Orastava suhde varttuneeseen mieheen...?

huumorillako

Heips! Asiasta on keskusteltu, mutta haluaisin lisää tietoa. Olen itse keski-iässä ja tavannut paljon iäkkäämmän miehen. Hän ilmeisesti vokottelee minua tosi mielessä. Ei suostu ikäänsäkään paljastamaan ennen ensimmäistä yhteistä yötä. Olettaisin siis, että tarkoituksena on...

Joka tapauksessa. Tähän mennessä mieheni ovat olleet vain vähän päälle 50 . Aina ei ole toiminut siitäkään huolimatta. Mietin vaan, miten hankalaan tilanteeseen olen ajautumassa? Ihan hillitön käsityön määrä ei kiinnostaisi. Toisaalta jos ei saa millään seisomaan, tilanne on vieläkin hankalampi. Mihin minun on varauduttava? Olisi kivaa, jos vastaajat olisivat ikäluokkaa 70 - 80 v. Pikkupoikien jutut eivät tässä tilanteessa paljoa auta.

Siis millainen on tosi aikuisen miehen seksuaalisuus? Miten vaikuttaa stondiksen saantiin? Millainen itse väline on verrattuna nuoruuteen? Miten vaikuttaa asentoihin, mitkä toimivat ja missä jaksaa? Mitä iäkkäämpi mies odottaa vielä varsin tyttömäisen näköiseltä naiselta. Voi apua...

9

484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedänsen

      Tahtovat vaan päästä panemaan nuorempaa naista.

    • 74nen

      Mietin vaan, miten hankalaan tilanteeseen olen ajautumassa?
      – kaikkea kannattaa kokeilla ainakin kerran
      Mihin minun on varauduttava?
      – käsityön vaatiminen on keskenkasvuisten ja seniilien ongelma
      Siis millainen on tosi aikuisen miehen seksuaalisuus?
      – riippuu testosteronin tuotannosta. Viisikymppisenä halusin keskimäärin kolme kertaa/pv, nyt 74-sena riittä 1–2 jos ei naine halua enenpää.
      Miten vaikuttaa stondiksen saantiin?
      – ei mulla mitenkään jos haluttaa
      Millainen itse väline on verrattuna nuoruuteen?
      – paksumpi, kestävämpi, vähemmän ujo
      Miten vaikuttaa asentoihin, mitkä toimivat ja missä jaksaa?
      – takaa laukean, lusikassa jaksan pitkään, sakset on kiva
      Mitä iäkkäämpi mies odottaa vielä varsin tyttömäisen näköiseltä naiselta?
      – vahvaa itsetuntoa, asennetta, iloista antajaa
      Voi apua...
      – näytä, että olet saatavilla ja haluat/osaat antautua nauttimaan.

    • Koettu

      Käsityöthän kohtuullisessa määrin mukavia, kemiaa, halua, himoa tietty oltava jotta suhde toimisi ylipäätään. Väline loivemmassa kulmassa kuin 20v, ei nouse enää vatsaa vasten napaa kohti, on toki paksumpi, paljaspäiinen napakka, kestävämpi, eli kauemmin kestää kunnes. Takaapäin, sekä perinteinen lähetyssaarnaaja, sekä nainen ratsastamassa. Naisellinen siisti nainen ja tietty pukeutuminen herättää miehen. Yhteispelillä se sujuu. 70v.

    • huumorillako

      Kiitos vastauksista! Vähän googletellen jo tietoa sainkin. Asiasta miehen kanssa juteltiin. Ihan varma en ole, olenko valmis tähän. Tosin suhteeni ovat muutenkin olleet eron jälkeen väljiä, eli pitäisi niistä eroon päästä, jos tarve vaatii. Kun kummallakin on oma elämänsä.

      Tosi asia on, että olen eri ikäluokkaa, ja se näkyy ja tuntuu fyysisesti. Jos tapailisin ikäistäni miestä vakavalla mielellä, niin todennäköisesti kaikki olisi vaivattomampaa. Henkisesti vanhemmalla miehellä on ymmärrystä, mutta toisaalta hän on ennättänyt minuakin kauemmin rakentaa omia tapojaan ja tottumuksiaan, eli mietin, miten oikeasti sopeutuisimme toisiimme. Vaikea uskoa, että tästä voisi tulla pitkää suhdetta. Ja kun liikumme yhdessä, meitä oikeasti tuijotetaan. Näytän ikäiseltäni, vaikka olen pienikokoinen ja tyttömäisesti liikkuva. Kokoero jotenkin korostaa ikäkontrastia.

      • sepaljas

        Mitä tarkoitat väljällä suhteella ? Viittaatko vapaaseen suhteeseen, eli varamies aina taustalla vai ? Mikäli niin, se kuulostaa jänskältä sopisi minulle, kaksi miestä hyvälemässä Sinua neljä kättä, kaksi ? Huumoriilla tietty.


      • huumorillako

        Sitä, että osoitteet ja taloudet ovat erillään. Ihan yksi mies riittää - kerrallaan. Vaikka tapailisin useampaa - vuorotellen. Suhde voi olla ihan hyvä, vaikkei olisi 24/7 käsi kädessä. Ja useampaakin suhdetta voi ihan mukavasti ylläpitää. Näinhän moni seksittömässä parisuhteessakin elävä tekee.

        Joka tapauksessa tämän vanhan pukin jätin vetämään tumppuun yksinään. Hänellä oli kirjoitettu käsikirjoitus valmiiksi minun varalta, ja se ei sitten ihan mennyt yhteen omien näkemyksieni kanssa. Minun tehtävä olisi ollut tyydyttää hänen seksuaaliset tarpeensa hänen aikataulujensa ja halujensa mukaan. Eli siis ei mahdollisuutta sanoa ei. Ja minulle olisi myös kuulunut kotityöt. Vaikka olimme vasta tutustumisvaiheessa. Enpä katsonut järkeväksi ottaa itselleni rasitteeksi vanhaa pukkia. Kotiapulaisia ja huoria saa kyllä rahallakin, ja ne tekevät taatusti, mistä on maksettu. Eli etsiköön maksullisia tai tajutkoon hakea naista omasta ikäryhmästä. Siellä joku olisi varmaan onnellinenkin panokuntoisesta miehestä. Itse haluan muutakin kuin seksiä - kyseessä ei ole kotityöt - vaan mukavaa turvallista yhteistä ajanviettoa ja ystävyyttä. Seksi tulee vasta kakkosena toveruuden jälkeen.


    • Aamuyöllä

      Kiitos nyt selvisi, oma tupa oma lupa, eli oma talous molemmilla niin pitää olla koska kumpikin kaipaa myös omaa vapautta, aikaa. Sitten vuoroin vieraillaan toisen luona viettämässä laatuaikaa vaikka kotitöitä tehden, lenkillä käyden, saunoen ym ym.

    • huumorillako

      Olipa etsiminen, että löysin oman aloitukseni! Täytyy kertoa, että ensimmäinen "suhde", jonka vuoksi asiaa kysyin, päättyi ovet paukkuen ja nopeasti.

      Myöhemmin kohdalle osui toinen seitsemänkymppinen. Enemmän kolauksia saanut, mutta luonteeltaan kultainen. Ikäero ei mielenkiinnon kohteissa ja jutuissa meitä haittaa. Eli kun sain ennakkoon tietopuolista ja vähän kokemustakin aiheesta ikä & seksuaalisuus, niin tämä toinen suhde oli helppo aloittaa. Muuten olisin varmaan säikähtänyt.

      Jos on pakko valita kusipää mies, jolla ottaa helposti eteen, tai tosi hyvä tyyppi, jonka kanssa on AINOASTAAN sängyssä haastavampaa, niin valitsen jälkimmäisen. Kädet ja suu pelaa, joten kumpikin on tyytyväinen. Ja itse tykkään, ettei mies ujostele, vaikka elämä olisi ennättänyt ruhjoa ulkoisestikin ja vaikka seksi ei pelaa samaan malliin kuin nuorena. Ja uskaltaa haluta ja riisuuntua siitäkin huolimatta. Jesh!

    • varmistelua

      Tuon ikähaarukan ukkojen mieskunnossa lienee melkoinen hajonta.
      Osa on jo kuollut. Osa valmistelee sitä elämäntavoillaan. Osalta on "kipinä" kadonnut.
      Osa on asettanut elämänarvonsa toiseen järjestykseen.

      Minulla, 73v, ei ole kokemusta vieraista keski-ikäisistä mammoista mutta 70:ä lähestyvän vaimoni kanssa minulla ei ole ongelmia vaan vaimoni mielenkiinnon herättäminen säätelee seurustelufrekvenssiä.
      Elämäntapani ovat terveelliset. Hoidan lihaskuntoani säännöllisesti, en tupakoi ja reippailukausina en käytä alkoholia lainkaan.

      Eiköhän jo miehen olemuksesta voi päätellä jotain. Keskusteluissa ilmennee ainakin osa elintavoista. Miehellä saattaa olla joitakin "turn on" jippoja jotka takaavat toimivuuden. Kuka paljastaa, kuka ei?
      Kymmenien vuosien kokemuksen perusteella tuo puoli ei ole mikään ongelma.

      Jos haluat pelata varman päälle niin vaadi ehdokkaalta täydellisen lääkärintarkastuksen tuore tuloste jossa on mukana myös eturauhasen PSA lukema sekä testosteronitaso.
      Luotettava kehon koostumusanalyysikään ei ole pahitteeksi.
      Nuo eivät vielä takaa mitään mutta ainakin antavat kuvan puitteista joissa voidaan elää.
      Heitin tämän puolileikilläni mutta kuka on huolehtinut itsestään lienee valmis tuohonkin, jos kaikki on kohdallaan.
      Korvien väli ja keskinäinen kemiahan lopultakin ratkaisee.
      Oleellista on, että ehdokkaasi osaa arvostaa sinua ja suhteellista nuoruuttasi!

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe