Miksi kaikki feministit ovat niin saatanan rumia ?

Femakko_on_mielisairas

Ajaako rumuus feminismiin vai feminsimi rumentaa naisia vai sekä että ???

126

2734

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Femakkoliini

      Ei ihan aina pidä paikkaansa, mutta yleisesti ajatellen asia on näin.

    • Hffe3432ws

      Oisko et miehet purkaa pahaa olo "rumiin" ja aiheuttaa heissä miesvihaa myöhemmin.

      • ei.todellista

        Ei se niin mene. Rumakin feministi menisi täydestä kivasti meikattuna, pukeutuneena ja hymyilevänä baarissa valomerkin lähestyessä.


      • Olet_oikeassa_

        siinä että olet mielisairas paskaloinen.


      • Ei_se_mee_noin
        ei.todellista kirjoitti:

        Ei se niin mene. Rumakin feministi menisi täydestä kivasti meikattuna, pukeutuneena ja hymyilevänä baarissa valomerkin lähestyessä.

        sillä kaikki feministit ovat lesboja...


      • suosittelen.kaikille

      • ghghtygh
        ei.todellista kirjoitti:

        Ei se niin mene. Rumakin feministi menisi täydestä kivasti meikattuna, pukeutuneena ja hymyilevänä baarissa valomerkin lähestyessä.

        Rumaa naista miehet kohtelevat törkeästi. Ja monia kauniitakin naisia miehet kohtelevat törkeästi. Mies näkee naisen vain reikänä ja se ajaa naiset feminismiin. Jos ihmisiä kohdeltaisiin ihmisinä, ei feminismiä tarvittaisi.


      • näääinon
        ei.todellista kirjoitti:

        Ei se niin mene. Rumakin feministi menisi täydestä kivasti meikattuna, pukeutuneena ja hymyilevänä baarissa valomerkin lähestyessä.

        Kyllä kyllä, ravintolaillan jälkeen nakkarin jonossa, R Meriläinenkin näyttäisi komealle


    • itse.näin

      Valehtelua. Olen nähnyt kauniin feministin. Hän oli baarissa Mustanaamion, Batmanin ja Viisaan Insinöörin kanssa.

      • itse.näin

        Itse siis olin viereisessä pöydässä raittiin basistin ja Sillanpään tyttöystävän kanssa.


    • mirrormirroronthewall

      miksi kaikki homososiaaliset miehet, jotka eivät kestä feminismiä ovat rumia ainakin sisäisesti?

      • siksi.koska

        Feministin mielestä aivan tavallinen suomalainen mies on sisäisesti ja ulkoisesti ruma hirviö, joka pitäisi hävittää maan päältä.


      • Rudel

        Jep, femakot on aina raatelemassa suomi miestä kuin hyeenat, mut matuille eivät uskalla sanoa mitään kun tulee lättyyn heti niiltä!


    • flodencee

      No koska sinä ollet kaunista rekkalesboa nähny edes mielisairaalan osastonhoitajana.

      • utelias.kun.olen

        Mitä töitä rekkalesbot yleensä tekevät? Rekkalesbonimityshän viittaa pukeutumistyyliin, ei ammattiin.


    • dfgsdfg

      Rumat tai muuten katkerat naiset ovat feminismin käyttövoima.

    • Femakko_Analysoija

      Femakon kaltaisessa iljettävässä luonnon virheessä yhdistyvät sekä ulkoinen että sisäinen rumuus. Ulkoinen rumuus tulee kuitenkin ensin. Kammottavan ruma nainen ei saa huomiota miehiltä. Jos tämä nainen on itsekeskeinen, hemmoteltu ja omaa ylisuuren egon, ei nainen ymmärrä vian olevan itsessään. Sen sijaan nainen syyttää miehiä ja yhteiskuntaa.

      Tästä alkaa syvä viha miehiä ja erityisesti kauniita, menestyviä ja miehiä saavia naisia kohtaan. Ruman naisen luonne muuttuu entistäkin karseampaan suuntaan vihan kuluttaessa sen vähänkin järjen. Ruman naisen lopullinen tavoite on tehdä kaikista naisista yhtä rumia. Tähän pohjautuvat kaikki fat pride -kampanjat, meikittömyys, naisellisen pukeutumisen viha yms.

      Nainen on katkera kokemastaan puutteesta, jonka hän haluaa kostaa miehille. Tästä johtuu femakoiden heteroseksin halveksinta; miehelle antaminen on femakkopiireissä hirveä petos. Femakoiden lopullisena tavoitteena on yhteiskunta, jossa kaikki seksi on vastentahtoista homoilua ja jossa jokainen ihminen elää jatkuvassa puutteessa.

      Vastauksena alkuperäiseen kysymykseen: kyllä, feminismi johtuu enimmäkseen rumuudesta, mutta femakoiden tavoitteena on myös rumentaa naisia mahdollisimman paljon.

    • NaisetInttiin

      Naisille pakkoarmeija myöskin! Iässä:18-30v.Ei mitään etuoikeksia vaan sinne mukaan vaan ja menettämään vuoden liksa kuten miehetkin.

    • noidan.korvike

      Niillä voi pelotella tuhmia lapsia: nyt loppui riehuminen, tai feministi tulee ja vie.

      Poikalapsille voi sanoa, että feministi leikkaa kikkelin, tytöille taas voi kertoa, että feministi polttaa nukkesi.

    • päivännaurut

      Ota huomioon, että on olemassa miehiäkin jotka ovat feministejä. En puolusta, mutta artikulaatiosi tiettyä kansanryhmää kohtaa kusee täysin.

      Lienet itsekin edustuskelvoton harakan perse.

      • kaikkea.löytyy

        Onhan niitä. Oli englantilaisia natsejakin.


      • femikieltäkö

        Artikulaatio? Kansanryhmä?


      • hullunnaurua

        "Artikulaatio on ihmisen tapa ääntää sanoja." Wikipedia

        "Artikulointi tarkoittaa ääntämistä. Sanaa käytetään usein yksittäisten äänteiden muodostuksesta mutta myös puheen kokonaisuudesta, esim. ilmauksessa hyvä artikulaatio (merkityksessä 'selkeä puhe'). (Lähteet: Gummeruksen Suuri sivistyssanakirja, Jukka Korpelan Pienehkö sivistyssanakirja.)"

        Missä äännettiin jotain? Kuuletko usein ääniä pääsi sisältä?


    • dfhgd

      Samasta syystä kuin miksi pahimmat sovinistimiehetkin ovat rumia: eivät pääse osallisiksi seksuaalisen nautinnon paratiisista.

      • ihanan.karu.mies

        Valhetta taas. Sarjahukuttajakin tuomittiin muun muassa parituksesta. Naisia riitti myyntiin asti.


      • Femakoteitajua

        Olipa äärimmäisen miehiä loukkaava kommentti. Tämä on sitä seksismiä!


    • ottovuori

      femininstit rulaa ja mul on pieni peppureikä

    • Helppoarvata

      Vaikea olla arvaamatta miksi. Mutta toki jos ilmaisen tämän niin kommentti poistetaan ja minua haukutaan seksistiksi... Jos joku kuten aina haukkuu miehiä ei se ole mitään...

    • Minininini

      Ei suinkaan, kaikki feministit eivät ole rumia eivätkä lesboja. Kannattaa tutkia asian laitaa tarkemmin mikäli asia oikeasti kiinnostaa ja todella luulet että kaikki feministit ovat rumia. Tiedätkö mitä feminismi tarkoittaa? Mistä tunnistat feministin? Minkä takia rumuus ajaisi feminismiin? Minkä takia se rumentaisi naisia? Katsotko vain että "tuossapa ruma nainen, se on varmasti feministi"? Tiesitkö että kaikki ruma/ikävä mitä näet muissa ihmisissä kertoo vain siitä mitä näet itse peilistä eikä mitään tästä toisesta ihmisestä? Tunnetko itse olevasi komea? Yleensä itseinho aiheuttaa moisen solvaamisen koska omaan elämäänsä tyytyväisellä ihmisellä ei ole siihen tarvetta. On hyvä löytää itseinhon lähde ja sitten miettiä uudelleen onko tämmöiset kysymykset tarpeellisia ja faktat kannattaa myös selvittää. On toki äärifeministejä mutta se on vain pieni määrä maailman kaikista feministeistä, ja kaikki arvot eivät aina välttämättä kulje ihan käsikädessä, siihen pätee sama kuin uskonnoissakin tai dieeteissä, ääripäähän vietynä se tekee vain tuhoa.

    • Testosteroni_Suodatin

      Tässä nykyajassa on murroskausi meneillään jossa aktiivit ja populistit nousee pintaan. Oman kokemuksen perusteella yksi feministi voi pilata hienosti koko hauskan illan koska yleensä tämä aktiivisuus johtuu huumoritajun ja pelisilmän puutteesta jossa hame määrittää missä menee raja. Reilua puolenkymmentä tuttava pariskuntaa kyllä johtaa nainen, siitä ei ole mitään epäselvyyttä, vallankäyttöä ja alistamista lasten kautta, ei ehkä rajua mutta jatkuvaa huomion hakua ja kyttäämistä. Ilmeisesti suomessa on kovakoodattu naiseen Minna Cuntin ajatukset 150 vuoden takaa että mies on demoni joka pitää taltuttaa ja joka on alistanut naisia vuosituhannet. Feminismi itsessään on ihan turhaa saivartelua naisen eurosta tai esineellistämisestä. Rumuudesta en tiedä mutta usein se kulkee aktiivisimpien kohdalla "ei minun tarvitse miellyttää miehiä" teemalla. Omasta mielestä no voisit edes näyttää naiselta koska pitää miehenkin käydä parturissa ja olla perus-siisti ulkonäöltään. Toisekseen kaksinaismoraalinen pukeutuminen voi kirvoittaa seksistisiä lauseita jos nainen on kaunis ja tuo sen esille, toki sitä ei saisi huomioida eikä tuoda ääneen julki. Rintaliivien polttajat on taasen päästään vialla ja näitä ei tavata kuin tasa-arvoisissa maissa joka on taas vastareaktio. Eläkää ihmiksi!

    • otsikko-onanoija

      väill tulee niinku mieleen, et onkohan nettidemokratia oikein? hyi mua!

    • Feministi_i

      Minun tuntemani kaikki feministit ovat kauniita.

      Sen sijaan kaikki tuntemani sovinistit ovat lihavia, vaaleanpunaisia rumiluksia, jotka haisevat viikonvanhalle hielle ja piereskelevät.

    • TosielämänLaraCroft

      Mielstäni feministit haluavat paeta ulkonäkökeskeisyyttä, mihin perustuu itsensä rumentaminen. Ja sama pätee ylipainoon. Tätä yrittänyt selittää antifeministeille, koska minua, Modesty Blaise/Lara Croft-tyyppistä naista on haukuttu feministiksi vain sen takia, koska treenaan, olen opetellut puolustautumaan jne. Feministit ovat kuitenkin haukkuneet nuita ihailemiani fiktiivisiä naishahmoja liian seksikkäiksi ja sekstisiksi isojen tissien takia. Feministille vahva nainen on lihava ja sinitukkainen, ei lihaksikas nainen ase kädessä. Vai pitikö antifeministi naisen olla avuton, heikko ja ammatiltaan sisar hento valkoinen? Minua itseäni ällöttää "Naista pitää suojella ja kohdella kuin herkintä astiaa", siis itsessäni, en muissa, ei se vain sovi mulle. Valitettavasti en itse ole sitä, vaan melkein 180 cm amatsoni. Ei nuo feministitkään tykkää minusta mitä on tullut keskusteltua heidän kanssa.

      • Häkkimies

        Olet monessa kohdassa oikeassa mutta virhekäsityksesi siitä, että miehet haluaa hissukan on se mihin tartun. Miehet haluavat vahvan ja toimeliaan vaimon joka tarvittaessa pystyy puolustamaan perhettä aka lapsia, miehen ollessa poissa. Jokainen kamppailu-urheilija tajuaa, että edes huippuunsa treenattu nainen ei pärjää tavalliselle vähänkään haavistoa rivakammalle miehelle ottelussa. Syy on yksinkertaisesti lihasmassassa ja anatomiassa. Mies arvostaa Lara Croft naisissa sekä Justiinoissa korvien väliä ja naarasleijonamaista uhrautuvuutta tosipaikan edessä. Feministit ovat miehen arvoasteikossa samalla tasolla kuin miehekkeet. Toivottavasti osasin selittää. Kauan super heavy weightissä touhunneena tiedän miesten ja naisten kyvyt ja niiden suuren eron. Arvostan jokaista oikeaa naarasleijonaa, oli sitten Lara Croft tai Justiina mutten avuttomuuttaan huomiovärisessä tukassa huutavia olentoja.


    • Heh, perus feministi: 170 pitkä, 170 levee ja painaa 170! Ja lyhyet hiukset ja huomioväri päässä.

    • jayjayyy

      Aikamoisia yleistyksiä täällä viljellään...
      Henkilön ideologisia näkemyksiä voi kokemukseni mukaan määritellä ulkoisten tekijöiden perusteella varsin heikosti. Feministejä on erilaisia ja feminismi pitää sisällään toisistaan poikkeavia, ulkoiseen olemukseen eri tavoin suhtautuvia suuntauksia, mikä ennaltaan mutkistaa asiaa.
      Kannatta vähän perehtyä asiaan, ennenn kuin rupeaa viljelemään yleistyksiä tyyliin "feministit ovayt ylipainoisia rekkalesboja", jo ihan oman uskottavuutensakin vuoksi.
      Lyhyesti: Feminismi ei näy (välttämättä) ulospäin, koska feminismin ideana on ainakin osaksi luopua naista rajoittavista ulkoisista määritelmistä (mikä lopulta luo uusia mahdollisuuksia myös miesten itseilmaisulle).
      Esim. Laura Gustafsson on vahvasti feministinen kirjailija, mutta ei todellakaan edusta feministeistä muodostettua stereotypiaa.

      Voi olla, että puhun seinille, mutta näin kuitenkin asiakseni kommentoida, kun jengi tuntuu olevan niin pahasti hukassa.

      T. Mies

      • Häkkimies

        Kerropa jayjayy Mies. Mitä ovat nämä kaipaamasi " mikä lopulta luo uusia mahdollisuuksia myös miesten itseilmaisulle"? Eikö luonnollinen metsuripaitainen riski työmies ole ideaali suvunjatkaja? Mitä tavoittelet? Oletan tietäväni, että peitellysti ihannoit luciferiaanista femiinimpää miestyyppiä? Menikö oikein? Eli homompaa suomeksi. Feministit haluaisivat homomman yhteiskunnan koska siellä heidän oma sopeutumattomuutensa olisi enemmän hyväksyttyä. Homoa on helppo ohjailla mutta umpiheteroa isoa karjua ei piipitys liikuta.
        Suosittelen jättämään kirjoittamatta isolla M-kirjaimella sana mies seuraavaan viestiin.


    • femakko.ON.ruma

      Kyllä femakko on pääsääntöisesti sellainen nainen, joka on kokenut hyljeksintää tavalla tai toisella, on huonoitsetunto, ei kestä katsoa peilikuvaansa jne. Niillehän femakkoilu, suvakkeilu yms. tulee kuin tilauksesta. Siinä porukassa heidän uhriutumisensa palkitaan ja voivat olla ruma ällöttävä itsensä.

    • Vanhempi.ukko.mies

      Ei kaikki niistä ole rumia. TV:ssä oli yksi kaunis feministi.

    • näinsevaanmenee

      Koska pohjimmiltaan feminismi kumpuaa rumien naisten kateudesta ja katkeruudesta kauniimpia sisariaan kohtaan.

      Kauniilla naisella ei ole tarvetta olla feministi, elämä hymyilee muutenkin. Ulkonäkö on etu niin parisuhde- kuin työmarkkinoillakin.

    • feminatsismi.haisee
      • Anonyymi

        Olisipa ollut kiva nähdä millä ed. kirjoittaja perusteli väitteen: "Raiskaus on myös feminismin hedelmiä - joka kahdeksas ruotsalainen nainen tullaan raiskaamaan mutta se voi pian muuttua pahemmaksi."

        Blogikirjoitus ei ole enää nähtävillä.

        Feminismi on koko olemassaolonsa ajan vaatinut naisten seksuaalista itsemääräämisoikeutta. Miten tämä vaatimus saadaan käännettyä niin että seksuaalinen väkivalta on myös feminismin hedelmiä?


    • Anonyymi

      Todennäköisesti feministit ovat rumia, koska he piilovittuilevat miehille ulkonäöllä.

      • Anonyymi

        Itsensä tahallinen rumentaminen voi johtua melkein mistä tahansa syystä. Kauneus on tietenkin katsojan silmässä. Mutta on olemassa kuitenkin vallitsevia käsityksiä mm. siitä mikä on seksuaalisesti vetovoimaista ja mikä ei.

        Joillekin naisille itsensä tahallinen rumentaminen, eli epäseksuaaliseksi laittautuminen, on eräänlainen länsimaisen naisen burka. Sillä yritetään välttää ei- toivotun seksuaalisen kiinnostuksen kohteeksi joutuminen. Länsimaissakin on paljon tyttöjä ja naisia jotka ovat kokeneet seksuaalista häirintää ja ahdistelua, sekä suoranaista seksuaalista väkivaltaa.

        Joskus voi olla niin että nainen päättää tehdä ulkoisesta olemuksestaan ja käytöksestään mahdollisimman epäseksuaalista, jotta saisi olla rauhassa. Ulkonäkökommentoinnistahan nainen ei siinäkään tilanteessa pääse eroon. Tytön ja naisen ulkoinen olemus on joka tapauksessa pakkomielteisen kriittisen kyttäämisen alla. Mutta joskus tyttö ja nainen on mieluummin negatiivisenkin ulkonäkökommentoinnin kohteena kuin seksuaalisesti imartelevan huomion kohteena. Se voi olla todella ahdistavaa.

        Varsinainen ongelma ei tietenkään tällä korjaannu. Ongelma korjaantuu vain sillä että miehet lopettavat itse seksuaalisen ahdistelun ja muun väkivallan harjoittamisen. Pitää opetella huomaamaan milloin huomio ja myös imartelu on ei- toivottua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itsensä tahallinen rumentaminen voi johtua melkein mistä tahansa syystä. Kauneus on tietenkin katsojan silmässä. Mutta on olemassa kuitenkin vallitsevia käsityksiä mm. siitä mikä on seksuaalisesti vetovoimaista ja mikä ei.

        Joillekin naisille itsensä tahallinen rumentaminen, eli epäseksuaaliseksi laittautuminen, on eräänlainen länsimaisen naisen burka. Sillä yritetään välttää ei- toivotun seksuaalisen kiinnostuksen kohteeksi joutuminen. Länsimaissakin on paljon tyttöjä ja naisia jotka ovat kokeneet seksuaalista häirintää ja ahdistelua, sekä suoranaista seksuaalista väkivaltaa.

        Joskus voi olla niin että nainen päättää tehdä ulkoisesta olemuksestaan ja käytöksestään mahdollisimman epäseksuaalista, jotta saisi olla rauhassa. Ulkonäkökommentoinnistahan nainen ei siinäkään tilanteessa pääse eroon. Tytön ja naisen ulkoinen olemus on joka tapauksessa pakkomielteisen kriittisen kyttäämisen alla. Mutta joskus tyttö ja nainen on mieluummin negatiivisenkin ulkonäkökommentoinnin kohteena kuin seksuaalisesti imartelevan huomion kohteena. Se voi olla todella ahdistavaa.

        Varsinainen ongelma ei tietenkään tällä korjaannu. Ongelma korjaantuu vain sillä että miehet lopettavat itse seksuaalisen ahdistelun ja muun väkivallan harjoittamisen. Pitää opetella huomaamaan milloin huomio ja myös imartelu on ei- toivottua.

        Voisiko olla kuitenkin niin, että feministi ajattelee olevansa enemmän uskottava, kun on ruma ja kovaääninen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisiko olla kuitenkin niin, että feministi ajattelee olevansa enemmän uskottava, kun on ruma ja kovaääninen?

        Voihan sekin joidenkin kohdalla pitää paikkaansa. Mitä siitä?

        Tarja Halonen sanoi jossakin haastattelussa että hänelle on poliittisella uralla ollut etua siitä ettei hän ole edustanut perinteistä naiskauneusihannetta. Ei sillä että Halonen olisi ruma, mutta helpompi varmaan on menneisyydessä ollut naisen menestyä urallaan jos hän on androgyynimpi kuin Pamela Anderson. Uranaisten pukeutuminen yleensä imitoi miesten pukeutumista. Toisin sanoen feminiiniset piirteet yritetään neutraloida jos halutaan olla vakavasti otettava uralla.

        Voi toki olla mahdollista myös että jotkut naiset harrastavat ulkonäöllä miehille vittuilua. Ulkonäkövittuilijoillakin lienee omat motiivinsa.


    • Anonyymi

      Se on kyllä totta ne todella rumia naisia on ollut huonoa tuuria mies rintamalla sit on hyvä syy ruveta syyttämään valkoisia miehiä sit toinen asia minkä olen huomannut nää feministi suvakki naiset jotka kulkee mustan miehen kanssa ne on aivan hirveitä valaita todella lihavia naisia mitä esim kadulla tai kaupassa näkee naisen mustan miehen kanssa ne on kaiken puolin todella rumia naisia eivät ole ikinään pärjänneet suomalaisten miesten rintamalla ainut vaihto ehto on sit ottaa musta mies kun kukaan täys järkinen mies ei koske tikulla näihin naisiin sit huudetaan tätä kehon positiivisyyttä kun ollaan tonni keijuja ja nää huutajat on just näitä suvakki läski naisia pään sääntösesti 99 prosenttia Ite olen tähän kiinnittänyt huomiota monien vuosien aikana sit kaunis hyvässä kunnossa oleva nainen ei todellakaan huutele näitä eikäne ole mitään suvakki mies vihaajia että on tässä vähän omituinen tilanne kun miettii ihan maalaisjärjellä näitä feministi suvakki naisia ei voi muuta kun nauraa

      • Anonyymi

        No olipa taas kömpelö provoyritelmä. 🤦 Luuletko tosiaan että tuo ripuli menee täydestä? Ettet muka ole koskaan kuullut pilkuista ja pisteistä kun yrität esittää kateellisia valkoista reppanaa hetero miestä?

        On otettava huomioon että ihmisen psyyke toimii ihmeellisellä tavalla. Ihmisen viehättävyys tai vastenmielisyys perustuu lukemattomiin muihinkin tekijöihin kuin ulkonäköön.

        Kauneustandardien mukaisesti kaunis ihminen alkaa näyttää visuaalisesti rumalta jos hän on tyhmä tai muutoin ärsyttävä. Minun silmissäni hyvännäköinen mies alkaa välittömästi näyttämään rumalta jos hän suunsa avatessaan alkaa puhua tiettyä murretta, on sosiaalisesti kömpelö törttöilijä, epäkohtelias tai muuten vaikuttaa älyllisesti hitaalta.

        Toisaalta tusinanaama tai kauneusihanteiden mukaan ruma voi alkaa näyttämään visuaalisesti kauniilta jos hänellä on muita ominaispiirteitä jotka tekevät hänestä sympaattisen tai vetovoimaisen. Hetki sitten kaupassa käydessäni oli kolmen nuoren hyvännäköisen naisen kopla menossa ilmeisesti viettämään iltaa. Räpsyripset, huulitäytteet ja ammattilainen meikki sekä luksusvaatteet eivät pelastaneet tilannetta kun ihmiset ärsyyntyivät heidän käytöksestään. Ulkoinen viehätysvoima katoaa kuin pieru saharaan siinä kohtaa kun tönitään muita ja pidetään helvetinmoista meteliä itsestä. Tyttö tahtoo filettä menkää pois tieltä. He tuskin olivat feministejä. Epäilen että pikemminkin edustivat tätä kaikkialle ilmaantunutta itsetunto- ongelmaista idioottia ihmislajia joka luulee että nyt kun on oikeistohallitus on hyvätuloisen pissiksen aika näyttää taivaan merkit köyhille ja elämöidä kaikkialla omaa hyväosaisuuttaan häpeilemättä. Jos joku ärsyyntyy ne on vaan kateellisia.

        Hyvännäköiset mimmit alkoivat näyttää visuaalisesti rumilta ja nuoria viriilejä miespuolisia vartijoita myöten naamat alkoivat olla norsunvitulla. Tuskin kokivat näitä nuoria naisia edes koomisina saati pantavina ihan vain pistävä-äänisen itsekkään mylvintänsä vuoksi.

        Se mitä kauneutta tai rumuutta ihminen toisissa ihmisissä näkee myöskin visuaalisesti on todellakin monen tekijän summa. Se ei ole mikään myytti. Jokainen voi itse testata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No olipa taas kömpelö provoyritelmä. 🤦 Luuletko tosiaan että tuo ripuli menee täydestä? Ettet muka ole koskaan kuullut pilkuista ja pisteistä kun yrität esittää kateellisia valkoista reppanaa hetero miestä?

        On otettava huomioon että ihmisen psyyke toimii ihmeellisellä tavalla. Ihmisen viehättävyys tai vastenmielisyys perustuu lukemattomiin muihinkin tekijöihin kuin ulkonäköön.

        Kauneustandardien mukaisesti kaunis ihminen alkaa näyttää visuaalisesti rumalta jos hän on tyhmä tai muutoin ärsyttävä. Minun silmissäni hyvännäköinen mies alkaa välittömästi näyttämään rumalta jos hän suunsa avatessaan alkaa puhua tiettyä murretta, on sosiaalisesti kömpelö törttöilijä, epäkohtelias tai muuten vaikuttaa älyllisesti hitaalta.

        Toisaalta tusinanaama tai kauneusihanteiden mukaan ruma voi alkaa näyttämään visuaalisesti kauniilta jos hänellä on muita ominaispiirteitä jotka tekevät hänestä sympaattisen tai vetovoimaisen. Hetki sitten kaupassa käydessäni oli kolmen nuoren hyvännäköisen naisen kopla menossa ilmeisesti viettämään iltaa. Räpsyripset, huulitäytteet ja ammattilainen meikki sekä luksusvaatteet eivät pelastaneet tilannetta kun ihmiset ärsyyntyivät heidän käytöksestään. Ulkoinen viehätysvoima katoaa kuin pieru saharaan siinä kohtaa kun tönitään muita ja pidetään helvetinmoista meteliä itsestä. Tyttö tahtoo filettä menkää pois tieltä. He tuskin olivat feministejä. Epäilen että pikemminkin edustivat tätä kaikkialle ilmaantunutta itsetunto- ongelmaista idioottia ihmislajia joka luulee että nyt kun on oikeistohallitus on hyvätuloisen pissiksen aika näyttää taivaan merkit köyhille ja elämöidä kaikkialla omaa hyväosaisuuttaan häpeilemättä. Jos joku ärsyyntyy ne on vaan kateellisia.

        Hyvännäköiset mimmit alkoivat näyttää visuaalisesti rumilta ja nuoria viriilejä miespuolisia vartijoita myöten naamat alkoivat olla norsunvitulla. Tuskin kokivat näitä nuoria naisia edes koomisina saati pantavina ihan vain pistävä-äänisen itsekkään mylvintänsä vuoksi.

        Se mitä kauneutta tai rumuutta ihminen toisissa ihmisissä näkee myöskin visuaalisesti on todellakin monen tekijän summa. Se ei ole mikään myytti. Jokainen voi itse testata.

        Päivi Räsänen näyttää nyt ikäihmisenä kauniimmalta kuin nuorena. Stereotypiat eivät aina päde.

        Maailma muuttuu kokemuksellisesti ja myös visuaalisesti kuin muovailuvaha vain ihmisen oma mielen voimasta tällä lailla:

        https://m.youtube.com/watch?v=NMPgJEC0XZM

        Itse sain Ally Mc Beal momenttini vuosia sitten hautajaisissa kun tajusin että tyypit joita lapsena olin tottunut pitämään normaaleina ihmisinä ja katsomaan ylöspäin auktoriteetteina paljastuivatkin joksikin ihan muuksi. Tajuaminen, että olin viettänyt koko elämäni aivottomien tyhjäpäiden kanssa tajuamatta sitä, mullisti koko maailman. Aikuisten ihmisten käytös hautajaisissa oli niin uskomatonta että ilmeisesti jouduin jonkinlaiseen psykoosiin jota muut eivät huomanneet. Ihmiset ympärilläni muuttuivat animaatiohahmoiksi. Karikatyyreiksi. Siirryin johonkin piirrettyyn televisiosarjaan ja kaikki perseilijät kertakaikkiaan lakkasivat olemasta ihmisiä. Heistä puuttui - ja puuttuu edelleen - jokin olennainen ominaisuus joka tekee ihmisestä ihmisen. Eivätkä he ole koskaan sen jälkeen muuttuneet takaisin ihmisiksi. Edelleenkin he ovat sieluttomia animaatiohahmoja minulle.

        Tämä oli VISUAALINEN kokemus. Ja on edelleen.

        Se onko feministi ruma vai kaunis on suurella todennäköisyydellä sama asia. Antifeministi näkisi Marilyn Monroenkin rumana ja lihavana jos Marilyn osallistuisi johonkin feministiseen aktivismiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivi Räsänen näyttää nyt ikäihmisenä kauniimmalta kuin nuorena. Stereotypiat eivät aina päde.

        Maailma muuttuu kokemuksellisesti ja myös visuaalisesti kuin muovailuvaha vain ihmisen oma mielen voimasta tällä lailla:

        https://m.youtube.com/watch?v=NMPgJEC0XZM

        Itse sain Ally Mc Beal momenttini vuosia sitten hautajaisissa kun tajusin että tyypit joita lapsena olin tottunut pitämään normaaleina ihmisinä ja katsomaan ylöspäin auktoriteetteina paljastuivatkin joksikin ihan muuksi. Tajuaminen, että olin viettänyt koko elämäni aivottomien tyhjäpäiden kanssa tajuamatta sitä, mullisti koko maailman. Aikuisten ihmisten käytös hautajaisissa oli niin uskomatonta että ilmeisesti jouduin jonkinlaiseen psykoosiin jota muut eivät huomanneet. Ihmiset ympärilläni muuttuivat animaatiohahmoiksi. Karikatyyreiksi. Siirryin johonkin piirrettyyn televisiosarjaan ja kaikki perseilijät kertakaikkiaan lakkasivat olemasta ihmisiä. Heistä puuttui - ja puuttuu edelleen - jokin olennainen ominaisuus joka tekee ihmisestä ihmisen. Eivätkä he ole koskaan sen jälkeen muuttuneet takaisin ihmisiksi. Edelleenkin he ovat sieluttomia animaatiohahmoja minulle.

        Tämä oli VISUAALINEN kokemus. Ja on edelleen.

        Se onko feministi ruma vai kaunis on suurella todennäköisyydellä sama asia. Antifeministi näkisi Marilyn Monroenkin rumana ja lihavana jos Marilyn osallistuisi johonkin feministiseen aktivismiin.

        "Ihmiset ympärilläni muuttuivat animaatiohahmoiksi. Karikatyyreiksi. Siirryin johonkin piirrettyyn televisiosarjaan ja kaikki perseilijät kertakaikkiaan lakkasivat olemasta ihmisiä. Heistä puuttui - ja puuttuu edelleen - jokin olennainen ominaisuus joka tekee ihmisestä ihmisen. Eivätkä he ole koskaan sen jälkeen muuttuneet takaisin ihmisiksi. Edelleenkin he ovat sieluttomia animaatiohahmoja minulle.

        Tämä oli VISUAALINEN kokemus. Ja on edelleen."

        Tarkemmin ottaen näiltä animaatiohahmoiltakin suuremmalla todennäköisyydellä löytyy sielu kuin noilta kyseenomaisilta animaatiohahmo- ihmisiltä.



        https://m.youtube.com/watch?v=mbi3vr4iQTw&pp=ygUNcGluZ3Ugb2N0b3B1cw==


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivi Räsänen näyttää nyt ikäihmisenä kauniimmalta kuin nuorena. Stereotypiat eivät aina päde.

        Maailma muuttuu kokemuksellisesti ja myös visuaalisesti kuin muovailuvaha vain ihmisen oma mielen voimasta tällä lailla:

        https://m.youtube.com/watch?v=NMPgJEC0XZM

        Itse sain Ally Mc Beal momenttini vuosia sitten hautajaisissa kun tajusin että tyypit joita lapsena olin tottunut pitämään normaaleina ihmisinä ja katsomaan ylöspäin auktoriteetteina paljastuivatkin joksikin ihan muuksi. Tajuaminen, että olin viettänyt koko elämäni aivottomien tyhjäpäiden kanssa tajuamatta sitä, mullisti koko maailman. Aikuisten ihmisten käytös hautajaisissa oli niin uskomatonta että ilmeisesti jouduin jonkinlaiseen psykoosiin jota muut eivät huomanneet. Ihmiset ympärilläni muuttuivat animaatiohahmoiksi. Karikatyyreiksi. Siirryin johonkin piirrettyyn televisiosarjaan ja kaikki perseilijät kertakaikkiaan lakkasivat olemasta ihmisiä. Heistä puuttui - ja puuttuu edelleen - jokin olennainen ominaisuus joka tekee ihmisestä ihmisen. Eivätkä he ole koskaan sen jälkeen muuttuneet takaisin ihmisiksi. Edelleenkin he ovat sieluttomia animaatiohahmoja minulle.

        Tämä oli VISUAALINEN kokemus. Ja on edelleen.

        Se onko feministi ruma vai kaunis on suurella todennäköisyydellä sama asia. Antifeministi näkisi Marilyn Monroenkin rumana ja lihavana jos Marilyn osallistuisi johonkin feministiseen aktivismiin.

        Ally Mac Beal on näyttelijänä ja naisena juuri sellainen jonka näköinen haluaisin itse ehdottomasti olla; hoikka ja kaunis, todella kaunis ja samalla hyvin , herkän näköinen ei mikään kovaksi keitetty pornotähti.
        Ja antifemisti todellakin näkisi Marilyn Monroen rumana, se on totta vaikka hänhän oli hyvin kaunis. En silti haluaisi olla kuin hän koska se herättäisi liikaa huomiota ja joutuisin todennäköisesti kärsimään sen kauneuden seurauksista. Nsisten jamiesten suunnattomasta kateudesta , ja vihamielisyydestä ja miesten tuijotuksesta ja lähentely yrityksista , huoritteluista, vihasta jne.


      • Anonyymi

        Jaha sitä on luettu joitain julkaisuja taas. Lehteä en muista , oisko Aviisi, mutta siinä oli haaastateltu naisia jotka olivat päätyneet serustelemaan tummaihoisten kanssa. Ja samalla esitettiintuo väite että osa naisista valitsi tumman miehen koska markkina- arvo ei riittänyt valkosille heteromiehille.
        En ylipäätään käsitä koko väitettä että naiset pakonomaisesti valitsisivatb myös kelvottoman ja toimimattoman ihmissuhteen, koska eihän parissuhde edusta enää mitään itseisarvoa.
        Yksin eläminen on lisääntynyt huimasti ja kasvattaa suosiotaan kohisten.
        Mitä feministinaisten rumuuteen tulee , usea pornotähti jotka nyt edustavat naiskauneuden ilmentymää, ovat ilmaisseet olevansa femisistejä. Joten väitteesi ei siis päde.

        Samoin monet kauniit naiset kuten Sanna Marin on ilmaissut olevansa feministi.
        Missä se rumuus näkyy muusllakuin sinun valitsemissasi kohteissa.
        Jos näet ruman naisen, miesmäisen naisen, oletat heti tämän olevan ns.rekkalesbon ja feministi ja jos törmäät hyvännäköisiin naisiin, toki mieleesi ei edes tule että he voisivat olla feministejä. Silti vain näin on.
        Jopa ne yläosattomissa kuljeskelevat,hoikat nuoret naiset uimarannoilla joita ihaillen katselet voivat olla feministejä . Ulkonäkö ei kerro yhtään mitään siitä onko joku feministi vai ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaha sitä on luettu joitain julkaisuja taas. Lehteä en muista , oisko Aviisi, mutta siinä oli haaastateltu naisia jotka olivat päätyneet serustelemaan tummaihoisten kanssa. Ja samalla esitettiintuo väite että osa naisista valitsi tumman miehen koska markkina- arvo ei riittänyt valkosille heteromiehille.
        En ylipäätään käsitä koko väitettä että naiset pakonomaisesti valitsisivatb myös kelvottoman ja toimimattoman ihmissuhteen, koska eihän parissuhde edusta enää mitään itseisarvoa.
        Yksin eläminen on lisääntynyt huimasti ja kasvattaa suosiotaan kohisten.
        Mitä feministinaisten rumuuteen tulee , usea pornotähti jotka nyt edustavat naiskauneuden ilmentymää, ovat ilmaisseet olevansa femisistejä. Joten väitteesi ei siis päde.

        Samoin monet kauniit naiset kuten Sanna Marin on ilmaissut olevansa feministi.
        Missä se rumuus näkyy muusllakuin sinun valitsemissasi kohteissa.
        Jos näet ruman naisen, miesmäisen naisen, oletat heti tämän olevan ns.rekkalesbon ja feministi ja jos törmäät hyvännäköisiin naisiin, toki mieleesi ei edes tule että he voisivat olla feministejä. Silti vain näin on.
        Jopa ne yläosattomissa kuljeskelevat,hoikat nuoret naiset uimarannoilla joita ihaillen katselet voivat olla feministejä . Ulkonäkö ei kerro yhtään mitään siitä onko joku feministi vai ei.

        Kenenkään ulkonäkö ei ole juuri sinua varten olemassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenenkään ulkonäkö ei ole juuri sinua varten olemassa.

        Käsitys että kaikki naiset koko ajan haluavat palautetta ulkonäöstään oli se imartelevaa tai kritisoivaa on ylimielistä. Miten joku voi edes olla niin tyhmä että uskoo kaikkien naisten joko ajan pohtivan mitä mieltä joku random pelle on toisten ulkonäöstä? Kauanko tätäkin pitää toistaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käsitys että kaikki naiset koko ajan haluavat palautetta ulkonäöstään oli se imartelevaa tai kritisoivaa on ylimielistä. Miten joku voi edes olla niin tyhmä että uskoo kaikkien naisten joko ajan pohtivan mitä mieltä joku random pelle on toisten ulkonäöstä? Kauanko tätäkin pitää toistaa?

        Aivan. Vain itseään varten naiset laittavat kauniimmaksi muokattuja kuviaan someen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan. Vain itseään varten naiset laittavat kauniimmaksi muokattuja kuviaan someen.

        Kaikki naiset?

        Aivanko kaikki?

        Kuvien someen poistaamisen pääasiallisena motiivina on raha. Joko se että sillä lailla nykyään tienataan rahaa, tai sitten se että sillä lailla yritetään tienata rahaa. Ei se, että haetaan juuri nimenomaan sinun tai jonkun kammottavan peräjorman mielipidettä että mitä mieltä olette naisen ulkonäöstä, saati hyväksyntää.

        Kun nainen kävelee kadulla laittautuneena, voit olla varma ettei hän ole laittautunut juuri nimenomaan sinua varten.

        Ja kun nainen ei miellytä juuri sinun silmääsi, hän ei ole rumentanut itseään suuri nimenomaan sinua varten. Toki jotkut rumentavat itseään koska haluavat olla rauhassa ei- toivotuilta lähentely- yrityksiltäsi ja tautisilta lipeviltä imarteluiltasi. Mutta tunnetusti itsensä rumentaminenkaan ei suojaa naisia koska miehelle nainen on kävelevä ruumis jonka ulkoiseen olemukseen kenellä tahansa katsotaan olevan lupa kajota, ei mitään muuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki naiset?

        Aivanko kaikki?

        Kuvien someen poistaamisen pääasiallisena motiivina on raha. Joko se että sillä lailla nykyään tienataan rahaa, tai sitten se että sillä lailla yritetään tienata rahaa. Ei se, että haetaan juuri nimenomaan sinun tai jonkun kammottavan peräjorman mielipidettä että mitä mieltä olette naisen ulkonäöstä, saati hyväksyntää.

        Kun nainen kävelee kadulla laittautuneena, voit olla varma ettei hän ole laittautunut juuri nimenomaan sinua varten.

        Ja kun nainen ei miellytä juuri sinun silmääsi, hän ei ole rumentanut itseään suuri nimenomaan sinua varten. Toki jotkut rumentavat itseään koska haluavat olla rauhassa ei- toivotuilta lähentely- yrityksiltäsi ja tautisilta lipeviltä imarteluiltasi. Mutta tunnetusti itsensä rumentaminenkaan ei suojaa naisia koska miehelle nainen on kävelevä ruumis jonka ulkoiseen olemukseen kenellä tahansa katsotaan olevan lupa kajota, ei mitään muuta.

        Tietenkin kadulla kävelevä nainen on laittautunut vain itseään varten. Enhän muuta väittänytkään.

        Kun nainen vetää leggingsit ylös siten, että kamelinvarvas näkyy, tekee hän sen vain itseään varten, vaikka ei itse varvastaan näekään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki naiset?

        Aivanko kaikki?

        Kuvien someen poistaamisen pääasiallisena motiivina on raha. Joko se että sillä lailla nykyään tienataan rahaa, tai sitten se että sillä lailla yritetään tienata rahaa. Ei se, että haetaan juuri nimenomaan sinun tai jonkun kammottavan peräjorman mielipidettä että mitä mieltä olette naisen ulkonäöstä, saati hyväksyntää.

        Kun nainen kävelee kadulla laittautuneena, voit olla varma ettei hän ole laittautunut juuri nimenomaan sinua varten.

        Ja kun nainen ei miellytä juuri sinun silmääsi, hän ei ole rumentanut itseään suuri nimenomaan sinua varten. Toki jotkut rumentavat itseään koska haluavat olla rauhassa ei- toivotuilta lähentely- yrityksiltäsi ja tautisilta lipeviltä imarteluiltasi. Mutta tunnetusti itsensä rumentaminenkaan ei suojaa naisia koska miehelle nainen on kävelevä ruumis jonka ulkoiseen olemukseen kenellä tahansa katsotaan olevan lupa kajota, ei mitään muuta.

        Saako Tinderistäkin rahaa? Vai vain vahvistusta omalle suunnattomalle itserakkaudelleen tautisen lipevillä tykkäyksillä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietenkin kadulla kävelevä nainen on laittautunut vain itseään varten. Enhän muuta väittänytkään.

        Kun nainen vetää leggingsit ylös siten, että kamelinvarvas näkyy, tekee hän sen vain itseään varten, vaikka ei itse varvastaan näekään.

        Ketä varten hän on laittautunut mielestäsi?

        Juuri sinuako?

        Laittaudutko itse joka päivä aivan kaikkia vastaan tulevia ihmisiä varten kerjätäksesi mielipiteitä ulkonäöstäsi ja hyväksyntää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saako Tinderistäkin rahaa? Vai vain vahvistusta omalle suunnattomalle itserakkaudelleen tautisen lipevillä tykkäyksillä?

        Tinder on deittisovellus jonne mennään hakemaan deittikumppaneita. On tarkoituksenmukaista että sellaisessa paikassa ulkonäöllä on merkitystä.

        Sovellatko myös missikisojen tarkoitusta arkielämässäsi kaikkialla? Koska missikisoja on olemassa ja missikisoihin mennään nimenomaan ulkonäöllisesti arvioitavaksi tästä seuraa että kaikki kadulla kävelevät naiset ovat missikisoissa 24/7 arvosteltavana?

        Siitä, että on olemassa nainen x joka menee tieten tahtoen tarkoituksella ulkonäöllisesti arvioitavaksi paikkaan y joka on tätä tarkoitusta varten olemassa, ei seuraa että kaikki naiset kaikkialla ovat laittautuneet arvioitavaksesi.

        On tämä ihmeellistä että tällaisia asioita pitää rautalangasta vääntää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saako Tinderistäkin rahaa? Vai vain vahvistusta omalle suunnattomalle itserakkaudelleen tautisen lipevillä tykkäyksillä?

        Koska on olemassa Tinder ja mister- kisoja laittautuvatko kaikki miehet ulos lähtiessään AIVAN KAIKKIA vastaantulevia ihmisiä varten hyvännäköiseksi?

        Spreijaat Axea kainaloon, käyt parturoimassa tukkasi siistiksi ja pistät parhaat päälle aivan kaikkia mahdollisia vastaan sattuvia tyyppejä varten kerjätäksesi heiltä ulkonäkökommenttia, hakeaksesi heidän hyväksyntäänsä koska aivan kaikkien mielipide ulkonäöstäsi kiinnostaa sinua kauheasti joka päivä? Joku vanha ruma epähygieeninen pervo homppeliäijä tulee imartelemaan heteropoikaa ja se on jokaisen heteromiehen tarkoitus ja tavoite kun lähtevät ulos?

        Ei?

        Mikä helvetti sinut saa kuvittelemaan että naiset olisivat tässä eri asia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tinder on deittisovellus jonne mennään hakemaan deittikumppaneita. On tarkoituksenmukaista että sellaisessa paikassa ulkonäöllä on merkitystä.

        Sovellatko myös missikisojen tarkoitusta arkielämässäsi kaikkialla? Koska missikisoja on olemassa ja missikisoihin mennään nimenomaan ulkonäöllisesti arvioitavaksi tästä seuraa että kaikki kadulla kävelevät naiset ovat missikisoissa 24/7 arvosteltavana?

        Siitä, että on olemassa nainen x joka menee tieten tahtoen tarkoituksella ulkonäöllisesti arvioitavaksi paikkaan y joka on tätä tarkoitusta varten olemassa, ei seuraa että kaikki naiset kaikkialla ovat laittautuneet arvioitavaksesi.

        On tämä ihmeellistä että tällaisia asioita pitää rautalangasta vääntää.

        Tinder on deittisovellus jonne mennään hakemaan deittikumppaneita tai sitten vain mennään esittelemään itseään ilman tarkoitusta tavata ketään livenä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koska on olemassa Tinder ja mister- kisoja laittautuvatko kaikki miehet ulos lähtiessään AIVAN KAIKKIA vastaantulevia ihmisiä varten hyvännäköiseksi?

        Spreijaat Axea kainaloon, käyt parturoimassa tukkasi siistiksi ja pistät parhaat päälle aivan kaikkia mahdollisia vastaan sattuvia tyyppejä varten kerjätäksesi heiltä ulkonäkökommenttia, hakeaksesi heidän hyväksyntäänsä koska aivan kaikkien mielipide ulkonäöstäsi kiinnostaa sinua kauheasti joka päivä? Joku vanha ruma epähygieeninen pervo homppeliäijä tulee imartelemaan heteropoikaa ja se on jokaisen heteromiehen tarkoitus ja tavoite kun lähtevät ulos?

        Ei?

        Mikä helvetti sinut saa kuvittelemaan että naiset olisivat tässä eri asia?

        Mikä helvetti sinut saa kuvittelemaan että naiset olisivat tässä eri asia?

        Olisiko tuo laittautumisen aste? Huulitäytteet, tekoripset, hiusten pidennykset, tiukat lateksihousut ja muut semmoiset jutut. Axe kainalossa ja puhtaat sukat on aika vaatimaton esitys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tinder on deittisovellus jonne mennään hakemaan deittikumppaneita tai sitten vain mennään esittelemään itseään ilman tarkoitusta tavata ketään livenä.

        Mitä siitä?

        Siitä seuraa mikä johtopäätös?

        Että aivan kaikki naiset kaikkialla muuallakin kuin tinderissä ovat kiinnostuneita kuulemaan mielipiteesi heidän ulkonäöstään ja oletusarvoisesti laittautuneet tai rumentaneet tahallaan itsensä nimenomaan sinua varten? Tai kaikkia mahdollisia vastaan tulevia ihmisiä varten?

        Ihmiset ovat aivan saatanan kollektivistiaivoisia vielä tänä päivänäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä helvetti sinut saa kuvittelemaan että naiset olisivat tässä eri asia?

        Olisiko tuo laittautumisen aste? Huulitäytteet, tekoripset, hiusten pidennykset, tiukat lateksihousut ja muut semmoiset jutut. Axe kainalossa ja puhtaat sukat on aika vaatimaton esitys.

        Kyllä ulkonäöstä huolehtiminen aina on ainakin osittain myös sitä, että ihminen haluaa olla tietyn näköinen tunteakseen olonsa hyväksi omissa nahoissaan. Kyllä minä spreijaan tuoksujakin ihan vain itseksenikin ollessa koska pidän tietyistä tuoksuista. Hiukset kampaan ihan vain koska on kivempi olla siisti kuin epäsiisti ihan itsekseni. Järkyttääkö tämä?

        Estetiikka on myös itseisarvo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ulkonäöstä huolehtiminen aina on ainakin osittain myös sitä, että ihminen haluaa olla tietyn näköinen tunteakseen olonsa hyväksi omissa nahoissaan. Kyllä minä spreijaan tuoksujakin ihan vain itseksenikin ollessa koska pidän tietyistä tuoksuista. Hiukset kampaan ihan vain koska on kivempi olla siisti kuin epäsiisti ihan itsekseni. Järkyttääkö tämä?

        Estetiikka on myös itseisarvo.

        Kyllä järkyttää. Vain sairaalloisen itserakas ihminen meikkaa ja parfymoi ollessaan kotona ihan itsekseen, ilman tarkoitusta lähteä minnekään.

        En minä sentään aja partaa ja laita deodoranttia, kun lähden keväällä pihan haravointiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä siitä?

        Siitä seuraa mikä johtopäätös?

        Että aivan kaikki naiset kaikkialla muuallakin kuin tinderissä ovat kiinnostuneita kuulemaan mielipiteesi heidän ulkonäöstään ja oletusarvoisesti laittautuneet tai rumentaneet tahallaan itsensä nimenomaan sinua varten? Tai kaikkia mahdollisia vastaan tulevia ihmisiä varten?

        Ihmiset ovat aivan saatanan kollektivistiaivoisia vielä tänä päivänäkin.

        En tunne tindermaailmaa, mutta eikös siellä kerätä tykkäyksiä ja nimenomaan kuvien eli ulkonäön perusteella?

        Oletusarvoisesti kuvansa sinne laittanut siis haluaa mielipiteen ulkonäöstään, tietysti mieluummin positiivisen mielipiteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kenenkään ulkonäkö ei ole juuri sinua varten olemassa.

        Oho tuli näköjään oma viesti väärään kommenttiin. Pardon me.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oho tuli näköjään oma viesti väärään kommenttiin. Pardon me.

        Oli siis tarkoitettu tuo kommentti viestiin 2024-03-09 22:19:12


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tinder on deittisovellus jonne mennään hakemaan deittikumppaneita. On tarkoituksenmukaista että sellaisessa paikassa ulkonäöllä on merkitystä.

        Sovellatko myös missikisojen tarkoitusta arkielämässäsi kaikkialla? Koska missikisoja on olemassa ja missikisoihin mennään nimenomaan ulkonäöllisesti arvioitavaksi tästä seuraa että kaikki kadulla kävelevät naiset ovat missikisoissa 24/7 arvosteltavana?

        Siitä, että on olemassa nainen x joka menee tieten tahtoen tarkoituksella ulkonäöllisesti arvioitavaksi paikkaan y joka on tätä tarkoitusta varten olemassa, ei seuraa että kaikki naiset kaikkialla ovat laittautuneet arvioitavaksesi.

        On tämä ihmeellistä että tällaisia asioita pitää rautalangasta vääntää.

        ...ei seuraa että kaikki naiset kaikkialla ovat laittautuneet arvioitavaksesi.

        Ei tietenkään. He ovat laittautuneet vain itseään varten, kuten jo niin monesti on todettu. Myös muotoilevat alusvaatteet ovat vain itseä varten, koska ne ovat niin mukavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä siitä?

        Siitä seuraa mikä johtopäätös?

        Että aivan kaikki naiset kaikkialla muuallakin kuin tinderissä ovat kiinnostuneita kuulemaan mielipiteesi heidän ulkonäöstään ja oletusarvoisesti laittautuneet tai rumentaneet tahallaan itsensä nimenomaan sinua varten? Tai kaikkia mahdollisia vastaan tulevia ihmisiä varten?

        Ihmiset ovat aivan saatanan kollektivistiaivoisia vielä tänä päivänäkin.

        Ei tietenkään kuulemaan enkä minä tietenkään mene kertomaan mielipidettäni täysin tuntemattomalle vastaantulijalle.

        Mutta onko mieleesi juolahtanut, että suuri osa naisista nauttii herättämästään huomiosta? Tissivako ei ole suinkaan esillä sattumalta ja olisi kovin ikävää, ellei sitä huomattaisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä järkyttää. Vain sairaalloisen itserakas ihminen meikkaa ja parfymoi ollessaan kotona ihan itsekseen, ilman tarkoitusta lähteä minnekään.

        En minä sentään aja partaa ja laita deodoranttia, kun lähden keväällä pihan haravointiin.

        Onko erakkona elävä ihminen mielestäsi itserakas jos pitää huolta itsestään vaikka ei tapaa muita ihmisiä lainkaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tunne tindermaailmaa, mutta eikös siellä kerätä tykkäyksiä ja nimenomaan kuvien eli ulkonäön perusteella?

        Oletusarvoisesti kuvansa sinne laittanut siis haluaa mielipiteen ulkonäöstään, tietysti mieluummin positiivisen mielipiteen.

        Kysykseesi vastattiin jo. Ole hyvä ja luen kommentit ettei meidän normaalien ihmisten tarvitse jankuttaa samoja asioita uudelleen ja uudelleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä järkyttää. Vain sairaalloisen itserakas ihminen meikkaa ja parfymoi ollessaan kotona ihan itsekseen, ilman tarkoitusta lähteä minnekään.

        En minä sentään aja partaa ja laita deodoranttia, kun lähden keväällä pihan haravointiin.

        Onko itserakkaudessa jotain vikaa?

        Kaikki tässä elämässä lähtee itsestä. Näin ollen itseakkaus on kaiken lähtökohta. Et voi rakastaa muita jos et rakasta itseäsi. Etkä voi ottaa rakkautta vastaan jos et rakasta itseäsi.

        Jokaisella tissivakoa näkyvillä pitävällä individuaalilla on omat uniikit syynsä miksi pitää tissivako näkyvillä. On kuitenkin hyvin harvinaista että on olemassa sellaisia harvinaisuuksia jotka pitävät saamastaan huomiosta aivan keneltä tahansa, vaikka siltä kammottavalta likaiselta epähygieeniseltä peräjormalta. Todennäköisimmin huomio Prad Pittiltä on kuitenkin miellyttävämpää kuin huomio joltain sauna- Heiskarilta.

        On mahdollista että tissivaolla haetaankin jonkun naapurin Merjan huomiota. Tai sitten pukeudutaan plajastavasti koska ollaan vielä keskenkasvuisia ja kaveritkin pukeutuvat samoin. Tai sitten nainen pyrkii vain ottamaan oman tilansa julkisessa tilassa itselleen tällä tavoin. Oletko tullut ajatelleeksi että jos on saanut kurvikkaat muodot niitä ei välttämättä pysty edes peittämään tehokkaasti. On mahdollista että silloin nainen alkaa protestoida oman tilansa kaventamista ja ajatusta että muotojen peittämiseen, jotka ovat tulleet pyytämättä, pitäisi kauheasti kuluttaa energiaa ennen ovesta ulos lähtemistä jotta ei herättäisi huomiota koska tyhmät miehet luulevat että naiset kasvattavat rinnat ja takapuolen juuri nimenomaan heitä varten. Ne kasvavat itse, niitä ei kasvateta. Siitä voi seurata vastareaktio, protesti, että pidetään muodot näkyvillä, ei ne teitä muita varten ole olemassa. Otetaan tila itselle.

        Tissivaon näkymiselle on yhtä monta motiivia kuin on uniikkeja tissivaon näyttäjiäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko itserakkaudessa jotain vikaa?

        Kaikki tässä elämässä lähtee itsestä. Näin ollen itseakkaus on kaiken lähtökohta. Et voi rakastaa muita jos et rakasta itseäsi. Etkä voi ottaa rakkautta vastaan jos et rakasta itseäsi.

        Jokaisella tissivakoa näkyvillä pitävällä individuaalilla on omat uniikit syynsä miksi pitää tissivako näkyvillä. On kuitenkin hyvin harvinaista että on olemassa sellaisia harvinaisuuksia jotka pitävät saamastaan huomiosta aivan keneltä tahansa, vaikka siltä kammottavalta likaiselta epähygieeniseltä peräjormalta. Todennäköisimmin huomio Prad Pittiltä on kuitenkin miellyttävämpää kuin huomio joltain sauna- Heiskarilta.

        On mahdollista että tissivaolla haetaankin jonkun naapurin Merjan huomiota. Tai sitten pukeudutaan plajastavasti koska ollaan vielä keskenkasvuisia ja kaveritkin pukeutuvat samoin. Tai sitten nainen pyrkii vain ottamaan oman tilansa julkisessa tilassa itselleen tällä tavoin. Oletko tullut ajatelleeksi että jos on saanut kurvikkaat muodot niitä ei välttämättä pysty edes peittämään tehokkaasti. On mahdollista että silloin nainen alkaa protestoida oman tilansa kaventamista ja ajatusta että muotojen peittämiseen, jotka ovat tulleet pyytämättä, pitäisi kauheasti kuluttaa energiaa ennen ovesta ulos lähtemistä jotta ei herättäisi huomiota koska tyhmät miehet luulevat että naiset kasvattavat rinnat ja takapuolen juuri nimenomaan heitä varten. Ne kasvavat itse, niitä ei kasvateta. Siitä voi seurata vastareaktio, protesti, että pidetään muodot näkyvillä, ei ne teitä muita varten ole olemassa. Otetaan tila itselle.

        Tissivaon näkymiselle on yhtä monta motiivia kuin on uniikkeja tissivaon näyttäjiäkin.

        Olet taas oikeassa. Itsekeskeisyys, itserakkaus ja feminismi ovat hienoja asioita. Hienoa, että tiedät olevasi ylempää tasoa kuin epämiellyttävä Perä-Jorma. Vielä hienompaa on, että tiedät kaikkien naisten olevan Jorea ylemmällä tasolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kysykseesi vastattiin jo. Ole hyvä ja luen kommentit ettei meidän normaalien ihmisten tarvitse jankuttaa samoja asioita uudelleen ja uudelleen.

        Mitä? Jos nyt en erehdy henkilöstä, ilmoitit olevasi kovin ulkonäkökeskeinen ja ylpeästi itserakas yksilö, et normaali ja tavis ollenkaan. Toistan siis kysymykseni: eikö silloin ole oikein, että arvio sinusta tehdään ulkonäön perusteella?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko erakkona elävä ihminen mielestäsi itserakas jos pitää huolta itsestään vaikka ei tapaa muita ihmisiä lainkaan?

        Montako erakkoa tunnet? Erakon valinta on yksinkertainen ja kurinalainen elämä erossa muista ihmisistä. Miksi perkeleessä erakko meikkaisi metsässä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet taas oikeassa. Itsekeskeisyys, itserakkaus ja feminismi ovat hienoja asioita. Hienoa, että tiedät olevasi ylempää tasoa kuin epämiellyttävä Perä-Jorma. Vielä hienompaa on, että tiedät kaikkien naisten olevan Jorea ylemmällä tasolla.

        Minkä takia ylipainoisia naisia on ok haukkua mutta peräjormaa ei saa sanoa peräjormaksi?

        Peräjorma oli muuten MTV3:n uutisankkuri Jaakko Loikkasen nimitys liittyen Jari Vilen- kohuun. Onko okei kun mies nimittelee miestä peräjormaksi mutta kauhistuttavan loukkaavaa kun naisfeministi tekee niin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä? Jos nyt en erehdy henkilöstä, ilmoitit olevasi kovin ulkonäkökeskeinen ja ylpeästi itserakas yksilö, et normaali ja tavis ollenkaan. Toistan siis kysymykseni: eikö silloin ole oikein, että arvio sinusta tehdään ulkonäön perusteella?

        Anteeksi mitä? Aikamoista soopaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkä takia ylipainoisia naisia on ok haukkua mutta peräjormaa ei saa sanoa peräjormaksi?

        Peräjorma oli muuten MTV3:n uutisankkuri Jaakko Loikkasen nimitys liittyen Jari Vilen- kohuun. Onko okei kun mies nimittelee miestä peräjormaksi mutta kauhistuttavan loukkaavaa kun naisfeministi tekee niin?

        Kuka on Jaakko Loikkanen? Kuka on Jari Vilen? Mikä kohu?

        Kaljamahoiksi meitä on aina haukuttu. Mikä vika on siiderivalaassa, joka on kaljamahamiehen naispuolinen vastine?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anteeksi mitä? Aikamoista soopaa.

        Jos pelaa ulkonäöllään, saa varautua siihen, että ulkonäköä myös arvostellaan. Näin on vanhenemisen myötä käynyt jopa Madonnalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos pelaa ulkonäöllään, saa varautua siihen, että ulkonäköä myös arvostellaan. Näin on vanhenemisen myötä käynyt jopa Madonnalle.

        Keskustellaan feministeistä jotka ovat aloittajan mukaan "saatanan rumia".

        Onko rumuuskin ulkonäöllä pelaamista?

        Oli nainen ruma kaunis tai jotain siltä väliltä hän aina "pelaa" jotain ulkonäöllään, niinkö? Onko olemassa naisia jotka ovat tämän ulkonäöllä "pelaamisen" ulkopuolella?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka on Jaakko Loikkanen? Kuka on Jari Vilen? Mikä kohu?

        Kaljamahoiksi meitä on aina haukuttu. Mikä vika on siiderivalaassa, joka on kaljamahamiehen naispuolinen vastine?

        Tupauuno ei tiedä kuka on Jari Vilen ja mikä kohu hänen ympärillään on. Ei tiedä kuka on Jaakko Loikkanen vaikka hän on yksi tunnetuimmista uutisankkureista valtamediasaa. Et taida kauheasti seurata aikaasi vai? Mitä vuosisataa nyt eletään käsityksesi mukaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustellaan feministeistä jotka ovat aloittajan mukaan "saatanan rumia".

        Onko rumuuskin ulkonäöllä pelaamista?

        Oli nainen ruma kaunis tai jotain siltä väliltä hän aina "pelaa" jotain ulkonäöllään, niinkö? Onko olemassa naisia jotka ovat tämän ulkonäöllä "pelaamisen" ulkopuolella?

        Sinulla on varmaan joku syy siihen, miksi otat rumista feministeistä puhumisen henkilökohtaisuutena.


        Normaaleille naisille tuntuu ulkonäkö olevan tärkeä. Siinä ei ole mitään vikaa. En tiedä, onko se jotain peliä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tupauuno ei tiedä kuka on Jari Vilen ja mikä kohu hänen ympärillään on. Ei tiedä kuka on Jaakko Loikkanen vaikka hän on yksi tunnetuimmista uutisankkureista valtamediasaa. Et taida kauheasti seurata aikaasi vai? Mitä vuosisataa nyt eletään käsityksesi mukaan?

        Paljastan sinulle vielä senkin, että en tiedä mitä Salkkareissa tapahtuu. Enkä halua tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustellaan feministeistä jotka ovat aloittajan mukaan "saatanan rumia".

        Onko rumuuskin ulkonäöllä pelaamista?

        Oli nainen ruma kaunis tai jotain siltä väliltä hän aina "pelaa" jotain ulkonäöllään, niinkö? Onko olemassa naisia jotka ovat tämän ulkonäöllä "pelaamisen" ulkopuolella?

        Kekusteltiin kylläkin aiheesta

        "onko itserakkaudessa jotain vikaa?"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tupauuno ei tiedä kuka on Jari Vilen ja mikä kohu hänen ympärillään on. Ei tiedä kuka on Jaakko Loikkanen vaikka hän on yksi tunnetuimmista uutisankkureista valtamediasaa. Et taida kauheasti seurata aikaasi vai? Mitä vuosisataa nyt eletään käsityksesi mukaan?

        Nyt eletään tätä vuosisataa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on varmaan joku syy siihen, miksi otat rumista feministeistä puhumisen henkilökohtaisuutena.


        Normaaleille naisille tuntuu ulkonäkö olevan tärkeä. Siinä ei ole mitään vikaa. En tiedä, onko se jotain peliä.

        Ei tässä kuule kukaan ole ottanut mitään henkilökohtaisuutena muualla kuin omissa toiveunissasi.

        Keskustelu ei koskenut kysymystä onko ulkonäkö naisille itselleen tärkeää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paljastan sinulle vielä senkin, että en tiedä mitä Salkkareissa tapahtuu. Enkä halua tietää.

        Ymmärrätkö mikä ero on fiktiivisellä television saippuasarjalla ja tosielämässä tapahtuneilla vallakäyttäjien edesottamuksilla vaikutusvaltaisissa asemissa?

        Tuleeko mitään olennaista eroa mieleen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tässä kuule kukaan ole ottanut mitään henkilökohtaisuutena muualla kuin omissa toiveunissasi.

        Keskustelu ei koskenut kysymystä onko ulkonäkö naisille itselleen tärkeää.

        Minä kylläkin toivoisin, että sinulla olisi hyvä olla, mutta ei taida toteutua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä kylläkin toivoisin, että sinulla olisi hyvä olla, mutta ei taida toteutua.

        Hienoa miten osaat keskustella menemättä koko ajan henkilökohtaisuuksiin.

        Ja sitten fantasioit että toinen ottaa kaiken henkilökohtaisuutena.

        Ei taida tulla mitään asiapohjaisesta keskustelusta kun itse pyörit koko ajan henkilökohtaisuuksissa. Ainoa tavoitteesi tässäkin "keskustelussa" on saada toinen ärtymään keinolla millä hyvänsä, niin sitten sää oot ilmeisesti mielestäsi saanut jonkun erävoiton jossain pelissä jota vain sinä itse pelaat.

        Kertakaikkiaan säälittävää. 🤦


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa miten osaat keskustella menemättä koko ajan henkilökohtaisuuksiin.

        Ja sitten fantasioit että toinen ottaa kaiken henkilökohtaisuutena.

        Ei taida tulla mitään asiapohjaisesta keskustelusta kun itse pyörit koko ajan henkilökohtaisuuksissa. Ainoa tavoitteesi tässäkin "keskustelussa" on saada toinen ärtymään keinolla millä hyvänsä, niin sitten sää oot ilmeisesti mielestäsi saanut jonkun erävoiton jossain pelissä jota vain sinä itse pelaat.

        Kertakaikkiaan säälittävää. 🤦

        Loukkaannut kun joku toivoo, että sinulla olisi hyvä olla? Aika kummallinen reaktio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärrätkö mikä ero on fiktiivisellä television saippuasarjalla ja tosielämässä tapahtuneilla vallakäyttäjien edesottamuksilla vaikutusvaltaisissa asemissa?

        Tuleeko mitään olennaista eroa mieleen?

        Hyvin ymmärrän, mutta sinun "kohusi" ja salkkarit ovat samaa sarjaa. Viihdy sinä niiden parissa ja ole ajan hermolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin ymmärrän, mutta sinun "kohusi" ja salkkarit ovat samaa sarjaa. Viihdy sinä niiden parissa ja ole ajan hermolla.

        Et edes tiedä kuka on Jari Vilen saati häneen liitettyjä kohu- uutisia, mutta sen tiedät että ne ovat samaa sarjaa Salkkareiden kanssa?

        Miten tämä yhtälö on mahdollinen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et edes tiedä kuka on Jari Vilen saati häneen liitettyjä kohu- uutisia, mutta sen tiedät että ne ovat samaa sarjaa Salkkareiden kanssa?

        Miten tämä yhtälö on mahdollinen?

        Edelleenkään en viitsi edes tarkistaa, kuka tämä Vileeni on. Jos haluan kohujuttuja, luen Seiskaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleenkään en viitsi edes tarkistaa, kuka tämä Vileeni on. Jos haluan kohujuttuja, luen Seiskaa.

        Ei toki tarvitse pitää itseään ajan tasalla mitä yhteiskunnassamme ja maailmassa tapahtuu.

        Mutta sitten et kauheasti voi louskuttaa leukojasikaan yhteiskunnallisista asioista siellä jossain hometorpassa erämaassa kaukana sivistyksestä. Et voi muodostaa mielipiteitä asioista joista et tiedä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei toki tarvitse pitää itseään ajan tasalla mitä yhteiskunnassamme ja maailmassa tapahtuu.

        Mutta sitten et kauheasti voi louskuttaa leukojasikaan yhteiskunnallisista asioista siellä jossain hometorpassa erämaassa kaukana sivistyksestä. Et voi muodostaa mielipiteitä asioista joista et tiedä mitään.

        Mistä tiedät, että tuo on jossain hometorpassa erämaassa kaukana sivistyksestä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei toki tarvitse pitää itseään ajan tasalla mitä yhteiskunnassamme ja maailmassa tapahtuu.

        Mutta sitten et kauheasti voi louskuttaa leukojasikaan yhteiskunnallisista asioista siellä jossain hometorpassa erämaassa kaukana sivistyksestä. Et voi muodostaa mielipiteitä asioista joista et tiedä mitään.

        Enemmän nyt kiinnostaa Iran-Israel maaottelu. Keskity sinä niihin kohujuttuihisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enemmän nyt kiinnostaa Iran-Israel maaottelu. Keskity sinä niihin kohujuttuihisi.

        Eikä retardi osaa navigoida edes oikealle palstalle. Onko sulla joku taluttaja siellä arjessasi ohjaamassa sinua kädestä pitäen oikeaan paikkaan että pärjäät?

        https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/sodat-ja-konfliktit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikä retardi osaa navigoida edes oikealle palstalle. Onko sulla joku taluttaja siellä arjessasi ohjaamassa sinua kädestä pitäen oikeaan paikkaan että pärjäät?

        https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/sodat-ja-konfliktit

        Miksi sinne menisin? Uutisista tuota voi seurata.

        Tämä dronetekniikka se kehittyy kovasti. Ovatko kaiken tietävät feministit alkaneet suunnitteluhommiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi sinne menisin? Uutisista tuota voi seurata.

        Tämä dronetekniikka se kehittyy kovasti. Ovatko kaiken tietävät feministit alkaneet suunnitteluhommiin?

        Tämä on feminismi- palsta.

        Jos haluat keskustella iran- Israel maaottelusta ole hyvä ja mene keskustelemaan siitä aiheesta sodat ja konfliktit foorumeille.

        Tiedätkö muuten ettei tämä ole antifeminismi- paistakaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on feminismi- palsta.

        Jos haluat keskustella iran- Israel maaottelusta ole hyvä ja mene keskustelemaan siitä aiheesta sodat ja konfliktit foorumeille.

        Tiedätkö muuten ettei tämä ole antifeminismi- paistakaan?

        Korjaus. Paistakaan - palstakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä on feminismi- palsta.

        Jos haluat keskustella iran- Israel maaottelusta ole hyvä ja mene keskustelemaan siitä aiheesta sodat ja konfliktit foorumeille.

        Tiedätkö muuten ettei tämä ole antifeminismi- paistakaan?

        Ei se haittaa. Feminismi kattaa kaikki elämänalueet ja kaikki asiat ovat feministisiä asioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tiedät, että tuo on jossain hometorpassa erämaassa kaukana sivistyksestä?

        Feministi osasi melkein vastata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Feministi osasi melkein vastata.

        Hienosti osaat takertua olennaiseen. 👍


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienosti osaat takertua olennaiseen. 👍

        Keskustelussa aika olennaista on se, että kysymyksiin vastataan. Tosin kukaan ei yllättynyt siitä, ettet osannut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienosti osaat takertua olennaiseen. 👍

        Oliko olennaista se, että maalla asuu sinua tyhmempiä yksilöitä homeisissa savupirteissään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko olennaista se, että maalla asuu sinua tyhmempiä yksilöitä homeisissa savupirteissään?

        Homeisen talon voi aina remontoida, kun osaa. Helsingissä asuva vihervasurifeministi ei kykene korjaamaan mitään.


    • Anonyymi

      Suomen miehet, ovat kouluttamattomampia kuin naiset.
      Kukaan koulutettu nainen ei enää huoli kouluttamattomia lökäpöksyjä, jotka hakevat vain kyökkkpiikoja ja hoitajia itselleen
      Kukaan itseään arvostava nainen ei miestä rupea passaamaan. Nykyisin voi tulla äidiksikin ilman avioliittoa ja lapsenhoito on monelle luontaista, mutta ei miesten.

      Saamme vielä pitkään odotetella viisaita ja tasa-arvoa kannattavia miehiä, joilla on päässään muutakin kuin hiukset.

      Parempi yksin lasten kanssa, kuin vallasta taistelua, typerien kakslahkeisten kanssa,
      suuri osa miehistä pahoinpitelee naisia ja lapsia. Suomi on yksi väkivaltaisin maa naisiin kohdistuvista väkivallanteoista.

      • Anonyymi

        Voi voi, kun sillä koulutuksella pitäisi myös saada rahaa. Korkeasti koulutettu höpötieteen maisteri herättää lähinnä sääliä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi voi, kun sillä koulutuksella pitäisi myös saada rahaa. Korkeasti koulutettu höpötieteen maisteri herättää lähinnä sääliä.

        Naistutkimuksen dosentti hankkii huonosti .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Naistutkimuksen dosentti hankkii huonosti .

        Jos hankkii ollenkaan. Valtavaa kysyntää sellaisille ei ole. Suojatyöpaikkoja toki on jonkin verran, mutta niissä jo istuvat feministit eivät paikoistaan luovu.

        Kaupan kassa on naistutkijalle hyvä ja todennäköinen vaihtoehto, mutta siinäkin vaaditaan osaamista.


    • Anonyymi

      Ilkeä jopa irvokas aate lyö leimansa kannattajaansa , kannattajat muuttuvat itsekkin ilkeän näköisiksi .

    • naisiin ei voi luottaa

    • Anonyymi

      Minun mielestäni on täysin väärin sanoa, että kaikki feministit olisivat rumia. Eivät ole. Eikä naisen ulkonäöstä voi päätellä, onko tämä feministi vai ei. Ja esimerkiksi viime eduskuntavaalien alla olleessa pienpuolueiden vaaliväittelyssä feminististä puoluetta edustanut tyttö oli hyvinkin söpö.

      • Anonyymi

        Söpöstä tytöstä kasvaa feministien ohjauksessa ruma ja kiivas hirviö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Söpöstä tytöstä kasvaa feministien ohjauksessa ruma ja kiivas hirviö.

        Kyllä Emilia on oikein nätti edelleen.


    • Anonyymi

      Varmaan rumuus johtaa feminismiin ja lesbouteen. Katkeruus kumpuaa miesten oksennusreflekseistä treffeillä.

      • Anonyymi

        Rumakin voi olla ihan mukava ja normaali ihminen, kunhan ei ole feministi.


    • Anonyymi

      Tiedän monta Vasemmistoliiton feministiä, jotka ovat kauniita ja älykkäitä.

      • Anonyymi

        Huumori on aina paikallaan piristämään tällaista vakavanikävää palstaa.


    • Anonyymi

      Jo Vasemmistoliiton kansanedustajissa on monta kaunista feministiä,
      kuten Li Andersson, Veronika Honkasalo, Mai Kivelä, Anna Kontula, Minja Koskela, Aino-Kaisa Pekonen ja Hanna Sarkkinen.

      • Anonyymi

        Ihan pantavia, kyllä.


    • Anonyymi

      Ihan sen takia ettet sinä lisääntyisi, koska et kelpaa kauniille naisille nin jäljelle jää runat joitaet halua eivätkä he myöskään halua sinua. . Näin luonnonvalintakarsii huonon miesaineksen pois, kiitos siitä ! .

      • Anonyymi

        Uskomme kyllä, että tiedät, etteivät rumat naiset halua tuota.


      • Anonyymi

        Hyvä, ettei vasemmistoaines lisäänny.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe