"Mutku ristiretket!"

Realismia_peliin

Kovin usein kun tällä palstalla ja muallakin keskustellaan islamilaisesta väkivallasta, yrittävät islamin puolustelijat selitellä sitä parhain päin. Yksi yleisimmistä keinoista on vedota ristiretkiin ja esittää, ettei islam ole sen väkivaltaisempi kuin muutkaan uskonnot tai jopa että se olisi esim. kristinuskoa rauhanomaisempi.

Kuitenkin ristiretkiargumentin läheisempi tarkastelu osoittaa, että se on epävalidi. Ristiretket eivät olleet kristittyjen provosoimaton hyökkäys viattomia muslimeja vastaan, vaan pikemminkin kostoisku vuosisatoja kestäneeseen jihadiin, jota muslimit olivat käyneet kristittyjä vastaan.

Tässä hyvä video, jossa ammutaa alas useimmat ristiretkiin liittyvät myytit, joita islamin puolustelijat ja poliittisesti korrektit vihervasemmistolaiset mielellään lietsovat näissä keskusteluissa: https://www.youtube.com/watch?v=8prwEJkJ3Ds

10

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkikäteen

      Lisäksi tuossa on kysymyksessä sellainen uhri-mentaliteetti. Eli että, "me voidaan tehdä nyt, kun te teille tuhat vuotta sitten". Aivan älytöntä!

      Se mitä tapahtui ennen ei ole meidän syy. Me ei voida historiaa muuttaa. Sen sijaa, me voidaan vaikuttaa siihen mitä tapahtuu nyt! Ja se mitä tapahtuu nyt, on meidän syy.

      • Nii-in

        Jok'ikinen kansakunta on historian aikana syyllistynyt valloitussotiin sun muihin hirmutekoihin. Ristiretki-korttia heiluttelevien logiikalla kaikki maailman väkivalta on perusteltavissa sillä, että joku on syyllistynyt joskus johonkin ikävään. Luonnollisesti tämä vain varmistaa sen, että väkivallan kierre jatkuu hamaan tulevaisuuteen. Se juurikin lienee heidän tavoitteensa..?


    • alfa123om22

      Profeetta Daniel kertoo ristiretkistä, että silloin oli menossa Pohjoisen eli Monoglien hyökkäys etelää vastaan. Mutta: LÄNNESTÄ TULEVAT LAIVAT AVUSTIVAT MUSLIMEITA LAIMENTAEN HYÖKKÄYKSEN. Eli ristiretket saivat Mongolit luopumaan Lähi-Idän valloituksestaan ja sen sijaan he hyökkäsivät Kaakkois-Aasiaan.

      Tuosta hetkestä alkaen on Pohjoisen ja Etelän kuninkaan lisäksi ollut ns. LÄNSI.
      Käytännössä tämä merkitsee, että Ranska on eronnut Pohjoisen kuninkaan joukoista ja tullut petturiksi ja valinnut islamin uskonnokseen jo ristiretkien aikana.

      Muslimit mielellään puhuvat ristiretkistä, koska ne vaativat paljon juutalaisia siviiliuhreja. Ja lisäksi ristiretkiläiset ryöstivät idän tiedon aarteet niin että kehittyivät tiedossa yli muiden. Propagandaa tuo tietenkin väittää ristiretkiä syyksi on ja halua nostattaa koston ilmapiiriä. Paljon enemmän Irakin, Afganistanin, Syyrian ym. tilanne heitä risoo kuin jotkut ristiretket.

      RISTIRETKET OLIVA LÄNNEN AVUSTUSRETKI MONGOLIEN UHAN TORJUMISEKSI LÄHI-IDÄN YLTÄ.

    • muhasenmatti

      Ei tarvitse vääristellä historiaa. Vääristely meni suomessa täysillä läpi 1960 ja -70 luvuilla, koska kommunismi joka vihasi uskontoa, jauhoi täysillä, että kirkko teki kävi noin vaan tappamassa ihmisiä. Hyvin tuntuu aivopesu tehonneen vaikka aivoja ei olekaan. Totuus on se, että muslimit valloittivat Kristittyjen pyhiä alueita, kuten tiedetään mitä silloin tapahtui. Olisi aika jättää tekopyhyys ja vääristely.

      • Xenofon

        Ristiretket olivat reaktio muslimein toimintaan.


      • Ghvb

        Sitä paitsi länsihän on pyydellyt anteeksi näitä ristiretkiä ihan paavia myöten. Sen sijaan en ole koskaan kuullut tai lukenut, että muslimit olisivat ikinä pyytäneet keneltäkään anteeksi omia valloitussotiaan.


    • Ilja_pressaksi

      Kuka osaisi suomentaa tuon videon tekstit? Siinä on nähtävästi uutta ja länsimaissa salattua tietoa islamista: http://mvlehti.net/2017/07/02/video-was-muhammad-gay/
      Kiitos kielitaitoisille - minä en saanut ulkomaan kieliä oppia, mutta kelpasin maksamaan sinulle ulkomaankielen opetuksen.

      • Käännöstä

        Siinä pähkäillään, että oliko Muhammad homo? Videossa näytetään koraanin kohtia, joista tulee ilmi, että Muhammad värjäsi pitkiä hiuksiaan hennalla, käytti kajaalia silmissään, käytti jonkinlaisia koruja, sekä pukeutui naisten vaatteisiin. Muhammad oli sanonut, etteivät ilmestykset koskaan tule hänelle, kun hän on pukeutunut naisten vaatteisiin, paitsi kun hän on Aishan (yhden morsiamensa) vaatteissa. Hänellä oli ilmeisesti tapana maata sängyllä Aishan vaatteissa.

        Eräänä päivänä Muhammad nosti paitansa ylös ja toinen mies syleili häntä, sekä suuteli hänen vartaloaan navasta kainaloihin. Zahir niminen mies oli taasen julistanut, että Muhammad rakastaa häntä. Kerran Muhammad nappasi Zahirin takaapäin syleilyyn, ja Zahir käski tätä päästämään hänestä irti. Mutta kun hän näki, että tämä oli Muhammad, työnsi hän selkänsä Muhammadin rintaa vasten.


    • jnhbgvfcvbgnhj

      Joo, ennen ristiretkien alkua islam oli valloittanut 2/3 kristitystä maailmasta. Tämä tosin muslimeilta ja heidän nuoleskelijoiltaan unohtuu.

    • Voisi lisäksi mainita, että tuosta siviilien tappamisesta ristiretkien aikana länsi sai jo melkoisen koston osakseen ruton eli Mustan surman muodossa. Hyvin paljon Euroopan koko väestöstä väheni tuon Turkista rottalaivan mukana tulleen ruton takia. Voidaan hyvin unohtaa kaikki kostomentaliteetti. Vuonna 1998 jKr Ihmisen Poika julistikin uuden iloa täynnä olevan alun kaikille maailman kansoille ja tahoille. Kaikki ennen vuotta 1998 jKr tapahtunut on jo kostettu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe