Olisinko psyko/sosiopaatti

Tuntematon.sotilas

Eli siis olen 6luokkalainen ja 12vuotias tyttö. Isäni kuoleman jälkeen 1.9.2015 ja sitä ennen olen huomannut, että kaikki on erilaisempaa kuin normaalisti. (Karutarina XD) -> Ennen isäni kuolemaa olen nauttinut esim. Kissojen kiduttamisesta, kerran kun olin isälläni alakerrassa oli hänen kissansa, isä oli siis Yläkerrassa. Eli siis tykkäsin heitellä tätä kissaa ja lukita laatikkoihin. Kiusaamiseni jälkeen tosin sain kissalta raapaisun jonka arpi on edelleen kädessäni.

Jo päiväkoti iässä varastelin esim. Leluja kun muut nukkuvan, olen ollut/olen edelleen hyvin ovela ja varastelen. Lausunnon valheita jatkuvasti, Valehtelu tuntuu ihanalta.

Usein olen aggressiivinen ja olen OLLUT hyvin sosiaallinen ihminen, isäni kuoleman jälkeen muutimme, vaihdon koulua ja suuntautuminen ihmisiin muuttui, nykyään en uskalla vastata puhelimiin enkä jutella hirveästi, näinä päivinä vasta luin Psykoöaateista ja sosiopaateista. Huomasin monen asian liittyvän toisiinsa.

Asia ei minua vaivaa ollenkaan, olen myös tehnyt netistä testejä (kunnon sivuilta) en usko kaikkeen mutta testeissä sanotaan että olisin 70% sosiopaatti ja 52% psykopaatti. Olisiko OIKEAA tapaa saada selville???
Sillä haluaisin että luokkalaiseni ymmärtäisivät asian sillä olen aggressiivisempi ja heidän ärsyttävät luonteensa saavat minulle vihaisen mielen ja usein mietin tragedioita kuinka tappaisik vihaamiani henkilöitä (murhia ei ole siis vielä tapahtunut)
Myöskään vanhempani eivät usko asiaan sillä olen OLLUT Sosiaalinen. Ja koiran olla kiltti äidilleni.
Perheeseen kuuluu tällä hetkellä koira (pienempänä kiusasin häntä), puolisä, puolpikkuveli ja muita veljiä (ei asua enään Kotona).
Joskus jos painin puolpikkuveljeni kanssa ja hän tekee jotain väärin, suurin ja painan hampaitani yhteen ja melkein heitän seinään (en kirjaimellisesti).

Kertokaa teidän mielipiteitä ja jos on jotain apua tiedon saantiin KERTOKAA!

8

260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • julleheihoi

      Mene kouluterkkarille puhumaan asiasta, ei täällä ihmiset oo mitään experttejä.

      • Ihan hyvin voi olla asiaa opiskelevia tai asiantuntiota... Toiseks en mene koska en uskalla


    • ei_mitään_hätää

      Kyllä yksi sosio-psyko nyt yhden terkkarin taikka kuraattorin ympäri puhuu.

    • kivajuyyu

      olet adhd

    • ElämäAntaaJaElämäOttaa

      Minullakin on ollut pitkään ajatuksissa, että voisi hyvin listiä ihmisiä eikä tuntuisi missään. Äiti ja isä eivät koskaan välittäneet minusta emotionaalisella tasolla, rahaa olen aina saanut. Kosketuksen puute voi olla yhtä helvettiä. Lapsena kun minua halattiin viralliselta taholta, en tiennyt pitääkö siihen vastata, joten en vastannut.

    • Tukenasi

      Jos et halua olla yhteydessä kouluterveydenhuoltoon, pyydä esimerkiksi äitiäsi varaamaan aika terveyskeskuksesta (tai yksityiseltä) psykiatrisen puolelta. Koska olet alaikäinen, tulee hoitohenkilökunta joka tapauksessa olemaan lopulta yhteydessä äitiisi. Toki voit silti varata ajan itse, jollet halua äitiäsi heti alussa mukaan. Itse hankkiuduin ensimmäisen kerran hoitoon ystäväni tukenani, koska en halunnut/uskaltanut kertoa vanhemmilleni aluksi miten huonosti voin.

      Vanhemmilla tuntuu olevan halu uskoa lapsensa voivan hyvin. Ehkä se on toiveeseen perustuva. En tiedä, en ole itse vanhempi. Mutta kuuntele itseäsi. Mikäli sinulla on olo, ettet ole kunnossa, on avun pyytäminen oikein. Ja hienoa, että olet sen tässä uskaltanut tehdä!

      Näin netin kautta tuskin tulet saamaan varmistusta epäilyillesi. En ole alan ammattilainen tai opiskelija, mutta kahdeksan vuotta enemmän tai vähemmän hoitokontaktissa olleena kaksisuuntaista mielialahäiriö sairastavana (toki ensin muutama vuosi masennus diagnoosilla ym.) väitän tässä, ettei psyykettä ja ihmisen henkistä terveyttä pysty näin pelkän tekstin ja testien pohjalta arvioimaan. Tosin luultavasti sikäli kun hakeudut hoitokontaktiin tulet saamaan vastattavaksesi varmasti erilaisia testejä, mutten usko diagnoosien perustuvan vain niille.

      Mikäli haluat kuitenkin näin netistä ensin etsiä tukea, suosittelen mielenterveysseuran sivuja. Osana heidän toimintaansa kai on myös tällä hetkellä sekasin-chat, josta olen kuullut paljon hyvää. Siellä on ammattilaisia vastaamassa kysymyksiin. http://sekasin247.fi/fullpage/feeds/

      Voimia sinulle. <3

    • EnpäUsko

      Kuulosta jokaiselta 12-vuotiaalt netissä. Et aineskaa psykopaatti, mutta netti diagnooseihin ei kannata luottaa. Mene ammattilaiselle, jos häiritsee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      295
      3239
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      82
      1601
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1321
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1222
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      44
      1136
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1117
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      156
      1025
    Aihe