Kaikille kommunismin vastustajille

ImmaRich

Ootteko te oikeesti noin vitun tyhmiä että ette tajuu että kommunismi on paras aate. Minä olen ylpeä kommunismin kannattaja ja tiedän että kommunismi on ainoa oikea aate jota pitää seurata. Tiedän sen koska 2 vuotias pikkusiskoni kertoi sen minulle.

15

335

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moskvitsmies

      Joo... Muuten hyvä järjestelmä, mutta sen uskonnon hävitys ei ole mulle ok... Kun olen uskovainen!

      Voin silti sanoa olevani enemmän siellä "vasemmalla", kuin oikealla...

      Pitää kuitenkin mainita sulle eräs kiva juttu... Ajelen kesäisin minun "atteen" autolla Moskvits Elitellä...

      Siinä on semmonen ongelma, vauhdin vähyyden kanssa, kun muut tulee perään roikkumaan, ikäänkuin se lisäisi vauhtiani...

      Hankin sitten punalipun ja laitoin sen takalasille, niin takaatuliat saavat nähdä "punaista"! :)

      Eivätpähän jaksa kovin kauaa katsoa Neuvostoliiton lippua, vaan lähtevät äkkiä ohi! Perässä roikkumista ei enää paljon tapahdu!

      Toivottavasti "Jesse" ei pahastu!

      • uskoeioletiedonväärti

        Meissä on jotain samaa...
        Mutta älä ole uskovainen. Ole tietäväinen.


    • aarnetaisto

      Kyllä vassarit paremmin asiat osaa hoitaa kuin kepu ja kokoomus. Vai onko kansa muuta mieltä? Ainakin hirveä valitus joka päivä näillä palstoilla hallituksen hommista, mutta kai se on sitten niin että ennemmin kurjuudessa ja orjuudessa kuin tasa-arvoisemmassa yhteiskunnassa! Kunhan ei tarvitse vaan olla vassari.

      • vassarius.kuoli.jo

        vassarit ovat jo kuolleet, mutta eivät ymmärrä sitä. Vassari olisi ehkä toiminut, mutta ei sitä vassari osaa hoitaa sitäkään. Näin koko ajattelu on jo kylmissä mullissa.
        Jospa aletaan vaan miettimään enemmän parempaa tulevaisuutta.


    • aarnetaisto

      Noiden riistäjäsikojen johdollako? Buaahhaaahaaaa!!!!!!!!
      Voi vittu miten joku voi ollakkaan noin tyhmä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • kommunisti1958

      Tulkaa Kokoomukset ja Kepulit meidän kommunistien joukkoihin, täällä voi olla avoimesti ja yhtään kainostelematta kateellinen niille joilla on enemmän kuin meillä!

    • munisti

      Lapsi selvästikin tullut isäänsä/äitiinsä!

      • voi_voi_voi

        Sääliksi käy viatonta lasta.


    • Presut_petti

      Nyt on kommunismin aika, ne jotka väittävät toisin ovat Sipilän, Bernerin, Stubb ym. kannalla. Kunnalisvaaleista pystyy tekemään eduskunta vaalit, sillä, että Suomalaisista 5 % äänestää kommunisteja. Tämä saisi eduskunnassa hätätila hallituksen aikaiseksi. Joten taktikoikaa kun äänestätte.

      • ktp_äänestäjä

        Kommunismin pelko jota kapitalistit joutuisivat kokemaan luo meille kaikille paremman Suomen elää, eli toisinsanoen äänestäkäämme kommunisteja!


    • Kommariehdokas

      Olen SKP:n valtuustoehdokas, eikä minulla ole kyllä muuta tarkoitusta kuin saada halukkaat kunnon palkkatöihin ja yrittää estää verovaroin kustannettava sairaanhoito ja sosiaalipalvelut päätymästä ulkomaisille sijoitusyhtiöille. (katsastusasemat, sähköverkot, Sonera, Digita jne.. Hyviä esimerkkejä miten käy, kun yksityistetään vain ideoogisista syistä. ) Mitä tulee Neuvostoliittoon, niin se maa ei ollut kommunismia nähnytkään. Aateliston sijaan tuli puolue ja pääsihteeri vastasi tsaaria. Lähimpänä kommunismia ollaan Norjassa ja Islannissa, mutta kyllä niisäkin maissa on vielä pitkä matka. Kapitalismi kukistuu ilman kommareitakin, koska se ei voi toimia ilman pääomalle saatavaa tuottoa, mikä näkyy jo maailmanlaajuisena talouden heikkoutena. Siksi kapitalistit haluavat saada voitot ryöväämällä yhteisesti tehdyn omaisuuden, koska mistään muualta ei voittoa enää voi saada.

    • agraarikommarit

      Ainut aito kommunistinen puolue Suomessa on maalaisliitto/keskusta se varjelee kommunististä järjestelmää Suomen maataloudessa jossa riskit on sosialisoitu veronmaksajille,tuotti tulosta tai ei niin sama raha tulee aina,vastikkeettomat tukiaiset on tehnyt suomalaisista agraarikommareista tehottomia ja laiskoja,mutta mikä ihme se on kun rahaa tulee aina kuitenkin vailla vastikkeellisuutta!!! Suosikaa kuluttajat mahdollisimman paljon ulkomaisia elintarvikkeita siten saadaan suomalaisia maatiloja lopettamaan ja kommunismi pois Suomesta!!!!

    • BudSpencer

      Kommunismi ei toimi, koska ihminen on ITSEKÄS eikä jaa kaikkea tasan muiden kanssa vaan omii itselleen. Neuvostoliitossakin valtaapitävät olivat rikkaita, muut köyhiä ja riistettyjä.

    • Kommukonismi

      Pitäisi varmaan kokeilla sitä kommunismia joskus. En muista ainakaan nähneeni sellaista vielä maailmassa.

      Mutta entäs sitten jos olen jossain asiassa parempi kuin joku toinen? Tai vaikka pidempi? Keskivertoa parempana ja pidempänä kitaristina minulta todennäköisesti leikattaisiin tasa-arvon nimissä sekä kädet, että pää.

      No jaa. Tämä maa on siinä jamassa että jos päästä aloittavat, niin antaa mennä vaan.

    • LarsVonHitler

      Kommunismi, anarkismi, vasemmistolaisuus, stalinismi, sosiaalidemokratia, marxilais-leninismi... kaikki ovat samaa roskaa. Ihmisten kuvittelema surkeuden ja huonommuuden tunne ruokkii tämän aatteen käyttövoimaa. Sille joka haluaa ansaita ja tehdä enemmän töitä niin sille kyllä maksetaankin. Näille sosiaalietuuksia mankuville valittajille ei kuulu antaa mitään vaan palkka pitää ansaita. Tässä maassa on yhä enemmän porukkaa joka ajattelee että jossain on joku riistävä luokka joka kyykyttää heikompia vaikkei edes osata solmia omia kengännauhoja tai käyttää internettiä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      375
      4819
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1924
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1662
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1576
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      257
      1510
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1420
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1396
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1387
    9. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1274
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    Aihe