Vinkkejä anaalineitsyelle?

ButtGurl

Moi

Haluan koittaa anaaliseksiä, mutten tiedä miten siihen voisi valmistautua ja mitä tulee odottaa? Miten "putsaaminen" onnistuu parhaiten? Tässä on ihan järkyttävä valikoimaa = http://www.homoware.fi/Kategoriat/Anaalisuihkut-6442/ mistä noista tietää mikä sopii? Millasta liukkarii? Sattuuko se (ekaks)? Miten rentoutuu? Jotain muuta hyödyllistä?

12

1275

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuleepuhdasta

      Survaiset pulloharjan hinuriis sillä vetelet eestaas ja pyörittelet eiköhän ole tuhkaluukku nuohous kunnossa....

    • Kokenut_cherrybreaker

      Kyllähän tuollainen puhdistautuminen on hyödyksi. Lisäksi, jos keho ja mieli kestää, hieman kevyempi aamupala (lounas, jos seksi tapahtuu vasta illasta) auttaa tuossa asiassa. Kädenlämpöistä vettä "parin purskauksen" verran tuollaisesta pullosta kaksi kertaa niin, että annat veden hetken olla sisällä ennen kuin päästät ulos. (Liukkaalla) Sormella voi vielä varmistaa puhtauden ja tarvittaessa ottaa kolmannen kerran.

      Rentoutumiseen auttavat kuuma suihku/kylpy/sauna ennen aktia sekä partneri voisi antaa rentouttavan kokovartalo hieronnan. Lämmittely hoitaa sormin/leluilla käyttäen yhteisiä pelisääntöjä, jos toisen kosketus anukseen pelottaa, voit lämmittää itse itseäsi. Tärkeintä on todellinen halu saada anaaliseksiä sekä rentous, jolloin jännitys katoaa. Alkuasennoiksi sopivia ovat lusikka ja lähetyssaarnaaja, joissa et joudu jännittämään kehoa. Liukkariksi voi käyttää kunnolla sylkeäkin, mutta kannattaa valita pääasiassa sellainen, joka sopii käytössä olevien lelujen kanssa. Seksiliikkeet varmasti neuvovat myös tämän valinnassa.

      Ja oikea kumppani pitää olla, johon luottaa asiassa.

      • Hei nimimerkki cccfgg!

        Kerro ihmeessä lisää mieltymyksestäsi löylykauhaan. Milloin ensimmäisen kerran inspiroiduit hyödyntämään löylykauhaa seksileluna ja mikä sai sinut moiseen leikkiin ryhtymään? Oletko jo kauankin kauhaillut?

        Toteat oikean löylykauhan riittävän anaaliin... Mitä yrität sanoa? Tarkoitatko, että kaikki muu on turhaa paitsi löylykauha jos aletaan pohtia, mitä anukseen olisi hyvä työntää nautinnon tuottamiseksi?

        Odotan innolla tyhjentävää ja varmasti syvällisen pohdiskelun synnyttämää vastaustasi, jossa analysoit kaikki kysymykseni monista eri näkökulmista, kuitenkin asiallisella linjalla pysyen. Siihen asti, oikein ihania kauhailuhetkiä ja kaikkea hyvää sinulle nimimerkki cccfgg!

        PS: Voimia ja jaksamista!


    • Kannattaa ehdottomasti aloitella just sormella ja leluilla ja vasta näihin tottumisen jälkeen edetä. Totuttelunkin voi tottakai tuoda osaksi seksiä kumppanin kanssa; muun seksin yhteydessä puoliso voi viedä sormea sisään, stimuloida aluetta tai käyttää leluja. Butt plugit tuntuu ihan uskomattoman hyviltä muun yhdynnän tai seksin aikana, joten kannattaa lähtee näillä kokeilemaan! After all noitakin löytyy useempaa kokoa, aina hiukan sormea isommista ... noh, todella isoihin haha. x

    • ergonomiaa

      Teettekö aina etukäteisvalmistelut jo kevyemmästä ruokailsta ja peppuhuuhtelusta alkaen?

      Peppu on nautinnollinen alue naisille ja miehille jos vain uteliasuutta ja estottomuutta, sekä sopiva fiilis on kohdillaan.

      Itse lähdin kokeilemaan ihan eturauhasen hieronnan vuoksi, sillä sillä on todettu olevan terveydellistä hyötyä mieheille ja siksi valitsin Anerosta vastaavan maltillisen koon hyvin muotoillun lelun.

      Kumi päälle ja vesipohjaista liukkaria sopivasti, ei liikaa, ei liian vähän ja sitten kaikessa rauhassa ja rentoutuen edeten. Ensikokeilulla yllätyksekseni se alkoi jonkin ajan kuluttua purkaa eturauahasen nesteitä, joiden kierto on terveydelle hyväksi ja antoi boonuksena yllätävän nautinnollisia tuntemuksia jotka eivät yhtä manioina seuraavilla kokeilukerroilla sitten toistuneetkaan.

      En lähtenyt hommaan nautinnon, vaan lähinnä medikaalisen ajatuksen pohjalta, mutta osin yllätyksekseni boonuksena oli melko nautinnollisia fiiliksiä.

      Mutta ongelma. Tuon noin 20-35 minuutin session jälkeen suolen toiminta häiriinttyy yleensä noin vuorokaudeksi. Vaikuttaisi kun sulkijalihaksen sisempi osa jotenkin 'puutuisi' ymv. tuosta hommasta (?). Samoin skippaa hieman-osin kuran puolelle jopa seuraavana päivään saakka.

      Siksi ihmettelenkin miten peppuseksiä aktiiviseemmin vaikka parisuhteessa tai gay-kuvoissa harratavat tulevat toimeen, sillä eikös kaikilla pepun toiminta siitä häiriinny?

      Itse en edes voisi ajatellakaan joitakin varsin kookkaita ja täyttäviä eturauhasen hierojia tai muita kookkaita peppuleluja, mieluummin tuostakin Aneros-tyyppisen pienehköstä vielä pienemäksi.

      • ergonomiaa

        Niin, tietysti mukavan, hommansa osaavan ja helläsormisen naisen rauhallisesti suorittama eturauhasen hieronta riskeerasi olla tuplaterapiaa, hoitoa ja nautintoa samaan aikaan ;-)


      • ergonomiaa

    • Anukseennaiva

      Ei mitää noin vaikeeta. Perusihmisille riittää ettei paskata ja vähän pesasee perää. Mietippäs että on paljon plus 120kg homopareja jotka käy kerranviikossa suihkussa ja naivat kalareissuilla nuotiolla extemporee kännissä:). Valmisteluja ei siis tarvi fyysisesti mutta jos itsestä tuntuu ettei halua niin silloi ei tee, tai valmistautuu kuten itsestäs tuntuu. Et ole menossa anaalipornoelokuvaan vaan harrastat seksiä.

    • Rumb

      Itse on tuota anaaliseksia tullut 6 vuotta harrastettua vakituisen poikaystävän kanssa(olen siis nainen) noin kerran viikossa. Yleensä tule vain pestyä alapää hyvin ja ehkä puhtaalla sormella pyöräyttää muutaman kerran sisäpuolelta. Ja tietää itse, ettei ole sellainen olo, että joutuisi kohta ulostamaan. Eikä se tavara sieltä ulos tule kesken kaiken, ehkä aluksi saattaa tosin siltä tuntuakin. Ja jos siltä tuntuu, niin kyllä siihen kumppaniin täytyy sen verran voida luottaa, että voi kesken kaiken sanoa, että täytyy lopettaa.

      Ihan varmasti sattuu ensimmäisellä kerralla, jos ei kumppanillasi ole todella pieni vehje. Itselläni meni useita kertoja niin, että poikaystäväni työntyi sisään ja jouduin pyytämään, että lopettaa kun koski niin paljon, mutta kyllä se ajastaan. Tuota pesua tärkeämpää on rentous. Itselläni toimii parhaiten rentoutumisessa kiihottuminen, eli ensin sitä "tavallista" seksiä niin, että alkaa olla lähellä orgasmia tai muuten tuntee olonsa tarpeeksi kiihottuneeksi ja rennoksi ja sitten vaihtaa anaaliin. Ja silloinkin kannattaa ehdottomasti aloittaa sormella ja liukkarilla. Itse en tottumuksen takia enää tarvitse liukuvoidetta, vaan kehon omat nesteet kyllä riittävät. Ja ei, ei se reikä siitä mihinkään löysty.

      Varaudu siis kipuun ja jännitykseen, mutta se voi olla muuta nautinnollisempaa kunhan pääsee jutun juonesta kiinni.

      Lisäksi vinkkinä kuitupitoinen ruoka. Syön kuitupitoista ruokaa muutenkin päivittäin ja se kyllä varmasti auttaa, että anaali onnistuu milloin vain, kun suoli tyhjenee aina kunnolla normaalisti.

    • hanuriinkauhaahahaha

      Tää Löylykauha-kaappihomo-runkkarimies taitaa omata negatiivisen kokemuksen kyseisestä esineestä. Mahtoi olla näky!!! Nyt hän hakee ehkä vertaisterapian kaltaista lievitystä tuskiinsa, tarjoamalla omaa kauhaperseessä kokemustaan kaikille. Mahdollisesti pojua kiinnostaa yhä edelleen "the kauha in my ass" aihealue, mutta ei uskalla myöntää sitä edes itselleen.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6063
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3836
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      249
      2188
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1860
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1303
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1276
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      949
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe