Tehkää muijat välillä rohkeasti aloite

damonsalvatore

Elämme vuotta 2017 ja nykyajan naiset eivät halua wanhan aikaisia sukupuoliroolia ja moni nainen on itsenäinen eikä siihen tarvi olla edes feministiä mutta silti naisille kelpaa wanhan aikainen tapa että mies tekee aloitteen. Mikä ihme siinä on että nainen ei voi tehdä aloitetta? ihan harmittaa kun oon vierestä seurannut miten naispuolinen ystäväni etsii sitä oikeaa mutta kuvittelee vain että miesten pitää aina joka kerta tehdä se aloite. Moni nainen on antanut ei-toivotulle miehelle pakit koska etsii sitä unelmien prinssiä mutta sen unelmien prinssin voi saada paremmin jos itse uskaltaa edes joskus tehdä aloitteen eikä kuvittele että kaikki maailman komeimmat miehet tulevat vielä joku päivä iskemään häntä.

Rohkeasti vaan kun vaikka tutustutte niin ottakaa yhteystietojen kautta (esim facebook) yhteyttä ja kutsukaa vaikka kahville jne.. enkä tarkoita mitään päiväkahveja-heti sänkyyn.

25

947

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • missälienee

      Ei ole minulle ollenkaan mahdoton ajatus, mutta mitä teet jos et näe.

    • EdesUnissa

      Viimeksi eilen sain naiselta kutsun tulla käymään, joten kyllä naiset toimivat nykyisin ilman wanhan aikaisia sukupuolirooleja.

    • xambaqja

      Aloitteen tekee se ns. rohkeampi, mutta melkein yhtä rohkea on tämä, joka aloitteeseen vastaa myönteisesti. Olen itse ainakin nähnyt ja kuullut naisien tekevän aloitteen, mutta haluja on monenlaisia.

    • näinseonnyt

      Kyllä se on nyt miehen vuoro. Olen itse mennyt hänelle useasti juttelemaan.

    • yhdenyön

      Kun nainen tekee aloitteen, niin silloin, tietää mies: Helppo nakki.
      Tai niinkuin mies sen sanoo: Pukille nousua.
      Tälläiset ovat ns, yhdenillan juttuja.

      • eiainaniinkään

        Tulin vaan kertomaan että 17 vuoden suhde alkoi ekana iltana sänkypuuhista.


    • tnainen31v

      Ehkä teenkin. Olen ollut jo vuoden kiinnostunut samalla salilla käyvästä yhdestä miehestä. Hän ei vain tunnu olevan siellä ikinä samaan aikaan kun itse olen. Jos saan hyvän tilaisuuden niin lähestyn tai ainakin moikkaan.

      • huomannut

        Ehkä se välttelee sua.


      • Kannatan! Odotan sinua siellä.


    • Naistenmies83

      Naiset kyllä ovat tehneet aloitteita useinkin minulle. Mutta en ole näistä naisista ollut ikinä kiinnostunut. Ei sen takia että tekevät aloitteen, vaan sen takia, että en ole yleensä edes huomannut, että ko. nainen on ollut minusta kiinnostunut. Itse teen aloitteen lähes aina.

      Vain luuserit höpisee netissä, että naisen pitää tehdä aloite, koska itsessä ei ole miestä tehdä sitä aloitetta. Kumpi tahansa voi tehdä sen aloitteen, mutta haluatko todellakin jättää sen aloitteen tekemisen sen toisen osapuolen kontolle. Kun jätät, niin riskeeraat ettei sitä aloitetta ikinä tule. Olin nuorempana kanssa tuollainen nyhverö, ja eihän sitä pimperoa sitten niin paljon tullut, ja jos tuli, niin ei kyllä siltä naiselta, jota olisi halunnut. Nyt olen keskittynyt lähinnä naisiin, joita todella haluan ja himoitsen.

    • Roolit_muuttuu

      Jos mies tekee aloitteen niin sen seurauksena nainen saa lahjoja. Ja nainenhan haluaa lahjoja.

      • pidärojus

        Enkä halua, haluan rakkautta ja läheisyyttä.


      • Älä ikinä anna lahjoja ennen kuin vakiintuneessa suhteessa!


    • Lady1967

      Hyvä pointti aloittajalta. Itse olen kiinnostunut miehestä, mutta kun en edes tiedä onko hän vapaa vai ei. Näen häntä sen verran harvoin, että pitäisi kyllä käyttää mahdollisuus heti hyväksi, kun miehen näkee. Helkkari, kyl on haastava tilanne :) :(

    • noniintaas

      voi juma, kun mä oon tehnyt monta selvää aloitetta työpaikan miehelle, mutta eipä reagoi muuten kuin kiusaantumalla, Taitaa olla sit homo tai ehkä oon liian ruma ja vanha?? Mies on vapaa, jutellaan paljon ja viihdytään yhdessä. Pari kaverillista halausta on vaihdettu mun aloitteesta (annoin joululahjan ym..), mut mies ei lähde mukaan flirttiin, ennemminkin menee ihan kipsiin tai mököttää. Jotain ihme mustasukkaisuutta oon joskus kaverissa huomannut, kun oon jutellut työpaikan toisten miesten kanssa..otapa miehistä nyt selvää :(

      • Kannattaa kertoa suoraan, voi olla et mies ei vaan yksinkertaisesti ymmärrä tai ymmärtää mut ei vaan voi kysyä suoraan.


    • eiihanvielä

      No niinhän teenkin. Nyt vaan niin kipsissä ettei irtoa edes fb-viestiä.

      • tgjgöoyöi

        Kyllä naisvaltainen työpaikka jossa naisten kello jo tikittää kyllä tulee ehdotuksia.


    • Ei miehille voi tehdä alotteita, sillä he suuttuu siitä. Viimekski joku ukko koetti höpöttää mua nii mä sanoin sille, et vaik et osaiskaan hiihtää nii suksi silti vittuun. Ja heti se ukko veti siitä herneen nenuunsa. Ku noin kiristää päätä, nii luulis et sekin ukko oli syntyny lampunvarjostin päässä.

    • näinseo

      Tuon naiset osaa paremmin kuin myönteisen aloitteen. Eli sanoo suoraan et suksi vittuun. Ei tuollaisia haluais montaa kuulla.

    • Voishan muijat käydä juttelemassa useammin muutenkin kuin vakaa avioituminen, seurustelu tai seksi mielessä. Jutustellessa voi, sitä paitsi, sattumalta löytyä viksu ja vilmaattinen äijä, oikea romantiikan roisi lakanapeto. Itse harrastan jutustelua myös eukkojen kanssa ajan kuluksi ja koska se on hauskaa. En usein kaipaa muuta kuin juttukamua, tai mielipidettä johonkin juttuun. Sillä lailla.

      • turhayleistää

        Jes, juuri näin. Ei aina tarvitse olla taka-ajatuksia, itse tykkään jutustella kaikenlaisten (aikuisten) ihmisten kanssa. Ja ap:lle, itse teen kyllä aloitteita miehille jos olen kiinnostunut.


    • naisethannaa

      Ei ne uskalla, nähty on.

    • rimpsessainen

      Naisena itse haluan ensin varmistua mikä on miehen itsetunnon taso ennen kuin teen aloitteen. Tämä siitä syystä, että moni mies on suhteen alussa sitä mieltä, että on vaan plussaa kun neito tekee aloitteen, mutta jos kuvio kehittyy ihan suhteeksi asti, niin siinä mustasukkaisuuden vaiheessa mies alkaa vainoharhaiseksi ja kuvittelee, että nainen rohkeuttaan jatkaa aloitteittensa tekemistä. Eli alun viehättävä ominaisuus muuntuu miehen päässä mustasukkaisuudeksi - kaikki miehet eivät kestä sitä, että nainen on aloitteellinen.

    • kylmätotuus

      Ei naiset mitään aloitteita ikinä tee, tyrkylle tulevat ja sivelevät hiuksiaan, siinä kaikki!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe