Mökkiläiset maksamaan

VituttaakoPaljonkin

....romahtavien kuntien maksut. Ihan oikein.Hyvä soini! Toivottavasti nousee maksu joka vuosi!

11

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IIkkiikkiikki

      Ei harmita,verojen puolesta,vähennysten jälkeen palautukset sata varma.
      3kk verot ja tulot asuinkunnasta ulos vähennyksineen,nostaa tietysti
      asuinkunnan kuntaveroja.

    • 12345654321

      Täällä se taas yksi mökitön persaukinen kateellinen nuija huutelee. Kyllä ne mökkiläiset kuule makselee jo nyt niihin kuntiin veroja jos jossain muodoissa ja pitävät vielä paikallisia pienyrittäjiäkin siinä samalla pystyssä.

      • OppikaaLukemaan

        Mistä muuten päättelet että aloittaja on mökitön? Aloittajahan korostaa "romahtavien kuntien" maksuja...ei muista mökkialueista puhu aloittaja mitään....vai luinko väärin? Taitaapi olla katkerilla mökin mörskät juuri tuolla verotusalueella? On muuten kiva kun on iisvedellä itsellä mökki....ei ole romahduslisiä tulossa....Lukekaa nuo aloitukset ennenkuin kommentoitte....Ei mikään ihme että suomi on tässä jamassa jos lukutaito on tuota luokkaa ihmisillä.... Mökkinne arvo on siis jo nyt nolla ,kenellä sijaitsee mökki romahdusalueella....vituttaisi minuakin..


    • OletkoKokeillutTyöntekoa

      Sossun ovet kiinni niin loppuu persaukisten luusereiden kirjoittelut.

    • jo.riitti.kiitti

      Sitä mukaa kun kateusverot kasvaa, hankin tavaraa ulkomailta aina vaan useammin.
      Eläkepäivt koittaa kohta ja olikin aikomus viettää aikaa mökillä entistä enemmän, ehkä jopa muuttaa sinne osaksi vuotta. Mutta nyt käy niin, että mökki ja vene menevät myyntiin. Tulevat eläkepäivät vietetään asuntoautolla etelässä, tod. näk Espanjan suunnalla. Harmittaa kyllä sillain, että eläkepäiviä silmälläpitäen tehdyt mökkiremontit menevät vähän hukkaan.

      Veneen poistin rekisteristä, kun en niistä muutaman tunnin ajeluista halua maksaa enää yhtään ylimääristä. Seiskööt siellä mökin pihassa sitten, jospa sen joku huolisi..

      On myös vanhahko mp, jolla olen fiilistellyt muutaman kerran kesässä. En fiilistele enää, koska niistä muutamasta tunnista saisi maksaa 150 € ylimääräistä - muutenkin kalliiden kulujen päälle. Pyörä on poistettu liikennekäytöstä ja seisoo vajassa hamaan tulevaisuuteen.

      Just kävin parin vuoden alkot Virosta, samalla teetin autoon huollon ja korjautin pienen peltivaurion. Tunti sitten tilasin allergiselle koirallemme melkoisen määrän ruokaa Saksasta. Säästin muuten kotimaan hintoihin nähden 122 €. Suomen hinta 372 noudettuna, Saksan hinta 250 € kotiovelle toimitettuna.

      Aiemmin tilasin netistä mitään todella harvoin. Käytännössä vain muutaman kerran jotain erikiskamaa - sellaista, mitä en saanut kotimaasta. Silmäni aukesivat paljon puhuttujen vene- ja mp veron tultua julkisuuteen. Jos valtio tekee minulle kiusaa, niin silloin teen minäkin valtiolle. Ei paljoa puutu, ettenkö alkaisi vihata kotimaatani. Minä, rehellinen suomalainen isänmaallinen ja maanpuolustushenkinen mies - mutta näin se vaan menee.

      Niin joo.. Käy myös sillain, että asuntoauto varusteineen hankitaan tod. näk. Saksasta, jääpähän nekin alvit Soinilta saamatta.

      • Vaivieläisänmaallinen

        Muista sitten kun eläkepäivinäsi tarvitset terveys- tai sosiaalipalveluita hankkia nekin ulkomailta. Samoin pysy poissa yleisiltä maanteiltä ja vie lapsenlapsesi ulkomaille kouluun. Mistä helvetistä tämän maan ylläpitoon saadaan rahaa jos ei sen kansalaisilta? Jos tämä on niin paska maa, niin muuta ihmeessä ulkomaille.


      • jo.riitti.kiitti

        Olen taatusti maksanut veroja tähän ikään sen varran, että ilman omantunnontuskia käytän kotimaisia terveys- ja sosiaalipalveluja. Samoin olen maksanut julmetusti veroja asuntoon, mökkiin, autoon, mopoon, veneeseen jne. rehellisesti tienatuista palkkarahoista. Kuten myös kiinteistöveroa, mökkiveroa ja arvonlisäveroa kaikista hankinnoista sekä ajoneuvo- ja polttoaineveroa tiellä liikkumisesta.
        Nämä kateusverot - kuten sanoin - avasivat silmäni. Nyt tuli vaan sellainen olo, että kaikki muualta ja myydään mökki pois, vaikka venäläisille - pitäkää tunkkinne.

        Kansalaiset on verotettu loppuun. Alvit samalle tasolle kuin Saksassa, niin nettikauppa vähenee ja nekin verorahat jäävät Suomeen. Oletko koskaan kuullut sakemannin tilaavan yhtään mitään Suomesta?

        Yrittäminen ja työnteko kannattavaksi, verotus kohtuulliseksi, kateusverot museoon, työttömyyteen kannustava sosiaaliturva romukoppaan ja rikollisille ohjautuva kehitysapu poikki / heti - siinä alkuun. Lisäksi ero eurosta ja ehkä jopa EU:sta. Unionin lopun aika tosin hoitaa, eikä mene kovin montakaan vuotta. Kun sitten ei vaan olisi jo liian myöhäistä.


      • vcxrd

        Joudut kuitenkin siitä asuntoautostasi verot maksamaan, ellet sitten rekisteröi sitä ulkomaille, jolloin et voi sillä suomessa pitkiä aikoja ajella. Voi. Voi.


      • jo.riitti.kiitti
        vcxrd kirjoitti:

        Joudut kuitenkin siitä asuntoautostasi verot maksamaan, ellet sitten rekisteröi sitä ulkomaille, jolloin et voi sillä suomessa pitkiä aikoja ajella. Voi. Voi.

        Joo, jäi mainitsematta. Autoveroa noissa matkailuautoissa ei toistaiseksi ole Suomessakaan. Kuitenkin Saksan tarjonta on valtava ja hinnat jostain syystä huomattavasti Suomea edullisempia. Saksan alv on 19 %, joka selittää hintaeron osittain. Kuitenkin joku 10 te säästyy helposti. - tai sanotaanko vaikka, että saadaan sillä kymppitonnilla jotain muuta :-)
        Broidi asuu vakituiseen Saksassa ja rekisteröidään auton hänen nimiinsä. On myös paikka, missä voin säilyttää autoa, joten säästyy kalliit laivamaksutkin.
        Kotimaassa autolla ei ole tarkoituskaan ajella, ainoastaan muualla Euroopassa. Toisin kuin Suomessa, missään muussa Euroopan maassa ei ketään kiinnosta kenen nimissä auto on ja kuinka kauan sillä missäkin maassa viivyn ja ajelen.
        Ja jos tuon auton joskus Suomeen, niin sitten tuon. Siinä ei ole kovin ihmeellinen paperisota kyseessä.


    • jo.riitti.kiitti

      Yksi juttu unohtui. Alkoholivero. Se muun Euroopan tasolle, niin nekin verot jäävät kotimaahan. On aivan käsittämätön määrä alkoholituotteita, joita tuodaan Virosta ja kauempaakin.
      Täyttä paskapuhetta selittää mitään suomalaisten erilaisesta suhteesta alkoholiin. Jos sellaista on, niin se johtuu vain holhoavasta kieltopolitiikastamme.
      Ulkomaille mennessä huoltoasemien ja kauppojen pullorivistöt ovat arkipäivää. Niitä hämmästelee vain siellä ensimmäistä kertaa oleva suomipoika ja tyttö.
      Parin päivän kuluttua niissä ei ole mitään ihmeellistä, eikä alkoa kulu yhtään sen enempää kuin kotimaassa lomaillessa.

    • JärkeäkinSaaKäyttää

      Soinin idea on ihan ok tässä kuntamaksussa, sanotaan vaikka sillä nimellä sitä.Sen sijaan PS:n ajama venevero ja prätkävero on täysin älyttömiä mielestäni eikä tuota mitään mutta poistaa työpaikkoja joita moni tarvitsee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6539
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4223
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2627
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1056
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe