Naisten seksiturismi

hyihelvetti

Kun Anneli matkasi ensi kerran Alanyaan, hän oli naimisissa. Hotellilla kohtalo iski kiinni - ja tarjoutui matkaoppaaksi. Jokin Annelissa värähti, kun hän kohtasi 27 vuotta nuoremman turkkilaismiehen. Entinen elämä sai jäädä.

Miss ya

Mehunmyyjä Muhammad varoittaa rannan bumstereista, joilla ei ole muuta tekemistä kuin yrittää päästä turistien oppaaksi.

- Ne etsivät vain seksiä ja elättäjää. Minulla on oma bisnes, enkä myy vartaloani riisisäkistä.

- Olen lopettanut suhteen suomalaisnaiseen. Suomalaiset ovat lomansa yhden miehen kanssa ja kun tulevat seuraavan kerran, ottavat uuden.

- Minä haluan muuta. Rakkautta. Sydämeni kertoo, että me kuulumme yhteen.

Sanon, etten halua kaukorakkautta. Muhammad olisi onnellinen yhdestäkin vuotuisesta viikosta.

Erehdyn antamaan kännykkänumeroni yhdelle rantapojista, Alille. Tunnin kuluttua alkaa tekstiviestitulva, joka ei laannu, vaikka kirjoitan, etten ole kiinnostunut parikymppisistä miehistä.

"i hope we giv each other d chance of knowin each other.ur very special in my life.cant get u out of ny head.miss ya" (toivon että voimme antaa toisillemme mahdollisuuden tutustua toisiimme. olet hyvin erityinen elämässäni.en saa sinua mielestäni.kaipaan sinua).


Ei hetken rauhaa

Hotellin työntekijät ovat kiusallisimpia. Ole ystävällinen, ja he tulevat kolkuttelemaan ovelle. Saamme kutsuja erilaisiin bileisiin. Meidän oletetaan tietävän, että laskun maksajina olisimme me.

Neljäntenä päivänämme hotellialueelta poistuminen vaatii hermoja. Ihailijoiden parivaljakot ovat loputtomat. Kaikki tietävät, että meillä on vain kolme päivää jäljellä. Sitä tuntuu paikallisten miesten olevan vaikea ymmärtää.

56

1433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AnneliOnnellinen

      Kirjoitit juuri tuossa monta syytä miksi olet minun x.

      • 3838658

        Terve ihminen nukkuu tuohon aikaan yöstä!


      • Aamuvirkku88
        3838658 kirjoitti:

        Terve ihminen nukkuu tuohon aikaan yöstä!

        Iso osa terveistä ihmisistä menee goisiin klo 20 ja herää klo 03.


      • AnneliOnnellinen

        Täyskuu ja panetti, sekä aamuvirkku.

        Terveillä ihmisillä ei ole numeronimimerkkejä.


      • 325223523523

        Miksi miehesi pitäisi olla täydellinen? Millä oikeudella vaadit sitä toiselta? Katse peiliin vain, niin huomaat itsekin mitä tarkoitan. Epäsiisti, lihava, alkoholisoitunut, nikotiiniriippuvainen, legginssit jalassa ja mahdollissti myös farkkuminihame, huono vittuinen. Ota tuosta poittisi ja mieti mitä sinulla on oikeus vaatia.


    • Mervi49

      Suomimies on huono sängyssä ja varustus on yleensä luokkaa pikkupoika.
      Siksi käyn 3 kertaa vuodessa Turkissa.
      Siellä miehet on MIEHIÄ, eikä collegehousuissa nenäänsä kaivavia reppanoita

      • muniaraapivia

        "nenäänsä kaivavia reppanoita" mutta muniaan kaivavia ylimielisiä kollia on turkinpojat. Suomimies on parempi sängyssä ja varustus on miehen ei pikkupojan .


      • TeroJaJorma

        Meidän isällä on suurempi kulli kuin teidän isällä.


      • MehmetJaÖmer

        Meidän isä saa enemmän torttua kuin teidän isä!


      • lasiöljy

        Kysykää äidiltä meidän isä on teidän isä,se pelle joka teillä asuu on tuhkamuna


    • PimpanTappi

      Emätinpuikkojen tahraavaa vaikutusta voidaan minimoida jättämällä pikkuhousut pois.
      Niitä ei kesäisen Alanyan huumaavassa lämmössä tarvita.

    • 353535325

      Mitä väliä? Joutavatkin mennä. Ei Alanyaan matkusta kuin sellainen suomalainen naisaines, joka ei enää uljaalle suomimiehelle kelpaa. Kurdilaisille, lammaspaimenille, musulmaaneille, lasienkerääjille kelpaa kaikki joista saa taloudellista hyötyä. Tosin lampaanvittu niilläkin on mielessä kun nussivat suomalaista läskiä legginssilorttoa.

    • 235265252

      ^^hahaa se on just näin! Kun katsoo esim facebookissa näitä refugee hospitality club ja alanyan vuokralaiset yms palveluita niin siellä on aina sen näkösiä ämmiä mitkä ei kelpaa kelleen Suomalaisille miehelle. Miksiköhän hahahaha

      • Kymenlaakson-naiset

        Jouduttiin tänään käymään Kouvolassa. Kaduilla asteli ihan samanlaisia naisia kuin täällä on kuvailtu Alanyahuoria, legginssilorttoja, rekkalespoja, trukkikuskiakkoja, alhaalta ylöspäin leveneviä, miehen- ja transunnäköisiä naisia. Vittu että naurettiin.


      • Putinomania
        Kymenlaakson-naiset kirjoitti:

        Jouduttiin tänään käymään Kouvolassa. Kaduilla asteli ihan samanlaisia naisia kuin täällä on kuvailtu Alanyahuoria, legginssilorttoja, rekkalespoja, trukkikuskiakkoja, alhaalta ylöspäin leveneviä, miehen- ja transunnäköisiä naisia. Vittu että naurettiin.

        Kukaan ei ole pystynyt selittämään, miksi naistyyppi vaihtuu täysin, kun mennään sata kilsaa Kouvolasta itään.


    • KimpanPimppa

      Herra Putinomania kiinnitti huomiomme hauskaan ilmiöön.
      Tietysti myös rajanylitys etelään ja länteen aiheuttavat aivan saman ahaa- ilmiön. Naiset kaunistuvat.
      Kummallisimmat naiset tepsuttelevät vastaan muslimimaissa joissa ovat pukeutuneina kankaisiin jätesäkkeihin.
      Myöskään Alanyan huivipäiset mummot hedelmätoreilla eivät loistollaan hätkäytä.

    • IlmestyskirjanPeto
    • oksettavatkarvaranteet

      OKsettavia nuo turkkilaiset "miehet". Muutaman kuukauden kesällä tuolla olleena sain kyllä selvän kuvan millaisia sikoja ja jälkeejäänneitä ne on. 40-50vuotiaat ukot on ihan 10-15v kakaran tasolla päästä, osa saattaa asua vielä äiteen nurkissa. hyi vittu, ja ilmeisesti sisäsiittoisuuttakin on ja paljon..

      • dgjklöm

        Ei turkinpojilla ole varaa omaan asuntoon. Ei siellä asuta vain äidin kanssa vaan lisäksi kotona asuu myös serkkuja, sillä palkat on tosi surkeat. Vammaisia lapsia Turkissa näkee paljon että varmasti sisäsiitoisuutta on viellä nykyisinkin.


      • OnNeSikoja
        dgjklöm kirjoitti:

        Ei turkinpojilla ole varaa omaan asuntoon. Ei siellä asuta vain äidin kanssa vaan lisäksi kotona asuu myös serkkuja, sillä palkat on tosi surkeat. Vammaisia lapsia Turkissa näkee paljon että varmasti sisäsiitoisuutta on viellä nykyisinkin.

        Vammaisia lapsia ei näe paljoa Alanyassa, koska heitä hävetään,pidetään friikkinä, Allahin kostona ja heidät piilotetaan perimmäiseen kamariin. Siinä teille mallia, miten ihailemassanne maassa toimitaan.


    • beethooven

      Juu ja mikä kaikkein parasta. Sitten kun ne oriit muutaa tänne Soomeen niin ne rupeaa hetimiten asumaan akkaparkansa siivellä lopun ikään varmaankin.

    • lasiöljy

      Turkin poika sanoi ,suurin ero vuohella ja suomi naisella on ,että vuohella on häntä eikä se piere kun sitä panee

    • SeksiOnKivaaJeesJippii

      Johan ottaa pattiin suomalaisia miehiä jotka harrastavat mm. thaimatkailua, että naisetkin voi tehdä jotain saman kaltaista.

      • Szesesezez

        Suomalaisia miehiä käy Thaimaassa sama määrä vuodessa kuin suominaisia viikossa pelkästään Turkissa.


      • AnneliOnnellinen

        Tarkoittanee matemaattisesti että suomalainen mies elää puutteessa ja sen takia on runkkari.


    • oksettaviaolettehuorat

      Oksettavaa käytöstä. Naiset hakee huomiota sieltä mistä sitä saa, olkoon se sitten islamistinen karvakoura joka asuu äiteen kanssa vielä 40vuotiaana.

      • ainasamaa

        Tuo sun kirjoitus on aivan paska. Vaihda jo kanavaa kun uusintoja koko ajan pukkaa. Aika surkee mielikuvitus sulla kun et keksi mitään uutta.


      • Miksi.ei
        ainasamaa kirjoitti:

        Tuo sun kirjoitus on aivan paska. Vaihda jo kanavaa kun uusintoja koko ajan pukkaa. Aika surkee mielikuvitus sulla kun et keksi mitään uutta.

        Jos suomiakkojen käytös on vuodesta toiseen samaa, niin johtopäätöksetkin siitä ovat kaiketi lähellä toisiaan.


      • nollareissua

        Miten voit tietää naisten käytöksestä kun et ole sitä seuraamassa. Alanyan reissuja sinulla on nolla.


      • Käyntikertalaskija
        nollareissua kirjoitti:

        Miten voit tietää naisten käytöksestä kun et ole sitä seuraamassa. Alanyan reissuja sinulla on nolla.

        Näiden alaniaidioottien keskinäinen hierarkia ja vaikutusvalta muodostuu alanian käyntikerroista. 12 kertaa käynyt on ylempänä ja määräysvaltainen 10 käyntikerran lumppuun nähden.


    • Sanasota

      Minä tässä ihmettelen millaisia on noi ylläpidon poistamat viestit kun nää kaikki on ihan järkyttävää luettavaa,voisitteko kirjoittaa asiallisesti.KIITOS!

    • 32525fffdd

      hyh ku tekee pahaa. Miten naiset antaa näitten likaistan islamilaisten muslimi muhammedien tunkeutua itseensä.. ettekö saa suomessa tarpeeksi huomiota? Olette ällöttäviä.

      • KummeIi

        Minusta on hienoa, että suomalaisten heikoimmalla naisvalikoimalla on aivan omat markkinansa edes Alanyassa. Turkkilaiselle kelpaa ihan kaikki, aivan kaikki, kertakaikkiaan ihan mitä tahansa. Suomessa miehet saavat olla aivan rauhassa heidän epätoivoiselta mulkun kerjäämiseltä.


      • HimmeliTomppa

        Sanoo kaveri, jolla on kynsivallin tulehdus terskassa.


    • 2314123fs3

      Sen kyllä huomaa että noille idän ihmeille kelpaa ihan K A I K K I! Kun katsoo millasten naistenkanssa ovat tekemisissä nyt suomessakin nuo turvikset turhikset.. huhh huh

    • Heidi1972

      Minusta on ihan ymmärrettävää, jos joku suomalainen nainen hakee seksiseuraa Turkista.
      Miksi tyytyä keskivartalolihavaan suomalaiseen mieheen, jos tarjolla on laadukasta ja seksitaidoiltaan parempaa turkkilaista miestä?

    • Eiseksituristi

      Minusta Turkissa on ihan sama tilanne naisilla ja miehillä kuin Suomessa. Ei ole oikein rahaa perustaa perhettä, on paljon sinkkuja. Olishan siellä Alanyassa upeita miehiä, mutta tyssää niiden kanssa siihen, että miten jäät asumaan Turkkiin tai miten mies tulee Suomeen. Ei se kaikilla elämä ole niin helppoa.
      Suomessakin puolison löytäminen on aika kiven alla. Ja ei kiitos tarvitse tilata muilla tänne mitään roskasakkia geenejä monipuolistamaan. Makuasioista ei voi kiistellä.

    • 35252sgge

      Kuvottavia lehmiä nämä "suomalaiset" naiset jotka tätä tekevät.

    • pekkapunkaharjulta
      • BurghasäkkiPäähän

        Artikkelissa korostettiin juuri sitä että Turkissa saavat seuraa myös eivät niin hyvännäköiset naiset.
        Sen todella huomaa Alanyan matkaajissa.
        Suurin parvin nuo varikset sinne lentelevät. Kehtaavatkin.


      • AnnetaanMennä
        BurghasäkkiPäähän kirjoitti:

        Artikkelissa korostettiin juuri sitä että Turkissa saavat seuraa myös eivät niin hyvännäköiset naiset.
        Sen todella huomaa Alanyan matkaajissa.
        Suurin parvin nuo varikset sinne lentelevät. Kehtaavatkin.

        Minusta on hyvä että rumat, lihavat ja muut epäkelvot keskittävät voimansa ja pakkautuvat joukolla Alanyaan huorimaan. Pysyy täällä koti-Suomessa lähiympäristö selvästi siedettävämpänä ja puhtaana moisista normimiehen kauhuskenaarioista.


    • näinkösemenee

      Valkoiset valaat (suominais-turistit) vain auttavat rahallisesti hyväntahtoisuuttaan nuoria hoikkia salskeita poikia, eivät suinkaan maksa seksistä, se etteivät he turvonneesta ulkomuodostaan johtuen saa seksiä suomessa, ei kuulu millään tavoin tähän, seksi turvonneen viiskymppisen siiderijuopon ja komean parikymppisen adoniksen välillä tapahtuu rakkaudesta. Mutta suomalaismiehet, hyi, käyvät huoria n----massa thaimaassa.

    • ThaipiluOnPikkuinen

      Minä olen käynyt Pattayalla yli 20 x ja kivaa on ollut.
      Ensimmäinen käyntini oli joskus 80- luvun loppupuolella jolloin kaikenmaailman pehmot ja lapsiperheet vielä loistivat poissaoloillaan. Se olikin lihaa syövien, valkoisten ja pystyssä kusevien heteromiesten huvipuisto.

      Alanyassa olen käynyt kerran ja se jää vuorenvarmasti viimeisekseni.

    • SiIminnäkijä

      Tämä suomalaisnaisten mulkun vonkaaminen Alanyassa on jo vanha juttu. Enemmän mielenkiintoa pitäisi keskittää siihen mitä näiden naisten aviomiesten mielessä oikein pyörii kotimaassa, sillä aikaa kun vaimo on huoraamassa Alanyassa. Huvittavaa seurata näiden ämmien todellinen luonne, kun se muuttuu heti vampiksi kun mies poistuu kotimaahansa. On touhua ja näytelmää taas kerrakseen.

      • Jaloittelija

        hahhaah. nyt sohaisit kyllä kusiaispesää. tästä ilmiöstä ei saa huhuilla.


      • Alanyansiveydenvalvoja

        Kyllä on monet kiusalliset tilanteet kohdattu, kun suomalaisella naimisissa olevalla naisella tuleekin yhtäkkiä oma mies mukana. Ja vasta on ollut samassa seurueessa turkkilainen ihastus kiihkeästi kainalossa. Siinä pitäisi sitten ihan pokkana olla. Säälittää reppanat miehet ja hävettää nuo törkeät vaimot. Aisankannatusta liveteatterina.


      • SiIminnäkijä

        siis apriillllllipilahan tämä. suomalaiset vaimot alanyassa ovat tunnettuja uskollisuudestaan aviopuolisoita kohtaan. aamen. uskoo ken tahtoo. toivottavasti joku muukin kuin aviomies, että peli jatkuu.


      • Farkkuhamejalegginssit
        Alanyansiveydenvalvoja kirjoitti:

        Kyllä on monet kiusalliset tilanteet kohdattu, kun suomalaisella naimisissa olevalla naisella tuleekin yhtäkkiä oma mies mukana. Ja vasta on ollut samassa seurueessa turkkilainen ihastus kiihkeästi kainalossa. Siinä pitäisi sitten ihan pokkana olla. Säälittää reppanat miehet ja hävettää nuo törkeät vaimot. Aisankannatusta liveteatterina.

        Ai jaa. Me kait nauretaan yhdessä niille ukoille kun ovat paikalla. Ovat ihmeissään että mitä sitä siinä niin tirskutaan.


    • NjetÖsarjalaiset

      Pysykää pois ravintoloista ällönaiset, menkää sinne Turkkiin saamaan.
      Lähden tänään etsimään naisseuraa, onhan lauantai.

      Vain tasokkaat kiinnostaa, ei ö-sarja.

    • Mirellah11111111

      Tutulta kuulostaaaa! Pitäisköhän varaaa äkkilähtö Turkkiin kesällä??? meitsi kävi Alanyassa ja tutustuin siellä ihquun sinisilmäiseen mieheen! harmi et mies ei huolinutkaan kun loma loppu. Lähtisin koska vaan alanyaan asumaan!!! jos saisin mahiksen! etenkin jos olis ihana mies, yksin en uskaltais! alanyassa parasta myös biletys

    • 5225se

      Emmä ymmärrä millaiset idiootit matkustaa tähän islamilaiseen pers´reikään. Muutama satanen lisään lennonhintaan niin pääset esim Thaimaahan. Siellä kaikki puolta halvempaa kuin turkissa, vedet oikeasti puhtaita yms aitoa! Alanyassa ei ole muuta aitoa kuin muslmit ja isis.

    • minämieite

      "Tosin lampaanvittu niilläkin on mielessä kun nussivat suomalaista läskiä legginssilorttoa."

      Täysin asiatonta törkyä, mutta 5 minsaa nauroin putkeen ton luettua ja vieläki naurattaa. :D

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6489
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4193
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2597
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1538
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe