Krist. uskovien kuuluisi järjestäytyä

Herätyys

Kristillisesti eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, = kaikille hyväksi Raamatun UT Totuuteen perustuvien ja mukaisten, = kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, jokaista jäsentä myöden YHDEKSI, YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti elävästi ja toimivasti Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi. = Sanoutua irti kaikesta, tämän, pahan vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti touhuista ja politiikasta. Jossa "piru", se pimeyden puolen ruhtinas, vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii.

Krist. uskovat ovat niihin mukautumisesta / osallisuudessa elämisestä, = puolesta touhuista ja politiikasta ULOS, irti sanoutuviksi kutsuttuja.

Jeesuksen nimessä...näin viime hetkillä, ns. vielä "hyvän sään" aikana VAKAVASTI uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI muistuttaen.

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähä ULOS kutsuttujen Kristuksen Jeesuksen apostolisia seurakuntiaan / tätä, em. pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen kokonaisvaltaisella näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

Niitä muita kutsuttuja, ja muita tähän, vasta Oikeasti Krist. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään halukkaita, etsivä / peräänkuulutteleva.

16

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Opettelisit sinäkin kirjoittamaan suomea.

      • Herätyys

        Mitäpä jos sinä joka osaat kirjoittaa Suomeksi, opettelisit kirjoittamaan Oikeista. kaikille hyväksi Kristillisistä, Raamatun UT mukaisista, Kristuksen Jeesukksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen appostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavista, PÄÄ asoíoista.

        Jeesuksen nimessä... muistuttaen vielä niistä Jumalan valinnoista, minkälaisia ja miks,i ovat Hänen valintansa sanansa saattajikseen, puolestaan puhuviksi.

        Sieltä Raamatusta, voi lukea, niin alkaa ymmärrys lisääntymään ja toimimaan Jumalan Sanan mukaisella ja perustuvalla tavalla. Ettei tule häpeäkseen omiaan, Jumalan Sanaa tuntemattomuudessaan kirjoittaneeksi.

        Kannattaa ottaa kunnolla ja reippaasti SELVÄÄ, sen EPÄ selväksi tehneen ja tekevän sijasta.

        Jeesuksen nimessä...näin Krist. Raakudesta, vihjeeksi muistuttaen ja kehoittaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyä ja mukaisesti elävä ja toimiva, kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • Sana-on-elävää-

      Armon alainen kristitty tekee kaiken, (mitä lain alainen kristitty tekee) ja paljon enemmänkin sisäisestä vapaudesta, vailla mitään suoritus painetta. Rukous on hänelle, virvoittava hengitys!
      Raamatun luku, kuin raikas ateria ja uhraaminen pelkkää iloa.
      Hänen lähellään on helppo hengittää.
      He tietävät, että kaikki, mitä tarvitaan heidän autuutensa, on valmista Jeesuksen ristin ja ylösnousemisen kautta.
      He nauttivat Jeesuksen täytetyssä työstä ja kiittävät siitä Jumalaa.
      Näin kirjoitti Juhani Karvinen tässä taannoin Ristin Kansa lehdessä ja noin se myös on.
      Leo Tolstoi totesi, että uudestisyntyneen sydämestä pulppuaa aina kristillistä taidetta, vaikka Jeesuksesta ei sanoittaisi sanaakaan. -
      Miten sinä voit piilottaa Kristusta
      Ja millä oikeudella uskovat tappavat sinun taiteesi?
      Ihmettelee Klimenkko ja jatkaa,
      Jeesuksesta laulaminen ei ole taidetta,
      eikä raamatun lukeminen kirjallisuutta.
      Ne ovat kaksi eri asiaa.
      Lue sanan väärentämätöntä maitoa, niin kasvat pelastuksessasi vahvaksi.

    • lahkolaisajattelua

      Ovat järjestäytyneet. Olet vain niin tekohurskas ja eriseurainen, ettei sinulle mikään kelpaa. Lihan hedelmät: eri seurat ja lahkot,.

      • Herätyys

        Niin minulle, Raamatun UT mukaisena Kristittynä, Kristuksen Jeesuksen seuraajan voi kelvata VAIN Raamatun UT mukaisesti ja mukaisia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutulle, siihen näyllä armoitetulle, saa kelpaa vain tällainen, Oikeasti Raamatun UT mukainen ja perustuva Kristillisyys.

        Jeesuksen nimessä.... tiekoksi valistaen ja muistuttaen.

        vähäinen, TOTUUDESSA pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva kutsuttu / armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.


    • väsyttääkauheasti

      Jeesus puhui opetuksista ja niiden tuntemisen tärkeydestä ... Raamattua ei tuolloin ollut eikä sekään ole muuta kuin ihmismielen värittämä kirjoittajansa totuus mutta onko opetuksissa kyse toorasta tuolloin vai mitä opetuksia Hän tulikaan tänne sitten toteuttamaan? Pyritkö sinä elämässäsi noudattamaan tooran ohjeita? Tunnethan ne kuitenkin tarkoin koska ainoastaan silloin ne voivat vaikuttaa sinuun ... ? Pyydän anteeksi kun "testailen" sinua hiukan

      • Herätyys

        Elän, puhun ja toimin / vaikutan Raamatun UT; Kristuksen Jeesuksen ja / apostolisensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten, = kaikkia kohtaan ja kaikille Laillisen, kaikille luvallisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta. = Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisesti.

        Jeesuksen nimessä.... valistaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhän kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita tähän vasta Oikeasti Krist. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, ja muita tähän em. yhteyteen ja yhteistyöhön niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään haluavia, etsivä ja peräänkuulutteleva


    • nää_on_näitä

      Mehän olemme yhteydessä.
      Miten kukaan suomalainen lukemaan oppinut voisi olla erossa mistään, ei ainakaan Raamatusta. Siksi juuri ateistit tarkalleen tietävät mikä on väärin tai oikeinväärin koska hekin tietävät ja tuntevat Raamatun opetukset paremmin kuin monet. Sitten on satoja järjestäytyneitä jopa runsauteen saakka. Monilla eri nimityksillä

      Miten kukaan voisi olla erossa jostain jota ei ole? Ei ole kuin yksi totuus kaikki muu on oltava epätosi. Sanat ja nimet ovat symboleja, saman totuuden eli ykseyden alla

    • Herätyys

      Joo, onhan niitä eriseuroiksi ja lahko / erpuolue henksiksi, toisiaankin / Kristusta Jeeusta kohtaan rakkkaudettomasti, Jumalann Sanan vastaisesti, tuomikseen eläviksi yhdistyneitä.

      Vaan Ei Raamatun UT mukaisesti ja mukaisiksi, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudekksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä peastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakenaviksi, "maailmalle valkeudekksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla, jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikkessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, keskinäisessä Rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä eläviksi ja tomivikssi / vaikuttaviksi YHDEKSI jäsenistö verkkostoksi järjestäytyneitä.

      Jeesuksen nimessä.... valkeudeksi, uskovilleen / muillekin, Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herätykseksi, Totuutta.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi ellävä ja toimiva, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      Missä ne kaikki muut piieksii ja miksi, kun ei näy eikä kuulu?! Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Myös tänne suomi24 keskustelu foorumeille.

      • nää_on_näitä

        Voisitko ajatella että me kaikki muut emme esiinny siksi että ei tarvita toistaa sitä mitä sinä lausut.
        Jokainen hyväksyy sen minkä sinä kirjoitat, sinun kirjoitukseksesi, oliko vaikea sana. Olemme siis yhtä mieltä.
        Olisiko Jeesus jotain muuta mieltä


      • Herätyys
        nää_on_näitä kirjoitti:

        Voisitko ajatella että me kaikki muut emme esiinny siksi että ei tarvita toistaa sitä mitä sinä lausut.
        Jokainen hyväksyy sen minkä sinä kirjoitat, sinun kirjoitukseksesi, oliko vaikea sana. Olemme siis yhtä mieltä.
        Olisiko Jeesus jotain muuta mieltä

        Ei se vielä ole ole sitä Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä YHTÄ olemista ja kaikessa YHTÄ pitästi, Hänen "maailmalle / valkeudeksi ja maalle suolaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia seurakuntiaan rakentavaan Kristillisyyttä...

        Se on vasta sitä pelkkää uskomista, joka ei johda Raamatun UT mukaiseen, käskynsä kaikilta osin pitävään ja täyttävään, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävään ja täyttävään, ne käytännön arkielämässä, elämällä, sanoilla osoittavaan / todistavaan Kristillisyyteen.
        Jota se edellyttää. Ollakseen sitä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaista ja perustuvaa.

        Jeesuksen nimessä.... uskovilleen / muillekin herätykseksi, muistuttaen ja valistaen.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist vaihtoehtoa Rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa. Niitä muita etsivä / perään kuulutteleva.

        "Löytäneekö"...?


    • Herätyys

      Jaaha, kaikki hiljaisina, syyllisyyttä tuntevina poistuneet paaikalta. Kuin ne Raamatun UT kertomusen uskonnolliset, kun Jeesus maahan Totuutta kirjoituksillaan, osoitti hedät syyllisiksi (syntiksi)

      • Mietitkö miksi on kirjoitettava mahdollisimman kielteisesti, mitä itsensä ruoskiminen ja syyllistämien antaa tai palvelee. Haluaako Luoja sitä.


    • Jumala kyllä valitsee Juudaksen. Koska Rakastaa.

    • Herätyys

      Niin että Krist. uskovien kuuluisi Järjestäytyä / yhdistyä Raamatun UT mukaisuudessa ja mukaisesti YHDEKSI YHTÄ olevaksi ja kaikessa YHTÄ pitäviksi, Totuudessa YKSI mielisesti, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä kaikille hyväksi pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaksi jäsenistöksi / järjetöksi kansakuntien laajuiseksi, Krist. yhteys ja yhteistyö verkostoksi

      Tästä piti keskusteleman. Että mitä kenellekin rakentavaa annettavaa, tai mitä kysyttävää.

      Jeesukseen nimessä... tiedustellen. vähäinen, Totuudessa pysyvä, ja mukaisesti elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan rakentavaan krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      Niitä muita etsivä.

      "Löytäneekö"...?

      • Herätyys

        Eikös täällä ole ollenkaan Oikeasti Krist. uskovia. Niitä Hänen, Herran Jeesuksen seuraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastuksekksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1575
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1222
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe