Niitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi...

Herätyys

ja kunniaksi, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakenviksi tarkoitettuja profetioita odottava, että tulisi mahdollisuus niistä asiallisesti ja rakentavasti keskustelemisiin / käytännön toimenpiteisiin ryhtymiseen.

Että mitä kaikkea ja miten edellyttää, että alkaa ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tuunnusmerkit ilmenemään ja täyttymään. Jotka sitten osoittaisi / todistaisi, että on sitä ihan Raamatun UT mukaista / Kristillistä. Sitä kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kuniaksi "maailmalle valkeudeksi" olevaa ja "maalle suolaksi" riittävällä tavalla vaikuttavaa. Sitä puhtaaseen / täysimääräiseen Totuuteen perustuvaa ja sen mukaista.

Mitä kelläkin annettavaa, sanottava tai kysyttävää.

Jeesuksen nimessä... valmiudessa oleva. vähäinen, kutsuttu / aarmoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

18

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • xvcbbb

      Ylistys ja kunnia Herrallemme Jeesukselle Kristukselle.

      • Herätyys

        Ja käytännössä, miten?

        Jeesuksen.... nimessä tiedustellen.


      • ettt

        Nostamme kätemme ylös ja alamme laulaa ylistys- ja kiitoslauluja Herralle Jeesukselle Kristukselle, Vapahtajallemme.


      • Herätyys
        ettt kirjoitti:

        Nostamme kätemme ylös ja alamme laulaa ylistys- ja kiitoslauluja Herralle Jeesukselle Kristukselle, Vapahtajallemme.

        Ai niinkuin ne vanhan liiton uskonnoliset, vai? Ne joista Jeesus sanoi, että olette isästä per keleestä!!

        Mitäs siellä Jesaja 58 luvussa sanotaankaan, oikeasta Herran mielen mukaisesta Hänen kunniaksi ja kirkkaudeksi paastosta ja sapatin viettämisestä?

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin herätykseksi, muistuttaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, niitä "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu /siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita tähän, vasta Oikeasti Raamatun UT mukaiseen, Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

        "Löytäneekö" ?


      • Psalmi103

        1. Daavidin virsi. Kiitä Herraa, minun sieluni, ja kaikki, mitä minussa
        on, hänen pyhää nimeänsä.
        2. Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt,
        3. hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi,
        4. joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta ja kruunaa sinut armolla ja laupeudella,
        5. joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan.
        6. Herra tekee vanhurskauden ja hankkii oikeuden kaikille sorretuille.


      • Herätyys
        Psalmi103 kirjoitti:

        1. Daavidin virsi. Kiitä Herraa, minun sieluni, ja kaikki, mitä minussa
        on, hänen pyhää nimeänsä.
        2. Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt,
        3. hän, joka antaa kaikki sinun syntisi anteeksi ja parantaa kaikki sinun sairautesi,
        4. joka lunastaa sinun henkesi tuonelasta ja kruunaa sinut armolla ja laupeudella,
        5. joka sinun halajamisesi tyydyttää hyvyydellään, niin että sinun nuoruutesi uudistuu kuin kotkan.
        6. Herra tekee vanhurskauden ja hankkii oikeuden kaikille sorretuille.

        Niin, Daavid olikin vanhurskas, Jumalan mielen ja tahdon mukainen, ja mukaisesti elävä ja toimiva soturi / sankari.

        Mutta missä on tämän ajan Jumalan sankarit ja soturit, ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesti ja perustalta, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi. "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan rakentavaan yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut, Oikeasti vanhurskaat. käskynsä kaikilta osin pitävästi ja täyttävästi, / ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävästi ja täyttävästi elävät ja toimivat? Joiden ylistäminen ja kiittäminen kantautuisi Jumalan valtaistuimelle / taivaaseen asti.

        Mitä on ja vaikuttaa Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti elävien, muista ja muusta niin väliä itsekkyyden mukaisesti / = tämän pahan vallassa olevan maailman / ihmiskunnan, mukaisesti, niihin Jumalan Sanan vastaisuuksiin mukautuvasti / osallisuudessa elävien ylistäminen?

        Jeesuksen nimessä.... uskovilleen / muillekin herätykseksi.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, niitä Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä muut??


    • Herätyys

      Missä on Suomen vanhurskaat?! Ne kaikki muut "maailmalle valkeudeksi ja maalleen suolaksi"riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, Raamatun UT mukaisesesti ja perustalle / perustuvasti rakentaviksi kutsutut.

      Kun ei näy eikä kuulu! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan Kaikeen maailmaan asti, kaikille luoduille herätykseksi. Myös tänne Suomi24 keskustelufoorumeille.

      Jeesuksen nimessä... etsivä / peräänkuulutteleva.

      vähäinen. Toodessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      "Löytäneekö uskoa", Raamatun UT mukaista ja mukaiseen??

      Vielä ei ole löytänyt!!

      • wrwerwr

        Onpas kumma.


      • Herätyys
        wrwerwr kirjoitti:

        Onpas kumma.

        Niin on.

        Sitähän Herra Jeesuskin aikanaan murehti, että löytäneekö sitä, Raamatun UT mukaista uskoa. Omiaan / uskoviaan etsimään, ja Hänessä (Raamatun UT) mukaisuudessa yhdeksi, YHTÄ oleviksi ja kaikessa yhtäpitäviksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi, kokoamaan tulemuksensa aikoihin. Jossa ajassa nyt elämme! Että HERÄTYYS, nyt!!

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen.

        vähäinen, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteyteen kutsumansa, siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan Kristillisyyteen, näyllä armoittamansa palvelijansa ja seuraajansa.


    • Herätyys

      Ei vain vielkään. tähänkään mennessä minkäänlaista asiallista / uskottavaa, ns. vastakaikua, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisesta, Hänen kirkkaudeksi ja kunnaiksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yheistyöhön halukkuudesta. Siitä, kaikille hyväksi, vasta Oikeasti Krist. ne tunnusmerkit ilmentävästä ja täyttyvästä Kristillisyydestä.

      Jeesuksen nimessä... niitä muita, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävälllä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apstolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviin virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin, sekä niihin avustajiksi kutsuttuja / armoitettuja etsivä / peräänkuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      • Herätyys

        Kaikkiko täällä niitä Krist. uskonsa siihen mihinkään perustumattomaa, ns. "keisarin uudet vaatteet", valhe / petos demokratia nimiseen, "pirun" hyväksi ja puolesta uskontoon, siiheen tuomiokseen olevaan ja koituvaan, vaihtaneita.

        Ei ole löytynyt ketään muuta, jota se kaikille hyväksi Raamatun UT, mukainen ja perustuva Kristillisyys, ja siitä, mikä vasta sitä, siksi osoittatuvaa / todistautuvaa, käskynsä kaikita osin pitävää ja täyttävää on, asiallisesti ja rakentavasti, edes keskustelu keskustelu kiinnostanut!

        Krist. uskovat on tästä pahan vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan vastaisesti touihuista ja politiikasta ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttua. Sitä kaikille hyväksi Krist. vaihtoehtoa, Raamatun UT mukaisesti ja perustalta toimivaa jokaista Kristuksen omaa myödeen YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpitoyhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavati, rakentaviksi.

        Jeesuksen nimessä uskovilleen / muillekin herätykseksi.

        vähähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen em. mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

        "Löytäneekö", ?


    • Herätyys

      Kaikki väki vain edelleenkin, "maailmalle valkeudeksi" soihdut sammuneina, "maalle suolattomina", muista ja muusta niin väliä, itsekkyyden unelmissa / pimeydessä NUKKUU.

      Eivät ole kiinnostuneita Kristuksen Jeesuksen seuraamisesta, siitä Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist vaihtoehtoa rakentavasta Kristillisyydestä!

      Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin herätykseksi, Totuutta.

    • Herätyys

      Missä ne muut. Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, apstolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyön kutsutut piileskelaa ja miksi. Kun ei näy, eikä mistään suunasta mitään edes kuulu!!

      Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikeen maailmaan asti, kaikille luoduille, tiedoksi siitä VALTAVASTA, Jumalan VALTAKUNTA yhteyden / yhtenäisyyden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavasta ja takaavasta, pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta.

      Jeesukksen nimessä... niitä muita tähän vasta Oikeasti, Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, ja muita tähän yhteyteen ja yhteistyöhön niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään halukkaita etsivä / perään kuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, tähän näyllä armoitettu, palvelijansa ja seurajansa.

      • Herätyys

        "Mä mistä löytäisin" ?

        Jeesuksen nimessä... etsivä.


      • Herätyys
        Herätyys kirjoitti:

        "Mä mistä löytäisin" ?

        Jeesuksen nimessä... etsivä.

        Ei vain löydy, näin julkisesti peräänkuuluttelemalla etsimälläkään.

        Minnekähän ja miksi, ovat eksyneet?!

        Jeesuksen nimessä.... etsivä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.


      • Herätyys
        Herätyys kirjoitti:

        Ei vain löydy, näin julkisesti peräänkuuluttelemalla etsimälläkään.

        Minnekähän ja miksi, ovat eksyneet?!

        Jeesuksen nimessä.... etsivä. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Liekö kaikki muut, SYYLLISYYTTÄ tuntevina vain hiljaa poistuneet paikalta, niinkuin ne Raamatun UT kertomuksen uskonnolliset, kun Jeesus kirjoitti maahan Totuuksia, jotka osoitti heidät syyllisiksi, = syntisiksi.

        Jeesuksen nimessä... vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Totuutta julkituova, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apstolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krists. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä ne kaikki muut "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" kutsutut piileskelee ja miksi?!!


      • Herätyys

        Kaikki muutko antautuneet / taipuneet, kuin Nooan aikaiset elämään ja toimimaan saatanaa, sitä kaiken valheellisuuden, pahuuden ja vääryyden isää, (tämän pahan vallassa olevan, Jumalan puolelta JO tuhoksi TUOMITUKSI, ilmoittamansa maailman, pimeyden ruhtinasta, tuomiokseen palveleviksi!!

        Jeesuksen nimessä... niitä muita pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

        "Löytäneekö uskoa". Raamatun UT mukaista ja mukaiseen ?


    • Herätyys

      Ei vain ala löytymään Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä, edes millään tavalla kiinnostuneita!!

      Kaikkiko muutko täällä, tähän pahan vallassa olevaan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan touhuihin ja politiikkaan, josta tulee näin valtavasti näitä SYYSTÄ (kaikki vääryys) ja pahuus Jumalan Sanan vastaisuudesta tuomioksi, pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi ja sodiksi ym. hirvittäviksi vitsauksiksi seuraamuksia?! Ja vielä lisäksi, se ikuiseen kadotukseen joutumisen kohtalo.

      Jeesuksen nimessä... ihmettelevä!

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, niitä muita "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APOSOLISIA seurakuntiaan rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita etsivä / peräänkuulutteleva.

      "Löytäneekö"...?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      291
      3197
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1591
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe