhmä hyökkää valtiosi kimpuun, m

      • tuhooooo

        ISLAM ON SAATANASTA JA JEESUS JUMALAN POJAN VAROITTAMA SE VÄÄRÄ PROFEETTA. SILLÄ SE ON TUNNUSMERKKI KUN ISLAM KIELTÄÄ JEESUKSEN OLEVAN JUMALAN POIKA.


      • tuhooooo kirjoitti:

        ISLAM ON SAATANASTA JA JEESUS JUMALAN POJAN VAROITTAMA SE VÄÄRÄ PROFEETTA. SILLÄ SE ON TUNNUSMERKKI KUN ISLAM KIELTÄÄ JEESUKSEN OLEVAN JUMALAN POIKA.

        Huuda kovemmin, Jeesus ei tuota vielä kuullut!


      • lukeepas.näinkin
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Huuda kovemmin, Jeesus ei tuota vielä kuullut!

        Jes. 58: 1 Huuda täyttä kurkkua, älä säästä, korota äänesi niinkuin pasuna, ilmoita minun kansalleni heidän rikoksensa ja Jaakobin huoneelle heidän syntinsä.


    • Uudelleen, uusi yritys. Jatkoa edelliseen.


      Valtion hallitsija kutsuu jihadiin

      Aseellinen jihad...Islamin oppien mukaan...ensin oppinut kehoittaa valtion johtajaa laittamaan jihad...sen jälkeen valtion hallitsija/hallinto, päättää jihadista...jokaisen joka haluaa lähteä mukaan aseelliseen jihadiin, tulee saada äidiltään lupa ensin. Kukaan yksilö ei voi lähteä jihadiin jos he ei ole hallitsijalta saaneet kutsua...kukaan hallitsija ei ole julistanut jihadia moniin vuosikymmeniin...silti nuorisoa lähtee esim. Syyriaan sotimaan...he ei toimi Islamin mukaan...Miksi? Eivät tunne tarpeeksi hyvin uskontoaan...monet lähtee myös politiikka mielessä, ei uskonnollisesti...tämä tulisi tietää, ennenkuin alkaa kutsua terroristeja uskovaisiksi...jihadistin on saatava äidiltään myös lupa lähteä taistelemaan.

      -----------------------------------------------------------

      (Joten voi aivan selvästi sanoa että nykyajan niin sanotut jihadistit jotka taistelevat terroriryhmissä, eivät ole mitään jihadistela Islamin mukaan, koska he ei toimi Islamin sääntöjen mukaan miten jihad tehdään...nykyajan niin sanotut jihadistit on raakoja tappajia ja toimivat johtajiensa sanan mukaan, johtajien, joila on poliittinen ideologia ja johtajien, jotka yrittävät laittaa uskonnon Islam mukaan sotaansa...jolloin etenkin sellaiset jotka ei tunne uskontoa Islam kunnolla lähtee mukaan ja monet länsimaalaiset kuvittelee myös terroristien olevan ainuita aitoja muslimeja.)

      Wikiperia sanoo jihadista (ruotsiksi):
      Jihad (arabiska الجهاد (ǧihād), "strävan" eller "kamp"; ytterst från jahada (ǧhd), "att anstränga sig"; "guds högsta strävan") är en religiös plikt för muslimer. Inom islam innebär jihad framförallt självrannsakan och striden mot frestelsen och det förbjudna (haram), med strävan efter att vara så rättfärdig som möjligt och följa religionen (islam). Den som utför jihad kallas mujahid (plur. mujaheddin). Jämför jihadism.
      I västvärlden är "jihad" ofta översatt som "heligt krig", vilket muslimer och muslimskt lärda ofta poängterar är en felaktig översättning då dessa ord inte är synonyma med varandra.[förtydliga]
      Med stöd i uttalanden av profeten Muhammed talar många muslimer idag om två olika typer av jihad: jihad akbar ("stora Jihad") och jihad asghar ("lilla Jihad"). Jihad akbar är kampen mot sin inre ondska, djävulen inom sig, egoism, och rädsla, och är strävan till att bli en god muslim som hjälper och gör gott och lever i fred och harmoni. Jihad asghar är kampen mot det orättvisa och oacceptabla i samhället eller nationen, vilket kan vara alltifrån förtryck till rätten att utöva sin religion. Enligt tradition kan jihad asghar som en sista utväg gå över till ett "försvarskrig", men endast när alla andra försök till fredlig lösning misslyckats.

      Siinä sanotaan muunmuassa että se on länsimaalaiset jotka kääntää jihadin väärin, pyhäksi sodaksi. Muslimit ja oppineet muslimitsanoo että se on väärä käännös, koska sanat jihad ja pyhä sota, ei ole synonyymejä toisilleen.

      Koraanissa sana sota on arabiaksi, harb tai qital.

      • Kosmopolitanon

        Mikä arvo tuollaisella yleisellä hölynpölyllä islamin hyvyydestä on, jos koko maailmaa terrorisoivat jihadistit omien sanojensa mukaan tekevät sitä islamin ja Allahin nimissä!!


    • SodanPuolet

      Ei se sen kummempaa : USA tappaa ihmisiä Predatorilla, lennokillaan ja ISIS pommittajillaan

    • Älä tartu ensimmäisenä aseeseen


      Koraanissa kehoitetaan muslimeja että eivät tartu ensimmäisenä aseisiin..
      Jos yksittäinen muslimi suorittaa terroritekoja on tämä henkilö syyllistynyt kun rikkoo uskonnollisia lakeja kun hän väittää seuraavansa - Islam...Olisiko reilua tuomita kaikki muslimit koska tämän takia...kun uskonto itsessään on näitä asioita vastaan? ..Muslimit noudattavat uskonnon jättäytymällä Jumalalle...rauha, armo ja anteeksianto...Suurin enemmistö muslimeista ei ole mitään tekemistä väkivallan kanssa...mitä lähinnä media liittävää muslimeihin...Islam ei ole ääriliikkeiden uskonto.

      [60:8] Jumala ei kiellä teitä osoittamasta ystävällisyyttä ja oikeamielisyyttä niitä kohtaan, jotka eivät ole taistelleet teitä vastaan uskontonne tähden eivätkä karkoittaneet teitä kodeistanne; totisesti, Jumala rakastaa oikeamielisiä.

      [60:9] Hän vain kieltää teitä olemasta ystävällisiä niille, jotka ovat taistelleet teitä vastaan uskonne tähden, karkoittaneet teidät kodeistanne ja olleet toisille apuna teitä karkoitettaessa. Ne, jotka osoittavat heille ystävällisyyttä, ovat totisesti jumalattomia.

      Hieman jihadista.

      Tärkein djihad kaikille uskovaisille muslimeille on iso jihad, sisäinen kamppailu itsensä kanssa, siis jihad omaa itseään vastaan, jotta pystyisi olemaan hyvä ihminen.
      - Muslimi saa hyökätä toisten kimppuun vain silloin kun heidän itsensä päälle on hyökätty, toisin sanoen, puolustaa itseään...Aseellista djihadia saa siis käyttää ainostaan vain itsensä puolustamiseksi, tai esim. jos joku maa tai joku ryhmä hyökkää valtiosi kimpuun, mutta ensin on oppineen hehoitettava valtion johtajaa aseelliseen djihadiin, sen jälkeen on se valtion johtajan päätettävissä tulee djihad tai ei...Kaikki ominpäin sotimaan lähteneet, ei tee djihadia, eivät toimi uskonnon Islam mukaan
      - Terroristit jotka tappaa viattomia miehiä, naisia ja lapsia ja uhkailevat heitä aseillaan, eivät ole Jumalan asialla...He on omalla asiallaan, huutavat Jumalaa ja Koraania tuuekseen pahoille teoilleen, voidakseen hämätä heikkoja ihmisiä, sekä muslimeja ja länsimaalaisia..
      Jokaisella ihmisellä on myös Koraanin mukaan oikeus uskoa omalla tavallaan...Ketään ei saa pakottaa kääntymään Islamiin Koraanin mukaan.
      Profeetan elinaikana oli samoin...Profeetta julisti jihadin joitakin vastaan...jonkun asian takia...jihadiin on aina syy...aiheetta ei jigadia käydä.
      Muistutan myös että moniin vuosikymmeniin ei ole yksikään muslimivaltio julistanut jihadia...viimeinen jihad taisi olla silloin kun Venäjä ja afghanistan soti keskenään ja siitä on kauan kauan aikaa sitten.

      Se on vain niin että islamofobiset ei osaa tulkita ja lukea Koraania oikein...siksi huutavat kurkku suorana että Islam on väkivaltainen :)

      Kun minä puhun muslimeista, tarkoitan silloin uskovaisia muslimeja jotka yrittää noudattaa Koraanin ja sunnan ohjeita...se mitä monet muslimitaustaiset ja terroristit tekee ja sanoo...ei ole uskontoa Islam

      Se on vain niin että islamofobiset ei tiedä mitä uskonto Islam on...islamofobiset luulee että terroristit, uppiniskaiset nuoret ja rikolliset, on niitä oikeita muslimeja...tämän takia islamofobiset on samaa maata kuin terroristit, uppiniskaiset nuoret ja rikolliset...hehän uskovat prikulleen samalla tavalla :) ..mutta islamofobiset ei ymmärrä tätä...niin täynnä vihaa he on.

      • Vaikkuttaa siltä, etten kannata islamin kriminalisointia. Sehän on sinun mielipiteesi ja sinulla on oikeus siihen. Sinulla on myös oikeus uskoa, että islam on käytännössä se, mitä teoriassa sanotaan. Järkevät ihmiset ottavat myös omat havaintonsa arviointiin mukaan. Siksikin siis on tärkeää huomioida Jeesuksen sanat, että hedelmistään puu tunnetaan.


      • tuttumies kirjoitti:

        Vaikkuttaa siltä, etten kannata islamin kriminalisointia. Sehän on sinun mielipiteesi ja sinulla on oikeus siihen. Sinulla on myös oikeus uskoa, että islam on käytännössä se, mitä teoriassa sanotaan. Järkevät ihmiset ottavat myös omat havaintonsa arviointiin mukaan. Siksikin siis on tärkeää huomioida Jeesuksen sanat, että hedelmistään puu tunnetaan.

        Etsi tietoa, opettele katsomaan asioita neutraalisti, ilman vihasivustojen ajatuksia Islamista.
        Et siis osaa erottaa terroristeja eroon Uskonnosta Islam? Et myöskään näytä olevan tietoinen että jo Profeetan aikoina Profeetta tuomitsi nuoret uhmakkaat miehet jotka halusi valtaa tappamalla toisia muslimeja ja muitakin.


      • täyttä.totuutta
        seijaah kirjoitti:

        Etsi tietoa, opettele katsomaan asioita neutraalisti, ilman vihasivustojen ajatuksia Islamista.
        Et siis osaa erottaa terroristeja eroon Uskonnosta Islam? Et myöskään näytä olevan tietoinen että jo Profeetan aikoina Profeetta tuomitsi nuoret uhmakkaat miehet jotka halusi valtaa tappamalla toisia muslimeja ja muitakin.

        On se merkillistä, että vielä tähän maailman aikaan jotkut eivät tunnusta sitä faktaa, että islamin varjolla on tapettu, tapetaan parhaillaan ja tullaan tulevaisuudessakin tappamaan, Jos kehitys ei ole kulkenut pätkääkään eteenpäin jostain 1400-luvulta, vaan edeleen tapetaan saman uskon varjolla, niin ei voi kuin ihmetellä, että eivät vieläkään ole oppineet lukemaan koraania "oikein".

        Vertaapa katolilaisten "kristittyjen", koska vain siis katolilaiset harrastivat ristiretkiä!!, vaikka muslimien retkeilyyn, niin ehkäpä näet vähän eri tavalla:

        Ritkiretket vs. jihadi
        Motivaatio:
        Kristinuskossa puolustus/vapauttaminen
        islamissa hyökkäys/valloittaminen

        Oikeutus:
        kristinuskossa uudessa testamentissa 0% puhutaan "ristiretkistä"
        islamissa jihadista puhutaan 24% Medinan ajalta koraanissa, 67% Sirassa, 21% haditheissa

        Tiheys:
        Kristityillä 7-9 ristiretkeä
        islamissa yli 10000 jihaditaistelua ja terrori-iskua, jotka jatkuvat kirjaimellisesti tänäkin päivänä, ei tarvinne muistuttaa.

        Alkamisajankohta ja aloittaja
        Kristinuskossa v. 1095 Paavi Autuas Urbanus II
        islamissa v. 632 Muhammed

        Loppumisajankohta:
        Kristinuskossa v. 1291
        islamissa ei koskaan!!

        Kesto:
        Kristinuskossa 200v.
        islamissa 1400v.

        Menetykset:
        Kristinuskossa 150000 henkeä molemmin puolin
        islamissa 60 miljoonaa kristittyä, 80 miljoonaa hindua, 10 miljoonaa buddhalaista ja 120 miljoona afrikkalaista, ja uhriluku kasvaa jatkuvasti edeleenkin!!

        Vastuunkanto
        Kristityt tuomitsevat kaikki ristiretket, katolilaiset katuivat ja pyysivät anteeksi retkiään.
        islamissa ei koskaan tuomita edes ylemmillä tasoilla, päinvastoin keskimäärin kaikista 70% haluavat sharialain ja jihadin.

        Tajuatko, että kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä?
        Ketkä vainoavat kristittyjä? Toiset kristitytkö?
        Tiesitkö, että pelkästään Sudanissa islamilaiset joukot ovat tappaneet 1,5 miljoonaa kristittyä. 200 miljoonaa kristittyä kärsii vainoista YK:n raportin mukaan.

        Italialaisen tutkimuksen mukaan kristinuskon kaksituhatvuotisen historian aikana arviolta 70 miljoonaa kristittyä on menettänyt henkensä uskonsa takia, joista 45,5 miljoonaa 1900-luvun aikana, ei siis joskus keskiajalla!!
        International Society of Human Rights -järjestön mukaan kaikista uskontonsa takia vainotuista maailman ihmisistä kristittyjen osuus on jopa 80 prosenttia.

        Ymmärrätkö, että islam jatkaa alistamistaan kaikkialla joka päivä, tappamalla, tuhoamalla ja varastamalla.
        Raamattu sanoo, että saatana tappaa, tuhoaa ja varastaa, mutta Jeesus on tullut, että meillä olisi elämä.


      • seijaah kirjoitti:

        Etsi tietoa, opettele katsomaan asioita neutraalisti, ilman vihasivustojen ajatuksia Islamista.
        Et siis osaa erottaa terroristeja eroon Uskonnosta Islam? Et myöskään näytä olevan tietoinen että jo Profeetan aikoina Profeetta tuomitsi nuoret uhmakkaat miehet jotka halusi valtaa tappamalla toisia muslimeja ja muitakin.

        Keskustelun aihehan on, mitä mieltä olemme islamin kieltämisestä ja miten se pitäisi toteuttaa.
        Ilman islamin alistamista ihmiskunta on kusessa. Paras esimerkki melko väkivallattomasta islamin alistamisesta on Turkin Kemalin harjoittama islamin alistaminen. Siinä vaihtui arabi-imperilistiset aakkoset länsimaisiksi, saarnakieli moskeijoissa turkiksi ja kalifiksi kalifin paikalle laitettiin tyhjä tuoli. Kaikki tuo ilman isompia päiden irrottamisia, se oli hieno saavutus. Jonkin vastaavanlaisen totetuus voisi olla vaihtoehtona islamin täyskiellolle.
        Turkin onnettomuus oli sitten se, ettei Kemalille löytynyt uudistusmielisiä jatkajia, vaan saavutettuihin asemiin kaivaiduttiin. Nyt islam on vyöryttämässä takaisin.

        Nimenomaan pyrin havaintopohjaiseen tarkasteluun islamista, en teoreettiseen oppipohjaiseen. Eikö se ole juuri neutraaleinta mahdollista?


      • sutttanansiat
        seijaah kirjoitti:

        Etsi tietoa, opettele katsomaan asioita neutraalisti, ilman vihasivustojen ajatuksia Islamista.
        Et siis osaa erottaa terroristeja eroon Uskonnosta Islam? Et myöskään näytä olevan tietoinen että jo Profeetan aikoina Profeetta tuomitsi nuoret uhmakkaat miehet jotka halusi valtaa tappamalla toisia muslimeja ja muitakin.

        USKON ISLAMIIN JONKUN VERRAN SITTEN KUN HEIDÄN USKONNOLLISET JOHTAJANSA IRTISANOUTUVAT JULKISESTI VÄKIVALLASTA ,MUTTA EI -VAAN HYKERRELLÄÄN TYYTYVÄISINÄ KUN MUSLIMIPOMMI RÄJÄHTÄÄ.... enkä uskoisi sittenkään kun muslimit saa valehdella oppinsa eteen päin leviämisen toivossa ,koska saatanalle kaikki on luvallista ennen tuhoaan....


      • tuttumies kirjoitti:

        Vaikkuttaa siltä, etten kannata islamin kriminalisointia. Sehän on sinun mielipiteesi ja sinulla on oikeus siihen. Sinulla on myös oikeus uskoa, että islam on käytännössä se, mitä teoriassa sanotaan. Järkevät ihmiset ottavat myös omat havaintonsa arviointiin mukaan. Siksikin siis on tärkeää huomioida Jeesuksen sanat, että hedelmistään puu tunnetaan.

        >Siksikin siis on tärkeää huomioida Jeesuksen sanat, että hedelmistään puu tunnetaan.

        Ovatko sekä toisiaan että muiden uskontojen edustajia historiassa kymmenin miljoonin tappaneet ristiretkeläiset, konkistadorit, kristittyjen hallitsijoiden sotilaat ja muut tuohon joukkoon kuuluvat siis kristinuskon puun hedelmiä vai eivät?


      • joopas.joo.taas
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Siksikin siis on tärkeää huomioida Jeesuksen sanat, että hedelmistään puu tunnetaan.

        Ovatko sekä toisiaan että muiden uskontojen edustajia historiassa kymmenin miljoonin tappaneet ristiretkeläiset, konkistadorit, kristittyjen hallitsijoiden sotilaat ja muut tuohon joukkoon kuuluvat siis kristinuskon puun hedelmiä vai eivät?

        Repe vaihtanut tälle puolelle.
        Eli et lukenut yllä olevia viestejä, koskapa väität olevan kymmeniä miljoonia tappaneita ristiretkeläisiä. Katolilaiset olivat näitä ristiretkeläisiä, tunnustivat tekosensa, ja pyysivät anteeksi.
        Molemmin puolin taisteluja kuoli 150000, ei siis todellakaan kymmeniä miljoonia, islamin varjolla tapettuja kylläkin tähän mennessä 300 miljoonaa, eli onko mitään eroa? Ja kumpi puoli on jatkanut tappamista ja jatkaa edelleen?
        Tarkistapa asiat ennen kuin höpötät.
        Tietoa ristiretkistä on maailma pullollaan.

        Ja miksi ristiretket tehtiin?

        "Arvostettu tutkija Rodney Stark on kirjoittanut kattavan kirjan ristiretkistä. Hänen johtopäätöksensä on, että ristiretket olivat alkujaan vilpitön vastaus kauheisiin uutisiin, joita islamin kerrottiin tekevän: pyhiinvaeltajien ja muiden kristittyjen vangitsemista, kidutusta, pyhien paikkojen häväistystä. Historiallisesti vaikuttaa siltä, että alueella ei moista sortoa luultavasti ollut. Paavin korviin kuuluneet uutiset hirveyksistä ovat voineet olla väärää informaatiota. Fakta kuitenkin on, että Bysantti oli pyytänyt Paavilta apua muslimeja vastaan. Monet ritarit siis lähtiessään ristiretkelle vilpittömästi ajattelivat lähtevänsä pelastamaan viattomia kristittyjä sortajien kynsistä. Toinen puoli on tietenkin se, että mukaan mahtui suuri määrä rosvoja, murhaajia ja sotatilanteen hyväksikäyttäjiä (niin maalais- kuin aatelissäädyssä), jotka tekivät todella paljon tuhojaan niin viattomille ihmisille kuin kulttuuriselle perinnöllekin." (Lainausmerkeissä oleva teksti lainattua.)

        Eli lähtökohtaisesti islam on lähtenyt valloittamaan alueita, joihin on vastattu ristiretkillä. Ristiretkiä oli alle kymmenen, kestivät n. 200 vuotta, tunnustettiin, jne.
        Islamissa valloitetaan edelleen, ja sanokoot seijaahit mitä vain, niin islam nimenomaan harjottaa hyökkäyssotaa, ketä vastaan se puolustautuu sotimalla?


      • joopas.joo.taas kirjoitti:

        Repe vaihtanut tälle puolelle.
        Eli et lukenut yllä olevia viestejä, koskapa väität olevan kymmeniä miljoonia tappaneita ristiretkeläisiä. Katolilaiset olivat näitä ristiretkeläisiä, tunnustivat tekosensa, ja pyysivät anteeksi.
        Molemmin puolin taisteluja kuoli 150000, ei siis todellakaan kymmeniä miljoonia, islamin varjolla tapettuja kylläkin tähän mennessä 300 miljoonaa, eli onko mitään eroa? Ja kumpi puoli on jatkanut tappamista ja jatkaa edelleen?
        Tarkistapa asiat ennen kuin höpötät.
        Tietoa ristiretkistä on maailma pullollaan.

        Ja miksi ristiretket tehtiin?

        "Arvostettu tutkija Rodney Stark on kirjoittanut kattavan kirjan ristiretkistä. Hänen johtopäätöksensä on, että ristiretket olivat alkujaan vilpitön vastaus kauheisiin uutisiin, joita islamin kerrottiin tekevän: pyhiinvaeltajien ja muiden kristittyjen vangitsemista, kidutusta, pyhien paikkojen häväistystä. Historiallisesti vaikuttaa siltä, että alueella ei moista sortoa luultavasti ollut. Paavin korviin kuuluneet uutiset hirveyksistä ovat voineet olla väärää informaatiota. Fakta kuitenkin on, että Bysantti oli pyytänyt Paavilta apua muslimeja vastaan. Monet ritarit siis lähtiessään ristiretkelle vilpittömästi ajattelivat lähtevänsä pelastamaan viattomia kristittyjä sortajien kynsistä. Toinen puoli on tietenkin se, että mukaan mahtui suuri määrä rosvoja, murhaajia ja sotatilanteen hyväksikäyttäjiä (niin maalais- kuin aatelissäädyssä), jotka tekivät todella paljon tuhojaan niin viattomille ihmisille kuin kulttuuriselle perinnöllekin." (Lainausmerkeissä oleva teksti lainattua.)

        Eli lähtökohtaisesti islam on lähtenyt valloittamaan alueita, joihin on vastattu ristiretkillä. Ristiretkiä oli alle kymmenen, kestivät n. 200 vuotta, tunnustettiin, jne.
        Islamissa valloitetaan edelleen, ja sanokoot seijaahit mitä vain, niin islam nimenomaan harjottaa hyökkäyssotaa, ketä vastaan se puolustautuu sotimalla?

        Lienen ilmaissut itseni kovin epäselvästi, sillä ristiretkeläiset olivat tietenkin vain pieni osa tarkoittamastani kristitystä tappoporukasta. Yksin 30-vuotisessa sodassa kristityt tappoivat puolet Saksan miespuolisesta väestöstä.


    • Poispois

      Islamissa saa tehdä mitä tahansa, vääräuskoisia,naisia ja eläimiä kohtaan.
      Tappaa ,kiduttaa ,raiskata,katkoa kauloja ja ihan mitä tahansa ,kunhan se palvelee
      ja hyödyttää Allahia ja islamin uskoa ,se on oikea valheitten paratiisi.
      Tuollainen petovalheitten usko ei kuulu Suomeen,vaan se pitää täysin kieltää,
      jos haluamme Suomalaisen yhteiskunnan jatkuvan.
      Islamisteilla on omat rikkaat maat öljyvarallisuteineen,palatkoot sinne tappelemaan.

    • ohjausta

      Kannattaisikohan tuon nimimerkin "seijaah" panostaa siihen, että esittelee ja suosittelee noita näkökantojaan myös ja ennen kaikkea noille terroritekoihin ohjaaville ja niiden tekijöille.

      • sdesess

        joo turha on sutta lampaaksi muuttaa....katkottuja raajoja ja kauloja...raiskattuja lapsia ja muuta barbaarista SAATANALLISTA TOIMINTAA.....


    • “Onko ideoita aiheesta?”

      Islamia on vaikea kieltää enää tässä vaiheessa Suomessa tai Euroopassa, ilman että puhkeaa sota.

      On olemassa toinenkin tie. Muhammad kehoitti valehtelemaan, jotta Islam leviäisi. Me suomalaiset voimme vaatia TOTUUDENMUKAISUUTTA! Me voimme vaatia että Islamia aletaan opettamaan julkisesti ja totuudenmukaisesti, ilman valehtelua ja moskeijoita. NÄIN ISLAM SUPISTUU JA KUIHTUU, luonnollisesti ja turvallisesti.

      Totuus on se, että jo itse Muhammad yritti itsemurhaa. Hän kävi taistelua! Hän ei itsekkään ollut aina varma ilmestystensä lähteestä, että puhutteliko häntä Jumala vai saatana. (Tämä käy ilmi Muhammadin elämästä kirjoitetusta kirjallisuudesta.)

      Muhammadin kukistettua ja alistettua kansat “syntyi muhammettilaisuus”, syntyi USKO, että hyvyys ja oikeudenmukaisuus oli voittanut. JOKA EI USKO, SE OLI LUPA TAPPAA.

      • Vaikeaahan se tietenkin on, islamin kieltäminen sen levittyä laajemmalle. Sotaa ei kannata lietsoa, mutta joskushan sota on oikeutettuakin.


      • ddfgdd

        ISLAMI edustaa VÄÄRÄUSKOISTA ja SAATANALLISTA oppia,jonka loppulaskenta on alkanut


    • dfdfdfd

      muhamettia puhutteli SAATANA se on varma kun lukee koraania....

    • Oma henkilökohtainen mielipiteeni on se, että jokaisen Suomessa asuvan tai Suomeen muuttavan muslimin tulisi välittömästi julkisesti allekirjoittaa Suomessa paperi, jossa kieltävät hyväksymästä niitä Muhammadin opetuksia, JOITA EI SUOMEN LAKIKAAN HYVÄKSY.

      Ne jotka jättävät paperin allekirjoittamatta tai rikkoisivat sopimusta, heitä kohdeltaisiin TERRORISTEINA. Myös ne, jotka vaativat moskeijoita, kohdeltaisiin terroristeina, sillä EI OLE IMAAMIA, JOKA EI MUHAMMADIN OPETUKSIA HYVÄKSY kyseenalaistamatta. Tämä olisi myös palvelus niille pakolaisille, jotka aidosti etsivät turvaa ja rauhaa Suomesta.

      Terroristit voisivat vankilassa tienata oman paluulippunsa sinne mistä ovat tulleetkin.

      Muslimien yhteiskunnista ei-muslimien tulisi puolestaan sanoutua kokonaan irti ja antaa muslimille täysi vastuuvapaus valinnoistaan. Näin Suomeen pyrkisi ainoastaan Islamista eroon haluavat ja kulttuuristamme aidosti kiinnostuneet.

    • 654654

      Yksi asia lienee varma: maailmassa ei tule olemaan rauhaa niin kauan kuin islam on olemassa.
      Jos pyhän uskonnon esimerkki ja hienoin mies kautta aikojen on lapsiinsekaantuja, sotapäällikkö ja vääräuskoisten raiskaamisen ja seksiorjiksi hyväksyvä, niin miten hyvää moraalia voidaan olettaa kannattajilta?

      • >Yksi asia lienee varma: maailmassa ei tule olemaan rauhaa niin kauan kuin islam on olemassa.

        Ja toinen varma asia on se, että maailmassa ei ollut rauhaa ennen islamiakaan, ei ikinä. Päinvastoin väkivaltaa per lätty oli paljonkin enemmän kuin nyt.


      • kysynpähän.vaan
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Yksi asia lienee varma: maailmassa ei tule olemaan rauhaa niin kauan kuin islam on olemassa.

        Ja toinen varma asia on se, että maailmassa ei ollut rauhaa ennen islamiakaan, ei ikinä. Päinvastoin väkivaltaa per lätty oli paljonkin enemmän kuin nyt.

        mihin perustat tietosi?


      • kysynpähän.vaan kirjoitti:

        mihin perustat tietosi?

        Historiantutkimukseen ja sen tuloksiin. Suosittelen sinullekin harrastukseksi, kun raamattua varmaan jo olet lukenut riittävästi. Toki tämä oli vain arvaus, kun olet palstalla aivan uusi tuttavuus.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Historiantutkimukseen ja sen tuloksiin. Suosittelen sinullekin harrastukseksi, kun raamattua varmaan jo olet lukenut riittävästi. Toki tämä oli vain arvaus, kun olet palstalla aivan uusi tuttavuus.

        Lisään vielä sen verta, että luin joskus toissa vuonna artikkelin, jonka mukaan tutkijat arvioivat luu- ym. löytöjen perusteella että joskus 10 000 vuotta sitten jopa 40 % ihmisistä olisi kuollut väkivaltaisesti. Tuo arvio on siis tehty kaiken sen tiedon perusteella joka tutkijoilla on ollut käytettävissään. Vaikuttava luku.


    • "Onko ideoita aiheesta?"

      Ideoita on varmasti paljon, mutta kun jo NIISTÄ PUHUMINEN ON KRIMINALISOITU!

      (Asia ei etene, koska hallituksemme hyväksyy hiljaisesti suvaitsevaisuudellaan Koraanissa kehoitetut tappamiset, raiskaamiset, lasten hyväksikäytöt, sukupuolielinten silpomiset ja aivopesun, että nämä ovat ihan jees ja TERVETULLEITA tänne Suomeen.)

      Minulla on se kuva, että maatamme hallitsee pahasti vihnksahtanut hallitus ja vastapuolella ovat natsi-ideologiaa hihkuvat känniset pesäpallomailansa kanssa.

      Tulee väistämättäkin mieleen, että taitaa todellakin olla jo aika evoluution tehdä tehtävänsä.

    • "Keskustelun aihehan on, mitä mieltä olemme islamin kieltämisestä ja miten se pitäisi toteuttaa. "

      Hankala kai se on lähteä yksittäistä uskontoa kieltämään, eikä mielestäni tälle linjalle pitäisikään lähteä. Itse olen sillä varsin vähäisellä tietämykselläni islamista joka munulla on sitä mieltä, että on kaikesta huolimatta väärin vetää yhtäläisyysmerkit islamin ja terrorismin välille. Samoin suoraan vaikkapa islamin ja naisten tasa-arvon välille.

      Olen vasta tutustumassa Koraanin sisältöön, ja todellakin vaikuttaa ristiriitaiselta. Ristiriitainen on myös Raamattu. Raamatun varjolla on tapettu ja poljettu ihmisoikeuksia vallan huolella, mutta silti tuskin kukaan ainakaan länsimaissa vetää yhtäläisyysmerkkejä kristinuskon ja terrorismin, kansanmurhien, rasismin jne välille. Ei tästä ole kuin muutama vuosikymmen kun Eurooppaa puhdistettiin juutalasista oikein urakalla. Vaikkapa Johanneksen evankeliumi Uudessa Testamentissa on oikea antisemitismin käsikirja, jos niin haluamme. Se että kristinusko nykypäivänä on enimmäkseen niinkin harmitonta kuin se on, ei nouse suoranaisesti kristinuskon historiasta ja sen pyhistä kirjoituksista. Niistä voisi ammentaa aineistoa hyvin toisenlaiseenkin kristinuskoon.

      Islamissa on nykyään syistä, joita en toki täysin tunne, menossa vaihe jossa aggressiivinen tulkinta on voimissaan. Ainakin se on (ymmärrettävästi) eniten esillä. Voisi ajatella että ääri-islamistit hakemalla hakevat vastakkainasettelua islam vastaan muu maailma, ja näin oikeuttaakseen toimiaan. Islamin kieltäminen olisi tässä mielessä kuin valelisi bensaa nuotioon.

      Helsingin itäkeskuksessa taisi olla kauppojen järjestämä ramadan-tilaisuus, joka käsittääkseni keräsi joitakin kantasuomalaisia kiivaasti vastustamaan tapahtumaa. Tässäkin islamin ja maahanmuuton vastustajat mielestäni ampuvat itseään nilkkaan, ainakin jos ajatellaan tilannetta yhteiskuntarauhan kannalta. Liikkeellä olivat perheet lapsineen, osa Suomessa syntyneitä, viettämässä omaa juhlaansa kauppakeskuksessa. Paikalla on myös kantasuomalaisista koostuva porukka, joka haluaa kieltää näiden ihmisten juhlan näkyvyyden, ja siten viestittää että he eivät koskaan tule olemaan osa tätä yhteiskuntaa, jos he eivät kiellä tai ainakin piilota omaa identtiään. Vähentääkö vaiko lisääkö tämä ääri-ilmiöiden mahdollisuutta, sopii kysyä? Lisäksi mikäpä olisi tehokkaampi islamin maltillistaja kuin vanhat kunnon markkinavoimat, ramadanin vietto kauppakeskuksessa. Kuin joulu meillä, ei siinäkään juuri ääriajattelu jyllää.

      Ei islamin tai minkään muunkaan uhan edessä kannata laittaa vaaleanpunaisia laseja päähän saati päätä pensaaseen. Kieltojen linjan kanssa kannattaa kuitenkin käyttää harkintaa lähteäkö ajatuksella edes spekuloimaan. Se mitä itse toivoisin on islamin uskonnollisten johtajien näkyvää ja voimakasta esiintuloa vastustamaan ääriajattelua oman uskontokuntansa sisällä. Ainakin minun silmiini ja korviini vaikuttaisi olevan aika hiljaista tällä hetkellä. Jos islamin ja muslimiväestön on tarkoitus integroitua niin Suomeen kuin yleensäkin länsimaihin, olisi uskonnollisten johtajien uskallettava/haluttava olla edistämässä prosessia. Voi toki olla niinkin ikävästi ettei tuota halua todellisuudessa ole ja hiljaisuus johtuu siitä. Siinäkin tapauksessa katsoisin ratkaisun olevan jossakin muualla kuin kieltämisessä. Missä? Jos sen tietäisin kirjoittelisin näkemyksiäni huomattavan hyvällä palkalla ja jossakin muualla kuin täällä.

      • täyttä.totuutta

        Perusajatus kuitenkin lienee, se, että islamia markkinoidaan rauhan uskontona, jota se ei ole ollut, eikä tule koskaan olemaankaan.
        Jos viittaat edes jossain määrin kristittyjen nimissä tehtyihin ristiretkiin tms, niin tiedoksesi että inkvisitota harrastivat katolilaiset. Ja he ovat asian tunnustaneet, pyytäneet anteeksi ja se kesti aikanaan 200 vuotta.

        Ihmiset ovat vain niin typeriä, että he eivät tunne islamia sen vertaa, että tietäisivät miksi maailmalla on nyt menossa pakolaisaalto.

        Raamattuun viitaten vanhan liitto on eri asia kuin uusi liitto. Vanha liitto loppui 2000 vuotta sitten, islamin elää edelleen tuota omaa muinaista aikaa.

        Jos koraania ei ole "opittu" lukemaan oikein 1400 vuoden aikana, kuten täälläkin jotkut väittävät, niin mitä luulet, oppivatko lukemaan sitä "oikein" tässä lähiaikoina?
        Osoittavatko viimeaikaiset teot, että islam olisi mitenkään saavuttamassa suurta rauhaa muiden uskontojen tai islamin ulkopuolella olevien maiden kanssa?
        Ei tarvitse lähteä lähi-itään katsomaan millaista "kulttuuria" islam on tuonut, riittää että käy vierailulla naapurimaan arabi-lähiöissä, tai Ranskasssa, Saksassa, Belgiassa jne.....

        Käskikö Jeesus tappaa? Käskikö Muhammed tappaa?
        Siinäpä vastaus kysymykseen, kumpi vie rauhaan.

        Ei tässä asiassa tarvitse muuta kuin käyttää tervettä järkeä, ei sen kummempaa ilmestystietoa tai valaistusta asiasta tarvitse olla.


      • täyttä.totuutta kirjoitti:

        Perusajatus kuitenkin lienee, se, että islamia markkinoidaan rauhan uskontona, jota se ei ole ollut, eikä tule koskaan olemaankaan.
        Jos viittaat edes jossain määrin kristittyjen nimissä tehtyihin ristiretkiin tms, niin tiedoksesi että inkvisitota harrastivat katolilaiset. Ja he ovat asian tunnustaneet, pyytäneet anteeksi ja se kesti aikanaan 200 vuotta.

        Ihmiset ovat vain niin typeriä, että he eivät tunne islamia sen vertaa, että tietäisivät miksi maailmalla on nyt menossa pakolaisaalto.

        Raamattuun viitaten vanhan liitto on eri asia kuin uusi liitto. Vanha liitto loppui 2000 vuotta sitten, islamin elää edelleen tuota omaa muinaista aikaa.

        Jos koraania ei ole "opittu" lukemaan oikein 1400 vuoden aikana, kuten täälläkin jotkut väittävät, niin mitä luulet, oppivatko lukemaan sitä "oikein" tässä lähiaikoina?
        Osoittavatko viimeaikaiset teot, että islam olisi mitenkään saavuttamassa suurta rauhaa muiden uskontojen tai islamin ulkopuolella olevien maiden kanssa?
        Ei tarvitse lähteä lähi-itään katsomaan millaista "kulttuuria" islam on tuonut, riittää että käy vierailulla naapurimaan arabi-lähiöissä, tai Ranskasssa, Saksassa, Belgiassa jne.....

        Käskikö Jeesus tappaa? Käskikö Muhammed tappaa?
        Siinäpä vastaus kysymykseen, kumpi vie rauhaan.

        Ei tässä asiassa tarvitse muuta kuin käyttää tervettä järkeä, ei sen kummempaa ilmestystietoa tai valaistusta asiasta tarvitse olla.

        "Raamattuun viitaten vanhan liitto on eri asia kuin uusi liitto."

        Näinhän sitä sanotaan, ja asiasta on keskusteltukin ainakin tuolla luterilaisuus-palstalla. Asia ei ole käytännössä ihan näin yksioikoinen. Kovasti tietyn lajin "uskovat" vetävät ennakkoluulojensa tueksi pykäliä myös ns. vanhan liiton puolelta, yhtä iloista sekamelskaa koko heidä argumentointinsa. Käyhän lueskelemassa.


        "Jos koraania ei ole "opittu" lukemaan oikein 1400 vuoden aikana, kuten täälläkin jotkut väittävät, niin mitä luulet, oppivatko lukemaan sitä "oikein" tässä lähiaikoina?"

        Edistääkö islamin kieltäminen, mikä on ketjun aihe, tuota Koraanin lukemista "oikein"? Eikö ennemminkin muslimien mahdollisimman hyvä integroiminen länsimaiseen yhteiskuntaan edistä myös heidän Koraani- näkemyksensä maltillistumista? Eihän se varmasti ihan yksinkertaista ole, mutta eikö kieltojen tie vain kärjistäisi tilannetta?


        "Osoittavatko viimeaikaiset teot, että islam olisi mitenkään saavuttamassa suurta rauhaa muiden uskontojen tai islamin ulkopuolella olevien maiden kanssa?"

        No ei, ei osoita, mutta ei islam tunnu oikein tulevan toimeen itsensäkään kanssa, toisiaankin tappavat kai. Kysymys kuitenkin on, onko tämä koko kuva islamista? Tämän hetken suuntauksena se valitettavan laajasti tuntuisi olevan. Islamin historiasta kuitenkin on minulla sellainen käsitys, että islamilaisessa maailmassa kukoistivat niin tieteet kuin taiteetkin aikana, jolloin Eurooppa oli lähinnä kuralätäkkö.


        "Jos viittaat edes jossain määrin kristittyjen nimissä tehtyihin ristiretkiin tms, niin tiedoksesi että inkvisitota harrastivat katolilaiset. Ja he ovat asian tunnustaneet, pyytäneet anteeksi ja se kesti aikanaan 200 vuotta."

        No viittaan kyllä esimerkiksi noihin. Katolilaisetpa hyvinkin harrastivat, mutta hehän ovat kristittyjä, eikös?


        "Käskikö Jeesus tappaa?"

        No ei. Vaan mitä ovat kristityt tehneet...?


      • täyttä.totuutta
        pilkkuviivaviiva kirjoitti:

        "Raamattuun viitaten vanhan liitto on eri asia kuin uusi liitto."

        Näinhän sitä sanotaan, ja asiasta on keskusteltukin ainakin tuolla luterilaisuus-palstalla. Asia ei ole käytännössä ihan näin yksioikoinen. Kovasti tietyn lajin "uskovat" vetävät ennakkoluulojensa tueksi pykäliä myös ns. vanhan liiton puolelta, yhtä iloista sekamelskaa koko heidä argumentointinsa. Käyhän lueskelemassa.


        "Jos koraania ei ole "opittu" lukemaan oikein 1400 vuoden aikana, kuten täälläkin jotkut väittävät, niin mitä luulet, oppivatko lukemaan sitä "oikein" tässä lähiaikoina?"

        Edistääkö islamin kieltäminen, mikä on ketjun aihe, tuota Koraanin lukemista "oikein"? Eikö ennemminkin muslimien mahdollisimman hyvä integroiminen länsimaiseen yhteiskuntaan edistä myös heidän Koraani- näkemyksensä maltillistumista? Eihän se varmasti ihan yksinkertaista ole, mutta eikö kieltojen tie vain kärjistäisi tilannetta?


        "Osoittavatko viimeaikaiset teot, että islam olisi mitenkään saavuttamassa suurta rauhaa muiden uskontojen tai islamin ulkopuolella olevien maiden kanssa?"

        No ei, ei osoita, mutta ei islam tunnu oikein tulevan toimeen itsensäkään kanssa, toisiaankin tappavat kai. Kysymys kuitenkin on, onko tämä koko kuva islamista? Tämän hetken suuntauksena se valitettavan laajasti tuntuisi olevan. Islamin historiasta kuitenkin on minulla sellainen käsitys, että islamilaisessa maailmassa kukoistivat niin tieteet kuin taiteetkin aikana, jolloin Eurooppa oli lähinnä kuralätäkkö.


        "Jos viittaat edes jossain määrin kristittyjen nimissä tehtyihin ristiretkiin tms, niin tiedoksesi että inkvisitota harrastivat katolilaiset. Ja he ovat asian tunnustaneet, pyytäneet anteeksi ja se kesti aikanaan 200 vuotta."

        No viittaan kyllä esimerkiksi noihin. Katolilaisetpa hyvinkin harrastivat, mutta hehän ovat kristittyjä, eikös?


        "Käskikö Jeesus tappaa?"

        No ei. Vaan mitä ovat kristityt tehneet...?

        Kerrohan missä kristityt tappavat tänäkin päivänä hakaten päitä poikki huutaen Jeesus on Herra?
        Jeesus ei käskenyt tappaa, mutta Muhammed käski, onko mitään eroa?
        Et ole kovinkaan hyvin raamattuasi lukenut, jos et tiedä, että Jeesus oli lain loppu!

        Kyse on uskonnon vapaudesta, joka on kohta meilläkin menetetty oikeus jos islam pääsee valtaa, mutta tämä on asia jota ei tahdota ymmärtää.
        Minulla ei ainakaan ole mitään muiden uskontojen harrastajia kohtaan, harrastakoon ihan rauhassa, mutta siinä vaiheessa kun aletaan pikkuhiljaa hivuttautumaan johtoon, demokratian väistyessä, niin silloin on liian myöhäistä. Engalannissa on ollut jo kauan shariatuomioistuimia, ja siellä muslimit vaativat koko maahan sharialakia.

        Ihmiset ovat niin sokeita, että eivät tajua että jo nyt ollaan jouduttu luopumaan useista omaan kultturiimme kuuluvista asioista siksi, että se loukkaa muslimeita. Ei koskaan aikaisemminkaan ole jouduttu luopumaan niistä vaikkapa jehovan todistajien takia tms. Jokainen on koulussa voinut opiskella uskonnon tilalla muuta, olla osallistumatta kirkkoon kerran vuodessa jne. Mutta nyt täytyy kaikilta muilta kieltää suvivirret ja tiernapojat, koska islamia pitää tuoda nyt kouluun. Eiköhän muslimeille pitäisi opettaa arvostusta muita uskontoja kohtaan, sekä suvaitsevaisuutta, kun se näyttää puuttuvan kokonaan kulttuuristaan.

        EIhän alistaminen (allahin tahdolle) tapahdu yhdessä yössä, vaan hiljaa hivuttaen. Vaatien vapauksia "sorretuille", meidänkö tulee luopua omasta uskonnon vapaudesta, että toiset saavat oman uskontonsa nojalla alistaa muut islamin alle?
        Islamissa ei ole uskonnon vapautta, sitä ei vaihdeta, siihen alistutaan ja alistetaan.

        Et taida sinäkään ymmärtää, että kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä, eivät muslimit! Ja sitäkö haluat tännekin? Mietipä vaikkapa Ranskaa, jossa on alueita jossa eivät naiset voi edes jalallaan ulos enää astua, miksi? Ei kai islamilla ole mitään asian kanssa tekemistä, vai mitä luulet. Tai vaikkapa Ruotsin lähiöt joihin eivät enää edes pelastusviranomaiset voi mennä, koska heidät kivitetää. Ihmiset jotka tulevat pelastamaan, kivitetään, miksi?

        Eikö kristityissä maissa ole nimenomaan ollut vapaus valita uskontonsa, mutta onko vastavuoroisesti islamilaisissa maissa samaa oikeutta?


      • täyttä.totuutta kirjoitti:

        Kerrohan missä kristityt tappavat tänäkin päivänä hakaten päitä poikki huutaen Jeesus on Herra?
        Jeesus ei käskenyt tappaa, mutta Muhammed käski, onko mitään eroa?
        Et ole kovinkaan hyvin raamattuasi lukenut, jos et tiedä, että Jeesus oli lain loppu!

        Kyse on uskonnon vapaudesta, joka on kohta meilläkin menetetty oikeus jos islam pääsee valtaa, mutta tämä on asia jota ei tahdota ymmärtää.
        Minulla ei ainakaan ole mitään muiden uskontojen harrastajia kohtaan, harrastakoon ihan rauhassa, mutta siinä vaiheessa kun aletaan pikkuhiljaa hivuttautumaan johtoon, demokratian väistyessä, niin silloin on liian myöhäistä. Engalannissa on ollut jo kauan shariatuomioistuimia, ja siellä muslimit vaativat koko maahan sharialakia.

        Ihmiset ovat niin sokeita, että eivät tajua että jo nyt ollaan jouduttu luopumaan useista omaan kultturiimme kuuluvista asioista siksi, että se loukkaa muslimeita. Ei koskaan aikaisemminkaan ole jouduttu luopumaan niistä vaikkapa jehovan todistajien takia tms. Jokainen on koulussa voinut opiskella uskonnon tilalla muuta, olla osallistumatta kirkkoon kerran vuodessa jne. Mutta nyt täytyy kaikilta muilta kieltää suvivirret ja tiernapojat, koska islamia pitää tuoda nyt kouluun. Eiköhän muslimeille pitäisi opettaa arvostusta muita uskontoja kohtaan, sekä suvaitsevaisuutta, kun se näyttää puuttuvan kokonaan kulttuuristaan.

        EIhän alistaminen (allahin tahdolle) tapahdu yhdessä yössä, vaan hiljaa hivuttaen. Vaatien vapauksia "sorretuille", meidänkö tulee luopua omasta uskonnon vapaudesta, että toiset saavat oman uskontonsa nojalla alistaa muut islamin alle?
        Islamissa ei ole uskonnon vapautta, sitä ei vaihdeta, siihen alistutaan ja alistetaan.

        Et taida sinäkään ymmärtää, että kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä, eivät muslimit! Ja sitäkö haluat tännekin? Mietipä vaikkapa Ranskaa, jossa on alueita jossa eivät naiset voi edes jalallaan ulos enää astua, miksi? Ei kai islamilla ole mitään asian kanssa tekemistä, vai mitä luulet. Tai vaikkapa Ruotsin lähiöt joihin eivät enää edes pelastusviranomaiset voi mennä, koska heidät kivitetää. Ihmiset jotka tulevat pelastamaan, kivitetään, miksi?

        Eikö kristityissä maissa ole nimenomaan ollut vapaus valita uskontonsa, mutta onko vastavuoroisesti islamilaisissa maissa samaa oikeutta?

        "Et ole kovinkaan hyvin raamattuasi lukenut, jos et tiedä, että Jeesus oli lain loppu!"

        Eikös Jeesus sanonut myös ettei laista katoa yksikään kirjain?

        "Engalannissa on ollut jo kauan shariatuomioistuimia, ja siellä muslimit vaativat koko maahan sharialakia. "

        Tuo ei ole hyvä juttu, vaikka sharia-lakia kai toistaiseksi ainakin käytetään vain muslimien välisissä asioissa. Muslimit kuitenkin ovat ja pysyvät niin Englannissa kuin muuallakin Euroopassa. Miten islamin kieltäminen vähentäisi jännitettä?

        " Mutta nyt täytyy kaikilta muilta kieltää suvivirret ja tiernapojat, koska islamia pitää tuoda nyt kouluun. "

        Eikös tämä älyttömyys ollut ennemminkin suomalaisten kukkahattutätien keksintöä kuin muslimeista lähtöisin? Jostakin muistan jonkin muslimin ihmetelleen miksemme me suomalaiset pidä uskontoamme enemmän esillä.

        "Et taida sinäkään ymmärtää, että kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä, eivät muslimit! Ja sitäkö haluat tännekin?"

        No en, en halua. Mistä päättelet että tuollaista haluaisin?

        "Mietipä vaikkapa Ranskaa, jossa on alueita jossa eivät naiset voi edes jalallaan ulos enää astua, miksi? Ei kai islamilla ole mitään asian kanssa tekemistä, vai mitä luulet. "

        Kukas toimittaja se vasta äskettäin vertaili Yhdysvaltoja ja Suomea, ja yksi mikä yhdysvaltalaisilta usein puuttui suomalaisiin verrattuna oli liikkumisen vapaus. Monet naiset eivät kerta kaikkiaan voi liikkua yksin, eikä tällä ole mitään tekemistä islamin kanssa. On muodostunut alueita jotka ovat kerta kaikkiaan turvattomia. Rahalla ja vain rahalla saa liikkumavapautta. On varmastikin totta mitä kirjoitit joidenkin Ranskan ja Ruotsin läjiöiden tilanteesta, mutta jälleen kysyn, miten islamin kieltäminen parantaisi tilannetta? Eikö ennemminkin kärjistäisi edelleen?

        "Eikö kristityissä maissa ole nimenomaan ollut vapaus valita uskontonsa, mutta onko vastavuoroisesti islamilaisissa maissa samaa oikeutta? "

        En tunne islamilaisten maiden tilannetta ja onko kaikissa sama. Tässä kai kuitenkin keskustellaan pitäisikö islam kieltää Suomessa.


      • täyttä.totuutta
        pilkkuviivaviiva kirjoitti:

        "Et ole kovinkaan hyvin raamattuasi lukenut, jos et tiedä, että Jeesus oli lain loppu!"

        Eikös Jeesus sanonut myös ettei laista katoa yksikään kirjain?

        "Engalannissa on ollut jo kauan shariatuomioistuimia, ja siellä muslimit vaativat koko maahan sharialakia. "

        Tuo ei ole hyvä juttu, vaikka sharia-lakia kai toistaiseksi ainakin käytetään vain muslimien välisissä asioissa. Muslimit kuitenkin ovat ja pysyvät niin Englannissa kuin muuallakin Euroopassa. Miten islamin kieltäminen vähentäisi jännitettä?

        " Mutta nyt täytyy kaikilta muilta kieltää suvivirret ja tiernapojat, koska islamia pitää tuoda nyt kouluun. "

        Eikös tämä älyttömyys ollut ennemminkin suomalaisten kukkahattutätien keksintöä kuin muslimeista lähtöisin? Jostakin muistan jonkin muslimin ihmetelleen miksemme me suomalaiset pidä uskontoamme enemmän esillä.

        "Et taida sinäkään ymmärtää, että kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä, eivät muslimit! Ja sitäkö haluat tännekin?"

        No en, en halua. Mistä päättelet että tuollaista haluaisin?

        "Mietipä vaikkapa Ranskaa, jossa on alueita jossa eivät naiset voi edes jalallaan ulos enää astua, miksi? Ei kai islamilla ole mitään asian kanssa tekemistä, vai mitä luulet. "

        Kukas toimittaja se vasta äskettäin vertaili Yhdysvaltoja ja Suomea, ja yksi mikä yhdysvaltalaisilta usein puuttui suomalaisiin verrattuna oli liikkumisen vapaus. Monet naiset eivät kerta kaikkiaan voi liikkua yksin, eikä tällä ole mitään tekemistä islamin kanssa. On muodostunut alueita jotka ovat kerta kaikkiaan turvattomia. Rahalla ja vain rahalla saa liikkumavapautta. On varmastikin totta mitä kirjoitit joidenkin Ranskan ja Ruotsin läjiöiden tilanteesta, mutta jälleen kysyn, miten islamin kieltäminen parantaisi tilannetta? Eikö ennemminkin kärjistäisi edelleen?

        "Eikö kristityissä maissa ole nimenomaan ollut vapaus valita uskontonsa, mutta onko vastavuoroisesti islamilaisissa maissa samaa oikeutta? "

        En tunne islamilaisten maiden tilannetta ja onko kaikissa sama. Tässä kai kuitenkin keskustellaan pitäisikö islam kieltää Suomessa.

        Jos olisit perehtynyt raamattuun, niin tietäisit että pienimmän piirron puuttuminen liittyy kirjoitusten muuttamiseen. Ja mitä lukee ennen sitä, Jeesus ei ole tullut lakia kumoamaan, vaan toteuttamaan lain, koska kukaan muu ei siihen kyennyt, eikä kykene. Hänessä toteuivat ja toteutuu laki ja profeetat.

        Kieltäminen olisi suhteutettava uskonnon toteuttamiseen ja siihen, miten se vaikuttaa ympäristöönsä. Jos uskonnon varjolla alistetaan, tapetaan ja tuhotaan "vääräuskoisten" omaisuutta, henkeä tai kulttuuria, niin sehän on jo perustuslain vastaista.
        Kannattaako Suomeen sallia suurmoskeijan rakentaminen, (tosin sehän toisi kelan rahoja vähän takaisin kun ne sitä varten on ulkomaille lähetettykin) jossa voidaan verkostoutua ja kutsua puhujiksi Anjem Choudary tapaisia "opettajia"?
        https://www.youtube.com/watch?v=9QtwgMmi1zU
        Tässä muuten suoraan puhuttua, mitä tämä opettaja haluaa, eli henkiin jääviä ei paljon ole tuon listan jälkeen.

        Suomi ei uskalla poliittisen korrektiuden takia estää ketään hihhulia tulemasta, mitä ne naapuritkin ajattelisivat.
        Mutta koska islamia fanaattisesti toteuttavat tappavat ihmisiä joka päivä, niin miten nämä teot voidaan estää? Odotetaanko seuraavat 1400 vuotta että islam rauhoittuu? Ei taida siihen mennessä olla enää ihmisiä jäljelläkään.


      • täyttä.totuutta kirjoitti:

        Jos olisit perehtynyt raamattuun, niin tietäisit että pienimmän piirron puuttuminen liittyy kirjoitusten muuttamiseen. Ja mitä lukee ennen sitä, Jeesus ei ole tullut lakia kumoamaan, vaan toteuttamaan lain, koska kukaan muu ei siihen kyennyt, eikä kykene. Hänessä toteuivat ja toteutuu laki ja profeetat.

        Kieltäminen olisi suhteutettava uskonnon toteuttamiseen ja siihen, miten se vaikuttaa ympäristöönsä. Jos uskonnon varjolla alistetaan, tapetaan ja tuhotaan "vääräuskoisten" omaisuutta, henkeä tai kulttuuria, niin sehän on jo perustuslain vastaista.
        Kannattaako Suomeen sallia suurmoskeijan rakentaminen, (tosin sehän toisi kelan rahoja vähän takaisin kun ne sitä varten on ulkomaille lähetettykin) jossa voidaan verkostoutua ja kutsua puhujiksi Anjem Choudary tapaisia "opettajia"?
        https://www.youtube.com/watch?v=9QtwgMmi1zU
        Tässä muuten suoraan puhuttua, mitä tämä opettaja haluaa, eli henkiin jääviä ei paljon ole tuon listan jälkeen.

        Suomi ei uskalla poliittisen korrektiuden takia estää ketään hihhulia tulemasta, mitä ne naapuritkin ajattelisivat.
        Mutta koska islamia fanaattisesti toteuttavat tappavat ihmisiä joka päivä, niin miten nämä teot voidaan estää? Odotetaanko seuraavat 1400 vuotta että islam rauhoittuu? Ei taida siihen mennessä olla enää ihmisiä jäljelläkään.

        "Jos olisit perehtynyt raamattuun, niin tietäisit että pienimmän piirron puuttuminen liittyy kirjoitusten muuttamiseen. Ja mitä lukee ennen sitä, Jeesus ei ole tullut lakia kumoamaan, vaan toteuttamaan lain, koska kukaan muu ei siihen kyennyt, eikä kykene. Hänessä toteuivat ja toteutuu laki ja profeetat."

        Kyllä minä Raamattuni tunnen. Jeesus-käsitykseni eivät kuulu tähän keskusteluun, mutta sen verran sanon että ihan perinteisiin käsityksiin en yhdy. Luterilaisuus-palstalla olen aiheesta useammankin kerran peistä taittanut.

        Ajatuksesi sinkoilevat nyt jotenkin niin moineen suuntaan, että en oikein tiedä mihin vastaisin. Kysynkin siis vain, miten mielestäsi islamin kieltäminen Suomessa ratkaisisi mahdollisia yhteiskunnan uhkakuvia?


      • paskan.jauhantaa
        pilkkuviivaviiva kirjoitti:

        "Jos olisit perehtynyt raamattuun, niin tietäisit että pienimmän piirron puuttuminen liittyy kirjoitusten muuttamiseen. Ja mitä lukee ennen sitä, Jeesus ei ole tullut lakia kumoamaan, vaan toteuttamaan lain, koska kukaan muu ei siihen kyennyt, eikä kykene. Hänessä toteuivat ja toteutuu laki ja profeetat."

        Kyllä minä Raamattuni tunnen. Jeesus-käsitykseni eivät kuulu tähän keskusteluun, mutta sen verran sanon että ihan perinteisiin käsityksiin en yhdy. Luterilaisuus-palstalla olen aiheesta useammankin kerran peistä taittanut.

        Ajatuksesi sinkoilevat nyt jotenkin niin moineen suuntaan, että en oikein tiedä mihin vastaisin. Kysynkin siis vain, miten mielestäsi islamin kieltäminen Suomessa ratkaisisi mahdollisia yhteiskunnan uhkakuvia?

        No vastakysymyksenä voisi laittaa, että miten luulet Sipilän talotarjouksen vaikuttaneen muslimien tuloon Suomeen? Ja miten ajattelet heidän saamansa opetuksen tässä kohden vaikuttavan, eli kuffareilta kaikki pois mitä irti saa.

        Kyllä esimerkiksi Unkari on antanut hyvin selvän kuvan siitä, onko islam tervetullutta vai ei, ja kuuluuko islam sen maan kulttuuriin vai ei.

        Onhan näitä yritetty kotouttaa jo vuosikymmenien ajan ympäri maailmaa, mutta ei näytä onnistuvan. Päinvastoin, on syntynyt alueita joihin ei ole muilla asiaa kuin muslimimiehillä, tosin keskenäänkin tappelevat kun selvittelevät kumpi suunta on oikeassa.
        Itse olin Ruotsissa joskus 70-luvun loppupuolella, ja täytyy sanoa, että jo silloin tietyt alueet olivat melkoisen arabivoittoisia. Nyt noille alueille ei ole mitään menemistä. Ja koska samanhenkisten ihmisten määrä vain kasvaa, jolloin puhutaan jo selllaisista alueista, jotka eivät enää erotu millään lähi-idästä. Mitäpä luulet tässä ihan seuraavan kymmenen vuoden aikana olevan tulossa, parempaako? Tuskin vain.

        Suomi on vain niin tyhmä, että se menee kaikessa muiden perässä, eikä uskalla puolustaa omia arvojaan. SIlloin kuhn vielä voitaisiin jotain tehdä, niin ei uskalleta. Ja sitten itsetään kun on myöhäistä.

        On aivan sama kuinka paljon näihin kotouttamisiin käytetään rahaa ja aikaa, jos ihminen ei itse halua omaksua uutta, koska oma kulttuurinsa sen kieltää, niin ei halua eikä voi. Kukaan vain ei uskalla tunnustaa, että islam on ongelma, koska se on alistanut naiset ja lapset oppimattomuuteen. Vai onko mielestäsi islamin ja tasa-arvolain kohdalla mitään ristiriitaa?

        Mutta mitäpä tämä hyödyttää, eihän islamia tulla koskaan kieltämään, ei tietenkään. Leikitään me vain slummia odottessa vaikka mustaa pekkaa.


      • paskan.jauhantaa kirjoitti:

        No vastakysymyksenä voisi laittaa, että miten luulet Sipilän talotarjouksen vaikuttaneen muslimien tuloon Suomeen? Ja miten ajattelet heidän saamansa opetuksen tässä kohden vaikuttavan, eli kuffareilta kaikki pois mitä irti saa.

        Kyllä esimerkiksi Unkari on antanut hyvin selvän kuvan siitä, onko islam tervetullutta vai ei, ja kuuluuko islam sen maan kulttuuriin vai ei.

        Onhan näitä yritetty kotouttaa jo vuosikymmenien ajan ympäri maailmaa, mutta ei näytä onnistuvan. Päinvastoin, on syntynyt alueita joihin ei ole muilla asiaa kuin muslimimiehillä, tosin keskenäänkin tappelevat kun selvittelevät kumpi suunta on oikeassa.
        Itse olin Ruotsissa joskus 70-luvun loppupuolella, ja täytyy sanoa, että jo silloin tietyt alueet olivat melkoisen arabivoittoisia. Nyt noille alueille ei ole mitään menemistä. Ja koska samanhenkisten ihmisten määrä vain kasvaa, jolloin puhutaan jo selllaisista alueista, jotka eivät enää erotu millään lähi-idästä. Mitäpä luulet tässä ihan seuraavan kymmenen vuoden aikana olevan tulossa, parempaako? Tuskin vain.

        Suomi on vain niin tyhmä, että se menee kaikessa muiden perässä, eikä uskalla puolustaa omia arvojaan. SIlloin kuhn vielä voitaisiin jotain tehdä, niin ei uskalleta. Ja sitten itsetään kun on myöhäistä.

        On aivan sama kuinka paljon näihin kotouttamisiin käytetään rahaa ja aikaa, jos ihminen ei itse halua omaksua uutta, koska oma kulttuurinsa sen kieltää, niin ei halua eikä voi. Kukaan vain ei uskalla tunnustaa, että islam on ongelma, koska se on alistanut naiset ja lapset oppimattomuuteen. Vai onko mielestäsi islamin ja tasa-arvolain kohdalla mitään ristiriitaa?

        Mutta mitäpä tämä hyödyttää, eihän islamia tulla koskaan kieltämään, ei tietenkään. Leikitään me vain slummia odottessa vaikka mustaa pekkaa.

        Ei sillä että olisin täysin eri mieltä kanssasi, mutta jos nyt lähdettäisiin kieltämään islamia, ei sillä olisi mitään positiivisia seurauksia yhteiskuntarauhan kannalta. Lisäksi taitaisi olla vastoin lakia, onko ihan perustuslakia vastaan?


      • >Se että kristinusko nykypäivänä on enimmäkseen niinkin harmitonta kuin se on, ei nouse suoranaisesti kristinuskon historiasta ja sen pyhistä kirjoituksista.

        Ei, vaan valistuksesta, josta kristinuskon "harmittomuuskehitys" alkoi. Islamilaisesta maailmasta kaikki valistusajan tapainenkin puuttuu kokonaan. Kemal Atatürkin poljento pääsi ehkä lähimmäs, ja nyt sekin ollaan hukkaamassa. Ylhäältä annetulla kun ei yleensäkään ole tapana pysyä mitenkään takiaismaisesti paikallaan.


      • täyttä.totuutta kirjoitti:

        Kerrohan missä kristityt tappavat tänäkin päivänä hakaten päitä poikki huutaen Jeesus on Herra?
        Jeesus ei käskenyt tappaa, mutta Muhammed käski, onko mitään eroa?
        Et ole kovinkaan hyvin raamattuasi lukenut, jos et tiedä, että Jeesus oli lain loppu!

        Kyse on uskonnon vapaudesta, joka on kohta meilläkin menetetty oikeus jos islam pääsee valtaa, mutta tämä on asia jota ei tahdota ymmärtää.
        Minulla ei ainakaan ole mitään muiden uskontojen harrastajia kohtaan, harrastakoon ihan rauhassa, mutta siinä vaiheessa kun aletaan pikkuhiljaa hivuttautumaan johtoon, demokratian väistyessä, niin silloin on liian myöhäistä. Engalannissa on ollut jo kauan shariatuomioistuimia, ja siellä muslimit vaativat koko maahan sharialakia.

        Ihmiset ovat niin sokeita, että eivät tajua että jo nyt ollaan jouduttu luopumaan useista omaan kultturiimme kuuluvista asioista siksi, että se loukkaa muslimeita. Ei koskaan aikaisemminkaan ole jouduttu luopumaan niistä vaikkapa jehovan todistajien takia tms. Jokainen on koulussa voinut opiskella uskonnon tilalla muuta, olla osallistumatta kirkkoon kerran vuodessa jne. Mutta nyt täytyy kaikilta muilta kieltää suvivirret ja tiernapojat, koska islamia pitää tuoda nyt kouluun. Eiköhän muslimeille pitäisi opettaa arvostusta muita uskontoja kohtaan, sekä suvaitsevaisuutta, kun se näyttää puuttuvan kokonaan kulttuuristaan.

        EIhän alistaminen (allahin tahdolle) tapahdu yhdessä yössä, vaan hiljaa hivuttaen. Vaatien vapauksia "sorretuille", meidänkö tulee luopua omasta uskonnon vapaudesta, että toiset saavat oman uskontonsa nojalla alistaa muut islamin alle?
        Islamissa ei ole uskonnon vapautta, sitä ei vaihdeta, siihen alistutaan ja alistetaan.

        Et taida sinäkään ymmärtää, että kristityt ovat maailman vainotuin uskonnollinen ryhmä, eivät muslimit! Ja sitäkö haluat tännekin? Mietipä vaikkapa Ranskaa, jossa on alueita jossa eivät naiset voi edes jalallaan ulos enää astua, miksi? Ei kai islamilla ole mitään asian kanssa tekemistä, vai mitä luulet. Tai vaikkapa Ruotsin lähiöt joihin eivät enää edes pelastusviranomaiset voi mennä, koska heidät kivitetää. Ihmiset jotka tulevat pelastamaan, kivitetään, miksi?

        Eikö kristityissä maissa ole nimenomaan ollut vapaus valita uskontonsa, mutta onko vastavuoroisesti islamilaisissa maissa samaa oikeutta?

        >Eikö kristityissä maissa ole nimenomaan ollut vapaus valita uskontonsa

        No eipä ole ollut kuin hyvin vähän aikaa. Suomen ensimmäinen uskonnonvapauslain versio tuli voimaan 1923 ja alkoi konkretisoitua vasta toisen maailmansodan jälkeen, jolloin kirkosta eronneet lakkasivat olemasta kakkoslaadun kansalaisia.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Eikö kristityissä maissa ole nimenomaan ollut vapaus valita uskontonsa

        No eipä ole ollut kuin hyvin vähän aikaa. Suomen ensimmäinen uskonnonvapauslain versio tuli voimaan 1923 ja alkoi konkretisoitua vasta toisen maailmansodan jälkeen, jolloin kirkosta eronneet lakkasivat olemasta kakkoslaadun kansalaisia.

        "No eipä ole ollut kuin hyvin vähän aikaa. Suomen ensimmäinen uskonnonvapauslain versio tuli voimaan 1923 ja alkoi konkretisoitua vasta toisen maailmansodan jälkeen, jolloin kirkosta eronneet lakkasivat olemasta kakkoslaadun kansalaisia. "

        Näin!


      • kysynpähän.vaan
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Eikö kristityissä maissa ole nimenomaan ollut vapaus valita uskontonsa

        No eipä ole ollut kuin hyvin vähän aikaa. Suomen ensimmäinen uskonnonvapauslain versio tuli voimaan 1923 ja alkoi konkretisoitua vasta toisen maailmansodan jälkeen, jolloin kirkosta eronneet lakkasivat olemasta kakkoslaadun kansalaisia.

        mutta tapettiinko kaikki ei-kristityt ennen uskonnon vapautta?


      • kysynpähän.vaan kirjoitti:

        mutta tapettiinko kaikki ei-kristityt ennen uskonnon vapautta?

        Miten niin? Ja mitä ei-kristittyjä? Ei Suomessa ollut mitään ei-kristittyjä kuin kourallinen juutalaisia ja tataareja. Kirkon jäsenyys oli pakollinen.


    • MITEN KRIMINAALISUUDEN KRIMINALISOINTI VOISI OLLA KRIMINAALINEN TEKO!

      Kukaan ei voi vaatia minua hyväksymään Muhammadin opetuksia, sillä se tekisi minusta RIKOLLISEN. Yhtälailla kukaan ei voi vaatia minua hyväksymään ihmisiä, jotka arvostavat Muhammadin opetuksia, sillä se tekisi minusta osarikollisen.

      Suvitsevaisuudessakin on näin ollen kyse rikollisuudesta. Heitin nyt tässä vaan tietoisesti tämänkin perspektiivin.

      Voiko kriminaalisuuden kriminalisointi olla kriminaalinen teko? Tämä kysymys pitäisi heittää hallitukselle!

    • halluzinazionalist

      Huttumies, tuo äidin pikku velliperse kirjoittaa vanhaa tuttua huttua.

      Mamut on sekoittaneet sen pään.

      Järjen veit ja minusta orjan teit
      Kun mamun annoit
      Ja kostavan sen vannoit
      Mutt' kesti se vain hetkisen
      Jo murheeksi vaihtuen
      Sun sanas kummat
      Oli hallusinaatiota vain

    • sierjeg

      SUOMI antaa sormisormelta periksi näille islamisteille ,muutaman vuoden päästä istuu islamistene ratin takana ja silloin on kristidom kielletty koko maassa!!

      • Nimimerkille sierjeg

        Mielikuvitusta tuo Suomen islamisointi. Mitä tarkoittaa islamisointi? Että koko Suomi olisi Islamin uskonnon alaisena ja että myös vähän tei enemmän shaarialakeja astuisi voimaan Suomessa kaikille asukkaille.
        Tuollainen on fantasiaa ja suunnatonta pelkoa ja joskus jopa pelkkää lapsellisuutta.
        Kun tuolla tavalla fantisoi Suomesta, voi sanoa että Suomen kulttuuri olisi siinä tapauksessa köyhää ja pois uinuvaa ja suomalaiset olisi hyvin hyvin heikkoja ja arkalasta kotoisin kun antavat uuden uskonnon harjoittajat alistaa itsensä ja maansa :)
        Ottakaa järki käteen ja tarkastelkaa omia ajatuksianne tarkkaan :)


      • nyt.heti
        seijaah kirjoitti:

        Nimimerkille sierjeg

        Mielikuvitusta tuo Suomen islamisointi. Mitä tarkoittaa islamisointi? Että koko Suomi olisi Islamin uskonnon alaisena ja että myös vähän tei enemmän shaarialakeja astuisi voimaan Suomessa kaikille asukkaille.
        Tuollainen on fantasiaa ja suunnatonta pelkoa ja joskus jopa pelkkää lapsellisuutta.
        Kun tuolla tavalla fantisoi Suomesta, voi sanoa että Suomen kulttuuri olisi siinä tapauksessa köyhää ja pois uinuvaa ja suomalaiset olisi hyvin hyvin heikkoja ja arkalasta kotoisin kun antavat uuden uskonnon harjoittajat alistaa itsensä ja maansa :)
        Ottakaa järki käteen ja tarkastelkaa omia ajatuksianne tarkkaan :)

        ota sinä seijapolo järki käteen ja lähde tuosta perkeleellisestä uskosta.


      • järkkkkk

        teillä siellä helsingissä on todella huono tilanne....moskeijoita suunnitellaan ja punikkivihreät sahaavat omaa oksaa....taitaa käydä niin että,sisällissota alkaa helsingistä suvakkien tukemana...mutta mutta ne miljoona intin käynyttä ei tule hyväksymään tulevaa....suomessa muslimit tullaan laittamaan aisoihin ja vanha kunnon turvallisuus palaa kaduille ja jokapaikkaan..vastustakaa vihervasemmistoa ja islamia ,missä heitä ikinä tapaattekin-ei niinkuin islam käskee tappamaan-ainakaan näillä näkymin.....


    • Islamin kieltäminen on pelkkää sanahelinää ja kiistelyä eikä mitään muuta. Ja samalla se on pelkoa joka eräolle aiheuttaa vihaa sydämeen, niin sanottua islamofobiaa.

      valitettavasti se on niin että niin sanotut islamofobiset ei osaa uskontoja, ei Islamia eikä myöskään Kristinuskoa, silti he puolustaa Kristinuskoa vaikka ovat hyvin tietämättömiä siitäkin.

      Minusta Koraania on paljon helpompi ymmärtää mitä Raamattua, sen takia en useinkaan osallistu Raamattu-keskusteluihin. Ehkä pitäisi sittenkin osallistua, siinä samalla oppisi jotain uutta.

      Kaikki uskonnot on hyviä, profeetat oli eri aikoina ja antoivat profetiansa sen ajan ihmisille, mutta uskonnot on edelleenkin samoja ja hyviä.

      Se on vain niin, että pahuus lähtee ihmisistä, se on ihminen joka tekee ja sanoo pahoja, uskotellen muille, että se on pyhistä kirjoista lähtöisin.

      Ja tässä tulee nyt se mitä hyvin monet ei ymmärrä tai ei halua ymmärtää, sillä se koskee omaan psyykkeen rasittavasti, sillä onhan se helppoa tunnistaa joskus itsensä toisten kirjoituksista, ihminen silloin punastuu ja haluaa peittää sen vikansa jollakin tavalla ja mikäs on helpompaa kuin alkaa vihata:

      OBS: Kaikki ihmiset on eri tasolla henkisesti ja sen takia käyttäytyvät myös hyvin eri tavalla, ovat siis eri asteella kehityksessään, lapset kehittyy nopeaan, aikuiset sen sijaan kehittyy hitaammin, alemmalla tasolla olevat haluavat tehdä ja sanoa pahaa, vedoten uskontoihinsa, tai johonkin muuhun, sellainen on idiotismia tavallaan, mutta he elää vielä menneitten aikojen tasoa henkisesti, sille ei voi mitään, jokainen kehittyy omassa tahdissaan, voi vain yrittää valaista.

      OBS: Jokainen ihminen on henkisessä kehityksessään omalla tasollaan. henkinen taso kertoo millaisia he on, miten he käyttäytyy muita kohtaan ja millainen näkemys heillä on maailman uskonnoista ja niin edelleen.

      • täyttä.totuutta

        Tiesitkö että islamofobiaan on syytäkin. Miksi ihmiset olisivat alkaneet kyseenalaistamaan tuota uskontoa, jos se olisi niin ihana ja rauhaa täynnä? Ja kaikki todisteet kuitenkin viittaavat siihen, että islam ei vain toimi. AListettuja naisia, joita saa lyöydä kun ei miestä miellytä.
        Tasa-arvolle ei löydy pohjaa kun pyhässä kirjoituksessa julistetaan, että miehellä on oikeus kurittaa vaimoaan ruumiillisesti. Ainakin Saksan kohdalla on valitettavasti jo nähty ettei maan oman oikeuslaitoksen puoleen kääntyminenkään usein pelasta musliminaista. Eräässä tapauksessa saksalainen tuomari kieltäytyi myöntämästä naiselle avioeroa jatkuvasta ja poliisin dokumentoimasta pahoinpitelystä ja uhkailusta huolimatta. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, tuomarin mukaan moista kohtelua voidaan kohtuudella odottaa musliminaisen osaksi ja sanojensa tueksi hän lainasi erästä Koraanin kohtaa, jossa selvästi sanotaan, että mies voi vaimoaan kurittaa.

        Miksi sinulle on niin tärkeä sulkea silmäsi siltä, että islamin nimissä tapetaan jatkuvasti ihmisiä? Nyt eletään 2000-luvulla, ei enää voi olla mitään puolustusta sille, että toisia tapetaan vain siksi, että he eivät ajattele samalla tavalla.

        Edelleenkään et osaa vastata siihen, miksi 1400 vuoden jälkeenkään eivät muslimit ole oppineet lukemaan koraania "oikein"? EIvät vieläkään. Ja luuletko että tapahtuu jokin ihmeellinen ilmestys, että jokainen muslimi kääntyy "rauhaan"? Te voitte odottaa mahdianne, mutta valitettavasti hän ei tule pelastamaan.

        Jos ottaisit raamatun käteen niin voisit lukea, kuinka kaikki profetiat alkavat olla täytettynä. EI paljoa puutu. Ja loppu ei lupaa hyvää väärälle profeetalle, muhammedille.

        Yhdestä asiasta olen täysin kanssasi samaa mieltä, itseään kristityiksi väittävät eivät tiedä mitään raamatusta, ja siksipä heidät on helppo johtaa harhaan. ollaan ehkä käyty kerran kirkossa, rippikoulukin jopa, mutta siinä kaikki. Ja sitten luullaan tietävänsä raamatusta yhtään mitään. Luterilaisuudesta voivat jopa jotain muistaakin, mutta sillä taas ei välttämättä ole mitään tekemistä raamatun kanssa.

        Ihminen toden totta on paha, siksihän Jeesus tuli, että meillä Hänen kauttaan olisi pääsy Isän luo. Allahia ei saa, eikä voi kutsu isäksi, mutta raamatun Jumalaa saa kutsua. Kun ottaa Jeesuksen vastaan pelastajanaan, syntyy uudesti ylhäältä. Tuossa syntymässä tapahtuu hengellinen syntyminen, sillä kuten raamtussakin eräs kysyi, kuinka enää vanhana voisi mennä takaisin äidin kohtuun. Ei todellakaan tarvitse alkaa tunkemaan itseään takaisin sinne mistä on tullutkin, vaan ihmisen tulee ymmärtää olevansa syntinen ja tarvitsevansa pelastusta.


      • täyttä.totuutta kirjoitti:

        Tiesitkö että islamofobiaan on syytäkin. Miksi ihmiset olisivat alkaneet kyseenalaistamaan tuota uskontoa, jos se olisi niin ihana ja rauhaa täynnä? Ja kaikki todisteet kuitenkin viittaavat siihen, että islam ei vain toimi. AListettuja naisia, joita saa lyöydä kun ei miestä miellytä.
        Tasa-arvolle ei löydy pohjaa kun pyhässä kirjoituksessa julistetaan, että miehellä on oikeus kurittaa vaimoaan ruumiillisesti. Ainakin Saksan kohdalla on valitettavasti jo nähty ettei maan oman oikeuslaitoksen puoleen kääntyminenkään usein pelasta musliminaista. Eräässä tapauksessa saksalainen tuomari kieltäytyi myöntämästä naiselle avioeroa jatkuvasta ja poliisin dokumentoimasta pahoinpitelystä ja uhkailusta huolimatta. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, tuomarin mukaan moista kohtelua voidaan kohtuudella odottaa musliminaisen osaksi ja sanojensa tueksi hän lainasi erästä Koraanin kohtaa, jossa selvästi sanotaan, että mies voi vaimoaan kurittaa.

        Miksi sinulle on niin tärkeä sulkea silmäsi siltä, että islamin nimissä tapetaan jatkuvasti ihmisiä? Nyt eletään 2000-luvulla, ei enää voi olla mitään puolustusta sille, että toisia tapetaan vain siksi, että he eivät ajattele samalla tavalla.

        Edelleenkään et osaa vastata siihen, miksi 1400 vuoden jälkeenkään eivät muslimit ole oppineet lukemaan koraania "oikein"? EIvät vieläkään. Ja luuletko että tapahtuu jokin ihmeellinen ilmestys, että jokainen muslimi kääntyy "rauhaan"? Te voitte odottaa mahdianne, mutta valitettavasti hän ei tule pelastamaan.

        Jos ottaisit raamatun käteen niin voisit lukea, kuinka kaikki profetiat alkavat olla täytettynä. EI paljoa puutu. Ja loppu ei lupaa hyvää väärälle profeetalle, muhammedille.

        Yhdestä asiasta olen täysin kanssasi samaa mieltä, itseään kristityiksi väittävät eivät tiedä mitään raamatusta, ja siksipä heidät on helppo johtaa harhaan. ollaan ehkä käyty kerran kirkossa, rippikoulukin jopa, mutta siinä kaikki. Ja sitten luullaan tietävänsä raamatusta yhtään mitään. Luterilaisuudesta voivat jopa jotain muistaakin, mutta sillä taas ei välttämättä ole mitään tekemistä raamatun kanssa.

        Ihminen toden totta on paha, siksihän Jeesus tuli, että meillä Hänen kauttaan olisi pääsy Isän luo. Allahia ei saa, eikä voi kutsu isäksi, mutta raamatun Jumalaa saa kutsua. Kun ottaa Jeesuksen vastaan pelastajanaan, syntyy uudesti ylhäältä. Tuossa syntymässä tapahtuu hengellinen syntyminen, sillä kuten raamtussakin eräs kysyi, kuinka enää vanhana voisi mennä takaisin äidin kohtuun. Ei todellakaan tarvitse alkaa tunkemaan itseään takaisin sinne mistä on tullutkin, vaan ihmisen tulee ymmärtää olevansa syntinen ja tarvitsevansa pelastusta.

        Siinä taas yksi joka ajattelee ja pelkää uskontoa Islam, koska hän ei tiedä mitä uskonto Islam on, hän samaistaa uskonnon Islam ja terrorismin yhdeksi ja samaksi ja ajattelee vain terroristeja, mutta ei osaa ajatella uskontoa Islam sellaisena kuin hartaat uskovaiset uskovat.
        Tässä se vika piilee. Tuo vika tuo pelkoa uskontoa Islam kohtaan, ja pelko on sen ihmisen ihan iki-oaa tuotetta.
        Pelko uskontoa Islam kohtaan häviäisi, jos osaisivat tutustua uskontoon Islam. Mutta ymmärrän että nuorena on ailahtelevainen ja uskoo kaikkeen pahaan jos huonosti voi ja alkaa silloin kirjoitella kuin pahemikin terroristi.
        Onhan se niin että islamia ja muslimeja vihaavat on melkein samalla tasolla kuin terroristit, hieman ylempänä kuitenkin kuin terroristit. Mutta silti hyvin vaikea taso kehityksessä. Aikuisen ihmisen kehitys menee hitaasti eteenpäin ja joskus on aikuinen pysähtynyt joksikin aikaa kehityksessään, juurtunut kiinni johonkin fobiaan.


      • 34563464

        Parhaiten kunniakulttuuri-islamofobiaa aiheuttaa esim. useampien musliminaisien elämänkertojen lukeminen ja uutisten seuraaminen.
        Rauhan, tasa-arvon tai ihmisoikeuksien uskontoa islam ei ole koskaan nähnytkään.


      • täyttä.totuutta kirjoitti:

        Tiesitkö että islamofobiaan on syytäkin. Miksi ihmiset olisivat alkaneet kyseenalaistamaan tuota uskontoa, jos se olisi niin ihana ja rauhaa täynnä? Ja kaikki todisteet kuitenkin viittaavat siihen, että islam ei vain toimi. AListettuja naisia, joita saa lyöydä kun ei miestä miellytä.
        Tasa-arvolle ei löydy pohjaa kun pyhässä kirjoituksessa julistetaan, että miehellä on oikeus kurittaa vaimoaan ruumiillisesti. Ainakin Saksan kohdalla on valitettavasti jo nähty ettei maan oman oikeuslaitoksen puoleen kääntyminenkään usein pelasta musliminaista. Eräässä tapauksessa saksalainen tuomari kieltäytyi myöntämästä naiselle avioeroa jatkuvasta ja poliisin dokumentoimasta pahoinpitelystä ja uhkailusta huolimatta. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, tuomarin mukaan moista kohtelua voidaan kohtuudella odottaa musliminaisen osaksi ja sanojensa tueksi hän lainasi erästä Koraanin kohtaa, jossa selvästi sanotaan, että mies voi vaimoaan kurittaa.

        Miksi sinulle on niin tärkeä sulkea silmäsi siltä, että islamin nimissä tapetaan jatkuvasti ihmisiä? Nyt eletään 2000-luvulla, ei enää voi olla mitään puolustusta sille, että toisia tapetaan vain siksi, että he eivät ajattele samalla tavalla.

        Edelleenkään et osaa vastata siihen, miksi 1400 vuoden jälkeenkään eivät muslimit ole oppineet lukemaan koraania "oikein"? EIvät vieläkään. Ja luuletko että tapahtuu jokin ihmeellinen ilmestys, että jokainen muslimi kääntyy "rauhaan"? Te voitte odottaa mahdianne, mutta valitettavasti hän ei tule pelastamaan.

        Jos ottaisit raamatun käteen niin voisit lukea, kuinka kaikki profetiat alkavat olla täytettynä. EI paljoa puutu. Ja loppu ei lupaa hyvää väärälle profeetalle, muhammedille.

        Yhdestä asiasta olen täysin kanssasi samaa mieltä, itseään kristityiksi väittävät eivät tiedä mitään raamatusta, ja siksipä heidät on helppo johtaa harhaan. ollaan ehkä käyty kerran kirkossa, rippikoulukin jopa, mutta siinä kaikki. Ja sitten luullaan tietävänsä raamatusta yhtään mitään. Luterilaisuudesta voivat jopa jotain muistaakin, mutta sillä taas ei välttämättä ole mitään tekemistä raamatun kanssa.

        Ihminen toden totta on paha, siksihän Jeesus tuli, että meillä Hänen kauttaan olisi pääsy Isän luo. Allahia ei saa, eikä voi kutsu isäksi, mutta raamatun Jumalaa saa kutsua. Kun ottaa Jeesuksen vastaan pelastajanaan, syntyy uudesti ylhäältä. Tuossa syntymässä tapahtuu hengellinen syntyminen, sillä kuten raamtussakin eräs kysyi, kuinka enää vanhana voisi mennä takaisin äidin kohtuun. Ei todellakaan tarvitse alkaa tunkemaan itseään takaisin sinne mistä on tullutkin, vaan ihmisen tulee ymmärtää olevansa syntinen ja tarvitsevansa pelastusta.

        Kirjoitit näin:
        "Edelleenkään et osaa vastata siihen, miksi 1400 vuoden jälkeenkään eivät muslimit ole oppineet lukemaan koraania "oikein"? EIvät vieläkään. Ja luuletko että tapahtuu jokin ihmeellinen ilmestys, että jokainen muslimi kääntyy "rauhaan"? Te voitte odottaa mahdianne, mutta valitettavasti hän ei tule pelastamaan."


        Kun sanot muslimit, silloin se tarkoittaa kaikkia muslimeja maailmassa. Syyllistät kaikki maailman muslimit eräitten pahojen rikollisten terroristien takia.

        Et siis edes tiedä uskonnosta Islam mitään.

        Me ihmiset emme ole samalla tasolla henkisen kehityksen kanssa. Sen takia jotkut on erittäin alhaisella tasolla, terroristit, muut rikolliset ja niin edelleen.

        Myöskin Islamia ja muslimeja vihaavat on aika alhaisella tasolla henkisesti. Viha katkeroittaa mielen ja teettää kepposia aivoissa, juutuu kiinni yhteen ja samaan vihaan ja ei osaa etsiä pois pääsyä vihantunteestaan. Se on sitä että on juutunut kiinni kehityksessään eikä pääse eteenpäin. Tämä koskee terroristeja aivan samalla tavalla kuin Islamia ja muslimeja vihaavia ja muitakin joiden sydämessä asustaa viha ja pelko.


      • 34563464 kirjoitti:

        Parhaiten kunniakulttuuri-islamofobiaa aiheuttaa esim. useampien musliminaisien elämänkertojen lukeminen ja uutisten seuraaminen.
        Rauhan, tasa-arvon tai ihmisoikeuksien uskontoa islam ei ole koskaan nähnytkään.

        Etpä näy olevan tietoinen mitä kunniaväkivalta on, mistä se on lähtöisin ja ketkä sitä kaikkein eniten käyttää ja missä ja millä tavalla. Myös nuoret miehet joutuu kunniaväkivallan uhreiksi usein.

        Kunniaväkivalta ei tule uskonnosta Islam. Jos niin väität, niin etsippä Koraanaista jae joka kehoittaa kunniaväkivaltaan naisia kohtaan ja jopa murhata naisia???

        Kannattaisi aina ottaa asioista selvää ennen kuin tuo julkisuuteen omia pelkojaan ja omaa tietämättömyyttään :)


      • täyttä.totuutta
        seijaah kirjoitti:

        Etpä näy olevan tietoinen mitä kunniaväkivalta on, mistä se on lähtöisin ja ketkä sitä kaikkein eniten käyttää ja missä ja millä tavalla. Myös nuoret miehet joutuu kunniaväkivallan uhreiksi usein.

        Kunniaväkivalta ei tule uskonnosta Islam. Jos niin väität, niin etsippä Koraanaista jae joka kehoittaa kunniaväkivaltaan naisia kohtaan ja jopa murhata naisia???

        Kannattaisi aina ottaa asioista selvää ennen kuin tuo julkisuuteen omia pelkojaan ja omaa tietämättömyyttään :)

        Eli näitä mielenvikaisia yksittäistapauksia on siis järjettömän suuri määrä.
        Kun kuolonuhrit liikkuvat siellä sadoissa miljoonissa, niin täytyy vain ihmetellä, että on kyllä pimeää.
        Miten voi samasta kirjasta olla noin erilaisia käsityksiä, jonka varjolla tapettuja on enemmän kuin kuin Venäjällä asukkaita, eikä ole kuitenkaan maailman pienen maa. Ja jää vielä lisäksi kokonainen Ranskan asukasmäärä. Ai niin vielä lisäksi Thaimaan kaikki asukkaat. Nämä maat yhteensä asukasluvultaan on se määrä, jonka islamin nimissä ovat joutuneet uhraamaan henkensä tähän mennessä. Eli vain ja ainoastaan muutaman mielenvikaisen äärimuslimin tekosia.
        Niiden jotka eivät oppineet koraania oikein lukemaan.

        Mitä johtopäätöksiä näin äkkiseltään voisi siis tehdä islamin rauhallisuuden ja elämää kunnioittavasta asenteesta.

        Tiesitkö että pelko on joskus se tekijä, jonka ansioista jää henkiin.
        Ei sillä että minä pelkäisiä islamia tai muslieita. En todellakaan, sillä minä tiedän Lunastajani elävän.


      • täyttä.totuutta kirjoitti:

        Eli näitä mielenvikaisia yksittäistapauksia on siis järjettömän suuri määrä.
        Kun kuolonuhrit liikkuvat siellä sadoissa miljoonissa, niin täytyy vain ihmetellä, että on kyllä pimeää.
        Miten voi samasta kirjasta olla noin erilaisia käsityksiä, jonka varjolla tapettuja on enemmän kuin kuin Venäjällä asukkaita, eikä ole kuitenkaan maailman pienen maa. Ja jää vielä lisäksi kokonainen Ranskan asukasmäärä. Ai niin vielä lisäksi Thaimaan kaikki asukkaat. Nämä maat yhteensä asukasluvultaan on se määrä, jonka islamin nimissä ovat joutuneet uhraamaan henkensä tähän mennessä. Eli vain ja ainoastaan muutaman mielenvikaisen äärimuslimin tekosia.
        Niiden jotka eivät oppineet koraania oikein lukemaan.

        Mitä johtopäätöksiä näin äkkiseltään voisi siis tehdä islamin rauhallisuuden ja elämää kunnioittavasta asenteesta.

        Tiesitkö että pelko on joskus se tekijä, jonka ansioista jää henkiin.
        Ei sillä että minä pelkäisiä islamia tai muslieita. En todellakaan, sillä minä tiedän Lunastajani elävän.

        Edelleenkin, puhut terroristeista ja muista rikollisista. Et puhu uskonnosta Islam. Miksi? Siksikö kun et osaa, mutta osaat sitäkin enemmän puhua terroristeista ja muista rikollisista.
        Kun kerran noin on kanssasi, olisi ehkä aiheelista pistäytyä tuolla terrorismi palstalla, sinne ne terroristihutut kuuluu, eikä tänne Islam puolelle.


      • täyttä.totuutta
        seijaah kirjoitti:

        Edelleenkin, puhut terroristeista ja muista rikollisista. Et puhu uskonnosta Islam. Miksi? Siksikö kun et osaa, mutta osaat sitäkin enemmän puhua terroristeista ja muista rikollisista.
        Kun kerran noin on kanssasi, olisi ehkä aiheelista pistäytyä tuolla terrorismi palstalla, sinne ne terroristihutut kuuluu, eikä tänne Islam puolelle.

        Sano nyt kuitenkin onko minkään muun uskonnon kautta tapettu satoja miljoonia ihmisiä?
        Eli vain yksittäisten terroristien tekosia?
        Niiden jotka eivät osaa lukea, vai niiden, jotka eivät käsitä lukemaansa, vai niiden, jotka noudattavat koraania "täydellisesti"?

        Seijaah, puhutaan uskonnosta islam.
        Mitä siitä puhuisimme?
        Sinä väität jotain, minä väitän jotain, kummatkin tietenkin lainaavat koraania, mutta vain sinä osaat tulkita sitä. Minä en ymmärrä lukemaani. Niinkö?
        Eli kaiketi aika lyhyt keskustelu tulisi.
        Tai voisimme ottaa maaottelun koraani vs raamattu?


      • saijuaaah

        seijaahille kertoisin vähän siitä kuinka jeesus jumalan poika varoitti paljon ennen muhamettia väärästä profeetasta. ja se väärä profeetta uskoineen on muhametti oppeineen,koska jeesus sanoi väärän profeetan toteamiseksi,että hän ei tunnusta jeesusta jumalan pojaksi.....ja autioittava iljetys seisoo pyhässä paikassa eli kalliomoskeija jerusalemissa ja seinällä lukee jumalalla ei ole poikaa...SEIJAAH käänny pois tuosta saatanan luomuksesta josta jeesuskin varoitti ja käänny hänen puoleen ja hylkää sudet jotka ovat lammasten vaatteissa ja raatelevat lopulta sinutkin. vain jeesuksen lunastus uhrin kautta pelastut, sillä kristin uskon sanoma on rakkaus jonka tuella islamisti pakolaisetkin pääsevät mm suomeen...ajatteleppa asia niin ,jos me kristityt pakenisimme vaikka saudi arabiaan,niin kuinkahan meille kävisi kun alkaisimme rakentelemaan kirkkoja .....ISLAM ON SAATANASTA ja edustaa PAHOLAISTA .


      • 34563443
        seijaah kirjoitti:

        Etpä näy olevan tietoinen mitä kunniaväkivalta on, mistä se on lähtöisin ja ketkä sitä kaikkein eniten käyttää ja missä ja millä tavalla. Myös nuoret miehet joutuu kunniaväkivallan uhreiksi usein.

        Kunniaväkivalta ei tule uskonnosta Islam. Jos niin väität, niin etsippä Koraanaista jae joka kehoittaa kunniaväkivaltaan naisia kohtaan ja jopa murhata naisia???

        Kannattaisi aina ottaa asioista selvää ennen kuin tuo julkisuuteen omia pelkojaan ja omaa tietämättömyyttään :)

        Sinun taas kannattaisi opetella lukemaan mitä kirjoitetaan ennen kuin alkaa länkyttämään olemattomia.
        Kunniakulttuuri-islamofobiasta kirjoitin lähinnä klusterina. Tiedän kyllä kymmeniä elämänkertoja ja historiaa lukeneena mitä on kunniaväkivalta - ja tiedän senkin, että monessa paikkaa kulkevat hyvin käsi kädessä islamin kanssa; naisvihamieliset tulevat hyvin toimeen keskenään ;)


      • 34564545
        seijaah kirjoitti:

        Etpä näy olevan tietoinen mitä kunniaväkivalta on, mistä se on lähtöisin ja ketkä sitä kaikkein eniten käyttää ja missä ja millä tavalla. Myös nuoret miehet joutuu kunniaväkivallan uhreiksi usein.

        Kunniaväkivalta ei tule uskonnosta Islam. Jos niin väität, niin etsippä Koraanaista jae joka kehoittaa kunniaväkivaltaan naisia kohtaan ja jopa murhata naisia???

        Kannattaisi aina ottaa asioista selvää ennen kuin tuo julkisuuteen omia pelkojaan ja omaa tietämättömyyttään :)

        "Jos niin väität, niin etsippä Koraanaista jae joka kehoittaa kunniaväkivaltaan naisia kohtaan ja jopa murhata naisia???"

        Miten olisi vaikkape ne jakeet, joissa sanotaan että islamin uskosta kääntyneelle kuuluisi kuolema rangaistukseksi? Tai homoseksuaaleille?
        Ne luultavimmin koskavet naisiakin?

        Entä hyväksytkö hadithit? Entä seksiorjuuden niissä? Tai Muhamedin ja Aishan?


    • Vuosia sitten kun Ruotsissa Fadimen isä murhasi hänet, niin kaikkialla, jopa eräirrä lehdissä puhuttiin muslimeista. Fadimen suku ei ole muslimeja, fadime ei ollut muslimi..
      Kunniamurhia tapahtuu siis muidenkin joukossa kuin eräitten muslimien.

      • kysynpähän.vaan

        Eli osoittamalla että kyllähän ne muutkin, parantaako se jotenkin islamissa naisen asemaa?
        Päinvastoin itsekin ajattelit, että islamiin kuuluu kunniamurhat.
        Fadime oli kurdi, joten voi olla muslmikin. SIllä kurdeja lienee joka lähtöön, heitäkin.


      • derrttttyu

        mutta tuollainen epäinhimillisyys kukoistaa kaikissa pakanamaissa eli islamilaisissa valtioissa. he rikkovat siis islam rikkoo yk:n peruskirjaa ja kaikkein eniten jeesuksen jumalalta tuomaa rakkauden sanomaa.


    • alfa123om22

      Nyt on menossa ahdingon hetki monessakin mielessä. Ennen Mahdia tulee hänen vihollisensa Sufy Ani, joka murhaa ja raiskaa monin paikoin maailmassa sekä vielä Väärä Mahdi. Kyllä islam saa jatkuvasti takkiinsa omilla alueillaankin. Autopommeja on Irakissa yms. Eli ahdingo on heillä suurempi kuin muualla. Vielä tulee sekin hetki ennen Mahdia, että Allahin nimen mainitseminen on lähes mahdotonta. Islamin oman eskatologian mukaan Irakia odottaa IKUINEN KAUHU. He eivät koskaan tule toipumaan.

      Ja islamin omien dokumenttien mukaan islamin lahkoista 72 menee helvettiin. Vain kalifin ympärille kokoontuneen umman toivotaan säästyvän. Islam on jo pitkään ollut kovassa ahdingossa. Itse asiassa olen kiirehtänyt mahdollisuutta toipumiseen ja rauhan saamiseen, mutta kirjoitukset todistavat, että se on mahdotonta. Tilanne menee yhä vaikeammaksi.

      Miksi murehtia islamin kokemaa tuomiopäivää kun Suomen oma tilanne on ihan islamista riippumattakin ollut tukala vuodesta 2009 lähtien, jolloin Jeesus ja Isä antoivat Suomen ja sen kotieläimet Saatanan käsiin. Suomella oli aikaa vuoden 2008 elokuuhun asti tehdä kääntymys. Pohjanmaalla asiasta tiedettiin, mutta ei välitetty, vaan kirottiin Jehovaa ja niin pääsivät lähes kaikki suomalaiset lukuun ottamatta muutamaa harvaa Saatanan hoteisiin vuoden 2009 alusta lukien.

      Suomen tukala tilanne on täysin islamista riippumaton. Se on ITSE AIHEUTETTU. Jo vuonna 1998 esim. Juudan heimon edustajat esittäytyivät minulle sanoen, että olemme vannoneet valan Lohikäärmelle etkä voi sille yhtään mitään ja sitten räkäinen nauru asian päälle.

      Nyt tekisi itseni mieli nauraa täysillä. Jehova on päästämässä meitä kaikista pahoista. Niin islamin piirissä kuin Suomessakin. Hah,hah, hah! Kivaa on ainakin minulla, mutta jos pahoilla menee huonosti niin siitä seuraa vain kaksinkertainen ilo. Hah, hah, hah!

      Vuonna 2008 Jehova varoitti Suomea, että edessä on kymmenen Egyptin vitsauksen veroiset vitsaukset, koska esim. Pohjanmaa ei suostunut Jehovaa suvaitsemaan, vaan kirosivat häntä täydestä sydämestä.

      Itse tahtoisin tanssia, nauraa, laulaa ja pitää hauskaa niin kuin kuin ennenkin on ollut tapana. Jos jollakin on ongelmia niin psykiatrit ovat sitä varten ja diapami on ihan rauhoittava lääke varmaan. Tilasin niitä Suomeen Kiinasta yhden miljardin kappaleen erän, koska tiesin, että jotkut alkavat osoittaa oireita kuitenkin.

      • kyllä.se.siitä

        olet tainnut napsaista kuormasta jo muutaman napin......


    • IdeologioistaKärsinyt
      • näinpäs

        ja pahinta laatua on vasukki, eli vasemmisto suvakki


    • Aloitukseni taustalla on ajatus terrorismin vähentämisestä. Realistinen vaihtoehto voisi olla Turkin Kemalin oppeja Suomeen soveltaen. Se ei hävittäisi islamia, mutta alistaisi sen.

    • alfa123om22

      Ei islamia voi alistaa Suomessa, vaan ainoastaan vaatia parempia imaameja yms. niiden tilalle, jotka epäonnistuvat johtotehtävissä. Näin raamatun ja Koraanin mukaan.
      Tietenkin rationalismin mukaan asia voi olla toinen.

      Raamatun ja Koraanin mukaan suomalaiset olivat ennen juutalaisten orjia. Raamatussa selkeästi kerrotaan, että jos on lippu, joka viittaa Kristukseen niin se kansa on juutalaisten orja.
      Mutta Koraani puolestaan kertoo, että muualla kuin Israelissa ovat juutalaiset asetettu islamia alemmaksi eli islamia palvelemaan. Tämä johtaa siihen, että suomalaiset on alennettu orjien orjaksi. Ollaan jälleen Kaanaan asemassa.

      Ennen: juutalainen isäntä - suomalainen orja
      Nyt: islamilainen isäntä - juutalainen orja - suomalainen orjain orja

      On paljon loogisia syitä minkä vuoksi suomalaisista tuli orjain orjia. Ne perustuvat kaikki MORAALIFILOSOFIAAN JA ETIIKKAAN.

      RATIONAALISESTI AJATELLEN KAIKKI OVAT TIETENKIN VAPAITA. JOTTA VAPAUS SÄILYISI NÄYTÄÄ SILTÄ ETTÄ SEN ETEEN ON TAISTELTAVA. KORAANIN JA RAAMATUN KIELTÄMINEN EIVÄT KÄY SILLÄ RATIONALISMI TAKAA USKONNON HARJOITTAMISEN VAPAUDEN MYÖS.

      Ainoa mahdollisuus olisi valtion ja uskonnon tiukka erottaminen toisistaan. Se merkitsee Ev.lut. kirkon tukemisen täydellistä lopettamista. Samoin ei saisi avustaa moskeijoiden rakentamista yms. Tämä on tärkein askel, jonka ottaminen olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten. Valtiolla ja kirkolla ei saa olla mitään tekemistä keskenään. En ole tutustunut rationalismiin tarkasti tietääkseni mitä muita keinoja olisi käytössä, mutta mikään uskonnon bannaus tai pyhien kirjoitusten bannaus ei tule kyseeseen, vaan ne olisivat liioiteltuja toimenpiteitä, jotka sotivat rationalismin perusperiaatteita vastaan.

    • suvakkienUnelma

      http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/arkkipiispa-60153

      " Arkkipiispa: Kymmenessä vuodessa olemme kaikki muslimeja


      Ellen olisi pappi, olisin toreilla osoittamassa mieltä. Mitä järkeä siinä on, että ruokimme maahanmuuttajia, eivätkä he edes kiitä, vaan heittävät ruoan pois ja kuluttavat tuntikausia kännyköidensä kanssa ja jopa järjestävät mellakoita, Liberati kysyy.

      Hän myös arvostelee katolista kirkkoa siitä, että se lahjoittaa rahaa maahantulijoille.

      – Rahan antaminen kaupungeissa vaelteleville ei ole ainoastaan väärin, vaan moraalisesti vahingollista. Rohkaisemme heidän käytöstään ja he tottuvat siihen (rahan saamiseen), hän sanoo

    • alkuperäisiäVainotaan
    • KillAllah

      Islamin usko ei kuulu mielestäni länsi kulttuuriin. Olemme sen todenneet historiassa, sekä ihan nyky päivänä. Miksi ihmeessä meidän pitäisi tätä uskonto sallia? En ole nähnyt tai kuullut mitään mikä muuttaisi tätä kantaa. Koraanissa sanotaan että tarvitaan äidin lupa jotta voi liittyä jihadiin. Päätös on ilmeisesti aina myöteinen, koska eihän äiti halua joutua kivitetyksi jos erehtyisi sanomaan ei. Suomeen täys kielto islamin uskon vapaudelle.

    • alfa123om22

      Taistelut on taisteltu ja sota hävitty. Kansa on petetty kristinuskon mömmöllä. Olisi pitänyt erottaa valtio ja uskonto toisistaan jo ajat sitten.
      Länsimainen rationalismi ei tuhon kyennyt ajoissa. Nyt on jo myöhäistä.

      Itse olen ottanut kannan, että imen itseeni uskonnoista sen mikä on kultaa, hopeaa ja jalokiviä. Yritän ottaa niistä parhaan kerman päältä ja heitän loput roskakoriin.
      Uskonnoilla on jotakin hyvää annettavana, jonka otan vastaan. Mutta sen roskan mitä ne tarjovat heitän pois.

      Islamissa on koraanin käännöksiä, jotka tukevat tieteen tutkimisen ponnisteluja. Ja sitten on taas käännöksiä, jotka eivät sitä tee. jne.

      • Ranskassa on tehty ohjeesi mukaan. Islamin ongelma poistettu?


      • että.semmosta.mallia

        laitetaas tännekin alfalle tietoa:
        Vai pitäisi tästä ihanasta islamista ottaa oppia.
        No mites Saksa, pitäiskö ottaa oppia siitä, mitä islam on tuonut heille?
        Saksan siirtolaiskriisistä on paljastunut jälleen uusia järkyttäviä tilastoja. Saksan liittotasavallan keskusrikospoliisi BKA:n mukaan maahantunkeutujat tekevät rikoksia vähintään joka toinen minuutti!
        Mm joku hakataan 3-4 minuutin välein, joku raiskataan 1-2 tunnin välein, joku murhataan 12-24 tunnin välein, joku uhataan tappaa tai hakata, tehdään ilkivaltaa jne koko ajan, ei edes minuutin väliä.
        Mikä hälyttävintä, BKA:n tilastot käsittelevät vain rikostapauksia, joissa epäillyt ovat jo viranomaisten tiedossa. Valtava osa tapauksista jää kuitenkin selvittämättä, joten todellisuudessa siirtolaiset tehtailevat rikoksia paljon tiheämmin kuin ”vain” joka toinen minuutti.


    • jotyusi

      Ensimmäinen askel olisi olisi olla rakentamatta moskeijoita tai tehdä Suomesta yhtään enempää Lähi-itämäisempi.

    • alfa123om22

      En minä sanonut, että rationalistien pitäisi ottaa oppia muslimeista. Sanoin, että uskontojen ja valtion eron pitäisi olla täydellinen. En tiedä Ranskan tilanteesta, mutta vaikea on uskoa, että siellä on täydellinen ero uskontojen ja valtion välillä??
      Kohdellaanko kaikkia pieniäkin lahkoja samoin kuin Room. kat kirkkoa? Onko niillä sama verotusoikeus yms. Onko varmaa, että valtio ei taloudellisesti tue mitenkään uskontoja?

      Kymmenen sarvea (muslimit?) käyvät ensin Porton kimppuun; syövät hänen lihansa ja polttavat tuhkaksi. Portto lienee kristillinen kirkko?
      Sen jälkeen Kymmenen sarvea ja Peto käyvät Karitsan kimppuun, mutta Karitsa syö heidän lihansa puolestaan. (Karitsa kuvannee rationalisteja ja maailman kuninkaita ja herroja).

      Sanoin lisäksi tuolla aiempana, että systeemin pitäisi olla sellainen Koraanin mukaan, että:

      Muslimi käskyttää juutalaista ja juutalainen käskyttää suomalaista. Eli pitäisi olla Koraanin mukaan suomalaisen ja muslimin välillä juutalainen.

      Mutta koska menossa on ilmeisesti porton tuominta, niin mikään järkevä systeemi ei tule kyseeseen.

      Jos pakolaiset käyttäytyvät rikollisesti ei se mielestäni ole islamin vika uskontona.
      He tulevat alueilta, joilla on pitkään ollut äärimmäistä väkivaltaa. Ongelma ei ole uskontoon liittyvä, vaan psykologinen. Se, että on tuollaista jälkeen jääneisyyttä, että vihataan kuvia, seksuaalisesti paljastavaa pukeutumista, yltiörikkautta, porttoutta tms. on teko-juutalaisuutta, josta juutalaiset itse ovat edenneet jo valovuoden eteenpäin. Tai jos jotkut islamin lahkoista ovat opettaneet sotaa ja rasismia; ei se tarkoita, että noilla lahkoilla olisi mitään tekemistä oikeaoppisen islamin kanssa. Islamille riitti alkuaikoina, että kuningas tai hänen edustajansa lausui uskontunnustuksen: Ei ole muuta Jumalaa kuin Jumala ja Muhammed on hänen lähettiläänsä. JOIDENKIN ISLAM OSOTTAUTUI PAHAKSI JA JOIDENKIN PUOLESTAAN HYVÄKSI.

      Oikea oppinen islam kerääntyy kalifin ympärille, joka tällä hetkellä on mm. isis järjestöllä. Ja tuo järjestö on ollut vaarallinen sekä kristityille, että muslimeille itselleen. Mutta pitää varoa kuitenkin myös tuota järjestöä. Siihen on voinut petollisesti soluttautua jo lahkolaisia. Jotka tekevät itsenäisiä terroritekoja järjestön nimissä.

      Islam uskontona ei ole sen kummempi kuin muutkaan uskonnot. Se on monia muita uskontoja parempi.
      Ennen Imaami Mahdin tuloa tosi islam on kuitenkin harvinaista kuin aaltojen vaahto valtameren pinnalla.
      Mikäli rationalistit tahtova julistaa sodan islamia ja Petoa vastaan niin toivoisi käytettävän sitä kuuluisaa järkeä ja myönnettävän totuuden eli islamin uskontona olevan parempi kuin muut uskonnot. Mutta, että tosi islamia on vain vähän enää olemassa.

      P.S. Katsoin juuri YouTube dokumentteja Intian historiasta, joissa kerrottiin 1000-1600 käydyissä taisteluissa islamia vastaan kuolleen 20 miljoonaa intialaista.
      Jäljelle jäi luultavasti vain köyhiä ja raihnaisia yms. Ymmärrän kyllä islamin vaarallisuuden ja sen, että rationalistit tahtovat taistella islamia vastaan, mutta sitä en ymmärrä, että käytetään valhetta ja propagandaa liikaa tuossa taistelussa.
      Nuo Intiaan hyökänneet muslimit olivat SULTTAANIN alaisuudessa eivät KALIFIN ja tuon sulttaanin nimi olisi voinut olla: Daavid Nasaretilainen. Eli oli ikään kuin hän olisi ollut palkattu miekka. Sillä muslimit ovat olleet palkkasotureita usein kuten Ottomaanit. Ja muslimit itse ovat aina väittäneet, että palkkasoturit eivät ole tosi islamin harjoittajia ja tosi muslimeja.

      Islamiin liittyy paljon vaaratekijöitä. Mutta jos ei tunne islamin omia eskatologiaan liittyviä dokumentteja edes pintapuolisesti tuskin voi täysin ymmärtää mitä maailmassa parhaillaan tapahtuu.

      Olen lukenut Koraanin viidesti lävitse ja Siran kolme kertaa. Enkä yhtään ymmärrä minkä vuoksi islam olisi huono uskonto. Psykologisesti ja geeneihin perustuen etelän asukkaat ovat aivan eri laatuisia kuin pohjoisen asukkaat. Ovat aina olleet; jo ennen islamin syntymistä. Islam laannutti pahimpia tappelupukareita ja toi järjestystä ja sivistystä.

      • 6ty5uyh

        Kirjoittamastasi ei kyllä ole helppoa olla samaa mieltä monessakaan kohtaa.


    • ExM

      En usko kokonaan kieltämiseen, se painuisi vain maan alle ja kun jostain tehdään kielletty, kapinahenki nousee, jossain vaiheessa taatusti.

      Mitä islam on, muslimeilta et koskaan tule saamaan puolueetonta vastausta mihinkään islamia koskevaan, etkä myöskään Islam viha-sivustoilta. Toiset kaunistelevat ja löytävät sopivan vastauksen joka asiaan. Toiset puolestaan vääristelevät monia asioita. Jätin tuon uskonnon, koska se soti kaikkia oikeudenmukaisuuden ja ihmisoikeuden käsityksiäni vastaan, en jaksanut enää ihailla ja pitää ihanteenani miestä, joka ei kaihtanut mitään keinoja päästäkseen historiaan. En pystynyt enää hyväksymään jumalaa, joka oli julma, verenhimoinen ja sadistinen. En voinut enää selittää Muhammedin tekoja itselleni, että se oli sen ja sen ajan tapa. Raaka murhaaja hän oli, murhasi tai murhautti kaikki ne, ketkä olivat hänen tiellään. Mieleltään sairas, ahne ja itseään täynnä oleva ihminen. Kuinka sellaista voi seurata?? Myöskin suvaitsemattomuus islamin sisällä, eli syvä viha eri lahkojen ja suuntausten kesken oli kestämätöntä.

      Suosittelen kaikille, luettavaksi Ibn Warraqin kirjan "Why I Am Not A Muslim. Youtubesta löytyy esim. "The Masked Arab". Viimeksi mainitusta henkilöstä pidän ja olen keskustellutkin hänen kanssaan, sillä hän ei vihaa vaan kertoo asiat niin kuin ne on, kaunistelematta. On paljon muitakin, mutta tuossa esimerkkinä.

      Minulla on myös 18 000 vahvaa hadithia sisältävä linkki, jos joku haluaa niitä lueskella. Niistä löytyy hadith joka tilanteeseen.

      Yksi erittäin hyvä dokumentti, joka kannattaa katsoa, löytyy kolmasulottuvuus.fi : Postia Jumalalle. Se sai minut ajattelemaan asioita ja johti lopulta muutokseen, jota en ole katunut.

      Toki on niin, että suurin osa muslimeista haluaa elää vain elämäänsä rauhassa, ja onhan meillä tataarit, joita tuskin kadulla huomaa. Mutta ilman tätä uskontoa - se on myönnettävä, ei olisi myöskään daeshia tai muita heidän kaltaisiaan kiihkoilijoita olemassa. Mutta kuka tietää, ehkä sitten olisi jotain muuta.

      • Xenofon

        Hienoa, ExM, että olet irrottautunut islamin ikeestä! Siunausta elämääsi! Toivottavasti moni muslimi seuraisi esimerkkiäsi, ja jättäisi tuon kauhean, fasistisen ideologian seuraamisen.


    • suvakkienUnelmaa
    • alfa123om22

      Kaikki uskonnot pitää kieltää: Juutalaisuus, kristinusko, islam ja hindulaisuus esim. Ne kaikki ovat tosin varautuneet siihen transendenssinsä tähden. Joten kieltäminen ei auta asiaa. Uskonnot tuhoavat itselleen vaikeat tapaukset ja persoonat tavalla tai toisella ennen kuin mitään totuusliikettä uskonnoista kertomaan voi syntyä.

      Uskonnot ovat lähinnä jonkun mielipuolen keksintöä. Tuota mielipuolta oikeudenmukaisesti vainotaan, mutta kun se tietää tulevat asiat niin se aina pääsee pakoon pälkähästä. Uskonnot ovat niin varmoja lopullisesta voitostaan, vaikka ovat järjettömiä kiduttajia, että Upanisadien alussa reteesti ilmaistaan: Kaikki mitä jäljempänä kuulette on lähtöisin Jumalten pojista, jotka ovat ilkeitä demoneja vierailta planeetoilta.

      Ihmistä kummenpaa Jumalaa on turha hakea tältä planeetalta. Ne tahot, joita jumalina pidetään ovat demoneja vierailta planeetoilta.

      • Ateismin kieltäminen unohtui sinulta, vaikka se se vasta onkin aiheuttanut ihmisuhreja. Monet mielipuolet ovat ateisteja.


      • tuttumies kirjoitti:

        Ateismin kieltäminen unohtui sinulta, vaikka se se vasta onkin aiheuttanut ihmisuhreja. Monet mielipuolet ovat ateisteja.

        Noiden ihmisuhrien osalta sekoitat nyt asioita; puhut käytännössä antiteistisesta väkivallasta, mutta nimität sitä ateismiksi. Historiallisista esimerkeistä tunnemme, että ihmisiä on tapettu tai vangittu totalitaarisen poliittisen antiteismin ja muunkin antiuskonnollisuuden takia eikä niinkään itse ateismin takia. Kuitenkin vielä enemmän ihmisiä on menehtynyt ennemminkin absurdin ruoantuotantopolitiikan takia tuollaisissa poliittisissa järjestelmissä.

        Ateismin kuuluminen jonkin poliittisen järjestelmän dogmaan ei siis ole osoitus siitä, että teistien ja muiden uskontojen edustajien tappaminen tai heidän menehtymisensä älyttömän taloudenpidon takia tapahtuisi nimenomaan vain ateismin takia. Onhan tiedossa, että kyse on ollut aivan kaikenlaisen toisinajattelun kitkemisestä (rytäkässä, joka varmasti ei ole säästänyt kaikkia ateistejakaan) tai siitä, että ihmiset kuolevat nälkään jonkin epäonnistuneen suunnitelmatalouden vuoksi.

        Entä ovatko kaikki järjestelmän pyörittämiseen kuuluneet olleet oikeasti ateisteja? Lakkasiko ortodoksinen Venäjä yhtäkkiä uskomasta jumalaansa kun Neuvosto-Venäjä perustettiin? Lakkasivatko Neuvosto-Venäjän ja myöhemmin Neuvostoliiton laajentuessa alueiden eri uskontojen edustajat uskomasta vain siksi, että heidän maansa liitettiin NV:hen / NL:ään? Kuulostaa erittäin epäuskottavalta.

        Miksi siis mieltää aina vain noiden ihmisuhrien taustalle yhteiseksi nimittäjäksi ateismi, kun tiedämme, että (1) kaikista keskeisin nimittäjä oli sosialismi/kommunismi, ja että (2) maailmanhistoria tuntee valtavasti teististen hallintojenkin ihmisuhrilukuja? Kuulostaa lähinnä opportunistiselta yritykseltä yrittää vastata sellaiseen teismin kritiikkiin, joka perustuu uskonnolliseen sotaan ja vainoon jne.

        Että hahaa, "teikäläisetpä ovat tappaneet enemmän". No kenties ovatkin, mutta ovatko tappaneet heikäläisyytensä takia vai jostain muusta syystä? Ovathan esim. kristityt ja muslimitkin tappaneet vaikka kuinka paljon ihmisiä, mutta aina kun tästä huomautetaan niin vastaus kuuluu, että ne eivät olleet oikeita kristittyjä/muslimeita tai, ettei Raamattu/Koraani anna oikeutusta moista. No ei anna ateismikaan! Ateismi ei ota kantaa siihen, että saako ihmisiä tappaa vai ei, vaan ihmisen täytyy miettiä asia itse. Ateistin ei toisaalta tarvitse pelätä jumalten kostoa pahoista teoista, mutta toisaalta eipähän ateistilla myöskään minkään jumalan ääni sano päässä, että tapa vääräuskoiset.


      • ihmetellä.täytyy

        Ja sinäkin olet kehitellyt päässsi mitä uskomattomimman ideologian.
        Otat jumalan sieltä ja toisen täältä, mahdia, profeettaa, jumalia ja kalevalaa. Siinäpä sitä.
        Ja nyt kaiki pitöisikin kieltää, eikä jumalaa olekaan olemassa, ainakan tällä planeetalla, ulkoavaruudessa ehkä.
        Onnea valitsemallasi tiellä, joka vie ties minne, mutkikas se ainakin on.


    • alfa123om22

      Se on samantekevää uskonko minä Jumalaan tai muuhun. On samantekevää mistä jumalat ovat lähtöisin.
      Se, että saan lahjoja ja tietoa kun uskon johonkin uskontoon ei merkitse sitä, että tuo uskonto olisi Jumalasta tai että se olisi oikea uskonto. Se vain lahjoo minua puolelleen.

      On vain joukko tekstejä ikivanhoja, jotka ovat totetumassa. Se ei merkitse vielä mitään, jos minulla itselläni olisi parempi idea kuin noilla teksteillä. Niin silloin ajaisin omaa ideaani. Mutta raamattu väittää, että yksin Isä tietää ajan kullekin asialle.

      Ja sen takia hänen ideansa ovat aina parhaat ja aikaan hyvin soveltuvat. Nyt ovat kaikki ideat Imaami Mahdin käsialaa, jotka liittyvät Vaurauteen, Oikeuteen, Rauhaan tai Totuuteen. Hänen henkensä erään kirjan mukaan vaikuttaa jo nyt esim. lainsäädäntöön.

      Mikä sitten on Imaami Mahdi? Kirjoitukset kertovat sen selkeästi. Jos uskon noihin kirjoituksiin niin uskon häneen. Mitä muuta kautta kuin kirjoitusten kautta voi ylipäänsä uskoa mihinkään. Minulla ei ole mitään ideaa päässäni ilman noita kirjoituksia.

      Se ei vielä todista paljon mitään Jumalan alkuperästä. Vain hänen voimastaan, herruudestaan ja viisaudestaan.

      Mikä on niin helvetin vaikeaa tässä lausessa käsittää:

      ISLAM USKOO KAIKKIIN PYHIIN KIRJOITUKSIIN.

      Oletteko te jotenkin aivokääpiöitä kun, ette ymmärrä noin yksinkertaisen lauseen täyttä merkitystä.

      • kääpiöpä.hyvinkin

        Ei usko, uskoo vain OMIIN pyhiin kirjoituksiinsa.
        SInä se tässä aivokääpiö olet, jos joku.
        Erisnimet kirjoitetaan isolla, ei varaus, rauha, tai totuu ole erisnimiä.


    • ottaa_olkikyrsä_aikanaan

      Islamia tuskin kielletään, mutta se lakkaa olemasta silloin, kun ilmestyskirjan peto hävitetään maan päältä.

    • muhasenmatti

      Tällä palstalla on käytetty termiä Islamofobia. Seon realismia eikä islamofobiaa.
      Samoin aikaisemmin joku kirjoitti ristiretkistä, että niitä olisi pyydetty anteeksi. Muslimit valtasivat väkivalloin puoli maailmaa, hävittäen kokonaisia kyliä ja kaupunkeja. Kristityillä oli oikeus ottaa omiaan takaisin, eikä mitään anteeksipyyntöä olisi tarvinnut suorittaa. Ristiretkistä on annettu täysin väärää tietoa ympäri maailmaa. Ottakaa selvää historiasta, niin ei tarvitse selitellä.

    • krist.maa

      Vaikuta äänestämällä

      • Maat_sul_on_housussas

        No katso vaikka kristillisdemarien kannatuslukuja ja päättele onko tämä "krist.maa".


    • Pitkämuistinen

      Islamin kieltämiselle Suomessakin löytyy jo vankat perusteet monista Euroopan maista muodostuneiden kokemusten perusteella. Islamiin kiistattomasti yhdistettävät terroriteot
      monissa Euroopan maissa antaisivat näille maille oikeuden kieltää islamin harjoittamisen
      maissaan YK:n v.1966 kansalais- ja poliittisia oikeuksia koskevavassa sopimuksessa jossa
      määritellään uskonnon harjoittamisen rajoitteista.
      3)"Henkilön vapaudelle tunnustaa uskontoaan tai uskoaan voidaan asetta vain sellaisia
      rajoituksia , jotka on säädetty lailla ja jotka ovat VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ SUOJELEMAAN
      YLEISTÄ TURVALLISUUTTA, JÄRJESTYSTÄ, TERVEYDENHOITOA TAI MORAALIA TAHI
      MUIDEN PERUSOIKEUKSIA JA VAPAUKSIA" !!!!

      • hupsista.keikkaa

        Eilen tulleessa 2;n terroristiohjelmassa joku juuri kysyikin, että miten Euroopassa ei ole samanlaisia ongelmia aasialaisten tai intialaisten tai vaikka thaimaalaisten kanssa. Tai oikeastaan kenenkään muun.
        Hyvin helppoa vastaus, koska islam on ongelma, sanokoon täällä aiyajahaat ja seijat mitä hyvänsä.
        Mielenkiintoista oli muuten piia jardinin möläytys siitä, että ensin sanoi että kun toiset muslimit alkavat osoitella sormella jne, ja joku sitten kysyikin, että jaa teilläkö onkin ongelmia muslimien kesken, niin piia heti korjaamaan, että ei tietenkään ja mussutti jotain muuta.
        Huomasi että oli puhunut itsensä pussiin, kun on väittänyt että haaveissa olevan uuden moskeijan sisälle kun muka kaikki muslimit voivat tulla. EIvät takuulla voi.

        Täytyy oikein ajan kanssa käydä kaivamassa kohta ylös, niin voi tarkistaa.

        Siinä yrittivät suomalaiset mussuttaa jotain tälle iranilaiselle uskonnonopettajalle vastaan monissa asioissa, aivan kuten ei olisi tiennyt mistä puhuu, vaikka on elämänsä asunut muslimimaassa muslimien uskontoa opiskelleena. Naurettavaa


      • Hupsista_itelles
        hupsista.keikkaa kirjoitti:

        Eilen tulleessa 2;n terroristiohjelmassa joku juuri kysyikin, että miten Euroopassa ei ole samanlaisia ongelmia aasialaisten tai intialaisten tai vaikka thaimaalaisten kanssa. Tai oikeastaan kenenkään muun.
        Hyvin helppoa vastaus, koska islam on ongelma, sanokoon täällä aiyajahaat ja seijat mitä hyvänsä.
        Mielenkiintoista oli muuten piia jardinin möläytys siitä, että ensin sanoi että kun toiset muslimit alkavat osoitella sormella jne, ja joku sitten kysyikin, että jaa teilläkö onkin ongelmia muslimien kesken, niin piia heti korjaamaan, että ei tietenkään ja mussutti jotain muuta.
        Huomasi että oli puhunut itsensä pussiin, kun on väittänyt että haaveissa olevan uuden moskeijan sisälle kun muka kaikki muslimit voivat tulla. EIvät takuulla voi.

        Täytyy oikein ajan kanssa käydä kaivamassa kohta ylös, niin voi tarkistaa.

        Siinä yrittivät suomalaiset mussuttaa jotain tälle iranilaiselle uskonnonopettajalle vastaan monissa asioissa, aivan kuten ei olisi tiennyt mistä puhuu, vaikka on elämänsä asunut muslimimaassa muslimien uskontoa opiskelleena. Naurettavaa

        No jos islam on ongelma, niin kerrotko miten se on ilmennyt Suomen tataarien kanssa? Et taida kertoa. Käsittääkseni tataareihin ei ole Suomessa yhdistetty mitään erityisiä ongelmia, jotka selvästi johtuisivat islamista. Tataarit ovat sopeutuneet yhteiskuntaamme, vaikka ovatkin muslimeita. Kyllä tässä taitaa olla kyse nyt ihan vain siitä, että jotkut haluavat tuomita koko islamin ja kaikki muslimit sillä perusteella, että on olemassa pahoja muslimeita. Ei ole fiksua tuommoinen, eikä siitä ole kenellekään mitään muuta kuin haittaa!


      • pääpoisperseestä
        Hupsista_itelles kirjoitti:

        No jos islam on ongelma, niin kerrotko miten se on ilmennyt Suomen tataarien kanssa? Et taida kertoa. Käsittääkseni tataareihin ei ole Suomessa yhdistetty mitään erityisiä ongelmia, jotka selvästi johtuisivat islamista. Tataarit ovat sopeutuneet yhteiskuntaamme, vaikka ovatkin muslimeita. Kyllä tässä taitaa olla kyse nyt ihan vain siitä, että jotkut haluavat tuomita koko islamin ja kaikki muslimit sillä perusteella, että on olemassa pahoja muslimeita. Ei ole fiksua tuommoinen, eikä siitä ole kenellekään mitään muuta kuin haittaa!

        No onko näiden turviksien kanssa ollut ongelmia?
        Onko raiskaukset lisääntyneet?
        Kyse oli lähinnä siinä, että joku joka on syntynyt ja asunut, on muuten pilvin pimein muitakin kuin tämä iranilainen uskonnonopettaja, joka tietää mistä islamissa on kyse ja mihin se johtaa.
        Samoin voidaan kysyä, että onko 1800-luvulla ollut ongelmia täällä asuneiden saamelaisten kanssa?


    • järkikäteen

      Islamin kriminalisointi?

      Tarkoitatko kritisointia?

      Länsimaissa on lainsäädäntö, jonka perusteella esim lapsiavioliitot ovat kiellettyä. Maailmalla on alueita, joissa islamin nimissä vielä harjoitetaan lapsiavioliittoja.
      Tarkoitatko, että suomessa lapsiavioliittojen kieltäminen muslimeilta lain nimissä on islamin kriminalisointia?

      Islamia ei tarvitse kriminalisoida. Sen sijaan julkisessa keskustelussa täytyy korostaa länsimaisia demokraattisia arvoja (sananvapaus, uskonnonvapaus, jne) ja julkisesti kritisoitava ei-ihmisoikeudellisia ja nykyaikaisia asioita islamissa. Julkisesta keskustelusta täytyy tehdä niin arkipäiväistä, että islamofobia katoaa. Huono puhe täytyy korvata hyvällä puheella. Järjetön puhe täytyy korvata järjellisellä puheella. Syytökset rasismista/islamofobiasta täytyy ottaa vakavasti, mutta asia ei saa johtaa hiljaisuuteen ja keskustelun lopettamiseen.

      Islamofobiaa käytetään jopa pakistanissa muslimi enemmistön mielivaltaiseen käytökseen. Kaikki julkinen kritiikki ja keskustelu on "tapettu" julistamalla se islamofobiseksi. Samaan suuntaan ollaan menossa länsimaissa.

    • eimahdotonajatus

      Mielestäni islamin kriminalisointi ei ole ollenkaan epärealistinen ajatus. Islamisuskon arvomaailma on niin räikeässä ristiriidassa länsimaisten arvojen kanssa että sitä voi pitää täysin päinvastaisena kuin mitä meidän arvomme ovat. Niiden sovittaminen meidän arvoihin on ihan yhtä mahdoton yhtälö kuin olisi minkä tahansa rikollisuuden yrittäminen sovittaa hyväksytyksi osaksi yhteiskuntaa. On aivan turha yrittää vedota niihin yksittäisiin hyviin arvoihin jotka ovat samoja kuin meillä, kun Islam kuitenkin fundamentaalisesti perustuu alistumiseen ja pakkoihin. Länsimainen yhteiskunta pohjautuu yksilön vapauksiin ja valinnanmahdollisuuksiin. Nämä kaikista fundamentaalisimmat arvot ovat täysin päinvastaisia.

      Yhdysvalloissahan pohditaan jo mahdollisesti muslimiveljeskunnan luokittelemista terrorijärjestöksi. Jos islam kriminalisoitaisiin olisi myös muslimien helpompi jättää tuo koko taantumuksellinen uskontonsa koska se olisi silloin Suomen lain mukaan rikollisuutta. Olisi mielenkiintoista millainen vaikutus kriminalisoinnilla todellisuudessa olisi. Maailmassa on kuitenkin näin paljon islamilaisia maita joten jos ei kiinnosta jättää islamia niin aina on mahdollisuus muuttaa jonnekin näistä maista:

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bc/Islam_World.svg

    • erstgesdrtgre
    • Rauhanuskonto
      • age_of_reason

        Osaako joku muslimi selittää MISTÄ profeetan viha erityisesti juutalaisia kohtaan kumpusi? Muslimithan vihaavat juutalaisia ja muita vääräuskoisia vain koska niin on käsketty. Vaikea keksiä tyhmempää syytä vihata jotain kohdetta x vain siksi että joku käskee. Vihaamiselle tarvitaan perustelut. Perusteluksi ei luonnollisestikaan riitä se, että niin on opetettu, ja niin on käsketty, eikö vain? Tämän vuoksi olisikin syytä vähän avata että mikä profeetalla oli hampaankolossa erityisesti juutalaisia vastaan?

        Juutalaisia on wikipedian mukaan maailmassa 13.4 miljoonaa.
        Muslimeja on maailmassa wikipedian mukaan 1.6 miljardia.

        On vaikea kuvitella syytä miksi noin pieni väestön osa koetaan miljardiväestön keskuudessa niin uhkaavana että heistä pitäisi päästä eroon. En muista historiasta mitään kohtaa jossa juutalaiset olisivat harjoittaneet systemaattista vainoa jotakin toista väestönosaa kohtaan.

        Jos taas ajatellaan että ongelma olisi juutalaisten suuri edustus maailman suurimmissa valtaapitävissä elimissä ja rikkaissa, niin täytyy muistaa että maailman rikkaimmat valtiot ovat islamilaisia ja löytyvät lähi- idästä. Jos taas ajatellaan että ongelma muslimien näkökulmasta olisi juutalaisten jokin salaliittomainen maailman kontrollointi länsimaista käsin, niin suurin osa länsmaista on kristittyjä maita. Kristittyjä on maailmassa 2.4 miljardia. Suurin osa valtaapitävistä ja rikkaista länsimaissakin ovat kristittyjä. Joten tämäkään ei nyt ihan toimi perusteena mistä tämä suunnaton patologinen viha nimen omaan juutalaisia kohtaan voisi kummuta.

        Toivoisin vastausta joltakin islaminuskoa tunnustavalta.


      • reasonable.age
        age_of_reason kirjoitti:

        Osaako joku muslimi selittää MISTÄ profeetan viha erityisesti juutalaisia kohtaan kumpusi? Muslimithan vihaavat juutalaisia ja muita vääräuskoisia vain koska niin on käsketty. Vaikea keksiä tyhmempää syytä vihata jotain kohdetta x vain siksi että joku käskee. Vihaamiselle tarvitaan perustelut. Perusteluksi ei luonnollisestikaan riitä se, että niin on opetettu, ja niin on käsketty, eikö vain? Tämän vuoksi olisikin syytä vähän avata että mikä profeetalla oli hampaankolossa erityisesti juutalaisia vastaan?

        Juutalaisia on wikipedian mukaan maailmassa 13.4 miljoonaa.
        Muslimeja on maailmassa wikipedian mukaan 1.6 miljardia.

        On vaikea kuvitella syytä miksi noin pieni väestön osa koetaan miljardiväestön keskuudessa niin uhkaavana että heistä pitäisi päästä eroon. En muista historiasta mitään kohtaa jossa juutalaiset olisivat harjoittaneet systemaattista vainoa jotakin toista väestönosaa kohtaan.

        Jos taas ajatellaan että ongelma olisi juutalaisten suuri edustus maailman suurimmissa valtaapitävissä elimissä ja rikkaissa, niin täytyy muistaa että maailman rikkaimmat valtiot ovat islamilaisia ja löytyvät lähi- idästä. Jos taas ajatellaan että ongelma muslimien näkökulmasta olisi juutalaisten jokin salaliittomainen maailman kontrollointi länsimaista käsin, niin suurin osa länsmaista on kristittyjä maita. Kristittyjä on maailmassa 2.4 miljardia. Suurin osa valtaapitävistä ja rikkaista länsimaissakin ovat kristittyjä. Joten tämäkään ei nyt ihan toimi perusteena mistä tämä suunnaton patologinen viha nimen omaan juutalaisia kohtaan voisi kummuta.

        Toivoisin vastausta joltakin islaminuskoa tunnustavalta.

        Tännekin vinkkinä, että lue muha.matin ilmestyksen saamisesta, ja siitä, kun hän yritti kaupata juutalaisille uskontoaan. Kun he eivät halunneet ottaa sitä vastaan, niin alkoivat kostoiskut.
        Näin se alku ihan yksinkertaistettuna, ja sotahan jatkuu edelleen, koska jatkuva juutalaisia vastaan tehtävä aivopesu tuottaa tulosta.
        Ja sieltä lähtien alkoi alistamisen (suomeksi jihad) aika.


      • age_of_reason
        reasonable.age kirjoitti:

        Tännekin vinkkinä, että lue muha.matin ilmestyksen saamisesta, ja siitä, kun hän yritti kaupata juutalaisille uskontoaan. Kun he eivät halunneet ottaa sitä vastaan, niin alkoivat kostoiskut.
        Näin se alku ihan yksinkertaistettuna, ja sotahan jatkuu edelleen, koska jatkuva juutalaisia vastaan tehtävä aivopesu tuottaa tulosta.
        Ja sieltä lähtien alkoi alistamisen (suomeksi jihad) aika.

        Oletko sinä muslimi?


    • Ilman.sotaa

      Muslimiuskonnon totaalikieltäminen olisi varma tae maailmanrauhasta.

    • muhasenmatti

      Miten mahtaisi käydä, jos perustaisi uskonnon , joka olisi kuten Islam. Eipä tuo onnistuisi.
      Siis Islamille täysi kielto, koska se ei ole uskonto. Suomessa ei toista valtio-oppia tarvita.

    • Totuuden.sana

      Kyllä muslimiuskonto pitäisi kieltää kaikkialla maailmassa ihmiskuntaa vahingoittavana väkivaltauskontona. Tämä ei tarkoita ihmisten kieltämistä, vaan heidän vapauttamistaan ihmisyyteen.
      YK.n johtoporras, USA ja Venäjä asiallle.

    • possuille

      Pakko käännytys

    • kiellettävä.on

      Kummallista, että uskonnot ja rituaalit, joihin käytetään esim. eläinuhreja, on täysin kielletty Suomessa. Se kuitenkin sallitaan, että muslimi noudattaa koraanin oppeja kohdatessaan vääräuskoisen. Kun muslimi tappaa krististyn, tai suomalaisen, niin yle kirjoittaa, että valkoisen syy, koska muslimiparka oli niin syrjäytynyt ja kokenut hirvittävää rasismia. Mikä tätä nykymaailmaa vaivaa, että on alettu suosimaan paskanpuhumista ja muuta kieroilua? Tavallinen suomalainenkin, joka esim. pelkää terrorismia ja ilmaisee kantansa, on sillä samalla hetkellä rasistiksi leimattu ja syypää tuleviin väkivaltaisuuksiin.

      Islam on ihan samalla lailla vaarallinen ja moraaliton uskonto, kuin mikä tahansa, johon kuuluu elävän olennon uhraaminen, orjuuttaminen, pakottaminen, alistaminen jne. ja on siten kiellettävä. Eihän rikollisuus saa olla sallittua missää muodossa, ihan paskan hailee, mikä on uskonnon nimi. Ja se tyhjänpuhuminen, kuinka islam on rauhan uskonto ja kaikki tänne tulleet on ihan kivoja muslimeja... pelkkää paskaa sekin. Fundamentalisteja on niin paljon, että koskaan et voi olla varma, kuka päättää toteuttaa Muhammedin oppeja. Ja jos ennen toistaiseksi rauhallista muslimiyhteisöä alkaa johtamaan fundamentalisti, niin sitä todennäköisimmin islamin väkivaltainen puoli alkaa näkymään tässä yhteisössä. Se on 100 % faktaa, että väkivalta on tänäkin päivänä osa islamia, aivan kuin se oli ennen osa kristinuskoakin. Kristinusko vain sivistyi noudattamaan kymmentä käskyä niin hyvin kuin pystyy, mutta islam jatkaa samalla barbaarisella tiellä edelleenkin.

      Ei ole vaihtoehtoja. Islam on julistettava pannaan! Eihän siinä ole mitään järkeä, että hyväksytään väkivalta ja kuolonuhrit jotka sitten oikeutetaan tekosyillä, kuten rasismi, syrjäytyminen tms. Rasismikaan ei ole niin paha asia kuin pään leikkaaminen irti vain siksi, että olet toisen uskontokunnan edustaja, tai yleensä ei-muslimi. Tällaisesta touhusta itse laittaisin osan päättäjistämme kaltereiden taakse pariksi sadaksi vuodeksi.

    • vatipäiden.valtakunta

      http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001227048.html

      Tähän ei olisi Venäjällä tarvittu mennä, jos ei olisi väkivaltaa lietsovaa uskontoa. Suomi sen sijaan on niin vatipäiden valtakunta, että täältä ei löydy koskaan munaa tehdä edes murto-osaa siitä mitä Putin ja kumppanit tekee. Tosin meidän vatipäät osaa paheksua ja kitistä. Ja ryöstää kansan rahoja. Siitä täydet pisteet. Järjenkäytöstä ja rohkeudesta tasan -1 pistettä.

    • Tuskin kielletään. islam on nopeimmiten leviävä uskonto. Muutaman sukupolven päästä täälläkin on pakkoavioliitot ja hunnut naisilla. 50 luvulla elettiin yhtä liberaalisti Afganistanissakin kuin nyt Euroopassa. Ajat muuttuvat. Antifasismi aiheuttaa tämän.

    • Näinon

      Jos haluat palvella Saatanaa,käänny islamin uskoon.Saatanan vallan alle ei Jeesus suostunut,
      vaikka Saatana lupasi hänelle koko maailman,vaan sanoi hänelle.,Mene pois saatana,sillä kirjoitettu on,;Herraa ,sinun Jumaalaasi,pitää sinun kumartavan ja häntä ainoota palveleman.

    • heippaolenmakkara

      Vaikea pysäyttää kun valtio aktiivisesti tukee Suomen islamisaatiota.

    • lisäälakii

      Aika kalliiksi tulee jos kielletään pitäs järjestää tehokas valvonta
      Lännellä rupee oleen ongelmia jo nyt kiellettyjen asioiden kanssa isot massat koko ajan tekee kaikkea kiellettyä ja vain murto osasta jää kiinni ja siittä rangaistaan
      Tämä syö lainkunnioitusta?
      Kohta kukaan ei enää noudata mitään yhdessä sovittua lakia vaan joka ryhmällä omat lait joita oma pieni piiri noudattaa.

    • rankaisee-kaikkii

      Todennäköinen vastaveto olis kristillisyyden kieltäminen muslimi valtioissa?
      Noo ei niissä montaa miljoonaa kristittyy asu ja tunnetusti muslimien rangaistukset länsimaalaisiin verrattuna lieviä.

    • gggddd

      Jos islamistilta kielletään huivi suomessa?
      Niin islamia kannattavat kieltää kristityiltä sen missä huivia pidetään?
      Ja taas sitten vaan nokitellaan Tästä ei suurimmalle osalle mitään haittaa ;)

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe