Uusi Peugeot 3008

Pgt3008

Jokos joku nopea tilaaja on saanut alleen tuon uuden Pösön? Lähinnä jotta jokos uusia autoja on alkanut tulemaan tilauksesta Suomeen?

34

1878

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hieno-oli

      Ei tullut tilattua vaikka pääasiassa pidinkin. On edelleen harkinnassa mutta pari pikku juttua jäi kyllä harmittamaan, joten päätin ottaa aikalisän.
      Näistä miinuksista suurin perheeni kannalta on tuo takaistuin joka oli pettymys varsinkin keskipaikan osalta. Siinä ei pitkiä matkoja viitsi istuttaa edes lasta puhumattakaan aikuista. Itselleni otti selänpäälle jo pelkkä muutaman sekunnin testi-istunta! Sitten ne takapenkin niskatuet oli mielestäni todella laaduttomat kun varsinkin se keskipaikan nikskatuki ei pysynyt edes paikoillaan säädetyssä korkeudessa! Jos keskipaikalla ei meillä tarvitsisi kenenkään istua niin olisin jo kaupat tehnyt, mutta nyt täytyy vielä asiaa miettiä. Muuten todella loistava, hyvännäköinen auto! Itseäni miellytti eniten ajoasento säätöjen jälkeen, todella loistava! Takakonttikin riittäisi kyllä hyvin.
      Nyt jään varmaan odottamaan tuota uutta 5008 -mallia ja päätän uudesta autosta vasta sitten. Sanoivat, että se tulee maalis- tai huhtikuussa.

      • Varmasti-oli

        Mutta nyt täytyi vielä vinkua ja miettiä? Minkäs valitsit tilalle?


    • Pögötti

      Tällä viikolla on uuden Pösön luovutus jotenka kohta pääsee koeponnistamaan tosissaan uutta tulokasta!

      • kerro_lisää

        Millainen versio tulossa sulle? Mitä tykkäsit ajoasennosta (ratti-mittaristo)? Millaisella värillä otit?


      • Pögötti

        Allure automaatti 1.6 diesel ja lisävarusteitakin kiitettävästi! Itse tykkäsin kyllä tuosta uudistuneesta ratti-mittari systeemistä. Itsellä nyt tuo nykyinen 3008 ja siihen verrattuna pidän uutta parempana ratkaisuna. Värinä tuo kuparin ruskea.


      • pitkät_ajat_ootella
        Pögötti kirjoitti:

        Allure automaatti 1.6 diesel ja lisävarusteitakin kiitettävästi! Itse tykkäsin kyllä tuosta uudistuneesta ratti-mittari systeemistä. Itsellä nyt tuo nykyinen 3008 ja siihen verrattuna pidän uutta parempana ratkaisuna. Värinä tuo kuparin ruskea.

        Mulle tulossa 165 automaatti. Valkoinen helmiäinen mustakattoisena. Menee huhti-toukokuulle...


    • Pögögö

      Peugeot sanoo että maavara on 22cm, Tekniikan Maailma että 16. Kumpi on oikeassa?

      • Pöcötti

        22cm käytännössä. Renkaiden lähellä iskarien kohdalla on tötsät jossa 16cm.


    • hhhhgffd

      Kantavuus tulee herkästi vastaan. Kertoi koeajo Autobildissä.
      Ja takapenkki huono, eli ei isolla porukalla.

    • Lähtitilaukseen

      Mietin C-HR:ää pitkään mutta Peugeot vei lopulta voiton aika selvästi.

      • moderniutta_kehissä

        Sama homma, mutta CHR:ssä auton korkeus jäi cittari-kriiteerillä liian matalaksi 155 cm kun 3008 on 162 cm korkea. Vielä astetta mukavampi istahtaa ja nousta, ja jämerämmän ja aikuismaisemman näköinen. Ei CHR:kään huono ole. Sen sijaan monet sakemannipohjaiset cittarit ovat pirun tylsän näköisiä saippulaaatikoita ja sisältäkin kuin eri vuosikymmennelle jääneitä.


      • Le_Patonki

        Tämä pisti silmään. 3008:n koeajon jälkeen muut tuntuivat edelliseltä vuosikymmeneltä. Suomalaisen Rightwaren toimittama mittaristo on muuten hyvin samanlainen kuin Audissa, jossa siitä saa maksaa hunajaa...

        1.6 diesel tulossa Allure-varusteilla muutama ekstra vielä (mm. hierovat jakkarat ja Focalin hifit). Toimitus ilmeisesti heinäkuussa. On tässä odottamista.


      • Pögötti

        Hieno peli tulossa sinulle! Minulla myös samanmoinen em. varustein ja ajettu kohta 1000 km ja täytyy myöntää että ompa ollut ilo ajella!!


    • Pösögö

      Laittakaapa kommentteja kun olette nyt ajaneet jo pidempään. Itseäni arveluttaa, seisooko auto tosiaan huollossa heti kun 5 tkm tulee mittariin. Toivottavasti ei.

      • 1.6BlueHDi

        8000 ajettu nyt ilman mitään ongelmia, ei edes mitään nitinöitä tai natinoita kuin edellisessä Qashqaissa. Ilo ajaa. Tässä juuri kun kävin autopesussa niin huomasin kun ihmisten päät kääntyvät, ei ole koskaan ennen käynyt, eli hienon näköinen on. Ei kukaan kato pitkään jotain golfia.


      • Pögötti

        Kohta 30 tkm ajettu ja ei mitään vikoja havaittu. Kulutus 1.6 dieselissä maltillinen ja ilo ajella pitkillä matkoilla.


    • Eienääpököttiä

      Pökötin arvo vaan tippuu 50% kun auto on kaksivuotias.

      • Pöcötti

        Roskaa. Katsoin juuri nettiautosta niin esim. 308:n hinta putoaa 2 vuodessa noin kolmanneksen mikä on hyvin normaali lukema kaikille autoille.


    • Purekok

      Erittäin hyvä auto, mutta pitää vaihtaa ennen kuin tulee 80000 km täyteen. Ainakin pure tech kone alkaa syömäön öljyä sen jälkeen.

      • pösömjöö

        No eipä ole kyllä kaksinen kiesi jos 80000km ajettuna pitää huonon moottorikonstruktion takia auto jo vaihtaa. Normi autohan on vasta sisäänajettu tuossa vaiheessa. Eikä puhuta edes mistään premiumista.


      • 3008

        3008 on premiumia ilman sakulisää....


    • pousou

      Käytin joku aika takaperin 6v vanhan bmw 520 huollossa ja kävin sillä aikaa potkimassa autokaupassa renkaita. Niinhän siinä kävi, että ihastuin uuteen 3008:iin päällisin puolin. Myyjä tuli esittelemään autoa ja kettuilin sille 1.2 litran moottorista tuon kokoisessa autossa. Myyjä oli sitä mieltä, että turhaan hän jankuttaa asiasta ja sanoi, että käy kokeilemassa ja niinhän siinä kävi omaksikin yllätykseksi, että bimmeri lähti vaihtoon ja nyt ajellaan Peugeotilla.

      1.2 puretech liikuttaa tuon kokoista autoa suorastaan käsittämättömän hyvin. Eihän se tietenkään mikään raketti ole, mutta kaukana nuhapumpustakaan. Hienosti riittää tehot motarillakin reippaisiin ohituksiin.
      3008 oli suureksi yllätykseksi vähintään yhtä hyvä ajaa kuin bemarini ja kyllähän uusi auto on aina uusi auto. Todella tasaista ja mukavaa kyytiä, eikä reippaasta maavarastakaan Suomen teillä haittaa ole.
      Ranskalaisten autojen vanha maine kieltämättä hieman epäilytti, mutta kolmen vuoden takuu antaa kuitenkin mielenrauhan takuun ajaksi. Katsotaan sitten takuun jälkeen jatketaanko ajoa 3008:lla vai meneekö vaihtoon.
      Nyt ainakin erittäin positiiviset kokemukset!

    • Öty

      Itselläni ei ole, mutta kolmen omistajan kanssa olen jutellut. Kaikki ovat kehuneet siihen malliin, että pakko uskoa auton ominaisuuksiin. Eräs heistä on jo ehtinyt ajaa autollaan reippaasti yli 10,000, lähinnä maantieajoa. Hänellä oli ennestäänkin Peugeot, muut kaksi ovat vaihtaneet saksalaisista merkeistä Peugeotin. Yksi omistajista oli nainen, joka väitti, että hänen edellisistä autoistaan ei edes voi puhua samana päivänä kuin 3008:sta. Rouva tuntui olevan täysin hullaantunut auton sisäfiiliksestä, ohjauspyörästä ja mittaristosta. Samalla hän väitti, että suurin ongelma oli pitää aviomies pois Peugeotin ratista. En älynnyt kysyä mikä auto äijällä mahtaa olla, mutta joku kalliimpi ja isompi kai .

    • Jalba

      Voi olla hyvä auto mutta pökötin arvo sulaa. Kaksi vuotta ja puolet arvosta sulanut!

      • JuurikinNäin

        Tuokaan ei pidä paikkaansa.


      • Jalba

        Kyllä pitää. Katso nettiautosta parivuotiaita pököttejä.


      • JuurikinNäin
        Jalba kirjoitti:

        Kyllä pitää. Katso nettiautosta parivuotiaita pököttejä.

        No voitko laittaa esimerkin sieltä.

        Kommentoin meinaan sen jälkeen kun olin kahlannut pari sivullista vuosimallin 2016 pösöjen myynti-ilmoituksia, enkä pystynyt näkemään väitettä todeksi.

        Ehkä en sitten vaan osannut katsoa oikein.


      • Jalba
        JuurikinNäin kirjoitti:

        No voitko laittaa esimerkin sieltä.

        Kommentoin meinaan sen jälkeen kun olin kahlannut pari sivullista vuosimallin 2016 pösöjen myynti-ilmoituksia, enkä pystynyt näkemään väitettä todeksi.

        Ehkä en sitten vaan osannut katsoa oikein.

        Nuo nettiauton hinnat ovat pyyntihintoja. Hyvitys kaksivuotiaasta pökötistä on ollut 50% uuden hinnasta. Kuka näitä oikein ostaa. Hankkikaa kunnon saksalainen auto.


      • JuurikinNäin
        Jalba kirjoitti:

        Nuo nettiauton hinnat ovat pyyntihintoja. Hyvitys kaksivuotiaasta pökötistä on ollut 50% uuden hinnasta. Kuka näitä oikein ostaa. Hankkikaa kunnon saksalainen auto.

        Eli et pystynyt laittamaan yhtään todellista esimerkkiä, kiitos tästä.


      • Jalba

      • Pöcötti

      • Nopökötti

        Ei enää ikinä pököttiä. Hinta tippuu kuin lehmän häntä.


      • JuurikinNäin
        Jalba kirjoitti:

        Siinä kolmivuotias rapee ranskalainen 😀

        https://m.nettiauto.com/peugeot/3008/9236246?vifAdCount=9&vifNav=Y

        Hieman nyt sekoitat asioita.

        Aloitit väittämällä näin: "Kaksi vuotta ja puolet arvosta sulanut!"
        Kun sitten kysyttiin esimerkkiä, tarjoat 3 vuoden ja 5 kuukauden ikäistä autoa esimerkiksi, ja sanot auton olevan kolmevuotias. No, kaksivuotias se ei ole missään tapauksessa.

        Tuo kyseinen 3008 on maksanut 27893 euroa uutena.

        Kun keskimäärin autot menettävät arvostaan 18,2% vuodessa, niin keskimääräisen auton arvo puolittuu kolmessa ja puolessa vuodessa.

        Kun laskemme tuolle 3 vuoden ja 5 kuukauden ikäiselle 3008 mallille hinnan, saamme 14040 euroa.

        Hintapyyntö autosta on 13990, eli kyseinen auto maksaa juuri sen, mitä tuon ikäisen voi keskimäärin olettaa maksavan.


    • Pöcötti

      Peugeoteissa on se hyvä puoli että vaikka tulisi maanantaikappale niin se tarkoittaa lähinnä ärsyttäviä pieniä sähkövikoja yms. joista pääsee halvalla. VAG-konsernin autoissa taas on riski 5000€ jättipotteihin, kun auton voimansiirrossa on perustavanlaatuisia vikoja: DSG, TDI, TSI yms. Pökötti ei myöskään ruostu ja maalipinta pysyy hyvänä, toisin kuin esim. Skodassa missä pelti kukkii jo vuoden päästä kun ei ole osattu maalata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe