Paaliherra tiedustelee

Volvo-Bertone

Löytyykö Kuhmoisista mistään semmoista yhtenäistä n.50 romuauton laania, mistä saisi nostella ne kaikki romut kyytiin ja toimittaa prässiin? Kuhmoisten "Kiepsahda kesään 2017" tapahtuma aloitetaan toimittamalla romut sulatukseen keskustan alueelta. Parhaat kiksit romujobbarille tulee, jos romujen omistaja tulee vielä Reino-aamutohvelit valassa valvomaan sen arvottoman paskakuorman lastaamista.

20

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Romu-Julli

      Minä kaipaisin tulipalossa löijääntynyttä galvanoitua peltiä. Löytyskö mistään?

    • Jokkeboy99

      Harjunsalmen Kyötintieltä löytyy...

    • Rässi-Roope

      Löytyisikö Kuhmoisista mistään vanhoja 1970-luvun Vauxhall Viva autoja paaliin laitettavaksi?

    • Suomen-yli-2-päivässä

      Olisikohan Kuhmoisissa missään niin täystyöllistettyä autohuoltoa, että ehtisivät vaihtaa öljytkin huoltoon tulevaan autoon ainoastaan yöllä? Palauttaisivat auton sitten yöllä asiakkaan pihaan. Antaisi tuommoinen erikoispalvelu firmasta hyvinkin toimivan kuvan, joten tuntiveloitustuskin olisi firmassa sitten 250 € tunnilta. Semmoista autokorjaamoa kaivattaisiin nyt toden teolla Kuhmoisiin. Kaivattaisiin myös samalta yritykseltä Ladaan semmoista pikkuista tuningia, että modattaisiin öljytikun paikalle rotanhäntäpistin. Aito CCCP, eikä mitään Remingtonin tai Westinghousen räpellyksiä. Lada-kokoontumisissa olisi sitten näyttelykentällä mellevää tarkastaa Ladan koneesta öljynpinta ja pyyhkiä lopuksi öljytikku puhtaaksi Jääkärilippuun.

      • resupetteri

        Tuo tuntiliksa kuulostaa kovalta ! Kuuluuko siihen museokieRRos ? Saakos siitä eritellyn paragonin mukaan verotusta varten tä


    • Tero-Pyknikko

      Nyt etsitään armeijan vanhoja parirekiä juhannuskokkoon. Löytyykö Kuhmoisista mistään?

    • Toveri-Pjotr

      Löytyisiköhän mistään Kuhmoisista armeijan vanhoja dekottuja tykkejä ja vanhoja valurautaisia patoja? Ei haittaa yhtään, vaikka padat olisi maalattu kärpässienen näköisiksi. Jäniskosken voimalaitoksen generaattoreista kyllä tulee sen verran virtaa Venäjän Karjalan naulatehtaan sulatuspataan, että sulavat siellä oikein hyvin. Suomen hölmisköt kun upottivat täysin omaa tyhmyyttään sen panssarilaiva Ilmarisen, niin sisarlaiva Väinämöinen jouduttiin lopulta luovuttamaan hävityn sodan jälkimainingeissa Leningradin naulatehtaan sulatuspataan. Hyviä nauloja siitä tuli sosialismin jälleenrakennukseen. Se nyt on vaan semmoinen juttu, että jos ei osaa voitollisesti sotia, niin pitää sitten luovuttaa sotakalustoa voittaneelle osapuolelle. Niin, että sillä sitä armeijan tykkiromua kaivattaisiin, kun siitä tulee niin hyviä pärekattonauloja tänne Venäjän Karjalan jälleenrakennukseen.

    • Mansemmiäs

      Löytyykö sieltä teidän kituvasta ja kuihtuvasta kylästä mistään kuvan mukaisia vanhoja puupyöräisiä armeijan hevosvetoisia kärryjä? Tarvittaisiin juhannuskokkoon lisää poltettavaa tulevalle suvelle.

      http://oulu.ouka.fi/ppm/laukka/kuvat/8/7503.jpg

    • Captain-Caos

      Tuli hommattua lentolupakirja. Mieli tekisi ostaa se lentokone, mikä oli vielä jokusia vuosia sitten Kuhmoisten Ase- ja varusmuseon katolla. Mistähän tuon lentokoneen nyt löytäisi?

    • finnemanni

      Mihin tarvitset lentokonetta? Tyhmyys lentää pelkällä moottorilla.

      • Captain-Caos

        Eikös se ollut ihan sen Hävittäjä-Ässä Ilmari Juutilaisen käyttämä kone siinä Kuhmoisten vanhan linjuriaseman katolla?


    • naurua_naurua

      Siinähän oli siinä linjuriaseman katolla olleessa lentokoneessa tehdaskunnostettu Vauxhall Vivan moottori Lucasin laturilla ja voimansiirrossa Bertone-Volvon vaihdelaatikko.

    • sto-lepoo

      Eikös siinä Vauxhallin koneessa vanhan linjuriaseman katolla mennyt jokusia vuosia sitten piikki tulppaan? Alkoi sen jälkeen sakkaamaan kovasti se naurettavan näköinen peltipönttö-lennokki ja tulla romahti kovalla tuulella alas sieltä katolta. Tuommoista pelleilyä ja onnetonta nyhräämistä se on Suomen Ilmavoimien porukan touhu aina ollut. Ilmavoimien Kenraali vastaa korkeintaan Maavoimien sotamiehen käytettyä jalkarättiä. Näinhän se menee...

    • Yhtälajialöytyy

      Nimettömistä nettiviisastelijoista ei Kuhmoisissa ole pulaa. Se luonnonvara ei katoa ikinä eikä sitä tarvitse etsiskellä.

    • tehoputki

      Sitähän oli ratastettu sitä vanhan linjuriaseman höpölentokonetta. Taakse oli laitettu pienempi ratas ja eteen isompi. Otti ropelli niin kovasti kierroksia, että lähti koko häkkyrä alas sieltä katolta.

    • Harmoisten-lennokkikerho

      Älkääs nyt jauhako taas sontaa siellä kirkonkylällä... sitä kaljan litkimistäkin voisitte samalla vähentää siellä pensa-aseman kahviossa. Täällä Harmoisten Pussivuorella kyllä tiedetään totuus, mikä sen pula-ajan Fokkerin sieltä vanhan linjuriaseman katolta lennätti. Olivat laittaneet sinne roskapönttö-lentokoneessa oleviin Bertone-Volvon vaihdelaatikkoon ja vetopyörästöön öljyksi Teboilin Hypoid 80W-140 öljyä. Kun roskapönttö-Fokker sitten pärähti käyntiin kuin palmun alta siellä katolla -35 asteen pakkasella, niin kankeat öljyt ei ehtineet kiertoon mukaan ja moottorin raju vääntö viskasi sen koko roskapönttö-lentokonehäkkyrän sieltä katolta alas. Pelkkä moottori sen sijaan lähti kovilla kierroksilla lentämään kohti etelää ja tipahti tänne Harmoisten Pussivuorelle.

      • Kollaanjoelta-Kylämälle

        No siinnähän tuli heti alakujansa paha virhe, kun marjanpoimijat lähti pulttaamaan sitä roskapönttö-Fokkeria sinne linjuriaseman katolle. Siinä hommassa tarvitaan oikeita MIEHIÄ jotka lentokoneen häkkyröitä kattoon pulttailee. Pulttina pitää olla vain ja ainoastaan venäläinen pystyjenka M32 ja vähintään 8 kilon lekalla hakataan 65 mm:n lyöntiavaimella pultit tiukkaan. Eihän ilmavoimien miehiltä tunnetusti mikään oikean työn tekeminen onnistu. Pelkkiä lentokentän vartijoita ovat, kun siellä tyhjiä bensatynnyreitä vartioivat. Kollaanjoella niitä ei olisi kelpuutettu aikoinaan edes telttakaminan lämmittäjiksi.


      • voetokkiisa

        No kyllä häätyy nyt jo sanova jotta on teillä jutut !


    • Tintti-_

      Voi v*ttu, että minä olen sentään tosi kova miehenpätkä ja oikea Kuhmoisten Kingi. On tupsutukka ja kävelen ulkona Reiskat jalassa. Kukaan muu maalaistollo ei ole vielä keksinyt näin hienoja oivalluksia.

    • Kylämän-kovanaama

      Siinä tarvitaan oikeita MIEHIÄ, jotka saa roskapönttölennokin pysymään kovassakin myrskyssä vanhan linjuriaseman katolla. Ei se neideiltä ja marjanpoimijoilta onnistu.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3184
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2131
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2054
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1905
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe