Gigantti asiakkaan painajainen

joopajopajoojoo

Kannattaa googlettaa etukäteen mistä ostaa. Gigantti ei ole vastannut mitenkään tuhansiin reklamaatioihin ja organisaatiota ei yksinkertaisesti asiakkaan kokemus kiinnosta pätkääkään.

40

4215

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EsitäFaktoja

      Mitään lähdettä tai sivustoa, josta löytyisi luotettavia faktoja? En ala googlettaa jotain gigantti on perseest, kun minulla on gigantin kanssa hommat sujuna aina hyvin. Joskus aikoinaan gigantissa oli näitä "pesukone huijauksia", mutta eikö niistä olla jo päästy yli? Gigantissa muuten on parhaat palautus ehdot verrattuna muihin saman alan kauppoihin (Power, Expert jne.) siksi tykkään käydä siellä.

      • hoit-su

        Ja jokainen järkevä ihminen tietää myös, että takuukuitti on säilytettävä, vaikka tosiaan kaupaltakin se tieto löytyy. Minullakin asiat pelittänyt Gigantin kanssa.


      • verkkokauppaan

        Taitaa trollaavat myyjät kirjoitella. Varkaudessa on Giganteista huonoin palvelu. Senkin vielä sietäisi, mutta tarjous tavaroita tulee yksin kappalein ja nekin myydään tiskin alta kavereille.


      • Ei_enää_koskaan

      • Anonyymi
        Ei_enää_koskaan kirjoitti:

        "Gigantissa muuten on parhaat palautus ehdot verrattuna muihin saman alan kauppoihin (Power, Expert jne.) siksi tykkään käydä siellä. "

        Juu, palautusajat ovat pitkät, mutta rahojaan ei takaisin saa: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13090212/gigantti-ei-rahoja-takaisin-jos-tuote-viallinen

        Hienoa kun sinulla toimi palautus ystävälläni ei toiminut Lohjan Gigsntissa. Ja kassalle kun tuli oli hinta tuplaantunut ja piti olla sitä sun tätä lisä maksuina ja kuulema jos palauttaa koko summa palautetaan.... eipä näin käynnyt (1089€ kokonais summa) ja vajaa 300€ joka oli mukama tuki maksu ei palauteta. No rikkoo Suomen lakia ja on periaatteessa suoraan varkaus


      • Anonyymi

        Oletko töissä gigantilla sillä väitteesi ei pidä paikkaansa, gigantin toiminta oli epäreilua ja kieroa.... jos ei olisi ollut ulkopuolisia todistajia ja sähköposti säästettynä ,olisi huijaus mennyt läpi.... joutuivat hyvittämään kun suuremmat pomot antoivat käskyt. Olkaa suoraan yhteydessä johtajiin tai merkkiin maahantuoja tai huoltoon tai suoraan ulkomailla olevaan suurimpaan yritykseen.... niin tulee giganttiin vipinää asiakaspalvelussa.


      • Anonyymi
        Ei_enää_koskaan kirjoitti:

        "Gigantissa muuten on parhaat palautus ehdot verrattuna muihin saman alan kauppoihin (Power, Expert jne.) siksi tykkään käydä siellä. "

        Juu, palautusajat ovat pitkät, mutta rahojaan ei takaisin saa: http://keskustelu.suomi24.fi/t/13090212/gigantti-ei-rahoja-takaisin-jos-tuote-viallinen

        Sinä ja sinun palautteesi..... laki ja kaikki netin kautta tehdyt ostokset kuuluvat etämyynti sopimuksen alle jossa laki määrää säännöt, ei gigantti..... koin henkilökohtaisesti että Helsingin gigantti oli aktiivisempi ja halu auttaa ok mutta Lohjan Gigantti oli kylmä ja haluton auttamaan kun koko summa oli maksettu loppu tuki kuin seinään. Luojan kiitos lakimiehen yhteyden otto tehosi hienosti kun palautettiin gigantin muistiin laki pykäliä jälleenmyyjän vastuusta.


      • Anonyymi
        hoit-su kirjoitti:

        Ja jokainen järkevä ihminen tietää myös, että takuukuitti on säilytettävä, vaikka tosiaan kaupaltakin se tieto löytyy. Minullakin asiat pelittänyt Gigantin kanssa.

        olet harvinaisuus onnea vain


    • aapely

      itse ostin kaiken ennen gigantista,se loppui kuivurin hajottua 2,3vuodessa(elekrolux).Kävin kyselemässä takuusta,koska en tarkkaan muistanut ostoaikaa,sain tyrmäyksen. Takuuaika oli ummessa ja piste.Töykeää palvelua(espoo lommila).Onneksi on VERKKOKAUPPA kävin viimeksi 24.12klo18,30 ostamassa 55"TV

      • Oikea_Vastaus

        Siis onko nämä Gigantin moittimista verkkokaupan valomainoksia.


    • rosias

      Pirkkalan Gigantissa on ainakin omallakohdalla kaikki toiminut moitteettomasti. Joskus GoPro oheistuotteista on valmistajalla jäänyt tavaroita pakkaamatta ja vaivattomasti on mennyt gigantin sähköpostin kautta asian hoito. 2-3 viikkoa on kestänyt, niin on saanut puuttuvat osat

    • jfjfhjfhhjfdg

      Täälläkin liikkeestä edelleen joillakin joku halpuuden mielikuva ja pitävät aivan normaalina ettei tavaraa ole sitten hyllyssä. no ku siinä toisessa ei myyjä jätä rauhaan kun ei edes palvelua osata vaatia kun aina tuttavien tai kavereiden valinnoilla asioidaan vaikkei se itselle olisi se sopivin.

    • Eienäägiganttiin

      Ostin uuden samsung puhelimen gigantista, myyjä väkisin myi liittymänvaihdon elisaan, operaattorin vaihduttua yksikään multimediaviesti ei ole lähtenyt. Asiaa on selvitelty tunteja elisan aspan kanssa, syyttävät giganttia. Gigantin chat ei osaa auttaa, sanoo laittaneensa soittopyynnön gigantille, nyt odotan soittoa gigantilta 4:ttä kuukautta. Edelleenkään puhelin ei toimi! 200 euroa hukkaan.

      • jeejeej2

        Onko tuttu Nonono-palvelu? Sen kautta taisi olla hoitunut useampikin elektroniikkareklamointi tai tommonen hyvityshomma


    • Suuntay
    • Hyväksikäyttöä

      Tilasin Tampereen Kalevan Gigantista NOKIA 3310 toukokuussa ja maksu otettiin heti. Laitetta ei vaan kuulu eikä näy. Olen käynyt kysymässä sitä ja vastaukset ovat ympäripyöreitä. Onko muille käynyt samon? Hidasta toimintaa ja epäasiallista. Petyin Giganttiin.

      • voi..voi

    • yyyyyyye

      Olipa epämääräinen aloitus, kaikki fakta puuttui.

      Oli kuin jonkun heikosti asioitaan hoitavan yrityksen epätoivoinen yritys kohentaa myyntiä. Sillä totuus on jos Gigantti lopettais, monella todella nousisi myynti, niin hurjasti Gigantti myy.

      Meillä ostetaan ainakin kaikki arvokkaampi, yli 150 e aina gigantista, maksetaankin vaikka muutama euro enemmän.

      Muista ollaan ostettu, on pari kertaa saatu jo avattu tuote aivan uutena. Toisella kertaa oli jopa voita tai margariinia enemmän kuin tulitikun raapaisu pää. Ja koko tuotteessa runsaasti rasvaisia sormenjälkiä.

    • Anonyymi

      Perseestä koko firma. Muutaman kuukauden ikäinen tuote(joka särkyi), on otettu lisä taakuu turva. Olen koittanut saada asiaa kuntoon ja kuluja on tullut 300 euron tuotteesta noin 500 euroa. Lupaavat soittaa asian tiimoilta, mutta saa odotella. Seuraavaksi otan yhteyden asian ajajaan. Kiertäkää kaukaa=>paska firma..

    • Anonyymi

      gigantti firmana perseestä, myydään kalliita vakuutuksia ja kun vahinko sattuu ei korvaa mitään. En suosittele, enkä tule ostamaan kyseisestä firmasta mitään. Asioiden hoitaminen kestää tosi pitkään ja sitten kerrotaan, että ota yhteyttä gigantin vakuutusyhtiöön ja siirretään vastuu itseltä pois.Täysi huijari firma...

      • Anonyymi

        gigantti on perseestä ostan nykyään kaiken powerista joka hoitaa asiat ok


    • Anonyymi

      Joensuussa voi verrata hyvinkin ihmeellistä ja kieroa kaupan tekoa . Yhteystitojakaan ei löydy mentävä paikan päälle ja ķuluttajariitalautakunnalle laitettava asia

    • Anonyymi

      Meille Gikantti on ollut paras, on tehty hurjasti ostoja, yli 20 v aikana.
      on 6 lasta ja nyt kaikilla 3-4 lasta jne. ostamalla jälkeläisille saa laillisesti siirrettyä omaisuutta,

      • Anonyymi

        ...... lisään 16:57 juttuuni, on se ihmeellistä, Gikantista kaikki tavara on ollut laadukasta, jos olen ostanut "aivan samaa ja merkkituotetta" Virosta, onko kuin eri laatuisia. Viedäänköhän sinne tehtaan kakkoslaatu, vähän selainen ajatus tulee, vai ovatko käytettyjä.


    • Anonyymi

      Tänään koin ihan saman. Ei halua takuu asiaa hoitaa. Onneksi on myös hankinta vaihtoehtoja. Minusta tuli Powerin asiakas

      • Anonyymi

        Takuu on valmistusvirheiden tai tuotteen ennenaikaisen hajoamisen takia. Itse rikotut maksetaan itse.


    • Anonyymi

      Valitettavasti Gigantti ei välitä oikeasti kun asiakas kokee tulleensa huijatuksi. Viesteihin ei vastata ja kun tuotteen palauttaa ilmenee kummallisia kuluja kuten tuki josta ei palauteta vaikka Suomen lain mukaan alle 14 vuorokauden tuote palautus tulee asiakkaalle palauttamaan koko maksettu summa. Ystävä osti ipad 1089€ ja eivät osanneet asentaa luvattuja sovelluksia ja omin päin asensivat koko henkilötunnukseni ja puhelin numetoni julkiseksi? Ei Herran jestas.... ja tässä osan maksetusta summasta jättävät palauttamatta? vajaa 300€ ?? Ihme huijausta. Toki ymmärrän että corona aiheutti paljon tappiota mutta näin toimien ei kyllä tehdä kuin lisää tappiota/hallaa.... törkeätä huijausta.

    • Anonyymi

      Minulla kävi samoin eivät vastaa yhteenkään reklamaatioon. Minulle toimitettiin naarmuinen uuni ja minä olin ottanut gigantin oman asennuspalvelun jolloin oli helppo todeta vika että ei voi olla mitenkään minun aiheuttamaani.
      samoin kävi pesukoneen kohdalla oli sen näköinen pakkaus kuin oliis heitetty maahan ja vedettu perässä. pahoja naarmuja oli myös pesukoneessa ja tästä lähetetty gigantille kuvia johon eivät ole reagoinneet millään tavalla varsinkin tuo lohjan gigantti josta tuotteet ostin on täysin huijausta kun toimitetaan asiakkaalle viallisa tuotteita. Täysin huijausta koko yritys. VAROKAA ASIOIDESSANNE LOHJAN GIGANTISSA.

    • Anonyymi

      Valitettavasti olet oikeassa.Neuvon tekemään valituksen suoraan ostetun tuotteen merkin pää konttoriin. Minä jouduin tekemään suoraan Bosch tehtaalle ja suoraan yrityksen pääkonttoriin kerroin gigantin haluttomuudesta ottaa vastuuta tai edes vastata asiakkaalle.Saivat palautetta korkeimmalta taholta jonka jälkeen Lohjan Gigantti ottikin yllättäen minuun yhteyttä ja olivatkin halukkaita hyvittämään vähän .
      Toimittivat minulle uunin jonka pohjaa olivat naarmuttaneet,ja luojan kiitos olin ottanut gigantin oma asennus palvelu joka tässä oli pelastukseni vaikka gigantti yritti syyttää että itse olisin aiheuttanut. Ottakaa asennus palvelu ja varmistakaa että on todistajia paikalla kun gigantista tilatut tavarat saapuvat paikalle. joten gigantti lohja näytti kovin tyhmältä yrittäessään väittää asiakkaan tekemäksi virheeksi. Olen todella pettynyt gigantin yritykseen voittaa hinnalla millä hyvänsä vaikka olisikin heidän aiheuttamaa....

    • Anonyymi

      Macafee tietoturva aika outo 36kk sopimus eikä saa millään poikki ennen vaikka ei edes toimi 🤔

    • Anonyymi

      Gigantti on mennyt alaspäin kuin lehmän häntä. Tuotteita ei ole liikkeiden varastoissa, mutta enää ei tunne onnistuvan myöskään netistä ostaminen. Olisin juuri ostanut tavaraa muutamalla satasella, mutta kun ei niin ei.

    • Anonyymi

      Jatkuvaa tölli nuuska Heini kausia näytä vaan onko yövsmoja niin kuin pakkoajot gigantti Auvo. Kisnusi huoneita, ei tarvita poliisin g housut

    • Anonyymi

      Älä säädä Gigantti täysille enää ääntä EJ rengas omistaja huutaa takaisin tärykalvoille yökausia takaisin Haapajärvi virusturva kysyy

    • Anonyymi

      Ovat kuin Nivalan maatalous näyttelyn poistujat, kaaos, sekasorto,säntäily, ei voi alueelle mennä poliisi on tienvarressa kesä kalikkakisa Tölli Kaupunki 2023

    • Anonyymi

      Palaa takaisin kerrostalo tölli, väkivalta kohta poliisin saanto.

    • Anonyymi

      pyyhitään, mies gigantin asikas niiltä pyhitään, it tuoteet, joka virusturvan uhkakeskus 24

    • Anonyymi

      ostin gigantista television joka kävi neljä kertaa takuuaikana korjauksessa gigantti ei ottanut vastuuta vaan siirsi sen maahantuojalle palvelu skanssin myymälässä olii täysin alaarvoista voitte arvata etten mene koskaan moiseen paskafirmaan

    • Anonyymi

      Hesarissa oli artikkeli Gigantista:

      84-vuotias nainen meni ostamaan Gigantista halpaa johtoa mutta tuli ulos satoja euroja köyhempänä: ”Kuinka moni muu joutuu tällaisen kohteeksi?”
      Iäkkäälle naiselle kaupattiin Gigantin myymälässä kaksi kallista sopimusta, joihin hänelle kirjattiin tekaistu sähkö­posti­osoite. Kilpailu- ja kuluttaja­virasto kertoi äskettäin saaneensa palautetta kodin­elektroniikka­ketjun asiakas­palvelun puutteista.

      Ei mitään moraalia Gigantissa, tulevaisuudessa jätän väliin.

    • Anonyymi

      Olen asioinut vuosia vain Powerissa ja muissa liikkeissä kahden Gigantissa tapahtuneen kusetusyrityksen jälkeen. Raision ja Kaarinan Giganttien myyjät on lisäksi ylimielisiä ja kohtelevat asiakkaita halveksivasti. Lähivanhusta yritettiin kusettaa myös meillä huijaamalla kalliin ja turhan tuotteen ostoon, muka siksi kun ei halvempaa, dvd-soitin tms. tarjouksessa muka ollut. Onneksi olin mukana. Maksu oltiin otettu aiemmin muttei ollutkaan laitetta.

      Sitten ostin tietokoneen ja siihen helpdesk-palvelun jota en sitten saanut, sitä ei edes ollut olemassa, tukinumero tuuttasi ja englanniksi joku sanoi että palvelu ei käytössä. Mulle ei kerrottu etukäteen että palvelunumero menee johonkin vinkuintiaan. Ilmoitin tästä myymälään josta mulle sanottiin että saan sitten alennuksen seuraavan tuotteen hinnassa.

      Kun menin ostamaan 1 kk kuluttua pesukonetta ei mitään alennusta tippunutkaan koska mitään kansiota jossa sopimuksen piti olla ei kuulema löytynyt eikä mitään tietoja mistään muutenkaan. Ylimielinen myyjä päästi röhönaurun kun selitin että teiltä kyllä luvattiin korvata hinnassa toimittamaton palvelu. Tyyppi kävi tosi ilkeäksi. Silloin sanoin että haluan puhua tavaratalon johtajalle. Tyyppi sanoo ettei johtaja ole paikalla. Menin kassalle ja kassa soitti johtajan paikalle joka kysyi mikä hätänä. Kun selostin koko tapahtumaketjun johtaja lupasi niin suuren alennuksen kuin oli maksamani lisäpalvelu, muutaman kympin. Kysyi vielä että korvaako tämä riittävästi. Johtaja oli vielä niin kiva, että haki itse pesukoneen noutovarastosta ja nosti koneen peräkärryyn. Johtaja antoi käyntikorttinsa, ja kehotuksen ottaa suoraan yhteyttä jos saa huonoa palvelua.

      Vaikka johtajan miellyttävyys ja sivistyneisyys korjasi paljon en enää ikinä mene Giganttiin koska myyjät on Turun seudulla ainakin niin ylimielisiä, epämiellyttäviä ja rahankiilto ja bonukset silmissä yrittävät kusettaa asiakkaita näin härskisti.

    • Anonyymi

      Gigantti ei edes toimita tuotteitaan. 2 viikkoa sitten tilasin varmaan liian halvan tuotteen silikoni vuoka Airfryeriin ja muka varastolta lähtenyt vaan ei näy eikä kuulu eikä postin seurantakaan tunnista ollenkaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1868
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1808
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1791
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1577
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    10. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1125
    Aihe