kauan pitäs deittailla ennen seurustelua

mielipiteitäkiitos

minkä aikaa on sopiva aika tapailla ennen seurustelua? itse mietin että 6 kuukautta on sopiva ja mikä nykyään on tapailukäytäntö onko vielä et kolmansilla on annettava jos on kiinnostava..
ja kauan on sopivaa seurustella ennen yhteenmuuttoa? riittääkö vuosi jolloin puoli vuotta tapailua ja vuosi seurustelua ja sit avoliitto? entä kauan avoliitossa et tietää et haluaa naimisiin ja perheen eli kihlautuminen onko sekin vuosi?
ja onko se virallinen kihloisolo aika sen noin puoli vuotta? eli kolme vuotta ois silloin aika tapaamisesta naimisiin menoon?
entä riittääkö vuosi naimisissa oloa ja sitten voi hankkiututa raskaaksi?
monestakin syystä kysyn näitä.
et olis ns valmis vanhemmaksi ja ei tulis eroa ja sen semmosta.
en ymmärrä sitä et eka yönä suunnataan alttarille mutten myöskään sitä että ollaan 15 v yhes sit vasta naimisiin..

18

3618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarkka-Pitää-Olla

      Sopiva hetki antaa on 3h52 min toisten treffien alkamisesta. Tapailun voi muuttaa seurusteluksi 4 kuukauden 3 päivän ja 7 tunnin jälkeen. Paitsi jos silloin on täysikuu niin pitää odottaa 2 päivää lisää.
      Yhteen voi muuttaa 184320 minuuttia seurustelun aloittamisen jälkeen. Kihloissa saa olla maksimissaan 11 miljoonaa sekuntia, muuten avioliitto ei onnistu. Lapsi on syytä hankkia viidennen uuden kuun jälkeisenä sunnuntaina heti kun mies on katsonut formulakisat.

    • virallinenaikatauluttaja

      Virallinen vastaaus:

      minkä aikaa on sopiva aika tapailla ennen seurustelua?
      1-2 viikkoa.

      kauan on sopivaa seurustella ennen yhteenmuuttoa?
      6-12 kk.

      entä kauan avoliitossa et tietää et haluaa naimisiin
      3 vuotta.

      kihlat otetaan 2 v yhdessä asumisen jälkeen.

      onko se virallinen kihloisolo aika sen noin puoli vuotta?
      Ei, vaan 1 vuosi.

      entä riittääkö vuosi naimisissa oloa ja sitten voi hankkiututa raskaaksi?
      Ei, vaan heti hääyönä raskaaksi niin lapsi tulee ekana vuonna.

      Ja avioero otetaan seitsemän vuoden jälkeen häistä.

      • 11vkihloissa

        Aika hyvät aikataulut laitoit....ja tuo loppu avioerosta on faktaa ja kun ne naiset hakevat ja aloitteellisia 70% eroista...niin sitten alkaa vääntö elatusmaksuista ja tappamisoikeuksista ja käy kuin SDP puheenjohtaja kisassa olevalle Tytti Tuppuraiselle oikeusteitse ja nyt puhuun perhe- ja lapsi oikeutuksista.


    • mekkk

      Teininä eri juttu mutta jos ollaan jo aikuisia niin miehenä toisen tai kolmas tapaaminen niin voi sekstailla ja siitähän se seurustelu lähteen kun sekstailemaan ruvetaan. Alta 30 kymppisenä kun oli sinkkuna alle vuoden niin eilloikaan en montaa kertaa viittinyt naista tapailla jos ei seksiä ole aika nopeasti ja niin edelleen.

    • beeeeeeeeeeeeeee

      No eihän siihen mitään säännöstöä ole. Seurustelu alkaa sitten heti kun ollaan rakastuttu. Muutetaanko yhteen tai mennäänkö naimisiin ja milloin, ne nyt ovat vain sellaisia käytännön asioita, jotka riippuvat monista seikoista, esim. siitä miten kaukana toisistaan satutaan asumaan tai tuleeko nainen yhtäkkiä raskaaksi. Tietenkään ihan heti ei kannata mennä naimisiin, koska voi olla että rakastuminen lopahtaakin kun tutustutaan paremmin.

    • onnellinen_eronnut

      Ei oikeasti voi sanoa mitään ehdotonta sääntöä. Tätini meni aikanaan naimisiin parin viikon tuttavuuden jälkeen ja oli naimisissa kuolemaansa saakka. Tosin hän kuoli varsin nuorena.

      Ainoastaan hyvin nuori ihminen voi miettiä tuollaisia sääntöjä. Iän varttuessa on se hyvä puoli, että arviointi kyky parantuu. Eli millään matematiikalla et ennusta suhteen jatkuvuutta. Korkeintaan kummankin hyvä tulotaso voi vähentää köyhyydestä johtuvia konflikteja ja ehkä sitä kautta parantaa suhteen ennustetta. Siinä ainoa matematiikka.

      Sinuna arvioisin kumppaniehdokkaasi perhettä. Sieltä on peritty aika moni käyttäytymismalli ja asenne, jotka ehkä tulevat näkyviin vasta myöhemmin alkuhuuman hellitettyä. Ja jos joku asia ärsyttää nyt todella paljon, niin se ärsyttää hyvin paljon enemmän parin vuoden päästä. Eli olisi parasta, että hyväksyisit sekä kumppanisi että hänen perheensä ilman muutosvaatimuksia. Ja sama toisin päin. Muutoin konflikteja on tiedossa. Ja konfliktit voivat johtaa eroon. Tai jopa pahempiin seurauksiin.

      • hjkhjk

        Hyvä tulotaso miehellä ennustaa pettämistä. Tutkittu asia. Rikasta miestä kannattaa välttää kuin ruttoa.

        Perheestäkään ei voi vetää mitään erityistä johtopäätöstä, jos ihminen ei ole tekemisissä perheensä kanssa. Joku voi haluta välttää tietyt ongelmat, joita lapsuuden perheessä on ollut.

        Ongelmia aiheuttaa ainakin päihteiden käyttö ja äkkipikainen luonne.


    • No.höh

      Minä luulin että tapailu on deittailua.

    • nopeastietenee

      Eräs ystäväni meni toisella tapaamisella miehen kanssa intiimiin suhteeseen, eli sänkyyn. Tämän jälkeen oli seurustelua pari kuukautta, minkä jälkeen yhteen muutto. Tämän jälkeen pari vuotta yhteisasumista, sitten häät ja 1. lapsi häistä heti vuoden kuluttua. En tiedä, onko mitään virallista ohjetta, varmaan menee aika paljon omalla painollaan. Toisaalta tuntuu, että liika vetkuttelu asioiden kanssa naisen puolelta voi antaa sellaisen vaikutelman, että nainen on epävarma, eikä tiedä, mitä haluaa.

    • Aaadaa

      No tietysti niin kauan, kunnes molemmat tulevat siihen tulokseen että haluavat aloittaa seurustelun. Aivan älyttömän kauaa ei kannata jatkaa deittailua. Jos on tunnettu jo vuosi eikä kumpikaan ole vielä kiinnostunut vakavammin, niin ei siitä sitten koskaan tule seurustelusuhdetta. Tai riippuu se tietysti siitäkin, kuinka usein nähdään...

    • röllikkäs

      hei anteeksi tyhmyys mutta mitä tarkoittaa että on tapailusuhde. siis käytännössä?

    • miezzz27

      Missä vaiheessa olisi hyvä kysyä, että mihin tämä meidän juttu edistyy? Vai antaako asioiden edetä omalla painollaan? En haluaisi olla mikään yli-innokas ja sen takia kaataa tätä tapailua.

      • svetsare

        täällä on yks toinen samassa kelkassa :D

        olisin tätä kysynyt nyt viime viikonloppuna mutta tapaaminen jäi sitten välistä.


      • ladyish

        Mä ehkä itse haluaisin kuulla ensin mieheltä, että se viihtyy mun kanssani paremmin kuin hyvin. Ja siitä sit vähitellen vihjeitä lisäten, että seura vois kelvata pysyvämminkin/enemmänkin. En itse pitäisi pahana sitä, että toinen haluaa edistää juttua, kunhan millään vaatimuksilla ei ahdisteta nurkkaan... eli tavallaan mahdollisuus myös siihen, että orastava suhde ei kaadu välittömästi jos ei ihan heti halua syventää sitä. En tosin myöskään jäis pyörimään maisemiin loputtomiin, jos itse haluaisin viedä suhdetta eteenpäin ja toinen haluaisi jumittaa kevyemmällä tasolla vaikka loppuelämän.


    • 5352dd

      Mitäs mieltä naiset ootte?

      • N00

        Antaahan tuo pittääpi, hikisen savalthi miiehen sylleilyyn hypätähä.


    • N00

      N00 jos ei eka kerralla anna niin n00 ei toista kertaa tuu n00 ajatteleppa ny iteekkii!

    • enneennustus

      Ei noilla ole matemaattista onni automaattia. itse rakastuin sekunnissa. pyysin mukaan ja eka yönä jo tehtiin sitä.. Joka pv oltiin yhdessä . Erottiin vasta 19v. 7 kk jälkeen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      1005
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      900
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      754
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe