Kuoliko Dinosaurukset 65 miljoonaa vuotta sitten?

asiantuntijaalkkis

Mielestäni ei, sillä mielestäni Loch nessin hirviö ym muut hirviöt ovat aivan selviä Dinosauruksia. Myös todella monissa lipuissa, vaakunoissa ja kertomuksissa esiintyvät Lohikäärmeet ovat mielestäni aivan selviä Dinosauruksia. Miten eripuolella Maapalloa elävät muinaiskansat mitkä eivät ole koskaan olleet nykytiedon mukaan toistensa kanssa tekemisissä kuvailevat nähneensä saman näköisiä hirviöitä? Johan sen sanoo järkikin, että ei näitä hirviöitä ole voitu keksiä päästä. Jotkut väittävät, että muinaiset ihmiset löysivät Dinosaurusten fossiileja ja niistä syntyi kertomukset Lohikäärmeistä yms. Mutta itse en tuohon usko, sillä ihmisiä ja teollisuutta on ollut niin vähän, että maata ei olla hirveästi kaivettu ja jos sieltä on löytynyt fossiilien palasia niin he tuskin olisivat kyenneet yhdistelemään palasista Dinosauruksen. On erittäin epätoden näköistä, että joka puolella Maapalloa muinais kansat olisivat onnistuneet löytämään täydellisiä Dinosauruksen fossiileja. Uskon, että jossain päin Maapalloa voi hyvinkin elää Dinosauruksia. Mutta maalla elävät eivät voi enään olla niin isoja kuin joskus on ollut, sillä Maapallon happitaso on pienempi kuin ennen. Se rajoittaa Dinosaurusten ja muiden eläimien kokoa. Esim f16 hävittäjän kokoinen Lentolisko ei saisi tällä happimäärällä tarpeeksi nostetta siipiensä alle jotta se kykenisi edes lentämään. Mitä Te muut olette asiasta mieltä?

34

1186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gtrg5g

      Maapallon painovoima ja koko lisääntyivät silloin ja myös ilmasto muuttui , isokokoiset puut sekä eläimet eivät enää selvinneet.

      • VitunHauskaMaailma

        Heh heh, tuo oli hauskin väite vuosiin......:-))
        Vai lisääntyi Maapallon koko ja painovoima silloin!
        Hauska ajatus sinänsä että suuret dinosaurukset joutuivat konttaamaan vetovoiman voimistuessa.


      • tesla-fani

        Mikä painovoima? Ei painovoimaa edes ole, kuten Teslakin opetti. Ilman eli kaasujen seoksen koostumus on voinut muuttua sen sijaan paljonkin.


    • kjhgfhj
    • ÄläKaikkeaUsko

      Totta tuo.
      Niitten esnsimmmäisten ihmisiten lapsilla oli dinoleluja.

      Nuo linkkaamasi kuvat eivät ole mitään muinaisjäänteitä vaan turisteille tehtyä rihkamaa.

    • Veteranfan

      Lemurialaisten on kerrottu olevan dinosauruksista kehittynyt älyllinen rotu joka kansoitti maapalloa kauemmin kuin nykyihminen.

      Lemurian liskoihmiset ovat olleet salaliittoteorioissa edelleen mukana jotka hallitsisivat nykykansaa naamioituna ihmisten keskuudessa.
      David Icken teorioissa replitiaanit ovat vaikutusvaltaisissa viroissa halliten kaikkia kansoja.
      Mutta Jesse Venturan ohjelmassa Ventura tyrmäsi David Icken replitiaani teorian höpöhöpö huuhaaksi.

      • w4ty3q5

    • ulottua

      Dinosaurukset ovat suurimmalta osin vesieläimiä, joten painovoimalla ei ehkä ole niin suurta väliä. Usein dinosaurushavainnot on tehty jokien tahi meren rannalla. Silminnäkijät ovat esimerkiksi nähneet sauropodien ja teropodien nousevan maalle syömään ja sen jälkeen sukeltavan takaisin mereen. Länsi-Uuden-Britannian alueella Melanesiassa on ollut muutamia havaintoja hyvin suurikokoisesta therizinosaurusta muistuttavasta kasvissyöjäteropodista, joka voisi ehkä ulottua puiden lehtiin lähemmäs 10 metrin korkeuteen.

      • knjjknkj

        ei todellakaan oo suurimmalta osin vesieläimiä. nimeä edes sata vesi dinosaurusta!


      • ulottua
        knjjknkj kirjoitti:

        ei todellakaan oo suurimmalta osin vesieläimiä. nimeä edes sata vesi dinosaurusta!

        Tarkoitan, että dinosaurukset kuten sauropodit tuntevat olonsa kotoisammiksi vedessä kuin kuivalla maalla niin kuin virtahevotkin. Isoa häntäänsä ne voivat krokotiilien tavoin käyttää uimiseen.


      • NäinkinVoiOlla-XX

        Edelleenkin suurin osa dinosauruksista eli kuivalla maalla ja ehkä vain joskus tarpeen vaatiessa kahlasi. Uivia dinosauruksia oli varsin vähän.


    • TässäJotain

      Eivät dinosaurukset kokonaan ole kuolleet vielä tänäkään päivänä. Linnut ovat kehittyneet dinosauruksien yhdestä sukupuusta.
      Tieteen kuvalehdessä oli mielenkiintoinen artikkeli kuinka kanasta voisi saada dinosauruksen.
      Merissä voi elää myös niiden jälkeläisiä. Siellä on vielä paljon tutkimatta.

      Mitä lohikäärmeisiin tulee niin kyllä tarinat silloinkin liikkuivat maapallolla vaikkakin hyvin hitaasti ja se taru on levinnyt niiden kautta.
      Hyvä tarina saattoi olla jopa palkan arvoinen kuten ruuan.

      Liskoihmisistä en tiedä paljoakaan ja hyvä niin.

    • jihuioh

      Kiinassa on alue mikä on aidattu ja sinne ei ole ihmisillä asiaa. Se on kuulemma tutkimatonta seutua. Kuulemma alueen lähistöllä ihmiset puhuivat ihan avoimesti että siellä on mm Dinosauruksia. Minulle kerrottiin että ne ovat tosi viisaita. Ainakin osa on meitä paljon, paljon viisaampia. Heille on kehittynyt saman kaltainen käsi kun meillä joka mahdollistaa sen että heillä on maan alaista teollisuutta siellä. Kenties he lentelevät UFO:illa? Osa ihmisistä taas väitti että se erittäin älykäs rotu ei olisikaan Dinosaurus, vaan tullut tänne jostain syvältä avaruudesta.

      • tfyurtuyrt

        niin on. erään sukulaiseni työkaveri on käynyt alueella. oli ollu aita ja opas oli sanonu et tonne ei saa mennä koska ihminen ei ole käynyt alueella. öisin alueeta kuului selviä dinojen karkuntaa ja karjakin pelkäsi olla lähellä tuota aluetta.


    • niinotta

      Timo sauruksia ei ole eikä ole ollut omelassa koska jumala loi maaimlan 2017 vuotta sittem eikä raamatussa mainita timo saurustem luomista!
      Raamattuhan on jumalan sana niim siihem pitää luottaa!

      Kaikki niim sanotut "vossiilit" om vain saatanan jekkuja joilla yritetääm ohjata imhisiä harhaan ja pois jumalan luota!
      Myös nasa om tehmyt omia "vossiilejaan" jotta saisiavat paremnin ihmiset uskomaan että maaimla om miljoonia vuosia vanha ja että maa olisi pallo
      Eikä liiteä niimkuin jumala om sem luonut!

    • eläimiä

      Papua-Uudessa-Guineassa kuullaan tarinoita elävistä dinosaurusten kaltaisista eläimistä, vaikka valokuvia ei ole oikein ollut tarjolla. Esimerkiksi tällä videolla hyppelevän mies kertoi nähneensä, kuinka sauropodin tuntomerkit täyttävä eläin poikasensa kanssa on noussut merestä syömään viljeltyjä ananaksia. Videolla esiintyy suuri raato, jolla villi-ihmisten mukaan oli kaksi jalkaparia, toiset isommat ja toiset pienemmät kuten teropodidinosauruksilla. https://m.youtube.com/watch?v=acOF9jYOeXk

    • Gjgjjj

      Väite että Dinosaurukset eläisivät vielä nykyäänkin on naurettava.
      Sillä dinoja pitäisi olla niin valtavasti terveen geenipoolin takia.

      • njknkjn

        niitä voi olla tietyillä alueilla valtavasti. niissä alueilla mihin ihmisillä ei ole asiaa, ne ns tutkimattomat alueet


      • KysynVaan-76
        njknkjn kirjoitti:

        niitä voi olla tietyillä alueilla valtavasti. niissä alueilla mihin ihmisillä ei ole asiaa, ne ns tutkimattomat alueet

        Ja missähän niitä sellaisia on? Ja miten ne dinot älyävät pysytellä juuri vain niillä eivätkä koskaan harhaudu niiden ulkopuolelle?


    • HimpuranKanasoppa

      Ainoat alueet minne ihmisiä ei koskaan tulla päästämään on "etelänpa".
      Kaikki muut paikat on koluttu. Minäkin olen käynyt yli 60 maassa ja joka nurkan takaa kuulee:
      - hei, ootsä suomalainen?
      Meille on syötetty valekuvia valtavista heinänsyöjädinoista joita ei ole ollut olemassakaan eikä ne Maalätyn reunajäätiköillä pärjäisikään.

      • nklnmlknml

        mikä o ``etelänpa``? ei oo ihmiset kolunnut kaikkia paikkoja. maapallo on niin järjettömän iso et tän tutkiminen vie viel aikaa.


      • TotuusSattuu

        "Ainoat alueet minne ihmisiä ei koskaan tulla päästämään on "etelänpa"."

        Miten niin ei päästetä? Sielä on käynyt useita suomalaisiakin.


    • Australiassa

      muuan mies, ilmeisesti karjafarmari, koki tunteikkaita hetkiä ollessaan korjaamassa aitaa. Nähtyään tyrannosauruksen näköisen liskon harppomassa lehmä suussaan, hänelle tuli kiire Land Roveriinsa.

      Perthiin matkalla ollut puoliperävaunurekan kuljettaja koki tunteikkaita hetkiä nähtyään ajovaloissa tyrannosauruksen näköisen liskon ylittämässä tietä, mikä on Australiassa harvinaista joskaan ei ihan tavatonta.

      Muua mies heräsi yöllä vauhkoontuneen hevosensa ääntelyyn ja lähistöltä kuuluneeseen karjuntaan ja ryskeeseen. Aamulla mies koki tunteikkaita hetkiä nähtyään lähistöllä valtavat jalanjäljet.

      • Ilvlvjöhohibloh

        Tyhmät aikuiset uskovat satuja...


      • Hajaantukaa

        Ja täällä Australiassa tarinoidaan siitä mitenkä Suomessa jääkarhut syö ihmisiä, mitenkä lunta on kuukausia katon harjaan asti ja pimeys kestää puoli vuotta.

        Mitä pidempi matka jonnekin, sitä kovempia valeita siitä paikasta kerrotaan.


      • Katoomba

        Rex & Heather Gilroy (2011) Burrunjor - The Search for Australia's Living Tyrannosaurus. Katoomba NSW Australia: URU Publications.


      • pojpojpojpoj

        Ei vaan elikkoa tainnut löytyä!


    • asiantuntijaalkkis
    • Jenniii89

      Äitini tädin perhetuttu oli nähnyt Evijärvellä kuulemma dinosaurusta muistuttavan eläimen. Krokotiilitkin ovat joissain paikoissa oppineet kävelemään kahdella jalalla.. tämä on tosin hyvin harvinaista mutta mahdollista kuitenkin. Jotkut linnut kuulemma polveutuu dinosauruksista? Strutsit ehkä?

      • SaitMelkeinYhdenPisteen

        Melkein olit hereillä biologian tunnilla.

        Kaikki linnut polveutuu dinoista.


      • klnhkjl

        ei polveudu yksikään


    • jfjhgy

      hakunilan pururadalla on nähty joskus 55-60 luvulla jättimäisiä varaaneja. huhutaankin että purtsin joki (Kormuniittyoja) saastutettiin sen takia että varaanit kuolisi

      • kImMo666

        Olen kuullut saman tarinan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe