Toisten naisten katselu

Emmitär2

Tämä voi kuulostaa friikiltä mutta mulla on joskus tapana saunassa ja suihkutiloissa katsella toisten naisten pilluja. Vaikka olen puhtaasti hetero, alastomissa naisissa on jotain mikä kiihottaa mua. Uimahallin suihkussa tai tuttujen kanssa saunassa ollessa on kiva katsella toisten naisten tussuja ja kuvitella millaista niitä olisi koskettaa tai nuolla. Kaikenlaisia pimppejä on hauska katsella, mutta jostain syystä erityisesti vanhempien naisten pillut kiinnostavat minua.

Mua pidetään hyvin "kilttinä" tyttönä ja elänkin siveellistä elämää (olen yhden miehen nainen), mutta on kiihottavaa ajatella, että toiset naiset eivät tiedä, että katselen heidän pimperoitaan. Joskus saatan masturboida saunan puolella salaa ja katsella suihkussa olevia naisia lasioven läpi. Joskus kun olen ollut kahdestaan suihkutilassa toisen naisen kanssa, olen hiplannut pilluani aivan tämän vieressä, kun tämä pesee esimerkiksi hiuksiaan eikä näe. On huvittavaa kun joku juttelee suihkussa niitä näitä eikä tiedä, että hänen takanaan minulla on sormet juuria myöten vaginassani sisällä tai että levittelen pilluhuuliani tämän suuntaan.

11

1209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jokosaa

      Olipa ihanaa lukea mitä koet ja teet!Mutta tuo kiihotti kovin paljon ja nyt on kalu kovana, mitä teen?Kaikki mikä liittyy naisiin kiihottaa,ja se kun nainen tyydyttää itseään ja välillä pissa ruikkii niin se saa minut tosi kuumaksi.En ole luonnossa nähnyt on vain tyydyttävä netistä löytyviin videoihin.Tässä tuli nyt toinen tunnustus sinun lisäksesi.

    • Jannimanni

      Eihän tuossa nyt mitään friikkiä ole. ;) Itsekin tulee katseltua toisten pimpat ja rinnat yleisissä saunoissa ja ihan ystävienkin kesken. Kyllä, kuten sinäkin minäkin välillä sormeilen suihkuissa ja olen myös höyrysaunoissa sormeilut jopa aika estoitta.

      • Emmitär2

        No hyvä että muutkin tekee. Ehkä on yleisempää kuin luullaankaan! Mulla on muutama läheinen nainen, joiden kanssa käyn melko usein saunassa ja on hauskaa vertailla niitten pimpsojen ulkonäköä. Kaikki erilaisia. Useammat sais vaan ajella posliiniksi niin näkisi paremmin yksityiskohdat :)


    • makkk

      Voihan toiselta kysyä vaivihkaa miltä siltä tuntuisi jos se haluaisi kokeilla omaa pilluaan sormeilla jaglitoristaan hyväillä.Ja haluaisiko se toinen hyväillä sinunkin pilluasi jaa jos haluaisi viellä nuolla sinun pillua ja glitoristasi.Voit vielä kysyä että haluaisiko se toinen nussia silleen että hankaatte pillujanne yhteen että glitoriksenne yhtyvät ja laukeaisitte samalla kerta kun glitoriksenne saavat orgasmin.KOKEILE TÄTÄ VAIHTOEHTOA

      • Anni32

        Kirjoitetaanko Klitoris G:llä? Ettei vaan tällä neuvojen antajalla olisi gikkeli (...vai kikkeli).


      • Plo

        Kaappihomo runkkari ja vielä kirjoitustaidon, työnnä saunanappo perseehin


    • kkbkbkb

      Sinunlaiset naiset saavat minut sekaisin. Kiltti tyttö päältä tuhma sisältä. Tuo kiltteys tuo turvan ja lämmön suhteeseen ja kotiin koska siellä on hyvä olla. Tuo piilossa oleva tuhmuus tuo vipinän säihkeen kipinän joka pitää suhteen ja seksin elossa ja ei tuo kyllästyneisyyttä.

      Harvassa on sinunlaiset naiset!

    • Normaali terve nainen, sulla on halut kohdallaan!

    • hyviäfiiliksiä

      Aivan luonnollisia mieltymiä ja fiiliksiä. Naisilla tuo on lisäksi helppoa ja fiilistely-pikku-nautiskelua voi harrastella eri tilanteissa julkisillakin paikoilla huomaamattomasti, kun taasen miehillä pikku nautiskelut erektioineen eivät jäisi huomaamatta.

    • Ihailevaan

      Se on ihan kilttiä että katselee niitä "paikkoja" jollaiset sinulle itselläsikin on, tykkäät omasta pimpastasi ja rinnoistasi, pepustasi, on helppoa siis tykätä muiden vastaavista. Nauti näkemästäsi!

    • cembalo

      Nythän on niin, että meissä kaikissa asustaa ainakin pieni BI, niin naisissa kuin miehissäkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe