Mammanpoikia?

sissiylikessu

Mitä ihmettä Suomalaiselle miehelle nyt on käynyt?

Reservistä eroaa sivariin ennätysmäärä reserviläisiä, mistä tämä johtuu, eivät varmaan ajattele asioita pidemmällä tähtäimellä, onko eronneet peräkamarin poikia vai peräti avio/avoliitossa olevia joilla lapsia.

Taitaa nykyään olla Suomen naiset pian se jämptimpi porukka, onko sivariin karanneet erityisesti jotain tiettyä ikäryhmää, kenties jotain pullamössösukupolvea?

Epäilen että nämäkin eronneet pelaavat ahkerasti sotapelejä ja kaikenlaisia räiskintäpelejä ja ovat niin "kovia sotilaita" vaikka tosiasiassa ovat sieltä aremmasta päästä olevia käpykaartilaisia, mammanpoikia.

47

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuomenSotilas

      Onneksi meidän naiset paikkaa mammanpojat.

    • CarlHaglund

      Homma karkasi käsistä, kun puolustusministeriksi päästettiin Mikki Hiiri, joka luisteli JOPA sivarista!?

    • petetty.kansa

      Itsenäistä Suomea ei enää ole, on vain EU:lle huorattu reservaatti, jossa harvainvallalle alisteiset valtiopetokselliset päättäjät ovat toteuttaneet ja edelleen suunnittelevat, sekä toteuttavat kansalaisten etujen vastaisia päätöksiä. Kaiken lisäksi osa näistä hyväkkäistä maan armeijan puolelta ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan ulkovaltojen armeijoista muodostuva puolustusliitto voi rantautua territoriomme alueelle milloin se katsoo tällaisen toimenpiteen tarpeelliseksi. Päätös johon me kansalaiset emme ole voineet vaikuttaa edes epäsuorasti, sillä asia hoidettiin ohi eduskunnan päätäntävallan.
      Varusmiespalvelustemme aikana vannomamme valat eivät siis enää velvoita meitä. Monet meistä eivät olisi koskaan voineet uskoa että esivaltamme tulee meidät näin pettämään, mutta näin on tapahtunut!

      Moni mies varttuessaan kasvaa ajattelemaan ainutkertaista elämäänsä ja asioita mitkä siinä ovat tärkeimpiä. Nykyinen maa ei enää ole se johon synnyimme, sen päättäjien ja "eliitin" eteen ei kannata uhrata ainutkertaista elämäänsä.
      Tilanteessa johon kansamme on ajettu, on vähintäänkin kohtuullista että miehet voivat vielä varusmiespalvelunsa jälkeenkin toimia vakaumuksensa mukaisesti ja vaihtaa reservistä siviilivoimiin, vähentäen näin myös suoraa uhkaa joutua henkensä menettämäksi mikäli sotatila- tai maan laajuinen aseellinen konflikti puhkeaa.

      Nykyinen "puolustusministeri" puheineen suksikoot vaikka suon silmäkkeeseen!

      • Eu-ies

        Tuo on niin tyhjentävä vastaus että täytyy lausua kiitoksen sanat. Kiitos


    • Gonaattori

      Olisiko reservistä eroamisen syy se että monikaan ei tunne enään mitään järkevää syytä puolustaa tätä pilattua maata jota Suomeksi kutsumme???.
      Katsokoon Suomen eliitti, päättäjät, Eu virkamiehet, suvakit, viherpiipertäjät ynm...peiliin ja katsokaa millaiseksi Suomi on muuttunut.
      Suomen hallitushan suojelee sekä hyysää kaikenmaailman rintamakarkureita jotka tunkeutuvat maahamme jotka jättävät vielä oman perheensä sodan runtelemaan maahan ja samalla vaativat uskollisuutta sekä lojallisuutta oman maan asevelvollisilta vaikka he kusevat avoimesti meidän tavisten kintuille.
      Sitä saa mitä tilaa herras kansa.

      • asiathyvinvielä

        Kuinka niin pilattua maata? Suomessa vielä kaikki hyvin kun katsoo ympärilleen laajemmin.

        Ihmettelen tuota jatkuvaa vinkumista, kenelläkään ei ole vielä ruoka loppunut, sosiaalipuoli Suomessa toimii, monet tuntemani työttömät, jopa työtä karttavat pärjäävät näköjään ihan hyvin kun on varaa ostaa moottoripyöriä ja harrastusvälineitä ja käydä lomareissuja ulkomailla.

        Asiat voisi olla paljon huonommin. Nykyajan uusavuttomat jotka totutettu elämään pumpulissa vinkuvat pienemmästäkin syystä vaikka ei ole mitään hätää ja kurjuutta.


    • KäpykaartinEversti

      Hehheh meikä on täysi käpykaartilainen ja mammanpoika. Erosin reservistä ja tunne on niin sanotusti aika vapautunut. Minua saa tästä hyvästä nimitellä ihan miten haluaa ja ei tunnu missään. Sitä vahvemmalla syyllä oli oikea ratkaisu lähteä moisesta typeryydestä pois. En haluaisikaan kuulua moisten luiskaotsien sakkiin.

    • Haloo.ja.herätys

      Kun Suomen pojat haluaa siviilipalvelukseen, eivät ole ainakaan sotakarkureita jos sota syttyy niin kuin nämä muista maista tulleet parhaassa kunnossa olevat nuoret miehet joita Suomi suojelee?! Olisiko nyt aika avata silmät sielläkin puolustusministeriössä johtuisiko tämä tästä.

    • Killerion

      Jotain se kertoo armeijan käymisestä, kun moni reserviin siirtyy liittyy "sivariksi."

      Onko se armeija sittenkään oikea vaihtoehto Suomelle.

      Itse en ole reservinkieltäytyjä, mutta armeijaa en olisi halunut käydä.

    • Näinnenaisetjyrää

      Elisabet Rehn oli kaukonäköinen kun katseli meidän silloisia nuoria adoniksia ettei niistä tule olemaan miesten töihin ja vapautti Maanpuolustuksen myös naisille.Tulevaisuudessa nuoret pojat tulevat olemaan vähemmistönä varuspalveluksessa jota ei enään voikkaan kutsua varusmiespalvelukseksi.Miksikähän tämänpäivän poikasia kutsutaan tulevaisuudessa,ei ainakaan miehiksi.

    • JehovanPoika

      Ei mene noin. Miehet tulevat kyllä aina olemaan enemmistö armeijassa, koska sinne on pakko mennä. Hullunpapereita on vaikea saada.
      Itse olin hullu armeijassa ja kävin 2-kertaa psykiatrilla ja viikon välein lääkärillä. Tällä diaknoosilla minua ei enää armeijaa otettaisi.

      Itsemurha-ajatuksia/vakava masennus.

      • tiedätsenitsekkin

        Olet kohtalosi sinetöinyt.


      • kuinpullostatullu

        Siispä et ole mies sinäkään vaan hullu.


    • wosnwsjm

      Puhut pehmeitä, ei ole pakko mennä armeijaan nykyään, siis puhutaan aseellisesta palveluksesta, hyvin helposti pääsee siviilipalvelukseen ja jopa reservistä eroaa porukkaa sivariksi joka on kyllä ennen näkemätöntä ja sivariin siirtyjä rikkoo sotilasvalansa, tekee sotilasvalan mitättömäksi.

      Minä en hyväksyisi tuollaista jos olisin päättävässä asemassa, tekisin kaikkeni että armeija on käytävä ja sivariin pääsee vasta todella tiukan seulan läpi ja sivaripalvelus olisi minun päätöksen mukaan ajallisesti puolta pidempi.

      Nykyään tapaa hyvin monia millä eri asteinen masennus, paras lääke masennukseen on liikunta siis liikunta ja mielekkäät harrastukset.

      Liikunta ei maksa juurikaan mitään, vie ainoastaan aikaa ja tuo hyvää mieltä ja kunto kohenee ja se tuo taas lisää hyvää mieltä. Kun jaksaa ja viitsii esim. käydä juoksulenkeillä niin parin viikon päästä keho alkaa suorastaan vaatimaan liikkumista ja liikkuminen tuottaa endorfiinia ja sitä kautta hyvän olon tunteen, se on kun huumetta kun siihen saakka pääsee.

      Reipas kävely jossa syke nousee on myös tehokasta liikuntaa. Uskallan väittää että monen masennuksen takana yhtenä syynä on rapautunut kunto eli liikunnan puute.

      • ojwgrpj

        Siinä taas tilittää yksi eläkeläinen tai suomalainen huorake, joka tietää ettei itse joudu asetta käteensä ottamaan. Se on toki helppoa muille kaavailla kaikenlaisia sotimispakkoja. Suomalaisen miehen todelliset viholliset ovat sinun kaltaisesi idiootit ja Suomen valtio. Muita vihollisia ei sitten olekaan.


      • wosnwsjm
        ojwgrpj kirjoitti:

        Siinä taas tilittää yksi eläkeläinen tai suomalainen huorake, joka tietää ettei itse joudu asetta käteensä ottamaan. Se on toki helppoa muille kaavailla kaikenlaisia sotimispakkoja. Suomalaisen miehen todelliset viholliset ovat sinun kaltaisesi idiootit ja Suomen valtio. Muita vihollisia ei sitten olekaan.

        En ala tuollaisen kanssa asiasta kättä vääntämään mutta sen voin sanoa että valmis olen puolustamaan tätä maata ja en aio sotilasvalaani rikkoa.

        Älä edes puhu "Suomalaisesta miehestä" jos sinulla tuollaiset mielipiteet.


    • vaimitä

      Kun olen koko elämäni tuottanut ilmaista elintarviketta, saamatta siitä mitään järkevää tuottoa ja kuinka suomi on tehnyt meistä tuistariippuvaisia on minun järkkymätön mielipiteeni se että siperia opettaa ja venäläiset toimivat oppaina....siis siviiliin ja sotilasarvosta luopuminen on edessä.

      Kyykäärmeet voivat itse sitten puolustaa käärmeen muniaan ja hautoa niitä !!!

      Jos taas pitää tappaa vihollisia niin sekin käy mutta viholliseni ovat jo nyt täällä maamme alueella, enään siis puuttuu se että minulle annetaan rynnäkkökivääri ja vihollisen niitto alkaa...nitä kaatuu kuin kypsää viljaa...toisaalta ehkä on kuitenkin parempi että menen siviiliin....

    • Reskorpraali

      Omalla kohdalla kulminaatiopiste oli Helsingissä tapahtunut sotilaan hengiltä potkiminen jolle eduskunnassamme lähinnä naureskeltiin muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ihan tarkasti en muista mutta sotaa ja kauhua paenneet tekijät pääsivät joko ehdonalaisella tai aivan minituomioilla. Tuli mieleen erään armeijakaverin kanssa että eiköhän tämä ollut tässä. Ei nähty oikein paljon puollustamista enää.

    • omos

      Kovin on kapea sinun näkökenttä.

      • Reskorpraali

        No niin on ja kapenee koko ajan.


    • rntbntrnrtn

      Perkeleen vanhat eläkeläiset vaativat nuorilta kunnioitusta ja kaikenmaailman sotilasvelvollisuuksia. Menkööt perkele itse sotimaan, jos mokomat kalkkiperseet tahtovat tapella venäläisiä vastaan. Sivistymättömiä vanhoja etuoikeutettuja kaakkeja!

      • räkäisensilmillenne

        Ja teille limboajille,ei tule olemaan paikkaa minne menette tai päänne pistätte saati kunnioitusta tulette saamaan.


      • TotuusEsiinSaatana

        Velliperse eläkeläiset uhoavat täällä mutta kun ydinase jysähtää takapihalle niin johan pääsee vanhalta uhoajalta ripulipaskat villahousuihin...Japanilaiset olivat sotureita kunnolla.Upseerit tekivät harakirin jos epäonnistuivat tehtävässään,kuinkas moni suomi upseeri teki? Ei kukaan.Saatanallista pelkuruutta!


      • olemallavellihousuko
        TotuusEsiinSaatana kirjoitti:

        Velliperse eläkeläiset uhoavat täällä mutta kun ydinase jysähtää takapihalle niin johan pääsee vanhalta uhoajalta ripulipaskat villahousuihin...Japanilaiset olivat sotureita kunnolla.Upseerit tekivät harakirin jos epäonnistuivat tehtävässään,kuinkas moni suomi upseeri teki? Ei kukaan.Saatanallista pelkuruutta!

        Ja mitenkähän sinä vältyt siltä ydinaseelta?


      • olemallavellihousuko kirjoitti:

        Ja mitenkähän sinä vältyt siltä ydinaseelta?

        Hämikset, Rotat ja Torakat kestävät säteilyä yllättävän hyvin.
        Arvoitukseksi jäänee, mitä rotua noista kolmesta, Nimim. TotuusEsiinSaatana edustaa. ;-)

        IMHO.


    • LähenPakoon

      Tapelkaa pojat, saatte tupakkia.

    • ArmeijalleSanonVitut

      Miksi puolustaa maata josta ei omista mitään? Miksi puolustaa ihmisiä mitkä ovat vieneet kaiken ja kurjistaneet joka päivä elämääsi? Miksi? Sanon:Haista vittu riistäjä suomi!

      • sliibaslaaba

        Mee hippi työhin


    • PaskanPuolustaminen

      Miksi paskaa pitäisi puolustaa???:(

    • EipäEnääLiikuta

      Suomalaiset miehet ovat avanneet silmänsä eivätkä enää ole halukkaita pomppimaan toisten pillin tahtiin. Pilliin puhaltelijathan eivät ole itse koskaan olleet valmiita menemään rintamalle ja ovat hoitaneet asiat niin etteivät omat pikku kullannuputkaan ole sinne joutuneet. Takavasemmalta ovat sitten huudelleet isänmaallisuuden ja velvollisuudentunnon perään. Nämä ajat ovat ohi koska ihmiset ovat paremmin koulutettuja ja perillä asioista. Tietämätöntä kansaa on helpompi ohjailla herrojen metkuihin.

      • tiltujariittää

        Menehän tiltu syömään välillä kaalia!


    • MatutInttiin

      Ei näy matuja noita rintamakarkureita suomen armeijassa.....miksi ei?Eikös alle 30 v ole kutsuntaikäinen? Kutsunnat matuillekin ja inttiin pesemään lattioita sekä kusisia vessoja.Kelpaavat oikein hyvin loisimisen sijaan asemantorilla...

    • jhifuytw

      Katsos kun pitää olla Suomen kansalainen ja ei ihan vielä turvapaikan hakijoita jonosta oteta inttiin ja hyvä niin.

    • järkimiehiä
    • tästäse.lähtee
    • hame.maastopuvun.tilalle

      Onko tämä selvää kahtia jakoa, heterot ja homot, homot eroaa reservistä.

      Aikanaan kun ei juurikaan kukaan homo kieltäytynyt armeijasta ja nyt kun tilaisuus erota reservistä niin tekevät sen ja taustalla voi olla homous, homothan tunnetusti herkkänahkaisia ja arkoja eivätkä kestäisi sotaa.
      Tuo reservistä eroaminen on oikeastaan ihan hyvä juttu, jos kokee olevansa herkkänahkainen eikä pärjäisi sodassa ja pelkää kuollakseen maanpuolustamista aseellisesti niin silloin on paras pysyä poissa sillä tiukoissa paikoissa herkkähipiäinen homo voi vaarantaa monen sotilaan hengen koska on itse ns. "mukana vedettävä".

      • OlemmeKaikkiVähänHomoja

        Luuletko aivan oikeasti että jotain loukkaa homoksi luokittelu nykyään? Oletko jäänyt jotenkin kehityksen kelkasta? Kannattaa keksiä jotain uusia nimittelyjä koska homoutta ei pidetä nykyään mitenkään negatiivisena asiana. Kuten ei myöskään naiseutta eli hameetkin on ihan ok. Homofobiset ihmiset sitä paitsi yrittävät piilottaa oman viehtymyksensä samaan sukupuoleen joten yrität nimitellä kaiketi itseäsi mikä on tietenkin vähän outoa. Tervetuloa 2010-luvulle!


      • juuströmejä
        OlemmeKaikkiVähänHomoja kirjoitti:

        Luuletko aivan oikeasti että jotain loukkaa homoksi luokittelu nykyään? Oletko jäänyt jotenkin kehityksen kelkasta? Kannattaa keksiä jotain uusia nimittelyjä koska homoutta ei pidetä nykyään mitenkään negatiivisena asiana. Kuten ei myöskään naiseutta eli hameetkin on ihan ok. Homofobiset ihmiset sitä paitsi yrittävät piilottaa oman viehtymyksensä samaan sukupuoleen joten yrität nimitellä kaiketi itseäsi mikä on tietenkin vähän outoa. Tervetuloa 2010-luvulle!

        Toisten kaltaistensa joukossa ovat nami...namia.


    • qåaäzm

      En mulla ole haluttomuutta puolustaa Itsenäistä Suomea, mutta tälle kolhoosille en ole valaani tehnyt. Ongelma vaan on se että sitä itsenäisyyttä ei enää ole. Eu-huoraus on vienyt itsenäisyytemme. Halua on kyllä siihen että se itsenäisyys saataisiin takaisin, mutta siihen ei aseita tarvita. Riittää kun riittävän moni äänestää isänmaallisia henkilöitä ja puolueita. Silloin saataisiin maanpuolustustahto taas oikeisiin uomiinsa. Venäjää en pelkää, vaan näen että ne uhkat tulee lännestä, erityisesti erään uskonnollispoliittisen systeemin valloittamassa maailmaa.

      • qåaäzm

        Korjaan. Siis valloittaessa maailmaa.


    • OnnetonMaa

      Olen suostunut puolustamaan suomea mutta en EU:ta...sitä ei valassa vaadittu. Miksi enää puolustaa ylikallista romahtavaa maata joka pettää aina? Ei mitään järkeä.

    • Menetettymaa

      Paskanko puolustamissa maassa nyt enää on, kun hallitus päästi 2015 yli 30 000 allahinsotilasta maahan miehitysarmeijaksi? ja heitä tulee koko ajan lisää, eikä armeijaa ole vieläkään pantu liikekannalle. Maailman surkein hallitus on Suomessa. Kukin puolustakoon itse itseään Sipilää ja mamuja vastaan.

    • jousipyssy.olalle.vie

      Meinaatko että 30 000 maahanmuuttajaa saa sinut luopumaan, olisiko sama tilanne kohdallasi jos ei maahanmuuttajia olisi päästettykään maahamme mutta itärajan yli olisi tullut 30 000 vihreää miestä ilman sotilastunnuksia ase kourassa, sanoisitko silloinkin että "paskanko puolustamista maassa nyt enää on"?
      Tuollaiset luovuttajat/pelkurit voivat aivan vapaasti liittyä käpykaartiin, olisitte vaan rasite sotilasoperaatioissa. En luottaisi enkä antaisi tuollaisille edes muonitustehtäviä.

      • SiinähänKärsitte

        Kun ei suomesta omista mitään niin mitä sitä puolustamaankaan,johan se vei kaiken...tuhkatkin pesästä.Miksi pistäisin tikkua ristiin? Ei liikuta vittuakaan kun en häviäkään mitään(enää).


    • KusetettuSukupolvi

      Suomalainen mies on huomannut että romahtavaa yhteiskuntaa ei kannata puolustaa koska se kusettaa kuitenkin....eikä väärässä ole.

    • Hate7

      Eivät halua tosipaikan tullessa puolustaa maataan eli rikaitten rahapussia näin on asiat suomessa

    • uus-isämmaalliset

      Isämmaalliset eivät tule inttiin siitä syystä, että matuja ei puolusteta.

      Unkari ja Puola ovat perSujen uusia isämmaita.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5269
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1552
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      190
      1430
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe