Seksideittisivusto huijaa. Varokaa näitä.

Huijattu_monella_tapaa

Itävaltalainen, useilla nimillä ( kypsääseuraa, cheating69, naughtybook, milf-area, badadults jne) toimiva seksitreffejä netissä tarjoava yritys huijaa. Se tarjoaa ensin seitsemän päivän pituisen 4,99 euron hintaisen premiumjäsenyyden. Ehtoihin kuuluu, että jäsenyyden saa perua vähintään 24 tuntia ennen kauden päättymistä, muuten se jatkuu 150 € hintaisena muistaakseni kolme kuukautta. Olin eräällä sivustolla ja peruin jäsenyyden ehtojen mukaisesti. Luottokorttiani kuitenkin veloitettiin ja jäsenyyteni pakkojatkettiin.

Kuoletin luottokorttini, joten veloitus päättyi siihen. Muutenkin palsta on huijausta. Isoin osa jäsenistä on feikkejä, tekaistuja naisprofiileja, jotka hanakasti ottavat yhteyttä sinuun, mutta kun vastaat, yhteydenpito jää siihen. Eräänlaisia robotteja siis. Joukossa on toki aitoja ihmisiäkin. Yhteystietojen anto tiukasti kielletty. Puh numerot ja sp-osoitteet salataan. Kuinka ihmeessä koskaan saa kontaktia vastapuoleen.

Haluaisin tietää myös muiden kokemuksista.

79

21118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ettäsillai

      Ihan viesteillä ja e-mailein sain lopulta peruutettua ihan kokeilujäsenyyteen. Vastaaja Itävallasta/Sveitsistä oli aivan suomalainen Matti Meikäläinen. jonka nimeä en nyt muista enkä tarkista. Vielä noissa feikkiprofiileissakin silloin ainakin suuri osa toisen EuroAdultChatin sivua mainostavia feikkejä. Kun muutenkin sinne taas kertyy Coinseja uusista houkutelluista jäsenistä (mukamas), olisko 100 coinsia eli 2,5 viestiä... jne.

      • Mites..On

        Löytyykö suomeksi oikeasti ilmaista deittisivustoa joka ei kuseta ja jossa on aitoja profiileja?


      • Onnstnt

        Joo löytyy. Suomi24 treffit

        Tietysti jos haluat jotain muuta kuin tavallisen suomalaisen kumppanin, tämä ei ole oikea väline.


      • Anonyymi
        Onnstnt kirjoitti:

        Joo löytyy. Suomi24 treffit

        Tietysti jos haluat jotain muuta kuin tavallisen suomalaisen kumppanin, tämä ei ole oikea väline.

        Suomi 24 sivuilta löytyy kyllä naisia jotka haluaa seksiä jos sellaisia etsitte. Te jotka haette pääasiassa seksiseuraa. Tehkää profiili joka ilmaisee sen että haette vaan seksiseuraa. Se toimii paremmin. Nainen joka kaipaa seksiä löytää teidän profiilit. Plussalla siitä pieni sievä vinkki. Noin minä teen. Ja te jotka etsitte sitten naista vakikumppaniksi ihan oikeasti seurustelumielessä. Panostakaa siihen profiiliin, Hyvä profiilikuvaus itsestä ja mitä haet. Ajantasainen valokuva tai pari. Kuvissa kannattaa miettiä millaisen kuvan laitat! Toi on vaan ihan itsestäsi kiinni. Mieti, tee profiili ja kun viestittelet, Ole asiallinen, Lue naisen profiilikuvaus, Aloita asiallinen keskustelu ja esittele itsesi. Sillä voitat paljon. Harva nainen vastaa mihinkään töykeisiin iesteihin. Erittäin harvoin flirtteihin. Jos nainen flirttaa katso hänen profiili ja vastaa sen mukaan


      • Anonyymi

        Seksitreffit - https://hespac.com/victoriamilanfi.htm
        Liittyminen on ilmaista ja suurinta osaa sivuston ominaisuuksista pääsee käyttämään ilmaiseksi. Täysjäsenyys ei ole ehkä ihan markkinoiden edullisin, mutta seuranhaussa laadusta kannattaa maksaa.


    • kisälli

      Eiköhän ne ole kaikki ulkolaiset (venäjä, ugraina yms.) sivustot täyttä huijausta. Useammat vanhemmat miehet vaan maksavat että saavat pikkutyttöjen seksikkäitä kuvia ja kirjoituksia oman egon nostatukseen. Sivustojen pikkutytöt ovat nuorempia kuin antavat tiedon itsestään. Taustalla heillä kuitenkin joku joka rahastaa ja muutellaan kuvia kauniiseen muotoon. Voi kun omat lapset tietäsivät missä vanha isä pappa pyörii......ja houkuttelevat melkein oman lapsen tai sitten lapsen lapsen ikäisiä tyttöjä näyttämään itseään...Ihan oksettaa......

      • ettäsillai

        No nuo sivustot sisältää vain muita paskaprofiileja. Tarkoittamiasi sivustoja on sitten aivan kaikenlaisia aivan kansansivustoista mitä erilaisempiin.Noissa toki ehkä vähemmän noin tosi täyttä huijausta.
        Huomiosi ovat kyllä ihmeen oikeaan osuvia. Avioon haku aloitetaan sitten vaikka parikymmisinä, mikä ei ole mitenkään epätavallista. Eipä niitä kuvia niin kauheasti muutella, mut studiovalokuvat tehdään parhaaseen asuunsa. Valokuvaajia kun on kautta jutianmaan. Liki ihmettelen, että mihin ovat ihmisten kunnon kuvat Suomessa kadonneet, kun ei nähdä vaivaa ja taitaa Suomen hintatasoilla olla arvokasta puuhaa.
        Yksi liki huijaussivusto nappaa kuvansa aivan tavallisista perhepotreteista...


      • Petosta koko deittailu netissä!

        "Itävaltalainen, useilla nimillä ( kypsääseuraa, cheating69, naughtybook, milf-area, badadults jne) toimiva seksitreffejä netissä tarjoava yritys huijaa. Se tarjoaa ensin seitsemän päivän pituisen 6,99 euron hintaisen premiumjäsenyyden. Ehtoihin kuuluu, että jäsenyyden saa perua vähintään 24 tuntia ennen kauden päättymistä, muuten se jatkuu 150 € hintaisena muistaakseni kolme kuukautta. "

        No testasin ihan mielenkiinnosta , on tullut jumalattomasti feikkiviestejä Teerenpelit.comsta, muutamassa päivässä.
        Kaikenlaisia tarjouksia, seksiä heti, naapurissa ym. huvittavaa.
        Enpä ole antanut luottokorttitietojani tuntemattomille - älkä hyvät ihmiset antako tietojanne tuntemattomille tahoille!
        Profiilini Teerenpelissä on myös feikki - kuten "teerien kutsut".....
        Pitää vain saada profiili poistettua.
        Hyvää kesää kaikille!


      • Anonyymi

        Pakkoko teitä sinne ulkolaisille maksullisille sivuille ajaa. Ei ennen ollut moisia ongelmia kun ihmiset tavattiin livenä eikä jostakin tilattu "sikaa säkissä" sitten saa täällä valittaa kuinka maksaa. Käyttäkää ukot sitä järkeä jos sitä vielä jollakin sattuu olemaan. Täytyy olla todella epätoivoinen kun noihin haksahtaa. Siinäpä maksatte oppirahat tyhjästä.


      • Anonyymi

    • hohhoijakkaa

      No pitää olla aika hullu, että yleensäkään antaa luottokorttitietojaan yhteenkään deittipalveluun vaikka mitä lupaisivat. Toivottavasti otit opiksesi.

      Taitaa olla aika helvetin iso business tämä hölmöjen huijaaminen netissä.

      • Keimies

        Kitos tiedosta en me eteenpäin sinä sivulla.


    • OlliAnselmi29

      Mitäs paskaa tääl jauhetaan. Ainakin Nayghtibook toiminut hyvin. Totta kai vähän maksaa mut mä pannu jo 3 naista sitä kautta.

      • LihaaJaVerta

        OlliAnselin29 on ilmeisesti kyseisen sivuston työntekijä. Hänen toimenkuvansa on niin vilpillinen ja epärehellinen, että hän kehtaa tulla tänne valehtelemaan ihmisille. Hetkinen, mutta eihän tuossa ole mitään uutta. Hän tekee sitä muutekin kyseisillä "deittisivustoilla". Kauan eläköön samposyrenismi.


      • Anonyymi

        Aivan selkeä tapaus tämä "OlliAnselin29" , lehmänpaska johon varomaon liukastuu....


    • Petetty1953

      OlliAnselmi29 puhuu itse paskaa ennenkuin muuta todistaa. Pelkkä mielipidekirjoitus ei riitä todisteeksi.

    • varokaamm

      on noita semmoisiakin jotain milf alkuisia, että se kyselee eri tyyppisesti kuin varmistaen,
      siis pysähtyy siihen kohtaan ku kysyy salasana, e-mail jälkeen

      veikkaan että koettavat sitte päätellä siitä minkä salaanan antoi usemmiten, mikä olis e mail sopiva salasana muutenkin ja sitte pääsevät lähettämää toisen tililät vaikka roskapostia ym. häijyä

    • pesänjakaja

      Panotreffit.com 40 plusseuraa.com 45plus seuraa.com porno tähtösten kuvilla suomalaisia esittävät seuraa hakevat ? menee rahat ulkomaille kun tyhmät suomalaiset antavat luottokorttien tiedot .Mitään vastinetta ei saa olen tutkija joka kirjoittaa kirjaa nettikusetuksesta ilmeisesti käyttävät toiset sivustot kuvia ilman tähtösten lupaa !pesänjakaja

      • pispis

        Nettikusetuskirja on varmaan jo ulkona? Minkä niminen on kirja ja mistä voi tilata?


    • M41seuraavaillaedelleen

      Ihan samaa kusetusta on seksiseuraa ja taaboo palvelut. Kuka idiotti houkuttelee lähettämään maksullisia viestejä kun emailin kautta saman asian voi hoitaa ilmaiseksi.

    • Huolestunut277

      Miten saan lopetettua Milf area jäsenyyden joka veloittaa tilitäni automaattisesti ja uhkaa perintätoimistolla jos en maksa maksuja. Onko kokemuksia jos vain kuoletan korttini ja vaihdan vaikka pankkiani tai jotain että loppuuko se siihen vai tuleeko perintätoimisto oikeasti?

      • hölmö

        onko menny kellään perintoimiston asiaksi


      • ArkiSuomalainen

        Et maksa mitään jos on kusetussivusto. Mulle tulee jos jonkinlaisia kusetusperintöjä kokoajan. Auton huoltoa joka maksettu vuosia sitten ja perintätoimistot jotka lainottajat omistavat uhkailevat oikeustoimilla. Aivan käsittämätöntä paskaa jota ei pidä niellä


      • Anonyymi

        Tuo automattinen laskutus on Suomessa laitonta, sitä kutsutaa ketjutukseksi. Ikäänkuin ensimmäinen lasku sitouttaisi seuraavaan jne. Ei suomessa tämä ole laillista, mutta useimmissa Euroopan maissa kyllä. Siksi ne pyrkii peloittelemaan uhkavaatimuksillaan ja perintätoimistoillaan, mutta niillä ei ole laillista toimivaltaa Suomessa ja tietävät sen hyvin.
        Ei kannata turhaan maksaa.
        Näitä deittipalvelujen härskiä toimintaa voidaan pitää rikollisena toimintana, koska periaate on kaiken aikaa harhauttaa asiakkaita. Tässä olisi MOT- ohjelmaan hyvä aihe tutkia.
        Sillähän on tarkoitus selvittää kaikenlaisia vääryyksiä. Kannattais vihjaista kyseisen ohjelman tuottajille, olisi ainakin mehukas aihe tutkittavaksi.


    • Ottaapäähäntääkusetus

      Kokeilin parastaseksia.com sivustoa ja huomasin 2:den muun (teerenpelit.com ja flirttiklubi.com) olevan saman omistajan. Ehdoissa lukee että heidän tarkoitus on vaan viihdyttää ei edesauttaa deittien syntymistä. Kaikki naiset ovat siellä tosi kauniita ja osaavat todella vetää miestä kuin pässiä narussa. Tuli tosi kusetettu ole ja mä kun luulin löytäväni vakipanon, mut sitä ei taida netistä löytää.
      Asia erikseen on sitten nämä webcam sivustot, joita mainostetaan "treffisivustoina" .Ei niiltäkään sivuilta treffeille pääse.

      • Tuhlannut

        Hei, joo siellä vedätetään asiakasta. Ei sieltä panoja saa koskaan. Rahantuhlausta ko. sivuilla oleminen. Kokemusta on.


      • Tukihenkilö

        Asiakasta vedätetää, mutta se myönnetään ainoastaan ehdoissa. Kysyppä sitä feikkiprofiililta...ei se myönnä. heittäytyy vaan tyhmäksi ja tietämättömäksi tai sitten vaan valehtelee suoraan päin naamaa. :-)


      • Anonyymi

        Älä sure,
        ihminen voi viisastua, kun oppii virheistään.


    • Saahuijataseksilla

      Kuten on tullut esille, niin mm. teerenpelit silmanisku jne. on sama sivusto käytännössä, toimien rahojen kerääjinä hyväuskoisilta.
      Datan käsittely heillä kaukana GDPR:n vaatimuksista. Suomenkielisten sivujen naisista arviolta 1% on aitoja, kaikki loput virtuaalinaisia. Kirjoittajat varmaan aitoja sekä osittain robotteja, saaden korvauksia - provikat, kun joku vastailee. Kuvat ei useinkaan liity mitenkään kirjoittajaan/profiiliin. Samoja kuvia löytyy netistä sieltä ja täältä saman palvelun eri maiden versioista tai toisesta vastaavasta rahankeruusysteemistä. Googlen ym. kuvahakumoottorit on siinä mielessä hyvä vekotin. Miehistä taas suurin osa on aitoja. Niistä vain muutama virtuaalinen. Eli miehiltä rahat pois on ko. yritysten ensisijainen tarkoitus. Ei muuta iloa. Montako viestiä aidoilta käyttäjiltä saat kun viestejä olet saanut vaikka 5000 eri henkilöltä ? Melko varmasti tasan 0. Tiesitkö, että ko. palvelu maskaa spostiosoitteet, puhelinnumerot jne. viesteistä. Onko vastapuoli sanonut että sai arvot maskattuna ? Niinpä ...
      Tähän aika kyseenalaiseen toimintaan ei viranomaiset tunnu puuttuvan mitenkään.

      • Anonyymi

        Uhrit ovat miehiä, joten heillä ei ole täyttä lain suojaa.


    • Tyytyväinenmiäs

      Suomi24 treffit sieltä oon päässy treffeille jo 5 naisen kaa ja lyöty se oma nainen sitäkin kautta

      Käykää kokeilee olkaa asiallisia ja kunnioittavia älkääkä säälittäviä pillun vonkaajia

      Jis pelkkä pillu kiinnostaa ja ootte niin tyhmiä että maksatte jostain nettideittailusta niin kehotan menee vaan huoriin saatte vatmaa pillua ja rahat ei mee hukkaan

      • vaanensaanutkaan

        Huijauksista ansaitsee kunniamaininnan Nopeatdeitit. Suomenlipun sisältävällä mainostuksella tarjotaan täysin ilmaista nettideittailua. Syötettäessä tilinavausta varten tietoja, tulee eteen pankkikortin tietojen kysely. Vakuutetaan, että tiedot tarvitaan ainoastaan täysi-ikäisyyden varmistamiseen, kirjautuminen on ilmaista. Kun tiedot sinne syöttää lähtee tililtä 61,94 euroa heti seuraavana päivänä, siis kuukauden maksu, eikä Nopeatdeitit palvelu edes ala toimimaan.
        Sen sijaan tulee viestejä Pikadeitit ja Helppodeitit palveluista ja ne viestit avautuvat, yhteydet toimivat, mutta ne laskutetaan erikseen, siltä pankkikortilta. Siis ei pitäisi kajota niihin viesteihin, se noteerataan tilaukseksi jos esim. avaat tulleen viestin ja vastaat siihen. No, nättejä tyttöjen kuvia ja ammattilaiset vastaavat kyllä viesteihin, muusta en tiedä. Maksoin siis kuukauden maksun, mutta Nopeatdeitit ei auennut kuluneen kuukauden aikana, vaikka laitoin 19 kpl sähköposteja asiakaspalveluun. Sieltä vakuutettiin joka kerta, pitäisi toimia. Onneksi mitätöin pankkikorttini...


    • A_pu_va

      Onko jollekin oikeasti yllätys se, että rahaa vastaan seuraa tarjoava sivu on jotenkin bluffia?

      Millä muulla on yhtä helppo rahastaa kuin ihmisten seurankaipuulla? Meillä on jo ihan ammattiryhmä ihmisiä kirjoittelemassa vastauksia tai juttelemassa maksuhalukkaiden seuranetsijöiden kanssa puhelimessa. 7,95/min pvm.

    • jani70

      Teerenpelit.
      Tinderissä oon saanut 7 naiseen keskustelukontaktin kahdessa vuodessa. Teerenpeleissä naisilta on tullut kuvallisia viestejä yli 1000 viikossa. Eikös ookkin hyvä sivusto!
      No parille ihan tavallisen näkoiselle, joilla ei ollut pornokuvaa liitteenä niin koitin kirjoitella.
      Eka kirjoitteli kauniita rakkauskirjeitä mutta kun yritin sopia tapaamista joulun ajaksi niin hänen täytyi lähteä vanhempien luokse joulunviettoon. Joulun jälkeen koitin kysyä osoitetta ja aikaa vaikka huomiseen tapaamiseen niin osoitetta hän ei voi missään nimessä kertoa ihan turvallisuussyistä ja sitä paitsi huomenna hänellä on menoja.. Annoin myös sähköpostiosoitteeni jonka hän ilmoitti innoissaan laittavansa ylös. Ei ole kuitenkaan mitään postia tullut.
      No tää toinen jonka kanssa keskustelin ja vaikutti myös aidolta, hänellekkin lähetin sähköpostini, mutta hän sitten kysyi että mitä sä oikein lähetit kun jotain tuli mutta ei näkynyt mitään.
      No nyt on sitten tullut kokeiltua tätä nettideittailua :/

      • Jani70

        Ai joo ja miksi tähän toimintaan ei puututa niin on varmaankin se että jos nää firmat saattaa maksaa veroja niin eihän semmoseen saa puuttua.


      • parasiittiöt

        Ei ne taida monetkaan maksaa. Rahat veroparasiitteihin josta saa jonkun kortin millä makselee sitten Suomessa. Ja pitävät itseään uber neroina.


    • Kardaani

      Joo aikamoista. Monet naimisissa olevat yli viisikymppiset miehet joilla ei kotona seiso luulevat että nämä feikki profiilit ovat kiinnostuneita heistä. Se tietysti kohottaa olematonta itsetuntoa.

    • täyttähuijausta

      teerenpelit ja rinnakkaissivustot puskee n. 100 viestiä/pv/käyttäjä. Kaikki ovat olleet tekaistuja viestejä. Ei ole yhtään oikeaa viestiä ollut seassa. Kuvistakin osa löytyy kuvahaulla myös muiden maiden vastaavista tai jostakin muulta sivustolta maailmalta. Toki kirjoittajat voivat olla oikeita, mutta provikasta voi kirjoitella mitä vaan kiinnostavaa ja koukuttaa. Ja jaella jotain kuvia, joiden lähde on ihan muualla. Mutta hienoja on kuvissa olevat. Kelpais varmaan, jos olisi oikeasti tarjolla.

    • RAHAT-PALAA

      Teerenpelit täyttä kusekusta koko homma.
      Rahaa palaa CREDIITTEJÄ joilla ei saa mitään vastikkeeksi.
      Ulkomaalaisia naisia kuvissa, kuvattu autossa esim ratti väärälläpuolella, tummia kuvia epäsiistejä, talot usein näyttävät ulkomaalaisita, kuten asuntojen sisustakin, rantakuvia biitsillä ulkomailla. jne..
      Käyttäkää rahanne jonnekkin muuhun kuin Teerenpelit.

      • Anonyymi

        joukko kanne päälle saadaan rahat takas


    • Älkää.maksako

      Kypsää seuraa sivusto on täysin huijaus sivusto


      Onko kukaan joutunut maksamaan ulosotto laskua kyseiselle huijaussivustolle,eihän ulosottolaskua voi sähköpostin kautta periä,ja tuskin ulkomailta moisella huijausfirmalla on oikeutta periä mitään.

    • Älkää.maksako
    • Vastatkaa.please

      Onko kenelläkään tullut oikeasti ulosotto lappu kypsää seuraa fi sivustolta,ainakin tuntuvat kovasti uhkailevan perintätoimilla ellei maksa.

      • suunnilleen-tässä

        Suomalaiseen ulosottoon siirtymisen ratkaisee onko yritys laillisesti rekisteröitynyt Suomeen. Hyvä muistaa poikkeus, Ruotistakin käsin on autoon liityvissä maksuista laitettu Suomalaisia ulosottoon. Ulossotto luottotietojen menetys on mahdolista jos tämä hoitamatta jätetty lasku on muodostunut palvelua käyttävälle palvelua tarjoovan antamien sääntöjen puitteissa, eli oikeudessa ennakko asetuksia ajatellen asiakas sopimusta rikkoneena on syyllinen koska on vaikea saada näyttö joutumisesta harhautetuksi ostamaan elämäntoveri palvelua !


      • yksiimonista

        Esim. Intrum kirje, kannattaa ottaa vakavasti myös perintä aihe mut esimerkki et olen voittanut Intrumin perinnän. Et mahdollisuuksia on vielä jälellä myös kuluttajalla vaikka perintälasku kädessä. Ulosotto tyhjentaa kassit ja näissä puitteissa väärään paikkaan :D


    • enpuhupaskaa

      no voi nyt helvetti saatana tosissas uskot noisi "sinkut naiset lähellä" scämmeihi toi on ihan luonnon valinta joutua scammatyks jos oot nii tyhmä että uskot niihi

    • V.tuttaa

      Eli..ei varmaan kannata maksaa vielä..maksu uhkauksia satelee kyllä sähköpostiin..

      Ja ulosotto uhkauksia jos ei maksa.

      • Anonyymi

        Kyllä viranomaiset hoitavat ulosottoasiat, eivät yksityiset ulkomaiset "perintätoimistot ", uhkailukin on rikosnimike.


    • eivät.lähettele

      kannattaa lopettaa s.posti

    • Loppuu.siihen

      Eiväthän enää lähettele karhuposti viestejä kun s.postin sulkee

    • Joku21

      Joo, suosittelen välttämään kyseisiä yrityksiä ja lisäsin siihen Teerenpeli.com ja suudelmia.com myös ja pikaflirtti.com siellä on vain palkattuja työntekijöitä!

      • Anonyymi

        Tosta suudelmia.com sivustosta on kokemusta ja feikkejä on kuin koirassa kirppuja.
        Härskiä toimintaa, täytyy sanoa.


    • Käräjille.heti

      Miten moinen kusetus ja huijaaminen on mahdollista nyky suomessa.

    • Anonyymi

      Lust18.club myös huijausta, palkattuja viestittelijöitä, 24/7 paikalla ja vastaus tulee heti vaikka kellon ympäri, yeah right!

    • Anonyymi

      Pitää täysin paikkansa, rahastusta ja melkein no jääköön tähän.

    • Anonyymi

      Ajatelkaa ensin järjellä ennen kuin menette noille huijaus sivustoille jos ne on maksullisia ja jättää maksamatta voi huonolla tuurilla menettää vaikka luottotietonsa. Se onkin sitten huonompi juttu.

    • Anonyymi

      Suudelma.com huijaa myös.Sain hyvän oppitunnin.Mikään ei toimi.Hämavad

      • Anonyymi

        Juuri näin. Suudelma.com tuli kokeiltua ja huijausta koko palsta. Pelkkiä kieroja työntekijöitä joka deitti.


    • Anonyymi

      Nyt löytyi toimiva paikka. somedeitti.com ja olen sopinut treffit tälle illalle :)

      • Anonyymi

        Paskapuhetta. Taitaa olla affiliaatti joka siellä huutelee. Silkkaa kusetusta. :-)


    • Anonyymi

      hommataan joukkokanne ja lähetää virtnamiin runkkaa niillä rahoilla

      • Anonyymi

        Älkää menkö ikinä noihin. Ne on ihan pelkkää miesten huijausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älkää menkö ikinä noihin. Ne on ihan pelkkää miesten huijausta.

        Superdeitti huijaa se myös.


    • Anonyymi

      Joitain sivuilta alkaa tulla roskapostia kannattaa vaihtaa sähköposti

    • Anonyymi

      Ihan kaikki nämä deitti sivustot ovat pelkkää huijausta. Yhtään rehellistä sivustoa en ole löytänyt. Merkillistä, että tällainen selvästi rikollinen toiminta voi jatkua. Väitteet tapaamisen mahdollisuudesta ovat aina valetta. osoitetta tms. tapaamisen tai treffin järjestämiseen ei voi sopia.

    • Anonyymi

      Kyllä kaikki tuntuu olevan huijausta ja rahastusta ulkomaille! Tosin oli seksichat.fi, mutta sen valtasi feikkinaiset, oikeesti oli nekin miehiä, en ymmärrä sitäkään.

    • Anonyymi

      Vaikka Thai cupid on maksullinen sivusto, maksoin 3kk, parissa päivässä löysin oman rakkaan. Huijareitakin toki oli, jopa miehiä, mut suurin osa oikealla asialla.

      Yksi vain ylitse muiden. Poistinkin profiilin jo 2vk kuluttua.
      Jo useampi vuosi yhdessä. Kukaan muu ei enää kelpaisikaan.

      Ihan liian hyvä ihmiseksi, muuten täydellinen :)

      • Anonyymi

        Pystyykö maksamaan jollain muulla kuin luottokortilla? En halua antaa luottokorttitietoja nettideittisaitille


    • Anonyymi

      flirttiklubi.com sivusto täyttä huijausta ja rahastamista,alion kirjotella yhden naisen kanssa n.pari vuotta sitten ,,tuli pikku hiljaa selväksi ,että onkin pelkkä huijari,kun kyselin ,että voidaanko tavata kahveilla jossain tai soitella ,olisi helpompi jutella ,mikään ei käynyt, lupauksia kyllä tuli, kiertelyä kysymyksiin , esitti tietämätöntä,jotta ostaisin lisää krediittejä..omituisia vastauksia,lähetti mulle viestin ,jonka oli selvästi tarkoittanut toiselle,sitten n. puoli vuotta sitten samalla naisella oli toinen profiili samalla naamalla,mutta täysin eri tiedoilla ,nuorentunut äkkiä viidellä vuodella,kun kysyin asiaa ,väitti,että oli varastettu hänen kuvansa,,kaikkee paskaa esitti..onneksi ,en kovin paljoa rahaa laittanut ,mutta riitti..fyysinen kontakti ei ole mahdollista,ei todellakaan,nämä seksi deitit ovat yleensäkin huijausta,,,ilmais sivustoja kyllä löytyy,,

    • Anonyymi

      BE2 on kanssa ihan selvä huijaussivusto, joka on tehnyt jäsenyyden lopettamisen niin vaikeaksi, ettei se onnistu ja sitten uusivat vuoden jäsenyyden automaattisesti ja laskuttavat sen luottokorttitililtä kysymättä mitään.
      Tuota belgialaista firmaa kannatta välttää, koska se on ihan selvä kusetusfirma!

      • Anonyymi

        14 päivää kesti kun lähetin be2:lle ilmoituksen skannattuna nimikirjoitiksineen että haluan autom. uusiutumisen pois.

        Muutenkin koko paikka tuntuu olevan täysin kuollut ja ne muut maatamat naiset ylimielisiä. Hinnoilteltu täysin yli.

        En missään nimessä suosittele.


    • Anonyymi

      Feikkejä ne on kaikki sivustoilla.youumu,mysticflirts,milfpins.samat profiilit kaikissa.niillä saa kuitenki ilmaisia kolikkoja tarvii ite sijottaa.ite gaukun aina ne pahimman mukaan mitä tulee mieleen kiva kiusata.poistaa sit välillä profiilin ja tekee taas saman.idiootit paska palkalla kirjottaa feikki profiilin takaa feikille🤣🤣näin kainuussa.tehkää kiusaa vaa.

    • Anonyymi

      Tyhmät maksaa, ei voi mitään.

    • Anonyymi

      Joo just eilen joku muija Alko lähettelee pillunkuvia ja pyysi kirjautumaan johonkin 1 euron maksavaan privaatti näytökseen ja kirjauduin mutta sitten sano että se oli väärä sivu ja antoi jonkun erin ja kai olin sinnekin kortin tiedot laittanut kun osuuspankista tuli viesti x2 että on tullu epäilyttäviä laskutuksia mutta ne on hylätty. No tilillä ei ollut kuin 79centtiä että en tiedä olisiko kaks vajaa 40 euron laskua mennyt jos olisi ollut rahaa. Ja tätä live esitystä en sitten nähnyt edes koskaan vaan seuraavaksi olisi pitänyt laittaa paypalilla rahaa että pääsen ihan panee muijaa ku sattumoisin oli parin korttelin päässä kotoani, englantia tuo kirjoitti että liekki edes ollut suomessa. Ja tänään yritti vielä monta kertaa. Laitoin ehdot että ensin nähdään ja sitte voin maksaa nii ei sopinut. Taidanpa tästä alkaa soittelen kortin sulku palveluun heti. T. Vittuuntunut ei enää niin kiimanen kolli.

    • Anonyymi

      Anal-lyzer.com sivu myös huijausta. pelkkiä chat emäntiä jututtelemassa siellä ja viestien lähetys maksaa kolikoita. Joka päivä kertyy tosin 10 kolikkoa kirjautumisesta niin käyn silloin tällöin vittuilemassa niille. En ole tavannut yhtään aitoa siellä mutta 40 yhteydenottoa on tullut työntekijöiltä :D

    • Anonyymi

      Kypsääseuraa,on profiili siellä mutta kun kaikille vastaat jotain niin takaisin ei tule mitään vastausta....onneksi on prepaid luottokortti!!!!kvl alueella on paljon naisia mutta ikinä nähnyt ketään missäänpäin kvl....tuskinpa kukaan ottaa yhteyttä tai sitten on eri ikäinen kuin profiililissa SAA NÄHDÄ MITÄ KÄY ODOTAN INNOLLA VASTAUKSIA

      • Anonyymi

        KYPSÄÄSEURAA. FI alko jo laittelee s.postia et aloitamme ulosotto perinnän,laitoin viestiä että olen poliisin yhteydessä jos tulee ulosotto kirjeitä!!!hyvin uskottelivat että profiilit on aitoja TAIDAN POISTAA S.POSTIN JA JOS TULEE ULOSOTTO LASKU NIIN MENEN TEKEE RIKOSILMOITUKSEN MUTTA NEUVONTA/KULUTTAJA ASIOIHIN OTAN YHTEYTTÄ niin katsotaan mitä tapahtuu


    • Anonyymi

      Tietysti epätoivoisia huijataan täysin selvää ,,,mitään muuta kuin huijausta!

    • Anonyymi

      Milfareassa se tekoälyhän vastailee. Ei mitään henkilökohtaista kontaktia naisen kanssa tulekaan. Monet naisten kuvista on ulklmailta ja tytön kuvat ulkomaalaisia. Korkeintaan kaksi vastausta tulee peräkkäin, nekin fraaseja tekoälyltä datalta. Ei missään nimessä kannata ostaa poletteja. Pyöritin palvelua ilmaispyöräytyksillä, ja kun tarpeeksi tuli aineistoa, totesin täysin huijaukseksi. Tekoälyn luomia vastauksia tulee, jos jatkat enemmän.

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5700
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      212
      1765
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1722
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      93
      1188
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1145
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      876
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      849
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      838
    Aihe