MIHIN MUUTTAA LAPUALLA ?

Muuttaja2017

Työ tuo minut Lapualle kevään kuluessa. Mihinpäin sitä kannattaa asettua ja mihin ei missään nimessä ? Eli...hyvät ja huonot alueet ?

39

1544

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näillemain

      Alanurmoon lähialueineen ei missään tapauksessa tuulimyllyjen takia. Härsiläntien ja Potuntien varsi olisi erinomaista aluetta, jos isännät myisivät maitaan.

    • hyväpaikka

      Tiistenjoelle.

    • omavuokra

      Olipas kysymys DDDDDDDDDD

      Kaikki asuinalueet yhtä hyviä ,jokaisessa on omia ongelmia jos niin katsoo ja haluaa.Nyt täytyisi varmaan ensin ajatella minkämuotoista asumista haluaa ,,,onko mukana tulossa kenties perhettä ja lähteä sitäkautta purkamaan asumisen mallia.Mennäkkö vuokralle vai oottaa laina ja ostaa ``oma`` asunto/talo jota voi leikkisästi nimittää omaksi vaikka asunnon todellisuudessa omistaa pankki.Vuokralle voi asettu kaupungin vuokraasuntoihin tai vuokrata yksityisiltä joden vuokrataso hieman korkeampi kun kunnalla.

      • Muuttaja2017

        Olen siis yksinäinen ja hyvätuloinen nainen. Olen tottunut asumaan ja elämään niin,että ei joka euroa tarvitse laskea. Harrastan liikuntaa monipuolisesti,matkustelen ja syön usein hyvässä paikassa. Asunto saisi olla melko uudenkarhea,tyylikäskin. EI Seinäjoelle en tosiaankaan halua muuttaa. Pikkukaupunki sopii oikein hyvin.Ei minua uskonnollisuus/ahdasmielisyys haittaa. Eikä myöskään maahanmuuttajat. Olen 34 vuotias ja hyvin koulutettu. Kaupungin vuokra-asuntoihin...ei kiitos !


    • Xeroxxxxx

      Jos on lapsia, niin ei ainakaan ritamäelle tai liuhtariin. Liuhtari on parakeissa ja ritamäellä ei tila riitä, eikä koulun kunnostakaan ole takeita. Päätöksiä kouluasioista ei saada tehtyä. Typerintä on, että ritavuorelle kaavoitetaan koko ajan lisää tontteja. Jos kaavoituksessa ja suunnittelussa olisi järki mukana, niin ritavuoren kaavoittaminen ja tonttien myynti pitäisi lopettaa siksi ajaksi, että kouluasia on ratkaistu ja rakentaminen/ korjaaminen aloitettu.

    • TutustulapualIsiin

      Vuokraa kämppä ja katsele ja kuuntele rauhassa oletko valmis asumaan Lapualla.

      • vaihtoehtona

        Kauhavalla on tilaa ja rauhaa ja kaupunki tekee ylijäämää. Kouluasiat runnottu kuntoon. 2 vuoden päästä kantakauhavalla kaksi priimaa koulua, Kosola ja uusi monitoimikoulutalo. tervetuloa. Tontit halpoja. Myös kerrostalotarjontaa tuloo uutta. Suora tie joka suuntaan. Ei tarvi sokkuloida kaupugin keskustas ja pyöriä liittymis ennenkun pääsee isolle baanalle. Vallankin jos asetut vaikka uuteen Mäkihannukseen. Jäähalli, ulkoilumaastot lähellä. Kirkko myös jos se on tärkiä. Huom. ei tuulimyllyjä.


      • eipaskalletaivu
        vaihtoehtona kirjoitti:

        Kauhavalla on tilaa ja rauhaa ja kaupunki tekee ylijäämää. Kouluasiat runnottu kuntoon. 2 vuoden päästä kantakauhavalla kaksi priimaa koulua, Kosola ja uusi monitoimikoulutalo. tervetuloa. Tontit halpoja. Myös kerrostalotarjontaa tuloo uutta. Suora tie joka suuntaan. Ei tarvi sokkuloida kaupugin keskustas ja pyöriä liittymis ennenkun pääsee isolle baanalle. Vallankin jos asetut vaikka uuteen Mäkihannukseen. Jäähalli, ulkoilumaastot lähellä. Kirkko myös jos se on tärkiä. Huom. ei tuulimyllyjä.

        On myös kansainvälinen tunnelma, joka toinen vastaantulija on turvapaikanhakija. Ei ihme että kaupunki tekee tulosta, kun rahaa riittää notkua peliautomaateilla ja silti jää rahaa kaljaan.


      • eikannataliioitella

        Eipä matuja paljon näy. Kaupassa käyvät mutta sopiihan sitä kauppoihin väkeä. Ei haittaa mua ainakaan. Mutta Kauhavalla tietysti on aina ollut ulkomaalaisia kun on globaaleja firmoja jotta ei ole niin iso asia.


    • KerranKoettu

      Kannattaa asettua Seinäjoelle. Sieltä onnistuu autolla kulkea Lapualla töissä. Seinäjoella ihmiset on rennompia ja niihin tutustuu helpommin. Lapualla on melko ahdasmielinen ja uskonnollinen ilmapiiri, ja muutenkin kylällä vain mulkoillaan toisia kulmien alta eikä kukan hymyile. Seinäjoella on myös enemmän kaikenlaisia harrastusmahdollisuuksia, kerhoja, toimintaa ja tapahtumaa. Toki on Seinäjoellakin öykkäreitä ja kolloja, mutta aina löytyy joku johon tutustuu. Lapua on todella sisäänpäinlämpiävä paikkakunta. Seinäjoella voi myös elellä enemmän anonyymisti, ilman että koko kylä vahtaa kulmien alta. Yleensäkin ilmapiiri Seinäjoella on melkoisen rento, eikä kenenkään tekemisiä niin tarkkaan tuomita. Ihmiset ovat myös Seinäjoella varsin ystävällisä ja kohteliaita, toisin kuin Lapualla moukkamaisuus ja epäkohteliaisuus paistaa monesta. Hieman enemmän Seinäjoella on kiireisiä ihmisiä ja vilinää, mutta aika hyvin sinne sekaan mahtuu.

      • Lapua-Kotien_Valtakunta

        Paska puhetta ! paskaa vetää assjoki mukaan joka keskusteluun.Ass joella on paska asua ,se nyt on paska että ihmiset rennompia ja niihin tutustuu paremmin ,paska puhetta,paska.hymyilevät muka ,,,se o paska!

        Taas joku vellihousu mollaa Lapuaa joka on monessakin valtakunnallisissa keskusteluissa arvostettu hyväksi paikkakunnaksi.
        Lapua-Kotien valtakunta vai kuinka se meni !

        Ilman muuta asumaan rauhalliseen ja mukavaan Lapuan kaupunkiin.Palvelut pelaa ja harrastusmahdollisuudet rajattomat.Lakeuden suurin laskettelurinne tarjoaa hyvät puitteet unohtamatta Simpsiön vetovoimaista ulkoilualuetta.


      • vanhaviidakonsanonta

        Seinäjoella ei muita olekaan kuin öykkäreitä ja kolloja. Jos joskus tapaa mukavan ihmisen, niin hän on muualta muuttanut.


    • hekohego

      Taitaapi olla ironiaa:

      "Ilman muuta asumaan rauhalliseen ja mukavaan Lapuan kaupunkiin.Palvelut pelaa ja harrastusmahdollisuudet rajattomat.Lakeuden suurin laskettelurinne tarjoaa hyvät puitteet unohtamatta Simpsiön vetovoimaista ulkoilualuetta."

    • Smäkeen

      Nurmoon vuokralle noin aluksi!

    • Oikoosia
    • poismuuttanut

      seinäjoki

    • viikonvarrelta

      Aloittaja kysyi mihin asumaan, Lapualla voi asua missä vain. kaikilla alueilla on mahdollisuudet asua arkista tavallista elämää. Olis mukava tietää niistä asioista mitä edellytyksiä omalle elinpaikallesi asetat, kyllä vaihtoehtoja löytyy.

      • Nonsiid

        Kaikkia muita asumisvaihtoehtoja löytyy, mutta asuinaluetontteja ei löydy. Eli jos mielii Lapualle, niin pitää ostaa vanha talo, uudisrakentaminen ei onnistu kun puuttuu tontit. Korkeintaan jostain korvesta löytyy jokin yksityinen tontti erakolle, mutta se nyt ei ole monelle edes vaihtoehto, muuttaa korpeen erakoitumaan.


    • Koviaihmisiä

      En henkilökohtaisesti muuttaisi enää Lapualle asumaan.

    • Pyhänkirjankylään

      Raamattu on mukava lähiö Lapuan kupeessa.

    • törnävän.mentalisti

      "Kannattaa asettua Seinäjoelle. Sieltä onnistuu autolla kulkea Lapualla töissä. Seinäjoella ihmiset on rennompia ja niihin tutustuu helpommin."

      Tutustuu helpommin? Paskapuhetta. Mutta rennompia ne on, koska ne on pumpatu niin täytehen relaxanttia jota kaikki jännitehet on kateis.

    • PoisMuuttava

      Muuttaisin Seinäjoelle, jos voi paremmin elää omaa elämää. Lapualaiset ovat aika kovia, varsinkin tulijoille.

      • päivänparas

        Joo, kultavuorelle, siellä saa elää kuin pellos, eikä kukaan katso kieroon!


    • Poismuuttaja

      Asetu vaan Lapualle asumaan, täällä on kaikki. Minulla olisi myynnissä iso omakotitalo isolla tontilla Lapua Alapäässä. Eikä hinta ole paha.

      • Huutajat4

        Ei kiinnosta sun Alapääs. Siellä ei oo muutoonkaan ku vanhoja rötisköjä, ja muutoonkin paikkana ruma ja mitäänsanomatoon.


    • korvienvälissätuulee

      Työ tuo lapualle....mielenkiintoista...millaista työtä sait, kun ihan muutat sen myötä lapualle??!!

    • Muuttaja2017

      Sain seisovan apulaisen pestin, istuva apulainen istuu, ja seisova seisoo.

    • näinonnäreeton

      No en kyllä muuttais täällä mihinkään.Kylä täynnä uteliata,kateellisia,ajasta jälkeen jääneitä kyttääjiä ja suupaltteja.

    • Niiilooota

      Mitä te ny itkettä! Lapua on hyvä paikka. Jos jotain kismaa tulee ni lätkästää nokkaha kyllä tokenoo.

      Ps: väkivalta ei oo suotavaa mutta joskus välttämätön.

      • MeesÄireenPorstuaan

        Äläs ny uhoo. Väkivalta on laissa kielletty.


    • MuutaSeinäjoelle

      Kannattaa tutustua tuohon Simpsiön kärhämään sekä paikallisten asukkaiden että nuorten asenne antaa kuvan lapualaisuudesta. Täällä kiusataan muita

      • MenkääPoois

        No lapualaasethan on kautta historian ollu aina sellaasia tingintekijöitä ja toisten epäonnistumiselle ilkkujia. Pahansuopaista väkeä, jotka haluaa että naapurilla olis asiat vielä huonommin kun ittellä. Lapualainen haluaa ilmaista joka asian mahdollisimman epäkohteliaasti. Siellä ne ränkkää joka asiasta toisillensa, ja henkinen väkivalta opitaan jo kouluikäisenä.


    • Simpsiöpaska

      Minun "motto" sitä saa mitä tilaa. Siinä lapualaiselle .

    • ihimeellistä

      Minkä tähären nuata valakioota poltetahan ympäri kylää. Oon jo soittanu vallesmannille tuasta tuhuraamisesta mutta eihän ne mitää piittaa. Pitää vissihin itte mennä sammuttamahan nua valakiat.

    • Köyhäilyä

      Ne on katuvalot, jotka sammutetahan yöksi.

    • 558879

      Nurmoohin

    • kyläskäytihin

      Joku kiriootti Kauhavan mäkihannuksesta. Hyvä huamata jotta siihen kuuluu valtatien melu vaikka matkaa onkin. Joku autojen prääsöörata on likellä myöskin.

    • Kylymääkyytiä

      Kun luet näitä palstoja ja paikallisia lehtiä sulle kyllä seleviää aika äkkiä kannattaako tänne muuttaa, vai onko viisainta jäädä rjan taakse Nurmon tai Ylistaron puolelle

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe