Harkitsen luopuvani Jeesuksesta

EnHaluaKärsimystä

Kun oivalsin, että Jumala on, minulle annettiin vaihtoehtoja, sanottiin että on vaihtoehtoja, vaihtoehtoisia teitä päästä Jumalan luo, ja minulle suositeltiin Jeesuksen tietä, mutta se tie on johtanut vain Saatanaan. Saatana on Este Jumalan luo pääsemiseksi, totaalinen ja täydellinen este.

Sieluni valitsi sen Jumalan suositteleman vaihtoehdon, Jeesuksen Tien, mutta ehkäpä se Jumala olikin Saatana...

Sieluni ei juuri harkinnut asiaa, vaan uskoi kun Jumala suositteli, mutta ihmisenä olen tullut nyttemmin siihen tulemaan, ettei Jeesuksen seuraamisessa ehkä ole järkeä.

Syyt: Jeesus ei itse välttänyt kärsimystä ja kuolemaa (= Saatanaa), vaan nimenomaan siihen tähtäsi, uskoen sen olevan Jumalan tahto. Minun on täysin mahdoton uskoa, että Jumala joka on Hyvä, tahtoisi pahaa, tahtoisi viattoman kärsimystä ja kuolemaa.

Oma elämäni on tässä vuosien varrella, Jeesuksen tietä edetessä, oppinut monenlaista hengellisyydestä, mutta käytännön tasolla ja ihmisenä olen kulkenut kohti onnettomuutta, katastrofia ja tuhoa (= Saatanaa). Mitä enemmän olen halunnut Jumalan yhteyteen, sitä enemmän Saatana on vallinnut. Elämässäni ei ole enää uskosta, toivosta ja rakkaudesta tietoakaan. Suoraan sanottuna ja tosiasiassa: olin onnellisempi ateistina, Jumalasta piittaamattomana ja tietämättömänä, olin enemmän hyvän tahdon vallassa silloin kuin olen ollut nyttemmin. Rakastin ihmisiä, nyt en enää rakasta edes itseäni, koska tiedän miten Saatana minussa on, kuten Saatana on koko maailmassa ja kaikissa ihmisissä.

Jeesuksen tien valinta oli mahdollisesti virhe, koska se on johtanut vain kärsimykseen, suunnattomaan henkiseen ja hengelliseen kärsimykseen, jollaista en aiemmin olisi voinut kuvitellakaan- Sieluni on murskattu, masennettu ja nujerrettu, ja se on seurausta siitä, että olen ehkä valinnut väärän tien, kärsimyksen ja kuoleman tien, Saatanan Jumalaksi luulemisen tien, valitessani Jeesuksen tien.

En edes tiedä, mitä ne muut vaihtoehdot olisivat olleet, koska sieluni tosiaan luotti siihen Jumalaksi luulemansa suositukseen. Silloin oli vielä uskoa. Saatana on vienyt uskoni, kuten kaiken muunkin- Kun olen rakastanut ihmistä, olen huomannut rakastaneeni Saatanaa, kun olen halunnut lähemmäs Jumalaa, Jumala on antanut tilalleen Saatanan, kun olen rukoillut Jumalaa, Saatana on vastannut, Saatana on yrittänyt tuhota minut ja kaikki läheiseni, ja ainoastaan Todellisen Jumalan Joka Ei Ole Saatana toiminta on minut siitä pelastanut.

Jumalan olemassaolo on ihan selvä asia, mutta niin on minulle myös Saatanan olemassaolo, ja olen alkanut epäillä että Jeesus on siinä porukassa jotenkin yhdistynyt. Kristinuskon historia kokonaisuudessaan sekä kristittyjen, Jumalan ja Jeesuksen nimeä käyttävien tosiasiallinen paholaismainen toiminta todistaa siitä myös.

16

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Postauksestasi kohta: "Rakastin ihmisiä, nyt en enää rakasta edes itseäni, "

      Tuttua on. Koen, että en rakasta oikeastaan ketään, en edes itseäni. Jos rakastaisin edes itseäni niin en olisi elänyt kuten olen (miltei tuhonnut elämäni väärien, huonojen, pahojen ratkaisujen ja valintojen kautta, jotka tosin silloin näyttivät olevan ok, mutta eivätpä olleet).

    • pitkäänuskossa

      Ei rakastava Taivaallinen Isä ja Jeesus tuollaista elämään tuo. Kyllähän vihollinen, saatana kiusaa ja houkuttelee, mutta Jumala on voimakkaampi, koska Hän on saatanan yläpuolella ja saatana joukkoineen on vain langennut enkelimaailma.
      Jospa olet joutunut nyt sielulliseen väsymystilaan, olet psyykeltäsi stressaantunut. Onko töissä ja ihmissuhteissa stressiä ja paineita.
      Ja yritätkö uskoa ponnistaen omin voimin.
      Jospa lasket nyt itsesi lepoon. Sano Jumalalle ja Jeesukselle. Minä en jaksa nyt. En ymmärrä tätä. Ota Isä Jumala tämä elämä haltuuni ja vie minun asiani päätökseen. Kun ihminen on sielullisesti uupunut, ei oikein jaksa rukoilla, ei lukea Jumalan sanaa. Kyllä Jumalalle se huokauskin riittää.
      Saat nyt levät Isän Jumalan kämmenellä. Ei me pienet ihmiset kaikkea täällä ymmärretä, ja ei meiltä edes vaaditakaan.

    • Tekstissäsi puhut melkein pelkästään Jumalasta, Saatanasta ja Jeesuksesta. Ei elämän problematiikka pelkästään noita kolmea sanaa pyörittelemällä selviä. On myös muita tärkeitä sanoja kuten maailma, liha, himo ja synti. Aika harva tosin on ottanut kunnolla selvää mitä nuo sanat oikeastaan tarkoittavat. Valitettavan usein tyydytään siihen, miten muut ihmiset ne meille selittävät.

      Toiseksi: Elämästä ei selviä ilman kärsimystä. Mutta siihen voi vaikuttaa, ottaako kantaakseen kärsimystä, joka tulee maailman tavalla elämisestä, vai kärsimystä, joka tulee Jumalan tien kulkemisesta.

      Kolmanneksi: Jeesuksen kuolema ja kärsimys ei ole yhtä kuin Saatanaa. Saatana on edelleen hengissä ja hyvässä toiminnan vireessä. Jeesus kuoli pois tämän maailman himojen ja Saatanan toimien ulottuvilta ja elää.
      Hän elää ja kutsuu edelleen tänään: "Tulkaa minun luokseni, kaikki te, jotka teette raskasta työtä ja kannatte taakkoja, niin minä annan teille levon. Ottakaa minun ikeeni päällenne ja oppikaa minusta, sillä minä olen sävyisä ja nöyrä sydämeltäni. Näin te löydätte levon sielullenne, sillä minun ikeeni on sopiva ja minun kuormani on kevyt."

      Kuormasi ei vaikuta kevyeltä, joten: oletko ottanut kutsun vastaan?

    • Kristinusko on kärsimystä.

      • luostarikko-Hesassa

        Ehkä. Sen vuoksi se ei kenties sovikaan nykyihmiselle, joka hakee lähinnä nautintoja (en nyt tarkoita sinua, tiedän ettei Jla ole järjestänyt sinulle mukavaa elämää). Varmaankin kaikki kokemushakuiset ilmiöt ja menestysteologia pulppuaa juuri tästä. Ihmiset hakevat kristinuskostakin hedonismia ja lisänautintoa.


      • luostarikko-Hesassa kirjoitti:

        Ehkä. Sen vuoksi se ei kenties sovikaan nykyihmiselle, joka hakee lähinnä nautintoja (en nyt tarkoita sinua, tiedän ettei Jla ole järjestänyt sinulle mukavaa elämää). Varmaankin kaikki kokemushakuiset ilmiöt ja menestysteologia pulppuaa juuri tästä. Ihmiset hakevat kristinuskostakin hedonismia ja lisänautintoa.

        Silti kristinusko suurin ja kenties ainoa todellinen ilo. Kristityltä voidaan viedä kaikki nautinto, hänet voidaan panna hirveästi kärsimään, mutta iloa häneltä ei voida riistää koskaan eikä missään.


    • 12___13

      "Saatana minussa on, kuten Saatana on koko maailmassa ja kaikissa ihmisissä."

      Millä perusteella?

    • pitkäänuskossa

      Saattaa joidenkin kohdalla olla, että uskosta joutuu maksamaan kovemman hinnan kuin eläisi maailmassa erossa Jumalasta. Kuitenkin ajallinen elämä on useimmiten alle sata vuotta ja sen jälkeen alkaa iankaikkisuus, joka ei lopu koskaan. Ja entäpä sitten, jos osat vaihtuvat. Alkaakin iankaikkinen piina ja uskovalla, jonka taival oli täällä taistelua, saakin iankaikkisen autuuden.

      Elämä uskossa on itselläni jännittävää ja mielenkiintoista (oli pitkä aika noin 20 vuotta vaikeaa), mutta nyt on hyvä olla ja voisin olla maanpäälläkin vaikka yli 100-vuotiaaksi, jos näin jatkuisi.

    • pitkäänuskossa

      Jumala on myös läsnä kaikkialla, mutta saatana luotuna olentona ei ole kaikkialla, mutta delegoi valtaansa käyttämällä apunaan miljardeja demoneja, joita on hierarkiassa moni asteisia.
      Ihmistä voi hallita kaksi isäntää, joka Jumala tai sitten saatana. Uskovaakin demonit voivat kiusata ja jopa hän voi joutua pahojen henkien valtaan, jos tekee jatkuvasti syntiä, antaa itsensä pahuuden voimille ja silloin Pyhä Henki jättää ja joutuu riivaajien riepoteltavaksi.
      Jos ihminen on tullut uskoon ja vapautunut, niin Jumala pitää huolen ettei paha saa herruutta ihmisen hengessä vaikka niitä koisauksia ja hyökkäyksiä sallitaankin.
      Jos ihminen tulee Jeesuksen lunastamaksi, niin silloin hän kuuluu Jumalan valtakuntaan ja on Jumalan omaisuutta.

      Vaikuttaa siltä että olet jostain syytä joutunut tai antautunut vihollisen kanssa yhteistyöhön ja kun teit saatanan kanssa jo tuo sopimuksen, niin vihtahousu ei ihan helpolla peräänny. Se syöttää sinulle valheita, voi antaa sielulle jopa helpotusta ja löysää, mutta sen taktiikka on aina petos ja päämäärä syöstä sinut iankaikkiseen helvettiin ja kärsimykseen. Älä usko sen "valkeita valheita".

      Tarvitset nyt uskossaan kasvaneiden kristittyjen tukea ja esirukousta. Lopeta nyt kokonaan tietoinen vehkeily saatanan kanssa ja käännyt Jeesuksen puoleen.

    • erttkkl

      Jeesus on vittanytut synnit, aailman, saatanan,Ja kuoleman!

      • erttkkl

        Jeesus on voittanut synnit, maailman, saatanan,Ja kuoleman!


    • Kirjoititko? elämästäni!? Tuntuu siltä.en voi auttaa.. olenhan itse samassa jamassa.

    • Jumalakanssanne

      Näyttää että palstalla on vastaillut nikkivarkaita.
      Rakkaat ihmiset, vaikka ette ole pystyneet rakastamaan edes itseänne niin Jumalan rakkaus teitä kohtaan ei ole yhtään vähentynyt. Raamattu sanoo, rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi. Ei ihminen voi rakastaa lähimmäistäänkään yhtään sen enemmän kuin on itseään ja Jumala kyllä tietää sen.

    • tuli-mieleeni

      Kyllähän tässä kaikenlaisia vaiheita on. Silloin kannattaa ottaa pieni tauko ja jatkaa sitten taas myöhemmin.

      Toisaalta on vaikea vastata näin lyhyen kommentin perusteella, kun ei esim. tiedä onko tuo jonkun oudon porukan aikaansaama tunne. Jotkut porukat ovat nimittäin sellaisia, että niistä kannattaa karata kiireesti ulos.

    • hihhuliton

      Rehellisyydestä pisteitä. :-)

      Minäkin olen miettinyt vähän tuota Jumalan olemusta, mutta en pääse mihinkään siitä, etä Jumala tahtoo antaa ihmisille ja muille luoduille kärsimystä astian täydeltä.

      Se, että tulevassa maailmassa ei sitten ole lainkaan kärsimystä, on tietysti hyvä juttu, mutta jotenkin omituiselta se tuntuu, että Jumala on antanut ihmisille niin paljon kärsimystä tässä elämässä.

      Sitten olen varma siitä, että Jumalaa ei juurikaan kiinnosta tämän maailman meno ja ihmisten elämä. Kaikenlaista pahaa sattuu kenelle tahansa olipa tämä uskossa tai ei. Jumala ei puutu yleensä lainkaan tapahtumien kulkuun.

      Jumala on jättänyt tämän maailman oman onnensa nojaan ja noudattamaan niitä luonnonlakeja, jotka on itse luonut. Melko raakaa peliä.

    • selkoraamattu

      Ainut keino, miten selvität nämä kaiiikki asiat on Pyhän Hengen rukoilu, Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä. Sinnikästä rukoilua.
      Ruumishan on meidän kompastuskivemme, ihan kaikessa. Henget vaikuttaa meidän energiatasoomme ja ajatuksiimme, me heikot olennot, joita jo pelkkä ajattelu väsyttää, meidän kannattaakin luottaa omaan voimaamme, kun on ilmiselvää, ettemme ole itsemme omat. Entä jos olisimme kaikki vain aineettomia, näkymättömiä olentoja, jotka näkevät toisensa, ja tuntisimme vain energiavirrat ja mikä henki on kyseessä, olisi helpompi pysyä omalla puolella, mutta heikkoina ruumiillisina me sekoitumme materian ja aineettoman välillä. Kaikesta syntyy sekasotku ihmisen päässä, se vääntelee ja kääntelee, samaan aikaan se ei tiedä kumminko päin olisi, ja missä sitä olisi, ei edes tiedä missä hengessä on, voi voi, sitten ei jaksa enää ja kyllästyy, olkoon..

      Ei saa päästää itseään liian helpolla. Eikä kompastua pieniin seikkoihin, joita ei ymmärrä, kun puhutaan niinkin isoista asioista kuin maailman totuus ja elämän tarkoitus, jokin päämäärähän tällä jutulla täytyy olla. Paholaisen taktiikka voi olla l. antaa sairauden mutta myös lääkkeen (uskossa lannistaminen, eksytys) ll. kiusata ja härnätä (uskovia tai jumalan omia) Mutta hän ei voi muuttaa sitä tosiasiaa että olet Jumalan luomus ja hänen omakseen alunperin tarkoitettu. Ei siis tarvitse kuin hyväksyä asia, ja rukoilla.
      Olen huomannut, kun demonit ovat alkaneet ilmoittaa jo aktiivisesti itsestään, että enemmän ja enemmän saa rukoilla omasta puolestaankin. Nimittäin Hengessä pysymistä. Tiedän tasan tarkkaan miltä ne hyökkäykset tuntuu, tuolta vastapuolelta. Minulle on tullut kokoajan selvemmäksi, etten minä itse omin voimin näitä asioita selvitä, vaan sen tekee Kaikkivaltias Jumala. Pyhä Henki on kuitenkin saavuttamisen arvoinen, ja vetää kyllä ihan vertoja tämän maailman mukavuuksille, nimittäin se rauha, minkä vain Hän voi suoda. Ja sitä ei millään tietojärjellä voi saavuttaa,

      Tänä Lopunaikana, vanhurskaat vanhurskautuu ja jumalattomat etääntyvät vieläkin etäämmäksi, eli ne, joilla on pää jo syvällä jossain, vajoavat kohta täysin, ellei Herra itse ilmoita, on meinaan aika eksytystä liikkeellä, jumalottomille että myös uskoville. On aika valita Jeesus. SINÄkin sait herätä ihan sen takia tänä aamuna uuteen päivään. Nyt on menossa seulonnat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe