Ei veroparasiiteja mihinkään tarvita

Muuttopöllö

Hullu on vaan se joka maksaa veroja. Olen ns mobiilikodissa vuosikaupalla asustellut (asuntovaunutyyppinen vehje minkä voi tilapäisesti teillä vetää auton perässä) Jenkeissä tosi tavallinen laitos.
Kaikki mukavuudet löytyy, on lämmin kun nurkkaan on asentanut 4,5 KW pelletti kaminan, antaa halpaa lämpöä ja tunelmallista liekkivalaistusta. Jos pakkanen kiristyy niin töpseli seinään (vaikka viereisen venesataman pistokkeeseen), jos maisemat rupee kyllästyttämään siitä vaan seuraavan venevalkaman viereen tai mielekkäälle vetteen ärellä olevaan parkkipaikkaan, niitä suomenmaasta löytyy. Monen tehdasalueen /liikekeskuksen lähistöltä myös sopivia "sähköparkkeja" mistä "halpaa" sähköä helposti löytää ja huoltoasemilta saa ilmaista vettä. Kunhan on sopivankokoinen jätevesisäiliö mobiiliasuntoon intergroitu niin kyllä veskikemikaaleja kaupassa on ja katukaivoja yleensä ainaa löytää. Huom. älä heitä veskipapereita pönttöön, tukkivat likavesitankin poistoletkun ja täyttäävät tankin ennen aikojaan. Voit ne joko kaminassa ne polttaa tai muovipussiin kerätä ja jäteastiaan jättää. Jäteastioita nykyään on tiuhaan joka paikssa. Tälleen eläämisestä tulee halpaa kun ei ole kiinteiostöveroja , vesi ja jätevesimaksuja, jäteastian tyhjennysmaksuja, ei kiintää osoitetta mihin kaikenmaailman laskut lähetetään. Koska suomen laki vaatii että jokaisella pitää olla kiinteä osoite sen voi vaikka hoitaa c/o jonkun kaverin osoite. Sieltä sitten aikaajoin laskuja käy kateelemassa ja sitten osan lähettää takaisin postiin maininnalla osoite tuntematon. Aika moni pienlasku näin on jäänyt maksamatta. Mustalle listalle kyllä joutuu jonkin ajan kuluttua ja pankkikortin saanti vaikeutuu mutta onhan käteisraha vanha keksintö. Sitä käteirahaa saa mukavasti kun muutaman viikon kuussa tekee vähän kuutamohommia ja muita keikkahommia. Vapautta on kuin muuttolinnunulla.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kotipöllö

      Ilmeisesti et ole perheellinen kun tuollaista holtitonta elämää elät. Verojen maksamattajättäminen on rikollista puuhaa. Jos sen hiton mobilivehkeesi joskus nään niin takaan että siitä teen poliisiilmoituksen. Ei sellaista voi eikä saa tuolla lailla jonkun veneseuran alueelle parkkeerata.Jos olet sähkön heidän alueella olevaan pistokkeesen kytkenyt otan siitä valokuvat ja autosi rekisterinumero talteen kuten vaununkin, kyllä siinä varastamiset loppuu ja muuttopöllön lento siihen loppuu.
      Asuntovaunuja tai vastaavaa ei myös saa yleisillä parkkipaikoilla säilyttää kuten ei myös asuntoautoja. Sain viime kesänä erään asuntoauton yleisen uimarannan alueelta häädettyä. Otin siitä päivittäin kuvia kuukauden aikana mistä selvisi että sitä ei cventtiäkään ollut sinä aikana siirretty. Kun poliisi sai omistajan lopulta puhutteluun hän oli väittänyt että sillä ajellee päivittäin rannalle ja pois. Homma meinasi jäädä siihen mutta kerran kun ohi kuljin omistaja sattui olemaan paikalla ja jotakin siinämoottoritilassa touhusi. Kun kävelin läheltä ohi huomasin ettei autossa edes moottoria ollut. Ilmoitin uudelleen poliisille ja muutaman päivän päästä hinausauto hoiti sen pois. Kiitos siitä.

      • JonneD

        Taas yksi kateellinen Persupaska asialla.


    • Varmastionlystiähhhe

      Kivoja provoja hhee

    • JuusoKinnnen

      Asuntoautolle löytyy parhaat paikat venekerhojen vierestä. Yleensä hienot merimaisemat, sähköt ja vesi käden ulottuvilla mutta pitää muistaa että irrottaa piuhan laiturin kotelosta kun aamu valkenee ja porukka taas saattaa liikua veneidensä luona. Alueelle pääsy ei mikään ongelma, moni kun vaan on eestaas käymässä jättä avaimen roikkumaan lukkoon kun ajavat portrista sisälle. Siitä sitten vaan avain talteen niin sinulla on käytössä useimmiten sähköt, vedet ja useimmiten WC ja suihku rakennus, usein jopa sauna huoltorakennuksessa. Minulla on noita avaimia nyt kolmeen paikkaan. ja useimmiten ajan asuntoautoni alueelle porttien sisäpulelle. Nykyään suurissa venekerhoissa on jäseniä niin monelta eri seudulta että eivät enä juurikaan toisiansa tunne edes vältämättä olen todennut. Ainakin niissä paikoissa kun minä käyn niin iloisesti moikkaavat ja toivottavat hyviä purjehdussäitä. Kerran eräs vanhempi mies tuli itsensä esittelemään ja totesi että tuollainen asuntoauton ja veneen yhdistäminen varmaan tuo lisää eläämyksiä kun sekä merellä että maalla voi liikuskella. Sen jälkeenkin pari kertaa on käynyt juttusilla ja kaljan tai pari siinä yhdessä juotu. Viime kesänä kertoi että terveyssyistä oli joutunut purtensa myymään mutta on pakko tulla venevalkamaan katsomaan kauniita veneitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe