"Kersti Kaljulaid pole rahva president"

Tallinna24

11

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eimitäänuutta

      Perusmaaorja nousukas. Brexitin ja Trumpin takia voi lopua elättien kukkoilu.

    • stopracism

      Ketä tuonkin rasistin (Sami Lotila) jutut kiinnostavat? Elämäntehtävänä Viron ja virolaisten mollaaminen, kun kokee itse olevansa parempaa rotua. Sulkea pitäisi tuollainen äärirasistinen sivusto kuin Todellinen Tallinna.

      • Eiasiaaa

        Lotila on täysurpo mies joka ei mistään mitään tajua. Virossakin kuvittelee olevansa joku jolla on varaa arvostella toisesta kulttuurista itseään ärsyttäviä asioita. Kova puuttumaan asioihin jotka eivät hänelle kuulu pennin vertaa.


    • faktantarkistaja

      Virolaisten katsotaan kuuluvan valkoiseen (arjalaiseen?) rotuun, eivätkä he sinänsä ole huonompia ihmisiä kuin suomalaiset. Kansakunnissa on kuitenkin kokonaisuutena paljonkin eroja ja voidaankin jossain määrin tehdä vertailua eri kansojen välillä. Suomalaiset ovat globaalisti tunnettuna ja tutkitusti yksi maailman parhaista kansoista kaikilla mittareilla mitattuna, mutta virolaiset asettunevat jonnekin parhaiten menestyneiden Afrikan maiden tasolle.

      Rasismilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa että kansojen suuret erot johtuvat kulttuurista, geeneistä, tavoista, sekä historiasta. Ihmisarvo on kuitenkin jakamaton. Kaikki ihmiset ovat ihmisinä yhtä arvokkaita, niin virolainen ja albanialainen, kuin yhtä hyvin myös vaikkapa suomalainen ja kanadalainen.

    • stop.racism

      Edellinen teksti oli selvästikin rasisti Lotilan kirjoittama. Ymmärrän kyllä, että sinulle maailma on vain perussuomalainen Suomi ja suomalaisuus, mutta voit oikeasti yllättyä kun avaat rasistiset silmäsi.

      • Faktantarkistaja

        En ole mainitsemasi henkilö ja mielestäni yritin etsiä nimenomaan hyviä puolia eri kansakunnista, myös Virosta. Olen kyllä vieraillut useissa maissa eri mantereilla ja ystäväpiiriini kuuluu paljon ulkomaalaisia.

        Pointtini oli se, että ihmisarvo on itseisarvo, mikä tarkoittaa että virolainen ihminen on yhtä arvokas kuin vaikkapa sveitsiläinen ihmisenä.


      • Toisinpäinon

        Lotila on vasemmistolainen liberaali ja kallellaan itään.


      • stopracism

        Tarkoittaako se mielestäsi, ettei hän voi olla rasisti?

        "Rasismi on kaikkea rotuun, ihonväriin, sukupuoleen, syntyperään tahi kansalliseen tai etniseen alkuperään perustuvaa erottelua, poissulkemista tai etuoikeutta, jonka tarkoituksena tai seurauksena on ihmisoikeuksien ja perusvapauksien tasapuolisen tunnustamisen, nauttimisen tai harjoittamisen mitätöiminen tai rajoittaminen poliittisella, taloudellisella, sosiaalisella, sivistyksellisellä tai jollakin muulla julkisen elämän alalla."

        Lotilan kirjoitukset ovat äärimmäistä herjaamista ja solvaamista, perustuen "kansalliseen tai etniseen erotteluun". Yhtä törkeää tekstiä löytyy vain MV-lehden kommenteista. Lotila esiintyy muka rasismin vastustajana, mutta sortuu kuitenkin jatkuvasti tämän alhaisen ajatusmaailman levittämiseen ja sanansaattamiseen. En tosin usko, että hänen älykkyysosamäärällään voi tajuta kaikkien ihmisten olevan tasavertaisia.

        Ehdotukseni vuosien 2016 ja -17 rasistiksi onkin Sami Lotila. Edes Jussi Halla-aho ei sorru yhtä alhaiseen verbaliikkaan kuin Lotila, vaikka kirjallisesti lahjakkaampi onkin.


    • stopracism

      Se on täysin oikein, että Lotila kritisoi rasismia Virossa. Mutta harjoittamalla itse samaa paskaa, hän tekee itsestään vain leukojaan louskuttavan pellen.

    • Vakuumiorava

      Lotilan ura Suomessa meni niin reisille kun voi, nyt räksyttää Virossa. Niin rajottunut maailmankuva jätkällä että vaikea on uskoa tyypin oikeasti nähneen elärssään mitään. Vetää selvästi jotain roolia.

    • stopracism

      Totta. Hoksasi, että Suomessa ei voi olla enää rasisti, joten vei aatteensa Suomenlahden taakse. Naurettava nationalisti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe