Mistä johtuu Afrikan miesten ainainen mölyäminen?

Miess35

Terve,

Naapuriini on sattunut asukeiksi vuodesta 2009 alkaen Afrikasta tulleita miehiä. Ensin asuin Espoossa, vuoden 2016 kevääseen asti ja sitten muutin Helsingin Haagaan, molemmissa paikoissa näitä on asunut sekä ylä- että alapuolellani ja käyttäytymiskaava heillä on ollut molemmissa paikoissa aivan sama:

Toisia "heimokumppaneita" kutsutaan päivittäin kylään, ja puhutaan myöhään iltaan ja joskus pitkälle yöhönkin asti erittäin kovalla, mölisevällä äänellä niin, että jokainen lause kuuluu selkeästi asuntooni. Mistä johtuu, että heidän äänensä on voimakkuudeltaan ainakin 3-5 kertaa kovempi, mitä suomalaisen ääni keskimäärin? Suomalaisella mittapuulla tuo heidän "puhe" vastaa jatkuvaa huutoa. Eli vähän kuin koettaisit keskustella pellon vastakkaisella laidalla olevan henkilön kanssa, vaikka hän istuisi vieressäsi.

Asumisrauhaa ei ole ollut kuin pieninä, erittäin harvinaisina hetkinä vuoden 2009 jälkeen. Isännöitsijää ei kiinnosta, varsinkaan jos ja kun melu ei ole yöllä jatkuvasti toistuvaa. Hän ei ymmärrä sitä, miltä tuntuu esim. viikonloppuisin tai arki-iltaisin kun haluaisi rauhoittua kotonaan työviikon jälkeen, kuunnella jatkuvalla syötöllä monta tuntia putkeen Afrikan ihmisten mölinää omassa kotonaan. Hän ei ymmärrä sitä siksi, koska asuu omistusasunnossaan, eikä ole koskaan törmännyt möliseviin maahanmuuttajanaapureihin. Hän ei osaa asettua tavallisen suhteellisen edullisessa vuokra-asunnossa asuvan suomalaisen asemaan, joka tahtoisi vain, että saisi joskus rauhoittua kotonaan ilman tuota jatkuvaa mölinää.

Mikä auttaisi? Olen kerran käynyt englanniksi tästä kohteliaasti puhumassa alakerran mustan naapurin kanssa. Hänen vastauksensa oli hyvin agressiivinen ja hän sanoi, että he saavat tehdä kotonaan mitä haluavat, eli että elä tule heitä neuvomaan.

Tähänkö tämä on mennyt, että suomalaiset rauhan perinteet katoavat täysin ja meidän pitää vain tyytyä ulkopuolelta tulevien "kulttuurinrikastuttajien" luomiin uusiin normeihin, joita itse vastaavaan tilanteeseen joutumattomat "suvakit" vaan sokeina puolustavat?

16

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äläluovuta

      Olen huomannut saman. Jouduin hankkimaan isot luurit, jotta voin matkustaa junassa. Huomautin kerran yhdelle somalitytölle äänenkäytöstä ja hän alkoi solvaamaan minua rasistiksi. Sen jälkeen olen vaihtanut paikkaa. En jaksa sitä tappelua. Heillä on myös tällainen tapa, että puhuvat kaiuttimeen. Sellasta mahtailua niiden laitteiden kanssa. Siksi tiedän miten kärsit.

    • fqwefewff

      Sina sono, mina moluta. sina olla rasistipaska. mina soita RKP, VASEMMISTO ja VIHREÄT. Sina anta pilu, vaika olla mies, muuten olla rasisti

    • gartchen

      Joskus ajatellut, että sillä kovaäänisyydellä pidetään villieläimet loitolla. Tällaiset tavat sitten kulkevat suvusta sukuun.
      Oletko puhunut muiden ympärillä olevien naapureiden kanssa?

    • kircher

      Olen havainnut samaa myös arabeilla. Junissa ja busseissa he karjuvat kännykkäänsä niin että osasto raikaa, vaikka ympärillä jengi olisi aivan hiljaa. Eivätkö tajua vai eivätkö välitä?

    • opi66

      Eivät välitä. Thaimaalaiset ovat nätisti. Suosikkikansalaisiani.

    • nythem

      Lähi-Idästä ja Afrikasta tulevat ovat rasittavan kovaäänisiä, se on fakta. Mäki luulen et ne pyrkii pitämään villipedot loitolla sillä mölinällään.

    • pirumerrassa

      Somalithan ovat niitä afrikan piällysmiehiä joita savolaiset taas pussisineen kaikki täällä suomessa ovat. Koska eivät ole saaneet sitä moniosaajan paikkaansa työelämästä niin on aikaa mölytä ja suunnitella diskoreissuja. Kuinka moni suomalainenkaan istuu bussissa tai ratikassa ilman sitä ns. kännykkäänsä tai muka matkapuhelintaan? Sitä täytyy vahtia koko ajan vaikka ei olisi lasku edes maksettu ja liittymä olisi suljettu. Jos taas noitten pussisten mölyyn ei totu niin ainahan voi muuttaa pois sieltä ja mennä sinne synnyinseuduille pohjoiskarjalaan eli savonlinnaan yms.

    • normiämy

      Afrikkalaisesta kulttuurista, joka on ulospäinsuuntautuvaa ja siihen kuuluu kovaääninen esiintyminen. Suomalaisen on kyllä vaikea kuunnella jatkuvaa mölinää kerrostaloissa, koska on olemassa järjestyssäännöt, jotka kieltävät kotirauhan häirinnän. Afrikkalaiset eivät näistä säännöistä piittaa. Heidän olisi opeteltava elämään Suomessa maan tavalla.

    • rasistit_hirteen

      Muistuttaisin tässäkin ketjussa esiintyvästä rasistisesta vihapuheesta että se on rikos ja sakkotuomioita tulossa. Ilmoitin tästä viestiketjusta nettipoliiseille.
      Rasistit taas äänekkäänä vihaamassa muita.
      #kivapuhe

      • Sitäsamaasullekin

        Terve "rasistit_hirteen".

        Tässä viestiketjussa on ollut tosielämän kokemuksiin perustuvaa keskustelua. Aivan samalla tavalla keskustelua syntyisi siitä, jos ja kun meteliä aiheuttaisivat suomalaiset juopot.

        Ensinnäkin a) tähän viestiketjuun kirjoittajat kertovat rehellisesti kokemuksistaan niiden maahantulijoiden kanssa joita ovat tavanneet, eivätkä ole erikseen sanoneet, että kaikki maahantulijat olisivat samanlaisia, joten b) sinä sokea suvakki leimaat nyt porukkaa aivan syyttä rasisteiksi - ja toisekseen, olet esittänyt heitä kohtaan tappouhkauksen jo nimimerkissäsi "rasistit_hirteen".

        Olen aivan varma, ettet ole itse koskaan henkilökohtaisesti kokenut, millaista on elää kyseisenlaisten maahanmuuttajien naapurina, joten et todellakaan tiedä, mistä täällä puhutaan, koska et ole itse sitä KOKENUT. Jos olisit kokenut, niin olisit kanssamme asiasta täsmälleen samaa mieltä ja tajuaisit, että täällä käytävä keskustelu on suomalaisen rauhallisen asumiskulttuurin peräänkuuluttamista, eikä rasismia.

        Koska et ymmärrä lainkaan niitä taustoja, mistä tämäkin keskustelu on saanut alkunsa ja nettipoliisille ilmoittamisesi on noin herkässä, niin laitetattaisko samalla mitalla takaisin? Miltä kuulostaisi ilmoitus kunnianloukkauksesta sekä tappouhkauksesta? Ne kumpikin täyttyvät viestiäsi lukiessa.


      • Porno-Jalmari

        Jaaha, ei sitten ymmärretty asiallista huolta, joskus yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.


    • RKP

      Ja minä ilmoitin sinusta Hottentonttipuolueelle.

      • Sitäsamaasullekin

        Terve "rasistit_hirteen". Tässä viestiketjussa on ollut tosielämän kokemuksiin perustuvaa keskustelua. Aivan samalla tavalla keskustelua syntyisi siitä, jos ja kun meteliä aiheuttaisivat suomalaiset juopot.

        Ensinnäkin a) tähän viestiketjuun kirjoittajat kertovat rehellisesti kokemuksistaan niiden maahantulijoiden kanssa joita ovat tavanneet, eivätkä ole erikseen sanoneet, että kaikki maahantulijat olisivat samanlaisia, joten b) sinä sokea suvakki leimaat nyt porukkaa aivan syyttä rasisteiksi - ja toisekseen, olet esittänyt heitä kohtaan tappouhkauksen jo nimimerkissäsi "rasistit_hirteen".

        Olen aivan varma, ettet ole itse koskaan hwnkilökohtaisesti kokenut, millaista on elää kyseisenlaisten maahanmuuttajien naapurina, joten et todellakaan tiedä, mistä täällä puhutaan, koska et ole itse sitä KOKENUT. Jos olisit kokenut, niin olisit kanssamme asiasta täsmälleen samaa mieltä ja tajuaisit, että täällä käytävä keskustelu on suomalaisen rauhallisen asumiskulttuurin peräänkuuluttalista, eikä rasismia.

        Koska et ymmärrä lainkaan niitä taustoja, mistä tämäkin keskustelu on saanut alkunsa ja nettipoliisille ilmoittamisesi on noin herkässä, niin laitetattaisko samalla mitalla takaisin? Miltä kuulostaisi ilmoitus kunnianloukkauksesta sekä tappouhkauksesta? Ne kumpikin täyttyvät viestiäsi lukiessa.


    • Oletoikeassa

      Niin totta. Suomen kansalaisten suita ei tukita.

    • siitäjohtuu

      Johtuu siitä se röyhkeys että ovat islamisteja jolloin eivät kunnioita vääräuskoisia.
      Nämä ei edes väistä kaupassa vääräuskoisia. Kyyläävätkin kun eivät olis ihmistä ennen nähneet.

    • PoliisiTulossaJo

      Vihapuhetta! Ilmoitus poliisille aloittajasta! Uskalsi olla eri mieltä pakolaisen kanssa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3940
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3742
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3738
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      14
      2383
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2332
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      124
      1976
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1816
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1489
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe