Puoliso parihteessa puhelimensa kanssa

lopussa

Onko normaalia että nukumme puolisoni kanssa eri huoneissa eikä seksiä juurikaan ole muuta kuin kerran pari vuodessa? Lisäksi puolisoni on niin kiintynyt puhelimeensa ettei pysŧy olemaan puolta tuntia pidempään erossa siitä. Tuntuu että puolisoni on parisuhteessa puhelimensa kanssa, ei minun.

15

391

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • puhupuolisolle

      Parisuhteissa ei ole ns. normaaliuden käsitettä. Jokainen pari luo omanlaisen suhteen, eli sellaisen mikä koetaan molemmin puolin hyväksi.

      Oletko puhunut kumppanillesi mieltäsi vaivaavista asioista? Onko eri huoneissa nukkumiseen jokin erityinen syy, esim. toisen kuorsaus?

    • Olen itse lähes samanlaisessa suhteessa.
      Ei, se ei ole normaalia.

    • Loveiina

      Täällä kanssa eletään samantyyppisetsä suhteessa, nukun eri huoneessa omasta tahdostani, seksiä meillä ei ole ollut vuosiin. Oon lähtökuopissa ollut jo pitkään, en vaan tiedä miten sen toteuttaa. Mun mielestä on helpottavaa että mies on löytänyt puhelimen ja Facebookin

      • Miksi nukut eri huoneessa?
        Kumman toiveesta teillä ei ole seksiä?


    • näinnaisettoimii

      Kuulostaa mun suhteeltani, nukutaan kyllä vielä samassa sängyssä mut seksiä ei enää ole, viimeisin kerta lähes vuosi sitten, sitä ennekin pitkä kuiva jakso. Toisilla vaan natsaa ja seksi toimii toisilla ei. Munkin muijalla on suhde puhelimeen ja naamakirjaan, aika sairasta mun mielestä jos oma mies kiinnostaa vähemmän kuin noi vempaimet mutta kello käy eikä muija tiedä mitään, voi tulla yllätyksenä sille että panen muita ja ero ei välttämättä kaukana. Jospa heräis ajattelemaan.

      • totesin

        Jaa-a ettei vaan muijas panis jotain toista.


    • narskujamoottorisaha

      Me nukumme useimmiten eri huoneissa siitä syystä että nukumme molemmat paremmin. Minä narskutan hampaitani ja puhelen unissani johon mies herää. Minä taasen en usein saa helposti nukahdettua koska mies nukahtaa ennen minua ja kuorsaa lujaa. Siksi nukumme yhdessä silloin kun ei aamulla ole kiire nousta. Ei eri huoneissa nukkuminen hellittelyä tai seksiä estä. Joskus nukahdamme seksin jälkeen vierekkäin. Toisinaan mies menee seksin ja sen jälkeisen hellimisen jälkeen toiseen huoneeseen. Toki toivoisin että voisimme nukkua yhdessä enemmän mutta itse en voi käyttää korvatulppiakaan kahdesta syystä eli ensinnäkin korvani tulevat kipeäksi ja toisekseen en kuule herätystä. Mieheni herää kumma kyllä minun narskutteluuni muttei herätykseen. Tietenkin jos on muita syitä kuin tällaiset niin ehkä parisuhde ei ole kunnossa. Valitettavan monet ovat nykyään nenä kiinni erilaisissa ruuduissa ja unohtavat sen puolison. Me päätimme että pidämme yhden illan viikossa ilman mitään medialaitteita päällä ja puhelimet äänettömällä. Siten voimme keskittyä vain toisiimme. Se toimii meillä luoden entistä enemmän läheisyyttä. Mutta siihen pitää löytyä halua molemmilta.

    • jkiol

      Näitä puhelimeensa addiktuneita on valtavasti, Katsokaa kuinka moni ja yleensä nainen perheellinen kävelee jatkuvasti puhelin korvallaan. Siinä saattaa pienokainen huutaa kurkku suorana, mutta äiti ärähtää lapselle ja jatkaa vaan turhaa puheluaan, sillä tarpeellisia niistä ei kovin moni ole.

      Laittaisin jokaisen miettimään, miksi aina täytyy puhua jonkun kanssa, mitä pitää jatkuvasti paapattaa. Kyllä se rikkoo pään, kun siinä samalla tulee aivopestyksi ja jopa alkaa hylkiä omaa perhettään.
      Kun senkin aikaa olisi lapsensa leikissä mukana, tai tekisi itseään kehittävää, lukisi opettelisi, silloin hyvin pian huomaisi kuinka tyhmää tuo puhelimessa jaarittelu on.
      Kaupoissa ei tarvitse asua ja ostaa turhakkeita, listä siitä mitä todella tarvitaan ei heräteostoksia. Ja lapset mukaan kauppareissuille, jotta oppivat niitä hyvän käyttäytymisen sääntöjä ja osaavat aikanaan olla ostamatta turhaa krääsää.
      Kauppakäynti ruokakaupassa valmiiksi laaditun suunnitelman mukaan ei vie kauaa aikaa ja vaatekaupoissa ei myöskään vaelleta tuntitolkulla.

    • onfiksuakysyä

      Miten tuo iskee, tuo parittelunhalu kerran tai pari vuodessa? Tai siis, mikä silloin saa syttymään siihen omaan puolisoon? Kun ihmisellä sentään nisäkäslajina, on ympäri vuoden jatkuva kiima-aika. Mitä se toinen sanoo, tai tekee sellaista, että alkaa yhtäkkiä tuntua parittelunhalua? Kysyn siksi, koska itse kiinnyn ihmisiin voimakkaasti, ja minulle on tosi tärkeää tuntea se oma kumppani siinä vierellä. Vaikkei aina olisi seksiä yhdyntään saakka, niin toisen kosketus ja läheisyys on tärkeää. Älkää nyt vastatko, että "työn ja stressin takia ei ehdi/pysty/halua/viitsi/jaksa toisen läheisyyttä." Jos noin on, olette asettaneet elämänne arvot sellaiseen tärkeysjärjestykseen, joka satavarmasti loukkaa kumppaniasi. Vaikka hän sanookin, että tämä on hänelle ihan ookoo, ja ihan hyvin menee näin, niin kuolee ja näivettyy se emotionaalinen liekki välillänne. Ei hyvä, sanon minä.

      • Kaikilla ihmisillä ei ole kiima-aika ympäri vuoden jatkuva.
        On myös sellaisia naisia, joilla ei ole kiima-aikaa ollenkaan, sen jälkeen kun on lapset on tehty ja on päässyt naimisiin.
        Miehen pitää vain tarjota hyvä elämä, eli olla juttuseurana ja tuoda riittävästi rahaa kotiin.


      • Kaikkionloppu
        mikatre66 kirjoitti:

        Kaikilla ihmisillä ei ole kiima-aika ympäri vuoden jatkuva.
        On myös sellaisia naisia, joilla ei ole kiima-aikaa ollenkaan, sen jälkeen kun on lapset on tehty ja on päässyt naimisiin.
        Miehen pitää vain tarjota hyvä elämä, eli olla juttuseurana ja tuoda riittävästi rahaa kotiin.

        Niin ja myös löytyy miehiä joita ei kiinnosta muu ,kun kaljan litkintä tupakointi ja televisio.
        No, äijä jo 61v ja tupakoinut jo 45v yskii ja valittaa.
        Sexistä ei enää ymmärrä mitään.


      • Kaikkionloppu kirjoitti:

        Niin ja myös löytyy miehiä joita ei kiinnosta muu ,kun kaljan litkintä tupakointi ja televisio.
        No, äijä jo 61v ja tupakoinut jo 45v yskii ja valittaa.
        Sexistä ei enää ymmärrä mitään.

        Aikansa kun "harrastaa" kaljan litkintää ja tupakoi, niin ei varmaan pysty mihinkään muuhun, kun katseleen telkkaria.


      • Kaikkionloppu

        Krapulassa muistaa ,että minäkin olen olemassa sillon hän tarvii hoivaa ja läheisyyttä, ja ,jos kieltäydyn makaamasta hänen vierellään koko päivän hoivaajana jo sen vanhan viinan hajukin takia ,niin uhkailee erolla ja haukkuu minut, ei ymmärrä että se vanhan viinan haju on kuvottavaa, ja muutenkaan en haluu maata koko päivää, koska on aina noita kotitöitä jotka pitää tehdä.

        Tupakalle kyllä pääsee ei se koskaan ole niin krapulainen.
        Ei se nuorempana tuollainen ollu, vaikka otti viinaa niin ei se krapuloinut hommia paino kun hevonen, ja minäkin olin sille tärkeä.


    • oonrumapaskalehemä

      Täällä toinen jonka puolison on vienyt älypuhelin ja televiissio. Nukun itse sohvalla. Nousen töihin aikaisin aamulla, kun on pitänyt 12 jälkeen yöllä kuunnella kyselyjä siitä mikä minua vaivaa. Ei harrasta liikuntaa, eikä tehdä yhdessä mitään ja laittaa sen yksin minun syykseni.

      Tumputtaa n. 5 kertaa päivässä roskauutisten pimuille ja varmaan talousuutisillekin. Kun uhkaan erolla, lätisee oitis rakkaudesta ja tulee sydämiä. Olen varalta olemassa, jos kerran vuodessa haluaa seksiä naisen kanssa tumputtamisen sijasta. Silloin ei tee suoraa aloitetta kuin miehet, vaan minun pitäisi olla pornosta tuttu naarastiikeri ja hinkata miestä vasten tunti, ennen kuin munaa tulee. Ei sellaista koiran asemaa jaksa. On nöyryyttävää kerjätä munaa omalta mieheltään. Kun en heti innostu, tulee taas syyttelyä. Seksiä on alle 1x/kk.

      Itse höyryän kiimassa muille miehille ja monesti alan lämmetä jo setämiesten ahdistelun rajaa hipoville jutuille, jos miehessä edes joku kolahtaa, silloin tuntee itsensä halutuksi. Uskoni ja moraalini ei vain kestä varattuna varattujen kanssa säätämistä, flirttailu on jo mennyt liian pitkälle. Mitään ei voi tehdä koska avioliitot ja lapset. Sitten saat tuntea huonoa omaatuntoa, kun oma älypuhelimen kanssa naimisissa oleva mieheni ainakin esittää romanttista kunnon miestä joka (muka) haluaa vain minua eikä todisteita salasuhteista ym. ole.

      Vahtaa myös päivittäin rikos-, tappo-, zombi-, murha-, vampyyri-, katastrofi ym. ikävää sisältöä uutisista, tosijuttuja ja fiktiota. Vain pimeä puoli kiehtoo.. antaisin mieheni olla onnellinen jonkun toisen naisen kanssa. Kunnon mies, hyvät tulot, kiltti ja rauhallinen. Ei minusta riitä hänelle vain.

      Miksei lähde älypuhelimensa kanssa pois!!!?!?!?!?!!?

    • 7368

      Vaimoni on kiinteässä suhteessa minun puhelimeeni. En viitsi kuskata sitä mukanani ja keskinäinen soitonsiirtomme 15sek viiveellä toimii hyvin koska vaimoni vastaa myös minulle soitettuihin puheluihin ja suorittaa esivalinnan tuko puhelimen minulle jos satun olemaan kotona, kertooko soittajalle välittävänsä tiedon minulle, hoitaako itse kyseisen asian vai ilmoittaako minulle joskus, että joku kauppasi jotain tai vastaavaan.

      Eipä ole vielä hermostunut. Hyvin toimii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe