Tisseistä.. kun niitä ei ole.

Ihanhirveetä

Tubulaariset hirvitykset löytyy. Siihen kun lisätään kunnolla tiivistävät urheilurintsikat, ei jää jäljelle edes sitä push uppien pientä huijausta, että olisi rinnat.

Push upeilla en vaan pysty enää käymään salilla, se on sen verran ikävää. Aika paljon tulee katseita ja yleensä naisilta juuri. Ihmettelee varmaan. Onko ketään muita? :D pitäis varmaan teettää seuraavaksi treenipaita jossa lukee, että kyllä, minulla ei ole rintoja mutta olen silti nainen ja saanko treenata rauhassa :D.

23

626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ainajotenkinväärin

      tubulaariset lähti ja tuli nätit kun tuli painoa lisää viisi kiloa.. siinä sitten vain ongelma vaihtoi paikkaa..

      • Mikäongelma

        Mihin se "ongelma" sitten siirtyi? Eihän viisi kiloa ole niin iso määrä, että kovin paljoa näkyy vartalossa... Eli en oikein usko, että sulle mitään hehtaaripersettä tai isoa läskimahaa olisi voinut kasvaa. Taidat vaan tuijotella liian kriittisesti itseäsi.


      • ainajotenkinväärin

        Aika painavia sanoja käytät. Hehtaariperse ja läskimaha.. Ihan oikeasti tällaisia kommentteja.. Annat ymmärtää, että viidestä kilosta ei ehkä noin, mutta tässä tietenkin annetaan ymmärtää, että joku on, ajattele kymmenen kiloa tai viisitoista.. Jokatapauksessa tarkoitus on loukata isompikokoisempaa. Saada joku isompi ihminen aika huonoon valoon. Käyttäisitkö itsestäsi, ystävästäsi, äidistäsi, työkavereistasi noita sanoja, mitkä niiden seuraukset olisi.. Mieti kaksi kertaa, välit poikki, se on selvää.

        Pohtinut, että oli sitä painoa paljon tai vähän, mutta joskus sanavalinnatkin kertovat kommentoijasta. paljon, vaikken itse olisi kumpaakaan noista tai vaikka olisinkin, se vain on erittäin ilkeää. Joskus pohtinut, jos esim. työyhteisössä /ystävien tai sukulaisten kesken joku käyttäisi noita sanoja, niin seuraus olisi katastrofi, somessa silti myös vaikuttavia.

        Takerrun nyt lillukanvarsiin, mutta juuri tuollaiset sanavalinnatkin on tietynlaista viestintää siitä, että asetetaan odotuksia ja vaatimuksia muille siitä, että ei ole hyväksytty tietynlaisena. Kertoo paljon niistä asenteista ja tunteista, mitkä pohjimmiltaan monella vaikuttavat, vaikka pintakäytös olisi jollain lailla sensuroitu.

        Jotkut ei säästele palautteessa valitettavasti ja tuntuu olevan silti elämää suurempi asia miehelle siinä mielessä, millainen ihminen on ok, jos täyttää tietyt muotit.
        Ei ole mitään tarvetta miellyttää ketään siksi, että tulisi hyväksytyksi, mutta jotkut sitä vain kovasti odottavat.

        Joku uskoo, joku ei, mutta palautetta on tullut liian monta kertaa. Tosin ei näteistä rinnoista tietenkään, vaan siitä, minkä nyt pitäisi olla paremmin.
        Jos antaisin muutamalle miehelle kerrankin yhtä tökeröä kohtelua, ne kostaisi sen kuitenkin seuraavalle naiselle, vaikka muuten nää miehet olis ansainnut tuntuvat ja ikimuistettavat läksytykset.


      • ainajotenkinväärin

        Vaikka voi vaikuttaa siltä, että johonkin sanavalintaan takertumiset on ehkä pikkumaisia asioita, niin silti niitä isoja asioita siinä mielessä, että pieniin asioihin ne suhteet usein kaatuu ja niistä alkaa horjumaan. Väkivaltakoulutus pisti perusteellisesti kunnolla sitä, mitä on henkinen väkivalta ja millälailla ihmiset toisiaan kohtelevat. Harva tunnistaa henkisen alistamisen ja väkivallan merkkejä, toisen väheksymistä ja vaatimusten asettelua. Kontrolloivuus ja vaatimusten asettelu on täysin sitä,ulkonäön arvostelu tietenkin, samoin ylivahvat reagoinnit esimerkiksi toisen ulkonäköön. Yksi merkki on se, että toinen antaa ymmärtää, ettei osaa olla oikein suhteessa tai oikeanlainen ihminen. Näitähän riittää, kun silmänsä avaa. Toisaalta tämäntyyppisissä tilanteissa aivan selkeitä asenteita. Karseata, kun tietää ihmisiä, joille henkinen väkivalta on arkipäivää.


    • Melkeintati

      Lähinnä vika on sullakin siel omassa päässä.
      Ja tosiaan osalla se pieni rasva% nousu kummasti vaikuttaa rintoihinkin.. ;) Jos et ole ns.omenavartaloinen, sillä kehotyypillä ei niinkään ekana rinnat rasvoitu vaan keskivartalo.

      Mutta jep, kyllähän niitä naisia riittää joita"vaivaa" toisten rinnattomuus. Yleensä se liittyy samalla toisen hoikempaan kehoon ja on helppo piikitellä rinnoista sitten. Vaik todellisuudessa kismittää se paino/olemus.
      Vaan mitä sitten?
      Maailma on täynnä tissimiehiä mutta on niitä peppumiehiäkin, jotka eivät pidä rintoja tärkeimpänä ominaisuutena naisessa.
      Turhaa haikailla niiden huomiota tai katseita jotka eivät pidä juuri sunlaisista.
      Löytyy niitä "pervoja" jotka ovat pienten ja jopa tubujen peräänkin.. Jos se nyt on mielenrauhaa tuova juttu.

      Ainahan voit lihottaa itseäsi ja katsoa kuinka käy. Tai käydä kirurgilla mutta ei se aina auta itsetunto-ongelmiin..
      Tai kehittyä ja hyväksyä itsesi. :)

      Tissitön melkein täti-ikäinen nainen täällä höpisee ja oli nuorena kasvukipuja.
      Iän myötä älynnyt, että muuten terve ja notkea, hoikka kroppa kyl on parempi mulle kuin pari läskipalleroa edessä pomppimas.
      Ei riipu eikä roiku mikään, vaikka sillä nyt merkitystä oliskaan.

      Vieläkin jotkut tututkin naljailee puutteista (työkavereita ei voi vaihtaa) mutta ohitan ne hymyillen ja sekös on paras vastaus. Omaa heikkoa itsetuntoa ja kehoonsa tyytymättömyyttä se vain on.. Jos tarvitsee toisten etuvarustukseen puuttua ilman mielipiteen kysymistä :D

      Olipa nainen minkäkokoinen tahansa, niin melkein jokainen saa niitä katseita tai ääneen arvosteluja muilta naisilta jossain vaiheessa elämää. Se on se kanalaumasielujen tapa..
      Omaa tyytymättömyyttään sillä vain puretaan. Tuon kun älyää niin helpottuu asiat.

      • h.päärynä

        Olen huomannut että omenavartaloisilla nimenomaan rasva kertyy tisseihin ja vatsaan mutta sääret on hoikat ja pylly usein latuska. Päärynämalliset on ne onnettomat, joilla ei rasva tahdo kertyä rintoihin tai yläkroppaan vaikka mitä tekisi, vaan se kertyy pyllyyn, reisiin ja sääriinkin.


    • Tahvo52

      Täällä "vähän" vanhempi mies ajattelee näin......luojan kiitos naisen persoonallisuus ja aivot eivät sijaitse rinnoissa tai takapuolessa = unohda nuo liian pienet/liian suuret ajatukset, sinulla on sellaiset kun on ja ne ovat juuri sopivat sinulle.

      • Taouko

        Tahvo sen tietää, olen samaa mieltä.
        Kaikki tissit on kivoja oli ne pienet tai isommat, hyvät nännit siinä se.
        Turhaa naiset stressaa pienistä rinnoista mukavia nekin on.


    • tiivistävät

      … kun niitä ei ole. Tubulaariset hirvitykset löytyy. Onko ketään muita?
      zzz muita on paljonkin, varsinngin etelän rannoilla. Kaikki muut ei onneksi ole ruikuttajia jotka syyttää rintojaan heikosta itsetunnosta.
      Tubulaariset on ihan kivat ja toimii yleensä palloja paremmin. Mihin ihmeeseen tarvitsisit toisenlaiset rinnat?

      Jos et ymmärrä, että sulla on kivan näköiset rinnat niin vika on päässä, ei rinnoissa eikä miehissä.
      Henkisesti keskenkasvuiset pojat tykkää isoista tisseistä. Meille miehille riittää kun nännit toimivat, koolla ei ole merkitystä. Tosimiehet tykkää pienistä tisuista (asiasta on julkaistu tutkittua tietoa).
      Nainen on seksikkäimmillään pienirintaisena ja ilman rintaliivejä

      … saanko treenata rauhassa :D.
      zzz ei kai ne tubulaariset rauhaa poista, mutta tosimiehet saattaa kiinnostua (liikaa)?

      • josetymmärräjne

        aivan kuten mies juoksee lyhyiden, pitkien, lihavien, alipainoisten, isomahaisten, lyhythiuksisten, suuripeffaisten, lyhytjalkaisten ja länkisäärien perässä. Naisella on
        Miksi pitäisi kenenkään olla miehen vuoksi seksikäs, eikä oma itsensä?
        Miksi pitää miellyttää? Miksi tuokin kommentti puhui vaan siitä, mitä mies haluaa, ja vihjailee siihen, että naisen itsetunnossa on ongelmaa ja päässä vikaa.


    • dshzxfjgchk

      Jotkut oikeesti tykkäävät poikatytöistä ;D

      • kijmuhygtfrde

        Ja täällä palstalla niitä on paljon. Paino pitää olla kilon tarkkuudella ja minkäänlaisia makkaroita ei sallita.


    • kijmuhygtfrde

      Kun parempaakaan lukemista ei palstalta löytynyt niin palataanpa vielä aiheeseen.

      Paljon mielluummin katselen muodokkaampaa ja rutosti tukevampaa naista kuin tuollaista salilla rääkättyä muikkua. Tämmöinen ei vain yksinkertaisesti ole minua varten.

      http://images.shape.mdpcdn.com/sites/shape.com/files/styles/slide/public/media/giselle-abs-700_0.jpg

      Jotenkin tulee mieleen, että ongelma kulminoituu juuri siellä missä se on syntyntykin eli salilla. Ehkä aloittajastakin vielä kuoriutuisi ihan nätti nainen kun keräisi muutaman kymmenen kiloa lisää painoa.

      https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/53/3e/55/533e55669bea307db4a72258d11c7d5d.jpg

      http://i01.hktdc-img.com/sop/product-images/1/enlarge/1X1T8GN1/Sexy-Lingerie-For-Fat-Women.jpg

    • Kiitoskuitenkin

      Kiitos toki vastauksista. Tässä nyt vaan meni faktat vähän sekaisin. Tubl. rinnat ei ole pelkästään yhtä kuin pienet rinnat. Olen enemmän ylipainoisen rajoilla ja saliharrastusta aloitteleva.

      Rintani eivät juurikaan muuta muotoaan, vaikka tästä lihoisin 10 kg, mikä tilanne oli puolisen vuotta sitten.

      • tiivistävät

        ”Tisseistä.. kun niitä ei ole … rinnat ei ole pelkästään yhtä kuin pienet rinnat … ei jää jäljelle edes sitä pientä huijausta, että olisi rinnat. Olen enemmän ylipainoisen rajoilla ja saliharrastusta aloitteleva.”

        Ei ole rintoja, ei ole yhtä kuin pienet rinnat ylipainoisen rajoilla. Tubulaariset rinnat on, mutta ei ole rintoja. Kunnolla tiivistävät urheilurintsikat tiivistävät rintoja joita ei ole. Ylipainoa on mutta ei ole kuin rajoilla. Rintani eivät juurikaan muuta muotoaan kun niitä ei ole, mikä tilanne oli puolisen vuotta sitten. Saliharrastus pitää aloittaa kun on ylipainoa jota ei ole ja saanko treenata rauhassa? Ihan kaikki treenaamisen ongelmat on tubulaaristen rintojen syytä?


      • Ketunnenätonkivat

        Sun ketunnenät on ruumiinosa siinä missä mun ympärileikattu kulli. Mun exällä oli kans ketunnenät ja mainitsi niistä, koki alemmuutta.
        Olipa kerran ilta, ja esittelin kullini ketunnenille. Niistä tuli parhaat kaverit ja meno olikin sitte sen mukaista, elämäni parasta!
        Sen pituinen se.


    • 0314

      Öööö... Miksi rintojen koko on ongelma naisille? Vissiin sama ongelma kuin peniksen koko miehille. Ei se koosta ole kiinni vaan tunteista. Tuojottavatko naiset toistensa rintoja samaan tapaan kuin miehet peniksiä?

      Minä epäilen että salilla naiset "tuojottavat" aloittajaa siksi että hän käyttää sielä push-uppeja. Itse olen sanonut, ja sanon vastakin, kaikille nuorille naisten aluille ja naisille jotka tuskailevat poikaystävien saamisessa että käyttävät uhreiluliivejä. Eikö olekkin parempi että povi pysyy ryhdikkänä pidempään? Ja se että eikö itsetuntoa hivelekkin enemmän se kun ottaa liivit pois niin kumppani sanoo "oho" kuin että hän sanoisi "no joo". Kun rintoja ei ole häiritsemässä seurustelua niin löydät itsellesi sen tosirakkauden. Ja kun sitten mennään sänkyyn niin kumppani ylättyy todella positivisesti. Sekä koon että ryhdin vuoksi.

      Muuten, kuinka moni tietää että push-upit pilaavat rintojen muodon? Ne venyttävät ihoa sivulta ja alhaalta joka kostaa kun liivit otetaan pois. Push-uppeja ei saisi käyttää kuin lyhyen aikaa. Ja öisinkin pitäisi nukua liivit päällä. Johon urheiluliivit ovat täydellinen vaihtoehto.

      Niin että, olkaa sellaisia kuin olette ja kohdallenne osuvat ne todelliset ystävät ja kumppanit. Feikit karsiutuvat suosiolla pois.

    • PahaSuvi

      Juo olutta, se kasvattaa naisilla tissejä. Siis pullollinen vaan tai kaksi korkeintaan. Olut sisältää humalaa, joka estrogeenin tavoin kasvattaa rintoja,

      Tosijuttu :-)

    • Sduubiduuu

      Minulla ei tubulaariset, mutta muuten mitättömän pienet; rasvaa ei juuri ole. Imettäminen onnistui loistavasti, maito suihkusi, kun pikkuisen nännistä hieraisi. Minäkin olen huomannut, että naiset ovat niitä, jotka katsovat olemattomiani pitkään ja uimahallin suihkussa ja salilla ym. Joku on kysynyt, olenko läpikäynyt leikkauksen. Ehkä naisellisuus liittyy heillä nimenomaan rintojen olemassa oloon. Minulla ei ole koskaan ollutkaan, en ole menettänyt mitään. Minun naisellisuus koostuu monesta muusta asiasta.

      • Teknodonna

        Vanhana tsimmaajana olen huomannut aktaassa, että virtaviivaisimmat ovat nopeimpia.

        No worries.

        😁


      • aivan_huippu

      • HAWKINS_STITZ

        ANNIE HAWKINS (NORMA STITZ) omaa ylivoimaisesti komeimmat.
        https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/e6/98/5c/e6985cbe2282ab32a11bf8083013dc42.jpg


      • jjjjkckll

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1729
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1644
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1482
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1478
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1370
    6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      1344
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1332
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      18
      1186
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe