Toyota on köyhälistön kulkine

mersumies2

Asun hyvätuloisten asuin alueella omakotitalossa päättyvän kadun alkupäässä. Pakostakin näkee millaisilla autoilla naapurusto kulkee.
Jostain ihmeellisestä syystä naapureilla ei ole kuin yksi Toyota ja sekin on iso neliveto. Sen sijaan naapurit ajelee laadukkailla länsiautoilla, Mersu, Volvo, BMW, VW ja jne.
Joskus kävelen koirien kanssa noin kilometrin päässä olevan kerrostalo alueen parkkipaikan vierestä. Siellä niitä kulkineita on taas pilvin pimein. On amis corollaa karvanopilla ym. riisipusseja.
Tästä voidaan suoraa vetää johtopäätös. Kulkineet ovat tarkoitettu köyhälle tuulipuku kansalle ja hyvin toimeen tulevat ajelevat länsiautoilla.

93

836

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qw12a

      aivan oikein

      • hojotoyokomemän

        Köyhät toyo myyjät alkaa valehtelee heti klo 8,00 >>>24,00 siinä on tekemistä et
        ehtii yöllä palautua,tosin joitakin yksilöitä ei kuukauteen saa nollattua.
        Se on toi riisitauti vie mennessään.


      • ownwfrjne

        Myös onneksi naapurilla on Toyota ettei myöhästy sitten töistä Saksan seisojan kanssa.


    • Kokeilkaapa

      Viime kesänä ostin uudehkon MB , nyt lyhyen kokemuksen turvin voin sanoa että muovia osataan muotoilla muuallakin kun Saksassa . rengasmelua ym hälyä on yhtä ruhtinaallisesti kun 10v vanhoissa Aasialaisissa .

      • mikset.uutta

        Ostitko uudehkon 400 tkm ajetun taksin?


      • Kokeilkaapa

        Alle 30tkm ja vuosmallia 2016 MB, kunpa pääsisin äkkiä eroon tästä.


      • volvollavoittoon
        mikset.uutta kirjoitti:

        Ostitko uudehkon 400 tkm ajetun taksin?

        Ne vanhat Mersut onkin vielä äänettömiä jos uusiin vertaa.. :D


    • VaanEiKestä

      Ei toyota mikään halpa ole. Sanoisin että se on vähemmän sivistyneiden kulkine - sellaisten joille essonbaarijutut ovat tärkein tietolähde. Vuosikymmeniä vanhat ennakkoluuloiset luonnehdinnat automerkeistä on varmaan totta koska "ei savua ilman tulta" ja kyllä tojota kestää....

      • TrollersPwner

        Eemmän olemattomasta sivistyneisyydestä kertoo muitten merkkien omistajat, jotka tulevat toisten merkkien keskustelupalstoille vinkumaan perätöntä schaibaa päivästä toiseen.

        Haukkuminen ja mollaaminen kertoo minulle vain sen, että tojo on parempi kuin muut jos se puhuttaa niin paljon. Joten mitä enempi mölyä asiasta, niin sitä varmempi olen valinnastani.

        Niin se on urheilussa ja muuallakin, että voittaji kadehditaan ja puhutaan perätöntä ja suomen kansa kun on pääosin sitä, että ovat valmiita maksamaan 100€ että naapuri ei saa 50€. Ainakin näköjään lansi-autojen omistajat Keskustelutason perusteella. Itseppähän huononnatte koko ajan mainettanne päivittäisill itku-virsillä. Mitä jos pysyisitte siell oman merkin itkupalstoilla, niin ei tarte oikeita harrastajia häiritä.


    • ainatienpäällä

      Pitänee osin paikkansa,ei minulla ainakaan ole varaa pitää seisomassa henkilöautoa korjaamolla jatkuvasti eikä hinauttaa sitä useasti,pitää ostaa sellainen auto joka kestää eikä ole remontin alla jatkuvasti ja sellainen auto toyota on.

      • EtAtykkääei

        Jaa, ostit sitten sellaisen auton joka käy korjaamolla puolet useammin kuin euroauto ja ruosteenestot siihen päälle.


      • utrur5u76
        EtAtykkääei kirjoitti:

        Jaa, ostit sitten sellaisen auton joka käy korjaamolla puolet useammin kuin euroauto ja ruosteenestot siihen päälle.

        Juuri niin ne euroautot seisovatkin siellä tai suurin osa romiksella tai jo sulatettuna kierrossa. :D


    • Persaukistenjutut

      Aloittajaa kuitenkin ahdistaa toyotat..., kukin ajakoon millä haluaa.
      Enemmänkin persaukisten ja velalla sen vanhan premiumin ostaneiden tyyliä tämä aloitus, pitää näyttää jollekkin vaikkei oikeasti ole rahkeita ko. elämäntyyliin, mutta halpojen korkojen aikaan pitää sitten yrittää nostaa statustaan.

      • UnohdaPremiumit

        Ei Toyota missään nimessä kilpaile premium-luokassa, se häviää ihan tavallisille euroautoille (ehkä VW:tä lukuunottamatta, se on Euroopan Tojo).


    • ainatienpäällä

      Pitänee paikkansa osittain,ei minulla ole varaa seisottaa autoani korjaamolla tai hinauttaa sitä jatkuvasti,on hyvä ajella luotettavalla autolla ja sellainen auto toyota on.

    • oltava.tarkkana

      Ei tipu Kelan ja sossun tukia, jos on kalliin länsiauton omistaja haltija.

      • riisitoyo

        EU Maatila tukee taitaa TOYOO saada kun on niitä riisinviljely vehkeitä siksi ne
        ruostuu kun mädissä riisi ojissa ajellaan.


    • RSOCU

      juuri näin. itselläni on 66 rajanaapuria eikä kellään ole vakkineita koska kaikki naapurit sanovat ettei vakkin romuilla tee mitään kun moottori ja vaihteisto särkyy ja kori mätänee parissa vuodessa korjauskelvottomaksi. toyotaa on vaan naapureilla ja asutaan suomen vauraimmalla alueella. toyota kuulemma pelittää kesät talvet, huippuautoja kuulemma kaikinpuolin eikä ole vikoja vaan perushuolloilla menevät vuosikymmenestä toiseen.

    • ErilainenMuori

      Hyvin tuo meidän Land Cruiser J150 istuu tänne mersujen, bemujen, jaguaarien ja yksittäisen lamborghinin ja porchen sekaan, Suomen 6. suurituloisimmalle omakotialueelle.

    • SamanlainenPaapa

      Kuitenkin juuri Toyota on se automerkki joka kaikkein useimmin ostetaan käteisellä. Ilmeisesti köyhälistöllä on kuitenkin enemmän varoja kuin "premiumkuskeilla".

      • oikeassa.olet

        Käteisen kanniskelu se onkin jo hieman iäkkäämpien herrasmiesten tapa


      • NoVippiä
        oikeassa.olet kirjoitti:

        Käteisen kanniskelu se onkin jo hieman iäkkäämpien herrasmiesten tapa

        Käteiseksi lasketaan myös kortin debit puolella maksaminen...


      • ErilanenMuori
        NoVippiä kirjoitti:

        Käteiseksi lasketaan myös kortin debit puolella maksaminen...

        Pankkikortilla minä olen aina Toyotani maksanut siinä alakerran kassalla. Tilillä pyrin aina pitämään noin kahden vuoden nettopalkan puskurirahastona. Puoliso puolestaan hätäilee jos saldo putoaa viisinumeroiseksi. Ihan hyvin menee ja 3 Toyotaa perhessä.


      • huolestuisin.minäkin
        ErilanenMuori kirjoitti:

        Pankkikortilla minä olen aina Toyotani maksanut siinä alakerran kassalla. Tilillä pyrin aina pitämään noin kahden vuoden nettopalkan puskurirahastona. Puoliso puolestaan hätäilee jos saldo putoaa viisinumeroiseksi. Ihan hyvin menee ja 3 Toyotaa perhessä.

        viisinumeroinen eli < 999,99 euroa?


      • ErilainenMuori
        huolestuisin.minäkin kirjoitti:

        viisinumeroinen eli < 999,99 euroa?

        Arvasin, että tähän tartutaan. Ei, kyllä tarkoitin sitä mitä tavallisesti tarkoitetaan, eli yli sataatuhatta euroa eli 100 000,00€, joka toimii säästötoimien hälyytysrajana. Itse kovin pienituloisena (suhteessa siis) en kahden vuoden netolla saa ihan samaa kasaan, mutta sen verran että sillä puolenkymmentä vuotta elää hätätilassa. Tai ostaa pari uutta keskikokoista Toyotaa.


    • alviihevosel

      Pestään pimeetä rahaa toyolla....oppk kiint

    • Eioohelppoo

      Olen tilannut itselleni toyotan velkarahalla ja pitkällä piuhalla...ymmärsin juuri, että olet oikeassa. Pakko heittää tuulihousut jalkaan ja hakea kaupasta muutama kalja.

    • omilla.rahoilla.tietty

      Ostin uuden Avensiksen. Maksoin kortilla. Ei myyjä edes kysynyt mitään maksutavasta enempää kuin ruokakaupan kassakaan. Ei kai velkaa pidä tehdä pyörien päälle jotka ei mitään tuota. Näin jo joskus kotona opetettiin. Arvo kuulemma säilyy Toyotassa parhaiten. Laatu ja luotettavuuskin näkyy ja kuuluu olevan huippuluokkaa.

    • NoloToyo

      Tojo ei ole enää köyhien kulkine koska se on niin kallis ja huoltamiseen ja ruostesuojaukseenkin menee niin paljon, mutta lähiöihin se kyllä kuuluu. Se on sellainen White Trash-auto.

      • kokokotelo

      • dsdyuty

        Suola-astiassa kun uitetaan ilman ruostesuojauksia, niin saadaan joka auto näyttämään samalta. Missä on video koko auton elinkaaresta ja kilometreistä? Niin voidaan etsiä oikeasti vaikuttavat syyt asiaan.

        Tosin halpaa peltiä hitsaa mieluummin, kun rupee kalliita länsi-autojen moottoriremontteja tekemään. Tyhmäkin sen jo tajuaa.


    • Mersu250

      Näin vuokratalon parkkipaikalla pari tosi vanhaa bemeria ja yhden mallia manne mersun.

    • Sippiveikonvääräosoite

      @mersumies2. Muuta äkkiä pois sieltä sillä sinun paikkasi ei ole siellä.Kuinka muuten noin pers'aukinen on muka saanut asunnon "hyvätuloisten asuinalueelta"

      • mersumies2

        Kiitos vaan kutsusta, mutta en halua muuttaa kaltaistesi seuraan jonnekin sossun maksamaan vuokraläävään.


      • htrherhyerh

        Ole pelle sitten asunnottomana laina mersussas. :D


    • trhterhytjt

      Oikeasti köyhällä ei ole varaa edes pitää autoa nykypäivän suomessa. Ihme idiootteja tääläkin.

      Missään tutkimuksessa ei ole nähtävillä länsi autojen "laatu" etumatkaa, että sepä siitä väitteestä.

      Köyhillä ei ole varaa seisottaa länsi-autoja korjaamolla päivästä toiseen. Rikkailla taas on, niin siksi luotettava vaihtoehto. Jos massa-autoista joita tuotetaan tehtailla kiinnostaa, niis siitä vaan leikkimään tuulipuku kansaa. Itse muokkaan autoni yksilöllisiksi ja uudet autot on sontaa sen suhteen että niitä on hankalampi rakentaa. Ei toki mahdotonta sekään.

      Köyhät ja osaamattomat ostaa valmiina.

    • Toyota-palstan

      trollipoju esiintyi tällä kertaa vanhalla nimimerkillään mersumies2:na. Oikeasti poju trollaa yh-äipän peräkammarista käsin ja ajaa yh-äipän sosiaalisektorin tuella ostamalla Helkama Raisulla. Tuossa kävi vähän nolosti kun mopo oli ostettu pojun amismatkoja varten mutta laittoivat sieltäkin pojun kotiin kasvamaan 2 viikon alisuorittamisen ja lapsellisuuden takia. Tekstistä näkyy kyllä, miksi. Nolointahan asiassa on se että poju on palstahistorian mukaan noin kolmekymppinen mutta sairautensa skitsofrenia selittää kyllä paljon pojun käytöstä. Meillä monilla on oma "ristimme" mutta yh-äipällä tämä.

      • mersumies2

        Jaaha. Sika-Amalian ja mustalaismannen poika on siirtynyt tälle palstalle kertomaan elämästään. Eikö Raisussa ole bensaa, jotta pääsisit mopopoikien mukana ajelemaan, vai mistä kenkä puristaa?


      • OSUMIA_
        mersumies2 kirjoitti:

        Jaaha. Sika-Amalian ja mustalaismannen poika on siirtynyt tälle palstalle kertomaan elämästään. Eikö Raisussa ole bensaa, jotta pääsisit mopopoikien mukana ajelemaan, vai mistä kenkä puristaa?

        Toyota-palstan trollipoju reagoi juuri kuten toivottiinkin. Sehän vain vahvistaa että olemme oikealla asialla Toyota-palstan trollipojulle vittuillessamme. Annetaan palaa vaan.


      • Sinullahan
        mersumies2 kirjoitti:

        Jaaha. Sika-Amalian ja mustalaismannen poika on siirtynyt tälle palstalle kertomaan elämästään. Eikö Raisussa ole bensaa, jotta pääsisit mopopoikien mukana ajelemaan, vai mistä kenkä puristaa?

        täällä kirjoitetaan Helkama Raisu olevan. Yhtään en ihmettele jos se pitää paikkansa sillä mopopoikien jutuilta sinun juttusi täällä näyttävät. Taidat tosiaan olla Toyota-palstan aito ja oikea trollipoju.


    • Premium-kansaa

      EN MINÄKÄÄN valitse autoani vähävikaisuuden tai luotettavuuden perusteella.
      Ajo-ominaisuudet, mukavuus, suorituskyky ja turvallisuus menevät edellä kriteereissä.
      Asun myös omakotialueella missä omassa kotikaupungissani on hieman keskivertoa arvokkaammat talot.
      Ei meidänkään naapureiden talleissa ole kuin yksi Nissan Primera ja loput ovat huomattavasti arvokkaampia kulkupelejä.
      Ihmettelen suunnattomasti Toyotan ylistystä tällä palstalla.
      Oma tytär omistaa Corollan, jonka sai isältäni lahjoituksena, uuden Yariksen alta pois.
      115 tkm ajettuna hajosi vaihdelaatikko Corollasta. Mielestäni aika suuri vika, toki ei euromääräisesti yhtä kallis kuin jossain Premium-autossa.
      Isäni on aina ajanut Toyotalla ja vaihtanut uuteen alle 100 tkm ajettuina, kun kuulemma mukava myyjä tekee hyvän tarjouksen uuteen.
      Kyllä se meidänkin naapuri puhuu mielellään Volvonsa hienoista varusteista ja ylistää sen laatua, edustaahan se laatuvaikutelmaltaan parhaimmistoa.
      Mene ja tiedä mikä on laatua, mutta rouva ei ainakaan tartu Toyotan rattiin, vaikka olemme käyneet koeajamassa uuden Land-Ruiserin ja samalla reissulla Honda CRV:n.
      Kumpikaan ei sytyttänyt millään lailla, ei ominaisuuksiltaan eikä ajoltaan.
      Meillä rouva kieltää jopa tuomasta työmaan pakettiauto pihalle, pulileikillään sanoo sen alentavan talomme arvoa.
      Harvalla arvokkaalla asutusalueella on pihoissa muita kuin kalliimpia Premium-autoja, koska harva hyvin toimeentuleva välittää autonsa kalliista ylläpitokustannuksista.

      • MB250500Nm

        Valitettavasti naapureiden mersut näyttävät olevan verrattain kylmiä autoja talvella, kun rouvat joutuvat istumaan niissä minkkiturkkiin pukeutuneena.


      • Tossunallaonneavaan

        Kyllä sun nyt on tehtävä niin kuin rouva sanoo.Kalliiksi tulee muijas pitäminen, mutta jos se auton avulla pysyis sun kanssa, niin "kunnon"autoa alle vain.Olishan se aika noloa, kun muijas lähtis ja kulissit kaatuis, parempi näin.


      • MB250500Nm
        Tossunallaonneavaan kirjoitti:

        Kyllä sun nyt on tehtävä niin kuin rouva sanoo.Kalliiksi tulee muijas pitäminen, mutta jos se auton avulla pysyis sun kanssa, niin "kunnon"autoa alle vain.Olishan se aika noloa, kun muijas lähtis ja kulissit kaatuis, parempi näin.

        On aina parempi olla tossun alla, kuin taivasalla.


      • japsikuski
        MB250500Nm kirjoitti:

        Valitettavasti naapureiden mersut näyttävät olevan verrattain kylmiä autoja talvella, kun rouvat joutuvat istumaan niissä minkkiturkkiin pukeutuneena.

        Tuota sakemannien kylmyyttä olen aina ihmetellyt.. 100-200.000e mersu tms saku niin sillä rahalla ei saa kunnon lämmitintä autoon.. itse suosin avensista ei maksa niin älyttömästi kun kaikenmaailman baijerin tuotokset mutta on lämmin ja toimintavarma auto.


    • Kaupparatsuna

      Toyota Avensis on kansanauto, mutta uudemmat sol mallit vaikuttavat laadukkailta. En laittaisi Saksalaista, joten eiköhän sillä kaupassa käy.

      • Kannattaatsekata

        Ne just ei ole laadukkaista, vaan moottori/vaihteistovikaisia. Ja huonoja ajaa. Saahan sen tojon ottaa mutta käy nyt ensin katsomassa laatu merkkejä.


    • Vakuutuksetkunnossa

      Samaa mieltä. Kaupassa voi käydä Toyotallakin....

    • toytalla

      Ihmettele toyota ylistystä tällä palstalla.

      Tämä on toyota pasta jos osaat lukea .
      Ylihintaisia mersujako täällä pitäisi kehua

      2 avensista ei koskaa mitää vikaa
      Entinen vehon kauppiaskin kehuu toyotaa ja japanilaisia.
      Haluisi varmaan ostaa mun touotan

    • foof4thought

      Keskiluokka leventelee autoillaan. Mikähän auto oli Warren Buffetilla? Taisi olla joku perus-Chevy tai vastaava.

    • unennäky

      Tämä henkilö puhuu täyttä paskaa ei se missään hyvätuloisten asuinaluella asu eikä sillä mitään koiria ole käy vaan katelisena kyylämäsä ,on tavallinen työtön sossun tuella elävä laitakulkija, auto
      sillä kuulemma on joka on läpi mätä nissani.Jotku leuhkii autoista en
      kyllä leuhkis kun täytyy velaksi ostaa,jotku sanoo että osta volvo tee
      velka,volvo loppuu ennen kun velka.Minä en kehu omaa autoa mutta
      mulla on 96 vm toyota eikä ole pahemmin mätä,olen omistanut sen
      uudesta asti kaksi kertaa tullut hylky katsastuksessa ,eka kerta putki vuoti toinen kerta iskari vaihto,tosin vaihdoin kaikki ajan vuodessa noin 5000 km että repikää siitä köyhät.Näitä keskusteluja kun seuraa niin täytyy
      ihmetellä toisen kulkee jossain helvetin haaveissa ,toiset valehtelee
      niin paljon että alkaa itsekin uskoman juttuja.

      • mersumies2

        Hertsi leijaa, mikä purkaus todelliselta autojen tuntijalta. Otan osaa.


      • koukussaolette

        Tämän "henkilön" kommenttien tarkoitus on saada teidät ärtyneiksi.

        Minusta hän onnistuu tässä missiossaan kerrassaan mainiosti! Respect!


      • Toyota-palstan
        koukussaolette kirjoitti:

        Tämän "henkilön" kommenttien tarkoitus on saada teidät ärtyneiksi.

        Minusta hän onnistuu tässä missiossaan kerrassaan mainiosti! Respect!

        trollipojuna en paljoa leuhkisi. Sinä tiedät kuinka sinulle tulee käymään kun nimesi paljastuu. Meilläpäin pidetään mitä luvataan. Siihen saakka vittuillaan niin että tervepäisempi älyäisi jo hiljentyä. Vaan ethän sinä poju edes ymmärrä.


      • MB250500Nm
        Toyota-palstan kirjoitti:

        trollipojuna en paljoa leuhkisi. Sinä tiedät kuinka sinulle tulee käymään kun nimesi paljastuu. Meilläpäin pidetään mitä luvataan. Siihen saakka vittuillaan niin että tervepäisempi älyäisi jo hiljentyä. Vaan ethän sinä poju edes ymmärrä.

        Mistä ihmeestä tämä uhkailu johtuu. Taidatko sanoa?


      • premiumauto
        Toyota-palstan kirjoitti:

        trollipojuna en paljoa leuhkisi. Sinä tiedät kuinka sinulle tulee käymään kun nimesi paljastuu. Meilläpäin pidetään mitä luvataan. Siihen saakka vittuillaan niin että tervepäisempi älyäisi jo hiljentyä. Vaan ethän sinä poju edes ymmärrä.

        "Meilläpäin pidetään mitä luvataan. Siihen saakka vittuillaan niin että tervepäisempi älyäisi jo hiljentyä."

        Kerro ihmeessä missä on tämä "meilläpäin", niin tervejärkiset ihmiset osaavat varoa sinua liikkuessaan ulkona.

        Ps. muista ottaa psyykelääkkeesi säännöllisesti.


      • premiumauto
        Toyota-palstan kirjoitti:

        trollipojuna en paljoa leuhkisi. Sinä tiedät kuinka sinulle tulee käymään kun nimesi paljastuu. Meilläpäin pidetään mitä luvataan. Siihen saakka vittuillaan niin että tervepäisempi älyäisi jo hiljentyä. Vaan ethän sinä poju edes ymmärrä.

        "Sinä tiedät kuinka sinulle tulee käymään kun nimesi paljastuu. Meilläpäin pidetään mitä luvataan. Siihen saakka vittuillaan niin että tervepäisempi älyäisi jo hiljentyä. Vaan ethän sinä poju edes ymmärrä."

        Menikö uhoojalta pupu pöksyyn vai jouduitko takaisin suljetulle osastolle? Miksi et paljasta missä päin poju luuraa? "Meilläpäin" on hieman epämääräisesti ilmaistu. Mahdollisesti olet joutunut takaisin suljetulle, kun hulluutesi on paljastanut ja lääkäri todennut sinut ympäristölle vaaralliseksi olioksi.


      • Tässä_yllä
        premiumauto kirjoitti:

        "Sinä tiedät kuinka sinulle tulee käymään kun nimesi paljastuu. Meilläpäin pidetään mitä luvataan. Siihen saakka vittuillaan niin että tervepäisempi älyäisi jo hiljentyä. Vaan ethän sinä poju edes ymmärrä."

        Menikö uhoojalta pupu pöksyyn vai jouduitko takaisin suljetulle osastolle? Miksi et paljasta missä päin poju luuraa? "Meilläpäin" on hieman epämääräisesti ilmaistu. Mahdollisesti olet joutunut takaisin suljetulle, kun hulluutesi on paljastanut ja lääkäri todennut sinut ympäristölle vaaralliseksi olioksi.

        Toyota-palstan trollipojun piti postata oikein 3 kommenttia kun meni paskat housuun.


      • MB250500Nm
        Toyota-palstan kirjoitti:

        trollipojuna en paljoa leuhkisi. Sinä tiedät kuinka sinulle tulee käymään kun nimesi paljastuu. Meilläpäin pidetään mitä luvataan. Siihen saakka vittuillaan niin että tervepäisempi älyäisi jo hiljentyä. Vaan ethän sinä poju edes ymmärrä.

        Nyt se sitten selvisi missä on meilläpäin ja tämän uhoojan asuinalue.
        Otan osaa.

        Meilläpäin pidetään mitä luvataan. Siihen saakka vittuillaan niin että tervepäisempi älyäisi jo hiljentyä. Vaan ethän sinä poju edes ymmärrä.

        TOP 3 Kontula (vuokra-asuntojen kehto ja sosiaalisten ongelmien keskus):
        1. Toyota 2. Volkswagen 3. Nissan

        TOP 3 Mellunmäki (ongelmia, ongelmia...)
        1. Toyota 2. Volkswagen 3. Nissan

        TOP 3 Jakomäki (tämän maineen kaikki tietää...)
        1. Toyota 2. Nissan 3. Volvo


    • näin.täällä

      Tässä 16 ok-talon kadunpätkällä yleisin automerkki on Toyota, Lexus-malli mukaanlukien. Keskitulo 100 000 euroa.
      On täällä pari Volkkaria, Nissania, neljä Volvoa, Fordia, Skoda ja yksi 90-luvun E-Mersu, joka vetelee viimeisiään niinkuin omistajansakin.
      Eli varakkaan ei tarvitse elvistellä autolla, kukin valitsee tarpeittensa mukaan! m.o.t.

    • pakojäniksetSelittää

      Vain joidenkin vähävaraisen on keksittävä perusteluja valintoihinsa sillä hänen itsetuntonsa on turhan heikko ja siksi Toyotan omistamista on n iin kovasti koitettava perustella ja puolusteltava jollain typerällä asialla, kuten mm. katsastustilastoilla ja myyntyjen halpisten määrällä jne...
      Todellinen mies oli sitten rahaa tai ei, niin ei tarvitse perustella tai selitellä valintojaan ja hän voi ajaa ihan millä autolla tahansa ilma surkeita selityksiä tms.

      • LAHOTOYO

        AASIAN IHMEITÄ JOTKA RUOSTUU KÄSIIN JA HÄVIÄÄ KUIN PIERU SAHARAAN.


    • hehehehehhhheeee

      Lukeekohan kyseisen tien alkupään asukkaan talon postilaatikossa "SHERLOCK".

      Tee vähän pidempää lenkkiä koska se parantaa verenkiertoa ja myös aivot saavat enemmän happea ja ajatus siten kulkee paremmin. Älykkyyteen se ei valitettavasti auta, se on mikä on, valitettavasti.

    • toteaja-

      tarina on keksitty, tai sitten aloittajalla on erityisen heikko itsetunto.

      • No_sehän

        olikin Toyota-palstan trollipoju joka ketjun aloitti ja vastaili itselleen Toyotaa solvaten. Eiköhän se kerro kaiken.


    • Food4Thought

      Hei aloittaja,
      Ostatko autosi naapureita varten? Onko sinulle tärkeää näyttää naapureille blig-blingiä? Luotatko naapureittesi mielipiteesen ostaessasi autoa? Uskallatkohan koskaan olla oma itsesi ja valita parhaan juuri sinulle ajattelematta mitä muut siitä ajattelevat?

      • mersumies2

        Ostan itselleni auton omien tarpeiteni mukaisesti. Vaadin autoltani ennenkaikkea hyviä ajo-ominaisuuksia, ajamisen helppoutta. luotettavuutta, hyvää hinta laatusuhdetta. Automaatti 4-matic Mersu tarjoaa kaikkea tätä kohtuu hintaan.
        Vaimoni osti muuten Renault Clion, koska se tuntui hänen käteensä kaikkien mielttytävimmältä ajaa ja matkustaa.


      • unelmasta.tuli.tosi

        Ostin ihan itseäni varten unelma-premiumin. Saksalaisen korkealle arvostetun merkin.


    • tojo.köyhien.auto
      • TOYOruostuunopeesti

        Itä autuja ei yleensä näy liike paikoilla kukaan ei ilkeä TOYOL ajaa ku mummot ja vaarit nauravat räkänä ja pilkkaavat urakalla.


    • MB250500Nm

      Hieman lisätietoa tutkimuksesta.

      Tässä vain muutamia arvoalueiden esimerkkejä. Toyota esiintyy suosituimpana merkkinä (myös Nissan suosittu) ns. "roska-alueilla" kuten itäisessä Helsingissä.

      TOP 3 Kontula (vuokra-asuntojen kehto ja sosiaalisten ongelmien keskus):
      1. Toyota 2. Volkswagen 3. Nissan

      TOP 3 Mellunmäki (ongelmia, ongelmia...)
      1. Toyota 2. Volkswagen 3. Nissan

      TOP 3 Jakomäki (tämän maineen kaikki tietää...)
      1. Toyota 2. Nissan 3. Volvo

      Miksi rikkaat eivät siis halua Toyotaa, vaikka mielestänne valtakunnan älykkäimmät ja taloudellisesti tarkat menestyjät ajavat Toyotalla?

      Miksi tutkimuksissa taloudellisen menestyksen ja korkeampi älykkyysosamäärä on kyetty linkittämään monissa tapauksissa toisiinsa? Silti Toyota jää arvoalueilla kaupan "hyllylle"

      • premiumautoilija

        Kyllä tutkimus käy hyvin yksiin omien kokemusten kautta.


      • premiumautoilija1

        Mielenkiintoinen tutkimus Helsingin seudulta. Onkohan vastaavia tutkimuksia toisista suurista kaupungeista Suomessa, Turku, Tampere, Lahti?


    • kauhia

      taluttaaks joku pelle koiriaan itse se on jotenkin niin köyhää on se, meillä kypällä koirat vie naapuri ulos kun itse menee lenkille

      • sateenkaarislummi

        Koko Helsinki on sosiaalisten ongelmien keskus, milloin mitäkin mielenosoitusta, leipäjonoja, pilven polttajaa ja muita huumehörhöjä. Sossun luukulla käy vilske!


      • 00150
        sateenkaarislummi kirjoitti:

        Koko Helsinki on sosiaalisten ongelmien keskus, milloin mitäkin mielenosoitusta, leipäjonoja, pilven polttajaa ja muita huumehörhöjä. Sossun luukulla käy vilske!

        Ja nämä ongelmat keskittyvät juuri sinne samoille alueille kuin Tojotkin. Hyvillä ja arvostetuilla alueilla meno on aivan muuta.
        Mieti sitä.


      • ok.talo.ha.n.tontilla
        00150 kirjoitti:

        Ja nämä ongelmat keskittyvät juuri sinne samoille alueille kuin Tojotkin. Hyvillä ja arvostetuilla alueilla meno on aivan muuta.
        Mieti sitä.

        Aivan sama,mikä meno on siellä sääntösuomen slummialueella, Ei vähempää jaksaisi kiinnostaa. Toyota sielläkin näyttäisi dominoivan niiden näyttämistarvemerkkien seassa. Hesassa ei ole missään, mitään sellaista menoa, joka vapaata liikkujaa kiinnostaisi.


    • teporukkahitsaa

      Coroolaa en oo kats 23 vuoteen jojensuu ois hitsi hommia

    • mennytonmaailma

      Klo 23.10 Historia: Keitä kreikkalaiset olivat?
      2/2. Kreikkalainen maailma. Michael Scott matkustaa laajemmalle etsien selitystä sille, miten ja miksi tämä muinainen kulttuuri menestyi ja vaikuttaa ajan ja mantereiden halki vielä tänäkin päivänä. T: BBC.

      Kreikalle on juuri suvaittu lisälainaa, joten niitä voi kutsua velkaisiksi.

    • SEONIHKU

      Mä voisin avoitua mun anjoviksen kanssa.

    • mehtäläisiilapisa

      Lappalaisten suosikki mehtuu auto toyo ei oo katasteltu 12 vuoteen ajellaan vaan vaikka käryää koko lappi tulesa.

    • tsubinoxtun

      Onko mennyt katalyssaattori tukkoon pickup starletis, jos käryää vallankauhiasti.

    • Ruudennegger

      Jos elät ja asut hyvä osaisten alueella, ilmeisesti pidät itseäsi hyväosaisena kansalaisen. Ihmettelen vai miten noinkin hyvä osainen ihminen viitsii kirjoitella tänne itseäsi alempiarvoisten keskustelufoorumille ?

    • JussiTre

      Pitää paikkansa. Kyllä itseänikin korpeaa kun joutuu ajamaan 130tkm ajetulla 2010 vm, Avensiksella. Ansiotuloni ovat 70Ke ja pääomatuloni 15Ke vuodessa mutta kiitos hyvinvointiyhteiskuntamme kireän verotuksen, ei tästä paljon auto-ostoksiin rahaa jää.

      • keiaik

        Työnnä kuusankoskeen siellä osaavat auttaa Avensikx autoo antavat vaihdoss
        jotain pienempää kevyt kantaa.


      • Tampereella.joo

        Tero yrittää taas vanhaa "olen hyvätuloinen" keinoa. Valitettavasti vain tuollaista rahayksikköä kuin Ke ei ole olemassakaan. Fiksumpi kyllä osaisi kirjoittaa vaikka k€.


      • Toyota-palstan
        Tampereella.joo kirjoitti:

        Tero yrittää taas vanhaa "olen hyvätuloinen" keinoa. Valitettavasti vain tuollaista rahayksikköä kuin Ke ei ole olemassakaan. Fiksumpi kyllä osaisi kirjoittaa vaikka k€.

        trollipojulle on peruskoulussa opetettu että rahaa voi laskea painonkin mukaan. Siksi sillä onkin käytössä vain pieniä kolikoita kun niistä tulee kiloja. Paperirahaa ei yh-äipän taloudessa juuri käytetä kun vuokrankin maksaa sosiaalisektori kätevästi ilman että yh-äippä niitä rahoja edes näkee.


      • tulos.nähtävissä
        Toyota-palstan kirjoitti:

        trollipojulle on peruskoulussa opetettu että rahaa voi laskea painonkin mukaan. Siksi sillä onkin käytössä vain pieniä kolikoita kun niistä tulee kiloja. Paperirahaa ei yh-äipän taloudessa juuri käytetä kun vuokrankin maksaa sosiaalisektori kätevästi ilman että yh-äippä niitä rahoja edes näkee.

        Sinulle ei ole peruskoulussa näköjään opetettu mitään ja turhaahan se olisi ollutkin. Ulosheitettynä häirikkönä kävelit kaiket tunnit koulun käytäviä ja raavit tulitikkuja.


    • cromteräksii

      Rupusakin vehkeitä itä rautaa joka ruostuu hahahhaa

    • rellupösösitukka

      Aateliset millä ne ajaa? jos porvarillisto ajaa mersuilla ja bmwllä , aateliset ajaa bentleyllä ja rolls roycell, bugatilla tai ei nyt niin alas vajota että bugatilla.

    • KUUSAK

      Premium AVENSIK JA MOOTTORI MENI HALKI 4D4D4 DIIDSEL HYDRAULIC

    • 4234324

      Mikähän tämän ketjun tarkoitus oikein on?

      Kuinkas moni palstalainen kuuluu ns. porvaristoon, eli siis omistaa ja pyörittää yritystä joka vieläpä tahkoaa kunnolla rahaa?

    • kokkem

      Toyota on hyvä käyttöauto. Varallisuuteen ja tulotasoon katsomatta. Olet sitten sinkku tai perheellinen. Suosittelen lämpimästi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2612
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1988
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1786
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe