Uutta ristiriitaista lausumaa verosta

ylensivuilta

VM:n valmisteleva virkamies Markus Teräväinen sotkee lisää huhuja antamalla kauppiaille ohjeeksi poistaa pyörät liikennekäytöstä veronmaksua välttääkseen.

Lakiluonnoksessa nimenomaan kirjoitetaan, että "liikennekäytöstä poisto kesken verokauden ei poista verovelvollisuutta". Lisäksi virkamies mainitsee, että liikkeet ja käyttäjät ovat saman säännöksen ja verovelvollisuuden alaisia.

Lue itse kohdasta: Kuluttaja maksaa

http://yle.fi/uutiset/3-9389574

Ketä tässä enää voi uskoa...

11

153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jutustelija1

      Niin no tuollaisia veroja keksiviltä voikin odottaa lähinnä sitä että milloin heidät löydetään ja toimitetaan takaisin hoitoon. Eli ei liene ihme jos jutuissa on epäloogisuuksia noin ihan yleiselläkin tasolla.

      Kannattaakin laittaa nimi tuota veroa vastustavaan adressiin ja kehoittaa kaikkia muitakin niin tekemään. Tällöin herää pelko uudelleen valinnan estymisestä ja se palauttaa järkevää ajattelua siksi aikaa että pahimmalta vältytään.


      Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

      Tuosta kolumniani, siellä on kanssa kuvia parista vanhasta jos jaksaa kaivella: http://mattiviikate.newsvine.com/

      Tuossa vielä suoralinkki siihen juttuun jossa on kuvia prätkistä kolumnissa: http://mattiviikate.newsvine.com/_news/2016/05/27/35598447-pictures-of-my-old-motorbikes-suzuki-gsx-r-1000-and-kawasaki-zx-9r

    • pannuunottaa

      Säästäminen ja kannaotto alkaa nyt jättämällä MP-näyttely väliin tänävuonna ,jää sitten ne turhat ostoksetkin tekemättä !

      • alkaaollasiinä

        Mp-messujen kävijämäärät ovat kiinnostavaa tietoa tänä vuonna. Moottoripyöriä oli vuosi sitten eri lähteiden mukaan eri rekistereissä n. 250000 ja messuilla kävi viime vuosina n. 50000 kävijää joten läheskään kaikki harrastajatkaan eivät ole enää vaivautuneet messuille.

        Kun tulevalla mp-verolla tapetaan mahdollisten uusien harrastajien kiinnostus ja vanhoistakin mp-ukoista osa kypsyy helkutin kalliisiin lippuihin, uusiin määräyksiin ja veroihin niin messujen kävijämäärä antaa osviittaa tulevasta. Veikkaan messujen kävijämääräksi n. 30000 kävijää.

        Olen itse yksi messumetelistä poisjäävä. Jos on tarve nähdä pyöriä niin ne näkee liikkeissä ilmaiseksi. Toki se on valitettavaa alan messukauppiaille, mutta ennemmin lipun hinnalla ostan alan liikkeestä tavaraa kuin maksan välistä vetävälle messuorganisaatiolle sen rahan.

        Koko ala kuohuu sen veroskeidan takia.


    • mopollakuuhun

      Minä kävin viime vuonna, niin voiko minut laskea kuudeksi kävijäksi, kun tallissa on kuusi rekisteröityä moottoripyörää...

    • Veroillasuominousuun

      Eipä ole tullut käytyä , vaikka ajellut monilla pyörillä 40 vuoden aikana. Näyttely on enemmänkin markkinameininkiä uusille harrastuksesta kiinnostuneille. Kävijämäärä voi tosiaan olla indikaattori veron vaikutuksesta, toisaalta amerikan auto näyttelyissäkin suuri osa on vain mukana ajankulukseen, äimistelemässä hienoja esineitä.

    • Jutustelija1

      Itse sijoitan rahani pyöriin ja niillä ajamiseen, messuilla en aikaani tuhlaa.

      Ikävä tietysti lukea että muutkin jättävät nyt alalle tärkeät messut väliin veron takia. Mutta toisaalta veroa pitää vastustaa aina ja kaikkialla. On myös hyvä että alan yrittäjät näkevät veron luoman todellisuuden jo nyt pian kävijäkadon muodossa niin osaavat laittaa ne viimeisetkin keinot käyttöön veron torppaamiseksi.

      Pahinta alalle olisi hidas kuihtuminen jolloin yrittäjät tekisivät jatkuvasti uusia investointeja kasvua toivoen ja jäisivät yhä pahempiin velka loukkuihin kun vuosi vuodelta asiakkaat vain vähenisivät.

      Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

      Tuosta kolumniani, siellä on kanssa kuvia parista vanhasta jos jaksaa kaivella: http://mattiviikate.newsvine.com/

      Tuossa vielä suoralinkki siihen juttuun jossa on kuvia prätkistä kolumnissa: http://mattiviikate.newsvine.com/_news/2016/05/27/35598447-pictures-of-my-old-motorbikes-suzuki-gsx-r-1000-and-kawasaki-zx-9r

    • faktat_esiin

      Miksi pitäisi mennä messuille kun MP-ajelut kielletään korruptio Suomessa verotuksella ja älyttömillä vakuutusmaksuilla?

      Luuletteko muuten että tämä jää tähän...ehei seuraavaksi mopot ja kevarit pienellä viiveellä tietenkin.

    • kartanoromantiikkaa

      Onneksi meidän parempien perheiden mopoautoja ei tulla verottamaan, siitä pitää meidän oma Juha-kulta huolen. Eikä isännän traktoria.

      • OikeaaKartanoromantiikk

        Paremmissa perheissä on mopoauto, traktori, moottoripyörä ja vene, köyhillä vain joku näistä.


    • outo_juttu

      Moottoripyörä alkaa kohta olemaan samaa katakoriaa, kun NMT-puhelin.. kiva muisto mutta ei voi käyttää siihen tarkoitukseen kun se on tehty. MP-kohdalla ajamiseen tiellä.
      Ne jotka keräilee vekottimia talliinsa, ei niillä aja. jos ajaa, ajaa vain yhdellä yleisellä tiellä.

      • eikeltäänlupaakysytä

        Miksi ei mp käyttää ajamiseen tiellä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe