Saku mix apaattinen

Sakumix

Hei!

Meillä on nyt karvanpäälle 3kk Saku mix pentu. Pentu ei ole kovin aktiivinen. Mielellään makoilee ja syö luita. Välillä pihalla saa leikkimään pullon kanssa missä on nameja sisällä. Sisällä ei juuri koskaan leiki. Pehmolelujen saattaa pureskella. Muutenkaan ei juoksentele pihallakaan. Hihnassa kävellään lyhyitä tutustumismatkoja, mutta silloinkaan pentu ei ole käyttäydy kauhean pentumaisesti.

Minulla on aikaisemmin ollu russelipentu, joka oli kovin touhukas. Onko tämä sakuille tyypillistä käytöstä?

17

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1630

      Saku ja saku mix ei ole sama rotu eikä saku mix ole rotu ensinkään. Kun koira on mix, se perii ominaisuuksia niin isän kuin äidinkin puolelta ja lopputulos voi olla mikä vain. Lisäksi yksilölliset ominaisuudet vaikuttaa koiran luonteeseen.

      • Sakumix

        Kysyinkö tätä?


      • mixmixmix

        Kysyit onko sakulle tyypillistä käytöstä ja joku vastasi, ettei sulla ole sakua. Taisi olla väärä vastaus jos oikeesti kuvittelet, että sulla on saku.


      • spkn
        Sakumix kirjoitti:

        Kysyinkö tätä?

        Et kysynt, mutta jos sulla on sekarotuinen koira, niin miksi et kysele siitä sekarotuisten palstalla, tai käänny koirasi kasvattajan puoleen.Kaiymmärrät, ettei koirasi voi omata vain paimenen ominaisuuksia, kun siinä on muutakin rotua!!


    • väsynyvauvva

      Sinä oot saanu rauhallisen pennun. Onko se terve? Onko se pentutehtaasta? Onko se apaattisuuden lisäksi arka? On hyvä muistaa myös että pennut väsyy helpolla ja nukkuu paljon. Itsellä 3 koiraa ja näistä sakuni on ollut kaikista menevin tapaus pennusta saakka.

    • lovepowergsd

      Pentu voi olla rauhallisempi tapaus ja koska EI ole puhdas saku niin hyvinkin perinyt lungimman luonteen. Jos pentu syö,juo,liikkuu ja ulostaa normaalisti on kaikki ok. Toivon kuitenkin ettet ole rahoittanut välipentueen teettäjän tai trokarin toimintaa ottaessasi pennun..? Itelle rotu on lähellä sydäntäni etten voi ymmärtää sheidiä toimintaa sitä kohden.

    • lekurillaselviää

      Minusta vaikuttaa hiukan oudolta.Sakun pentuja nähneen, niissä kyllä virtaa riittää.Ja muunkin rotuiset pennut,riekkuvat,leikkivät,kunnes taas keräävät hetken voimiaan nukkumalla,ja samainen ralli jatkunee yleensä tuonne puoleentoista ikävuoteen.Terve pentu,on yleensä liikkuvainen ja leikkisä pentu.Jos pentu vaan makoilisi,ja söisi luitaan,huolestuisin oikeasti.
      Apaattisuus, ei kuulu mihinkään koirarotuun,eikä normaaliin pennun käytökseen, joten sitä se ei ole voinut periä vanhemmiltaan.

      Aina kun on kyseessä mix,tai paperiton koira,herää epäilys sen alkuperästä.Eihän se vaan ole tuontikoira, pentutehtaasta virosta esim?
      Niillä voi olla vaikka mitä taustoillaan, terveysongelmia jotka selittäisivät poikkeuksellisen rauhallisuuden...

      Oletko jo käyttänyt pennun rokotuksissa eläinlääkärillä?
      Siellä luulisi selviävän, jos pennussa on oikeasti jotain vialla.

      • Sakumix

        Hei! Ei ole tuontikoira. Eläinlääkärissä ollaan käyty ja ei löytänyt mitään vikaa. Rokotukset on annettu.


    • tarkistuttaisin

      Itse veisin lääkäriin tutkimuksiin ihan varmuuden vuoksi. Itselläni oli muinoin pentu joka oli myös tosi rauhallinen, ei leikkinyt juuri ollenkaan eikä ollut ns pentumainen. Kävi ilmi että sillä oli aivoissa jotakin häikkää.

      • lonkat

        Näin itsekin tekisin. Ensimmäisenä tulee mieleen, että voisi lonkissa olla ongelmaa ja liikkuvuus häiriintyy siitä.
        Mutta voihan olla tosiaan miten on mainittu, että olet saanut rauhallisen pennun :). Tarkistamisesta ei kuitenkaan mitään menetä(paitsi raha), ja jos jotain josta voi tulevaisuudessa tulla ongelmia, voit säästää pitkän pennin kun ehdit ennaltaehkäisemään jo varhain.


    • mixmixmix

      Kannattaisiko kysyä sekarotuiset-palstalta? Siellä on varmaan enemmän ihmisiä, jotka on erikoistuneet sekarotuisiin.

    • Kääpiösusi

      Kanzii kysyä MixWorld-chatistä mix sun mix on apaattinen!!1

      Ok, maailman huonoin heitto.. Sori :D

      Ootko kokeillu innostuuko se puhtaasti älyllisistä pulmista? Jos innostuu niistä kuitenkin, niin saattaa olla fyysinen ongelma. Jos ei, ei silti voi sulkea fyysistä ongelmaa pois, jos on vaikka joku sairaus joka vie voimat.

      Noin rauhalliset pennut on aika harvassa, mutta onhan niitä olemassa..

      Jos on vielä yhteys kasvattajaan (saako "seropipennuttajaa" sanoa kasvattajaksi?), kysy siltä minkä luonteisia emo ja mahd. isä ovat, tai olleet pentuna. Ehkä rauhallisuus on "sukuvika"

      • Sakumix

        Lisään sen verran, että koirakavereiden kanssa innostuu kovin ja tykkää leikkiä. Myös pihalla ollaan leikit saatu aikaiseksi ja siellä jahtaa palloa. Ei kuitenkaan oma-alotteisesti ole pentumaisen riehakas. Eläinlääkärissä käytiin viime to, kun sai rokotuksen ja eläinlääkäri ei löytänyt vikaa.

        Lähinnä ihmetyttää tuo rauhallisuus, kun pentua ei itse riehaannuta.


      • pentunenvasta
        Sakumix kirjoitti:

        Lisään sen verran, että koirakavereiden kanssa innostuu kovin ja tykkää leikkiä. Myös pihalla ollaan leikit saatu aikaiseksi ja siellä jahtaa palloa. Ei kuitenkaan oma-alotteisesti ole pentumaisen riehakas. Eläinlääkärissä käytiin viime to, kun sai rokotuksen ja eläinlääkäri ei löytänyt vikaa.

        Lähinnä ihmetyttää tuo rauhallisuus, kun pentua ei itse riehaannuta.

        Mä luulen,että se on viellä niin nuori.Ootappa muutama kk,ja tule sitten kertomaan millainen silloin on.
        Meillä pentu oli alkuun,melko rauhallinen,ekat viikot,mutta kun ikää tuli,ja jaksoi riekkua,niin jopa olikin vauhdikas tapaus.Silloin miettii,onko normaalia,että juoksee,riehuu,murisee,pureen....
        Mutta, sekin vaihe ohimenee, kun ikää tulee,ja pentua koulutetaan,sosialistetaan yms.Nyt on mahtava haukku ;)


      • Sakumix

        Kiitos vastauksesta. Leikittiin äsken pallon kanssa pihalla ja kyllähän tuo innostu leikkimään. Ehkä tässä ei olla aikaisemmin löydetty leikkejä jotka innostaa. Minulla on aikaisemmin ollut niin super aktiivinen koiran pentu, että ehkä tämä on niin vastakohta mikä tekee huolestuneeksi 😊


      • 345678987678

        Kyllä se siitä,kunhan kasvaa,sitten jo toivot et olis pysyny rauhallisena XD


    • Koirasydänsydän

      Mielenkiinnosta kysyisin, että saatko vielä yhteyden paikkaan, josta pennun hait... Luulisin, että ehkä olet jo yrittänyt kysellä sieltä. Mikäli myyjä on hävinnyt, olet todennäköisesti tietämättäsi ostanut pentutehtaan tuotteen. Silloin voi olla, että pentu on joutunut kokemaan kauheita ja traumatisoitunut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe