SnowInn -verkkokauppa. Älkää tilatko!

Kuluttaja2017

Ei kannata missään nimessä tilata ko. kaupasta, jos on aikomus kokeilla ja mahdollisesti palauttaa. Eivät korvaa palautuskuluja. Kauppa sijaitsee Espanjassa, ja jouduin maksamaan 25€ postikuluja palautuslähetyksestä. Kerta kaikkiaan törkeää...

28

27630

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ewewewew

      Eipä tuo mikään pakko olekaan korvata. Eiköhän tuollainen asia ole mainittu toimitusehdoissa, jotka varmatikin luit huolella ennen tilausta?

    • Snowinn.com

      Tämä verkkokauppa valehtelee toimitusajan. Tavara on vasta heidän omassa lähettämössä ilmoitettuna toimituspäivänä ja sekin vielä lipsuu. Ilmoitettuun toimitusaikaan saa lisätä vielä reilu viikko jonka ottaa kun Espanjasta tavara tulee.
      Vaikka otat nopeamman kalliimman rahdin, ei vaikutusta toimitusaikaan.
      Heillä ei ole varastoa kuten ilmoittavat niin.
      Kun reklamoit niin aina tulee asiasta kuin asiasta identtinen virtuaalivastaus.
      Soittamalla voi vain saada asian selväksi.
      SNOWINN.COM
      TREKKINN.COM
      SWIMINN.COM
      RUNNERINN.COM jne...

      • snowinn.com

        kesti 2 viikkoa että paketti tuli vaikka lupasivat viikossa


      • Anonyymi

        BikeInn.com myös. Sieltä olen tilannut nykyisen pyöräilykypäräni, ladattavan etuvalon ja ajohanskoja, kahdet erilaiset. Ovat turhan tiukkoja, ja sopivat kesä-syys käyttöön. Muija jo kärtti niitä kirkkaan keltaisia, taitavat olla vedenpitävät ja hyvin liikenteessä näkyvät - turvalliset.


    • Snowinn_com_rahat

      Nyt kyseisestä kaupasta ei meinaa saada millään palautusrahojaan takaisin. Ensinnä lupasivat rahat palauttaa samalle tilille mistä maksu tullut. Ekana palauksen tutkinta kesti toista viikkoa.Nyt toista viikkoa palautuksen hyväksymisen jälkeen odottanut ja olin yhteydessä. Sitten pyysivät tilinumeron jotta pystyvät maksamaan.
      Nyt lupasivat numeron saatuaan maksaa 30 päivän kuluessa.
      Yhtä perkeleen jallitusta koko puljussa.
      Nehän tietysti rahoittaa liiketointaan näillä hitailla palautuksilla ja sitte lopussa tietysti konkassa.
      Siis rahat voi takaisin 2kk päästä.
      En suosittele
      SNOWINN
      SWIMINN
      BIKEINN
      jne..

      • Anonyymi

        👍 taisi käydä samoin.


    • snowinni

      Itsekkin olen joutunut odottamaan palautusta kohtuuttoman kauan.

    • Snowinnn

      Mietin pitkään, että uskallanko tilata laskettelusukset kyseisestä kaupasta, kun sitä täälläkin niin kovin parjataan. Mutta onneksi tilasin! Sain viime vuoden mallin -60% ja toimituskulut oli vaan 27e. GLS (never heard) sekä posti toivat paketin perille reilussa viikossa vaikka vuodenvaihde oli välissä. Suksilla ei ole palautusoikeutta, kun niihin asennetaan siteet, mutta takuu toki on. Kannattaa lukea huolellisesti kaikki tiedot tilaamisesta ja palauttamisesta, ne on kyllä kerrottu selkeällä suomen kielellä oikein kattavasti.

      • Anonyymi

        Hienoa ja onneksi sinulla kaikki sujui. Itse olen odottanut 2 vkoa tietoa tilauksestani. Tilausvahvistuksen jälkeen olen saanut neljä viestiä, joiden mukaan 1.Tilauksen toimitus viivästyy. 2.eivät ehkä pysty toimittamaan kaikkia tuotteita. Sitten 3. että tilaus on käsitelty ja tänään 4. että toimitus viivästyy. Että tiedotus toimii, kun vain tietäisin mitä ja milloin….Ja asiakaspalvelun chat sulkeutui kesken pitkän selvitysajan.
        Pikkupräntit kyllä juu luin, mutta täytyy kyllä todiaan sanoa, että en enää tiedä mitä ja milloin ehkä toimittavat.


    • paskanmöivät

      Aivan paska verkkokauppa, älä tilaa mitään. Huijaa, valehtelee, palautus ei onnistunut. EI ENÄÄ IKINÄ KYSEISEN VERKKOKAUPAN TUOTTEITA!!!

      • Anonyymi

        👍👍👍


    • Anonyymi

      Luotettava ja toimiva "nn"inn verkkokauppakompleksi, yksi Euroopan suurimpia ja edullisimpia, keskusvarasto ilmeisesti Gironan liepeillä Kataloniassa. Olen ostanut märkäpukuja, lenkkareita, pyörän osia 2-4 krt vuodessa viimeisen viiden vuoden ajan. Saanut aina mitä tilannut jotakuinkin luvatussa ajassa. Palautusprosessista ei kokemusta, mutta en tilaa verkkokaupasta koskaan mitään sovitettavaksi tai katsottavaksi, ainoastaan tavaraa jonka tiedän sopivan ja pitäväni. Takuujuttujakaan ei ole kohdalle sattunut inn-kamoille.

    • Anonyymi

      Viikossa tuli paketti ja juuri sitä mitä odotinkin. Tilasin hupparin josta selvitin tietenkin ensin mitat, että olisin koosta varma. Minusta homma toimi hienosti.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä, todella epäluotettavan oloista toimintaa. Luulin pääseväni vielä tälle keväälle uusilla monoilla laduille vaan toisin kävi.

      Maksuvaihtoehdoksi valitsin Klarnan, jotta en menettäisi rahojani, jos tuote ei koskaan saavukaan. No - tuote ei ikinä saapunut. Viikkoja luvatun toimituspäivän jälkeenkään en saanut toimittajaan mitään yhteyttä, ja tuote ei ollut lähtenyt varastolta.

      Ainoa plussa siitä, että tilaus oli äärimmäisen helppo perua.

      • Anonyymi

        Samoan kaynyt minullekkin Gòalinn kaupasta,valitettavasti:)
        Ehka on jotain vaarinkasitysta,jostling en otranto selvaa ja jaanyt kai tulliin?!!!


    • Anonyymi

      Juurikin näin👍

    • Anonyymi

      Tilasin renkaat mitä ei saa suomesta ja samoilla postikuluilla otin sieltä polkupyörän ketjut, lähettivät pelkästään ketjut ja yrrittävät rahastaa täydet postikulut, kusetusta

    • Anonyymi

      Tilasin kesällä housut, lähettivät tuotteen, joka ei vastaa kuvausta (lapussa lukee "extra long", vaikka kuvaus on normaaleista housuista). Ilmoittivat, ettei vika ole heidän ja jouduin siis maksamaan itse kaikki postikulut (tilaus ja palautus). Halpa kauppa mutta umpisurkea, jos tulee ongelmia.

    • Anonyymi

      En suosittele tilaamista minäkään, perivät palautuksesta postimaksun molempiin suuntiin. Tulee aika paljon kuluja.

    • Anonyymi

      Tilasin juuri Snowinn verkkokaupasta laskettelusukset monot. Toimitusaika oli noin 1,5 viikkoa. Maksoin luottokortilla. Kaikki toimi moitteettomasti, tracking koodilla pystyi koko ajan seuraamaan lähetystä.

      Palautukseen en osaa ottaa kantaa, koska kävin Suomessa urheiluliikkeessä sovittamassa monot ennakkoon, tiesin mitä tilasin. Kannattaa lukea tarkkaan tilaus ja palutusehdot, niin ei tule pettymyksiä.

    • Anonyymi

      Tilasin Superdryn takin, olin kokeillut takkia aikaisemmin keskisellä. Hinta sata egeä halvempi snowinnissä. Takki tuli päivän myöhässä ilmoitetusta, mutta oli sitä mitä tilasin. Tosi tyytyväinen ostokseen.

    • Anonyymi

      Ei todellakaan kannata tilata. Kuvissa olevat tuotteet eivät vastaa ostettavaa tuotetta.

    • Anonyymi

      Tilasin Snowinn:iltä hiihtomonot joita en saanut lupauksista huolimatta. Joka kerta kun lupasivat lähettää niin siirsivät lähetyspäivää ja näin jatkui kaksi kuukautta. Monta viestiä heille laitoin ja aina valehtelivat ne lähettävänsä Lopuksi juoduin tilauksen perumaan. Saa nähdä tuleeko rahoja takaisin.

    • Anonyymi

      Hehhee... Ettekö te ikinä ole käyneet Espanjassa/Kataloniassa. Ei siellä kauheasti hötkyillä noiden asioiden kanssa ja osaamiseenkin riittää ulkonäkö tai sukulaissuhde.

      Italia kaikkein huvittavin. Jos teet siellä businesta ja tapaaminen on sovittu ti. Klo 09.00. Ei takuulla näy ukkoja silloin, mutta klo 11-12 välillä voi näkyä hyvinkin. Eikä sitä pahoitella siellä, koska se on normaalia.
      Voivat myös jättää tulematta, mutta silloin kannattaa mennä tapaamispaikalle seuraavana päivänä klo 09.00 ja jäädä odottelemaan. Tällöinkin suuri mahdollisuus, että tulevat paikalle. Ja silloin sekin on vain: "oo, mistake", jonka jälkeen tilataan espressot ja aletaan tekemään kauppaa.

    • Anonyymi

      Bikeinnistä tilaus: kypärä ja renkaat. Toimitus luvattu toukuun puoliväliin, siis noin viikonpäähän tilauksesta. Toimitusta siirretty jatkuvasti, nyt lukee, heinäkuun puoliväli. Paskaa toimintaa/palvelya kerrakseen. Ei enää ikinä.

    • Anonyymi

      Swiminn, sama kokemus; lähettivät väärän koon, palautus maksullista, eivät vastaa meileihin, palauttavat summan josta on tehty epämääräisiä poistoja. VAROKAA tätä

    • Anonyymi

      Tilasin BIKEINN nimisestä firmasta pyörän osia, joita piti olla varastossa, mutta ei ollutkaan. Toimituspäivä siirtyy taas viikolla eteenpäin.
      Tilailevat itse tavarat jostain muualta.

    • Anonyymi

      Tilasin eilen Dr.Martensin maiharit kahdessa eri koossa, jotta voin sovittaa ja pitää mahdollisesti ne sopivammat. Nyt luettuani näitä, teki mieli mennä klikkaamaan "peruuta tilaus". Mytta eipä enää onnistunutkaan, tilaus lähetetty.
      Valitsin maksutavaksin onneksi Klarnan. Mutta mitä mieltä? Onko maiharit kenties feikit.. kannattaako jättää paketti noutamatta. Ei kai siitä pitäisi koitua itselleni ongelmaa? Ei mitään kokemusta tämmöisestä aiemmin, huh kun tunteekin itsensä nyt pöljäksi..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe