Kiusaaminen

Kiusattukokoelämänsä

Eli siis minua tavallaan kiusataan koulussa, jättämällä ulkopuolelle ryhmissä, ja vain siksi etten meikkaa. 😔 Kaikki muut luokan tytöt meikkaavat, minä en. En edes saisi meikata, enkä myöskään halua. Minua kiusoitellaan paljon, ja tytöt huomauttelee mun kehityksestä. Tiedän että tulen muita tyttöjä jäljessä, enkä voi sille mitään koska kaikki kehittyy omaan tahtiin. Minusta puhutaan pahaa ryhmissä joissa en ole. En haluaisi tästä vielä mennä kertomaan aikuisille, mutta kohta alkaa tuntua siltä etten halua mennä edes kouluun. Joten oisko teillä vinkkejä mitä teen?

23

361

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanot niille kiusaajille, et oot kaunis ilman meikkiäkin, niin ei sun tarvitse meikata, niinku niitten muitten, jos ne haluaa olla kauniita.

    • Kiusattukokoelämänsä

      Voi kiitos vastauksesta, täytyy kokeilla tuota!

      • 15wees

        Varotuksena, tommosii kanttii sanoo varovaiseti, tai saattavat helposti alkaa kettuilee/puhuu viell ilkeemmi seläntakan.

        Mutta ihmettelen kyl syvästi, me ollaa ysillä eikä läheskää puolet luokan tytöistä meikkaa. Mutt sillä tarkistan, ett huolehdithan hygieniastas kunnolla? Käyt pesulla tyyliin jokatoinenpäivä pesemäs hiukset? Se on yleensä se mikä saa ihmiset ärsyyntyy, mutt sitä ei kehtaa päin näköö sanoa.
        Itse suosittaisin jättään huomiotta kiusottelut ja suhtautuu tyylillä "minkäs sille voi, mä oon onnelline just tämmösenä".
        Tsemppejä täältki!


        ~ Minulla on hyvin viisaskatseinen kissa ~ <3


      • Kiusattukokoelämänsä

        Joo, huolehdin hygieniastani hyvin. Pukeudun siisteihin vaatteisiin, yms. Joku mussa taitaa silti niitä vaivata 😞 Meidän luokassa kaikki tytöt meikkaa, vaikka ollaan vasta kutosella. 😤 Ei se että mä en meikkaa, niin häiritse muita kuin meiän luokan tyttöjä. Omassa ulkonäössänikään ei oo tietääkseni mitään vikaa 😭 Pukeudun siististi, mulla on pitkät blondit hiukset, ja mulla on niin tummat ja tuuheat ripset etten mitään ripsariakaan haluu ees laittaa. Mutta se etten meikkaa taitaa jotenki häiritä kaikkia tyttöjä.


      • vituhuora

        haiset silti pahalle vaikka kuinka pesisit itteäs horo. sua syrjitään koska olet vittumainen ärsyttävä haiseva ruma huora. mee myymään pilluas sillä sä ystäviä saat


    • Kerro luokanvalvojalle/luokanopelle. Kyllä ne vitun paviaanit itkevät kun niitten mutsi antaa niille arestii. En suosittele kertomaan koulussa kerro mielummim jossain wilmassa/helmi. Sano vanhemmillesi ne voivat hoitaa asian hyvin että lähettävät opettajalle viestiä kiusaamisesta. :D

    • Yksinolenaina

      Ite tossa tilanteessa olisin vaa yksin mieluummin ku tollasten kaa jotka ei anna olla oma ittensä.. ei oo sun arvosia kavereita! :) Ps. Minkä ikänen oot? Oon melko samas tilantees ja mietin jos sul on vaik snapchat nii voitas jutella vaik siellä ? :)

    • Kiusattukokoelämänsä

      Olen 12 😥

      • Yksinolenaina

        Onko snapchattii? :) olis kiva jutella siellä :)


      • Kiusattukokoelämänsä

        Mikä sun nimi on ? Lisään sut sitten! En nimittäin muista mun nimee


    • Oletihanamuistase

      Moi! Suosittelen vaikka ettiin toiselta luokalta jonkun kaverin? Voin melkein luvata et kaikissa kouluissa on muutamia yksinäisiä, jotka on samassa tilanteessa! Tsemppiä!

    • Kiusattukokoelämänsä

      Kiitos kaikille tsemppareille! ❤

    • NaziMods

      Vedä turpaan

      • Kiusattukokoelämänsä

        Joo todellaki! 😂


    • Esupeijaksaluodatiliä

      "Kaikki kehittyy omaan tahtiin..." Ei pidä paikkaansa! Nyky-yhteiskunnan luomat ulkonäköpaineet pakottavat nuoria kehittymään samaan tahtiin. Jos joudut jälkeen jäämisesi vuoksi kiusatuksi, voit syyttää vain itseäsi.

    • kademieli

      Ne vain kadehtii kun olet luonnon kaunis ja ne tarvii meikkiä peittääkseen jotain itsessään.Ei kakstoistavuotiaiden edes kuuluisi meikata vielä,kyllä tästä vois vanhemmille sanoa koska syrjiminen on kiusaamista.Heillä näyttää olevan ulkonäköpaineita mitä ei kellään saisi olla mutta ole sinä vaan oma itsesi hyvillä mielin.Tsemppiä:)

    • opiskelija980

      Moi!
      12-vuotiaan ei edes kuulu vielä käyttää meikkiä. Sinun ei kannata ottaa paineita siitä, että muut sinun luokkalaiset sitä käyttävät, koska sinun ikäiselläsi ei kuulu olla mitään paineita ulkonäköön liittyen. Kehityksestä huomauttelu on mielestäni melko naurettavaa, koska kaikki ihmiset me olemme erilaisia, kukaan meistä ei ole samanlainen. Olen henkilökohtaisesti ollut paljon selvittämässä kiusaamistapauksia vielä ammattikoulun puolellakin. Sinun täytyy nyt rohkaistua ja aloittaa sillä, että kerrot asiasta jollekin läheiselle aikuiselle, johon voit luottaa. Sen jälkeen voitte yhdessä miettiä, että miten asiasta kerrotaan opettajalle, koska olen varma että opettajasi siihen puuttuu. Yhtenä vinkkinä annan vielä myös sen, että kysyt opettajaltasi jos hän voisi tehdä jonkunlaisen powerpoint esityksen aiheeesta koulukiusaaminen, ilman että ottaa sinun tapaustasi millään tavalla esimerkiksi.
      Toivotan sinulle todella paljon tsemppiä ja jaksamista koulunkäynnin kanssa!

      t. nuoriso-ohjaaja opiskelija :)

      • T: 10v olettaisin?


      • Kiusattukokoelämänsä

        En myöskään käytä meikkiä siksi, että se pilaa ihon jos käyttää näin nuorena! 😟 kiitos kaikille jotka ovat viitsineet vastata asiallisesti, teiltä sain paljon vinkkejä ja rohkaisua! ❤


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe