Tiistaina MAO:sta tuomio

xxcb

Saa nähdä tuleeko nyt 50 000 vai 100 000 euroa korvauksia. Seurassa oli juttua.

3

334

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • weerfff

      Vastaaja voitti. Tarpeeksi näyttöä jakamisesta ei ollut.

      Sen sijaan MAO:n ratkaisussa nousee esiin uusi mielenkiintoinen pointti. Scanboxilla itsellään ei ole jakeluoikeutta kiristyskirjeessä mainittuun elokuvaan....vain elokuviensa mm. sen Tombstonen tekstitettyihin tai dubattuihin Nordic versioihin, joita ei ole pystytty osoittamaan olevan nimenomaisena jaossa.
      Näin ollen Hedman on kirjeissään vaatinyt hyvitystä teoksista, joihin päämiehellä ei edes ole ollut hyvitysoikeuksia.
      Tämä alkaa täyttämään jo petoksen tunnusmerkit, joten kaikkien, jotka ovat ehtineet jo maksaa vaikkapa mielenrauhankin kannalta, kannattaa alkaa setvimään voiko nostaa rikossyytteen.
      Jos kyseessä on petos ja sadat tai tuhannet nostaa asiasta rikossyytteen se on sitten kirjebisnes heidän osaltaan luultavasti taputeltu.

      Päätös löytyy MAO:n sivuilta.

    • neantaarahaa

      Joo, poliisille rikosilmoitus jos on saanut yhdenkin lapun HeadmanPartnersilta, eli asia on laiton uhkaus, kiristys, petoksen yritys, ja laittoman laskun lähettäminen. Korvauksena voi vaatia asian auheuttamasta järkytyksestä 17000 euroa.

    • ikiliikkuja-----

      Hedmanin edustamille Scanboxille ja Crystalis Entertaimentille tuli maksettavaa vastapuolen kuluja yhteisvastuullisesti n. 30 th euroa. Siihen kun vielä lisätään omat puolustus ja todistelukulut, joita muodostuu mm. vastaajan verkkoa vakoilleen firman laskuista, oikeudenkäyntimaksuista, Hedmanin omat tunnit jne, niin käytännössä varmaan 40-50 tonnia menee rikki.
      Eli 20-25 tonnia per Hedmanin päämies. Noinkohan esim. tuon huuhaa-Crystaliksen pöytälaatikosta löytyy korvaussummat vai haetaanko konkurssiin, vaihdetaan nimeä ja jatketaan kirjeiden lähettelyä ensiviikolla uudella nimellä? Ja suomalaiset veronmaksajat maksamaan tuon ulkolaisen nimenomaan tätä bisnestä varten pystytetyn huijarifirman viulut.
      Oikeaa levitystoimintaa harjoittavan Scanboxin liikevaihto on pyörinyt miljoonan ja kahden välissä, joten läpihuutona ei senkään kymppitonnien ylimääräiset oikeudenkäynnin tappiokulut mene. Sehän ei voittamallakaan saa perittyä vastaajalta kuin MAO:n linjaamat muutamat sataset riippuen teosten määrästä ratkaisun ollessa päinvastainen.
      Raha tuossa leikissä otetaan nimenomaan kirjeillä pelottelemalla, joten älkööt maksako. Oikeudenkäynti on vain pelote ja myös suuri riski kirjeiden lähettelijöille.
      Veikkaan, että toisella MAO-tappiolla ainakin Scanbox putoaa pelistä pois.
      Pöytälaatikon nimissä tuota kiristsbisnestä voidaan jatkaa vaikka maailman loppuun, kun se ei ikinä hävitessäänkään joudu maksumieheksi. Nimi uusiksi, pari teosta haltuun ja homma alusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1074
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      897
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe