Veron poisto on myrkkyä Toyotalle

MyrkynLykkäsi

Toyotan hybridit muuttuvat suhteessa kalliimmiksi taloudellisiin bensa-autoihin verrattuna autoveron poistuttua. Hybridin vähän pienemmällä kulutuksella ei enää pysty edes kuittaamaan sitä jatkuvaa harmia, jota Toyotan kehno ajettavuus aiheuttaa melusta puhumattakaan.

20

222

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TojoHuijaus

      Ikävä kyllä ei ole näin, koska Toyotan hybridit ovat nimellisesti vähäpäästöisiä. Tosiasiassahan nuo päästöt ovat ihan muuta. Ne on saatu keinotekoisen alas sillä että normikulutus ja päästöt on mitattu AKKU VALMIIKSI TÄYTETTYNÄ.

    • kykipieksä

      Montako alkaa syttyy tuleen nyt veron alennuksen myötä aikas herkkiä muutenki olleet. Täystuho vakuutus taitaa olla aika kallis priuz toyoon.

    • voittajaolo

      Toyota hybridin omistaja on selvä voittaja sikäli kun autoverouudistus toteutuu esitetyllä tavalla. Autosta on maksettu autovero on ollut pienehkö uutena, arvonalenema vielä pienempi verrattuna muihin saman kokoluokan autoihin ja vuotuinen ajoneuvoverokin vain satasen luokkaa.
      Voittajia tulevat myös olemaan vähävaraisemmat, koska heistä useammalle tulee mahdollisuus päästä vähäpäästöisen auton omistajaksi pienellä käyttömaksulla. Suunta on oikea ja ilmasto pelastuu, koska päästöhuijausta ei ole olemassa!

      • vcvcvdfd

        Lataus hybridien omistajat ovat todelliset voittaja, niissä päästölukemat ovat todella pienet.


      • raja.vastassa
        vcvcvdfd kirjoitti:

        Lataus hybridien omistajat ovat todelliset voittaja, niissä päästölukemat ovat todella pienet.

        Niinhän ne ovat, koska pystyvät liikkumaan vain kaupunkien tieverkoissa ja rajoitetusti sielläkin, siis edullisesti!


    • mimierkki

      Toyotan hybridit ovat jo nyt suhteettoman kalliita länsiautoihin verrattuna, koska ne ovat ominaisuuksiltaan kuitenkin selkeitä aasialaisautoja, jotka ovat halvan oloisia ja huonoja ajaa. Hybridin kulutus on pienempi vain kaupungissa ja sekin vain heikon suorituskyvyn takia.

    • ÄLÄOSTATOYOO

      SUOSITTELEN PALAUTUSTA JAPANIAAN MELKO ÄKKIÄ TOYOT VEKS EUROOPASTA.

    • Vastamyrkkyä

      Vertasin Auris hybrid edition farkkua ja Golf Variant Allstar 1,2TSI DSG Live-laskurissa, kiinteällä maksulla Auriksen maksut 300€ vuodessa vähemmän. Verottomat hinnat melkein samat tällä hetkellä. Auriksen käytännön kulutus parisen litraa vähemmän satasella.

      • Seonfakta

        Eihän tuota voi noin laskea.Korjauskuluja ei Toyotassa ole, toisin kun Vokkerossa.Puhutaan tuhansista euroista vuositasolla, Toyotan hyväksi.


      • ei_epäilystäkään

        Auris hybridin oikeampi verrokki on sitä paremman suorituskyvyn tarjoava Golf 1,0 TSI DSG. Litraisen kulutus on pienempi ja liikennevakuutus halvempi kuin 1,2:ssa.


      • SUHONEmyyntipellikkö

        VAI korjaus kuluja jos puoli autoo palaa PRIUZ TOYOS SE ON ILMASTA TOYO KORJAA.


      • L-paketti
        ei_epäilystäkään kirjoitti:

        Auris hybridin oikeampi verrokki on sitä paremman suorituskyvyn tarjoava Golf 1,0 TSI DSG. Litraisen kulutus on pienempi ja liikennevakuutus halvempi kuin 1,2:ssa.

        Golfin 1.0 ja 1.2 vakuutusmaksut on samat Popilla...


      • NielePölyä
        L-paketti kirjoitti:

        Golfin 1.0 ja 1.2 vakuutusmaksut on samat Popilla...

        Ja Hybridi Auriksen muutaman Euron halvempi.


    • maksun.aika

      Käytettyjen Avensiksien hinnat putoavat pahimmillaan lähes 10000 euroa, huh huh.

    • ZKODA

      toyota hybridi mallien omistajat ovat voittajia aina,katsotaampa kulutus tai hiilidioksidipäästöjä niin toyota hybrid ylivoimainen voittaja. ei pääse pienikulutteisimmilla euro diesel moottoritkaan lähellekkään niin pieniä kulutuslukemia kuin toyotan hybridit, lukekaa 15/2016 autobildistä lisää.

      • SuuriHybridiHuijaus

        Kunhan nykyinen hybridiä suosiva kulutussysteemi saadaan remonttiin, paljastuu todelliset kulutukset ja päästöt. Näin kävi Volsulle ja niin tulee käymään Tojolle.


    • onneksi.vasta.selvitys

      Käytettyjen hybridien hinnat putoavat saman kuin vastaavien muidenkin eli rajua tule olemaan hinnanalennus ja kallista uuteen vaihtajalle.

      • pieni.vai.iso

        Jos pieni autovero putoaa on se paljon vähemmän kuin suuren veron poistuminen, paitsi kansanautomatematiikalla. Ja EU-normikulutus tulee olemaan päästökriteeri kaikille autoille. Eli hybridiauton omistaja voittaa aina tässä myllerryksessä.


    • kylmää.kyytiä

      Auris Hybrid TS Activen veroton hinta olisi 25340 € kulut, sillä saisi jo monta luokkaa isompaa bensa-autoa, jos autovero poistuisi. Suomessa ei tulevien mahdollisten bensa- tai verosäästöjen varaan paljon kannata laskea, sen verran on hallitusten touhu ollut poukkoilevaa ja tulee olemaan jatkossakin autoilun suhteen. Ostohinta ratkaisee ja tulee tarkaisemaan valinnan useimmille autonostajille.

      • Ikko6jonmin

        Vielä kylmempää kyytiä veronpoisto tarjoaa lataushybrideille. Todella kallista prototyyppi tekniikkaa. Vaikuttaa että maailmaa ei pelastetakaan näillä sähköhimmeleillä, koska kansa joutuu maksumieheksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe