Suomessa viedään yksinjääneiden rahat

EnIhmettelePaljoa

Nyt kannattaa jättä tämä pieni ja ahdas Suomi ja karistaa pölyt jaloista kokonaan.
Mielestäni osoittaa että elämä täällä on todella tukalaa, kun epätoivoiset syytävät vaivalla säästämänsä rahat ja ottavat vielä suuret lainatkin että heille tulisi mahdolliseksi saada inhimillistä ja mielenkiintoista seuraa, vaikka tämä ei ole edes varmaa.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005043787.html
"Moni tavallinen suomalainen menettää netin auervaaroille jopa 100 000–300 000 euroa ja joutuu lopulta myymään kaiken omaisuutensa. Uhrit ovat Suomessa useimmiten naisia, mutta myös miehet joutuvat vastaavanlaisiin ansoihin."

Mielestäni tämä osoittaa, miten tulemme kohdelluksi toisten taholta. Meitä loukataan ja meidät unohdetaan, meistä ei välitetä ja meidät usein myös henkisesti pahoinpidellään, meillä ei ole edes toivoa.

Terveiset yhdeltä, jolle eräänäkin päivänä lyötiin puhelin korvaan useaan kertaan kiinni kun perheelliset "ystävät" ehtivät puhumaan vain oman asiansa. Minun asiallani ei sitten ollutkaan enää väliä.
Lähden heti kun vain ikinä pääsen pois Suomesta. Tämä on hirveä ja todella pitkästyttävä elämä, kuin tuomio jonka on saanut koska on syntynyt Suomeen.
Ja tämä ei johdu siitä, että en liikkuisi ihmisten ilmoilla. Liikun paljon ja käyn erilaisissa riennoissa. Ihimiset vain ovat perusrakenteeltaan päätyneet erittäin tylsiksi.

22

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikuinen-sinkku

      Naisille merkkaa vain miehen lompakon paksuus ja ulkonäkö. Mies ei ole hyvä jos ei ole komea.

      • EIP-

        Lompakko on hyvä olla olemassa, ainakin näin vanhemman sinkun mielestä, samoin ulkonäkö. Liian komeaa ainakaan minä en pidä viehättävänä, pitää olla ainakin vähän rosoa.
        Mutta sinullekin tulee yllätyksenä että ei saa olla tylsä.


      • otanosaa

        olen aivan samaa mieltä kanssasi että suomessa on vaikea miltei mahdoton saada naista suomalaisena miehenä ilman että olisi paksu lompakko, ja ulkonäkö kuin jollakin adoniksella naurettavine tatuointeineen. Ei mulla muuta että ilman huomattavaa varakkuutta suomalainen sinkkumies jää todellakin sinkuksi,


      • HARPPUsoitin

        Tosi asia,ja niin se muuten on ollut aina,mutta ehkä hieman pienemmässä mittakaavassa.60 luvun "laivastovierailut"vetivät
        kaiken hajuiset harput laivarantaan hakemaan sitä tummaa
        ruskeasilmäistä äijän retaletta,jolla oli oma vaimo kotimaassaan.
        Vieras korostus,ja imartelut ovat Suomen naisten herkkua,siinä
        jää rehellinen kovan raatamisen suomalainen mies varjoon.
        Sellaisille naisille löytyy osuva nimitys,mutta sitä ei ole lupa
        täällä käyttää.Muistuttaa soitinta jota pidetään kaulasta kiinni,
        ja rimputetaan reijän kohdalta ?


      • fiilikselläonneen
        otanosaa kirjoitti:

        olen aivan samaa mieltä kanssasi että suomessa on vaikea miltei mahdoton saada naista suomalaisena miehenä ilman että olisi paksu lompakko, ja ulkonäkö kuin jollakin adoniksella naurettavine tatuointeineen. Ei mulla muuta että ilman huomattavaa varakkuutta suomalainen sinkkumies jää todellakin sinkuksi,

        Toisaalta,ne äijät joilla on perstaskussa lihava lompekko,eikös ne mene
        Thaimaalle huoraamaan alaikäisten tyttöjen kanssa.Pussit tyhjinä
        tulevat sitten takaisin tuomaan tauteja kotiinsa.Mieluimmin käytän
        omaa känsäistä kämmentäni,jee.


      • kalujenkilistely

        Jos nainen on huora,ja mies on pukki,niin mikä se huora-pukki on ?
        Molemmille kelpaa kalujen kilistely.


    • turhaaniinturhaa

      pidellyt "hyvänäköisiä" nais suosikkeja pitemmän aikaa seurailu mielessä, 90% tulevat tauon jälkeen takaisin,heiluvat deitillä pari päivää - viikon ja katovavat hetkeksi uudestaan.

      eli jotain tämän tapaista verkot veteen, verkot pois vedestä jne
      Kyllähän mainituista liikehdinnöistä tietää mistä on kysymys
      mitään muuta kuin se yksi asia hoidetaan nettideitillä

      • EIP-

        Siis yksitoikkoinen liikehdintä: verkot veteen, pois, takaisin, pois
        Nuohan ovat juuri niitä suomalaisia tylsimyksiä joista kirjoitin.


    • turhaaniinturhaa

      ei millään logiikalla 90% ehkä reilusti ylikin90% "hyvä näköiset" naiset vetää valinnassa toistuvasti harhaan. ei niin ei, kun deiteillä pöristellään vainyhden asian vuoksi feikki profiilit. kalastelu jatkuu niin kauan kun jos naama kestää ikää 70 vuotta, sitten rauhotutaan. tällaisien naisien perään ei kannata ajaa autolla 10 metriä pitempää matkaa. eukko kuluttaa/vie rahat vain sekä palvelunjärjestäjä nauraa partaansa deittipalveluja ostavasta miehestä

      voi sin jatka mut näppiksen akku lopussa

    • Lolololikloikl

      Älkää nyt hyvät ihmiset lainatko tai antako rahaa ukoille tai akoille. Miksi ihmeessä jotkut aina lankeavat tähän. Se ei ole rakkautta !
      Sano että minulla ei ole rahaa, sorry ! Heppu häipyy aika pian.

      • EIP-

        Kuulemma siksi, kun pelkäävät että ainoa keskustelukaveri häipyy muuten.


    • eiainaymmärrä

      Minkälaisessa piirissä aloittaja oikein liikkuu, kun ystävätkin lyövät luuria korvaan? Kannattaisiko aloittaa elämänlaadun parantaminen vaikka siitä, että siivoaa tuollaiset hyväksikäyttäjät elämästään?

      Mitä taas noihin auervaaroihin tulee, niin en vaan ymmärrä. Jos joku täysin tuntematon tulee netissä vannomaan rakkautta, niin johan siinä pitäisi hälytyskellojen soida, mikäli on yhtään järkeä päässä.

      • EIP-

        Se on pelottavaa, että jos siivoaa hyväksikäyttäjät, ei jää enää ketään. Ehkä sitten sen jälkeen olisinkin tilanteessa jossa hälytyskellojen kovakaan kumina ei saisi minua sysäämään ainoaa "kuuntelijaa" luotani.

        En myöskään ymmärtänyt sitä rakkauden vuodatusta, jota sain osakseni netissä huijarilta. Yritin vain hillitä sitä tuntematonta moisesta ja sanoin että odotan hänen tapaamistaan.
        Siitä huolimatta, että pidin kirjoittelusta hänen kanssaan todella paljon ja olin väliin lähes haltioitunut, niin en yhtään mennyt naruun, ja kun lopulta sain rahapyynnön, oli hänen pelinsä pelattu. Ei tullut mieleenikään lähettää yhtään mitään.
        Ensimmäisen kerran, kun hän kuukausien viestittelyjen jälkeen pyysi jotain, se pyyntö oli, että soittaisin jollekin tuntemattomalle henkilölle tiettyyn numeroon. Pyyntöä edelsi selitys, miksi minun pitäisi se tehdä.
        En suostunut soittamaan. Olin alusta asti päättänyt, että en tee mitään, jos hän pyytää jotain tekemään. Kun pyyntö sitten tuli, se hyppäsi silmilleni heti ihan kuin hän olisi suoraan tunnustanut mikä oli.


    • Deittisirkuseläin

      Mua kans yritettiin huijata, mutta onneksi en mennyt lankaan. Mutta mahdollisuus siihen kertoo jo sen, että ihminen on herkkäuskoinen ja liian empaattinen.

      Hyväksikäyttäjät kannattaa siivota pois.

      Olen piilottanut deittiprofiilin, kun en jaksa aina deittailla. Mikä viihdyttäjä minä olen? Välillä tuntuu, että on joku "deittisirkuseläin" keksimässä aina uutta hauskaa tekemistä ihmisille. Menisivät improvisaatioteatteriin, ilmaisutaidon kursseille tai jos on villi, niin erotiikkamessuille
      :-D

    • turhaaniinturhaa

      halusin vielä sanoa et en kateellinen katkera mut millä jum**auta rahalla / AJALLA perheitä perustetaan mut kun työttömillekin tulee lapsia perheitä, nehän tarvii tonni tolkulla tuloja kuukaudessa! Vipilläkö, kavereilta lainaamalta? Ei minulla mitenkään merkittävät tulot nyt tällä hetkellä ole vähän yli 1700 käteen kuukaudessa ja palkallista vapaata kupiaisina. Ei minula ole varaa lähteä jakamaan rahaa esim autolla ajelemaan päivittäin suomi24 treffit naisen vuoksi tarjoamaan risteilyitä illallisia kynttilän valossa, vai saunotaanko naisen kotona isolla porukalla juodaanko vain kaljaa, Nam nam MENNÄÄN LAPPIIN, KUA MITÄ HÄ MAKSAA?? mutta missä välissä sen kaiken ehtii tekemään kun täytyisi ehtiä hoitaa ne työtkin. Otetaan loma lomaa lomaa rokulia. Nyt tarkoitan et se rahani menisi lahjaksi sen naisen hyväksi joka 90% todenäköisesti olisi hyvän näköinen kevytmielinen vähät minusta välitää loppupeleissä. Olen kokenutkin sitä ei lämpöä tipu edes yhden tekstiviestin verran hyvännäköisiltä naisilta: Vaan ne häipyvät teille tietämättömille kuin kolli kissa. Ne on yllättäen tunteettomia, plus, se raha, siis tarkoitan kun elääkin täytyis on jo MENETETTY sekä nainen menetetty ja uutta naista etsimään suomi24 treffeiltä autolla ajelemaan. Ei deittailut toimi jos ei sielujen välille tule oikeaa tunnetta, kaikki muu on kusetusta, rahat, arvokas aika menetetty. Kävele tepustele kolmatta linjaa.

      vaikea kokonaisuutta pistää sanoiksi treffit parisuhde perhe koti auto ok-talo deitti kominaatioista mistä saisi tarkan kuvan millainen kusetetuksi tulemisen riski piilee kaiken takana.

      • turhaaniinturhaa

        vielä vähäsen, et ette arvaa millaiseen kusetus rinkiin voitte ittenne deiteillä, elämiseen liittyvillä edullisilla houkutus sopimuksilla pistää jos ette varaanne pidä!! Nytkin suosikeissa pyörii, nenä pampullaan "hyvännäköinen" kalastelija, lapset tehty, pimuttaa edes takaisin, yhtä oikeaa etsimässä. Eli ne lapset sitten ihan muuten vaan pitkän työttömyyden aikana tehtiin sen väärän kanssa ja tästä eteenpäin tarttes sitä oikeaa. Vai mitääh. Jaa-a ota auto alle, juuh, lähde ajamaan sen oikean kaunokaisen kanssa saunottelmaan ottamaan kynttelin valossa häppää. Mukana on naisen ex pate late erkkii. Nää on kavereita vaan, uh, homoja, ei ei mtään yhteyksiä, ei, ei, kavereita vain. Niin turhaaniinturhaa turhaaniinturhaa


      • Eiyhtäänhyväämissään

        Usko tai et,mutta kaikki mitä kerroit on ennustettu jo parisen tuhatta
        vuotta sitten.Ihminen on nyt,omahyväinen,epärehellinen,avionsa pettäjä,huorintekijä,varas,ja kavala "selkään puukottaja",kieroilija
        yhteiskunnan rikollinen,joka panee houkuttelevan ulkomuotonsa
        esille huijatakseen jokaisen vastaan tulevan.Jos kylvät ohdakkeita
        niin saat niitä niitettäväksesi.Joku on sanonut sattuvasti,ettei rehellinen
        ihminen anää asuta maapalloa.Kaikki me kuulumme siihen joukkoon.


    • uskotaiET

      Turhaa valitella,myy rojusi ja mene muualle.70 luvun jälkeen Suomi on
      ollut alämäessä,ja vauhti kiihtyy.Pakkohan jossakin on olla syylliset maan
      alas ajoon.Semitistien lisääntyessä,joka maassa tapahtuu muulle kansan
      osalle rappioutumista taloudellisesti,koska "veren-imijät"vievät kaiken
      omalle tililleen.Kanadan Suomalaiset ovat aina kutsuneet sitä ihmis-luokkaa "pettäjiksi",ja miten oikeassa he ovatkin.Rehelliset sen ymmärtävät,muut sitä eivät myönnä.Kaikkialla maapallon kansojen
      keskuudessa se sama porukka eiheuttaa sekasortoa politikoimalla kaiken
      hyödyn vain kaltaisilleen.Tämäkö porukka olisi Jumalan suosiossa,vaikka
      tappoivat Jumalan pojan Jeesuksen.Mikään ei ole kauempana totuudesta.

    • hulluja.monenlaisia

      Höh, jotkut akat on todellakin hölmöjä. Ensinnäkin, roikkua nyt jossain helekutan nettisuhteessa - pölöpöttää tuntikausia jopa kymmeniä viikossa kuukausitolkulla jonkun ventovieraan tekstailijan kanssa, pelkän mistä lie netistä kopioidun kuvan pläjäys näytöllään.
      Eivät ymmärrä vaatia livenettilähetystä vastapelurin identiteetin edes jonkinlaiseksi varmistamiseksi.

      Sitten kun nää oikein hairahtuu, niillon vielä varaa lähetellä jonnekin ulkomaille huitsin nevadaan mille lie suojaväriselle useita kymmeniä tuhansia euroja, milloin minkäkin tekaistun tarinan sieltä päästä kuultuaan. Liian luottavaisia hölmöjä, ja ovat jollain ilveellä vielä onnistuneet sitä massia sen verran keräämään, että on edes mahdollista tehdä niin - lähetellä sitä rahaa mille lienee rikollisotuksille ja vielä semmoisia määriä.

      Jotkut ovat jopa niin varoissaan että lähettelevät useita satoja tuhansiakin euroja näille netti-"ihastuksilleen". Entisaikojen Kreikan kamakit kävi edes panemassa näitä haahkoja ja veivät rahat siinä yhteydessä - nyt nämä syytää kaikki rahansa näille nettirikollishuijareille edes pääsemättä panemaan, eivät edes koskaan näe minkänäköisen kanssa ovat viestittelemässä. Pelkän tekstailun ja nettiviestittelyiden perusteella alkavat lähetellä sitä rahaa näille nettirikollisille - korkeintaan tosiaan jonkun mistä lie netistä luvattomasti kopioidun ulkomaan elävän naamakuvan saattavat saada tietokoneensa näytölle ja kuvittelevat sitten sille sitä rahaa lähettelevänsä jonkin maallisemman suhteen toivossa.
      Jestas mitä ääliöitä.

      Muutama seittenkymppinen papparainenkin tuota tekee jo vanhuuden höperöydessään, rahaa lähetellään sinne ulkomaille nettiviestittelyiden jälkeen kun sieltä alkaa tulla niitä pyyntöjä mitä ihmeellisimmillä verukkeilla.
      Suuri enemmistö on kuitenkin näitä 50 akkoja, enemmän kuin 80% näistä netti
      "ihastus" huijaririkollisten pauloihin lankeavista on nimenomaan näitä akkoja, rahhoo on kuitenkin jollain ilveellä kerinnyt kertyä tuohon ikään ja sitä ne sitten alkaa lähetellä sinne ulkomaan tileille nettirikollisille.
      Jonain päivänä vaan huomaavat että kaikki rahat meni, eikä edes livenä koskaan ketään nähny tai edes nettilivenä - saatikka että naimaan olis päässyt.

      • RahansaPitänyt

        Oikeassahan olet. Jotain pielessä kun tuollaisiin uskotaan.
        Minäkin viestittelin kuukausia ihan vain huvin vuoksi. Todella mukava kirjoitella, kun nämä suomalaiset miehet eivät osaa kirjoittaa yleensä ollenkaan, saatika tunteistaan puhua. Hauska myös käyttää englanninkieltä ja vähän opetella lisääkin kun siihenkin on kouluvuosina uhrattu aika paljon eikä sillä niin paljoa muuta käyttöä ole ollutkaan.
        Jokin juttu tietenkin on pielessä kun rahaa lähetetään. Minulle ei tullut mieleenkään laittaa tikkua ristiin nettihauskan vuoksi.
        Mutta haukkumisella tuo asia ei korjaannu. Jotenkin tunnut vanhastaan vihaavan 50 väkeä, kun noin asiaa pyörittelet. Ja tietenkin suurella on jotain pientä maallista kertynytkin jo tuossa iässä. Omat säästöt, perinnöt, lainat!!!
        Elämänkokeusta tuntuu puuttuvan noilta ihmisiltä. Minkä jurrikan kanssa nuokin naiset lienevät nuoruutensa viettäneet.


      • RahansaPitänyt

        "Höh, jotkut akat on todellakin hölmöjä. Ensinnäkin, roikkua nyt jossain helekutan nettisuhteessa - pölöpöttää tuntikausia jopa kymmeniä viikossa kuukausitolkulla jonkun ventovieraan tekstailijan kanssa, pelkän mistä lie netistä kopioidun kuvan pläjäys näytöllään."
        Tuohon sitten taas sanon että paljon järkevämpää kuin moni muu mihin voi aikaansa haaskata. Monenlaista pölöpöttämistä käydään livenäkin ties miten turhien tuttavuuksien kanssa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe