Jumalten olemassaolosta

iloinen_naurajaa

Iltaa!

Me tiedämme, että organisoitujen uskontojen jumalia ei ole olemassakaan. Jahvet, jeesukset ja Allahit ovat vain taikauskoisten pellejen mielikuvitutuksen tuotetta. Mutta mikä on tilanne nykyään? Onko olemassa jumalia, jotka eivät petä ja jotka kykenevät ihmeisiin?

Vastaus: Kyllä on, mutta nämä vastasyntyneet jumaluudet ovat vielä evoluutionsa alussa. Avainsana on "VR". Ei, se ei tarkoita Valtion Rautateitä, vaan on lyhenne englanninkielen sanoista "VIRTUAL REALITY" eli virtuaalinen todellisuus. Keskuudessamme on jo kehityksen alkutaipaleella olevia jumalia, ts. tietokoneohjelmoijia, taiteilijoita ja teknologian visionäärejä, jotka LUOVAT uusia maailmoja.

VR on vasta lapsenkengissään, mutta jo nyt on virtuaalilasien avulla mahdollista siirtyä kokonaan toiseen todellisuuteen, ts. virtuaaliseen maailmaan, jonka tietokoneohjelmoijat ja taiteilijat ovat yhteistyössä luoneet. Nämä ohjelmointijumalien luomat maailmat ovat vielä rajoittuneita, koska tekniikka on uutta ja kehittyy koko ajan. Tarvitsemme yhä enemmän laskentatehoa, parempia rajapintoja virtuaalitodellisuuteen, nopeampia datansiirtoverkkoja jne. Mutta tulevaisuus on minulle selvä. Olen profeetta ja ennustan, että tulevina vuosina tulemme näkemään uskomattomia kehitysaskeleita ja voimme elää osittain virtuaalisissa todellisuuksissa. Voimme tavata siellä ystäviämme, tehdä lomamatkoja mielikuvitusmaailmoihin ja kaikkea upeaa, jota emme vielä pysty edes kuvittelemaan.

Pornoteollisuus tulee luultavasti melko pian tekemään ensi askeleensa VR:ään. Tiedämme jo videonauhojen, DVD:n ja Blu Rayn historiasta, että aikuisviihdeteollisuus on ollut edelläkävijä uusien visuaalisten tekniikkojen käyttöönotossa. Mutta VR ei rajoitu tietenkään vain visuaaliseen dataan, vaan siellä on myös high definition surround sound. Myös muita aisteja tullaan huomioimaan eli jatkossa voimme kokea virtuaalitodellisuudessa tuntoaistilla, hajuaistilla jne.

Ennen pitkää ohjelmointijumalat luovat uuden teknologian avulla kokonaan uusia maailmoita, jotka ovat yhtä rikkaita piirteiltään kuin tämä maailma. Meidän keskuudessamme tulee olemaan jumalolentoja ja nämä olennot ovat superälykkäitä tietokoneohjelmoijia!!!!!!

Kotitietokoneuden tulo oli vallankumous.

Internet oli vallankumous.

VR on vallankumous, joka on nyt alkamassa!!!!!!!!

12

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iloinen_naurajaa

      Kollegani kävi muutama kuukausi sitten testaamassa VR:ää virtuaalikypärä päässään. Maailmana toimi vuorikiipeilymaisemissa oleva riippusilta Mount Everestillä! Kokemus oli kuulemma aivan aidontuntuinen ja horjuminen riippusillalla aidosti pelottavaa!!! :-)

    • Kun liitämme kaikkeen tuohon vielä nanoteknologian ja muut jo nyt suunnittelupöydillä olevat ideat, jotka mahdollistavat sen, että saamme ympättyä kaiken mahdollisimman pieneen pakettiin, niin siinä nämä Raamatun kuvitteelliset jumalat ovat kuin tikkuja paskassa. Sitä he tosin ovat niissä tarinoissaan ja saduissa jo nyt.

      Toisaalta on myös vaarana sekin, että vituiks menee, jos joku kahjo pääsee koskemaan vääriin nappuloihin. Siinä ei olisi mitään uutta, kun siltä Raamatun Jahve tumpeloltakaan ei luonnistunut mikään. Silläkin meni kaikki päin vittua ja se jopa yritti peittää kaiken epäonnistumisensa hukuttamalla luomansa paskan.

      • iloinen_naurajaa

        Juuri niin. Ihmisistä on tullut jumalia, jotka kykenevät ihmeisiin, mutta vallan myötä vastuu on myös suuri.


    • Yksi-usko

      Aloittaja kirjoitti: " Onko olemassa jumalia, jotka eivät petä ja jotka kykenevät ihmeisiin? Vastaus: Kyllä. Avainsana on virtuaalinen todellisuus. "

      On totta, että tietotekniikan avulla voidaan tehdä melkein mitä vain, kts. https://fi.wikipedia.org/wiki/Virtuaalitodellisuus. Keinotodellisuus ei korvaa kuitenkaan Jumalaa. Se ei huikeimmissakaan tuntemuksissa korvaa Pyhän Hengen työtä ihmisessä. Tekotodellisuus on vain ihmisen aikaansaannosta, siksi se ei ole lähelläkään Jumalaa eikä todellisuutta.

      • iloinen_naurajaa

        Ei ole muita jumalia kuin ohjelmoijat.


      • iloinen_naurajaa kirjoitti:

        Ei ole muita jumalia kuin ohjelmoijat.

        Katsotaanko eläkkeellä oleva jumala kuuluvaksi jumalien joukkoon?

        8-D


      • iloinen_naurajaa
        v.aari kirjoitti:

        Katsotaanko eläkkeellä oleva jumala kuuluvaksi jumalien joukkoon?

        8-D

        Kyllä katsotaan, mutta kaikki ohjelmoijat eivät ole jumalia. Itsekin olen ohjelmoija, joka osaa noin tusinaa ohjelmointikieltä, mutta olen taidoiltani vain keskinkertainen pitkästä kokemuksestani huolimatta. Kuvittelin nuorena itsestäni liikoja.

        Kirjoitan kyllä työssäni erittäin kriittistä ja hyvin bugitontakin koodia, mutta en ole läheskään sillä tasolla kuin VR:ää kehittävät gurut. En edes kykene hahmottamaan millaisia datastruktuureita he käyttävät maailmojensa luomiseen.


    • pyhpyhjapyh

      Me tiedämme, että aloittaja on pelkkä valehteleva huumerikollinen ja nettipeelo.

      • iloinen_naurajaa

        KARU TOTUUS vain kirpaisee sinua ja kovaa! :-)


    • iloinen_naurajaa

      Ohjelmoijat siis ovat oikeita jumalia. He voivat myös luoda virtuaalimaailmoihin evoluution, joka toimii kuten tässä meidän maailmassamme. Geneettiset algoritmit tunnetaan hyvin ja niitä voidaan käyttää luomaan kaikenlaisia uusia elämänmuotoja virtuaalitodellisuuteen. Evoluution vauhti voi myös olla hurjaa virtuaalimaailmassa. Minkähänlaisia tuloksia siellä saadaan?

      Sivumennen sanoen PostgreSQL-relaatiotietokanta on jo vuosikausia käyttänyt geneettistä algoritmia tietokantatauluista tehtyjen hakujen optimointiin. Kaikki vaihtoehdot läpikäyvä algoritmi olisi liian aikaavievä, mutta geneettinen algoritmi tuottaa riittävän hyviä ratkaisuja tarpeeksi nopeasti. Evoluutio ja valinta toimivat siis jo nyt tietokoneohjelmissakin! HAHAHAHAHAHAHAHAAHAAA!!! :-)

      • iloinen_naurajaa

      • Geneettinen menetelmä tietokantaohjelmoinnissa poikkeaa sikäli evoluutiosta, että siinä kelpoisuus (fitness) määräytyy eri tavalla kuin eliökunnan evoluutiossa. Mutta paljon samaahan siinä on toki.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1739
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1713
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1252
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      69
      1071
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe