KEITÄ VARTEN LIKAISET HARRYT KUVATTIIN?

yksynnäyks

Jos pitäisi äkkiseltään päätellä millainen heebo tapittaa Dirty Harry-leffoja, niin mieleen tulee hikinen luuseri suljettujen verhojen takana, pitsalaatikoiden, oluttölkkien ja liimatuubien keskellä, kalu kädessä ja vesi kielellä hekumoimassa perverssin väkivallan riehuessa ruudulla.

"Joo, on se Clintti vaan niin perhanan kova jätkä". Niin, siis se näyttelee jonkun nörden käsikirjottamaa kovista ja siinä kaikki.

Tuon kaltainen aseväkivallan ihailu ja palvonta vedoten milloin mihinkin kansan oikeustajuun ilmentää alastomasti moraalista rappiotilaa ja mädännäisyyttä. Tuon saman ilmiön sisälle mahtuu tyypillisesti myös rasistiset ja muut vähemmistövastaiset periaatteet.

Onko Dirty Harry-leffoja syytä ottaa vakavasti? No eipä sinänsä, sillä ne nyt vain ovat halpaa roskaa bulkkikansalle jolla on äärettömän näköalaton maailmankuva ja vaatimaton älykkyysosamäärä.

32

396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ononononono

      Nuo leffat on siksi suosittuja, koska niissä paha saa aina palkkansa.

      • yksynnäyks

        No jos sellaseen satuun haluaa uskoa. Se kuitenkin pitää elossa käsitystä jonka mukaan väkivalta on ainoa toimiva ratkaisu ongelmiin jonka juuret ulottuvat paljon syvemmälle yhteiskuntaan kun monelle juolahtaa mieleenkään.
        Se kun ei oikeasti ole hyvä asia että ihmisiä ammutaan kuoliaaksi, olivat he keitä tahansa.
        Yksinkertaisille ihmisille on vaan niin yksinkertaista myydä yksinkertaisia ratkaisuja. Populismissahan on kyse juuri tästä.
        Elokuvissa asiat saadaan näyttämään vaikka miltä, mutta todellisuus on paljon paljon monimutkaisempaa. Huumeiden ja terrorismin vastainen sota on aiheuttanut hirvittävät määrät turhaa kärsimystä ja kuolemaa, sillä hallitukset uskovat tuohon Dirty Harry-tyyppiseen typerään paskaan että pahalla pahaa vastaan onnistutaan. Terrorismia ja huumekauppaa noilla toimilla ei ole kuitenkaan onnistuttu lopettamaan eikä onnistuta.
        Likaisen Harryn ovat ottaneet sankarikseen henkilöt joilla viha ja turhautuminen on sumentaneet järjen ja älyn täysin. Henkinen laiskuus estää myös etsimästä kestäviä ja pidemmän aikavälin ratkaisuja. Tämän takia ollaan vastaisuudessakin tilanteessa joka muistuttaa omaa häntäänsä jahtaavaa koiraa.
        Pahoinvointi, viha, katkeruus, kostonhimo ja väkivalta kiertävät ikuista kehäänsä kunnes ihmiskunta havahtuu kaiken järjettömyyteen. Jos havahtuu.


      • Moovie

        No pussatako näitä terroristeja pitäisi, jotka kiduttaen tappavat ihmisiä, raiskaavat naisia ja lapsia jonkun uskonnollisen tms paskanäkemyksen varjolla jne?? Ja silitellä heidän poskea? Koittaa "ymmärtää"??
        Ja kun se ei valitettavasti auta nämä käännä toinenkin poski- tai kohtele niin miten tahdot kohdeltavat-neuvot, niin auvoista idealismia kuin se onkin.
        Itsekin tuomitsen väkivallan kaikessa muodossa, mutta maailma ilman sotia ja ylipäätään ilmaan minkäänmoista väkivaltaa on ihan täyttä epärealistista utopiaa.
        Ja onhan tätä maailmaa yritetty kovinkin yrityksen luoda väkivallattomaksi jo viimeisimmästä maailmansodasta lähtien, mutta onko siinä edistytty yhtään? EI OLE!! Eikä tulla edistymään ikipäivänä. Väkivalta vaan muuttaa muotoaan.
        Ja toisekseen fiksut kyllä erottavat viihdeteollisuuden todellisuudesta ja osaavat ottaa leffat juuri sellaisina kuin ne ovat: fiktiona.
        EI noita Dirty Harry-leffoja(kaan) voi todellakaan ottaa noin tosissaan kuin mitä aloittaja on ottanut. Ei ainakaan kukaan täysipäinen ihminen.


      • yksynnäyks

        "Ja onhan tätä maailmaa yritetty kovinkin luoda väkivallattomaksi jo viimeisimmästä maailmansodasta lähtien,..." Missä kuplassa sinä oikein elät?

        Korean sota, Vietnamin sota, Prahan kevät, Neuvostoliitto Afganistanissa, USA, Persianlahdella, Balkanin kriisi, USA iskee Afganistaniin ja Irakiin, Venäjä aiheuttaa hävitystä kaukasuksella, Georgiassa, Ukrainassa ja Syyriassa.
        Suurvallat lähtee tämän tästä sotimaan milloin minkäkin verukkeen varjolla ja ase- sekä energia-teollisuus käärii siitä megalomaaniset voitot.
        Tappaminen on parasta bisnestä mitä ihminen on keksinyt ja sitä pönkitetään kaikin voimin. Hallitukset vakuuttelevat kansalaisilleen että jonkun maan pommittaminen maan tasalle on täysin perusteltua vaikka miljoona syytöntä siviiliä kuoleekin siinä sivussa, mutta kun pressa sanoo että se on oikein, niin tottahan sen on oltava.
        Hollywoodin markkina-koneisto pumppaa ihmisiin oppia jonka mukaan ase-sankarit pelastaa aina päivän ja pistää pahikset tasaseksi. Tästä innostuneena hankitaan komerot ja kaapit täyteen rautaa. Todellisuudessa käy vaan aina päinvastoin, eli asehullut todellakin ovat täysiä hulluja, ja lähtevät niiden laillisesti hankittujen luvallisten aseiden kanssa ampumaan ihmisiä kouluihin, kauppakeskuksiin, leffateattereihin ja ties minne muualle.

        Se pitää paikkansa ettei noita leffoja kukaan täyspäinen tosissaan ota, mutta kun on iso joukko vatipäitä joiden mielestä niissä näytettäviä menetelmiä voi soveltaa todellisuudessa.


      • Moovie

        Kuplassa nimeltä todellisuus.
        Ja sanoinkin, että maailmaa on YRITETTY luoda väkivallattomaksi. Ja sanoin myös, että siinä EI OLE edistytty, kuten luettelemasi konfliktit jo osoittavat.
        Kyllähän niitä kaiken maailman sopimuksia ynnä muita voi tehdä vaikka miten, mutta eipä niillä todellisessa elämässä ole mitään vaikutusta.


      • ownwfrjne

        Ykkösosalla kyllä osin otettiin kantaa silloisen yhteiskunnan menoon aika kärjistetyllä tavalla joka ei sopinut kaiken nähneen poliisiin moraaliin ja leffan tylyys jo käsite.Siksi jatko-osia kummasti pehmennettiin melko tavanomaisiksi tarinoiksi


    • Veteranfan

      Alkuperäinen Likainen Harry leffa on aina jakanut mielipiteitä puolesta ja vastaan.
      Ohjaaja Don Siegelia ei käy kateeksi selitellessään elokuvansa moraalista sanomaa väkivallasta ja kostosta.

      Mielestäni elokuva kuvaa maailmaa jossa ei ole hyvän ja pahan selkeää erottovuutta on vain väkivallan kieroutunutta hyväksymistä.
      Ihmiset tekevät elämässään vääriä ratkaisuja joista moni joutuu aina kärsimään.

      Elokuvassa Likainen Harry on kyse myös huonosta henkisestä olotilasta ja saamattomuudesta estää rikollisuuden leviäminen.

      Dirty Harry kertoo myös ihmiskunnan muutosvaiheesta ja nähdä kokonaisuus siitä mikä maailmassa on tärkeintä.

      • Fliisu

        Likaisen Harryn ekassa jatko-osassa MAGNUM FORCE haluttiin todistaa se että Harry Callahan ei todellakaan ole mikään fasisti ja tappohullu. Tämän vahvistamiseksi leffassa esiintyneet moottoripyöräpoliisit olivat oikeasti väkivaltaisia äärifasisteja.

        Tarkastaja Callahan veti Magnuminsa kotelostaan ja antoi paukkua sellaisissa tilanteissa jossa oma tai muiden henki oli toden teolla vaarassa.
        Motskarikytät taas olivat selkeästi murhaajia uniformussa jotka yllättivät uhrinsa täysin puollustuskyvyttöminä eivätkä välittäneet vähääkään keitä meni siinä mukana.


    • Fliisu

      Likaiset Harryt ovat loppujen lopuksi aika kesyä kauraa todellisuuteen verrattuna.

      U-Tubesta voi katsella kännykameroilla kuvattuja videoita oikeasta amerikkalaisesta poliisiväkivallasta. Aseettomia ammutaan keskellä katua alastonta nuorta tyttöä raahataan tukasta asfalttia pitkin ja potkitaan päähän.
      Nuo eivät ole mitään poikkeuksia sillä poliisin harjoittama raaka väkivalta Amerikassa on arkipäivää. The Huff postin toimittaja kirjoitti tästä taas vastikään artikkelissaan ja totesi ettei missään muussa teollisessa länsimaassa poliisi ole läheskään niin mielenvikainen arvaamaton ja väkivaltainen kun usassa.

    • Veteranfan

      Likainen Harry elokuvan idea tehtiin alunperin "Zodiac" murhaajasta jota ei todellisuudessa koskaan saatu kiinni,mutta Likainen Harry posauttaa elokuvassa "Zodiacin" hengiltä kuin kostaakseen henkisellä tasolla tosielämän uhrit.

      David Fincherin ohjaama "Zodiac" leffassa on kohtaus jossa murhatutkijat käyvät katsomassa Dirty Harry leffan.

    • yksynnäyks

      Dirty Harry on mitä yhdysvaltalaisin tarina, sillä sitä ei voisi osuvammin sijoittaa esim. Kanadaan, Britanniaan, Japaniin tai Ranskaan.
      USA on äärettömän väkivaltainen kulttuuri, se on ollut sitä siitä lähtien kun se maa perustettiin.
      Alkuperäisväestöä massamurhattiin ja heidän maitaan ryövättiin, orjatyövoima eli mustat joita halutaan kaikesta syyttää, riistettiin omalta maaltaan Afrikasta raatamaan kahleissa valkoisten hyväksi. Heillä ei ollut mitään ihmisarvoa ja heitä sai kohdella miten halusi, kunhan ei vaan jonkun muun orjiin kajonnut, sillä he olivat rahan arvoista omaisuutta. Vapaussodassa ja sisällissodassa virtasi verta. Villin lännen vuosina joka jäppisellä oli revolveri vyöllä eikä vain näön vuoksi.
      USA.ssa uskotaan yhä vanhan testamentin oppeihin, eli silmä silmästä ja hammas hampaasta, sen takia maassa suositaan yhä kuoleman rangaistusta kun muissa länsimaissa siitä on jo kauan sitten ymmärretty luopua.

      Yhdysvallat on toki monessa hieno maa, siellä arvostetaan yksilöä, lannistumatonta yrittämistä ja menestymistä. USA jyllää innovatiivisuudella ja luovuudella josta esimerkkinä lukemattomat menestystarinat tieteessä, teknologiassa, kulttuurissa ja urheilussa ja taloudessa.
      Sosiaaliset ongelmat on kuitenkin lakaistu toistuvasti maton alle. Työttömien sairaiden, mielenterveys-ongelmaisten, alkoholi- ja huumeriippuvaisten asiaa ei aja oikein kukaan.
      Kun Suomessa puhutaan siitä kuinka meidän sotaveteraaneista ei pidetä huolta, niin USA.ssa sotaveteraaneja on lähes jokaisessa sukupolvessa eikä heistä tosiaan huolehdi kukaan. Monet heistä sota on rampauttanut joko ruumiillisesti tai mieleltään tai sekä että, eikä heistä ole sopeutumaan yhteiskuntaa. Siksi he tuppaavat jäämään täysin heitteille. Amerikassa ei ole lainkaan harvinaista että veteraaneja asuu siltojen alla ja he etsivät ruokaa roskiksista.

      • zappp

        Taannoin lueskelin, että Meksikon huumekartellit palkkaavat Yhdysvaltalaisia sotaveteraaneja riveihinsä, koska kotimaa ei tarjoa heille töitä, eikä mitään muutakaan. Nämä saavat siten käyttää omaa erikoisosaamistaan ja saavat hyvät liksat. Näin Yhdysvallat ajavat omia kansalaisiaan jeesaamaan sen kaman tuotantoa, jota vastaan yrittää itse taistella. Meksikokin on yksi taistelutanner noiden kartellien takia, ja siellähän onkin melkein sotatila niiden takia. Ruumiita tulee puolin ja toisin, ja hyvin brutaaleilla tavoilla.

        Meksikostahan salakuljetetaan isoja määriä huumeita jenkkeihin vuosittain. Aikoinaan 80-luvulla Miami Vice -sarja toi ihmisten tietoisuuteen huumeongelman, näyttämällä kuinka sitä salakuljetettiin Kolumbiasta. Siihen aikaan Kolumbia oli huumevaltakunta, joka tuotti kamaa, joka päätyi jenkkeihinkin. Sikäläiset huumekartellit romahtivat joskus 80-90-luvun taitteessa, ja sittemmin tuotanto siirtyi Meksikoon.


      • yksynnäyks

        Niinpä. Laillistaisivat vaan koko paskan, niin loppuisi koko sekopäinen touhu. Käyttöön sillä ei ole mitään vaikutusta, oli laillista tai ei, niin aina joku imuroi kokkelia nenäänsä tai polttaa maria. Markkinat pysyvät.
        Nyt kun useimmat huumeet ovat laittomia, niitä valmistetaan ja myydään täysin edesvastuuttomasti, ja rikolliset täyttävät niillä taskunsa ja ostavat poliitikkoja ja poliiseja. Jääräpäinen huumeiden kriminalisointi ylläpitää alan ympärillä rehottavaa rikollisuutta ja hirvittävää väkivaltaa.
        Jos taas huumeita valmistettaisiin niinkun tupakkaa, olutta, viinaa tai coca colaa, niin se tapahtuisi tiettyjen sertfikaattien rajoissa ja sitä myös myytäisiin valvotusti (ei esim. lapsille) ja myyntihinnoista tulisi melkoista verotuloa. Siihen loppuisi myös huumekartellien taival.

        Ihmettelen kovasti miksi aseet ja tappaminen ovat ihan jees, mutta nautintoaineet ja seksi niin kovin kovin pahoja asioita.


      • zappp
        yksynnäyks kirjoitti:

        Niinpä. Laillistaisivat vaan koko paskan, niin loppuisi koko sekopäinen touhu. Käyttöön sillä ei ole mitään vaikutusta, oli laillista tai ei, niin aina joku imuroi kokkelia nenäänsä tai polttaa maria. Markkinat pysyvät.
        Nyt kun useimmat huumeet ovat laittomia, niitä valmistetaan ja myydään täysin edesvastuuttomasti, ja rikolliset täyttävät niillä taskunsa ja ostavat poliitikkoja ja poliiseja. Jääräpäinen huumeiden kriminalisointi ylläpitää alan ympärillä rehottavaa rikollisuutta ja hirvittävää väkivaltaa.
        Jos taas huumeita valmistettaisiin niinkun tupakkaa, olutta, viinaa tai coca colaa, niin se tapahtuisi tiettyjen sertfikaattien rajoissa ja sitä myös myytäisiin valvotusti (ei esim. lapsille) ja myyntihinnoista tulisi melkoista verotuloa. Siihen loppuisi myös huumekartellien taival.

        Ihmettelen kovasti miksi aseet ja tappaminen ovat ihan jees, mutta nautintoaineet ja seksi niin kovin kovin pahoja asioita.

        Samahan se on tuon ihmiskaupankin kanssa, että täällä Suomessakin haluttaisiin kovasti kriminalisoida prostituutio täysin, jotta ei olisi ihmiskaupan uhreja. No, eihän se näin menisi, vaan touhu menisi maan alle, huonontaen entisestään uhrien asemaa. Kukaan ei kumminkaan ole väläyttänytkään laillisten bordellien perustamista, joilla saataisiin se ihmiskauppa kitkettyä, kun kriminaaleilla ei olisi enää temmellyskenttää, ja samalla saataisiin verotuloja valtiolle, sekä "työn raskaan raatajille" säännölliset työterveystarkastukset. Mutta eihän tuollaisia paheenpesiä voi pitää edes vaihtoehtona. Sen sijaan vaan tehdään kieltoja ja sitten ollaan kuin asia olisi hoidettu. Tässä näkee päättäjien typeryyden.

        Huumeiden laillistaminen lopettaisi bisnekseen liittyvät lieveilmiöt, mutta toisi mukanaan muita ongelmia. Jos kamaa myytäisiin laillisesti kuin tupakkaa ja alkoholia, voisi laillisuus-aspekti saada käyttäjien "sairas narkkari" -tittelin poistumaan, tehden kaman käytöstä arkisempaa, saaden pennut ajattelemaan niistä samalla tavalla kuin röökistä ja alkoholista, joita he niitäkin saavat, vaikka eivät itse laillisesti voi niitä ostaa.

        Noh, viime vuosikymmenen lopulla tehdyn EU-raportin mukaan alkoholi kuuluu pahimpien huumausaineiden joukkoon, ja pennut vetävät sitäkin jatkuvasti. Muilla huumeilla vain vetää överit helpommin, ja suonensisäisillä leviää taudit tehokkaasti. Varsinkaan ajatus ties minne lojumaan jätetyistä käytetyistä neuloista ei todellakaan houkuta. Joku ratkaisuhan tähän ongelmaan pitäisi saada, mutta päättäjien kyky tajuta asioita ei oikein lupaile mitään järkisellaisia.


    • IoyoI

      Hoivataan ja silitetään kaikkia rikollisia päistä. Aseet heitetään roskiin.

      • yksynnäyks

        Eli sinunkaan henkinen kapasiteetti ei enempään riitä. Tässähän ongelma juuri on, eli ihmisten laiskuudessa ja välinpitämättömyydessä.
        Suomessa tilanne on sikäli kun lottovoitossa, että yhteiskunta suo työttömille, syrjäytyneille, huume- ja alkoholikierteestä toipuville kuntouttavaa tukitoimintaa jolla heitä autetaan eheytymään lainkuuliaisksi yhteiskuntakelpoisiksi kansalaisiksi. Osa ottaa homman tosissaan ja jotkut ei, mutta jotain fiksua ainakin yritetään tehdä ongelmien ratkomiseksi.

        Nyt mennään jo vuodessa 2017, eli pitää pystyä tuottamaan älykkäitä ratkaisuja jotka hyödyttävät mahdollisimman montaa. Kaikki nuo saunan taakse-marssittamiset ja muu väkivalla hekumointi jonkinlaisena ratkaisuna, kuuluu vanhaan aikaan jolloin ei muuta älytty.

        Väkivallan suosiminen kertoo ihmisen vajavaisesta älystä ja henkisestä rajoittuneisuudesta. Sellaisilla ihmisillä on nykymaailmassa yhä vähemmän ja vähemmän annettavaa. He vaan jäävät jälkeen ja yhteiskunnan ulkopuolisiksi.


      • gyfttd
        yksynnäyks kirjoitti:

        Eli sinunkaan henkinen kapasiteetti ei enempään riitä. Tässähän ongelma juuri on, eli ihmisten laiskuudessa ja välinpitämättömyydessä.
        Suomessa tilanne on sikäli kun lottovoitossa, että yhteiskunta suo työttömille, syrjäytyneille, huume- ja alkoholikierteestä toipuville kuntouttavaa tukitoimintaa jolla heitä autetaan eheytymään lainkuuliaisksi yhteiskuntakelpoisiksi kansalaisiksi. Osa ottaa homman tosissaan ja jotkut ei, mutta jotain fiksua ainakin yritetään tehdä ongelmien ratkomiseksi.

        Nyt mennään jo vuodessa 2017, eli pitää pystyä tuottamaan älykkäitä ratkaisuja jotka hyödyttävät mahdollisimman montaa. Kaikki nuo saunan taakse-marssittamiset ja muu väkivalla hekumointi jonkinlaisena ratkaisuna, kuuluu vanhaan aikaan jolloin ei muuta älytty.

        Väkivallan suosiminen kertoo ihmisen vajavaisesta älystä ja henkisestä rajoittuneisuudesta. Sellaisilla ihmisillä on nykymaailmassa yhä vähemmän ja vähemmän annettavaa. He vaan jäävät jälkeen ja yhteiskunnan ulkopuolisiksi.

        Saunan taakse marssittaminen olis ihan jees kaikille Saatanan palvojille, eli Islamistit ja muut sellaset mitkä vie meiltä turvaa ja tappaa meitä ja raiskaa meitä ym.. Soroksen vois ja raahata saunan taa muin muassa vaikka heti, kun ei ukko suostu näköjään koskaan kuolemaan.
        Ja eihän niitä tarvii satuttaa kun voi ampua aivot pihalle ne mitään kipua ehtis tuntee.


      • yksynnäyks

        No kerroppas nyt miten ne satanisti islamistit ovat vieneet sinulta turvaa?
        Muistaakseni vaarallisimmat tyypit Suomessa tähän asti ovat olleet mm. Tauno Pasanen (poliisien tappaja) Jammu Siltavuori (lasten tappaja) Mika Muranen (kolmoismurhaaja) Petri Gerdt (kauppakeskuksen itsemurha-pommittaja) Pekka Erik Auvinen (kouluampuja) Matti Saari (kouluampuja)...
        Pahimmat ongelmat Suomessa on suomalaisten itsensä aiheuttamia, mutta suomalaiseen perusluonteeseen kuuluu syyttää omista ongelmista muita.

        Kyllä suomalaiset yrittävät noilla nurjamielisillä asenteilla provosoida muslimeja vetämään herneet, mutta lähinnä he taitavat sääliä tuollaisia harhaisia hysteerikkoja.

        Kysykääpä norjalaisilta kokemuskista terrorismista. Eipä se Oslon pommimies ja Utoyan massamurhaaja ollut mikään mustapartainen muslimi, vaan vaalea sinisilmäinen kantanorjalainen Anders Breivik. Jonain keskiaikaisena temppeliritarina itseään pitävä pipipää tappoi yli 70 oman maansa kansalaista (suurimmaksi osaksi lapsia ja nuoria) suojellakseen maataan islamilta.


    • valdemamu

      Otappa nyt pää pois p#rseestäsi ja mieti. Joka maassa on ollut sarjamurhaajia. Nimenomaan yksilöitä. Islamistit ovat taas organisoidusti liikkeellä. Ja tappavat satoja tuhansia vuodessa. Opettavat lapsensa tappamaan vääräuskoiset ja muut joiden naama ei miellytä.
      Asiat pitää oppia suhteuttamaan oikeisiin mittoihin.
      Vai mitä kakkahousu?

      • yksynnäyks

        Kukas sinulle on opettanut tuollaista kieltä, etkö tiedä että se on rumaa?

        Kannattaisi ennemmin sinun vetää se pää sieltä pakoaukostasi ja havahtua todellisuuteen. Suomalaisilla ei ole mitään hätää eikä pelättävää, ei Suomi ole mikään kohde, sillä Suomi ei ole mikään. Tämä on takapajuinen käpykylä jolla ei ole minkäänlaista kansainvälistä näkyvyyttä eikä vaikutusvaltaa. Ei terroristeilla ole mitään syytä tuhlata ruutia suomalaisiin.

        Huomaan helposti että olet vihan ja hysteerisen ja harhaisen pelon vallassa, niinkun monet ovat.
        Rintamalla talvi- ja jatko-sodassa palvelleet sukulaismiehet aina naureskelivat kuinka lotat olivat kovempia äijiä kun nykyiset miehet Suomessa.


      • voisentään

        Terroristien hyväksisyleilijäkö se siellä;)

        Eihän Suomella mitään hätää...

        http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/suomi isis uhka-30610

        Islamhan on maailmanlaajuinen uhka ja varsinkin hienoille, vapaille länsimaalaisille naisille - jotka nyt eivät vaan näytä tajuavan miten helposti kaikki saavutettu viedään, kun asiat alkavat vyryö omalla painollaan...


      • yksynnäyks

        Niin, siis yritän ihan turhaan saada teidät ymmärtämään sen että ainoastaan oikeasti tapahtuvilla asioilla on merkitystä, eikä sillä mitä joku mahdollisesti voisi tehdä.
        Suomessa ei ole tapahtunut tähän mennessä yhtään islam-fanaatikkojen suorittamaa terrori-iskua, eikä todennäköisesti tapahdu. Tähän asti yhteiskuntamme turvallisuutta ovat koetelleet sekopäiset kantasuomalaiset.

        "Hienot vapaat länsimaiset naiset" No, esimerkiksi Suomessa naisten asema on ihan tarpeeksi tukala kantasuomalaisten miesten takia. Nainen saa maistaa nyrkkiä, puukkoa ja luotia suomalaiselta mieheltä moninkertaisesti useammin kun länsi-eurooppalaiset naiset.
        Suomalainen nainen saa kokea arvonalennusta suomalaisilta miehiltä sovinistisen vähättelyn ja irstaiden naiskäsitteiden muodossa.
        Mitä sitten käsitteeseen länsimaiset hienot naiset tulee, niin sellaiseen muottiin suomalaisnainen istuu aika vaikeasti. Ensinnäkin hienot naiset ovat maassamme nykyisin selkeästi vähemmistöä. Harvat naiset Suomessa haluavat/osaavat/uskaltavat olla hienoja ja naisellisia.
        Moni Suomi-nainen pukeutuu enemmän tai vähemmän miesmäisesti, leikkauttaa tukkansa perinteiseen miestyyliin ja käyttäytyy aika äijämäisesti. Suomalaisnaiset eivät useinkaan välitä hoitaa itseään, omaa tereyttään ja ulkonäköään. Suomi-naisilla on usein äkäinen ilme naamalla tai ei ilmettä lainkaan. Harvemmin näkee aurinkoista valloittavaa hymyä. Suomalaiset äidit rähisevät hyvää kasvatusta vaille jääneille kakaroilleen tai talutusremmissä tempoilevalle koiralleen sellaiseen sävyyn että hirvittää. Iäkkäämmät naiset tiuskivat ukoilleen.
        Käsite länsimaalainen on niinikään hieman ristiriitainen suomalaisten kohdalla. Olemme toisaalta omaksuneet tänne aikojen saatossa tuotuja länsimaisia ilmiöitä ja periaatteita, mutta toisaalta suomalaisissa vaikuttaa itäiset ominaisuudet aina Mongolian aroille saakka. Katsotaanpa vaikka luistelutyttö Laura Lepistöä joka ei juurikaan erottuisi korealaisessa katukuvassa paikallisista. Erittäin vahvana suomalaisissa vaikuttaa slaavilaisuus, eli melankolisuus, humalahakuisuus, röyhkeys ja piittaamattomuus.

        Menikö vieläkään jakeluun?


      • zappp
        yksynnäyks kirjoitti:

        Niin, siis yritän ihan turhaan saada teidät ymmärtämään sen että ainoastaan oikeasti tapahtuvilla asioilla on merkitystä, eikä sillä mitä joku mahdollisesti voisi tehdä.
        Suomessa ei ole tapahtunut tähän mennessä yhtään islam-fanaatikkojen suorittamaa terrori-iskua, eikä todennäköisesti tapahdu. Tähän asti yhteiskuntamme turvallisuutta ovat koetelleet sekopäiset kantasuomalaiset.

        "Hienot vapaat länsimaiset naiset" No, esimerkiksi Suomessa naisten asema on ihan tarpeeksi tukala kantasuomalaisten miesten takia. Nainen saa maistaa nyrkkiä, puukkoa ja luotia suomalaiselta mieheltä moninkertaisesti useammin kun länsi-eurooppalaiset naiset.
        Suomalainen nainen saa kokea arvonalennusta suomalaisilta miehiltä sovinistisen vähättelyn ja irstaiden naiskäsitteiden muodossa.
        Mitä sitten käsitteeseen länsimaiset hienot naiset tulee, niin sellaiseen muottiin suomalaisnainen istuu aika vaikeasti. Ensinnäkin hienot naiset ovat maassamme nykyisin selkeästi vähemmistöä. Harvat naiset Suomessa haluavat/osaavat/uskaltavat olla hienoja ja naisellisia.
        Moni Suomi-nainen pukeutuu enemmän tai vähemmän miesmäisesti, leikkauttaa tukkansa perinteiseen miestyyliin ja käyttäytyy aika äijämäisesti. Suomalaisnaiset eivät useinkaan välitä hoitaa itseään, omaa tereyttään ja ulkonäköään. Suomi-naisilla on usein äkäinen ilme naamalla tai ei ilmettä lainkaan. Harvemmin näkee aurinkoista valloittavaa hymyä. Suomalaiset äidit rähisevät hyvää kasvatusta vaille jääneille kakaroilleen tai talutusremmissä tempoilevalle koiralleen sellaiseen sävyyn että hirvittää. Iäkkäämmät naiset tiuskivat ukoilleen.
        Käsite länsimaalainen on niinikään hieman ristiriitainen suomalaisten kohdalla. Olemme toisaalta omaksuneet tänne aikojen saatossa tuotuja länsimaisia ilmiöitä ja periaatteita, mutta toisaalta suomalaisissa vaikuttaa itäiset ominaisuudet aina Mongolian aroille saakka. Katsotaanpa vaikka luistelutyttö Laura Lepistöä joka ei juurikaan erottuisi korealaisessa katukuvassa paikallisista. Erittäin vahvana suomalaisissa vaikuttaa slaavilaisuus, eli melankolisuus, humalahakuisuus, röyhkeys ja piittaamattomuus.

        Menikö vieläkään jakeluun?

        "Niin, siis yritän ihan turhaan saada teidät ymmärtämään sen että ainoastaan oikeasti tapahtuvilla asioilla on merkitystä, eikä sillä mitä joku mahdollisesti voisi tehdä.
        Suomessa ei ole tapahtunut tähän mennessä yhtään islam-fanaatikkojen suorittamaa terrori-iskua, eikä todennäköisesti tapahdu. Tähän asti yhteiskuntamme turvallisuutta ovat koetelleet sekopäiset kantasuomalaiset."

        Juju piileekin siinä, että pitää osata katsoa tulevaan. Toistaiseksi ei ole tapahtunut Suomessa mitään kunnon jysäystä, mutta riski on olemassa, kun maassamme on satoja tuhansia täysin tuntemattomia ihmisiä, joiden mukana on tännekin tullut ääriainesta. Ruotsissakaan ei ollut 30 vuotta sitten tapahtunut yhtään mitään islamistista, ja nyt siellä on jo yli 50 muslimien valtaamaa no-go -aluetta, jatkuvia pahoinpitelyjä ja raiskauksia.
        Eikä tarvita mitään hienoja monumentteja tuhottavaksi, vaan jokainen vääräuskoinen ruumis on voitto islamille. Supokin on sanonut, että nimenomaan ns. yksinäiset sudet ovat potentiaalinen riski myös Suomessa. Joku radikalisoituva pikkunilkki, joka haluaa toimia islamin hyväksi, saattaa tehdä näyttävien iskujen sijasta ihan perus-puukotuksen, joka sitten mediassa mainitaan yksittäistapauksena.

        Täytyy tajuta, että islam jakaa maailman kahteen alueeseen; dar al-harbiin, eli sodan taloon, ja dar al-islamiin, eli islamin, taikka rauhan taloon. Kaikkialla siellä, missä sharia-laki ei ole voimassa, on sota ja se loppuu vasta kun kyseinen alue on sharian alla. Näin ollen myös Suomi on islamilaisittain taistelutanner, jossa sotaa käydään niin kauan, että se sharia saadaan voimaan. Islam toimii hyvin pitkäjänteisesti, ja se jaksaa odottaa sukupolvi toisensa jälkeen, että saa alueen haltuunsa. Tärkeintä on saada omaa väkeä siirrettyä vallattavalle alueelle, jossa he vielä lisääntyvät nopeammin kuin kantaväestö. Islamisaatio ei tapahdu parissa päivässä, vaan pikkuhiljaa, jolloin ongelmiin havahdutaan vasta silloin, kun mitään ei ole enää tehtävissä.


      • yksynnäyks

        Ai sulla on niinku ennustajan lahjoja ja kristallipallo. Luetko kämmenestä myös, ja ennustat taroista?


    • jokuRT

      "Suomessa ei ole tapahtunut tähän mennessä yhtään islam-fanaatikkojen suorittamaa terrori-iskua, eikä todennäköisesti tapahdu."

      Sekin on terrori teko isku kun otamäellä kaksi "islamistia" tappo sen miehen ja esim. sekin kun viimevuonna espoossa islamisti raiskasi ja puukotti nuorta tyttöä ja se kun siellä kappelin vieressä islamisti tappoi sen vanhuksen myös raaasti. Isoa terroritekoa iskua on ilmeisesti? suunniteltu jo pitempään, kun viimevuonna katosi kaasupulloja paljon....on kuulemma ihan muslimeilla tapana niistä kyhätä pommeja isoa iskua varten. Mut toivon parasta eli ettei tapahtus koskaan suomen maaperällä, enkä muuallakaan toivo.

      • yksynnäyks

        Ne oli tappoja ja raiskauksia, mutta eivät täytä terrorismin määritelmää miltään osin. Samanlaisiin rikosiin syyllistyy tavan maatiais-suomalaiset.
        Se ei tietenkään tee niistä yhtään vähemmän vakavia tekoja, mutta jos nyt yritettäisiin edes erottaa käsitteet toisistaan.

        Aika sekavaa on tuo sinun kirjoituksesi, mutta esität ilmeisesti olettamuksia siitä että joku jossain suunnittelee sitä isoa pamausta. Mikähän tämä tietolähde on? Suomi24 juoruluukku? Iltalehti? Seiska? Hymy? Jallu?


      • Nominun
        yksynnäyks kirjoitti:

        Ne oli tappoja ja raiskauksia, mutta eivät täytä terrorismin määritelmää miltään osin. Samanlaisiin rikosiin syyllistyy tavan maatiais-suomalaiset.
        Se ei tietenkään tee niistä yhtään vähemmän vakavia tekoja, mutta jos nyt yritettäisiin edes erottaa käsitteet toisistaan.

        Aika sekavaa on tuo sinun kirjoituksesi, mutta esität ilmeisesti olettamuksia siitä että joku jossain suunnittelee sitä isoa pamausta. Mikähän tämä tietolähde on? Suomi24 juoruluukku? Iltalehti? Seiska? Hymy? Jallu?

        Minun mielestä on jo terroriisku pienimuotoinen kun muslimi tappaa jonkun yhen, tai raiskaa tm.
        mutta Suomalainen ei joukkoraiskaa jne. hyökkää takaa päin raukkamaisesti vetisen kanssa yms. tai riehu kirveen kanssa junassa tmv, mitä muslimit tekee euroopassa ja nyt en jaksa enempää kertoo.. Mutta tarviiko tänne ottaa niitä muualta maailmasta tunkevia jotka vaan lisäävät rikollisuutta suomessa paljon?

        Ei olis tarvinu mutta ottivat kuitenkin ja tekevät sitä yhä että raaimmilta alueilta täysiä elukoita tänne vaan. Ruotsista etes tarvis ottaa, mikään lakipykäläkään määrää sitä. Hennalassahan oli ostettu matut jostain kaupasta 2015 kaikki veitset mitä kaupasta löyty iso määrä, että tekeekö suomalaiset tuollaistakin?

        Ei tee sitäkään. Ei voi verratakkaan matuihin.


    • yksynnäyks

      Tämä nyt on karannut jo aika kauaksi alkuperäisestä aiheesta, mutta jos tämä vaikka kulminoitusi niin, että Jotkut moottoripyörä-murhaajat suunnitelevat pommi-iskua nakurannalle ja Likainen Harry Callahan tulee San Fnanciscosta viime hetkellä estämään sen ja niittaamaan pahikset Magnum neljänelosella.

    • MagnumTuutti

      Dirty Harryn hullusta roolimallista tulee heti ensin mieleen kouluammuskelijat ja siihen perään Breivik. Yhtä sekasin ja sekopäisiä aseenheiluttelijoita, kuten mallinsa.

      • yksynnäyks

        Heikosti koulutetut ja älyllisesti alakynteen jääneet reppanat ihailevat kaikkea primitiivistä.
        Voitaneen sanoa että populistien menestys Euroopassa ja nyt myös Amerikassa kertoo siitä että typerien ääliöiden valtakausi on alkanut.


    • Alumiinikaljaa

      Harry ei antanut rikollisille mahdollisuutta, toisin kuin tarkastaja Clouseau.

    • Alcatraz1962

      Ensimmäinen Dirty Harry on tosiaan saanut vaikutteita Zodiac murhaajista. Niitähän oli siis luultavasti 3 jotka tekivät teot, 1 lavastettiin syylliseksi eli 1 suurimpia pääepäiltyjä Arthur Leigh Allen. Suomalainen tutkija selvittelee seuraavaksi juuri näitä. Syylliset ovat takuulla niitä, joita kukaan ei olisi osannutkaan epäillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4779
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1652
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      256
      1509
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1377
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1264
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe