Kaipaan nuoruudenrakkauttani

877

Olin nuorena tyttönä korviani myöten rakastunut erääseen nuoreen mieheen. Meillä ei ehtinyt suhde etenemään ollenkaan, kun elämässäni tapahtui traaginen asia, jonka takia jouduin jättämään kuviot, jossa hän liikkui. Hän ei tietänyt mitä minulle tapahtui, eikä myöskään syytä, miksi hävisin lopullisesti niistä kuvioista. En ole kuitenkaan koskaan unohtanut tätä miestä vuosikymmenten aikana, vaan ajattelen häntä joka päivä. Vuosien varrella tutustuin kuitenkin erääseen toiseen mieheen, ja menimme avioliittoon. Sain yhden lapsen, ja minulla on lapsenlapsikin. Olen kuullut, että tällä nuoruudenrakkaudellani ei ole lapsia. Miten luulette hänen suhtautuvan siihen, kun minulla on lapsi ja lapsenlapsikin? Haluaisin ottaa yhteyttä häneen, ja ehkä tavata jossain vaiheessa.

22

1178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 877

      Me erosimme vuosia sitten mieheni kanssa, ja hän on kuollut. Kysyisin oikeastaan miehiltä, että voisitteko kiinnostua uudelleen nuoruudenrakkaudestasi vuosikymmenten jälkeen, vaikka hänellä on lapsi, ja lapenlapsikin, vaikka itselläsi ei ole lapsia, ja kumpikin olisitte vapaita?

    • 1000000tearz

      On toki täysin mahdotonta lähteä spekuloimaan miten kukakin tuollaiseen suhtautuu, mutta kannattaisi varmaan pelata riskillä ja kokeilla ottaa yhteyttä. Sittenpähän sen tiedät, eikä siinä menetä oikeastaan mitään. Sitäpaitsi olisi miehestä omituista, jos ei näitä jälkeläisiä olisi, jos noin paljon vuosia on välissä, että suhtautuu varmaan ihan senkin mukaan.

    • jukkapp

      Kyllä minä ainakin olisin utelias tapaamaan nuoruuteni rakastetun tai minuun rakastuneen

    • Lkaipaan

      Eikö se toinen vaistoa kun kaipaan niin paljon sitä entistä rakastani, on se niin väärin että se toinen ei rakastanut, Jos joku olisi laittamassa sinne suuntaan lämpimiä aaltoja että edes käväisisin sen mielessä. Tätä tunnetta ollut yli parikymmentä kesää. Kumma maailma tämä.

    • järkeilijä

      No kun noin paljon aikaa on kulunut, niin todennäköisesti hän on aikoja sitten menettänyt mielenkiintonsa sinua kohtaan. Ja vaikka ei olisikaan, niin luuletko hänen uskovan, että rakastat häntä yhä, vaikka olet ollut naimisissakin toisen miehen kanssa etkä ole pitänyt vuosikausiin yhteyttä? Miten ikinä pystyisit selittämään sen?
      Voihan sitä aina kokeilla, mutta tuskin teille enää romanssia tulee.

      • 877

        Tässä on sellainen tilanne, että hän alkoi itse seurustelemaan toisen naisen kanssa, ja muutti asumaan yhteen hänen kanssaan. Minä olin vuosia aivan yksin, kunnes tapasin nyt edesmenneen mieheni. Meidän liitto kesti vain pari vuotta. Tällä hetkellä tämä nuoruudenrakkaus on yksin.


      • 877
        877 kirjoitti:

        Tässä on sellainen tilanne, että hän alkoi itse seurustelemaan toisen naisen kanssa, ja muutti asumaan yhteen hänen kanssaan. Minä olin vuosia aivan yksin, kunnes tapasin nyt edesmenneen mieheni. Meidän liitto kesti vain pari vuotta. Tällä hetkellä tämä nuoruudenrakkaus on yksin.

        Tämä mies nuoruudesta on siinä mielessä erityinen ihminen, että hän oli todellakin sielunkumppanini.Hän ei todellakaan ollut kuka tahansa.


      • Roberdemus-lapanen

        Niin, Minun mielestäni kannattaa ehdottomasti tutustua uudelleen. itselläni oli vastaavanlainen tilanne kauan sitten. Rakastuin tyttöön, jonka kanssa seurustelin vain vajaan vuoden. Elämä vei meidät kuitenkin erilleen, mutta kauniit muistot ovat säilyneet.
        En kovin paljoa tiedä hänen kuvioistaan sen jälkeen, enkä ole yrittänyt tavoitella, etten sotkisi hänen elämäänsä. En todellakaan pitäisi pahana saada edes pientä yhteyttä vuosikymmentenkään jälkeen.


      • 877
        Roberdemus-lapanen kirjoitti:

        Niin, Minun mielestäni kannattaa ehdottomasti tutustua uudelleen. itselläni oli vastaavanlainen tilanne kauan sitten. Rakastuin tyttöön, jonka kanssa seurustelin vain vajaan vuoden. Elämä vei meidät kuitenkin erilleen, mutta kauniit muistot ovat säilyneet.
        En kovin paljoa tiedä hänen kuvioistaan sen jälkeen, enkä ole yrittänyt tavoitella, etten sotkisi hänen elämäänsä. En todellakaan pitäisi pahana saada edes pientä yhteyttä vuosikymmentenkään jälkeen.

        Kiinnostaisiko sinua siiitä huolimatta, vaikka hänellä olisi lapsi?


      • Roberdemus-lapanen
        877 kirjoitti:

        Kiinnostaisiko sinua siiitä huolimatta, vaikka hänellä olisi lapsi?

        Minä tiedän, että on, eikä se yhtään vähennä kiinnostustani. Kohtalo kuljettaa jokaista omia outoja polkujaan, elämä kulkee eteenpäin ja se juuri on elämän tarkoitus. Olisihan se mukavaa, jos nuo polut risteäisivät joskus uudelleenkin. Miksi lapsi olisi joku este. Vaikka meidän tiemme aikoinaaan johtivatkin erilleen, en ole koskaan kuvitellut hänen sulkeutuneen johonkin luostariin odottamaan sitä ihmettä, että kohtalo joskus vielä toisi meidät yhteen.

        Sanotaan, ettei unelmistaan pidä koskaan luopua, mutta kyllä niistä voi, jos pystyy tekemään niistä totta.


    • haavanlehti55

      Kun ikää karttuu perspektiivi myös muuttuu, pois jää mustasukkaisuus sekä omistamisenhalu, tilalle tulee mahdollisesti ystävyys entiseen rakastettuun jonka puolesta olisi ollut valmis vaikka kuolemaan, vaikka hän nauroi kun sinä itkit suruusi, silti se ystävyys on merkki ajankohdasta jolloin olitte yhtä. Menee naiselle aikaan entiseen, saturnuksen taa, hahmojen maailmaan.

    • Teekisitköniin

      Voitko soittaa ja kertoa hänelle asian. Olisiko jo aika?

    • haavanlehti55

      en voi, ei ole nroa ? Toisekseen, hän ei halua roskia takapihalleen koska olin hänelle hetken huvi ja nyt kuollut.

    • bajawasara

      poissa silmistä poissa mielestä, sanoi hän

    • Juupoili

      Ihminen vuosikymmenien takaa ei kuole mielestä koskaan. Kol.mekymmentä vuotta sitten ei ollut kännyköitä, sähköpostia ta facebookia. Jos jollain olisi minulle niin kaukaiselta ajalta asiaa niin olisin iloinen ja juttelisin mielelläni.

      Siellä menneisyydessä on kyllä tyttö jota kaipaan vaikka minä olin se huonompi puoli

    • tellervomies

      Vakavasti puhuen, aihe on tuttu minullekkin. On sanottu että nuoruuden kaveruudet ja ensimmäiset tosi rakkaudet ampuvat täyslaidallisella niin lujaa etteivät ne katkea koko elämän aikana. Sille en voi mitään että laidallisen minuun saastuttanut nainen ei itse jäänyt koukkuun, ilmeisesti minä en ollut hänelle se alkupään tunteisiin jälkensä jättävä kaveri, sen tehtävän oli hoitanut ilmeisesti muutama jo ennen minua. On kerrottu myös että joskus tekisi hyvää päivittää kasvomuistiine entisaikojen henkilöitä, sen kyllä huomaa kun katselee muutaman kymmenen vuoden vanhoja kuvia, siinä huomaa kuinka muisti tekee tepposiaan ja kuvien henkilöt ovat aivan erinäköisiä kuin ne siellä muistien kuva arkistoissa olivat olleet. On aivan turhaa järjestää tapaamista jollei molemmat sitä tahdo, minun puoleltani haluaisin kyllä päivittää tämän neitokaisen kasvot muistiini, en voi tietää miltä hän nyt näyttää ja se on lopulta ihan sama, mutta vääristelmät se poistaisi aivan varmasti. Nostalgia on minun motiivini, tavata ex rakas, katsoa häntä sinisiin silmiin ja toivoa hänelle kaikkea hyvää. Varmaan hänelle kummittelee samoin joku muu kuin minä, toivoisin että se olisin minä, toivoisin ja unelmoisin ....

      • Gasolkna

        Ei se aina ja kaikilla mene niin, että ensimmäiset ovat niitä voimakkaimpia. Nimenomaan ensimmäinen tosirakkaus voi olla voimakas, mutta se voi tulla myös ensimmäisen seurustelusuhteen jälkeen tai vaikka vasta 60-vuotiaana. Toisten puolesta ei voi määritellä heidän tunteitaan.


    • en.kaipaa

      Itse muistan nuoruudenrakkauteni sen näköisenä kuin oli silloin. Olisi varmaan pettymys nähdä hänet vuosikymmenten jälkeen, koska harva nuorentuu vanhetessaan. Parempi säilyttää hyvät muistot eikä tavata jälleeen.

    • m35ouhr

      Mulla ei ainakaan ole mitään kaipausta entisiin. Ja turha sitä on vuosien päästä lähteä tunnustamaan kellekään et hei mä tykkäsin susta silloin. Ne pitää tehdä silloin! Sillon ku on tosirakkautta ja sopivuutta jne, niin ei sitä tartte vuosikymmenien jälkeen..jos olisi niin ne vuosikymmenet olusi vierineet tämän tyypin kans.

      • Ghkug

        Onhan sitä monenlaisia syitä, miksi ajaudutaan tai joudutaan erilleen. Voi olla jopa omasta tahdosta riippumattomia syitä, vaikka ei itse haluaisikaan. Toinen voi olla läpi vuosikymmentenkin mielessä.


    • Lhkaipuu

      Kiinnostava ketju, minun ohjeeni on että yrittää kannattaa eikä jäädä asiaa mielessään pyörittämään, siinähän se sitten selviää. Kiinnostava aihe on myös tuo sielunkumppani, voiko sellainen olla vain toiselle ? Entäpä jos rakastat lähettäen ajatuksia toiselle, onko sillä vaikutusta. Järkeillen sanoisin ettei ole, jos minua rakastaisi tuo nainen kuten minä edelleen häntä olisimme varmaan jo palanneet yhteen.

    • eisiitäolekuinhetkiaikaa

      Sielunkumppani.....kymmeniä vuosia ajatuksissa. Niin tutulta se tuntui, mutta eri aikaan vapaina...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4042
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2348
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1327
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe