Täsmentäkää please

Valvojatyyppi

En voi ymmärtää miksi Persut hampain ja kynsin vastustavat ns mustaa laaikkoa autoihin. Se on AINOA oikeudenmukainen tapa millä tieveroja pitäisi maksaa. Näin monta kilsaa ja näin monta euroa, piste. Esimerkiksi nuo tiepuomit jotka monessa maassa on käytössä ohitetaan muitta mutkitta. Muun muassa Italiassa sai ostaa pilkkahinnalla tuollaisia metalikolikoita muistuttavia metallinkappaleita jotka puomit kuin puomit aukaisivat. Niitä minulle siellä puomien odotusalueella viime kesäänä kaupattiin ja hyvin toimivat joka paikassa.
Jos pitää maksaa jotain päivä, kuukausi tai vuosi maksuja niin mistäs pirusta voin tietää ennakkoon minä päivinä liikeenteessä vuoden aikana olen ja kun kilometrejä tulee semmonen max 6000 vuodessa niin täysin älytön homma. En voi kallooni saada miten se musta laatikko yksityisyyttä loukkaisi. Onhan esim valvontakameroita joka nurkassa niin kaduilla kuin kaupungeissakin. Sisääntuloväyliä ja tunneleita valvontakeskukset kameroineen valvoo 24h / vuorokausi. Jos on kännykkä päällä niin kuin useimmilla on tapana pitää niin sen paikallistaminen , nykyään hyvinkin tarkasti on just a piece of kakkua. Useimmissa uusissa autoissa jo on ja kohta on kaikissa paikantamislaite joka tasan tarkkaan huoltopisteille kertoo missä auto on. Nämä laitteet rekisteröivät nopeuden, reitin,matkan,poltttoainekulutuksen ja ajotavan tosi tarkasti ja tätä voidaan kaikissa merkkikorjaamoissa seurata. Tämä on jo monien vuosien aikana ollut arkipäivää raskasliikenteessä mut nyt se on tuotu myös henkilöautoihin. Taitaa Persuiulla olla sen verran paljon salattavaa että eivät mukamas tähän uuteen seurantasysteemiin (monien jo olevien joukossa) halua liittyä. Olisiko syy että Persujen joukoissa on yllättävän moni rikollistaustainen.

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RekkaH

      Persut eivät tajua, että jo nyt REHELLISET ihmiset ja firmat sallisivat kaikenlaisen seurannan, Etenkin rekkaliikenteessä on tärkeää tietää missä lasti kulkee. Rekoissa on jo nyt laite, joka rekisteröi kaiken mahdollisen ja jota poliisit myös seuraavat ja tarkastavat ratsioisaan.

      • Isovelivalvoo

        Ainakin kaikille Peruautoilijoille piää saada musta laatikko heidän autoihin (jos nyt auton omistavat) jotta poliisilla olisi jatkuva tieto missä Persut liikkuvat. Helpottaisi huomattavsti rikostutkintaa.


    • 88y54e3wq

      "En voi ymmärtää miksi Persut hampain ja kynsin vastustavat ns mustaa laatikkoa autoihin. "

      Sen jälkeen kun tuo sallittaisiin, mitään rajoja ei enää olisi. Ammattikuskien ajoa vahditaan työaikana, mutta missä olisi Bernerin raja. Ei missään, ahne roisto!

      Ei kai sinulle tarvitse selostaa, että on kyse henkilötietosuojasta? Suomi on antanut kuuglen vapaasti kuvata talot, kuka tahansa romanialaisrosvo osaa ajaa teidän pihaan, jos tietää vaurautenne. Berner ei osaa itse pelätä yhtään mitään ja se on kyllä aika tyhmää. Pakolla nyt vänkää tätä. Täytyy olla pienempiä systeemejä kuin minkä se keksi.

      Valtion asukkaat voivat järjestäytyä ja alkaa vaatia maksut vakoiluun jaetuista henkilötiedoistaan, sanon vaan, että nainen osaa keittää monenmoista sotkusoppaa. Hän on riidan haastaja, joka ei piittaa lainkaan köyhempien elämisestä. Sitä ihminen pakkaa niittämään, mitä on kylvänyt, voi iskeä joku tauti, eikä tajua, kun pakottaa muita kipeitä tuota maksamaan. Tulee manauksia, tahtoi tai ei.

      Henkilötiedot eivät tietenkään pysähdy yksiin käsiin, vaan niitä laidunnetaan aina kun voidaan myydään paljon maksaville. Puoluetoimistot kiristävät nyt jo nettikeskustelua juuri tällaisilla, jolliloilta saamillaan it-järjestelmillä.

      Ei kenenkään kuulu tietää tai seurata koneitse/ohjelmistolla (=automaatti, teollinen vakoilu) yksilöiden yöllistä, työajan ulkopuolista menoa, sijaintia, rahatilannetta yms.

      Mitä enemmän tietoverkkovakoiluun tehdään typeriä keksintöjä eikä keksitä mitään muuta, syntyy entistä karumpi rahattomampi kansalainen ja orweillin DYSTOPIA, negatiivinen, valtontatotalitarismi.

      Mc Kensie on julkaisuttu artikkeleitä, miten kattava on USA:n käytössä oleva tieto, siitä, millainen on maapallon tietoverkkoyhteys, sen käyttö yms. Mitä enemmän USA hallitsee yksin tätä valtaa, sitä enemmän se voi kiristää mm. EU:n kautta velkaa, jota on otettu FED:iltä ja niitä maita on mm. Välimeren maat siinä missä Suomikin.

      Kukaan ei vaivautunut kertomaan, että aikoinaan EU-byrokration tyhjästä luominen maksoi jo sinänsä messinkiä, nyt sen valta ja ylläpito maksaa jopa ihmishenkiä, työt ainakin ovat useimmilta lähteneet. Vain vakoilijat ja hallitsejat voivat enää hyvin. Kaikki on menetetty tavan ihmisen näkökulmasta. Päälle sitten valtakunnan petturit ja kavaltajat!

    • Isopersemerja

      Merja Kyllönen halusi tutkapannan jokaisen kaulaan, onneksi sentään maassa on edes yksipuolue joka ei halua että menemisiä kytätään tämä on sitä vanhaa neuvostoperua mitä vasemmisto vaalii ei puolue ole muuksi muuttunut .

    • Automyyjä

      Paikantamislaitte tulee jotakuinkin kaikkiin uusiin autoihin jo tänä vuonna ja sen jälkeen varmaan kaikkiin uusiin. Laitteen käyttötarkoitus on toki aivan muu kuin tienveromaksamista varten mutta toki siihenkin tarkoitukseen kelpaisivat. Niistä merkkihuoltoliikkeet pystyvät kaiken tiedon saamaan etätietona, paikan missä auto on, ajetut kilometrit ja missä, auton keski ja max nopeuden ja paljon muuta tietoa. Laitetta ei pysty koplaamaan systeemistä irti jos takuuaikana halua mahd. viat takuuna korjauttaa. Tämä on ammattiautoilussa ollut arkipäivää jo kauan ja noin vuosi pari jo löytynyt useasta henkilöautostakin, ehkä ei nyt ihan karvalakkimallisista mutta kyllä niihinkin on tulossa kun korjaamokäyntiehdotuksilla voivat tienata hyvät rahat ja laite itsessään ei oikeastaan maksaa mitään, ehkä tankillisen polttoainetta. Yhä enemmän autonvalmistajat keskittyvät siihen että ei sen auton myyntihinta se tärkein asia ole vaan sen huolloista on tarkoitus seuraavat 5-6 vuotta kerätä voitot.
      Toimin raskaskaluston myyjänä ja voin sanoa ett melkein kaikkien merkkien maahantuojat raskaskalustoa myy periaatteessa omakustannushintaan. Koko myyntifilosofia perustuu siihen että likenteeseen pitää saada mahdollisimman suuri määrä yksiköitä jotka sitten säänöllishuollon kautta tuovat rahaa kirstuun. Tähän suuntaan mennään kovaa vauhtia myös pienautojen parissa. Moni ei tiedä kuinka paljon tietoa siitä melkein kaikissa autossa olevasta datatöpselistä saa kun siihen lukijan kytkee. Ei kannata huoltliikkeesä kertoa satuja että esim kilometrimääräät vielä edellyttävät takuukorjausta. Kylä auton tehtaassa asennettu mustalaatikko kertoo totuuden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe