Minkä ikäisenä oli eka kertasi?

778

Minkä ikäisenä harrastit seksiä ensimmäisen kerran naisen kanssa? Millainen fiilis jäi?

Itse olin (jo) 22, kun tapasin nykyisen tyttöystäväni. Kuukauden tapailun jälkeen mentiin sänkyyn parin viinilasillisen jälkeen. Mua jännitti ihan kamalasti, mutta tyttö oli ihana ja hellä. Puuhailtiin monta tuntia. Edelleen hymyilyttää, kun muistelen tätä. Tuo ikä tuntui mulle juuri sopivalta "menettää neitsyys".

30

2493

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bkl

      Lasketaanko seksiksi toisen sormettaminen? Jos joo niin 16 vuotiaana. Ikinä ei puhuttu siitä mutta toistui usein monen vuoden ajan..

    • Eikaikkikäy

      Taitaa olla melko epätavallista, mutta tunnustan olevani 29v, jolla vielä kokematta..

      • Eioleliianmyöhä

        Minäkin pian täytän 24. En ole kokenut vielä kenenkään naisen kanssa. Mutta niinkuin sun nimimerkkisi sen sanookin; ei kaikki käy :) Tarvitsen ehdottomasti sen ihastumisen tai syvemmin yhteyden/vetovoiman että voin suutelua pidemmälle edetä. Ehkä hyvää kannattaa odottaa ;)


    • ksjfjjgjjgö-a

      Olin 36. Aiemmin olin ollut pitkään miehen kanssa, se osasyy myöhäiseen ajankohtaan. Ei ollut kyllä seurustelu vaan enemmänkin sellainen friends with benefits -suhde. Mutta oli tosi hyvä kokemus, vahvisti vain sitä, että haluan olla naisen kanssa, vaikka tunteita ei ollutkaan mukana. Oli kuitenkin tuttu, mukava nainen jonka kanssa synkkasi hyvin.

    • kirjaimiajotaintähän

      Olin 21. Oltiin tapailtu pari viikkoa, muttei oikeen tunnettu toisiamme. Mulla hän oli ensimmäinen nainen, jota treffailin. Hänen aloitteestaan harrastettiin seksiä, mutta hän taisi vielä olla epävarma seksuaalisuudestaan ja mitä haluaa. Oli aika yksipuolista, mutta ei se mitään. Mukavaa ja rentoa se silti oli. Eikä hänkään tuntunut katuvan. Myöhemmin lopetin tapailun, koska en kokenut meidän sopivan yhteen ja hän eteni mielestäni liian nopeasti.

    • Harmivaan

      27 ja en oo vielä kokenut :)

    • Lesbian35

      22 eka naisen kaa.Ei syvempiä tunteita vaan halusin kokeilla. Heti sen jälkeen tiesin että haluankin vain naista ja että se on se juttu mikä aikasemmin puuttui nuoruudesta ku olin vaan kundien kaa.. Sen jäkeen useita suhteita naisten kaa kunnes löysin sen oikean naisen!😀

    • EiYhdenYönJuttuja

      Olin about 24 ... Ihan älyttömän jännittävää, jopa pelottavaa ... Ja vain morkkis jäi tuosta. Ei vain ollut mulle sopiva tyttö/nainen. Sittemmin, vähän "vanhempana" ihan loistoyhdessäoloa vaimon kanssa, jo melkein 20v. 😘

    • jattta

      Olin 17, hän oli nelikymppinen.

      • Olisvoinujättäätekemättä

        Mä myös olin 17, toinen oli yli 30.


    • HelmiäHelmille

      Ensimmäinen kunnon seurustelu, joka alkoi kun oltiin molemmat 16 kesäisiä. Siinä sitten kerran alettiin puuhailla hänen luonaan. En kyllä unohda sitä kertaa ehkä koskaan, koska hänen tätinsä avasi oven vielä kaiken päätteeksi....
      Olihan se jännittävää, mutta ei mun paras muisto. Sanoisin et ehkä pientä sähellystä omalta suunnalta, kun oli kerran eka kerta itselle mut ei toiselle.

    • Tursassas

      16, silloisen tyttöystävän kanssa. En osannut nauttia siitä, kun pelkäsin ja jännitin niin paljon.

    • v26

      Olin 26 vuotta. Hän oli minun niinkuin johtaja töissä. Oltiin konferanssisa ja siellä tapahtui se

      • slltialifaoil

        Miten pystytte/pystyitte tekemään töitä yhdessä tämän jälkeen? Oliko kiusallisia palavereita tämän jälkeen? Jäikö tämä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi pomosi kanssa?


    • bdlsohxbd

      Taisin olla 15 ja tyttöystävä 14 :DD Ollaan edelleen yhessä, ja varmaan erikoisin eka kerta mitä oon kuullu.

    • UusiPalstalla

      Siinä asiassa edellen lähes täysin kokematon. Miesten kanssa olen ollut, mutta heidän kanssaan on hankala saada hyvää suhdetta, seksistä ja läheisyydestä puhumattakaan.

    • Sannah1

      Taidettiin olla 18v kun lopulta hypättiin sänkyyn. Olin ihastunut tähän ystävääni ja oltiin halailtu/pussailtu paljon viikonloppuisin illanvietoissa, koulussa flirttailtiin jne. kunnes sitten yksi ilta baarin jälkeen eksyttiin meille kun hän kysyi saisko tulla yöksi.. Eka kerta molemmille silloin naisen kanssa joten vähän jännitti. Ihanaa oli silti, paras suutelija edelleen kehen olen törmännyt. Oltiin pitkään "suhteessa" (asiasta ei paljon puhuttu, kunhan oli hauskaa yhdessä) sen jälkeen kunnes sitten löysin vakituisen kumppanin.

    • Kokematonkaikessa

      Olen 32 ja edelleen on kokematta. Ei ole kyllä miehistäkään yhtään sen enempää kokemusta. En vaan ole löytänyt kumppania. Nyt sitten on käynyt niin, että alan jo hävetä kokemattomuuttani. Olen kyllä ihastunut tälläkin hetkellä, mutta enhän minä edes kehtaa tehdä aloitetta. Jossain vaiheessahan kokemattomuuteni tulisi esille ja arvelen sen olevan suurimmalle osalle totaalinen turn-off.

      • maaliskuuntyttö

        Tiedän tunteen ,minulla eka kerta vielä vanhempana kuin sinä nyt.Häpesin kokemattomuuttani todella paljon. Kaikki meni kuitenkin lopulta hyvin ,nainen tiesi kokemattomuudestani .
        Toivottavasti tapaat jonkun ihanan naisen .


      • Kokematonkaikessa
        maaliskuuntyttö kirjoitti:

        Tiedän tunteen ,minulla eka kerta vielä vanhempana kuin sinä nyt.Häpesin kokemattomuuttani todella paljon. Kaikki meni kuitenkin lopulta hyvin ,nainen tiesi kokemattomuudestani .
        Toivottavasti tapaat jonkun ihanan naisen .

        Kiitos ihanasta ja positiivisesta viestistäsi. Olen yrittänyt ajatella, että jos joku oikeasti välittää minusta, niin tämä asia ei koidu esteeksi. Minua ei haittaisi toisen kokemattomuus, vaikka hän olisi minua vanhempikin.


      • EiSeEkaVaanNeljäs

        Itselläni on ollut monta eka kertaa ja valtaosasta syntynyt niitä monia kertoja. Nyt vasta alkaa pikkuhiljaa ymmärtämään sen, ettei partnerin seksikumppaneiden määrä tai innokkuus, ainakaan pitkässä juoksussa, kanna jos kohtaaminen jää henkisesti puutteelliseksi. Ja tämä on mulle tehnyt uuden suhteen aloittamisen tosi haasteelliseksi.


      • valoyöhön

        Ei kokemattomuudessa mitään häpeällistä eikä häpeämistä ole. No joo, myönnän että helppo sanoa, mutta jos ihminen pitää sinusta, hän varmasti ymmärtää tuonkin. Ja moni opastaa kokematonta oikein mielellään.


    • sitäpä

      Olin 26. Oli aika tylsää. Onneksi myöhemmin on ollut kivempaakin.

    • Säätöävaan

      Oisinko ollut 22 tai 23, enkä ollut ollut miehen kanssa vielä sillon.
      Meillä ei edes ollut mitään suhdetta vaan oltiin ”hetero” kavereita, joilla tilanne eteni tuohon suuntaan.
      Semmoinen hirveä sääntöhän se oli. Ite en tykkännyt siitä mitä mulle tehtiin, joten hyppäsin itse ohjaksiin ja ”hoitelin” toisen. Sain siitä paljon paremmat kiksit kun siitä mitä hän yritti tehdä minulle..

    • Anonyymi

      Olin neljätoista silloin kun kuusitoistavuotiaan serkkulikkani kanssa saunassa heidän mökillään teimmen hyvää toisillemme ja jatkoimme koko viikonlopun. Ihanaa!!

    • Anonyymi

      Eka kerta ylipäätään 20v, eka kerta naisen kanssa 26v. Molemmat olivat pettymyksiä, mutta niistä on jo ikuisuus aikaa.

    • Anonyymi

      Olin 24v. Toinen osapuoli oli vuotta vanhempi ja kokeneempi.
      Tapailimme sillon ja osasin odottaa tämän jossain vaiheessa tapahtuvan.
      Eka kerta oli vissiin ihan ok, ei mitenkään negatiivinen, mutta en nyt muista että olisin missään taivaassa ollut. Suhteen edetessä seks parani, kun oppi tuntemaan itsensä ja toisen mieltymykset.

    • Anonyymi

      En muista tarkkaan, mutta olin 16 ja 17 vuoden väliltä ja hän samaa sukupuolta.. Vastakkaisen sukupuolen kanssa 18 vuotiaana.

    • Anonyymi

      Olin varmaan 15v. Menin uuden kaverin luo yöksi, joka oli selvä lepakko. Hän sitten hoiteli mua monta kertaa sen yön ja aamun aikana. Itse tietenkin tein ensimmäisen aloitteen, koska hän oli selkeästi epävarma siitä että olenko ystävä-jalalla liikenteessä vai jollain toisella. Oli todella hyvä kokemus, eipähän jäänyt oma seksuaalisuus epäselväksi :D

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe